💢پیامها و ملاحظات لغو یک بازی
🔰لغو بازی الاتحاد عربستان و سپاهان ایران به دلیل ترک ورزشگاه از سوی تیم عربستان کافی بود تا موج گستردهای از اخبار و تحلیلها حول و حوش این رخداد ایجاد شود. در این میان، آنچه از اهمیت بالایی برخوردار است، حفظ همبستگی اجتماعی و صیانت از منافع ملی کشور در برابر برخی پروژههایی است که منشأ سیاسی و عملیات روانی دارد.
🔻از این منظر در نظر گرفتن چند نکته درخور اعتناست:
🔸۱ـ واقعیت این است که با وجود برخی شعارها و ادعاها، ورزش خواسته یا ناخواسته با مسائل سیاسی پیوند خورده است. در این زمینه آثار جنگ روسیه و اوکراین را به راحتی میتوان در مسابقات جهانی ورزشی مشاهده کرد. حال در شرایطی که برخی میکوشند ناکامیهای سیاسی خود را در عرصه ورزش جبران کنند، باید مقهور این طراحیها نشد و در دام دوقطبیسازیهای اجتماعی مخاطرهآمیز نیفتاد. وحدت ملی در اینجا اولویت دارد.
🔹۲ـ برخی میپرسند مگر ایران و عربستان در اسفند ۱۴۰۱ به توافق دست نیافتتد؛ پس چرا از نو روابط بین آنها با بهانههای سیاسی در یک میدان ورزشی دچار تنش شد؟ در پاسخ باید گفت، اتفاق رخ داده در اصفهان، به معنای این نیست که مسیر از سرگیری ارتباطات بین این دو کشور دچار توقف یا برگشت به عقب خواهد شد. این گونه رخدادها و نظیر آن در سایر عرصهها اولین و آخرین اتفاق نخواهد بود. طی سالهای گذشته انبوهی از مسائل و چالشهای حل ناشده بین عربستان و ایران پدید آمده و کماکان پابرجاست.
🔸۳ـ توافق اعلام شده بین پادشاهی عربستان و جمهوری اسلامی ایران در سال گذشته، توافقی برای از سرگیری روابط بود و نه توافق و تفاهم بر سر موضوعات و مسائل اختلافی؛ بنابراین باید در نظر داشته باشیم که همچنان بین ایران و عربستان درباره برخی از موضوعات مهم سیاسی منطقه اختلاف نظر و رأی وجود دارد؛ به گونهای که هنوز مذاکره یا توافق بر سر آنها نیز آغاز نشده یا آنکه مذاکرات ایجاد شده به نتیجه نرسیده است.
🔹۴ـ هر چند دولتهای عربستان و ایران در حال اجرای طراحی فرآیند برقراری مجدد روابط سیاسی هستند و هنوز برای ارزیابی این روابط نسبت به منافع ملی زمان بیشتری نیاز هست، اما تا همینجا این رویداد بر روابط دوجانبه و سایر پروژههای منطقهای و دنیای اسلام آثار مثبتی ایجاد کرده است. جمهوری اسلامی ایران لازم است با در نظر گرفتن منافع ملی و مصالح اسلامی تنظیم روابط با کشورهای همسایه و مسلمان را با لحاظ سه شاخصه «حکمت»، «عزت» و «مصلحت» پیش ببرد.
✍🏻عزیز غضنفری
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥این فیلم را ببینید جواب دادن سخنگوی دولت به سوالهای شهروندان را مقایسه کنید با وزیر مسکن دولت بنفش حسن فریدون (عباس آخوندی)که خبرنگار وقتی در مورد مسکن سوال کردند آقای وزیر میکروفون خبرنگار را از دستش گرفت و پرت کرد کنار.
🛑اینجاست که تفاوت دولت انقلابی با دولت فشل و زخم بستر گرفته حسن فریدون مشخص میشود.
✅امیدواریم ان شاءالله دولت مردمی و انقلابی هم در عملکرد و هم در پاسخگویی به مردم موفق باشد.
تا شاهدرفع مشکلات و باز شدن گره در کار مردم مخصوصا در معیشت و رفاه عمومی باشیم.
✍#صالح_شریفی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺این ارزیابی یک دانشمند ساکن آمریکاست از وضعیت علمی ایران؛ «امیدوارانه»، «رو به پیشرفت» و «مايه افتخار»
🔹پروفسور امید فرخزاد استاد دانشکده پزشکی هاروارد است و پیشرفتهای ایران در حوزه نانو و پزشکی را مایه افتخار میداند و میگوید مشاهداتش از چیزی که در ذهن داشته خیلی جلوتر است
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
الاعتماد؛ یار دوازدهم الاتحاد؟! -۲
🔻آلمان نازی و فرانسه، با وجود ارتکاب جنایات و نسل کشی های بی سابقه- در جام جهانی ۱۹۳۸ و فرانسه در جام های جهانی دهه ۱۹۵۰ حضور پیدا کردند.
🔻هیچ تحریم ورزشی علیه حکومت نظامی آرژانتین که مردم را بازداشت و در استادیومهای فوتبال اعدام میکرد، اعمال نشد. فیفا سال ۱۹۷۸ از دیکتاتور آرژانتین جانبداری کرد و ضمن اهدای جام به تیم آرژانتین، جنایتهای ژنرال «ویدهلا» را به حاشیه برد.
🔻روسیه از برخی مسابقات از جمله جهانی فوتبال محروم شد. اگر اتهام جنگ افروزی، دستاویز درست و بیطرفانه ای بود، فیفا و دیگر فدراسیون های جهانی باید در موارد مشابه، آمریکا، رژیم صهیونیستی، انگلیس، فرانسه، آلمان و عراق (صدام) را محروم می کردند.
🔻اگر ورزش جهانی، سیاست زده نبود، رژیم آپارتایدی و اشغالگر صهیونیست نباید به هیچ میدان ورزشی راه داده می شد.
🔻برخی معارضان جمهوری اسلامی (از جمله افراطیون مدعی اصلاح طلبی) ادعا میکردند نباید ورزش را سیاسی کرد. اما وقتی تیم ملی ایران به جامجهانی راه یافت، خواستار حذف تیم از جامجهانی شدند؛ خیانت منحصر به فردی که در هیچ کشور دیگری نظیر نداشت!
🔻دولت قطر، ورود نمادهای حمایت از همجنس بازی را در حاشیه جام جهانی فوتبال ممنوع کرده بود، اما وزیر کشور آلمان در مسابقه ای که تیم کشورش باخت، به ترویج نمادهای همجنس بازی پرداخت.
🔻هنگامی که جودوکار مصری حاضر نشد با جودوکار اسرائیلی دست بدهد، از مسابقات اخراج شد. اما زمانی که ورزشکار زن اوکراینی حاضر نشد با حریف روسی دست بدهد، اخراج نشد، بلکه مورد تحسین رسانه های غرب هم قرار گرفت.
🔻وقتی ورزشکاران کشورها از مسابقه با ورزشکاران صهیونسیت امتناع میکنند، غرب و غربگرایان فریاد می زنند ورزش سیاسی نیست. اما وقتی ورزشکار اوکراینی از دست دادن با ورزشکار ایرانی خودداری و توهین کرد، همان محافل، طرف ورزشکار توهین کننده را گرفتند!
🔻فیفا، مانع از حضور تیم ملی فوتبال روسیه در جام جهانی قطر شد، اما در مقابل، اندونزی را به خاطر جلوگیری از ورود تیم فوتبال رژیم اشغالگر فلسطین، از میزبانی جام جهانی فوتبال جوانان محروم کرد.
🔻ورزش سیاسی نیست، اما آمریکا بارها در مسابقات مختلف گروکشی کرده و به ورزشکاران ایرانی ویزا نداده است. در چنین مواردی می بینید که امثال آقای عبدی خود را به ندیدن و فرو رفتن در خوابی عمیق می زنند.
🔹چرا روزنامه اعتماد به جای محکوم کردن شانتاژ تیم حریف، طرف ایرانی را سرزنش می کند؟ چون "الاعتماد"ی است، در کنار "الاتحاد" سعودی؟! کانال این روزنامه پر است از تبلیغات برای عربستان؛ آیا سعودی ها اسپانسر اعتماد هم هستند؟
✍ محمد ایمانی
⛔️بانکها غلط می کنند بنگاه داری کنند...
🔸بنگاه داری یکی از عوامل خلق نقدینگی بانک ها بویژه بانک های خصوصی بوده است. علاوه بر این، بانکهای خصوصی از عوامل سفته بازی در بازار های مالی کشور و نوسان گیری در بازار سرمایه هستند. برخی از بانکهای خصوصی و دولتی عامل اصلی چپاول و غارت مردم از طریق تحمیل تورم از مجرای ایجاد نقدینگی بوده اند.
🔸جالب است بدانید آنچه باعث ادامه حیات این بانک ها شده همین سفته بازی ها و نوسان گیری ها است. سرمایه گذاری بانکها در دارایی های نامولد همچون مسکن و مال ها، از یک سو باعث برهم خوردن تعادل در این بازارها ( مسکن، ارز، بورس) شده و از سوی دیگر سبب ایجاد ناترازی در خود بانک ها گردیده است.
🔸رصد فعالیت های دولت نشان می دهد، وزیر اقتصاد و رییس بانک مرکزی، چالش بانکی را به درستی تشخیص داده اند. مطابق آنچه آقای خاندوزی می گوید، اراده جدی دولت بر این است که در سیستم بانکی، کلیه شرکت ها و بنگاه های غیرمرتبط واگذار شود و در این زمینه اقدامات خوبی نیز انجام شده است. یکی از عوامل ناترازی بانکها، تبدیل نقدینگی آنها به مسکن و دارایی های غیر مرتبط است.
🔺در آن سو، رییس بانک مرکزی با هدف مهار تورم ، در حال اجرای سیاست های سختگیرانه نسبت به نرخ سود مصوب سپردهها و تسهیلات بانکی و به ویژه کنترل مقداری ترازنامه و اضافه برداشت بانکها به همراه نظارت قوی بر چگونگی مصرف اعتبارات در شبکه بانکی می باشد.
🔸کنترل ترازنامه بانک مرکزی از این جهت اهمیت دارد که بانکها کفایت سرمایه کمتری دارند و برای جبران آن، خلق پول شکل میدهند و اعتبارات و وام پرداخت میکنند و همین موضوع از عامل تورمزا در کشور است.
🔸نکته مهم اینکه برنامههای دولت اگر چه با اهداف مورد نظر فاصله بسیار زیادی دارد اما این برنامه ها در نهایت باید به دو موضوع اساسی منجر شود:
1⃣ تقویت نظارت واقعی و کامل بر شبکه پولی و مالی کشور و ایجاد بازدارندگی لازم در جهت جلوگیری از سفتهبازی و فعالیتهای غیر قانونی بانکها .
2⃣خروجی هر اقدام تیم اقتصادی دولت باید همچنان که روح استقلال در بانک مرکزی را نسبت به درخواستهای غیر اقتصادی دولتها (مثل جبران کسری بودجه) و تقاضاهای نادرست شبکه بانکی کشور تقویت میکند، همزمان آن (بانک مرکزی) را در خدمت توسعه و طرحهای تولیدی کشور قرار دهد.
#علی_محمدی
شفافیت یعنی این که آقای #محسن_برهانی پاسخ بدهند چرا مدت زیادی است خط توییت های ایشون با #مریم_رجوی تطابق کامل دارد؟
شفافیت یعنی این که پاسخ بدهند چه تفاوتی میان «محسن برهانی حقوقدان دانشگاه تهران و مسعود رجوی حقوقدان دانشگاه تهران» وجود دارد؟
🟥 پیغام محرمانه امام خامنه ای به سردار کوثری چه بود ؟
مغرب امروز چهارشنبه ۱۲ مهر تلویزیون گفت وگویی با سرادر کوثری عزیز نماینده پاکدست مردم تهران و فرمانده لشگر ۲۷ پخش کرد ؛ سردار می گفت آقا مصطفی و آقامجتبی ؛ فرزندان امام خامنه ای در مقطع ریاست جمهوری ایشان در گردان حبیب بن مظاهر لشگر ۲۷ تهران بودند ، مادرشان از سلامتی شان بی اطلاع و نگران بود ؛ بخاطر این نگرانی هاحضرت آقا که رییس جمهوربودند زنگ زدند که صحبت کنند من نبودم اما پیغامی نزد فرمانده گردان گذاشتند که اگر مصطفی و مجتبی شهید شوند خوبه و اگر زخمی شوند بازم خوبه و اشکالی نداره اما سعی شود اسیر نشوند! آقای کوثری گفت سال ها بعد، آقا ما را برای کتاب همپای صاعقه که بقلم گلعلی بابایی و حسین بهزاد درباره کارنامه لشگر ۲۷ نوشته شده بود صدا کردند ؛ به بیت رهبری رفتیم آنجا در جلسه خصوصی ، فرمانده وقت گردان حبیب گفت آقا! سوالی دارم؛ چرا فرموده بودید فرزندان اسیر نشوند ؟ آقا جواب دادند احتمالا بچه ها دراسارت شناسایی می شدند و با این اهرم بخاطر جایگاه من به ایران فشار می آوردند و من هم اهل امتیاز دادن به دشمن نبودم ، نیستم و نخواهم بود !
🔺️ به راستی اگر مردمی تر و ملّی تر از این رهبر الهی در تاریخ ایران سراغ دارند رو کنند ! ما ملّی تر و ایران دوست تر و جانباز تر از امام خمینی و امام خامنه ای در تاریخ قدیم و جدید ایران نمی شناسیم !
#دکتر_مجتبی_زارعی
14.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 ماجرای لاتی که #نمازشب خوان شد...!
🍃🌹🍃
✅ لاتی که به وسیله آیت الله قاضی ره نمازشب خوان شد و بجایی رسید که مردم نیم خورده غذایش را به عنوان تبرک برمی داشتند...