eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️دو نکته مهم پیرامون گزارش سالیانه تهدیدات جامعه اطلاعاتی آمریکا پیرامون اغتشاشات ایران 📍مورد اول به معنای اینست که آن‌ها هم فتنه را از جنس فرهنگی و شناختی ارزیابی کرده‌اند‌ و نه سیاسی_اقتصادی؛ لذا کسانی که فتنه را صرفا به موضوعات اقتصادی ربط و تقلیل می‌دهند خطای تحلیلی دارند! 📍مورد دوم به معنای اینست که فتنه‌ی بعدی مرکبی از موضوعاتی است که مسائل اقتصادی _مثل کاهش ارزش پول و تورم بالا_ می‌تواند آن را شعله‌ور کند؛ لذا هر فرد و سازمانی که را جدی نگیرد، در ریخته شدن خون‌های بعدی شریک است! ✍ویراست محمد جوانی
💬اجلاس جده فرصتی برای گسترش دیپلماسی اقتصادی وزیر اقتصاد: 🔹اجلاس جده (بانک توسعه اسلامی) فرصت مهمی برای گسترش دیپلماسی اقتصادی دولت با کشورهای همسایه و منطقه بود. 🔹در کنار سایر مذاکرات دوجانبه، با همتای عربستانی حول شکل‌دهی مناسبات اقتصادی دو کشور گفتگوی مفصلی داشتیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افشاگری علی جوانمردی علیه کاسبی میلیارد دلاری ربع پهلوی از کلاه‌برداری بزرگِ زن زندگی و تهدید به حذف این شخص!!!
🇮🇷 📝 "مهار تورم"، دستوری یا بنیادین... 🍃🌹🍃 🔻برخی در تحلیل فرمایشات مقام معظم رهبری گمان می‌برند که چون امام خامنه‌ای شعار سال را مهار تورم در نظر گرفتند، پس می‌بایست دولت با اقتدار و به حالت دستوری وارد شود و از افزایش هر گونه قیمت در بازار جلوگیری نماید. 🔸اساسا آنچه در مهار تورم مدنظر قرار دارد، دخالت دستوری و خارج از ضابطه دولت در جهت ایجاد سقف قیمتی بر ‌کالا نیست. 🔹نمی شود که دولت، از یک سو سازوکار لازم را در تثبیت نرخ نهاده‌های اولیه‌ی تولید، عملیاتی نسازد و از سوی دیگر بنگاه را در یک سقف قیمتی فریز کند. نرخ نهاده‌های اولیه، مالیات، بیمه ها، دستمزد، حقوق گمرکی، نرخ بهره و ... همگی از مواردی هستند که در هزینه نهایی بنگاه تاثیر دارند و چنانچه یکی از این موارد افزایش یابد و همزمان بازار جدیدی برای توسعه تولید بنگاه یافت نشود، در این صورت نمی توان شاهد ثبات قیمت نهایی باشیم. 🔸لذا تغییرات محسوس در نرخ نهاده های اولیه، بدون توسعه بازار یا افزایش قیمت نهایی، یا منجر به ورشکستگی بنگاه و در نتیجه ایجاد رکود می شود و یا اینکه دولت مجبور می شود از بودجه سالانه، به بنگاه، یارانه تخصیص دهد و تخصیص یارانه در شرایط کسری بودجه، فشار بيشتري بر اقتصاد تحمیل می کند. 🔹مهار تورم به منزله کنترل قیمت ها در حلقه آخر اقتصاد نیست بلکه منظور ایجاد شرایط، تامین لوازم و توسعه تکنولوژی برای کاهش بنیادین هزینه نهایی بنگاه است. 🔺چنانچه در گام اول چنین اقتضائاتی از سوی دولت و مردم فراهم شد، آنگاه دولت در گام دوم می تواند از اهرم نظارت و هدایت خود برای کنترل بر بازار و جلوگیری از سوء استفاده بخش‌های توزیعی در اقتصاد استفاده نماید‌. بخشی از این اقتضائات را رهبری در اول فروردین امسال بیان فرمودند.
💢ادغامی که هیچ‌گاه صورت نگرفت! ✍🏻علی محمدی 🔹در هفته‌ای که گذشت، مجلس رأی به دو فوریت تشکیل وزارت بازرگانی داد. دولت سیزدهم از بدو شروع کار، همچون دولت سابق به دنبال احیای «وزارت تجارت و خدمات بازرگانی» بود. وزارتخانه‌ای که برای چندمین بار تفکیک یا ادغام می‌شود. 🔸پیش از این آقای جهرمی سخنگوی دولت در توئیتی که قبلا منتشر نموده بود، هدف از تشکیل این وزارتخانه را (تقویت و تجمیع ابزارهای نظارتی دولت بر بازار، کنترل مؤثرتر قیمت‌ها، تسهیل تجارت و رونق تجارت خارجی، سیاست‌گذاری واحد و چابکی در امور بازرگانی و حمایت جدی‌تر از مصرف‌کننده از جمله دلایل دولت برای تشکیل وزارت بازرگانی) عنوان نموده بود. 🔰گزاره‌های تحلیلی: 🔹۱ ـ نکته مهمی که در مورد جایگاه تجارت و توزیع وجود دارد این است که هر دوی آنها باید در مسیر تقویت تولید باشند. بنابراین کار و تولید و فعالیت مولد در اولویت است. لذا هر سیاستی که در جهت تضعیف بخش تولید باشد باید محدود، هدایت و کنترل شود. تجربه نشان داده که بخش تجارت و تجار غالبا نسبت به اقتضائات تولید بی‌توجه هستند و به دنبال کسب منافع شخصی می‌باشند. لذا مدیریت این بخش باید در زیرمجموعه تولید قرار گیرد. 🔸۲ ـ ایجاد تعادل و نظارت بر بازار و کنترل واردات، به گونه‌ای که تولید کشور متضرر نشود، چالشی برای دولت‌ها بوده است. در واقع بحث بر سر نسبت توزیع و تجارت با تولید کشور و رفاه مردم است. برخی معتقدند وزارتخانه صمت بسیار گسترده و با اهداف متناقض است و مدیریت آن از عهده یک وزیر خارج می‌باشد، لذا ادغام آن با هدف کوچک‌سازی دولت اشتباه بوده است. به هر حال دولتی‌ها زمانی به فکر تفکیک این وزارتخانه می‌افتند که گمان می‌کنند نظارت بر بازار از دست آنها خارج شده است. و البته زمانی که تصور می‌کنند واردات در جهت خلاف تقویت تولید ملی حرکت می‌کند، به دنبال ادغام آن دو می‌روند. 🔹۳ ـ تصور اشتباه این است که گمان می‌شود مشکلات تورمی و تجارت کشور، صرفا ناشی از سیاست‌ها و ساختار وزارتخانه صمت است و لذا باید معاونت‌های آن از هم جدا شوند. این در حالی است که تفکیک یا ادغام این دو وزارتخانه پاک کردن صورت مسئله است. در واقع باید آسیب‌شناسی شود و مشکلات موجود مرتفع شود. و این ممکن نیست مگر با ادغام واقعی و نه تجمیع وزارتخانه‌ها. چه اینکه ادغام دو وزارتخانه صنایع و بازرگانی ادغام نبود بلکه به نوعی تجمیع بود زیرا معاونت‌ها و سازمان‌ها به همان شکل در جای خود باقی ماند. هدف از ادغام، چابک‌سازی، ارتقای اهرم‌های نظارتی و افزایش هماهنگی است. چابک‌سازی یعنی بهینه‌سازی و افزایش کارآمدی نهادها. ادغام یعنی حذف تودرتوی نهادی و موازی‌کاری سازمان‌ها که یکی از عوامل اصلی نابسامانی‌های حوزه تجارت و نظام توزیع است و در قالب حکمرانی اقتصادی طرح می‌شود. 🔅به نظر می‌رسد راه حل رفع نگرانی‌های دولت در باب نظارت و کنترل بر بازار و مدیرت تجارت از مسیر تجربه شکست‌خورده گذشته، نمی‌گذرد. بلکه باید مشکلات فعلی آسیب‌شناسی و برای آنها راهکار اندیشیده شود. مشخصا، هرگونه عملیات و قانون‌گذاری در خصوص تفکیک یا ادغام دو وزارتخانه، باید مبتنی بر حذف تودرتوی نهادی و افزایش کارآمدی و چابکی باشد. تشکیل دوباره این وزارتخانه، بدون ارتقای سازوکارهای نظارتی و هماهنگی، همچون گذشته به بن‌بست خواهد رسید و اهداف سیاست‌گذار محقق نمی‌شود. ولیکن دولت باید مواظبت کند تا در شرایطی که وضعیت تنظیم بازار نامطلوب بود، به آسان‌ترین کار، یعنی واردات نپردازد. بلکه با لحاظ اقتضائات تولید، تصمیم‌گیری کند.
اکونومیست: بحران انرژی بیشتر از کرونا در اروپا تلفات گرفت 🔹نشریۀ اقتصادی اکونومیست: به‌دنبال قطع صادرات گاز روسیه به اروپا قیمت گاز گران شده، هرچند الان قیمت‌ها در سراسر این قاره کاهش یافته اما قیمت داخلی برق و گاز در مقایسه با دو سال قبل به‌ترتیب ۶۹ و ۱۴۵ درصد افزایش یافته است. 🔹قیمت بالای انرژی می‌تواند به قیمت جان انسان‌ها تمام شود. مقامات اروپایی مردم را از گرم‌کردن مناسب خانه منصرف می‌کنند اما زندگی در شرایط سرد، خطر مشکلات قلبی و تنفسی را افزایش می‌دهد. 🔹در فاصله نوامبر ۲۰۲۲ تا فوریه ۲۰۲۳، ۱۴۹ هزار نفر در ۲۸ کشور اروپایی جان خود را از دست دادند که به‌معنای افزایش ۷.۸ درصدی است. نزدیک به ۶۰ هزار مرگ مربوط به کروناست. شرایط آب‌وهوایی هم بر تعداد این مرگ‌ومیرها تاثیر گذاشته و بیشترین مرگ‌ومیر در کشورهایی ثبت شده که افزایش هزینه‌های سوختِ بیشتری داشته‌اند. 🔹تخمین می‌زنیم که افزایش قیمت حدود ۰.۱۰ یورو در هر کیلووات ساعت با رشد حدود ۲.۲ درصدی مرگ‌ومیر هفتگی یک کشور ارتباط داشته است؛ یعنی اگر قیمت برق در زمستان گذشته مانند سال۲۰۲۰ بود مدل ما انتظار داشت ۶۸ هزار مرگ کمتر در سراسر اروپا را اتفاق بیفتد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استخاره آیت الله کشمیری برای سید حسن نصرالله سردار محمد تهرانی مقدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 حجابمو رعایت کنم، اختلاس و گرونی حل میشه؟! مغالطه یعنی این‼️
اردوغان برای منافع ملی ایران بهتر است یا قلیچدار اوغلو ؟ / بهترین سناریو برای تهران چیست ؟
گنج بزرگ در اختیار مقاومت فلسطین/ بزرگترین دستاورد مقاومت در نبرد اخیر چه بود ؟
✳️پایان سلطه مشاوران املاک 🔹️بخشی از نابسامانی بازار اجاره، سوداگری بنگاه‌های املاک برای دریافت حق کمیسیون بیشتر است که با راه‌اندازی سامانه املاک و اسکان، سلطه مشاوران املاک در قرارداد اجاره در هم شکسته خواهد شد 🔹️با شروع به کار فاز نخست سامانه املاک و اسکان به آدرس  amlak.mrud.ir ، امکان ثبت و انعقاد رایگان قرارداد اجاره بدون نیاز مراجعه به بنگاه و دریافت رایگان کد رهگیری برای مالکان و مستاجران فراهم شده است....
🌴تاثیر انتخابات ترکیه در انتخابات اسفند ایران 🔹انتخابات مهم ترکیه ۲۴ اردیبهشت برگزار می‌شود. پاشنه آشیل دولت اردوغان تورم سنگین و بی سابقه ترکیه است. طبق نظر سنجی ها جناح رقیب با وعده کاهش تورم سبد رای نامزدش را افزایش داده است. با توجه به گرایش قلچیداراوغلو به غرب و حمایت آمریکا از این نامزد، تحقق وعده کاهش تورم دور از انتظار نیست. رفع تحریم های مالی و سرمایه گزاری، کاهش تتش های ترکیه با اروپا و ناتو و دور شدن ترکیه از روسیه در صورت برنده شدن قلیچداراوغلو، نوید کاهش تورم را به ترکیه می دهد. 🔺برنده شدن قلچیداراوغلو و کاهش تورم، برای غربگرایان و موافقان برقراری ارتباط با آمریکا در ایران، بهانه ای برای بهره برداری در انتخابات اسفند ماه خواهد شد. دولت اصولگرا و انقلابی در صورت اراده برای بقا باید پیش از اسفند، طعم خوش کاهش تورم را در سفره مردم ایران نشان دهد. پ ن🔻 البته نگارنده این مطلب باید بداند که قضیه ایران با ترکیه برای آمریکا فرق می کند. و در ثانی آمریکایی که روبه افول هست و مثل کشتی تایتانیک در حال غرق شدن هست و کشورهای آسیایی و حتی جهان با حذف دلار گرایش به سمت رقیب قدرتمند اقتصادی اش یعنی چین دارند ، آمریکا دیگر ناجی ترکیه و ایران نخواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسی که این حدیث رو بشنوه، تا آخر عمر، نماز اول وقتش ترک نمیشه!
🇮🇷 📝 ماجراجویی اقلیم کردستان علیه جمهوری اسلامی ایران 🍃🌹🍃 🔻سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرده است که درپی دعوت اعضای در یک مراسم رسمی اقلیم کردستانِ عراق و تداوم تحرکات این گروهک‌ها در اقلیم، شنبه ۲۲ اردیبهشت، سفیر عراق در تهران را به وزارت خارجه فراخواندیم و اعتراض ایران به‌ او ابلاغ شد. 🔸از سال ۱۳۷۶ و پس از عملیات های سپاه به فرماندهی شهید احمد کاظمی، تروریست ها به اقلیم کردستان عراق فرار کردند. اقلیم در همان زمان به جمهوری اسلامی ایران تعهد داد که گروهک ها را خلع سلاح نماید اما متاسفانه چند اتفاق دیگر رخ داد: 📌۱- ساخت دهها پایگاه نظامی در اطراف مرز ایران 📌۲- برگزاری دوره های آموزش نظامی توسط گروهک ها 📌۳- اقدامات تروریستی کور طی سالیان گذشته 📌۴- قاچاق سلاح 📌 ۵- تبلیغ علیه جمهوری اسلامی ایران و.... 🔸در طی این سالها تذکرات رسمی به اقلیم کردستان عراق هم ثمری نداشت؛ 🔹تا اینکه طی عملیات ربیع در سال گذشته توسط سپاه، پایگاههای تروریست ها نابود شد و تلفات زیادی به گروهک ها وارد شد. و پس از آن جمهوری اسلامی ایران روی سخن خود را به دولت مرکزی عراق برای تامین امنیت مرزها نموده، که حاصل آن توافق دوجانبه مثبتی است 🔸حالا اقلیم از این رویکرد دقیق جمهوری اسلامی ایران عصبانی است و سعی دارد این پیام را به ایران مخابره کند که اگر توافق را با عراق ادامه دهد ، دولت اقلیم نیز حمایت های خود را از گروهک ها شدید تر خواهد کرد! 🔺نکته آنجاست که دولت کوچک اقلیم باید بداند که جمهوری اسلامی ایران بر سر منافع ملی و خط قرمز امنیت کوتاه نمی آید. خوب است موشک باران عین الاسد را دوباره مرور نمایند.
ماسک در جواب خبرنگار بلومبرگ که نوشته بود توییتر برای مسدودنشدن در ترکیه توییت‌های مخالفان دولت را سانسور کرده، نوشت: شما بودید بین ممنوعیت کامل توییتر و محدودیت دسترسی به برخی از توییت‌ها کدام را انتخاب می‌کردید؟ همهٔ شبکه‌های اجتماعی این کار را انجام می‌دهند و فرق توییتر این است که در مورد آن شفاف است. 🔴نکته : حالا مقایسه کنید رفتار این شبکه اجتماعی در ایران و دفاع بی چون و چرای برخی اقایان....‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: برای جذب کودکان هرچقدر می‌توانید کار کنید امام خامنه‌ای در جریان بازدید از نمایشگاه کتاب: 🔹برای جذب کودکان و نوجوانان هرچقدر می‌توانید از لحاظ کمیت و کیفیت کار کنید. 🔹هنوز داستان‌های خارجی مربوط به کودک غلبه دارد که عیب بزرگی است.
۴ کتابی که امروز رهبر انقلاب از نشر معارف خریداری کردند کتاب‌های «قاره سبز» نوشتهٔ مریم نقاشان، «ستاره‌ها چیدنی نیستند» که برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی است به قلم محمدعلی حبیب‌اللهیان، «سواد مطالبه» نوشتهٔ محسن مهدیان‌ و «داعشی‌های کراواتی» نوشتهٔ سیدهاشم میرلوحی کتاب‌هایی بودند که رهبر انقلاب صبح امروز خریداری کردند.
💢به بهانه روز پاسداشت زبان فارسی 🔹بین زبان و سیاست رفاقتی به قدمت تاریخ وجود دارد و اگر چه در این رفاقت طولانی گاهی دعواهایی هم پیش آمده و یکی دیگری را قال گذاشته اما عموما این دو همسفر پا به پای هم در درازای تاریخ به پیش رفته‌اند، گهی سیاست زبان را یاری‌رسان بوده و گاهی زبان حد رفاقت را به اتم رسانده است. 🔸استاد باستانی پاریزی در کتاب «از پاریز تا پاریس» در این باره می‌نویسد: «زبان رسمی همیشه زبان قدرت بوده است، فُرس قدیم در پناه شمشیر کورش فلات را پوشاند، لهجه پهلوی که مال قومی کوچک‌ در کوهستان‌های ابیورد بود در پناه قدرت مهردادها و اُرُدها جان گرفت، زبان عربی چون زبان حکومت بعد از اسلام بود سه قرن رواج یافت، ترکی در زمان سلجوقیه تکلم می‌شد، همه اینها برای این بود که مردم ناچار بودند در هر دوره این زبان را بدانند.» 🔹البته همواره اینگونه نبوده است که زبان منت سیاست را بکشد چرا که پاره‌ای موارد زبان راه بدون زحمتی را برای گسترش قدرت سیاسی فراهم نموده است و توانسته تاثیرات قدرت را تا پشت دروازه‌هایی که با هزاران اراده توپ هم فتح نمی‌شد بکشاند. 🔸باستانی در جای دیگر کتابش اشاره‌ای به یکی از شماره‌های روزنامه الاهرام مصر در اوج‌ مبارزات ضد استعماری مصر دارد: «با اینکه در بالای صفحه آن حسنین هیکل مقاله‌ای در ایستادگی در مقابل استعمار نوشته شده بود اما همین روزنامه تمام صفحاتش پر بود از این آگهی‌ها: «رستوران نیل هیلتون، عطر کالین از کارخانه‌های ژان پاتو پاریس، فندک دوپون، سیگار کنت امریکایی دولوکس، خودنویس شیفرز» و به واقع این‌ها نشان می‌داد که پیش از توپ‌ها، زبان و ادبیات لاتین راه را برای استعمار باز کرده است و به وضوح پیداست که با این حد از نفوذ زبان بیگانه هیکل زور خوابیده می‌زده است.» 🔹به نظر می‌رسد زبان پارسی بیش از دیگران بر گردن سیاست حق داشته باشد چرا که این زبان نسل‌ها است که هم‌چون نخ تسبیحی مردم پارسی‌گوی را حتی در دورانی که قدرت سیاسی مضمحل و مندرس شده است به هم متصل نگه داشته است بنابراین امروز که قدرت سیاسی سرزمین پارس پهنه قدرتمندی را در اختیار دارد باید در قبال آن ادای دین نماید. ✍🏻حسین حسینی‌نژاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴وزیر کشور: نرخ نزولی باروری در ایران بسیار شدید و نگران‌کننده است/ الان از نرخ جانشینی (2.1) هم بسیار پایین‌تر هستیم ♦️احمدی وحیدی در اجلاس سراسری ستاد وصف:نرخ باروری در گیلان 0.95، در البرز 0.99 و در مازنداران 1.02 است که خیلی پایین است. ♦️نرخ جانشینی در کشورهای غربی 2.1 درصد در نظر گرفته شده است. اگر به نرخ جانشینی برسیم یعنی جمعیت کم نمی شود ولی نرخ جانشینی پاسخگوی مساله ما نیست اگر به 2.1 هم می رسیدیم مشکل حل نمی شود. ♦️الان از نرخ جانشینی هم بسیار پایین‌تر هستیم و در برنامه پیش بینی شده که به 2.5 برسیم.
تغییر توازن قدرت یعنی همین...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پاسخ کارشناس عرب به مجری صهیونیست 🔸مجری شبکه صهیونیستی 24i در یک موضع ایجاد شبهه گفت «امروز تردیدهایی نسبت به توان بشار اسد برای مهار یا اخراج نیروهای غیرقانونی از خاک سوریه وجود دارد. گفته می‌شود دولت سوریه به نیروهای غیرقانونی، تابعیت سوری داده! یعنی اخبار از تابعیت دادن به ایرانی‌ها وجود دارد. همانطور که گزارشات می‌گویند ایران در حال خرید زمین در سوریه جهت تبدیل آن به گذرگاه اقتصادی است.» 🔹اما این موضع او از سوی کارشناس عرب بی‌پاسخ نماند. 🗣محمود الافندی کارشناس عرب در پاسخ به مجری صهیونیست گفت: 🔸نیروهای قانونی، با دعوت دولت قانونی سوریه به این کشور آمده‌اند از جمله ایران و روسیه. نیروهای غیرقانونی حاضر در سوریه، نیروهای آمریکایی هستند که برای حمایت از نیروهای جدایی‌طلب آمده و همچنین نیروهای ترکیه که برای حمایت از جبهه النصره آمده‌اند. 🔹خرید زمین در سوریه توسط ایران مسئله‌ای طبیعی است، هر کشوری می‌تواند این کار را بکند، چین هم در فدراسیون روسیه زمین خریده آیا این به معنای اشغال روسیه توسط چین است؟ اسم این کار سرمایه‌گذاری با خرید زمین است. خودتان سوریه را به اینجا رساندید و حالا از حضور ایران در سوریه ناراحتید؟! ┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄ 🇮🇷| basirat.ir 🇮🇷| @basirat_fa
✍ جمعی از اصحاب در محضر رسول خدا (صلی الله علیه و آله) بودند. حضرت فرمود : می خواهید کسل ترین، دزدترین، بخیل ترین، ظالم ترین و عاجزترین مردم را به شما نشان دهم؟ 🖋 اصحاب : بلی یا رسول الله! فرمودند : 1⃣ کسل ترین مردم کسی است که از صحت و سلامت برخوردار است ولی در اوقات بیکاری با لب و زبانش ذکر خدا نمی گوید. 2⃣ دزدترین انسان کسی است که از نمازش می کاهد ، چنین نمازی همانند لباس کهنه در هم پیچیده به صورتش زده می شود. 3⃣ بخیل ترین آدم کسی است که گذرش بر مسلمانی می افتد ولی به او سلام نمی کند. 4⃣ ظالم ترین مردم کسی است که نام من در نزد او برده می شود ولی بر من صلوات نمی فرستد. 5⃣ و عاجزترین انسان کسی است که از دعا درمانده باشد. 📚 داستان های بحارالانوار ، ج۹
16.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤🇮🇷شیرزن لر از طایفه بختیاری و عروس بروجردی ها❤🇮🇷 🍃استاد فاطمه سادات شیخان🍃 🍃کمربند مشکی دان ۶ کاراته🍃 ✋🇮🇷
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹خیلی عالی است👇👇 🔻از یمن تا به شام معلوم است 🔻هرچه دعواست پای نام علی است....
دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه قطعی شد 🔸 تمام آراء شمارش شدند 🔺رسانه‌های ترکیه اعلام کردند تمام آرای ریاست‌جمهوری شمارش شده و هیچ کدام از نامزدها نتوانستند بیش از نیمی از آراء را کسب کنند. نتیجه نهایی: رجب طیب اردوغان: ۴۹.۳۵ درصد آراء کمال قلیچدار اوغلو: ۴۵ درصد آراء 🔹دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه دو هفته بعد یعنی ۲۸ می (۷ خرداد) برگزار خواهد شد.
🔷علت کاهش جمعیت و فرزند آوری در ایران به ترتیب اولویت: ✓تغییر سبک زندگی ایرانیان توسط فضای مجازی به سمت لذت گرایی، مذهب ستیزی، ولنگاری فرهنگی، منفعت گرایی... که وجود فرزندان مغایر و مانع این تفکر منفعت طلبانه و لذت گرانه است! ✓مشکلات اقتصادی مثل تورم و بیکاری ✅راهکار: آزاد سازی جغرافیای فکر و ذهن مردم از پیشروی دشمن و ایجاد شبکه ملی ارتباطات و حل مشکل اقتصاد؛ مثلا با بدنیا آمدن فرزند سوم ۱۵۰ متر زمین سند دار رها شده از چنگ اوقاف و.... در داخل شهر که به وفور موجود است، به افراد مستاجر ظرف ۲۴ ساعت هدیه شود که نیم درصد زمینهای کشور برای این طرح لازم است.... این همه طرحهای غیر کارشناسی که منجر به کاهش جمعیت شد، نیاز نبود توسط ۲۹۰ دانشمند حاضر در مجلس تصویب شود‼️ دکترمحمدجواد یاری
بمناسبت شهادت امام صادق علیه السلام 🌴حکم عیب جویی از امام جامعه 🔹عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ (علیه السلام): « مَنْ کانَ یُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَالْیَوْمِ الْآخِرِ فَلا یَجْلِسُ مَجْلِساً یُنْتَقَصُ فِیهِ إِمَامٌ أَوْ یُعَابُ فِیهِ مُؤْمِن» حضرت صادق (علیه السلام) می‌فرماید: کسی که به مبدأ و معاد - که دو رکن اصلی اسلام است - ایمان دارد، هیچ گاه به خودش اجازه نمی دهد در محفل و مجلسی شرکت کند که در آن، امامی کوچک شمرده شود و یا از مؤمنی عیب جویی شود. 🔹«امام» در این روایت، منحصراً امام معصوم (علیه السلام) نیست. اگر جملۀ دوّم «أَوْ یُعَابُ فِیهِ مُؤْمِن » نبود، احتمال این که مقصود، امام معصوم باشد، داده می‌شد؛ اما با جملۀ دوّم، این توهّم از بین می‌رود. مقصود از «امام»، پیشوای مسلمانان است؛ یعنی کسی که زمام امور مسلمانان - به حق - در اختیار او است، نه این که مانند اکثر زمامداران کشورهای اسلامی، زمام امر مسلمانان را به صورت غاصبانه در اختیار گرفته باشد. 🔺حضرت صادق (علیه السلام) می‌فرماید: شرکت در مجلسی که امامِ به حق و زعیم مسلمانان در آن تحقیر شود و حرمت او شکسته شود، به این معنا که بخواهند در زعامت او تزلزل یا خدشه ای وارد کنند یا در رسمیّت او مناقشه کنند، با ایمان به مبدء و معاد نمی سازد. 🔹کسی که زمام امر مسلمانان - به حق - در اختیار او است، از نظر اسلام بسیار محترم و ارزشمند است. حتی نمی توان مطلبی را به صورت هزل و شوخی دربارۀ او مطرح کرد، به ویژه در این زمان که در شرایط خاصّی قرار داریم. ما نباید انتقاد برخی از منتقدان را کوچک و بی اهمیت بدانیم. کسانی که در این شرایط به صورتی انتقاد می‌کنند که نظام و انقلاب را می‌شکنند از دو صورت خارج نیستند: یا به ماهیت انقلاب پی نبرده اند یا دنائت و کینه توزیِ ضد انقلاب را درک نکرده اند. درک این واقعیتها است که مسئولیت ما را مشخص می‌کند. .... 🔹این مطالبی را که عرض کردم نه شعار است و نه می‌خواهم الفاظ را پشت سر هم قرار بدهم. بلکه واقعیت‌هایی است که مسئولیت ما را مشخص می‌کند. والسلام علیکم ورحمۀ الله و برکاته کتاب: اخلاق فاضل، ص۱۰۶ تدوین:
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
ديوونه ‌بازی جدید اپوزیسیون ایران برگ به تن پلیس انگلیس نمونده از دست این زامبی‌ها😂
💢خط کلی زندگی امام صادق(علیه‌السلام) 🔹فردا مصادف با سالروز شهادت امام جعفرصادق(علیه‌السلام)، ششمین نور امامت و ولایت است. رهبر معظم انقلاب در خرداد 1358 سخنانی درباره این امام همام دارند که در کتاب انسان 250 ساله نیز آمده است. 🔸معظم‌له تأکید دارند: «تنها راهی که می‌تواند ما را با خط کلی زندگی امام آشنا کند، آن است که نمودارهای مهم زندگی آن حضرت را در لابه‌لای ابهام‌ها بیابیم». 🔹نمودارهای مهم و برجسته در زندگی امام صادق(علیه‌السلام) را می‌توان در کلام رهبر معظم انقلاب در سه بخش دسته‌بندی کرد: اول، تبیین و تبلیغ مسئله‌ امامت؛ دوم، تبلیغ و بیان احکام دین به شیوه‌ فقه شیعی و نیز تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و سوم، وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک‌ـ سیاسی. امام صادق(علیه‌السلام) مانند دیگر امامان شیعه، محور برجسته‌ دعوتش را موضوع «امامت» تشکیل می‌داده است. 🔸از منظر رهبری زندگی ائمه شیعه واجد یک «خط کلی» است و آن، روح مبارزه با ظلم و طاغوت است. این موضوع در سیره و سلوک و تقریرات امام صادق(علیه‌السلام) نیز مشهود است و قاطع‌ترین راه برای اثبات این واقعیت تاریخی، انبوه روایات و احادیثی است که درباره ادعای امامت، ضرورت مبارزه و انتظار قائم‌آل‌محمد(عج‌الله تعالی فرجه الشریف) برای برپایی عدالت و مبارزه با ظلم از زبان امام صادق(علیه‌السلام) به روشنی و با صراحت تمام نقل شده و برای ما به یادگار مانده است. 🔹امام در هنگام اشاعه و تبلیغ مسئله امامت، خود را در مرحله‌ای از مبارزه می‌دیده است که می‌بایست به طور مستقیم و صریح، حکام زمان را نفی کند و خویشتن را به عنوان صاحب حق واقعی ولایت و امامت به مردم معرفی کند؛ و قاعدتاً این عمل فقط هنگامی صورت می‌گیرد که همه‌ مراحل قبلی مبارزه با موفقیت انجام گرفته باشد اما تاریخ پرغصه امامت آدرسی از این تمهیدات نمی‌دهد؛ نه آگاهی‌های سیاسی و اجتماعی در قشر وسیعی پدید آمده و نه آمادگی‌های بالقوه در همه‌جا احساس می‌شد. لذا عمده اهتمام و تلاش امام صرف آماده‌سازی جامعه و تربیت شیعه تراز اسلام می‌شود. 🔸امام صادق(علیه‌السلام) در اواخر دوران بنی‌امیه، به موازات کار علمی و تشکیل کرسی‌های علمی و فقهی و تربیت شاگرد در عرصه‌های مختلف، شبکه‌ تبلیغاتی وسیعی را که کار آن، اشاعه‌ امامت آل‌علی(علیه‌السلام) و تبیین درست مسئله‌ امامت بود، رهبری می‌کرد؛ شبکه‌ای که در بسیاری از نقاط دوردست کشور مسلمان، به ویژه در نواحی عراق و خراسان، فعالیت‌های چشم‌گیر و ثمربخشی درباره مسئله‌ امامت عهده‌دار بود و این بخش از زندگی سیاسی امام 🔹صادق(علیه‌السلام) و دیگر ائمه(علیهم‌السلام) است که به تعبیر رهبر معظم انقلاب، «مهم‌ترین و شورانگیزترین و در عین حال مجهول‌ترین و ابهام‌آمیزترین فصول زندگینامه» این ذوات مقدس است. ✍🏻فتح‌الله پریشان