eitaa logo
بارداری بهشتی
2.3هزار دنبال‌کننده
20.9هزار عکس
9.2هزار ویدیو
269 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
4_5870650617759793669.mp3
7.5M
💠 ای جان جانان، یا مولا یا هادی (سرود) 🎙 بانوای : حاج میثم مطیعی 🌸 ویژه ولادت امام هادی (ع)
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چھ قمࢪ‌طلعٺے..😍 چھ شڪࢪ‌صحبٺے..😍 چھ صفاٺے..😍 علےعلے‌موݪا..🌱💚
چادری هستم و این دعای خیر مادره😍 هر چی دارم لطف مادرمه♥️ میدونم مادرم زهرا سر سجاده اش✨ منو دعا کرده😇 🌺چادری ام وارث مادرم😌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم 📹 یه کلیپ فوق العاده کاربردی از استاد اخوان... ⁉️با فرزند پر جنب و جوشم چه کنم؟ ✅اصلاحات مزاجی و توصیه های تغذیه ای برای کودکان نا آرام.... طب اسلامی کودکان☂ 💌 @tebeslami_koodakan
~^افق نو^~: مایع داخل رحمی یا مایع آمنیون در چند هفته اول حاملگی از سوی پرده‌های جنینی ساخته می‌شود، اما پس از چند هفته این کار بیشتر از سوی کلیه‌های جنین انجام می‌شود.   در صورتی که یک حاملگی از زمان عادی خود بگذرد (در مواردی حاملگی بیش از 40 هفته طول می‌کشد) مایع داخل رحمی کاهش می یابد. 👈 علل کم شدن مایع آمنیوتیک : - نشت مایع از کیسه آب - عفونت داخل رحمی - داروها - حاملگی طولانی‌مدت -افزایش یا غلبه ی صفرای مادر 🌸🌺🌸 نقش مایع آمنیوتیک :   🌸مایع داخل رحمی به عنوان ضربه‌گیر عمل می‌کند. 🌺 مایع آمنیوتیک به نگه داشتن دمای ثابت بدن جنین کمک می کند. 🌸 مواد غذایی لازم را به بدن جنین می رساند و در رشد و پرورش اعضای بدن، ماهیچه ها و استخوان های جنین مهم و موثر ست و از فشردگی بند ناف نیز جلوگیری می کند.   🌺 مطالعات نشان داده اند؛ آمنیوتیک قادر است بو، رایحه و طعم غذاهایی که مادر مصرف می کند را به جنین انتقال دهد. 🌸 وجود میزان کافی مایع آمنیون به جنین اجازه تحرک مناسب و نتیجتاً، در رشد و نمو اندام‌های جنین نقش دارد. 🌺 مایع آمنیوتیک در رشد ریه و دستگاه گوارش جنین نقش دارد و کاهش آن مانع رشد کامل و مناسب شش ها می‌‌شود. 👈 در صورت کاهش طولانی‌ مدت مایع دور جنین در برخی موارد، عدم رشد یا نقص عضو دست و پا و... دیده می‌شود. 👈 در اثر کمبود مایع و عدم شناور بودن آن در اطراف بند ناف همراه با انقباضات، تعداد ضربان قلب جنین را کاهش می دهد.  👈 کاهش مایع آمنیون در اوایل حاملگی بسیار نادر ولی در اواخر بارداری بسیار شایع‌تر است.
👌 داروی زایمان آسان طب اسلامی از هفته ۳۷ بارداری هرشب 👌استفاده از شیاف گل مغربی از هفته ۳۴ هر شب و در هفته چهلم دو الی سه بار در روز 👆👆تجربه نشون داده این دو مورد بسیار بسیار به تسهیل زایمان طبیعی کمک میکنه ✔️خوردن روغن کرچک بعد از شروع دردها ✔️خوردن زعفران دم کرده بعد از اینکه دهانه چهارسانت باز شده باشد کمک بسیاری به تسهیل زایمان میکند.
‼️مزایای استفاده از طب فشاری در هنگام زایمان طبیعی: 👇👇 شما مادر باردار در سه موقعیت می توانید از نقاط طب فشاری بدن خود، برای وادار کردن سيستم بدني خودتان به زایمان طبیعی استفاده کنید. اين موثعيت ها عبارتند از: 1. هنگامی که از تاریخ مقرر شده برای زایمان طبیعی شما گذشته و نوزاد شما هنوز هم در رحم مادر قرار دارد. 2. در حالی که مادر باردار برای انجام سریع روند زایمان طبيعي نیاز به انقباضات زیادي، به منظور تقویت عضلات خود داشته باشد. 3. مایع آمنیوتیک قبل از شروع درد زایمان طبيعي و فعال شدن رحم برای خروج نوزاد از آن، شروع به خارج شدن کرده باشد. مطمئن باشید که استفاده از طب فشاری، تنها زمانی که شما تحت شرایط بالا قرار گرفته اید، انجام گیرد. به ياد داشته باشيد كه هرگز قبل از تکمیل تمام مراحل دوران بارداری خود، آن ها را امتحان نکنید. نقش طب فشاری در القای زایمان طبیعی مادران باردار: طب فشاری، بهترین راه طبیعی برای القای زایمان طبیعی و راحت در مادران باردار به شمار می آید. هنگامی که مادر باردار، طب فشاری را بر روی نقاط فشار بدن خود دریافت کند، باعث تحریک جریان زیاد خون در بدن او شده و کمک زیادی به حرکت جنین به سمت لگن مادر خواهد کرد. با آغاز اعمال این فشارها، انقباضات رحمی و گشاد شدن گردن رحم مادر افزایش چشمگیری خواهد داشت. همچنین، از دیگر مزایای طب فشاری در طول روندزایمان طبيعي، مي توان به تسکین یافتن دردهای مادر باردار در حين زایمان طبيعي و جلوگیری از بروز عوارض جانبی دیگر که ممکن است درحین روند زایمان طبيعي در مادر و نوزادش به وجود آید، می باشد. اگر شما سعی می کنید تا با استفاده از شیوه طب فشاری و تحریک هر یک از نقاط حساس بدن خود، احساس درد زایمان را فورا متوقف کنید، سخت در اشتباه هستید. به یاد داشته باشید که به کار بردن این تکنیک فقط برای القای زایمان طبیعی و سریع، موثر است، نه از بین بردن زحمت، علل ناراحتی و یا درد کامل زایمان طبيعي. همچنین، مهم است که به عنوان يك مادر باردار، به امتیازهای مختلف استفاده از روش طب فشاری در حین زایمان طبيعي هم دقت کنید و با انجام این تحریکات در نقاط مختلف بدن خود در زمان زایمان، ببینید که چگونه بدنتان به این محرک ها واکنش نشان داده و کار زایمان طبيعي را سرعت مي بخشد.
👈👈👈 توصیات حرکتی برای پایین آمدن و قرارگیری سر جنین : 👇👇👇👇👇👇 1⃣ -  پیاده روی زیاد و مستمر در صورت نبود احتمال زایمان زودرس 👈 تا اوایل هفته 37 ... روزانه 40-30 دقیقه  👈 هفته 37 ... روزانه 1 ساعت 👈 از اوایل هفته 38 به بعد ... روزانه چند ساعت (تا حد خستگی) ✔   داشتن پیاده روی به طور روزانه می تواند تاثیر بسزایی در جای گیری فرزندتان و وضعیت زایمان شما داشته باشد. این ورزش هوازی روشی عالی برای القای زایمان به روش طبیعی است. 👈 پیاده روی موجب می شود که جنین حرکت کرده و به سمت نواحی پایینی رحم بیاید و موجب گشاد شدن دهانه رحم و به این ترتیب آماده شدن آن برای به دنیا آمدن نوزاد گردد. ...................... 2⃣ -  راه رفتن پنگوئنی 👈 در این نوع پیاده روی،  پاها را به عرض شانه یا کمی بیشتر باز کرده،  و سنگینی بدن ، یک مرتبه روی پای راست و بار دیگر روی پای چپ انداخته می شود. (مشابه راه رفتن پنگوئن) ✔ بهتر است حتی الامکان در منزل و در صورت فراهم بودن شرایط در خارج از منزل،  به این شکل پیاده روی کرد. ✔ بهتر است هنگام قدم برداشتن،  پاها با کمی ضرب به زمین گذاشته شوند.  ✔ این نوع پیاده روی به روند پایین آمدن جنین و جایگیری سر در لگن کمک می کند. .........................  3⃣ -  بالا پایین رفتن از پله و سطوح شیب دار 👈 بالا رفتن از پله ضربان قلب شما را بالا می برد و موجب می شود که سر جنین به سمت پایین و در کانال زایمان بیاید. این حرکت همچنین موجب گشاد شدن لگن و دهانه رحم نیز می شود. همه این اتفاقات در کنار هم موجب انقباض رحم و شروع زایمان می شود. ✔ از هفته 37 به بعد روزانه 20-15 دقیقه توصیه می شود.  ...................... 4⃣-  چرخش(قر دادن) کمر با شعاع زیاد 👈 در این حالت، باید پاها و باسن،  ثابت مانده و کمر را با شعاع زیاد گاهی به سمت راست چرخانده و پس از یک مکث کوتاه به سمت رو به رو،  کمر را به سمت چپ چرخاند. و...  ✔ این حرکت به پایین آمدن بچه و جایگیری آن در لگن کمک می کند.  ......................... 5⃣ - چرخش باسن با شعاع زیاد و بالا پایین پریدن روی توپ یوگا 👈 در این حالت،  باید پاها را تا حد امکان باز کرده و روی توپ نشسته و باسن را به چپ و راست چرخاند...  و یا روی توپ،  به آرامی به سمت بالا و پایین پرید.  ✔ این حرکات به روند پایین آمدن جنین و جایگیری مناسب آن در لگن و در هنگام شروع درد هم به تسریع زایمان کمک میکند. 
6⃣ -  نشستن برعکس و شیب دار روی صندلی  👈 در این حالت باید رو به پشت صندلی نشسته به سمت جلو خم شد، طوری که شکم روی نشیمن صندلی قرار گیرد.  ....................... 7⃣-  حرکت پروانه 👈 برای انجام این تمرین، خانم ‌باردار باید به حالت چهارزانو بنشیند ، به ‌صورتی که کف پاها به هم بچسبند و زانو‌ها به سمت بیرون قرار بگیرد و پشتش هم باید کاملا صاف باشد. (میتوان از دیوار برای صاف نگه داشتن پشت، کمک گرفت) با دست ها مچ پاها را می گیرد. باسن خودش را به پا‌ها نزدیک می‌کند. وقتی او کاملا در این وضعیت قرار گرفت، حرکت را آرام و با تنفس جاری شروع می‌کند و زانو‌هایش را به سمت بالا و پایین حرکت می‌دهد. ✔ حرکات زانو شبیه بال‌‌زدن‌های پروانه است.  مادر باید پا‌هایش را با سرعت نسبتا ملایم به سمت بالا و پایین ببرد. ✔ مادر باردار بعدا می‌تواند حرکت را با دم و  بازدم عمیق هم انجام دهد به این صورت که وقتی هر دو زانوی خود را بالا می‌آورد، دم بگیرد و وقتی هر دو زانو را به سمت زمین می‌برد و تلاش می‌کند زانو‌ها را کاملا به سمت زمین بکشد، بازدم انجام دهد.  ....................... 8⃣ - حرکت الاکلنگ یا گهواره 👈 حرکت الاکلنگ به همان شکل حرکت پروانه انجام می‌شود و تنفس هم همان تنفس جاری است. اما تفاوت حرکت پروانه با الاکلنگ این است که در این تمرین، خانم باردار تلاش می‌کند زانو و پا‌هایش را به یک طرف منحرف کرده و زانوی راستش را به زمین نزدیک کند. سپس او باید زانوی چپش را به زمین نزدیک کند و به ترتیب...  درواقع مادر حرکتی شبیه به الاکلنگ یا گهواره را تجربه می‌کند.  ...................... 9⃣ - حرکت اسکات در این حرکت،  باید مانند قرار گرفتن بر سرویس ایرانی، پاها تا حد امکان باز کرد و به حالت نیمه نشسته قرار گرفت.  ✔ حرکت اسکات یک حرکت مطمئن برای شروع زایمان است. چون این حرکت با استفاده از جاذبه زمین فرزند شما را به طرف پایین می کشاند و کاملا طبیعی موجب القای زایمان می شود.  شما می توانید این حرکت را در خانه انجام دهید. این حرکت را با ملایمت و نرمی انجام دهید تا سوزشی را احساس کنید. ....................   10-  حرکت نوسان لگن 👈 این حرکت ورزشی،  به چرخش لگن نیز مشهور است و به عنوان موثر ترین ورزش القای زایمان به روش طبیعی شناخته شده است.  حرکت چرخش لگن بسیار ساده است و می توانید آن را در خانه انجام دهید.  👈 به پشت بخوابید، زانو های خود را خم کرده و کف پا را روی زمین قرار دهید. کمر خود را به زمین بچسبانید و به طور پیوسته لگن خود را به سمت بالا ببرید و 10 ثانیه نگه دارید و سپس به آرامی به پایین بیاورید.