#بانوان_شهیده
🌷 #شهیده_زهره_بنیانیان 🌷
🔸تولد: دیماه سال ۱۳۳۶ ، اصفهان
🔸شهادت نهم اردیبهشت ۱۳۵۸ ، فولادشهر اصفهان
🥀زهره بنیانیان در یک خانواده متوسط در شهر اصفهان به دنیا آمد. ورود به دبیرستان همزمان با آشناییاش با الفبای مذهب بود؛ آنجا که برای حفظ حجاب مدت دو هفته از رفتن به کلاس محروم میماند و بعداً با تعهد والدین اجازه ورود به کلاس مییابد. در عصری که بیبند و باری برای هر دختری امتیاز است، وی حجاب را برمیگزیند. آشنایی با کتب شهید مطهری و شریعتی را از همین دوران آغاز میکند.
🥀مادرش میگوید: "زهره خیلی قرآن میخواند. از هر فرصتی برای دعا و نیایش استفاده میکرد. ذکر و یاد خدا همه وجودش شده بود.
🥀خانم غازی، استاد اخلاق و از شاگردان بارز و نمونه بانو امین درباره شخصیت او میگوید: "زهره بنیانیان از ده دوازده سالگی به کلاسهای ما میآمد. حرفهای معمولی او را خسته میکرد، ولی صحبت درباره اصول عقاید، بخصوص توحید و معاد باعث شادیش بود. در نیمهشبها که با خدا راز و نیاز میکرد مشاهداتی عرفانی داشت که آن را برای ما بازگو میکرد و به سفارش ما همه آنها را در یک دفتر چه یادداشت مینمود. وقتی خصوصیات اخلاقی او را به خانم بانو مجتهده امین گفتم، سفارش کردند که حتماً با او به طور خصوصی کار شود چون روحی بزرگ داشت. او حقیقتاً یک روحیه ملکوتی داشت."
🥀تغییرات عمیق رفتاری او خانواده را نگران ساخت. فامیل که این نوع رفتار برایشان قابل توجیه نبود کم کم به او مهر جنون میزنند. شکاف عمیقی را بین خود و خانواده احساس میکند. این فاصله ابتدا در قالب حجاب و پوشش اسلامی و بعداً بارعایت موازین شرعی و بجا آوردن عبادات از جمله نماز شب که خیلیها با آن بیگانه بودند شکل میگیرد. مطالعه قرآن گاهی آن قدر وقت او را میگرفت که اطرافیان حتی مادر را به تعجب وا میداشت.
🥀این تضاد فرهنگی که شروع رشد شخصیت ویژه زهره است با یک ازدواج ناخواسته و نابهنگام به اوج خود میرسد. در اواخر سال تحصیلی ۵۴-۵۵ با اینکه سال تحصیلی را به پایان نبرده و در سش نیمهکاره مانده، به اجبار پدر با پسرخاله خود ازدواج میکند و عازم کشور آلمان میشود.
🥀عازم سرزمینی میشود که با او و هویت مذهبیاش بیگانه است. نامههای او به مادر همه حاکی از فشارهای روحی زیاد، ناهمگونی فرهنگی و اشک و ناله است.
🥀پس از شکست در ازدواج از طریق تماس با دوستان و راهنمایی ایشان و راهنمایی ایشان به لبنان رفته و به مبارزین فلسطینی میپیوندد. در لبنان یک دوره نظامی میبیند و سال ۵۶ به ایران بازمیگردد.
🥀باز گشت او همزمان با سالهای پر تلاطم تغییر رژیم شاهنشاهی به انقلاب اسلامی است.
🥀فعالیتهای انقلابی و مذهبی خود را در قالب شرکت در جلسات مذهبی، سخنرانی، توزیع نوارها و کتب و اطلاعیههای امام در شهر اصفهان، قم و تهران و تشکیل کلاسهای رزمی(تکواندو) به اوج خود میرساند؛ تا آنجا که از طرف ساواک نیز دستگیر میشود ولی با زیرکی خاص چون مدارک را از بین برده بود آزاد میشود.
🥀در این دوره مبارزات، او با یکی از همرزمانش ازدواج میکند و به خانهای قدم میگذارد که با خانه پدری اختلاف اقتصادی فراوان دارد. مهرالسنه حضرت زهرا سلاماللّهعلیها و یک حلقه ساده شروع زندگی اوست.
🥀روزهای انقلاب به سرعت سپری میشود و بالأخره در اردیبهشت ۱۳۵۸ با حضور در یک عملیات نظامی بر علیه گروهکهای ضد انقلاب در درگیری درفولادشهر اصفهان، به شهادت رسیده و پرونده پر تلاطم زندگی خودش و فرزند در بطنش بسته میشود.
🥀لازم به تذکر است ایشان توسط نفوذیهای اول انقلاب در داخل سپاه پاسداران به شهادت رسید...
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
#زنان_نامدارشیعه
فاطمه سلطان
♻️وی دختر حاج میرزا حسن نوه قائم مقام فراهانی، خواهر ادیب الممالک فراهانی، زنی شاعر و ادیب است. به نوشته مؤلّف خیرات حسان، این بانو، در ادبیات فارسی و عرب و شعر فارسی مهارت کامل داشته و مقامش در شعر فارسی همانند خَنساء در شعر عربی است. دیوان او در حدود دو هزار قصیده در مدح امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و مظفرالدین شاه قاجار است
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | بانوی مبارز و فعال
📝 بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره خانم دباغ؛ بانوی مبارز و فعال
#بانوی_نمونه
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
🌺صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🌺
🍀رسول خدا صلی الله علیه واله:
☘️مَنْ اطاعَ امْرأَتَهُ اکیَّهُ اللهُ عَلی وجهِهِ فی النّارِ فقال الامام علی – علیه السّلام -: و ما تلک الطاعة؟ قال: یاذن لها فی… و لبس الثیاب الرقاق.
🌱هر کس از زنش اطاعت کند خداوند او را با صورت در آتش خواهد افکند. امام علی – علیه السّلام – عرض کردند: منظور از اطاعت زن چیست؟ حضرت فرمودند: اینکه به او اجازة رفتن به حمامهای عمومی، عروسیهایی که در آن گناه میشود و مجالس آوازه خوانی بدهد و نیز اجازه دهد تا در میان نامحرمان لباس نازک بپوشد.
📚بحارالانوار، ج ۷۴، ص ۵۳
#حجاب
#حیا
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
📔كتاب زن بهشتی
اثر
مفتی ارشاد قاسمی
مترجم: امید محمدی
📖در این مجموعه «زن بهشتی» سیمای زن مسلمان در آینهی احادیث مستدلاً و مستند تشریح و تصریح شده است.
📖خواهران و مادران گرامی میتوانند با مطالعهی این کتاب از جایگاه و مسؤلیت یک زن مسلمان آگاه شوند.
📖اکنون که در کشور ما آمار طلاق به اوج خود رسیده، اگر خواهران مسلمان بر رهنمودهای این مجموعه «زن بهشتی» که مملو از ارشادات رسول مکرم اسلام صلی الله علیه وسلم است عمل کنند، بیتردید زندگی را برای خود و شوهران خود همچون بهشت خواهند ساخت.
📖در بخش ابتدایی این کتاب به چگونگی رفتار زن با شوهر پرداخته شده؛ و در بخش پایانی آن خواهران و مادران مسلمان را به سوی اعمال نیک ترغیب نموده و تشریح مینماید که چگونه با عمل اندک میتوان اجر و پاداش زیادی را کسب نمود. ضمن اینکه در این مجموعه «زن بهشتی» دربارهی برخود و رفتار زن مسلمان با همسایگان، نامحرم و... نیز مطالب مفصلی ذکر شده است.
#معرفی_کتاب
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
جهاد زنان
💢روزی زنی خدمت رسول خدا(صلی الله علیه و آله) آمد و عرض كرد: یا رسول خدا(صلی الله علیه و آله) سؤالی دارم؛ اجازه میدهید؟ پیامبر(صلی الله علیه و آله) اجازه دادند. زن گفت: چرا شما بین زن و مرد تفاوت قائل شدهاید؟ ثواب و اعمالی برای مردها قرار دادهاید كه زنان از آن محروم هستند. مانند جهاد در راه خدا.
💢رسول خدا(صلي الله علیه و آله) فرمودند: «جهاد زنان، خوب شوهرداری كردن است». بنابراین زنان باید خانه را محّل آرامش شوهر خود قرار دهند و به بهترین شكل به نظافت منزل، آماده كردن غذا، لباس و تربیت فرزندان بپردازند تا همواره مانند مردان ثواب جهاد در راه خدا را به دست آورند. همچنین زنان و مردان نمونه و مسلمان در كنار یكدیگر احساس آرامش میكنند. زنان نمونه و برتر در تربیت فرزندان خود كوشش زیادی میكنند و فرزندان فداكار، با ایمان و مسئولیتپذیر تربیت میكنند. این زنان با عفت هستند. و زینتهای خود را از نامحرمان پوشیده میدارند و همواره رضایت خداوند را در نظر دارند.
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
➕داستان کرامت حضرت معصومه "علیهاالسلام"|قسمت سوم
🌸زمان جنگ به خاطر این که توی جبهه تغذیه خوبی نداشتیم، زخم معده گرفتم و حتی چند بار دچار خونریزی معده شدم.
این مشکل به مرور سخت تر شد.
🌺چند سال بعدش نزدیک ماه رمضون رفتم دکتر که دارویی بهم بده تا بتونم روزه هامو بگیرم.
دکتر اجازه روزه گرفتن نداد و گفت با این شرایط تا آخر عمرت نمی تونی روزه بگیری؛ چون باید دو سه ساعت یه بار یه وعده غذایی مختصر داشته باشی.
🌼سال 74 بود که برای مراسم تشییع پدرخانمم اومدیم قم وهمون جا دچار خونریزی معده شدم. خیلی حالم بد شد. دکتر خوردن هرگونه غذا و میوه رو ممنوع کرد.
حالم گرفته شد و خسته از این وضع، رفتم تو حرم حضرت معصومه و حسابی باهاش درد دل کردم.
آخر هم به خانم گفتم: الان میرم خونه و هر چی برای ناهار درست کرده باشن میخورم! شما هم باید منو شفا بدی...
🌸رسیدم خونه و دیدم ناهار آبگوشته. شروع کردم به تلیت کردن نون تو آبگوشت و خوردن! خانواده شاکی شدن که چرا به حرف دکتر گوش نمی کنم؟
گفتم : همه شاهد باشین که اگه من مُردم، خودم باعثش بودم و کسی مقصر نیست.
خلاصه یه ناهار مفصل خوردم و بعد از غذا هم میوه خوردم.
از اون روز دیگه هیچ ناراحتی معده نداشتم.
🌺بعد از این ماجرا به پاس لطف خانم، از کرج انتقالی گرفتم اومدم قم. شدم همسایه خانم و خادم افتخاری حرم. حالا هم روزهای یکشنبه تو حرم بی بی نوکری میکنم...
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های استاد دانشگاه در مورد حجاب
#استادعزیزی
#حجاب
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
🔸 #بانوان_شهیده🔸
🌷 #شهید_طاهره_اشرف_گنجوی ؛ شهیدی که شب شهادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها به شهادت رسید...🌷
🥀معلم شهیده طاهره اشرف گنجوی يكم بهمن 1348، در روستاي سرآسياب فرسنگی از توابع شهرستان كرمان چشم به جهان گشود.
🥀طاهره فرزند دوم خانواده بود و با دیگران کاملا فرق داشت. او همانند اسمش طاهر و پاک بود.
🥀آرزوی همیشگی او این بود که بتواند برای مردم خدمتی انجام دهد. وی تا پايان مقطع كارداني در دانشگاه تربيت معلم درس خواند و شغل معلم را برگزید و برای همین وقتی مسأله تدریس در روستای دور افتاده بارگاه مطرح شد.
🥀وی با خوشحالی و بدون هیچ تردیدی این پیشنهاد را پذیرفت و پا در راه خدمت به مردم روستا گذاشت. او نه تنها برای دانشآموزان روستا معلم بود، بلکه برای پدر و مادران آنها نیز مشاوری امین و ماهر به شمار میآمد. هرچه را که میتوانست به آنها میآموخت تا سطح فرهنگ و معنویتشان را بالا ببرد، برای همین در میان مردم روستا به خانم پیشوا معروف شده بود.
🥀عشق عجیبی به حضرت زهرا(سلام الله علیها) داشت و تمام مشکلاتش را با توسل به ایشان حل میکرد و برای پشت سر نهادن سختیهایش دست نیاز پیش خلقی نمیبرد. عاشق کمک کردن به اسلام و مسلمین بود. در زمان جنگ تحمیلی اگرچه نمیتوانست در خط مقدم حضور داشته باشد، اما با بافتن کلاه و دستکش فرستادن آنها به جبهه، رزمندگان را یاری میکرد.
🥀روزی جنازه یکی از شهدای محله را آورده بودند، طاهره دور تابوت میچرخید و میگفت: «شهید میتواند ٧۰ نفر را شفاعت کند و من مطمئنم که این برادر شهید مرا هم شفاعت خواهد کرد.» گویی مطمئن بود که سرانجامش شهادت است. شب قبل از شهادت، ارتباط معنوی با حضرت زهرا(سلام الله علیها) برقرار میکند.
🥀مادرش میگوید: «شنیدم که با کسی حرف میزد و میگفت هرچه را که دوست دارید از من بگیرید، اما خواهش میکنم این حالت معنوی را از من دور نکنید.» صبح روز ششم آذر 1371 به همراه مادر با اتوبوس راهی کهنوج میشود. در راه با لحن خاصی که حزن و اندوه در آن موج میزند به مادر میگوید: «مادرجان! میدانید، امشب شب شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) است.» بعد چادر را روی صورتش میکشد و سر به شیشه اتوبوس میگذارد تا در خلوت خویش با بانوی مظلومه دو عالم درد و دل کند. ناگهان صدای تیراندازی بلند میشود و اتوبوس میایستد.
🥀مدتی بعد درگیری اشرار تمام میشود، اما طاهره همچنان سر به شیشه اتوبوس دارد. مادر از عدم عکس العمل او متعجب میشود، چادر را از صورتش کنار میزند و تنها چیزی که میبیند چهره خونین طاهره است.
🥀آری! طاهره به حضرت زهرا(سلام الله علیها) اقتدا کرد و اینچنین به جمع شهیدههای مظلوم تاریخ پیوست.
#بانوان_بهشتی
🧕🏻@banovanebeheshti