بسم الله الرحمن الرحیم
سی و چهارمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی ره
طلاب خواهر جهت حضور در این مراسم
به پایگاه های بسیج طلاب ذیل مراجعه نمایید.
مبدأ حرکت اتوبوسها
۱- پایگاه شهید دقایقی
حوزه مقاومت بسیج حضرت زینب سلام الله علیها
آدرس
میدان رسالت محله سراج خیابان شهید مظفری نیا خیابان شهید ممنونی
۲- پایگاه خدیجه ام المومنین سلام الله علیها
حوزه مقاومت حضرت خدیجه سلام الله علیها
آدرس
میدان خراسان خیابان ۱۷ شهریور جنوبی خیابان شهید حداد عادل جنب مسجد
۳- پایگاه نور الزهرا سلام الله علیها
حوزه مقاومت بسیج حضرت خدیجه سلام الله علیها
آدرس
یافت آباد جنوبی میدان الغدیر خیابان شهید حسن زندیه میدان شهید پژوتن
♦️زمان حرکت: ساعت ۵:۳۰ صبح
♦️امور خواهران سازمان بسیج اساتید طلاب وروحانیون تهران بزرگ
وصیتنامه الهی سیاسی امام خمینی.pdf
1.03M
🔴متن کامل وصیتنامه الهی سیاسی حضرت امام خمینی رحمهالله
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام بر کسی که آرزوی ٢٠٠ساله امامان ما و آرزوی ١۴٠٠ساله شیعیان امیرالمؤمنین، یعنی همان حکومت اسلامی را محقق کرد.
حسین جان (ع)
سالها گریه به تو جُرم تلقّی میشد
گریهی هر شب ما برکت روح الله است
سلام بر روح الله
شادی روح مطهر امام راحل صلوات محمدی
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ماجرای بریکس و نظم جهانی آینده چیست؟
نگرانی های امنیتی بعد از جنگ جهانی دوم بود که منجر به شکل گیری ناتو و بعدها ورشو گردید. با فروپاشی احزاب کمونیست در شرق اروپا و شوروی، نظم جهانی لیبرالی در قالب ناتو توانست یکه تاز جهان شود.
بیراهه نیست اگر بگوییم در عصر جدید دولت هایی با ثبات تر هستند که بتوانند چالش های اقلیمی و اقتصادی را مرتفع سازند. از این منظر دولت ها و سازمانهایی که ظرفیت اقتصادی بیشتری دارند از اهمیت فوق العاده ای برخوردار هستند.
در واقع بواسطه تغییرات گسترده در نوع چالش ها و تهدیدات، و اولویت قرار گرفتن اقتصاد و اقلیم، شاهد ظهور و اهمیت یافتن سازمان های جدید هستیم. سازمان هایی که اگرچه خیلی از آنها ریشه در قرن گذشته دارند اما در برهه کنونی شکل تازه ای از تقابل با هم را نمود بخشیده اند.
این مهم را نیز باید افزود که استفاده ایالات متحده از سلاح دلار و تحریم به عنوان اهرم فشار علیه دولت ها، منجر به شورش علیه لیبرالیسم اقتصادی در غرب و توجه هر چه بیشتر به سازمان های غیر غربی مثل شانگهای و بریکس شده است.
احتمالا بیراهه نباشد که از منظری متفاوت، ماموریت گروه هفت و بریکس امروز را بتوان با ناتو و ورشو دیروز مقایسه کرد. این دو سازمان اقتصادی، جهان را به دو دسته تقسیم کرده است. دسته ای که آمریکا و متحدان ایالات متحده هستند و در تلاش برای تداوم نظم اخیر بین المللی با اتخاذ مواضع روس هراسی و حمایت از اوکراین می باشند و دسته ای دیگر که به طور بی سابقه ای به تجدید نظر در نظم بین المللی و خروج از جهان تک قطبی اشاره می کنند. تقریبا برای گروه دوم مشهود است که مدل تک قطبی حکمرانی جهانی تحمیل شده توسط غرب کارا نیست، ساختارها، سازمان ها و واسطه های مالی آن تهدیدزا و رو به پایان بوده و در واقع فقط در خدمت غرب است.
به فاصله چند روز از نشست گروه هفت در ژاپن و بیانیه های تند علیه برخی دولت ها، اعضای گروه بریکس با دستور کاری تازه مبنی بر سازماندهی همکاری سودمند به منظور توسعه برنامهای سازنده برای تثبیت اقتصاد جهانی و ایجاد نظم جهانی هماهنگ، گرد هم آمده اند. بریکس علاوه بر جذب کشورهای درحال توسعه، به عنوان پایگاهی برای دریافت درخواست عضویت از دولت های قدرتمند نیز قرار گرفته است. ترکیه، ایران، آرژانتین، امارات، الجزایر و ... از این کشورها هستند.
پیشنهاد برزیل و روسیه و دیگر اعضاء در حذف دلار و استفاده از مکانیزم های پیام رسان درونی برای ایجاد شبکه تسویه داخل سازمان و همچنین استفاده از ارزهای ملی برای تجارت بین اعضاء، موجب توجه بیشتر کشورها به بریکس شده است.
احتمالا بریکس در سالهای آینده بتواند ظرفیتی بزرگ در شکل دهی و معماری نظم و ساختار جدید بین المللی بخصوص در زمینه اقتصاد باشد.
هاکان فیدان رئیس دستگاه امنیتی ترکیه توسط اردوغان به عنوان وزیر امور خارجه به جای چاوشاوغلو در دولت جدید منصوب شد. فیدتن یکی از نزدیکترین و مورد اعتمادترین افراد اردوغان است که در پیروزی وی در انتخابات اخیر نقش بسیار مهم و حائز اهمیتی داشت. او با ساماندهی آوارگان و جمع آوری بیش از ۵۰۰ هزار رای و همچنین جاسوسی از جریان رقیب و دادن اطلاعات مناسب به اردوغان باعث پیروزی او در این عرصه شد. انتخاب هاکان فیدان از جایگاه رئیس سرویس امنیتی به دستگاه دیپلماسی نشان از آن دارد که اردوغان دنبال آن است تا از ظرفیتهای امنیتی برای پیشبرد امور دیپلماتیک در حکومت پیش روی خود بهره گیرد.