هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تلخترین خبری که خبرنگار فلسطینی مخابره کرد
🔹«مریم ابودقه» در حال مخابره شهادت چند فلسطینی در نوار غزه بود و بعد از دقایقی متوجه شد یکی از شهدا، برادر خودش است.
🔴به کمپین # بیداری- ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از متن | علیرضا پناهیان
⭕️«تقوای قبل از مسلمانی» چیست؟
⭕️بعضیها دیندار نیستند اما «تقوای عمومی» دارند
💎 #تقوا_طرحی_برای_اداره_جامعه-ج۱
📌تقوا در یک دستهبندی به «تقوای قبل از ایمان» و «تقوای بعد از ایمان» تقسیم میشود
🔻بعضیها مسلمان نیستند اما «تقوای عمومی» دارند؛ یعنی در زندگیشان اهل مراعاتها و مراقبتهایی هستند
📌«تقوای قبل از مسلمانی» یعنی: «اهل مراقبت و دقت هستی؟ یا اینکه با ولنگاری و بیدقتی و بینظمی زندگی میکنی؟»
🔻در مدارس بیش از اینکه بر «ایمان و عقایدِ» بچهها تأکید کنیم، باید بر «تقوای عمومی، یعنی تقوای قبل از ایمانِ» بچهها سرمایهگذاری کنیم
📌فسادخیزترین مدارس، مدارسی هستند که ایمان به بچهها آموزش میدهند اما تقوای قبل از ایمان را آموزش نمیدهند؛ لذا افرادی درست میکنند که بعداً یا دین را تحریف میکنند یا علیه دین قیام میکنند و قیامشان هم مؤثر است!
_____________
#علیرضا_پناهیان:
🔶خداوند متعال در قرآن حدود ۲۵۰ مرتبه از مفهوم «تقوا» استفاده فرموده است. در قرآن بیشترین دستور دربارۀ تقواست. تقوا در یک دستهبندی، به «تقوای قبل از ایمان» و «تقوای بعد از ایمان» تقسیم میگردد.
🔻کسی که هنوز مسلمان و مؤمن نشده و هنوز وارد دین نشده است، وقتی صفحۀ دوم قرآن را باز میکند، این آیه را میخواند: «ذلِكَ الْكِتابُ لا رَيْبَ فيهِ هُدىً لِلْمُتَّقينَ؛ این کتاب متقین را هدایت میکند» (بقره/۲) چرا قرآن در همین ابتدای کار، پای تقوا را وسط میکشد؟ معلوم میشود مقصود از این تقوا «تقوای قبل از دینداری» است!
🔶تقوای قبل از مسلمانی و دینداری یعنی «اهل مراقبت هستی؟ یا نه، کلاً، همینطوری ولنگار زندگی میکنی؟ اهل حسابوکتاب و دقت هستی؟ یا نه، بینظم و بیحسابوکتاب و بیدقت زندگی میکنی؟» اگر کلاً آدم هواپرستی هستی و اصلاً قدرت کنترل خودت را نداری، وقتی سراغ دین هم بیایی، او نمیتواند از تو دستگیری کند!
🔻بعضیها مسلمان نیستند ولی اهل تقوا هستند، یعنی در زندگی خودشان اهل مراعاتهایی هستند. چنین کسی تقوای به معنای عام کلمه را داراست. درست است که خدا و دستور خدا را نمیشناسد، اما وجدانش که بیدار است، اخلاقیات را که میفهمد، خیلی از امور را آدم همینطوری بدون دین هم میتواند درک بکند!
🔶مقام معظم رهبری در اینباره میفرماید: قرآن کریم میگوید: «هدی للمتقین»؛ نمیگوید «هدی للمؤمنین». «هدی للمتّقین»؛ یعنی اگر یک نفر باشد که دین هم نداشته باشد، اما تقوا داشته باشد -ممکن است کسی دین نداشته باشد، اما به همین معنایی که گفتم، تقوا داشته باشد- او بلاشک از قرآن هدایت خواهد گرفت و مؤمن خواهد شد. اما اگر مؤمن تقوا نداشته باشد، احتمالاً در ایمان هم پایدار نیست. بستگی به شانسش دارد: اگر در فضای خوبی قرار گرفت، در ایمان باقی میماند؛ اگر در فضای خوبی قرار نگرفت، در ایمان باقی نمیماند. (۷۷/۰۲/۰۷)
🔻حالا اگر کسی مؤمن بشود ولی این تقوای اولیه را نداشته باشد؛ سرانجامِ او چه میشود؟ آدم بیتقوا هیچوقت به سرانجام و فرجام خوب نمیرسد، او عاقبتبهخیر نمیشود! چرا که قرآن میفرماید: «وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقينَ؛ عاقبت و سرانجامِ نیک، برای متقین است»(قصص/۸۳)
🔶«تقوای عمومی» تقوای قبل از مسلمانی است که عبارت است از «اهلِ نظم، دقت، سختکوشی و مراقبت بودن» ما در مدارسمان بیش از اینکه بر ایمان و عقاید فرزندانمان تأکید بورزیم لازم است بر «تقوای عمومی» آنها سرمایهگذاری کنیم. بسیاری از مدرسهها، بچه را باتقوا بار نمیآورند، بلکه به دنبال این هستند که آنها را قانونمند یا حتی اخلاقی بار بیاورند اما دریغ از اینکه به فکر تقوای عمومی بچهها باشند! آنگاه میبینید، این اخلاق و قانونمداری بهراحتی و با کمترین بهانهای از دست میرود! چون ضامن این اخلاق و قانونمداری تقواست که بر آن تأکید نشده است.
🔻ما اگر شروع کنیم تقوای عمومی یعنی تقوای قبل از دین را به فرزندانمان آموزش دهیم، دیگر نیازی به این حجم فراوان از تبلیغات دینی نداریم! اگر تقوای قبل از دینداری را آموزش دهیم؛ کارمان آسانتر میشود، چون در جامعهای تنفس میکنیم که آدمها خارج از دین هم اهل تقوا هستند؛ یعنی خودشان را جمع میکنند!
🔶فسادخیزترین مدارس، مدارسی هستند که ایمان به بچهها آموزش میدهند، اما تقوای قبل از ایمان را آموزش نمیدهند! اینها آدمهایی درست میکنند که بعداً یا دین را تحریف میکنند، یا علیه دین قیام میکنند و قیامشان هم مؤثر است، چون قبلاً در مدرسۀ مذهبی درس خواندهاند! اینها وقتی دین را تحریف کنند، مردم راحتتر میپذیرند، چرا؟ چون اطلاعات دینیِ آنها عالی است (منتها مشکلشان این است که تقوا ندارند)
🚩 هیئت نور - ۹۶.۰۶.۳۰
📢صوت در:
@Panahian_mp3
@Panahian_text
هدایت شده از کانال تربیتی یک مربی
16-%d9%85%d8%b4%d8%a7%d8%b1%da%a9%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d8%af%d9%86-%d9%81%d8%b1%d8%b2%d9%86%d8%af%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d8%af%d8%b9%d8%a7-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86.mp3
493.3K
🌱💕🌱💕🌱💕🌱💕🌱💕🌱💕
🌳{ #بیست_اصل_تربیت_فرزند }🌳
🍏قسمت 16 :
✅اصل مشارکت دادن فرزندان دردعا کردن
💠حجت الاسلام وافی
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
@yekmorabbi
هدایت شده از کانال تربیتی یک مربی
4_582493935813787719.mp3
2.84M
کرامت شهید حجت الاسلام سید مجتبی صالحی🌹
امضای کارنامه ی فرزندش بعد از شهادت🌹
راوی:مهدی میرداماد
#بسیار_شنیدنی
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
eitaa.com/joinchat/3796762624C4e2e9e1bb2
هدایت شده از کانال خبری ، تحلیلی گردباد نیوز
هوش سفید
🔸آرامش میخواهید؟ بعد از ساعت ۶ به ایمیلهای کاری پاسخ ندهید!
▫️مدیر شرکت آمازون در هند در نامهای به کارکنان خود اظهار کرده که اگر میخواهید تعادل بین کار و زندگیتان به هم نخورد و مثل بقیه انسانها زندگی کنید، به ایمیلها و تماسهای بین ۶ غروب تا ۸ صبح پاسخ ندهید.
@aledavood
#احکام
#اجتماعی
❓سؤال: آیا ازنظر خود اسلام، حضور زن خارج از خانه جایز است؟ اگر بله، زنان تا چه اندازه مُجاز به حضور در اجتماع هستند؟
🔰پاسخ:
1⃣دستور به حجاب، نشان میدهد اسلام زن را در متن جامعه (نه فقط کُنج خانه) درنظر میگیرد
ادامه در:👇
Eitaa.com/AzharchamanGoli 👌
#احکام
#اجتماعی
❓🤔 سؤال: آیا ازنظر خود اسلام، حضور زن خارج از خانه جایز است؟ اگر بله، زنان تا چه اندازه مُجاز به حضور در اجتماع هستند؟
🔰😀 پاسخ:
1⃣دستور به حجاب، نشان میدهد اسلام زن را در متن جامعه (نه فقط کُنج خانه) درنظر میگیرد (دقّت شود)
2⃣از منظر دین، باید امور مربوط به زنان توسط زن انجام شود، نه مرد (معلم زن، پزشک زن، خیاط زن و...)
برای همین فرمودند بهترین چیز برای زن آن است که مردی را نبیند (متخصص زن به تعداد کافی باشد) و مردی هم اورا نبیند.
3⃣بایدتعدادزنان دارای تخصص در امور مرتبط با زنان، آنقدر زیاد باشد که زن، به خانوادهاش بیشتر برسد.
برای همین فرمودهاند: رسالت اصلی یک زن، حفظ کانون خانواده و تربیت (فرزند) است. و فرمودهاند: بهترین جا برای زن، خانه اوست.
راهکارش هم این است که مثلا" بجای یک پزشک زن که هرروزهفته به بیمارستان میرود، هفت پزشک زن داشته باشیم، تا هرکدام یکی دو روز به بیمارستان بروند و بقیه وقت را با خانواده باشند.
(به مناسبت روز خانواده= ۲۵ذيالحجة )
Eitaa.com/AzharchamanGoli 👌
هدایت شده از سبکبالان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@Bighararezohoor
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 خاطرهی رهبر انقلاب از روز هفدهم شهریور پنجاه و هفت
⚠️ طرفداران امام را افراطی میخواندند
🔻 رهبرانقلاب: از روز #هفدهم_شهریور سال ۱۳۵۷ خاطرهای در ذهن دارم. قبل از آنکه این حادثهی خونبار در تهران اتّفاق بیفتد، سیاست رژیم ستمشاهی بهدنبال این بود که مبارزان و به تبع آن ملّت ایران را، به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل تقسیم کند. این، نکتهی خیلی قابل توجّهی است که امروز مثل آیینهای، همهی عبرتها را به ما درس میدهد.
🔹️ کسی که روزنامههای آنوقت و اظهارات مسئولان رژیم ستمشاهی را مطالعه میکرد، میفهمید که اینها میخواهند کسانی را که در مقابل آنها هستند و مبارزه میکنند، از هم جدا کنند.
🔸️ عدّهای را که طرفداران و علاقهمندان مخلص امام بودند و راه امام را علناً اظهار میکردند، بهعنوان تندرو و افراطی و متعصّب معرفی میکردند. در مقابل اینها هم، بعضی از کسانی را که علاقهمند به مبارزه بودند، ولی خیلی جدّی در آن راه نبودند، یا جدّی بودند، ولی دستگاه آنطور خیال میکرد اینها جدّیّتی ندارند، بهعنوان افرادی که معتدلند و با اینها میشود مذاکره و صحبت کرد، معرّفی میکردند.
🔹️ من در آن روز این احساس خطر را کردم. آن زمان من در جیرفت تبعید بودم. شاید روز چهاردهم یا پانزدهم شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامهای نوشتم و این سیاست رژیم را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثتآمیز میخواهند بهانهای برای سختگیری بر مخلصان و عشّاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون اینکه خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند. این نامه را نوشته بودم؛ امّا هنوز نفرستاده بودم.
🔸️ روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامهها، خبر کشتار هفدهم شهریور را پخش کردند. فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیّه مطّلع شدیم. من برداشتم در حاشیهی آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را بهوسیلهی مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم.
🔺️ آنها شروع کردند سختگیریها را علیه مبارزان و انقلابیّون حقیقی راه انداختن که نمونهاش کشتار هفدهم شهریور بود. ۷۶/۶/۱۹
💻 @Khamenei_ir
از هر چمن گلی 👌
🔰 خاطرهی رهبر انقلاب از روز هفدهم شهریور پنجاه و هفت ⚠️ طرفداران امام را افراطی میخواندند 🔻 رهبرا
#بصیرتی
#من_انقلابی_ام
درخاطره رهبری👆 میخوانیم که رژیم طاغوت، عدهای از افرادی که علاقمند به مبارزه بودند ولی این را جدّی و علنی اعلام نمیکردند، یا اصلا جدّی نبودن 《میانهرو》 و 《اعتدالگرا》 معرفی میکرد
❓چرا❓
👈 تا اینها را مخالف جریان عمومی وصحیح مردم (= جریان انقلاب) جلوه دهد.
❓چرا❓
👈تاوقتی ۱۷شهریور، رژیم مردم را به خاک و خون کشید، بگویند:جریانِ غیر اعتدالی مردم (شما بخوانید: افراطیهای مردم) کارهای نامعقول وافراطی میکردند و رژیم مجبور شد عکسالعمل دفاعی متقابل انجام دهد!😭
👌یعنی چی⁉️
یعنی آهای مردم، شما اگر از انقلابیهای خوب بودید، ما کاری بهتون نداشتیم.
مقصر این کشتار، آقای خمینی (شما بخوانید رئیس افراطیون) است که شاه را مجبور به عکسالعمل کرد.😱
(چه جملات آشنایی!!!)
✡اثر آن عنوانسازی (میانهرو / اعتدالگرا) این بود که جای ظالم و مظلوم به راحتی عوض شود!!!
@AzharchamanGoli 👌