🌸خدایا
دلمان را از شیرینی محبتت لبریز کن
عبادتی نصیبمان کن که سرشار از سرچشمه امید تو باشد عبادتی از جنس عبادت برگزیدگانت
🌸 الهی
دلمان را از خوف و تردید خالی کن
و به کرامت و رحمتت امیدوار
🌸 پروردگارا
ما را از راضی ترین بندگانت
نسبت به قضای خویش قرار ده
🌸 خدایا
به رحمانیتت قسم ما را به خویشتنِ خویش، وا مگذار و همواره چراغی باش مسیر پُر از فراز و نشیب زندگیمان را
🌸آمیـن
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🔰با#مقدمات_خواستگاری آشنا شوید! 💢قسمت اول 📌یک روز بالاخره اتفاق میافتد. اینکه در وجود خود احساس ک
#مجردانه
🔰با#مقدمات_خواستگاری آشنا شوید!
💢قسمت دوم
🍁پیام محبتآمیز نفرستید
🔹️همانطور که گفته شد در مورد خودتان مراقب باشید دلبستگی و محبت نسبت به دختر مورد نظرتان پیش نیاید.
طبیعتا اخلاق، انصاف و انسانیت و حتی شرع حکم میکند در رابطه با دختر مورد نظرتان هم هیچگونه پیام محبتآمیزی که باعث دلبستگی میان شما و طرف مقابلتان شود مخابره نکنید.
🔹️اساسا از نظر احکام شرعی هم شما در این مرحله اجازه ابراز علاقه و فرستادن پیامهای محبتآمیز به دختر مورد نظر را ندارید و این کار خلاف شرع بهحساب میآید. مضاف بر اینکه اگر قرار باشد محبتی بین شما پیش نیاید تا بتوانید منطقی تصمیم بگیرید، این بهوجود نیامدن محبت باید دوطرفه باشد؛ چرا که اگر محبتی در دل یکی از طرفین بهوجود بیاید باعث ابراز آن شده و در طرف مقابل هم محبت و دلبستگی ایجاد خواهد کرد. پس لطفا دقت کنید تا رسیدن به مرحله انتخاب و خواستگاری هیچگونه پیام محبتآمیزی میان شما و طرف مقابلتان رد و بدل نشود.
🔹️دقت کنید وقتی میگوییم پیام محبتآمیز، قرار نیست خودمان را گول بزنیم. نگاههای خیره خیره، دادن و گرفتن جزوه، دفاع در جمع و کلاس، حمایت و محبت غیرمستقیم و همه رفتارهای حمایتگرانه و محبتآمیز شامل این ممنوعیت میشود: یعنی توجه داشته باشید هر رفتاری که با دیگر افراد انجام داده نشود و با مخاطب خاص شما صورت بگیرد، محبتآمیز بهحساب میآید و باید از انجام آن خودداری کنید.
⚡نگران این هم نباشید که درصورت انتخاب از طرف شما، طرف مقابلتان پاسخ منفی بدهد، اجازه دهید در فضایی منطقی و به دور از احساسات، او هم تصمیم خود را بگیرد.این برای هردوی شما بهتر است.
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
یاد باد تمام کسانی که رفتند
و برای آب و خاک و ناموس
خود مردانه جنگیدند
یادتان گرامی
مردان واقعی روزگار❤️
💫 ٣ خــرداد
روز آزاد سازی خرمشهر گرامی باد 🌺
@ayeha313
💠 خشک بودن اعضای وضو
💬 سوال:
آیا در وضو لازم است که اعضای وضو خشک باشند؟
✅ پاسخ:
در بین اعضاء وضو تنها جاى مسح بايد خشك باشد و خشک بودن بقیه اعضاء لازم نیست. البته اگر جای مسح نیز مختصرى رطوبت داشته باشد بطورى كه آب دست هنگام مسح بر آن غلبه كند اشكال ندارد.
📚سایت آیت الله مکارم/ احکام وضو/ makarem.ir
📚 #احکام_دین
💢خرمشهر ایران یا عراق!
صدام حسین در #سخنرانی معروف پیش از جنگ، خوزستان را "عربستان" و خرمشهر را "محمره" نامید و مدعی شد این بخشها متعلق به خاک عراق است.
عده ای امروز علت #جنگ عراق و ایران را تحریک انقلابیون ایرانی علیه صدام جلوه میدهند، گویی صدام دنبال بهانه برای حمله بود.
اما اولین بار در #تاریخ نزدیک به ما علیرضا پاشا حاکم بغداد به خرمشهر حمله کرد (دوره قاجار) و #خسارات به بار آورد آن زمان عراق ذیل امپراطوری عثمانی بود.
علیرضا پاشا نیز خرمشهر را "محمره" نامید و مدعی مالکیت این منطقه شد.
پس از لحاظ تاریخی و ادعای مالکیت جغرافیایی این مساله ریشه دارتر از تحلیل های امروزی زده است.
اما در خلال این چند سطر میخواهم شما را با هنرِ بزرگمرد تاریخ ایران آشنا کنم. حتی غایت از نوشتن سطور بالا رسیدن به اهمیت کار آن مرد شریف است.
پس از حمله به خرمشهر، ایران، عثمانی، روس و انگلیس در انجمنی بنام #ارزنه_الروم گرد هم آمدند تا با گفتگو مشکل را حل کنند.
انور افندی زیرک نماینده عثمانی مدعی "محمره" از ماست و ایران باید آن را تخلیه کند. انگلیسی ها هم طرف عثمانی را میگرفتند.
نماینده ایران با آرامش استدلال آورد که براساس نقشه و سابقه "سلیمانیه" "وان" "قارص" از توابع ایرانند و عثمانی باید آن را پس دهد و نامه سلطان محمود ثانی را در اجلاس بیرون آورد که شخصا خطاب به علیرضا پاشا نوشته بود: "محمره مال ایران است، فورا آن را به ایران بازگردانید"
النهایه با زیرکی و صبر نماینده ایران پس از سه سال مذاکره در این اجلاس حقوق ایران ثبیت شد.
#نماینده ایران در آن اجلاسیه مهم، کسی نبود جز امیرکبیر!
سالها بعد صدام مدعی و متعرض #خرمشهر شد، خاک را تصرف کرد و با رشادت بهترین جوانان این خاک به سرنوشت علیرضا پاشا دچار شد.
@ayeha313
دلمه برگ مو غذایی بسیار مغذی و کامل است👌🏻
▫️برگ مو، در معالجه اسهال، اسهال خونی، استفراغ، زخم معده و خونریزی معده مفید است.
+ طبق طب سنتی، جوشانده برگ مو، از سقط جنین جلوگیری و خونریزی رحم را قطع میکند.
@ayeha313
❌ پاسخ به شبهات
چرا جنگ پس از فتح خرمشهر ادامه پیدا کرد؟
✅ پاسخ
🔹 شبههافکنان در این موضوع دانسته یا نادانسته چنین القاء میکنند که پس از فتح خرمشهر، امکان بدون هزینه و شرافتمندانه پایان دادن به جنگ وجود داشته اما ایران نپذیرفته است!! درحالیکه پس از فتح خرمشهر هنوز اوضاع به وضع قبل از تجاوز بازنگشته بود و عراق پنج هزار کیلومتر مربع از خاک ایران را در اشغال داشت. عراق همچنان نه تنها تهدیدی برای ایران بود، بلکه صدها میلیارد دلار خسارت جبران نشده و بدون تضمین جبران به ایران وارد کرده بود. حال در چنین وضعیتی برای حل مسائل چگونه باید تصمیم گرفت؟
🔹 راهحل اول:
👈اول آتشبس کنید، تا ببینیم بعداً چی میشود!
فرمانده وقت سپاه در سخنانی میگوید: «اینکه گفته میشود بعد از آزادی خرمشهر چرا صلح نکردید، باید بگویم که هیچ پیشنهاد صلحی تا چهار سال بعد از آزادی خرمشهر به ایران نشد و فقط چند طرح آتشبس ارائه شد که اگر قبول میکردیم جنگ پنجاه سال به درازا میکشید.»
👈چند نفری که آمدند و مذاکره کردند؛ اما رفتند و نیامدند:
وزیر خارجه وقت نیز در این باره میگوید: «نفر اول آقای حبیب شطی، دبیرکل کنفرانس اسلامی بود که برای مذاکره آمد، یک رقمی را ایشان گفت و ما هم یک رقمی مطرح کردیم قرار شد ایشان جواب بیاورند؛ ولی دیگر خبری نشد. نفر دوم، معاون وزیر خارجه هند بود که تلاش زیادی کرد و با ایشان هم روی رقم بحث کردیم؛ ولی رفت و خبری نشد.»
درباره غرامت، نقل قولهای مختلفی وجود دارد و آمار و ارقام ذکر شده از ۲۵ میلیارد تا ۱۵۰ میلیارد دلار متغیر است، ولی تاکنون هیچ گونه سند معتبر و مشخصی مشاهده نشده است. آقای هاشمی در کتاب «حقیقتها و مصلحتها» این موضوع را شایعات میداند و میگوید: «وقتی خرمشهر فتح شد، شایعاتی در مورد پیغام صلح یا دادن پول در کشور مطرح بود، ولی ما که مسؤول بودیم، میدانستیم این شایعات دروغ است.»
🔹 راهحل دوم:
ترک مخاصمه بدون اتمام جنگ راه حل دیگری بود که فراروی ایران قرار داشت؛ بدین معنا که ایران راه حل اول را نمیپذیرفت، در عین حال از ورود به داخل خاک عراق خودداری میکرد و در مرز خود مستقر میشد. انتخاب این گزینه با توجه به اینکه عراق «نفتشهر» را در اختیار داشت و روی ارتفاعات و مناطق سرکوب مستقر شده و در عین حال به دنبال فرصت برای بازسازی و تجدید قوا بود چه معنایی داشت؟ آیا با این روش جنگ به پایان میرسید یا اینکه عراق پس از تجدید قوا مجددا حملات خود را از سر میگرفت؟ ضمن اینکه از نظر حقوقی هیچ گونه آتشبسی میان دو طرف برقرار نشده بود و بهانههای لازم برای از سرگیری مجدد تجاوزات عراق وجود داشت.
🔹راهحل سوم
تنبیه متجاوز با هدف تأمین صلح شرافتمندانه راه حل دیگری بود که ایران انتخاب کرد. امام خمینی بر این نظر بودند: «امروز که ما قدرت داریم، اگر مجرم را رها کنیم این به معنای آتشبس و صلح نیست» «ضمن اینکه منطق حکم میکند، دشمن عقب رانده شده را باید به نحوی مجازات کرد که برای سالهای سال خیال تهاجم مجدد را از سر بیرون کند.»
@ayeha313
سندروم گردن پیامکی!
▫️گوشی موبایل نهایتا وزنی در حدود دویست گرم داره. اما با همین وزن کم، میتونه بیست کیلوگرم معادل دو کیسه برنج، فشار به گردنتون وارد کنه.
▫️این فشار شدید بشدت به مهرههای گردن آسیب میزنه. سندرم گردن پیامکی بعد از کرونا بشدت شیوع پیدا کرد. درد مزمن آرتروز گردن کیفیت زندگی فرد مبتلا خیلی تنزل میده.
▫️تا میتونید موبایلتون رو بالا نگهدارید. پشت سرتون تکیه گاه بذارید و سرتون رو به عقب تکیه بدید و تمرینات تقویتی عضلات گردن رو انجام بدید.
+ ساده ترین تمرین اینه: کف دست رو به پیشانی و چهار طرف سر، فشار بدید و ده ثانیه بشمرید. روزی دو بار این تمرین رو انجام بدید.
@ayeha313
🔴از جروبحث بپرهیزید،حتی اگر حق با شما باشد!!
💥در حقیقت بهترین وسیله برای جذب انسان اهل جدال به سوی خود، ترک جروبحث است. حتی اگر در یک مباحثه و گفتگو حق به جانب شما باشد از جروبحث خودداری کنید.
🌸از پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله) نقل شده است:
بنده، حقیقت ایمان را کامل نکند مگر آن که جدال را ترک گوید هرچند برحق باشد.
✳️ دلیل این نکته آن است که جدال از حبّ نفس و عشق به خود سرچشمه می گیرد.
⚡️و همین عامل موجب می شود که انسان در هنگام مجادله ندانسته حق را به باطل درهم می آمیزد چون فقط سعی در این دارد که خود را محق و صاحب حق نشان بدهد.
🔴حالا اصلا چرا می خواهید به طرف مقابل اثبات کنید که بر خطاست؟
برای آن که بر او پیروز شوید؟! این پیروزی بعید به نظر می رسد...
🔰طبیعت انسان به گونه ای است که در گیر و دار مجادله است به چیزی متقاعد نمی شود.
🌟در حالی که اگر انسان در مباحثه با دیگران کوتاه بیاید..
🌕همین کوتاه آمدن موجب می شود که مجادله گر به سوی او جذب شود و زیانی ندیده است. بنابراین مجادله چه سودی، دارد؟
💠از این ها گذشته، اصولاً ترک مجادله به خودی خود ثواب زیادی دارد
🌸پیامبر صلی الله علیه و آله:
مجادله را رها كنيد؛ زيرا مؤمن مجادله نمى كند؛
هيچ بنده اى كاملاً به حقيقت ايمان نرسد، مگر آن گاه كه مجادله را رها كند
🌹امام على عليه السلام :
هر كه آبروى خود را مى خواهد، بايد مجادله را رها كند.
🌸امام على عليه السلام :
شش نفر هستند كه با آنها مجادله شایسته نیست: فقيه، رئيس، فرومايه، بد زبان، زن و كودك.
🌺پیامبر صلی الله علیه و آله:
پارساترين مردمان، كسى است كه مجادله را رها كند هرچند حق با او باشد.
📘اصول کافی/ج2/ص 301
بحارالانوار/ج73/ص 339
بحارالانوار/ج78/ص 370
بحار الأنوار،۲/۱۳۸/۵۴و.....
@ayeha313
صبحتون به نور خدا روشن 💥
امروزتون شاد
و نور خدا زینت بخش💥
زندگیتون
آرزو میکنم وجودتون
پرشود
از عشق به خدا🌼
پرشود از خوشبختی
و پر شود از خیر و برکت الهی🌼
صبح پنجشنبه تون بخیر☀️
@ayeha313
امام علی علیه السلام:
روزگار، دو روز است
روزى سازگار با تو و روزى ناسازگار
اگر با تو ساز بود،
سرمستى مكن و اگر ناساز بود،
شكيبا باش.
📕تحف العقول، ص۹۵
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#مجردانه 🔰با#مقدمات_خواستگاری آشنا شوید! 💢قسمت دوم 🍁پیام محبتآمیز نفرستید 🔹️همانطور که گفته شد
#مجردانه
🔰با#مقدمات_خواستگاری آشنا شوید!
💢قسمت سوم
🍁ازدواج در خانواده و محله
🔹️اگر گزینه مورد نظر شما در خانواده یا از همسایگان و اهالی محله است سعی کنید ابتدا تا حدی که آشنایی ضمنی برای انتخاب اولیه در شما بهوجود بیاید رفتوآمد خود را با حضور خانوادهها بیشتر کنید؛ مثلا میتوانید در جلسات خانوادگی حضور پررنگتری داشته باشید و فرد مورد نظرتان را زیرنظر بگیرید تا مطمئن شوید که همان گزینه موردخواست شماست. در این مرحله است که دیگر وقت دخالت دادن خانواده و بزرگترهاست.
🔹️تأکید ما این است که تا حد امکان پیش از اینکه دختر از علاقه شما مطلع شود خانوادهها را در جریان بگذارید تا خانواده جوانب کار را بسنجد و با چشم بازتری جلو بروید. کمترین مزیت این کار این است که اگر مشکلی در گزینه مورد نظر شما وجود داشته باشد که شما از آن باخبر نباشید خانواده به شما خبر خواهند داد و پیش از آنکه ذهن و دل دختر را تحتتأثیر قرار دهید او را از کاندیداهای خود حذف کردهاید.
🍂مزیت دیگر چنین کاری این است که خانوادهها ادامه کار را مدیریت میکنند و پس از بررسی و تحقیقات لازم ارتباط مناسب با خانواده دختر را برقرار میکنند و کار با نظارت آنها پیش میرود.
🔹️مزیت دیگری که این روش آشنایی با خانواده گزینه مورد نظر شما دارد این است که چون خانواده از گامهای ابتدایی در جریان مراحل ازدواج بودهاند، حمایت و پشتیبانی کاملتری را در ادامه زندگی و در مشکلاتی که برای هر زندگی قطعا پیش میآید، خواهند داشت.
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
زنان بیشتر از مردان دچار تیروئید میشوند
▫️آمارها نشان میدهند، 60 درصد افرادی که دچار اختلال عملکرد غده تیروئید هستند، اطلاعی از بیماری خود ندارند و زنان، 5 تا 8 برابر مردان دچار بیماریهای تیروئید میشوند. 😢
+ ۴ خرداد، روز جهانی تيروئيد
@ayeha313
پروازهای صبح بهترند؛ در این زمان دستاندازهای هوایی کمتر است.
اگر سرمای شدید خوردهاید، سوار هواپیما نشوید. پرده گوش ممکن است آسیب جدی ببیند.
@ayeha313
💠 خوددارى از نماز بر جنازه #بدهكار
💬 جنازه مردى را آوردند تا رسولخدا صلى الله عليه و آله و سلم بر آن نماز بخواند. پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم به اصحاب فرمود: آيا دوست شما بدهى دارد؟ گفتند: بلى! حضرت فرمود: شما بر او نماز بخوانيد، ولى من نمىخوانم، يكى از بستگان او گفت: يا رسول الله! من ضامن مىشوم كه بدهى او را بپردازم.
پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم فرمود: آيا به نحو تمام و كمال خواهى پرداخت؟
گفت: بلى، به نحو تمام و كمال.
در اين موقع پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم بر آن جنازه نماز خواندند. (1)
🔻بدهىهاى ميت
🔸1. با مرگ مديون، بدهى مدت دار او نقد مىشود و پرداخت آن بر ورثه واجب است. (2)
💡ابوبصير از امام صادق عليه السلام روايت مىكند كه فرمود: اذا مَاتَ الرَّجُل حلّ مالَهُ وَ مَا عَلَيهِ مِنَ الدَّينِ (3)
وقتى شخصى بميرد، ديون و مطالبات او نقد مىشود.
🔸2. بدهىهاى ميت را بايد از اصل تركه او پرداخت. (4)
🔸3. بدهىهاى ميت شامل مهريه، قرض، اجرت، نذر، خمس و ... است.
--------------
📚پی نوشت:
1. مستدرك الوسائل، ج 13، ص 404؛ ترجمه فروع كافى، ج 5، ص 218؛ وسائل الشيعه، ج 13، ص 151؛ هل على صاحبكم من دين؟ قالوا نعم.
2. فرهنگ فقه، ج 3، ص 680.
3. تهذيب الاحكام، ج 6، ص 190.
4. فرهنگ فقه، ج 3، ص 683.
📚 #احکام_دین
🔴آیا هر سخن حقی را باید بگوییم؟!
✅حجت الاسلام قرائتی:
کتمان حق حرام است ولی گفتن حق نیز باید در صورت لزوم باشد.
🔰 بسیاری از سخنان حق اگر بدون زمینه سازی قبلی گفته میشود، مفاسدی را به بار میآورد.
💠شکر، شیرین است ولی اگر این شکر را به همین صورت در دهان کودکی بریزیم خفه میشود.
‼️نباید بگوییم این شکر است و شیرین و بدن هم به مواد قندی نیاز دارد، بلکه باید ابتدا این شکر در آب حل کنیم و به تدریج به کودک بدهیم.
🔰بسیاری از حقایق را باید با مقدمه مطرح کرد، زیرا همه مردم آمادگی پذیرش یک باره سخن حق را ندارند.
🔆مردم به حمام میروند و دوش آب را روی سر خود باز میکنند ولی اگر آماده نباشند و شما بخواهید یک لیوان آب سر آنها بریزید، با عکس العمل سختی مواجه میشوید.
♦️دلیل آنکه مردم دست مراجع را میبوسند و خمس و سهم امام را به آنان میپردازند، ولی در پرداخت مالیات نشاط ندارند،
🔷همین است که مردم درباره خمس و زکات، آیات و روایاتی از افراد مورد وثوق خود شنیده اند و از نظر اعتقادی و فرهنگی آمادگی پرداخت را پیدا کرده اند
🔘 و همچنین به زیارت امام و امام زاده ای که درباره او شناخت پیدا کرده اند و هزینه آن را به راحتی میپردازند و به زیارتشان افتخار میکنند،
❄️اما اگر کسی را نشناسند در سلام کردن به او انگیزه لازم را ندارند.
🔵 پس آمادگی اعتقادی و فکری شرط لازم است!
@ayeha313
🌸 به چه خواستگارانی پاسخ #منفی بدهیم؟
1⃣. بیمارانی که بیماریشان قابل درمان نیست.
2⃣. افراد لا ابالی و فاسد و منحرف.
3⃣. معتادان به اعتیادهای خطرناک.
📝 چرا در ازدواج دختر باکره اجازه از #پدر و نظرخواهی از او واجب و لازم است؟
به دلیل
1⃣. حق شناسی از پدر
2⃣. استفاده از تجارب پدر
3⃣. آمیختن عقل و احساس
4⃣. وجود رابطه برای رعایت احترام
@ayeha313
#سوال_کاربران
❓بسیاری از همراهان مکرراً میپرسند که گاهی در گروههایی که عضو هستیم، اطلاعیه ای میبینیم مبنی بر اینکه مثلاً «صاحب این عکس گم شده آن را در گروهها پخش کنید تا پیدا شود» یا مثلاً «فلان دکتر با شماره تلفن فلان گفته من مجانی بیماران نیازمند را مجانی درمان میکنم این مطلب را پخش کنید تا به دست نیازمندان برسد» و.... حال سوال این است که با توجه به اینکه پخش آن کمک به دیگران و به نوعی کار خیر است، انتشار آن صحیح است؟
✅ پاسخ
در فضای مجازی اصل را در بر دروغ و شایعه بودن بگذارید. هیچ چیزی صحیح نیست مگر آنکه از منبع شناخته شده و معتبری صادر شده باشد.
هدف از اینگونه مطالب گاهی جنگ روانی است، گاهی اذیت کردن صاحب عکس یا صاحب شماره تلفن است، گاهی از سر کنجکاوی است، یعنی سازنده پیام وسعت انتشار پیامش را رصد میکند و لذت میبرد و دهها انگیزه دیگری که موجب تولید اینگونه محتواها میشود.
بنابراین در اصل "خیر" بودن این کارها تردید جدی است و چه بسا انتشار آن موجب اذیت و آزار دیگران خواهد شد.
#سواد_رسانه
@ayeha313
❌ شبهه
زنان را به استادیوم راه نمیدهند، حق دوچرخه سواری ندارد، اما حق رأی دارد!
ارث آن نصف مردان است اما حق رأی دارد و.... اسلام هیچ اهمیتی برای نظر زنان نمیدهد. (شبهه خلاصه شده است)
✅ پاسخ
🔹 زن هم حق دوچرخه سواری دارد هم استادیوم رفتن.
وقتی بازی و مسابقات بانوان باشد، چه کسی از استادیوم رفتن زنان منع کرده است؟ اتفاقا عجیب و مایه تأسف اینجاست که وقتی مثلاً فوتبال بانوان است هیچ استقبالی از تیم ملی نمیشود، اما اگر فوتبال آقایان باشد صدای وامصیبتای بلند میشود.
(به این گزارش درباره عدم استقبال از فوتبال ملی بانوان ایران مراجعه کنید👇
https://www.isna.ir/amp/97070502971/ )
این نشان میدهد که جاروجنجال درباره ورود زنان به ورزشگاه نه برای حقوق زنان، بلکه ابزاری است برای حمله به برخی احکام دینی و به چالش کشیدن نظام و انقلاب است.
همچنین است دوچرخهسواری، این موضوع هم به خودی خود ممنوعیتی ندارد، بلکه اگر با حیا و عفت عمومی ناسازگار شود با محدودیت مواجه میشود. هماکنون نیز بانوان زیادی در سطح شهر دوچرخه سواری میکنند، و هیچ برخوردی با آنها نمیشود، اما باز هم عدهای آن را دستاویزی برای غر زدن و تحریک مردم علیه دین و انقلاب قرار دادند.
اما رأی دادن که از صدر اسلام (به یاد بیاورید بیعت زنان را با امیرالمومنین در روز غدیر) بین زنان و مردان مشترک بوده به چه دلیل باید ممنوع باشد جز اینکه عدهای همیشه باید ساز مخالفت بزنند؟
🔹 درباره فلسفه برخی احکام اسلامی مانند کمتر بودن ارث زن، قبلاً مطالب متعددی عنوان کرده ایم خلاصه آن است که اولا این طور نیست که ارث زن همیشه کمتر باشد، ثانیاً اسلام اگر در برخی موارد حق مالی کمتری برای زن در نظر گرفته، اما هیچ گونه تکلیف اقتصادی از او نخواسته است. به تعبیر سادهتر، مرد وظیفه دارد حق و حقوق اقتصادی خود را در خانواده خود (زن و فرزند) مصرف کند، اما زن چنین تکلیفی ندارد و آزاد است در هر جهتی که تمایل دارد مصرف کند.
@ayeha313
❌ شایعه
🔵 پارچه هایی با تصاویری خاص و جذب کننده ی شیاطین و جنیان
✅ واقعیت
این شایعه هیچ مبنا و اصلی ندارد.
هیچکدام از تصاویر، ارتباطی به شیطان پرستان و فراماسون ها ندارد و به فرضی هم که برخی اشکال، منتسب به برخی گروه های انحرافی باشد، به تنهایی دارای اثر منفی نیست.
🔰 توکل همه ی ما باید به خدا باشد و با دادن صدقه و توسل به اهل بیت علیهم السلام، وجود هر گونه ضرر احتمالی را، دفع و رفع کنیم.
@ayeha313
#معرفی_کتاب
نام کتاب: #دا
(خاطرات سیده زهرا حسینی)
نویسنده: #سیده_زهرا_حسینی
ناشر: #چاپی
موضوع کتاب : #کتابهای انقلاب و دفاع مقدس