eitaa logo
مرکز مشاوره بلاغ
263 دنبال‌کننده
467 عکس
21 ویدیو
18 فایل
مرکز مشاوره بلاغ مشاوره: پیش از ازدواج زوج درمانی درمان اختلالات بالینی فرزندآوری و فرزندپروری موفقیت و استعدادسنجی 09034017054 ادمین کانال @Syaghobi1366
مشاهده در ایتا
دانلود
ezterab-jodai(aftamat_com).pdf
805.7K
توصیه های استاد 📚📚📚📚📚 کتاب: اضطراب جدایی نویسنده فاطمه شعیبی اضطراب جدائی چيست؟ اضطراب جدائی، اضطراب شدید و نامناسب با سطح رشد فرد است، در رابطه با جدایی از منزل یا کسانی که فرد به آنها دلبستگی دارد. در واقع با سن و موقعیت فرد همخوانی ندارد. کودکان هنگام جدایی یا دوری از مادر احساس ناراحتی و اضطراب می کنند. این ترس و ناراحتی اضطراب جدایی خوانده می شود. 🔹🔶🔷🔶🔹 📞 تلفن :
05132211829
05132211830
📬 آدرس : خیابان امام خمینی،چهارطبقه، بلوار مدرس،نبش مدرس۱، ساختمان جامعه المصطفی 📣 کانال مرکز مشاوره بلاغ
_________ اوهوم کنید!!! --------------------- امروز یاد می‌گیرید.. اوهوم کنید تا سر حرف باز شود. هر بار که می‌ایستی و به چهره ترس خیره می‌شوی در واقع قوی شجاع و با اعتماد به نفس می‌شوی. کمرویی باعث می‌شود گفتگو با دیگران برای شما سخت شود سکوت آزاردهنده است و شما دوست دارید طرف مقابل سر حرف را باز کند.
سر حرف را باز کنید می‌خواهید طرف را باز کنید امروز قرار است حداقل با ۳ نفر که دلیلی برای حرف زدن به آنها ندارید، حرف بزنید. وقتی برای مثال پستچی یا یک نفر از کنارتان می‌گذرد می‌توانید بگویید «چه روز خوبی» یا چیزی شبیه این و پاسخش را بسنجید. وقتی همسایه‌تان در حال بیرون رفتن از خانه است می‌توانید نمره ساده و محبت آمیز مثل این جمله بر زبان آورید که «چه لباس قشنگی » وقتی از مغازه چیزی می‌خرید می‌توانید به صندوقدار بگویید« ظاهرا امروز سرت شلوغ است» از همه مهمتر اینکه ببینید طرف مقابلتان چه پاسخی می‌دهد نگران واکنش منفی و عجیبش نباشید هر آدمی گاهی اوقات از این نوع واکنش‌ها نشان می‌دهد.
ابتدا این کار را به آدم‌های راحت و مهربان انجام دهید و سپس با هر کسی سر حرف را باز کنید!!!
باز کردن سر حرف را شروع کنید گفتگوهای پیشنهادی بالا را حداقل با سه نفر تمرین کنید 🔘به هر نفر یک حرف مثبت بزنید 🔘چطور جواب دادند ؟ 🔘بعد چه اتفاقی افتاد ؟ 🔘بعد چه احساسی داشتید؟ 🔹🔶🔷🔶🔹 📞 تلفن :
05132211829
05132211830
📬 آدرس : خیابان امام خمینی،چهارطبقه، بلوار مدرس،نبش مدرس۱، ساختمان جامعه المصطفی 📣 کانال مرکز مشاوره بلاغ
توصیه های استاد ✅✅✅✅✅✅ 💢چگونه با انواع ترس های کودکان رویارو شویم: به طور کلی از چیز های ناشناخته و از فضای مبهم و تاریک که نمی تواند شناخت درست از محیط به دست آورد می ترسد به همین سبب هست که بسیاری از کودکان و حتی بزرگترها در رویارویی با موقعیت های تاریک دچار ترس و تعجب می شوند. پس با هر یک از انواع ترس زیر به صورت منطقی برخورد کنید: ✅ ترس فرزندتان از تاریکی: در این نوع ترس یک وسیله روشنایی مانند چراغ قوه یا حتی شمع را بردارید و لامپ را خاموش کنید و با هم سایه بازی کنید یا حتی لامپ را خاموش کنید و با یک چراغ قوه زیر پتو با هم حرف بزنید و کتاب داستان بخوانید. بدین ترتیب فرزند شما متوجه می شود که در تاریکی هم می‌توان زندگی عادی رفتار کرد. ✅ ترس فرزندتان از تنهایی: در درجه اول باید برای او تکرار کنید که ما هیچ وقت تنها نیستیم و خدای مهربان همیشه با ماست و در موقعیت های مختلف زندگی که گرهی از مشکلات تان باز می شود این جمله را به فرزندتان بگویید : " خداوند بدون این که او را ببینیم مشکلات ما را حل می کند؛ پس ما هیچ گاه تنها نیستیم و او همیشه همراه ماست". همچنین، برای کاهش تاریکی می توانید از نور چراغ شب خواب استفاده کنید. همچنین، باید در او این اعتماد را نهادینه کنید که ما همیشه در کنار تو هستیم و تو تنها نیستی. ✅ ترس فرزندتان از مرگ: به وسیله داستان و نقاشی به فرزندتان این باور را آموزش دهید که انسان ها هیچ وقت نابود نمی شوند. آنها فقط به یک دنیای زیباتر و قشنگ تر می روند. همه آدم ها یک روز در یک دنیایی زیباتر کنار هم جمع خواهیم شد. پس مرگ به معنای نابودی نیست. ✅ ترس فرزندتان از حیوانات و حشرات: دفتری رنگی و عکس دار از حیوانات زیبا و ارتباط آنان با فرزندانتان تهیه کنید تا آنان با ورق زدن این دفتر به زیبایی های جهان حیوانات پی ببرند. ترس کودک از حیوانات به سبب مشاهده خشونت و خطرات آنها در مستندهای گوناگون است. کودک باید بیاموزد که حیوانات هم زندگی خودشان را دارند. مستندی از ارتباط اجتماعی و زندگی زیبای حیواناتی مانند مورچه و زنبور برای فرزندتان پخش کنید و در ضمن آن به ویژگی های زیبای زندگی آنها اشاره کنید. برخی از ترس ها به مرور زمان در افراد شکل میگرد که تا حدود زیادی حالت عادی و همگانی دارد 🔅 نوزاد در بدو تولد دو ترس دارد: ترس از صدای بلند و ترس از ارتفاع 🔅 از ۶ ماهگی تا ۲ سالگی: ترس از جدایی 🔅 از ۲ تا ۴ سالگی: ترس از تاریکی، هیولا و چیزهای ناشناخته، ترس از حیوانات مثل سگ و گربه 🔅 از ۵ تا ۷ سالگی: مرگ، بیماری، تنهایی، گم شدن، بلای طبیعی، در خانه تنها ماندن 🔅از ۸ تا ۱۱ سالگی: ترس از مدرسه، معلم، امتحان، نمره کم، شکست، مورد پذیرش واقع نشدن. 🔹🔶🔷🔶🔹 📞 تلفن :
05132211829
05132211830
📬 آدرس : خیابان امام خمینی،چهارطبقه، بلوار مدرس،نبش مدرس۱، ساختمان جامعه المصطفی 📣 کانال مرکز مشاوره بلاغ
_____________ اعتماد به نفس اجتماعی خود را بالا ببرید --------------------------- امروز یاد می‌گیرید ... به دست آوردن اعتماد به نفس اجتماعی از آنچه تصور می‌کردید آسان‌تر است. حالا می‌توانید سایر مهارت‌های اجتماعی خود را بالا ببرید به نظر شما مهم‌ترین مهارت کدام است؟ نمی‌دانید به خاموش کردن تفکر موازی فکر کنید. چه فایده‌ای داشت؟
مهارت برای جعبه ابزار شما ۳۱ گوش دادن فعال فعال شما را به مشهورترین آدم در محافل اجتماعی تبدیل می‌کند . گوش دادن فعال به بذره‌گویی هوشمندی و خوشنواز بودن و علاقه خالصانه به دیگران ربطی ندارد. به نظر شما گوش دادن فعال مستلزم چه مهارت‌هایی است؟ نگاه کردن به دیگران نگاه کنید منظور ما این نیست که به آنها خیره شوید بلکه منظور ما این است که به آنها توجه کنید. یعنی نشان دهید به آنها علاقه دارید نه اینکه این طرف و آن طرف اتاق را نگاه کنید. تمرکز لازم نیست زیاد حرف بزنید،فقط موقع گوش دادن باید نشان دهید به طرف مقابل توجه دارید. به همین دلیل باید نجواهای درونی خود را خاموش کنید تا تمرکزتان را روی حرف‌های او حفظ کنید. حرف‌هایی که لزوماً جذاب نیستند ولی این عمل مفید خواهد بود!
بیشتر بگو پشت دستتان بنویسید! هم جمله کوتاه به خیلی از مهارت‌های گفتگو می‌ارزد. اگر واقعاً به حرف‌های طرف مقابل علاقمند باشید ترغیب می‌شوید بیشتر حرف بزنید. یکی از کلمه‌ها را انتخاب کنید وقتی عبارت بیشتر بگو کافی نیست یا از آن زیاد استفاده کردید آسان‌ترین راه آن است که کلمه‌ای از آخرین جمله طرف مقابل انتخاب کنید و درباره آن سوال بپرسید. برای مثال فرض کنید طرف مقابلتان درباره‌ تعطیلات شیراز حرف می‌زند. می‌توانید بگویید شیراز تا حالا شیراز نرفتم شیراز چطوریست؟ با استفاده از کلمه تعطیلات بپرسید اولین تعطیلات را کجا رفتی چه جاهای دیگری رفتی؟ سوالات باز پاسخ سوالاتی بپرسید که تا حد امکان جواب یک کلمه‌ای بله و خیر نداشته باشند در عوض می‌توانیم نظر طرف مقابل را بپرسید.
تمرین حالا از این مهارت استفاده کنید. هر روز با آدم‌های جدیدی حرف می‌زنید با راننده اتوبوس یا فروشنده سوپرمارکت حرف بزنید. آدم‌هایی که قبلاً تمایلی به حرف زدن با آنها نداشته‌اید تا جوابشان را بشنوید. وقتی راه آن را بدانید آسان می‌شود!
شنونده فعال باشید. این کلید اعتماد به نفس اجتماعی است.
گوش دادن فعال را تمرین کنید تعمیر کردن گوش دادن فعال را شروع کنید شاید لازم باشد برای این کار موقعیتی ایجاد کنید. این را با استفاده از مهارت‌های پیش گفته امتحان کنید. به این کار عادت کنید سپس آن را دائم تمرین کنید. 🔹🔶🔷🔶🔹 📞 تلفن :
05132211829
05132211830
📬 آدرس : خیابان امام خمینی،چهارطبقه، بلوار مدرس،نبش مدرس۱، ساختمان جامعه المصطفی 📣 کانال مرکز مشاوره بلاغ