وصیتنامه الهی سیاسی امام خمینی.pdf
1.03M
🔴متن کامل وصیتنامه الهی سیاسی حضرت امام خمینی رحمهالله
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام بر کسی که آرزوی ٢٠٠ساله امامان ما و آرزوی ١۴٠٠ساله شیعیان امیرالمؤمنین، یعنی همان حکومت اسلامی را محقق کرد.
حسین جان (ع)
سالها گریه به تو جُرم تلقّی میشد
گریهی هر شب ما برکت روح الله است
سلام بر روح الله
شادی روح مطهر امام راحل صلوات محمدی
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ماجرای بریکس و نظم جهانی آینده چیست؟
نگرانی های امنیتی بعد از جنگ جهانی دوم بود که منجر به شکل گیری ناتو و بعدها ورشو گردید. با فروپاشی احزاب کمونیست در شرق اروپا و شوروی، نظم جهانی لیبرالی در قالب ناتو توانست یکه تاز جهان شود.
بیراهه نیست اگر بگوییم در عصر جدید دولت هایی با ثبات تر هستند که بتوانند چالش های اقلیمی و اقتصادی را مرتفع سازند. از این منظر دولت ها و سازمانهایی که ظرفیت اقتصادی بیشتری دارند از اهمیت فوق العاده ای برخوردار هستند.
در واقع بواسطه تغییرات گسترده در نوع چالش ها و تهدیدات، و اولویت قرار گرفتن اقتصاد و اقلیم، شاهد ظهور و اهمیت یافتن سازمان های جدید هستیم. سازمان هایی که اگرچه خیلی از آنها ریشه در قرن گذشته دارند اما در برهه کنونی شکل تازه ای از تقابل با هم را نمود بخشیده اند.
این مهم را نیز باید افزود که استفاده ایالات متحده از سلاح دلار و تحریم به عنوان اهرم فشار علیه دولت ها، منجر به شورش علیه لیبرالیسم اقتصادی در غرب و توجه هر چه بیشتر به سازمان های غیر غربی مثل شانگهای و بریکس شده است.
احتمالا بیراهه نباشد که از منظری متفاوت، ماموریت گروه هفت و بریکس امروز را بتوان با ناتو و ورشو دیروز مقایسه کرد. این دو سازمان اقتصادی، جهان را به دو دسته تقسیم کرده است. دسته ای که آمریکا و متحدان ایالات متحده هستند و در تلاش برای تداوم نظم اخیر بین المللی با اتخاذ مواضع روس هراسی و حمایت از اوکراین می باشند و دسته ای دیگر که به طور بی سابقه ای به تجدید نظر در نظم بین المللی و خروج از جهان تک قطبی اشاره می کنند. تقریبا برای گروه دوم مشهود است که مدل تک قطبی حکمرانی جهانی تحمیل شده توسط غرب کارا نیست، ساختارها، سازمان ها و واسطه های مالی آن تهدیدزا و رو به پایان بوده و در واقع فقط در خدمت غرب است.
به فاصله چند روز از نشست گروه هفت در ژاپن و بیانیه های تند علیه برخی دولت ها، اعضای گروه بریکس با دستور کاری تازه مبنی بر سازماندهی همکاری سودمند به منظور توسعه برنامهای سازنده برای تثبیت اقتصاد جهانی و ایجاد نظم جهانی هماهنگ، گرد هم آمده اند. بریکس علاوه بر جذب کشورهای درحال توسعه، به عنوان پایگاهی برای دریافت درخواست عضویت از دولت های قدرتمند نیز قرار گرفته است. ترکیه، ایران، آرژانتین، امارات، الجزایر و ... از این کشورها هستند.
پیشنهاد برزیل و روسیه و دیگر اعضاء در حذف دلار و استفاده از مکانیزم های پیام رسان درونی برای ایجاد شبکه تسویه داخل سازمان و همچنین استفاده از ارزهای ملی برای تجارت بین اعضاء، موجب توجه بیشتر کشورها به بریکس شده است.
احتمالا بریکس در سالهای آینده بتواند ظرفیتی بزرگ در شکل دهی و معماری نظم و ساختار جدید بین المللی بخصوص در زمینه اقتصاد باشد.
هاکان فیدان رئیس دستگاه امنیتی ترکیه توسط اردوغان به عنوان وزیر امور خارجه به جای چاوشاوغلو در دولت جدید منصوب شد. فیدتن یکی از نزدیکترین و مورد اعتمادترین افراد اردوغان است که در پیروزی وی در انتخابات اخیر نقش بسیار مهم و حائز اهمیتی داشت. او با ساماندهی آوارگان و جمع آوری بیش از ۵۰۰ هزار رای و همچنین جاسوسی از جریان رقیب و دادن اطلاعات مناسب به اردوغان باعث پیروزی او در این عرصه شد. انتخاب هاکان فیدان از جایگاه رئیس سرویس امنیتی به دستگاه دیپلماسی نشان از آن دارد که اردوغان دنبال آن است تا از ظرفیتهای امنیتی برای پیشبرد امور دیپلماتیک در حکومت پیش روی خود بهره گیرد.
💢 بیانیه قاهره درباره حادثه امنیتی مرز سرزمینهای اشغالی/نتانیاهو: یک اتفاق استثنایی بود
🔻 به دنبال انتشار اخباری مبنی بر وقوع یک حادثه امنیتی و درگیری در مرزهای مصر و سرزمینهای اشغالی، ارتش مصر در بیانیهای به جزئیات این حادثه اشاره کرد.
🔻 ارتش مصر اعلام کرد: در جریان این تعقیب و گریز، پرسنل امنیتی مصر از مرز عبور کرده و به تبادل آتش پرداختند که منجر به کشته شدن ۳ نفر از نظامیان امنیتی اسرائیل و زخمی شدن دو نفر دیگر و همچنین جان باختن پرسنل امنیتی مصر در جریان تبادل آتش شد.
🔻 در این بیانیه تاکید شده است که کار و تلاش برای انجام تمامی اقدامات برای جستجو، بازرسی و ایمن سازی منطقه و اتخاذ تدابیر قانونی در خصوص این حادثه ادامه دارد.
🔻 بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی نیز در سخنانی در واکنش به این درگیری اعلام کرد: حادثه مرز مصر استثنایی است و شامل همکاری امنیتی و همکاری مشترک اسرائیل و مصر در چارچوب حفظ امنیت در منطقه مرزی نیست.
🔺 در رابطه با حملات شب گذشته سپاه به اقلیم کردستان عراق که انجام نشد نکاتی باید گوشزد شود.
✅ در روزهای اخیر شاهد تردد ادوات توپخانهای سپاه در مرزهای غربی کشور و استقرار آنها بودیم.
📌 سردار پاکپور نیز طی نشست با یکی از خبرگزاری ها اعلام کرد فرصتی که به اقلیم کردستان جهت خلع سلاح کردن گروهک های تجزیه طلب داده بودیم رو به اتمام است و حملات ممکن است از سرگیری شود.
🔸 عبدالرحمان خوشناو به ایران دعوت شد و با احمد وحیدی وزیر کشور جلساتی را داشت که با مشاهده نقشه کردستان بزرگ این جسارت و وقاحت را رویت کردیم که اقلیم از اقدامات خود پشیمان نیست و باید حملات از سر گرفته شود.
برای آخرین بار به اقلیم کردستان عراق هشدار داده شد که از مواضع تجزیه طلبی خود عقب بنشیند.
🔹 لحظهای که در یک قدمی حمله بودیم یکی از واسطه های سیاسی بین المللی جهت اعلام آمادگی برای تفاهم بین ایران و کردستان عراق مانع از حملات شد.
جلسات برای تفاهم بین ایران و کردستان عراق همچنان برقرار است.
در صورت عدم توافق احتمال انجام حملات توپخانهای بالاست.
چرا آمریکایی ها تلاش می کنند تا بتوانند رژیم صهیونیستی را در برخورد با ایران تحت در کنترل خود داشته باشند.؟
دولت جو بایدن چند هفته پیش به اسرائیل پیشنهاد امضای توافقنامه ای برای برنامه ریزی همکاری نظامی علیه ایران داد. منابعی در واشنگتن گفتند که این یک پیشنهاد بی سابقه است و می تواند روابط بین ارتش ایالات متحده و ارتش اسرائیل را به شکل استثنایی ارتقاء دهد.
منابع مطلع در واشنگتن می گویند که اسرائیل پیشنهاد آمریکا را رد نکرده است اما برای پذیرش آن نیز عجله ای ندارد. اسرائیلی ها بیم این مسئله را دارند که اگر آنها این پیشنهاد را بپذیرند، دست اسرائیل را از حمله به ایران و به ویژه تاسیسات هسته ای آن، بسته و آنها را محدود کند.
یک مقام ارشد آمریکایی تاکید کرد: پیشنهاد آمریکا به هیچ گونه برنامه ریزی برای حمله مشترک آمریکا و اسرائیل به برنامه هسته ای ایران نمی پردازد. این مقام توضیح داد که "همکاری نظامی" مذکور به این معناست که هر دو طرف برنامه های نظامی خود را به یکدیگر ارائه کنند و اینکه دو طرف در مورد بهبود این طرح ها، هماهنگی و اصلاح آنها برای عملیات علیه ایران گفتگو خواهند کرد.
این منابع آمریکایی افزودند که پیشنهاد آمریکا در سفر لوید آستین وزیر دفاع آمریکا، مارک میلی رئیس ستاد ارتش آمریکا و اریک کوریلا فرمانده سنتکام به سرزمین های اشغالی ارائه شده است.
دولت آمریکا به منظور متقاعد کردن اسرائیل به امضای توافقنامه برای برنامه ریزی همکاری نظامی علیه ایران، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا را به "موسسه مطالعات واشینگتن برای خاورمیانه" و "موسسه واشینگتن برای سیاست خاور نزدیک" فرستاد.
سالیوان به اعضای این موسسه تحقیقاتی گفت: "ما به ایران اعلام کردهایم که هرگز اجازه نخواهد داشت سلاح هستهای داشته باشد. همانطور که رئیس جمهور جو بایدن تکرار و تأیید کرد، اقدامات لازم را برای تحقق این مسئله (عدم دستیابی ایران به سلاح هسته ای) انجام خواهد داد، از جمله به رسمیت شناختن آزادی عمل اسرائیل