#بانوان_عالمه
💢شریفه، دختر علی بن طاووس، افندی در ریاض العلماء درباره او می گوید:
💢 او عالم فاضل، کامل، کاتب و در ۱۲ سالگی حافظ قرآن بود. از سید بن طاووس اجازه داشت.
#شریفه_دخترعلی_بن_طاووس
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
✳️حکم دست دادن به خواهر زن
💠 سوال:
آیا دست دادن به خواهرزن و نگاه به موهای او جایز است؟
✍🏻 پاسخ:
خواهر زن با داماد نامحرم است و حکم سایر افراد نامحرم را دارد.
🔸خواهر زن به داماد نامحرم است ولی چون خواهر او را براى خود عقد کرده است(دائم یا موقت)، تا وقتى که آن زن در عقد اوست نمىتواند با خواهر آن زن ازدواج نماید.[1]
🔹از آنجایی که خواهر زن به داماد نامحرم است، نگاه کردن جاهایی از بدن او که واجب است پوشانده شود، چه با قصد لذت و چه بدون آن حرام است.[2]
✅نکته: در اسلام چیزی به نام نامحرم و نامحرم تر وجود ندارد و اشخاص یا محرمند یا نامحرم و رابطه خویشاوندی سبب کم شدن نامحرمی نیست.
روایت: احمد بن ابی نصر بزنطی (که از اصحاب عالیقدر امام رضا -علیه السلام - است) می گوید ازحضرت امام رضا علیه السلام سؤال کردم آیا برای مرد جایز است که به موی خواهر زنش نگاه کند؟ فرمود خیر.
گفتم پس خواهر زن و بیگانه یکی است؟ فرمود بله. (وسائل جلد 3، صفحه 25)
-------
[1] توضیح المسائل (المحشی للامام الخمینی)، ج2، ص 465، م 2390؛ بهجت، محمد تقی،جامع المسائل، ج 3، ص 454.
[2] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج2، ص: 485، مسأله 2433.
#احکام_بانوان
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
بانوان نمونه
ارزشها و گوهرهای ناب زنان در اشعار پروین اعتصامی ☘در جامعه ایرانی نخستین هویتی که برای زن در نظر گر
3⃣⬅️ زن به عنوان مایه انس و شفقت و مهر
📝در قطعه (فرشته انس) پروین زن را به عنوان دل خانواده وصف می کند و می گوید در وجودی که دل نباشد روان آن وجود مرده است .
📝شالوده خلقت زن با مهر و محبت عجین و قرین گشته و زن تبلور صمیمیت ، مهربانی، دوستی، حیات زندگی و شور و نشاط است
در آن سرای که زن نیست انس و شفقت نیست
در آن وجود که دل مرد ،مرده است روان
📝پروین اذعان می دارد که یاری زن ره توشه مرد و نیروی او در زندگی است و ثروت و مال و منال حقیقی زن مهر و محبت فرزندان است
توان و توش ره مرد چیست یاری زن
حطام و ثروت زن چیست مهر فرزندان
#پروین_اعتصامی
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
قرآن کریم ویژگیهای منحصر به فردی را برای زنان بر می شمرد که برخی از آنها عبارتند از:
الف- زن و تکثیر نسل انسان
خداوند متعال در این باره میفرماید:
«نِسَاؤُکُمْ حَرْثٌ لَّکُمْ فَأْتُواْ حَرْثَکُمْ أَنیَ شِئْتُم» زنان شما کشتزار شمایند، پس (برای کشت فرزند صالح) بدانها نزدیک شوید ...
🌱وجود چنین جایگاهی برای زن، مسئولیت و وظیفهی او را در مرتبهی انسانی بسیار سنگین کرده تا آنجا که به جهت وجود چنین جایگاه ممتازی، دامن زن، مدرسهی انسان سازی و او خود مربی این مدرسه انسانی است.
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطرات جالب و دیدنی زن آرپی جی زن
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
پیامبر گرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
لَیسَ لِامْرَأَةٍ خَطَرٌ لِصالِحَتهِنَّ وَ لالِطا لِحَتِهِنَّ: امّا صالِحَتُهُنَّ فَلَیسَ لَها خَطَرُ الذَّهَبِ والفِضَّةِ وَ امّا طالِحَتُهُنَّ فَلَیسَ لَها خَطَرُ الَتُرابِ، وَالتُّرابُ خَیرٌ مِنها!
هیچ یک از زنان خوب یا بد قابل ارزیابی نیستند: یک زن خوب را نمیشود با طلا و نقره سنجید ارزش او مافوق آنها است در حالی که یک زن بد ارزش خاک را هم ندارد (بلکه پستتر) و خاک بهتر از اوست! (دعائمالاسلام، ص ١٩٥)
🧕@banovanebeheshti
#معرفی_کتاب
کتاب نظام حقوق زن در اسلام اثر شهید مرتضی مطهری
📚کتاب نظام حقوق زن در اسلام، مجموعه مقالات منتشر شده از استاد شهید مرتضی مطهری در طى سالهاى 45 و 46 شمسى در مجله «زن روز» تحت عنوان «زن در حقوق اسلامى» است.
این مقالات در پاسخ به سلسله مقالاتى نگارش یافت که در آنها پیشنهادهایى درباره تغییر قوانین مدنى مربوط به حقوق خانوادگى ارائه شده و مطالبى بر ضد نصوص مسلّم قرآن عرضه گردیده بود. استاد با پاسخهاى متقن و مستدل خود به این پیشنهادها در واقع نظام حقوق زن را در مکتب متعالى اسلام طرح و تدوین نموده، مسائلى همچون خواستگارى، ازدواج موقت، زن و استقلال اقتصادى، اسلام و تجدد زندگى، مقام زن در قرآن و مسائل متنوع دیگرى را مورد بحث و تحقیق عالمانه قرار دادهاند.
مقتضیات عصر ما ایجاب مىکند که بسیارى از مسائل مجددا مورد ارزیابى قرار گیرد و به ارزیابیهاى گذشته بسنده نشود. «نظام حقوق و تکالیف خانوادگى» از جمله این سلسله مسائل است. در این عصر، چنین فرض شده که مسئله اساسى در این زمینه «آزادى» زن و «تساوى حقوق» او با مرد است؛ همه مسائل دیگر فرع این دو مسئله است.
ولى اساسىترین مسئله در مورد «نظام حقوق خانوادگى» و لااقل در ردیف مسائل اساسى این است که آیا نظام خانوادگى نظامى است مستقل از سایر نظامات اجتماعى، و منطق و معیار ویژهاى دارد جدا از منطقها و معیارهایى که در سایر تأسیسات اجتماعى به کار مىرود یا هیچگونه تفاوتى میان این واحد اجتماعى با سایر واحدها نیست؛ بر این واحد همان منطق و همان فلسفه و همان معیارها حاکم است که بر سایر واحدها و مؤسسات اجتماعى؟
در کتاب نظام حقوق زن در اسلام میخوانیم که ریشه این تردید، «دو جنسى» بودن دو رکن اصلى این واحد از یک طرف و توالى نسلى والدین و فرزندان از جانب دیگر است. دستگاه آفرینش، اعضاى این واحد را در وضعهاى «نامشابه» و ناهمسانى و با کیفیات و چگونگیهاى مختلفى قرار داده است. اجتماع خانوادگى اجتماعى است «طبیعى قراردادى» یعنى حد متوسطى است میان یک اجتماع غریزى (مانند اجتماع زنبور عسل و موریانه که همه حدود و حقوق و مقررات از جانب طبیعت معین شده و امکان سرپیچى نیست) و یک اجتماع قراردادى (مانند اجتماع مدنى انسانها که کمتر جنبه طبیعى و غریزى دارد).
در مورد حقوق زن در اجتماع نیز طبعا چنین تردید و پرسشى هست که آیا حقوق طبیعى و انسانى زن و مرد همانند و متشابه است یا ناهمانند و نامتشابه؟ یعنى آیا خلقت و طبیعت که یک سلسله حقوق به انسانها ارزانى داشته است، آن حقوق را دو جنسى آفریده است یا یک جنسى؟ آیا «ذکوریت» و «انوثیت» در حقوق و تکالیف اجتماعى راه یافته است یا از نظر طبیعت و در منطق تکوین و آفرینش، حقوق یک جنسى است؟
اصل اساسى مورد توجه این گروه این نکته بود که انسان بالفطره و به فرمان خلقت و طبیعت، واجد یک سلسله حقوق و آزادیهاست. این حقوق و آزادیها را هیچ فرد یا گروه به هیچ عنوان و با هیچ نام نمىتوانند از فرد یا قومى سلب کنند؛ حتى خود صاحب حق نیز نمىتواند به میل و اراده خود، آنها را به غیر منتقل نماید و خود را از اینها عریان و منسلخ سازد؛ و همه مردم اعم از حاکم و محکوم، سفید و سیاه، ثروتمند و مستمند در این حقوق و آزادیها با یکدیگر «متساوى» و برابرند.
#شهیدمطهری
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
#بانوان_عالمه
🌼زهرا بیگم عاملی، (عالم، فاضل، متوفی قرن 14 هجری) وی دختر دانشمند، محقق، فقیه و رجالی نامور آقای سید صدر الدین عاملی و همسر میرزا مهدی جویباره ای، از مشاهیر زنان فاضل در زمان خود بوده است.
🌼از جمله فرزندان این بانو، حاج آقا محمد، معروف به شیخ العراقین است.
#زهرابیگم_عاملی
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
⁉️حکم آرایش بانوان جلو نامحرم چیه؟🤔
📚 پاسخ:
✍رهبری👈هرچیزی که عرفا زینت و آرایش محسوب بشه باید از نامحرم پوشیده بشه
✍آیت الله سیستانی👈آرایش به هرمقداری باشه حرامه و پوشاندنش از نامحرم واجبه
✍آیت الله مکارم 👈آرایش تند و مفسده انگیز باید پوشانده شود ولی آرایش گِردی صورت و دستها تا مچ،اگر بسیار خفیف باشه و باعث مفسده نشه اشکال نداره نامحرم ببینه
#احکام_حجاب
#آرایش
#نامحرم
#احکام_بانوان
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
#سوال_مخاطب
آیا این اطلاع که گذاشتین روش تحقیق انجام دادین؟
➰➰➰➰➰➰➰➰
مخاطب گرامی سلام
لطفا به لینکهای زیر مراجعه کنید👇
https://b2n.ir/d23273
https://b2n.ir/g17056
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله مجتهدی تهرانی :
♨️زمانی که زنان و فرزندان فاسد شوند.
#آیت_الله_مجتهدی_تهرانی
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
.
میدانداری زنان
✍سعیده رحیمی، عضو تحریریه مجتهده امین
میدانداری زنان در سوگواری عاشورایی، امری است برآمده از فطرت زنانه. فرقی نمیکند در کجای مجلس باشند، در حاشیه، در متن، حتی اگر اصلا بطور فیزیکی در لحظهی روضهخوانی حضور نداشته باشند. باز هم اوج حزن را دریافت میکنند. مثل مادر حاج محمود کریمی که اصلاً او را بیرون از مجلس یا از فاصلهای دور در این حالت دیده و دلش نه تنها به حزن پسر گره خورده است، بلکه سوز و گداز او را نیز به راحتی به اوج استیصال اباعبدالله الحسین (علیه السلام) در روز عاشورا گره میزند. مادر حاج محمود دریافت میکند؛ از همان حاشیه از همان بیرون متن.
🏴 اینکه میگوییم زنان عاملیت تام در صحنهی سوگ عاشورایی دارند، یعنی از ظرفیتی سخن میگوییم که میتواند دل را بلرزاند نه تنها دلهای عاشق و عاشورایی مردان مومن را ، بلکه دلهای سنگ و سیمانی جبههی کفر را. اشکهای کثیف معاویه را هم زنی سرازیر کرد به محبت علی (علیه آلاف التحیة و الثناء).
🏴 اصلا در خود روز واقعه ی محرم ۶۱ هجری، زنان کجا بودند؟ در متن یا در حاشیه؟بله در میانهی میدان، حسین( علیهالسلام) و اصحابش جنگیدند و زنان در حرم و خیام مانده بودند. اما چه کسی می تواند بگوید که زینب (سلام الله علیها) در این صحنه عاملیت تام نداشت؟
زنان عاشورا در تمام روضههای ما، نقشی را خلق میکنند و حرکتی میدان دارانه در نوع خود دارند، نه در مقایسه با مردان. معمولاً شمشیر بدست نمیگیرند، اما تصویر بدیع خلق میکنند؛ از همسر زهیر که او را به صحنه فرستاد تا مادر وهب تا بانو سکینه و رباب و ....و زینب (سلام الله علیها).
🏴میخواهم بگویم عاملیت زنان در صحنهی سوگ و رهبری عواطف انسانی لا مکان است و شاید لا زمان. حتی در حاشیه مجالس روضه بودنشان خللی به اصل این "بنیانمرصوص" نمیزند، چون از طبیعت و فطرت رحامتی وجود زن برخاسته است.
به همین دلیل در طول تاریخ سوگواری عاشورایی، هدایت و انتقال این حزن مقدس و عشق اولا کار زنها بوده است و همه غم و مهر حسین را از مادر گرفتیم. پس میانداری پنهان او همیشه بوده است.
هرچند توجه بیشتر به این ظرفیت الهی و تاثیر آن در ساختمان جامعهی دینی، می تواند به حرکت جامعه در "سفینهالنجاةحسینی" تسریع بخشد.
🏴اما توجه کنیم در این جا از نقش اجتماعی در مفهوم جامعه شناسی مدرن سخن نمیگوییم که افراد تنها در مناسبات اجتماعی تعریف میشوند و ایفای نقش میکنند.
بلکه از یک ظهور انفسی حرف میزنیم و سرشت این کوتاه سخن معرفت شناسانه است. هرچند با این بینش معرفتی میتوان به طرحی بدیع در عاملیت زنان اشاره کرد که گاه روایتها و نگاهها آنرا ندیدهاند و گاه کوچک انگاشته شده است.
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ نگویید خانم چادری، بلکه بگویید شهید زنده، مجاهد فی سبیل الله...
#حجاب
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
#همسران_علما
آیتﷲ ابراهیم امینی:
🔹زمانی فرا رسید که احساس کردم با وجود همهٔ مشکلات باید ازدواج کنم. با راهنمایی بعضی دوستان و صلاحدید مادر و برادر و خواهرانم فرد مناسبی را برای ازدواج پیدا کردم.
🔹 خانوادهای متوسط ولی محترم، آبرومند و متدین بودند. به خواستگاری رفتند و مورد موافقت قرار گرفت.
🔹در تعیین مهر و برگزاری مراسم ازدواج، به ویژه پدرخانم سختگیری نکردند. خدایش رحمت کند. مراسم عقد در منزل پدر خانم و با کمال سادگی برگزار شد. خویشان نزدیک آنها و ما جزء مدعوین بودند و با تقسیم نقل و شیرینی که مرسوم آن زمان بود، پذیرایی به عمل آمد.
🔹 جشنی ساده ولی با صفا، بیتوقع و بیدلخوری و کدورت بود.
🔹«همسر و فرزندانم هیچگاه مزاحم درس و بحث و مطالعه و اشتغالات علمی من نبودند. در تحمل مشکلات و دشواریهای زندگی صبور بودند»
🔹از آنان تشکر میکنم و چنانچه به غیر عمد دربارهٔ آنها کوتاهی کرده باشم پوزش میطلبم.
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
بانوان نمونه
ارزشها و گوهرهای ناب زنان در اشعار پروین اعتصامی ☘در جامعه ایرانی نخستین هویتی که برای زن در نظر گر
4⃣⬅️ قناعت و بردباری
📝او در شعر( فرشته انس) به نوعی از زنان خواسته تا در موانع سخت زندگی یار و همراه شوهر خود باشند و با بردباری از کنار مصائب و سختی ها بگذرند
«به روزگار سلامت رفیق و یار شفیق
به روز سانحه تیمار خوارو پشتیبان»
#پروین_اعتصامی
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
بانوان نمونه
قرآن کریم ویژگیهای منحصر به فردی را برای زنان بر می شمرد که برخی از آنها عبارتند از: الف- زن و ت
ب_زن و ایجاد آرامش
خداوند متعال در آیات متعددی زن را مایة آرامش زندگی معرفی میکند:
«مِنْ ءَایَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکمُ مِّنْ أَنفُسِکُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْکُنُواْ إِلَیْهَا»
«و از نشانه های او اینکه همسرانی از جنس خودتان برای شما آفرید تا در کنار آنان آرامش یابید.»
✅خداوند متعال در این آیات، آفرینش زنان را که مایة آرامش بخشی به زندگی است را از نشانه های خود معرفی میکند.
✅ به راستی وجود همسران با این ویژگیها، برای انسانها که مایهی آرامش زندگی است یکی از مواهب بزرگ الهی محسوب میشود و اگر کسی تفکر و تعلق کند متوجه میشود که این دو جنس مکمل یکدیگرند و مایهی شکوفایی و نشاط و پرورش یکدیگر میباشند و زن است که کانون خانواده را گرم و با نشاط نگه میدارد و باعث رشد و کمال انسان میشود.
✅آری خداوند متعال همسر بودن زن را آیهی خویش خوانده و اثر وجودی او را سکون دانسته. و این خود دلالت بر ویژگی ممتازی دارد که در زن وجود دارد.
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
🔴الگوسازی از ظرفیت بانوان کربلا میتواند زندگی زنان شیعه را تعالی بخشد.حضرت رباب زنی بود که بعد از سالها زندگی عاشقانه با امام حسین،در کربلا فرزندطفلش به شهادت رسیدخودودخترش اسیر شد اما او در مجلس یزیدبوسه بر سر امام زد واز حقش دفاع کردو یک سال بعد هم ازشدت تالمات روحی کربلا دار فانی را وداع گفت
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
حضرت زینب سلام الله علیها:
الا من مات على حب آل محمد مات شهیدا»
آگاه باشید هر کسى که بر دوستى آل محمد بمیرد، شهید است.
اثبات الهداة، ج۲
🧕@banovanebeheshti
کتاب زن، آنگونه که باید باشد اثر اصغر طاهرزاده
1- کتاب زن، آنگونه که باید باشد، که در پیش رو دارید، مجموعهی چند سخنرانی از استاد طاهرزاده است که در آنها از زوایای مختلف موضوع زن و خانواده مورد بررسی قرار گرفته، به اضافهی مجموعهی سؤال و جوابهایی که در مورد ازدواج از ایشان شده است.
2- سخنران محترم موضوع زن و خانواده را در آینهی جهان معاصر بررسی کرده و معتقد است در شرایط جدید نمی توان با تعریفی که در گذشته از زن و خانواده داشتیم با آنها برخورد کرد و اساساً باید موضوع باز خوانی شود، وگرنه بحران خانواده همچنان باقی می ماند.
3- با اینکه موضوعات بحث شده بیشتر مربوط به زنان است ولی گویا به همان اندازه که زنان باید در شرایط جدید تعریف درستی از خود داشته باشند تا تعریف فرهنگ مدرنیته از زن بر روح و روان آن ها غالب نشود، مردان نیز باید متوجه باشند در شرایط جدید ضروری است موقعیت زنان را درست ارزیابی کنند وگرنه یا هنوز چشم در گذشتهای دارند که قابل برگشت نیست و یا چیزی را دربارهی زنان میپذیرند که فرهنگ ظلمانیِ مدرنیته بر آنها تحمیل کرده است و لذا پیشنهاد میکنیم آقایان نیز مباحث کتاب را با حساسیت کامل دنبال فرمایید.
4- نقطه ضعفی که در بعضی از خواهران و برادران متدین به چشم میخورد، نشناختن جایگاه لذات حلال با محرم خود است، به طوری که با روحیهای مقدس مآبانه نسبت به آن بیتوجه هستند.
5- در بحث «ازدواج؛ تولدی دیگر» استاد به سؤالاتی جواب دادهاند که عموماً خواهران و برادران در ابتدای زندگی با آنها روبهرو هستند، که اگر درست با آن سؤالات برخورد کنند و جواب درستی بگیرند، منجر به تصمیماتی نمی شود که بعد از سالها از انجام آن تصمیمات پشیمان باشند.
6- زیبایی «خدمت» به جای «قدرت» از نکات دقیقی است که کتاب در بحث «زن؛ قدرت یا خدمت؟» بدان پرداخته تا حجابِ «ارادة معطوف به قدرت» که شاخصهی فرهنگ غربی است، جایگاه حساس زن را نادیده نگیرد و ما از بصیرت بزرگی که باید نسبت به زنان در نظام هستی داشته باشیم محجوب گردیم، بصیرتی که رسول خدا(ص) در سخن خود ما را بدان آگاه کردند که؛ «حُبِّبَ إِلَیَّ مِنَ الدُّنْیَا ثَلَاثٌ، النِّسَاءُ وَ الطِّیبُ وَ جُعِلَتْ قُرَّةُ عَیْنِی فِی الصَّلَاةِ» محبت سه چیز از دنیا به قلب من افتاده است، زنان، عطر و قرار داده شده است نور چشممن در نماز.
7- از نکاتی که متأسفانه دشمنان دانا و دوستان نادان به آن دامن میزنند موضوع عدم مشورت با زنان است، و روایاتی را نیز به عنوان نمونه مطرح میکنند. استاد در بحث «مشورت با زنان» با دعوت ما به آیات قرآن و تدبّر در آنها، ابتدا به خوبی روشن میکنند، محال است از نظر ارزش و رسیدن به کمال، ذرهای بین زن و مرد تفاوت باشد و سپس به جایگاه روایات پرداختهاند تا معلوم شود اگر خاستگاه روایات درست روشن گردد نه تنها کوچکترین تحقیری در آنها برای زنان نخواهد بود، بلکه برعکس آن روایات حساسیت جایگاه زنان را برای داشتن بستری مناسب در امر تربیتِ فرزند مدّ نظر دارند.
8- در بحث «عوامل بحران خانواده و راه برونرفت از آن» سعی شده با دقت در مشکلاتی که فرهنگ مدرنیته برای خانواده ایجاد کرده، ابتدا موضوع موشکافی شود سپس با نقد پیشنهادهایی که بدون در نظر گرفتن آفات فرهنگ مدرنیته، می خواهند نظام خانوادة از دست رفته را به آن برگردانند، احیاء خانواده را با عبور از مدرنیته مدّ نظر قرار دهد.
9- اگر بدانیم که زنان در تعیین شخصیت و سرنوشت جامعه نقش اساسی دارند و هرگونه اخلاق و منش و شخصیتی پیدا کنند، تأثیر مستقیم و ماندگار بر فرزندان و همسرانشان میگذارند، زن و مرد دست به دست هم میدهیم تا برای رسیدنِ جامعه به افقهای متعالی، نسبت به جایگاه زنان نهایت هوشیاری را به صحنه آوریم.
کتاب زن، آنگونه که باید باشد، قدمی در راستای فهم جایگاه زن و خانواده است.
#معرفی_کتاب
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
#الگوی_زن_مسلمان
⚫️ #زنان_عاشورایی: زنانی که تا آخر پای ولی خود ماندند.
🧕🏻 رویحه، همسر هانی بن عروه مرادی: رویحه با ورود مسلم بن عقیل به کوفه، در منزل خود از او پذیرایی نمود. با شهادت مسلم بن عقیل و همسرش هانی بن عروه به اتفاق فرزندش یحیی در کوفه مخفی شد. با اطلاع از ورود امام حسین «علیه السلام» به کربلا، نزد حضرت شتافتند و یحیی در رکاب امام حسین «علیه السلام» به شهادت رسید.
❌ پدر این زن عمر بن حجاج در کربلا در لشکر عمر سعد بود و به موکلین آب فرات تأکید می کرد نگذارند سپاه حسین «علیه السلام» به آب دسترسی پیدا کنند؛ اما این زن شجاع در محبت اهل بیت «علیهم السلام» همانند شوهرش هانی بود.
#رویحه_همسرهانی
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
⁉️اپیلاسیون کل بدن و درآمد آن چه حکمی داره؟🤔
📚 پاسخ:
✍طبق نظر مراجع عظام(آیت الله خامنه ای و آیت الله سیستانی و آیت الله مکارم)
👈اول اینکه: اگر برای بدن ضرر قابل توجهی داشته باشد جایز نیست
👈دوم اینکه:نگاه كردن و دست زدن به عورت ديگري (به غير از همسر) جايز نيست و حرام مي باشد. بر همين اساس اگر در اپيلاسيون، لیزر قسمت عورت، توسط ديگري انجام شود، اين كار جايز نيست و درآمد بدست آمده نيز حرام و دارای اشکال است.
اما اپيلاسيون ساير نقاط بدن توسط آرايشگر همجنس در صورتی که مفسده خاصی نداشته باشد جایز است.
#لیزر
#اپیلاسیون
#احکام_بانوان
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
#زنان_نمونه
🌷همسر استاد اشرف آهنگر از دنیا رفت و وی را در قبرستان یزد دفن كردند.
🌷 عالم صالح و فاضلی در همان شب، همسایهاش را كه یك ماه قبل از دنیا رفته بود، در عالم رؤیا ملاقات كرد.
🌷با این كه همسایهی وی مردی گناهكار بود، او را در وضع بسیار خوب و زیبایی یافت و به وی گفت: «چگونه به این بارگاه راه یافتی؟!»
🌷او گفت: «دیروز همسر استاد اشرف آهنگر رحلت كرد. او را در این قبرستان دفن كردند، پس از آن امام حسین (علیه السلام) سه بار به دیدن وی آمدند و در سوّمین بار، دستور دادند كه عذاب از قبرستان برداشته شود. پس از آن، ما در «نعمت» وارد شدیم و عذاب از ما جدا شد.»
🌷عالم، متحیرانه از خواب برخاست. با جستجو خانهی «استاد اشرف» را پیدا كرد و به وی گفت:
- آیا همسرت از دنیا رفته است؟
- چه موقع؟
- دیروز
- كار این زن چه بود كه امام حسین (علیه السلام) سه مرتبه به دیدنش آمدند؟!»
- موضوع چیست؟!
عالم صالح و فاضل یزدی جریان «خواب» را برای استاد اشرف آهنگر شرح داد و پاسخ شنید كه: «همسرم! زیارت عاشورایش ترك نمیشد.»
📚علی شیرازی، زنان نمونه، قم: مؤسسه بوستان كتاب (مركز چاپ و نشر تبلیغات اسلامی)، چاپ هشتم
#همسراشرف_آهنگر
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
#بانوان_عالمه
🔖بی بی عالم خراسانی، (دانشمند، پارسا، متوفی سال 1335 هجری قمری) و دختر حاج میرزا طاهر خراسانی و از اهالی خراسان بود.
مقدمات علوم اسلامی و فنون ادب را نزد پدرش، متولی مسجد گوهرشاد و دیگران فرا گرفت.سپس با شاعر معروف، سید میرزا حبیب الله شهیدی خراسانی ازدواج کرد.
🔖فقه و اصول و حدیث و عرفان را از محضر همسرش بهره مند شد.و به مطالعه و تحقیق در سیره انبیا، تاریخ و قصص عرب، اشعار جاهلیت، ادبیات و احوال اولیا و عرفا پرداخت.
🔖تبحر و تخصص ویژه ای در شرح حال اولیا و عرفا و تاریخ انبیا و دوران قبل از اسلام داشت.
🔖همسرش در مقدمه دیوان شعر خود، او را چنین وصف کرده است:
«بی بی عالم مقدمات تحصیلی را علی الرسم در خانواده آموخته بود و بعدا در همسری و معاشرت آقا به مطالعه تواریخ انبیا و رسل و حکایت احوال اولیا و عرفا پرداخت.تهجد و نوافل و تعقیبات نمازها و تلاوت قرآن روزانه را ترک نمی کرد.وی در سال 1335 ه وفات نمود.
📚بانوان عالمه و آثار آنها، معاونت پژوهش مرکز حوزههای علمیه خواهران
#بی_بی_عالم_خراسانی
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
تبیین هویت زن مدرن از نظر پروین اعتصامی
📙پروین به عنوان شاعر که در جامعه مدرن آن روزگار زندگی می کرده است خواهان شکل گیری زن مدرن و تحولاتی در نقش و کارکرد زنان در زمینه های فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی و اخلاقی است
مولفه های زن مدرن :
1⃣⬅️ اصالت فکر و اندیشه
▫️پروین در اشعارش از زن ایرانی می خواهد که خود را به زیور علم و دانش بیاراید و از این که بخواهد از بیگانگان تقلید کند به شدت آنان را بر حذر می دارد .
▫️از نظر او تقلید بیابان گمراهی است و زن باهوش زنی است که آن را درک می کند و از بیراهه رفتن پرهیز می نماید.
بهر زن، تقلید تیه فتنه و چاه بلاست
زیرک آن زن ، کو رهش این راه ظلمانی نبود
#پروین_اعتصامی
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴شبیه ترین شخص به سیدالشهداء
🎤#حجت_الاسلام_والمسلمین_عالی
#حضرت_زینب_سلام_الله_علیها
#محرم
🏴🕯🖤🕯🏴
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti