🍂 پيامبر خـدا صلى الله عليه و آله
مَن أصبَحَ و الدنيا أكبَرُ هَمِّهِ فَلَيسَ مِنَ اللّهِ في شيءٍ و ألزَمَ قلبَهُ أربَعَ خِصالٍ: هَمّاً لا يَنقَطِعُ عَنـهُ أبداً، و شُغلاً لا يَنفَـرِجُ مِنهُ أبداً، و فَقراً لا يَبلُغُ غِناهُ أبداً، و أملاً لا يبلُغُ مُنتَهاهُ أبداً.
كسى كه صبح خويش را آغاز کند و بزرگترين همّ و غمش دنيا باشد، نزد خداوند هيچ مرتبهاى ندارد و چهار خصلت پيوسته گريبان گيرش باشد:
اندوهى كه هرگز از او جدا نشود، گرفتارىاى كه هرگز از آن رهايى نيابد، فقرى كه هرگز به بىنيازى و توانگرى نينجامد و آرزويى كه هرگز پايان نپذيرد.
🥀
📚 تنبيه الخواطر، ج۱، ص۱۳۰
#حدیث
🚫@bahaiyat🚫
ثبتنام دوره آموزش مقدماتی نقدوبررسی یوگا
👨🏫 مدرس: استاد عرب مدیر گروه علمی نقد عرفانهای کاذب معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم
🌸لینک ثبت نام:👇👇👇
🌐https://survey.porsline.ir/s/lu9LYcxs
💳هزینه ثبت نام : ۱۰۰هزار تومان
✍️پس از تکمیل ثبت نام و واریز وجه،
فیش واریزی و کد ملی خود را را برای آیدی زیر ارسال کنید.
@raherahaei
کانال اطلاع رسانی آموزشگاه سراب حقیقت
«دوره های آموزش تخصصی ادیان و فرق»
https://eitaa.com/academy_sarab
علما سنگر مقاومت (۶)
از آخرین مقاومت های علما
از جمله کارهای علمی عالمان دین در قبال بهاییت دفاع از دین با اتکا به نشر و چاپ کتاب و مقاله بود. البته پیشتر هم آثار انتقادی درخوری به بازار نشر راه یافته بود. چنانکه گفتیم سیر مبارزه علمی با بهاییت را باید از آغاز پیدایش آن دید. طی یک قرن آثار انتقادی زیادی در رد فرقه پدید آمد و حتی در دوره رضاخان نیز ادامه داشت. کتب آیتی، مهتدی و نیکو برخی از نمونه ها به شمار می روند. همچنین کتابچه کوچک «چهار شب جمعه» نمونه ای دیگر است که در سال 1313 ش فراهم شد و حاصل چند مناظره میان یک مسلمان – به نام جلال درّی – و یک بهایی است. (جریانها و سازمانهای مذهبی – سیاسی ایران، رسول جعفریان، چا ششم 1385: 154. همان:28)
اما طی دهه ۲۰ از برجسته ترین آنها کتاب «ساختههای بهائیت در صحنه دین و سیاست» به قلم انور ودود، با مقدمه آیت الله سید ابوالقاسم کاشانی است که در سال 1326 ش چاپ شد. این کتاب مبارزه با بهائیت را به عمدهترین هدف جامعهی روحانیت شیعه تبدیل کرد. انور ودود در کتاب ساختههای بهائیت در صحنه دین و سیاست، تاکید نمود که « بهائیت از ساختههایی است که سیاست آن را به صورت دین درآورد.» به نظر توکلی طرقی نتیجه اخلاقی [یافتههای کتاب] آن بود که «بهائیت ویران کننده اجتماع» قلمداد شد و «رجال مجلس و دولت» برای مبارزه با «ترویج دهنده آن» فراخوانده شدند. در پاسخ به این فراخوان، آیت الله کاشانی در مقدمه کتاب نوشت: «دینی به نام بهائیت که زنا، قمار، ربا، خیانت، دروغ، تزویر و انواع منهیات و مفاسد اخلاقی را که نتیجهاش بر هم ریختن نظامات بشری و بهم زدن مبانی نوامیس و اخلاق و ترویج دروغ و خرافات و نازل نمودن انواع مزخرفات خنده آور به نام وحی بر اغنام الله و به منظور سیاست بیگانگان که بدست سیاست بیگانه بوجود آمده بسیار خنده آور است و لازم نیست کسی در اطراف قوانین سخیفانه و سفیهانه آن که حتی عوام آنرا تمسخر میکنند چیزی بگوید.» از آن پس نیز مخالفان بهائیت بر خلاف پیشینیان، کمتر به مبانی و قوانین آیین بهائی پرداختند و بیشتر به اشاعه این باور برخاستند که آیین باب و بهاء مرامی سیاسی است که « یگانه منظور آن شیاطین سوق دادن مردم به اسم دین به بیدینی و لامذهبی میباشد.» (بهائی ستیزی و اسلام گرایی در یاران معاصر، محمد توکلی طرقی، ایران نامه، زمستان 1379 و بهار 1380شماره 73 و 74، صص 88 و 89)
مصاف با بهاییت نخبگان و طبقه آگاه جامعه را نیز به میدان آورد. این طبقه مقابله با بهاییت را در قالب کار گروهی و راه اندازی تشکل های مختلف دنبال می کردند. گزارش های تاریخی برآنند که تشکل های مذهبی دهه 20 عمدتا دغدغه مند دفاع از دین بودند و از توسعه طلبی بهاییان در رنج. بنابراین هر یک به نوعی مقاومت دینی جامعه را تقویت می نمودند. برای نمونه، حسین عبدالهی در نامهای به «حجج اسلام و مراجع تقلید» گزارش داد که در سفری به دهات اطراف اصفهان، واعظ تهرانی آقای غلامرضا فیروزیان شاهد آموزش بهائی در قهوه رخ اصفهان بود: یک نفر بهائی چندین سال است بچههای مسلمان را [...] تعلیمات بهائیت [میدهد] و حتی چند نفر دختر مسلمان در این مکتب نیز بودهاند که کاملا از روی کتابهای مخصوص، تعلیمات پوشالی بهائیت را به آنها یاد میداده است [...] عبدالهی این «نماینده مطبوعات اسلامی [و] خبرنگار جراید دینی» راه حل مشکل را آن دانست که «آقایان مراجع مخصوصا آیت الله بروجردی و آقایان حجت و فیض هر چه زودتر یک عده طلاب روشنفکر و جدی را که بتوانند از عهده تعلیمات لازمه و تذکرات مفیده برآیند مامور دهات اطراف شهرستانها نموده که بوسیله تبلیغات دینی سد پیشرفت این افراد بیدین و بیبها شوند.» در ادامه گزارشگر از «حاج شیخ عباسعلی اسلامی که مدیر و موسسه جامعه تعلیمات اسلامی و مرد جدی و روشنفکر هستند» خواست که «عدهای را مامور نمایند که در تمام شهرستانها شعبات زیادی از کلاسهای درسی جامعه را بیشتر تحت نظر داشته باشند بلکه به خواست خدا و کوشش مسلمانان بیدار سدی در مقابل راهزنان دین فراهم آید و یک مشت کشاورز بیسواد از چنگال این پیشوایان فتنه و فساد محفوظ و مصون بمانند.» در پی انتشار این نامه مهدی صدیقی در اطلاعیهای مژده داد که «بحمدالله در اثر چند سخنرانی از طرف شیخ غلامرضا فیروزیان آموزشگاه شماره 6 شبانه جامعه تعلیمات اسلامی شعبه اصفهان در آن محل تشکیل و پس از یک سلسله مذاکرات دینی با معلم بهائی مزبور، مشارالیه در عقیده خود متزلزل و مکتب خود را بهم زده و فعلا هم از آن ده خارج شده است.» (دنیای اسلام 2: 58 (26 دی 1326) صص 1-2، حسین عبدالهی، «قابل توجه آقایان حجج اسلام و مراجع تقلید مخصوصا حضرت آیت الله بروجردی مدظله العالی» همچنین دنیای اسلام 2: 60 (1 بهمن 1326)، ص 2 «در خصوص قهوه رخ اصفهان») ( محمدتوکلی طرقی، همان، ص 94 و 93)
✍دکتر#رضایی
چها شنبه ۱۹ دیماه ۱۴۰۳
🚫@bahaiyat🚫
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅شرح حدیث زندگی
📍قسمت بیست و هشت
🔹شرح حدیث ابتدای درس خارج فقه مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)
موضوع: توصیه امام کاظم علیهالسلام به تلاش تام و تمام
🗓۱۳۹۷/۰۷/۱۷
#حدیث_زندگی
#کلام_معصوم
🚫@bahaiyat🚫
18.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅شرح حدیث زندگی
📍قسمت بیست و یک
🔹شرح حدیث ابتدای درس خارج فقه مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)
موضوع: امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود این ۵ کلمه را از من فرابگیرید
🗓۱۳۸۳/۰۳/۰۳
#حدیث_زندگی
#کلام_معصوم
‼️‼️‼️با عرض معذرت از مخاطبین بزرگوار، قسمت بیست و یکم جا مانده بود خدمت شما ارسال شد
🚫@bahaiyat🚫
#️⃣اسناد فعالیت بهائیان در دوره محمدرضا پهلوی
🔻نماز تزئینی در بهائیت
✍️ نویسنده: ثریا شهسواری
🚫@bahaiyat🚫
🔰 پشتیبانی از این نظام، پشتیبانی از امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف است...
#نظام #امام_زمان #تقویت
#عشق #نظام_جهانی #آماده_سازی
✍آیت الله #تقوایی
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشه ای از واقعیت حکومت پهلوی در ایران....
پ.ن: جمع کنید برید .... من نمیگم ، #شاه میگه
#پهلوی
#تطهیر_پهلوی
🚫@bahaiyat🚫
20.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅شرح حدیث زندگی
📍قسمت شانزدهم
🔹شرح حدیث ابتدای درس خارج فقه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
موضوع: مؤمن در سختیها به تلاطم نمیافتد و در برابر بلا صبور است
🗓۱۳۸۳/۰۳/۱۹
#حدیث_زندگی
#کلام_معصوم
باعرض معذرت از مخاطبان بزرگوار یک قسمت از شرح حدیث جامانده بود خدمت شما ارسال شد
🚫@bahaiyat🚫
📗کتاب مبلغ بهایی در محضر آیت الله آقای شیخ محمد خالصی زاده
كه از اين اسم تبري بجويد و شايد براي محافظت كارهايش كه تاكنون از آن بهره برده و يك بچه لات دهاتي ميليونر شده اين اسم را لازم بداند همه بهائيان كه متصدي مناصب هستند از اين قبيل اشخاص مي باشند مثلا دكتر خوش بين كه تحصيل حقوق كرده و دنيا را تا يك اندازه ديده پسر نديم باشي عوام است قضاياي اين پسر و پدر به عين قضاياي فتح اعظم و پدرش مي باشد تمام اين ها عقيده به بهائي گري ندارند زيرا بهائيت چيزي نيست كه شخص عاقل به آن عقيده پيدا كند و لكن براي مقاصد شومي كه بهائي گري براي آن ايجاد شده هر خيانت و جاسوسي را ارتكاب مي نمايند و براي تكميل خيانت اشغال مناصب عاليه لازم است به هر حيله و وسيله اي است آن مناصب را كسب مي كنند و بي شبهه سبب قطع رابطه مابين ملت و شاه سابق همين اين ها بودند و فعلا اشخاصي كه در دربار هستند نمي گذارند ما بين اعلي حضرت و ملت رابطه روي صميميت و محبت بشود من در مدت توقف در تهران بسيار كوشيدم كه رابطه ما بين اعلي حضرت و ملت روي صميميت مستحكم بشود كه مردم شاه خود را [ صفحه 51] بشناسند و شاه ملت خود را بشناسند و لكن با وجود فتح اعظم و سرهنگ ايادي در دربار و افراد ديگر در قشون كه مأموريت تفرقه دارند آيا ممكن است اين امر بشود نتيجه كوشش من اين شد كه يزدي شوم و آن مأمورين جنايت بايد در دربار بمانند خدا انشاء الله دربار شاهنشاه را و شخص شاه را از شر اينان محفوظ بدارد.
📗کتاب مبلغ بهایی در محضر آیت الله آقای شیخ محمد خالصی زاده، ص۵۹
#مبلغ_بهایی
🚫@bahaiyat🚫