eitaa logo
👑بـا خـــدا بـاش پـادشـاهے ڪن👑
32.1هزار دنبال‌کننده
16.2هزار عکس
11.4هزار ویدیو
110 فایل
❤️تازمانیکه سلطان دلت خداست 💛کسی نمیتوانددلخوشیهایت را ویران کند. 💙با خـدا باش پادشاهـ👑ـــی ڪن 💚بی خـدا باش هرچہ خواهی ڪن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/1898250367C031c8faa73
مشاهده در ایتا
دانلود
✨﷽✨ 🔴شبیه مداد باشیم ✍پیرمردی بود که هرگز خودکار به دست نمی‌گرفت و همیشه با مداد می‌نوشت. روزی نوه‌اش پرسید: چرا تا این اندازه، مداد را دوست دارید؟ پدر‌بزرگ گفت: سه ویژگی در مداد هست که در خودکار نیست. 1⃣ مداد این فرصت را می‌دهد که اگر اشتباه نوشتی و به اشتباه خود پی ‌بردی، زود با پاک‌کن آن را پاک کنی. خدا هم به انسان فرصت می‌دهد که اگر اشتباهی کرد، سریع توبه کند تا گناهش پاک شود. 2⃣ در زیبا نوشتن مداد، هرگز نوع و رنگ و زیبایی چوب نقشی ندارد و مهم مغزی است که درون مداد است. برای خدا هم، زیبایی و رنگ و نوع پوست انسان مهم نیست، زیبایی درون انسان مهم است. 3⃣ یک خودکار، شاید جوهر داخل لوله‌اش خشک شود و تو را گول بزند و در زمان نیازت ننویسد. ولی مداد، مغزش خشک نمی‌شود و هرگز تو را فریب نمی‌دهد و تو را در روزهای سخت، تنها نمی‌گذارد. اگر با خدا روراست باشی، خدا نیز با تو روراست است و هرگز در سختی‌ها و مشکلات تو را تنها نمی‌گذارد. ✨✨✨ @ba_khodabash1 ✨✨✨ .
‍ ‍ 💢حضور امام مهدی علیه‌السلام و امرار معاش آن حضرت در میان مردم چگونه است؟ ⬅️درباره معاش آن بزرگوار می‌‎توان گفت: ایشان امام حاضر و زنده است و با بدن جسمانی زندگی می‌‎کند و طبیعی است دارای زندگی عادی و مادی مانند سایر انسان‌ها می‌‎باشند؛ زیرا بدن مادی، نیازهای مادی متناسب خود را می‌‎طلبد و بر این اساس است که خداوند به پیامبرش فرمود: «قل إنما أنا بشر مثلکم؛ بگو: من بشری همچون شما هستم».[۱] ⬅️امام مهدی علیه‌السلام نیز چنین است. درباره حضور آن بزرگوار میان مردم، باید گفت: اینکه حضرت میان مردم حضور دارد، مستند روایات است. از امام صادق علیه‌السلام نقل شده است: چگونه این امت انکار می‌‎کنند که خدای تعالی با حجتش‌‌ همان کند که با یوسف کرد که برادرانش او را دیدند، ولی نشناختند. او (قائم ‌علیه‌السلام) در بازار‌هایشان راه می‌‎رود و بر بساط آنها گام می‌‎نهد، اما آنها [هر چند او را می‌‎بینند] او را نمی‌‎شناسند.[۲] ⬅️همچنین امیرالمؤمنین علیه‌السلام می‌‎فرماید: سوگند به پرودرگار علی! حجت خدا، میان مردم هست و در راه‎ها [کوچه و بازار] گام برمی‎دارد، به خانه‎های آن‌ها سر می‌زند و در شرق و غرب زمین رفت و آمد می‌‎کند. گفتار مردم را می‌‎شنود و بر ایشان سلام می‌‎کند و می‌‎بیند، لکن تا وقت معین و وعده الهی شناخته نمی‌‎شود.[۳] ⬅️به ویژه با توجه به اینکه امام زمان رهبر و مقتدای مردم بوده، سرپرستی امور آنان را به عهده دارد؛ ازاین‌رو، بسیار طبیعی است که میان مردم و دوستان خود برود و ضمن سرکشی، به نیاز‌ها و حاجت‎هایشان رسیدگی کند. البته باز هم اشاره می‌‎کنیم، کیفیت این حضور و نحوه امرار معاش حضرت برای ما روشن نیست. 📚۱. کهف: ۱۱۰. ۲. بحارالانوار، علامه مجلسی، ج۵۱، ص۱۴۲. ۳. الغیبة، نعمانی، ص۱۴۶، ح۳. 🌹 ✨✨✨ @ba_khodabash1 ✨✨✨ .
🟢امام علی علیه السلام: عَجِبتُ لِمَن یَجهَلُ نَفسَهُ، کَیفَ یَعرِفُ رَبَّهُ؟! در شگفتم از کسى که خویشتن را نمى شناسد، چگونه [توقّع دارد]پروردگارش را بشناسد! غرر الحکم: ج ٤ ص ٣٤١ ح ٦٢٧٠ ‌‌‌‌ ✨✨✨ @ba_khodabash1 ✨✨✨ .
✨🌹✨ خردمند كسى است كه زبان خود را در بند كشد. «العاقِلُ مَن عَقَلَ لِسانَهُ» [ علیه السلام ] 📚 غررالحكم حدیث ۵۰۲ ✨✨✨ @ba_khodabash1 ✨✨✨ .
🔹امام صادق (علیه السلام): خدايا ...آن ديدگان را كه اشك‌هايش در راه ترحم و عاطفه بر ما [اهل البیت ] جاری شده و دل‌ هایی را كه به خاطر ما نالان گشته و سوخته و آن فريادها و ناله‌هایی را كه در راه ما بوده است، مورد رحمت قرار بده. 🔹 «بحار الانوار، ج۹۸ ص۸» ▪️شهادت مظلومانه امام جعفر صادق (صلواتُ اللهِ و سلامُه عليهِ) تسليت باد . ✨✨✨ @ba_khodabash1 ✨✨✨ .
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 حجت الاسلام عالی: رفتاری دینی داریم ولی اخلاق دینی نداریم 🌹 ✨✨✨ @ba_khodabash1 ✨✨✨ .
‍ 🔷 امام زمان(علیه السلام) می فرمایند: «وَالْعاقِبَةُ بِجَمیلِ صُنْعِ اللّهِ سُبْحانَهُ تَکُونُ حَمیدَةً لَهُمْ مَا اجْتَنَبُوا الْمَنْهِیَّ عَنْهُ مِنَ الذُّنُوبِ؛ با ساخت نیکوى خداوند، فرجام کار، مادامى که شیعیان از گناهان دورى گزینند، پسندیده و نیکو خواهد بود.»[1] 👇شرح حدیث: این حدیث، بخشى از نامه اى است که امام زمان(علیه السلام) براى شیخ مفید(رحمه الله) مرقوم داشته اند. حضرت مهدی(علیه السلام) به نکته اى مهم اشاره کرده اند که اگر شیعیان ما، عاقبت بخیرى را مى خواهند، سببش لطف و توجّه خاصّ خداوند است؛ پس باید از گناهانى که خداوند متعال از آن ها منع کرده است، اجتناب کنند؛ زیرا هر عملى، اثر مخصوص خود را دارد و نَفْس ما، مطابق کارها، سخنان و حتّى افکارى که داریم، ساخته مى شود. آن کس که از انجام دادن گناه باکى ندارد ـ حال آن گناه کم باشد یا زیاد، کوچک باشد یا بزرگ ـ بداند که حقیقت خود را تیره و تار کرده، شایستگى ورود به جایگاه نور و پاکى را ندارد. یک گناه، آتشى است که در خرمنى مى افتد. انسان سال ها تلاش مى کند و ثواب ها براى خویش فراهم مى آورد، ولى با یک گناه، حاصل عمرى را به هدر مى دهد؛ از این رو، حضرت، در این حدیث، خطر گناه را گوشزد کرده است. 📚پی نوشت: [1]. احتجاج، ج٢، ص٣٢۵ ؛ بحارالأنوار، ج۵٣، ص١٧٧، ح٨. منبع: شرح چهل حدیث از حضرت مهدى(علیه السلام)، على اصغر رضوانى، انتشارات مرکز مدیریت حوزه علمیه قم (١٣٨٢). 🌹 ✨✨✨ @ba_khodabash1 ✨✨✨ .
🌹✨ به عليه السلام گفتند: كار خود را به چه اساسى استوار ساخته اى؟ فرمودند: بر چهار بنيان: دانستم كه عمل مرا كسى ديگر انجام نمى دهد پس تلاش نمودم. دانستم كه خداى بر من آگاه است پس حيا كردم. دانستم كه روزى مرا ديگرى نمى خورد پس آرام گرفتم دانستم كه پايان كار من مرگ است پس براى آن آماده شدم قيلَ لِلصـادِقِ عليه السلام: عَلى ماذا بَنَيْتَ أَمْرَكَ؟ فَقالَ عليه السلام: عَلى أَرْبَعَةَ أَشْياءَ: عَلِمْتُ أَنَّ عَمَلى لايَعْـمَلُهُ غَيرى فَاجْتَهَدْتُ وَ عَلِمْتُ أَنَّ اللّه َ عَزَّوَجَلَّ مُطَّلِعٌ عَلىَّ فَاسْتَحْيَيْتُ وَ عَلِمْتُ أَنَّ رِزقى لايَاكُلُهُ غَيرى فَا طْمَانَنْتُ وَ عَلِمْتُ أَنَّ اخِرَ أَمْرى الْمَوتُ فَاسْتَعْدَدتُ 📚 بحارالانوار ج۷۸ ص۲۲۸ ✨✨✨ @ba_khodabash1 ✨✨✨ .
🎆 ✨معرفی اثر: تمام آرزوهای من، انتخاب‌های من، رفتارها و افکار من، در چهارچوب شناخت من از خودم، تعریف می‌شوند! من برای آینده‌ام همان‌گونه تصمیم می‌گیرم، که خودم را در آن قالب تعریف می‌کنم. اگر تعریف من از خودم، حقیقی، درست و مهندسی شده، نباشد؛ به طور قطع می‌توان گفت، همۀ تصمیم‌ها، ارتباط‌ها، انتخاب‌ها، افکار و رفتارم، حتی اگر به موفقیتی ظاهری نیز ختم شوند؛ باز مرا به عنوان یک انسان، که خداوند هدفی عظیم از خلقتش داشته، به شکست محکوم می‌کنند! جالب است بدانید؛ ما می‌توانیم تمام عمر را در دنیا، بدون ترس از هیچ شکست و عقب‌گردی زندگی کنیم؛ اگر از مسیری که در آن به سمت جلو حرکت می‌کنیم، مطمئن باشیم. و این اطمینان از مسیر، فقط در یک حالت اتفاق می‌افتد؛ ـ اینکه بدانیم، ما کیستیم؟ ـ چرا اینجاییم؟ قرار است به کجا برویم؟ ـ ساختار روح ما چیست؟ ـ چگونه می‌توان این روح را آرام نگه داشت؟ ـ چگونه می‌توان هم در دنیا از نهایت لذّت برخوردار بود، و هم در آخرت سعادتمند؟ ـ چگونه می‌توان جوری تصمیم گرفت و انتخاب کرد، که هرگز طعم شکست را نچشید؟ ـ چگونه می‌توان به الگویی صحیح در خانواده و اجتماع، برای دیگران تبدیل شد؟ ✨✨✨ @ba_khodabash1 ✨✨✨ .