تبیین عملیات وعده صادق.pdf
9.64M
🚀اولین پرده نگار با موضوع تبیین عملیات غرورآفرین وعده صادق
💢ویژه مربیان و اساتید دانشگاه و فرهنگیان ، هادیان سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 رئیس پیشین ارتش رژیم: وقتی ایران حمله کرد، همه داغ بودیم و انتقام از ایران را مطالبه کردیم ، هرچه به انتقام از اسرائیل از ایران نزدیک شدیم همه سرد شده و خواهان خویشتن داری شدند...
رئیس پیشین ارتش گروهک تروریستی اسرائیل در مصاحبه با کانال ۱۲ رژیم میگوید : اینجا کسی خواهان جنگ با ایران نیست چون اول اقتصاد ما نابود میشود و در مرحله بعد فرو می پاشیم....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی رهبری میگن موضوع تعداد موشکهای شلیک شده یا اصابت کرده، موضوع دستدوم و فرعیه و اصل داستان ظهور قدرت اراده ملت ایران در عرصه بینالمللیه یعنی همین.
حتی نماینده پارلمان کشور کنیا هم اینشکلی ابراز خوشحالی کرد و با دفاع از عملیات ما گفت اغلب انسانهای روی کره زمین، از پاسخ ایران و شکست هژمونی استعماری غرب خوشحال شدن🤌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💰نمیتوانیم از سود تجارت با اسرائیل بگذریم!
♦️نیهات زیبکچی، معاون رئیس حزب حاکم ترکیه در نمایشگاهی که شرکتهایی که با اسرائیل تجارت میکنند نیز در آن شرکت داشتند، گفت: ما قتل عام اسرائیل در غزه را محکوم می کنیم. اما در مورد بخشهایی از تجارت است که به کسی ضرر نمیرساند، ماجرا متفاوت است.
زیرا اسرائیل کشوری است که ما با آن قرارداد تجارت آزاد داریم، یعنی کشوری که ۶ برابر وارداتمان از آن، به آن صادر میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نیروهای رژیم صهیونیستی از مناطقی در غزه عقب نشینی کردن ولی چیزای جالبی ازشون بجا مونده!
🔹 پرچم تجزیه طلبان کردستان عراق و دیوار نوشتهی «کردستان آزاد»
🔹 این رو برای کسایی ارسال کنید که نمیدونن چرا جمهوری اسلامی بعضی اوقات در پاسخ به جنایت صهیونیستها ، کردستان عراق رو هدف قرار میدهد.
سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان:
۱. روابط استراتژیک ایران و پاکستان، روز به روز در حال عمیقتر شدن است و تحولات منطقه نیز بر عمق این راهبرد افزوده است.
۲.فصل جدیدی در روابط تهران_اسلام آباد با هدفگذاری ۱۰ میلیارد دلاری تبادلات تجاری و اقتصادی میان دو کشور در حال رقم خوردن است.
۳. تراز تجاری ایران و پاکستان و تعامل برای امنیت مرزهای دو کشور در چند سال اخیر افزایش یافته اما امید میرود، در پرتو این سفر ظرفیتهای بیشتری برای دو کشور مسلمان با فرهنگ، اعتقادات، آداب و رسوم مشترک ایجاد شود. در شرایط فعلی ۶ گذرگاه بین دو کشور وجود دارد اما این قابلیت وجود دارد که این رقم به ۹ گذرگاه برسد.
۴. پاکستان به عنوان دومین کشور شیعه نشین جهان اسلام بیش از ۲۰۰ میلیون نفر جمعیت دارد که بسیاری از آنها عاشق اهل بیت(علیهم السلام) بوده، سالیانه افراد زیادی از این کشور به قم و مشهد سفر می کنند. همچنین از طریق خاک ایران به عراق می روند، این ارتباطات میتواند در بحث گردشگری هم مورد توجه قرار گیرد.
(عزیز غضنفری)
#دیپلماسی_اقتصادی
🔰 #یادداشت | تحلیلی اقتصادیِ سفر رئیسی به پاکستان
📝 #علی_محمدی
🔹در یک دهه اخیر به خصوص بعد از شیوع کرونا، برونسپاری تجارت از نزدیک به عنوان یکی از مهمترین ویژگی های تجارت خارجی قرار گرفته است. به این معنا که کشورها، زنجیرههای تأمین کالاهای حیاتی و پایه تجارت خود را به کشورهایی میآورند که ازنظر ژئوپلوتیک، فکری و سیاسی بین آنها همافزایی و همگرایی نزدیکتری وجود داشته باشد.
🔹برای مثال در خصوص آمریکا دو کشور مکزیک و کانادا (هرکدام ۱۵ درصد) مجموعا ۳۰ درصد از تجارت ایالات متحده را تشکیل می دهند و چین با ۱۲ درصد در رده سوم قرار دارد.
🔹تمرکز اقتصادهای برتر دنیا بر دولت های همسایه به دلیل محدودیتهای تردد، افزایش هزینه حملونقل در مسافت های طولانی، تاثیر شوک های امنیت بین المللی بر کریدورهای تجاری و ارزان بودن تجارت در کشورهای نزدیک است.
🔹در خصوص ایران، با وجود ظرفیت های عظیم منطقه ای و همسایگی با ۱۵ کشور و بازار بزرگ مصرف در این منطقه، یک نمونه منحصر به فرد در دنیا می باشد. اما متاسفانه یک دهه غفلت از ظرفیت های منطقه و برخی موانع باعث گردیده تجارت خارجی کشور نتواند ظرفیت های بالقوه خود را فعلیت بخشد.
🔹درسه سال اخیر دولت سیزدهم فصل جدیدی از اصلاح و بهبود ساخت درونی تجارت خارجی با تمرکز بر کشورهای همسایه در شمال، و در جنوب با عربستان و اکنون نیز توجه به پاکستان، شروع کرده که می تواند در روند خنثیسازی تحریم ها موثر جلوه نماید.
🔹البته نگاه همه جانبه نگر دولت در توجه همزمان به شرق و عرب قابل تحسین و ستایش است که قطعا تاثیرات خود را در بلند مدت بر اقتصاد کشور نشان خواهد داد.
🔹در خصوص پاکستان و ایران اگرچه سطح ۳میلیارد دلاری تجارت دو کشور در برابر ظرفیت های موجود، بسیار ناچیز است اما خطوط لوله صلح، کریدورITI (اسلام آباد - تهران - استانبول) و کریدور سیپک CPEC (کریدور اقتصادی چین پاکستان) می تواند فتح باب اساسی در توسعه استان های همجوا دو کشور باشد تا ضمن انتفاع اقصادی دو ملت زمینه تامین امینت از طریق کاهش فقر را فراهم نماید. هر چند دخالت کشورهای منطقه ای و فرامنطقه ای در مرزهای دو کشور برای مقاصد سیاسی و امنیتی، به عنوان بزرگترین مانع بر سر توسعه اقتصادی دو کشور قرار دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 #پاسخ_به_شبهات | سرانجام دختر فوت شده در متروی تجریش چه شد؟
🍃🌹🍃
🔻در روزهای گذشته فیلمی منتشر شد که نشاندهنده آن بود یک دختر در ورودی متروی تجریش به دلیل تذکر گشت ارشاد تشنج کرده و حالش بد شده و مردم در حال امدادرسانی به او هستند.
🔹با پیگیریهای خبرنگار تسنیم در روزهای گذشته مشخص شد که این خانم به دلیل سرقت تلفن همراهش ترسیده و تشنج کرده و هیچ ارتباطی با تذکر گشت ارشاد و مسائل مربوط به طرح نور ندارد.
🔸این دختر بعد از ثبت شکایت در کلانتری برای پیگیری تلفن همراه سرقتی خود، صفحه اینستاگرامی جدیدی ایجاد و توضیحاتی را در این حادثه بیان میکند.
🔺اکنون مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی فیلم کاملتری از این حادثه به همراه توضیحات این دختر خانم منتشر کرده است.
🔰 دست برتر ایران و روایت وارونه غربگرایان
👤 #مسعود_اکبری
🔸روز گذشته روزنامه اعتماد در مطلبی با عنوان «مديريت تنشهاي اخير و چند پرسش» نوشت:
🔻«به نظر ميرسد پس از تنش اخير با اسرائیل و مخالفت آمریکا با افزايش تنش، بيش از چند سال اخير زمان براي آغاز گفتوگوهاي مستقيم ميان ايران و آمریکا مساعد شده است.
🔻هر دو كشور از تشديد تنشها در خاورميانه راضي نيستند.همين كافي است تا پايهاي براي آغاز دور تازهاي از تعامل باشد. آيا ميتوان اميدوار بود كه در پس تنشهاي اخير شاهد نوعي تجديدنظر در روشها بود و در نتيجه گفتوگوي غيرمستقيم و سپس مستقيم ايران و آمریکا وارد سرفصل تازهاي شود؟»
🔸این روزنامه زنجیرهای در ادامه نوشت:«بنا بر برداشتي كه از رويدادهاي اخير ميتوان داشت، تنش بيشتر مضر است.كاهش تنش هم نياز منطقه است، بنابراین در اين شرايط براي پيشبرد اهداف بزرگتر به چيزي نياز است؟ پاسخ مشخص است تقويت ديپلماسي براي آغاز گفتوگوي ايران با آمریکا.»
🔸در روزهای گذشته روزنامه هم میهن در مطلبی با عنوان «زمان چیدن میوه پاسخ نظامی ایران» نوشت:
🔻«جنگ هیچگاه هدف و غایت نیست. وقت آن رسیده است که ایران میوه اقدام نظامی و دفاع مشروع خود را بچیند. تنها راه رسیدن به این منافع، از طریق مذاکره است. ایران باید نشان بدهد که بعد از اقدام به دفاع مشروع، آماده مذاکره با کشورهای حامی اسرائیل و به ویژه آمریکا است. اگر ما از حجم ادبیات گزنده و بیاثر خود نسبت به آمریکا و غرب کاهش دهیم و به سمت مذاکره برویم، آمریکاییها هم مشتاق مذاکره هستند.»
🔸حال سؤال اینجاست که چرا افراطیون مدعی اصلاحات، اصرار دارند که نقش «بلندگوهای دشمن در ایران» را ایفا کنند و برای بهرهمندی آمریکا از امتیازات بیشتر، از یکدیگر سبقت میگیرند؟!
🔸هر وقت از پادوها و دنبالههای دشمن در داخل کشور صحبت میشود، رسانهها و فعالین مدعی اصلاحات به خط شده و به گویندگان این واقعیت، برچسب «متوهم» و «خیالپرداز» میزنند. این فرافکنی و فرار به جلو در حالی است که در کارنامه طیف تندرو مدعی اصلاحات، مستندات متعددی در این خصوص وجود دارد.
🔸بهتر است افراطیون مدعی اصلاحات، این اظهارنظر وزیر امور خارجه دولت قبل را که در پایان کار دولت مدعی تدبیر و امید گفته بود، آویزه گوش خود کنند. وی گفته بود:
🔻«با خوشخیالی، دوستان دوران سختی را در سراب طمع سرازیر شدن شرکتهای غربی از خود رنجاندیم. اتفاقی که اگر نمیافتاد نه دوستان دوران سختی رهایمان میکردند و نه با فشار حداکثری ترامپ مواجه میشدیم.»
اسرائیل در کجا متوقف می شود ؟
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️۲۰۰ روز از جنگ غزه گذشت در حالی که هنوز جنگ ادامه دارد و افق روشنی برای پایان آن دیده نمی شود .
🔸️اسرائیل برای حمله به رفح مصمم شده و آن را حتمی می داند و ظاهرا آمریکا را نیز همراه کرده است.
🔸️البته در اینجا این سوال مهم نیز مطرح می شود که در حمله به مناطق دیگر نوار غزه چه چیزی عاید اسرائیل شد ؟
🔸️آیا اسرا آزاد شدند ؟ آیا توان نظامی حماس از بین رفت ؟ آیا رهبران حماس نابود شدند ؟
پاسخ همه سوال ها خیر است .
🔸️حتی دیروز شهرهای عسقلان و سدیروت هدف راکت های حماس قرار گرفتند تا همگان ملتفت گردند که ادعای نتانیاهو تا چه میزان با واقعیت مغایرت دارد.
🔸️از سوی دیگر اسرائیل درگیر نبرد با حزب الله در شمال است و مقاومت لبنان کیفیت حملات خود را به نحو محسوسی ارتقا داده و شهرهای عمقی تر را مورد اصابت قرار می دهد.
🔸️حال سوال مهم اینجاست که این جنگ تا کی ادامه دارد ؟
🔸️با توجه به شرایط داخلی اسرائیل نتانیاهو به استمرار بحران نیاز دارد و حتی پس از حمله به رفح نیز دور از ذهن می نماید که او دست از تنش بکشد.
اما در این میان امکان وقوع اتفاقاتی وجود دارد که معادلات را عوض کند ؛ تنش با حزب الله هر لحظه می تواند به یک جنگ تمام عیار منتهی شود و یا فشارهای آمریکا پس از پایان عملیات در رفح شاید نتانیاهو را کنترل کند .
🔸️در این میان جبهه داخلی اسرائیل بیشترین فشار را متحمل می شود و بخش قابل توجهی از صهیونیست ها خواهان اتمام جنگ هستند .
🔸️نتانیاهو ممکن است پس از جنگ در رفح دست به قمار خطرناکی بزند و به بهانه تامین امنیت شمال و لزوم عقب راندن حزب الله از مرز، جنگی گسترده را با لبنان آغاز کند .
🔸️اما هر چه که هست و شاید شود، این نکته را نمی توان از نظر دور داشت که اسرائیل در یک بن بست راهبردی است زیرا حتی حمله به رفح نمی تواند خواسته های این رژیم را برآورده سازد و نتانیاهو نیز تمایل به پایان جنگ ندارد تا به یک دستاورد برسد.
🔸️از یاد نباید برد که جبهه داخلی اسرائیل تحمل جنگ فرسایشی را ندارد و ارتش آن نیز اوضاعش مطلوب نیست ؛ حمله ایران ضربه شدیدی علیه اعتماد به نفس صهیونیست ها بود و بالعکس انگیزه و جسارت محور مقاومت را بالا برد .
🔸️در پایان خاطر نشان می شود که عدم حمایت آمریکا ، بروز اتفاقی در داخل اسرائیل یا گسترده شدن جنگ با لبنان می تواند روند تحولات را به کلی تغییر دهد.
🔸️نتانیاهو به استمرار جنگ نیاز دارد اما اسرائیل تحمل تا ابد جنگیدن را ندارد .
📌این که اسرائیل کجا متوقف می شود سوال بزرگی است.
منبع : روزنامه قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نامهای ماندگار از رضا شاه!!!
♨️ فرق داره چه کسی مملکت رو اداره کنه!
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی، به مناسبت سالروز #تاجگذاری_رضاشاه
🔸 دریافت نسخه با کیفیت
🟡 سفری برای جغرافیای سیاسی فردا
▫️۱۲ سال پیش بود که به عنوان نخست وزیر ترکیه به عراق سفر کرد و این بار به عنوان رئیس جمهور برای توافقاتی مهم عازم عراق شد. توافقاتی که میتواند برای ترکیه دستاوردهای سیاسی، امنیتی و اقتصادی مهمی را داشته باشد. در فوریه سال جاری (بهمن ۱۴۰۲) اردوغان به مصر نیز سفر کرده بود که آنهم پس از ۱۲ سال بود.
▫️پیشتر هم اشاره شد که مصر کشوری است دارای کانال سوئز که پیونددهنده دریاهای مدیترانه و سرخ است و برای ترکیه ای که از غرب و جنوب به دریای مدیترانه راه دارد میتواند فرصت خوبی برای تجارت دریایی با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس باشد.
▫️سوای از اینکه این سفرها چه دستاوردهایی را می تواند برای کشورش داشته باشد به نظر میرسد که اردوغان برای حل بحرانهای اقتصادی کشور خود تن به آن داده است که علت آن را باید در گذشته جستجو نمود.
▫️ترکیه بین سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ م تنشهای جدی را با یونان، جمهوری قبرس و اتحادیه اروپا داشته است.
▫️اختلاف بر سر مرزهای دریایی و مسئله انرژی در مدیترانه شرقی و نیز عدم تحقق عضویت در اتحادیه اروپا مزید بر علت شد که ترکیه را واداشت تا با کشورهای منطقه و غرب آسیا ارتباط و تعاملات بیشتری داشته باشد.
👈 اما نکته مهمی که در سفر اخیر اردوغان به عراق باید به آن توجه داشت امضای تفاهم نامه برای تکمیل پروژه «جاده توسعه» می باشد که بصورت چهارجانبه با همکاری کشورهای عراق، ترکیه، قطر و امارات صورت میگیرد و این جاده، خلیج فارس را از طریق ترکیه به اروپا متصل می کند و در سال ۲٠۲۸ م تکمیل خواهد شد. پروژه ای که در آینده می تواند باعث شود اهمیت ژئوپلیتیکی ایران کاهش یابد و ممکن است دیگر ایران امروز، ایران کریدورمحور فردا نباشد!
▫️بر اساس پیش بینی ها ۱۷ میلیارد دلار برای تکمیل این پروژه هزینه خواهد شد.
▫️ابتکار اتصال خلیج فارس به اروپا از طریق بندر فاو ( که بر اساس پیش بینی ها یکی از بزرگ ترین بنادر دنیا خواهد شد) و اتصال بندر فاو با ۱۲۰۰ کیلومتر به خط ریلی ترکیه مهم ترین گام در شرایط جدید غرب آسیاست،موضوعی که طبیعتاً می تواند با استقبال چینی ها و هندی ها نیز روبه رو شود.
▫️از طرف دیگر مسیر ترانزیتی انتقال گاز از کشورهای قزاقستان، آذربایجان، گرجستان و جیهان ترکیه و سرآخر اروپا بدون نیاز به جغرافیای ایران در حال تکمیل شدن است.
▫️اردوغان دریافته است که تنها راه خروج کشورش از بحران اقتصادی کنار گذاشتن اختلافات و تحکیم روابط با همسایگان از جمله کشورهای عربی و حوزه خلیج فارس و استفاده حداکثری از موقعیت ژئوپلیتیکی کشورش می باشد که ممکن است در آینده این سلسله سفرهای منطقه ای وی افزایش یابد.
▫️از سوی دیگر ایران نیز باید در این رقابت ژئوپلیتیکی در تکمیل راهگذر شمال به جنوب به همراه کشورهای درگیر آن یعنی هند و روسیه فعالتر عمل نماید تا این پروژه که شبه قاره هند را به اروپا متصل می نماید زودتر به سرانجام برساند تا در آینده از لحاظ ترانزیت بین المللی دچار انزوا نشویم و از قافله عقب نمانیم.
▫️ضمن اینکه راهگذر شرق به غرب موسوم به جاده ابریشم که خواستگاه یکی از قدرتهای اقتصادی دنیا یعنی چین می باشد را نیز نباید فراموش نمود.
✍ محسن صیاد قنبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میزان عبور موشکهای ایرانی از گنبد آهنین چند درصد بود؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 رامین پرهام، فعال سیاسی اپوزیسیون: رهبر عالی ایران و تیم دانشمندان ایرانی، یک چرخش تاریخی را رقم زدهاند!
🍃🌹🍃
🔸پیام سیاسی ایران در حمله به اسرائیل این بود که بدون ایران هیچگونه نظم پایداری در غرب آسیا متصور نیست!
#وعده_صادق | #انتقام_سخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا گسترش روابط ایران و پاکستان آمریکا را نگران کرده؟
#فیلمنوشت
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 ابعادی از ظهور قدرت ایران در عملیات «وعده صادق»
🍃🌹🍃
🔻غرب و عوامل آن با بهکارگیری ظرفیتهای اطلاعاتی، نظامی و سیاسی برای حفاظت از رژیم غاصب صهیونیستی به میدان آمدند.
🔹اما نتیجه تلاشهای فشردهای که طی ۱۳ روز انجام دادند رها کردن گریبان آن از دست ایران نبود و با این وجود آسیبپذیری جدی رژیم جلوی چشم جهانیان به نمایش درآمد و جالب این است که ملتها، نخبگان و طیف وسیعی از دولتهای جهان، عمل ایران را بسیار مؤثر و ضمناً اخلاقی ارزیابی کردند.
🔸غرب در این مواجهه، اعتبار متورم شده نظامی و سیاسی خود را از دست داد و غاصبان سرزمین فلسطین دریافتند هیچ راهی برای نجات آنان از مهلکه وجود ندارد.
🔹در واقع در این معرکه ثابت شد وقتی ایران اراده کند هیچ مانعی نمیتواند آن را از اجرای تصمیم خود منصرف گرداند. این در حالی است که طی حدود ۱۰۰ سال گذشته وقتی یک کشور ولو بسیار قدرتمند در چنین شرایطی قرار میگرفت، از تصمیم خود برمیگشت و مصلحت و منفعت ملی آن در برابر چنین فشاری قربانی میشد.
🔸در این معرکه، ایران میخواست به مهمترین پایگاه هوائی رژیم غاصب- نواتیم واقع در ۲۰ کیلومتری تأسیسات اتمی رژیم- که در واقع قلب آن محسوب میشود، حمله کند و ضمناً یک سیلی هم به پایگاه اطلاعاتی رژیم - شلاخیم واقع در غرب جبل الشیخ - بزند و به هیچ وجه هدف نظامی دیگری نداشت.
🔺در مجموع در این معرکه، به تعبیر دقیق رهبر معظم انقلاب اسلامی- دامت برکاته- نیروهای مسلح ایران «ظهور قدرت اراده ملت ایران در عرصه بینالمللی را به اثبات رساندند».
✍ #سعدالله_زارعی
#وعده_صادق | #انتقام_سخت
📱سرودهی افشین علا درباره عملیات تنبیهی علیه رژیم صهیونیستی با تضمین مصرعی از رهبر انقلاب
👈در آستانه عملیات تنبیهی «وعده صادق» علیه رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب در یکی از جلسات مرتبط، یک بیت شعر از غزلی که چندسال پیش با تلمیح از آیات قرآن مجید درباره رویارویی حضرت موسی علیهالسلام با فرعون و ساحرانِ فرعونی سروده بودند، برای این عملیات خواند:
📝تو را است معجزه در کف زِ ساحران مهراس
📝عصا بیفکن و از بیم اژدها مگریز
👆در پی انتشار این سروده، آقای افشین علا از شاعران برجسته کشور با تضمین مصرعی از شعر حضرت آیتالله خامنهای، غزلی را سرود که رسانه نگار آن را به شرح زیر منتشر میکند:
🔹وعدهی صادق
رسید مژده به یاران ز پیر بادهشناس
که گاه مستی و عیش است شکر و حمد و سپاس
چمن به مشک بیامیز و لاله روشن کن
به مژدهای که رسید از سلالهی گل یاس
که انتقام شهیدان گرفت لشکر عشق
به شیوهای که نمییابمش مثال و قیاس
که کرد رخنه ز هر سو به سقف گنبد خصم
که بر فلاخن داوود ضربه زد ز اساس
چنان به گرز گران زد به کاسهی سر دیو
که شد ز مغز تلآویو و غرب، هوش و حواس
که سوخت خرمن اهریمنان به آتش خشم
که دوخت بر تن ناپاکشان ز لرزه، لباس
نشست مرهم از این مژده بر جراحت قدس
رسید روشنی دیده بر یلان حماس
حدیث دولت صهیون و ملک ایران است
حکایت علف هرزه و حکایت داس
دلا عنان به امین ده که قبل واقعه گفت:
"توراست معجزه در کف، ز ساحران مهراس!"
افشین علا
اردیبهشت ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در یکی از شهرهای هند پلیس در منزل یک نفر به تصویر شهید سلیمانی توهین می کند.مردم در اعتراض به خیابان می آیند و کاری می کنند که رئیس پلیس عذرخواهي و تصاویر شهید سلیمانی و رهبری را خود پلیس نصب می کند.
#سردار_دلها هیچگاه بین مردم هند نرفته است.
🗣 عبدالله گنجی
🔴 خاطرهای از آیتالله حائری شیرازی
خانم دکتر حائری شیرازی، فرزند آیتالله حائری؛ خاطرهای شیرین از پدرشون در پیج اینستاگرامش منتشر کرده که خواندنی هست؛
آیتالله حائری شیرازی:
یک وقتی گوجه فرنگی کاشته بودم، داشتم وجین میکردم.
یکی از همراهان کمک کارم شد.
دست کرد علف هرزی را از پای بوته گوجه بکند که ناغافل علف و بوته را با هم در آورد.
گفتم: حواست باشد به فرزندت نصیحت میکنی، علف هرزی را بالا میکشی ریشه بوته را همراهش بیرون نکشی!
دینش را از او جدا نکنی
گفت: چکار کنم؟
گفتم: باید با یک دست بوته گوجه را بگیری، با دست دیگر یواش یواش علف هرز را در آوری. ریشه اینها در هم است باید با یک دست نگهش داری.
............
بعد در ادامه نوشتهاند پدر میگفت:
در موقع فرماندهی وقتی افراد تحت امرتان را میخواهید تنبیه کنید با یک دست باید به او محبت کنید و با دست دیگر مجازات!
با دو دست مجازات نکن چرا؟
چون در آیه اینطور میفرماید:
وَالْمُؤْمِنُونَ وَالمُؤْمِنَاتُ بَعضُهم أولياء بعض يَأْمُرُونَ بِالمعروف یعنی اول دوستش بدار بعد امر به معروفش کن ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طالبان در حال دادن حق آبه ایران است ولی شیطونهایی که جو میدادند و درخواست حمله نظامی و نابودی سد در افغانستان را می کردند به روی مبارکشان نمی آورند 😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ژنرال بازنشسته ارتش پاکستان: ایران نه تنها یک کشور قدرتمند بلکه یک تمدن است...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست شکلات اسرائیلی در تهران
از جوانِ سیگاری تا زن غیرچادری، جوان با ریش و بی ریش، واکنششان در یک موقعیت واقعی بدون اطلاع از حضور رسانه را ببینید.مردم را در این موقعیتها باید شناخت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در یک خط کامل و جامع توضیح داد وظیفه اپوزیسیون چیه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای امام رضا ما هم همینطور..
#چهارشنبه_های_امام_رضایی