.
مجمع مجرمان امنیتی و متهمان اقتصادی
🔻مُشت نمونه خروار! شماری از اعضای شورای مشورتی زیر نظر ظریف برای معرفی وزیران پیشنهادی به آقای پژشکیان؛
🔹از الیاس حضرتی (رفیق فابریک شهرام جزایری مفسد اقتصادی دوره موسوم به اصلاحات)، تا شماری از متهمان و محکومان پرونده های امنیتی شامل عباس عبدی، علی تاجرنیا، فیاض زاهد، سمیه توحیدلو، محمد رضا جلایی پور، علی شکوری راد، حسین مرعشی و...
🔻این اسامی مسئله دار، البته در کارگروه های انتخاب وزرا به مراتب گسترده تر می شود. سوال مهم این است که چه کسانی، واسطه دور هم چیدن مجرمان امنیتی و برخی متهمان پرونده های اقتصادی مانند پرونده فساد کرسنت بوده اند؟ و این ترکیب آلوده و معیوب، چگونه می تواند مشورت سالمی به آقای پزشکیان برای معرفی وزیرانی وطن دوست، خدمتگزار و پاکدست بدهد؟!
🔹در این میان، آش غنیمت طلبی باجگیری چنان شور شده که برخی حامیان آقای پزشکیان مانند فرشاد مومنی و حسین راغفر (و حتی افراطیونی مانند محمد فاضلی و جواد امام و آذری جهرمی و...)، درباره تبدیل شورای مذکور و کمیته های زیر نظر، به مجمع غنیمت طلبان و باج خواهان هشدار می دهند.
#محمدایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 المسیره: انبار نفت یمن در بندر الحدیده توسط صهیونیستها هدف قرار گرفت.
🔰تحلیل مدیر مسئول روزنامه کیهان در خصوص حضور ظریف در تلویزیون
۱ـ آقای ظریف که چهارشنبه شب، در اقدامی غیرمتعارف به صدا و سیما دعوت شده بود تا از جایگاه حزبی (و نه رسمی) رئیس شورای راهبری دولت چهاردهم درباره فرآیند انتخاب وزرا سخن بگوید، به نکاتی اشاره کردند که اولاً، از سوی کسی که سالهای متمادی در مسئولیتهای بلندپایه نظام اسلامی بوده است، تعجبآور و تأسفآور بود و تأسفآورتر آنکه ایشان در حالی به نمایندگی از جانب آقای پزشکیان سخن میگفت که اظهاراتش نه فقط با قانون اساسی و مبانی صریح اسلامی در تناقض بود بلکه با آنچه از رئیسجمهور منتخب به وضوح دیده و شنیده شده است نیز یکصد و هشتاد درجه تفاوت داشت. بخوانید!
۲- آقای ظریف درباره معیارها و ملاکهای مورد نظر برای گزینش اعضای کابینه میگوید: «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز میگیرید، شیعه باشید امتیاز نمیگیرید»!
باید از آقای ظریف پرسید:
الف: از کِی تا به حال «شیعه بودن» در جمهوری اسلامی خصوصیت و به اصطلاح، امتیاز منفی تلقی میشود؟!
ب: میفرمایید «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز میگیرید، شیعه باشید امتیاز نمیگیرید»! آیا منظورتان این است که شیعه جزء مذاهب و ادیان رسمی نیست؟!
ج: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، از مذهب شیعه به عنوان مذهب رسمی کشور یاد شده است. جنابعالی چه کارهاید و از کدام جایگاه، شیعه بودن را در گزینش اعضای کابینه، خصوصیت منفی تلقی کردهاید؟! چه کسی به شما چنین اجازهای داده است؟!
د: آقای ظریف لطفا بدون سفسطه و از این شاخه به آن شاخه پریدن- که عادت شناختهشده جنابعالی است- بفرمایید این دیدگاه شما درباره شیعه با آنچه پیوسته و بیوقفه از سوی آمریکا و صهیونیستها تبلیغ میشود چه تفاوتی دارد؟! حتما میدانید و بارها خوانده و شنیدهاید که صهیونیستها اصلیترین مشکل خود را دیدگاه و گفتمان تشیع میدانند و بارها بر مقابله با آن به عنوان یک خط استراتژیک و غیر قابل تغییر تاکید ورزیده و میورزند.
۳ـ عجیبترین و سؤالبرانگیزترین نکته در اظهارات چهارشنبه شب ظریف، مغایرت و تناقض آشکار دیدگاه اعلامشده ایشان با دیدگاه رسماً اعلامشده و به وضوح دیدهشده جناب دکتر پزشکیان، رئیسجمهور منتخب است. آقای پزشکیان در طول یک هفته اخیر بیشترین حضور را در مراسم عزاداری حضرت اباعبداللهالحسین علیهالسلام داشته و در هیئتها و مراسم مختلف حضور یافته و در سوگ امام حسین بر سینه و سر زدهاند. اظهارات آقای ظریف علیه تشیع با ارادت رسماً و بارها اعلام گردیده و دیده شده جناب پزشکیان در تناقض و مخالفت آشکار است.
۴- اصلیترین سخن در این وجیزه پرسشی است که از رئیسجمهور محترم منتخب در میان است و آن پرسش این است: آقای پزشکیان! آیا ریاست جمهوری را به آقای ظریف اجاره دادهاید؟! پاسخ به یقین منفی است ولی اگر خدای نخواسته مثبت باشد! باید خاضعانه به جناب پزشکیان گفت: آقای ظریف مستأجر خوبی نیست؛ ریاست جمهوری را از ایشان پس بگیرید!
۵- و بالاخره سخنی نیز با دستاندرکاران برنامه در صدا و سیما در میان است. اظهارات ضدشیعی ظریف (چه عامدانه و چه ناآگاهانه) بسیار صریح بود و از مجری برنامه و سردبیر پشت گوشی مجری در برنامه انتظار میرفت سخنان سخیف آقای ظریف را بیپاسخ نگذارند و در حالی که هنوز یک روز بیشتر از عاشورای حسینی علیهالسلام نگذشته بود، از کنار این اهانت بیتفاوت عبور نکنند.
✍حسین شریعتمداری
#پرسش_و_پاسخ
🔰چگونه مطالبه کنیم که در زمین طراحی شده ظریف بازی نکنیم؟
🔹به نظرتون کسی با ضریب هوشی و سوابق سیاسی ظریف نمی دونه حرفاش در مورد انتخاب وزرا (تاکید بر زن بودن، غیر شیعه بودن و جوان بودن) حساسیت برانگیزه؟
🔹ظریف هم خوب می دونه و هم خوب برای واکنشهای ما سناریو چیده؛
اولین سناریو چیه؟
🔹زن بودن ده امتیاز داره؛
هر کی به این موضوع اعتراض کنه میفته وسط زمین بازی آقای ظریف و یه برچسب زن ستیز بهش می خوره و میره گوشه رینگ و باید در مقابل جامعه و زنان از خودش دفاع کنه.
🔹نتیجه چیه؟
ظریف و رفقاش میشن مدافع حقوق زنان
و انقلابیون هم میشن زن ستیزان مردسالار.
🔹عین همین اتفاق در مورد شیعه نبودن یا جوان بودن تکرار میشه و در نهایت ظریف و رفقا میشن مدافعان آزادی، حقوق زنان و اقلیت های
مذهبی و جوانان؛
انقلابیون هم میشن زن ستیزان تمامیت خواه ضد آزادی های دینی و مدافع فسیل هایی که سال هاست مناصب رو در اختیار دارند؛
🔹 مطمئن باشید همین جو به مجلس هم منتقل خواهد شد و مجلسی ها هم برای اینکه این برچسبها بهشون نخوره به اغلب گزینه های تیم ظریف رای اعتماد میدن و خلاص؛
✍حالا راه حل چیه؟
🔹اصلا به هیچ وجه تو زمین بازی ظریف بازی نکنیم و زمین بازی جدید برای مطالبه گری تعریف کنیم؛
یعنی به جای اینکه بگیم امتیاز دادن به زن بودن و غیر شیعه بودن و جوان بودن اشتباهه
روی این گزاره تمرکز کنیم که
ما فقط و فقط دنبال شایسته سالاری هستیم، بدون توجه به جنسیت، مذهب و سن و سال؛ از بیانات رهبری و تجارب جهانی هم کلی فکت و محتوا داریم.
🔹مرحله دوم پاتک زدن به ظریف اینه که به جای حمله کردن به معیارهای ظریف برای انتخاب کابینه، با گزینه های ظریف به صورت موردی برخورد کنیم یعنی سوابق فردی که معرفی میشه رو درست حلاجی کنیم و نقاط مثبت و منفیش رو برجسته کنیم و به زن بودن، غیرشیعه بودن و سن و سالش کاری نداشته باشیم
🔹حریف یه بازیگر حرفه ایه، مراقب باشید بیش از این تو زمینش بازیش بازی نکنید.
✍ امیرحسین منصوری
🔰 عملیات راهبردی
عملیات پهپادی انصارالله یمن در قلب تل آویو حاوی پیامهای مهمی بوده است:
✅ دومین عملیات مهم هوایی جبهه مقاومت بعد از عملیات از قبل اعلام شده پهپادی و موشکی ایران(وعده صادق) در قلب فلسطین اشغالی با مسافت بالا میباشد که بازتاب زیادی داشته است.
✅ نمایش قدرت جدید هوایی یمن با پهپاد رادارگریز یافا با برد ۲۰۰۰ کیلومتر با مدت زمان ۱۰ ساعت با عبور از همه لایههای سیستمهای دفاعی درست بعد از حملهٔ یمنیها به یک کشتیِ صهیونیستی تجاری با نام MSC UNIFIC و اضافه شدن تهدید هوایی یمن به تهدید دریایی برای رژیم صهیونسیتی
✅ اصابت پهپاد یافا در ساختمانی در کنار سفارت آمریکا حاوی این پیام است که انصارالله یمن آمریکا را قطعاً شریک جرم جنایات رژیم صهیونیستی در غزه میداند و اینکه حمله به منافع آمریکا در غرب آسیا را برای خود مشروع و محفوظ می داند.
✅ دردسری دیگر برای بایدن و دموکراتها در عرصه سیاست خارجی که منجر به ریزش آراء آنها در انتخابات آینده ریاست جمهوری خواهد شد.
✅ اجتماع و حمایت میلیونی مردم یمن و حمایت کامل آنها از این عملیات به عنوان یک سرمایه و پشتوانه مهم در عملیاتهای بعدی
✅ کاهش شدید قدرت بازدارندگی در فلسطین اشغالی که بعد از مناطق شمالی این بار در تل آویو اتفاق افتاد و احساس ناامنی نمودن صهیونیستها و تردید آنها برای ادامه زندگی در سرزمینهای اشغالی.
✅ آنچه رخ داد شکستی دیگر برای ارتش و سامانه های دفاع هوایی و نیروی هوایی و جبهه داخلی صهیونیستها می باشد و سئوالاتی مشابه هفتم اکتبر دوباره بوجود آمد که اینها کجا بودند؟
✅ تبعات اقتصادی برای رژیم صهیونیستی و کاهش بیش از پیش سرمایهگذاریهای خارجی در سرزمینهای اشغالی به خصوص تل آویو
✅ افزایش تردید عربستان در به رسمیت شناختن رژیم صهیونسیتی که منوط به توافق تسلیحاتی و هستهای با آمریکا بوده است.
✅ دیکته نمودن گفتمان جبهه مقاومت بر گفتمان تهاجمی صهیونیستی-آمریکایی
✍محسن صیاد قنبری
💢واجب و حرام؟!
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها نسبت به حفظ آرامش اجتماعی و پرهیز از دوقطبیسازی جامعه هشدار دادهاند. در حالی که برخی رخدادها و اظهارات روزهای گذشته در یک فضای منطقی قابلیت نقد و ارزیابی دارد، برخی بیخود و بیجهت فکر و ذهن و آرامش جامعه را تحت تأثیر خود قرار میدهند. برای نمونه، اینکه رئیسجمهور منتخب با چه الگو و شیوهای کابینه خود را برمیگزیند، میتوان از حیث عقلی و فنی آن را مورد نقد جدی قرار داد؛ لذا کشاندن این مسئله به تجمعات و مراسمها و شعار و حرف علیه این و آن سر دادن هیچ کمکی به آگاهی سیاسی و آرامش و انسجام جامعه نمیکند. در این باره نخست بکوشیم ببینیم مشکل اساسی در این باره چیست؟
🔸معضل اساسی در اینجا صفر و صدی دیدن قضایا و عملکرد عناصر و تحولات سیاسی است. در اینجا گویی قانون «همه یا هیچ» حکمفرماست؛ یعنی اگر عناصر سیاسی «همه» سلایق و خصلتهای سیاسی ما را ندارند، گویی «هیچ» محدوده و عقاید مشترکی با یکدیگر نداریم. اینکه نیروهای سیاسی که همفکر و هم سلیقه ما نیستند، پس دقیقاً در نقطه مقابل ما هستند، پدیدهای مخاطرهآمیز است. به فرمایش رهبر حکیم انقلاب اسلامی ایجاد دو قطبیهای کاذب بیفایده و پرضرر است.
🔹رهبر معظم انقلاب صریح و با تأکید بر اینکه سخنرانی برخی چهرههای سیاسی در حرم حضرت معصومه(س) و حرم حضرت امام خمینی(ره) از سوی عناصر دلبسته به نظام و بر اساس تشخیص نادرست، دچار اختلال میشود، تذکر داده و فرمودند: «بنده با این کار مخالفم! با این نوع تخریب کردنها و سروصدا کردنها موافق نیستم، من مخالفم.» ایشان در جای دیگری فرمودند: «اینکه عدهای برخی را ضدولایت و ضدبصیرت بنامند و شعار بدهند، نظیر آنچه اخیراً در قم روی داد، اقدامی غلط است و بنده کاملاً مخالف این کارها هستم.»
🔸پیامدهای این اعمال در جامعه آن است که اخلاق عمومی را تباه میکند، خشم و نفرت را در جامعه میپراکند، انسجام اجتماعی را دچار مشکل کرده و ضمن مخدوش کردن چهره و شخصیت جهانی نظام، راه توطئهگری دشمنان را هموار میکند. بر اساس بیانات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، در زمینه مواجهه با عناصر و پدیدههای سیاسی که موافق میل ما نیست، راهکار اساسی آن است که بر اصول ایستادگی کرد و در سلایق اغماض به خرج داد. رهبر حکیم انقلاب بارها تأکید کردهاند: «نقد و نقدپذیری واجب است، اما تهمت و لجنپراکنی حرام است؛ نقد باید منصفانه، عاقلانه و مسئولانه باشد.» در اینجا یک انتظار اساسی از مسئولان و عناصر سیاسی نیز وجود دارد که در رفتارهای خود نهایت عقلانیت، پختگی و متانت را مدنظر قرار دهند و شروع کننده منازعات بیحاصل در جامعه نباشند.
بصیر
🔰 عملیات راهبردی عملیات پهپادی انصارالله یمن در قلب تل آویو حاوی پیامهای مهمی بوده است: ✅ دومین عم
🔰چند نکته تکمیلی
۱. بررسی نوع، زمان، مکان و پیوست رسانهای حمله نشان میدهد، جنگ تصویر بسیار مدنظر تلآویو بوده تا با نمایش تصاویر آتش گسترده در الحدیده، بتواند بازدارندگی ذهنی نزد شهرکنشینان را به دست آورد. این نبرد تصویر در پاسخ یمن مدنظر خواهد بود.
۲. اینکه گفته شود آمریکا از حمله فوق اطلاع نداشته یا همکاری نکرده، مضحک است زیرا حتی در صورت فوق، تحرک گسترده در دریای سرخ ساعتها قبل از حمله به اطلاع نیروهای آمریکایی منطقه میرسد. همچنین اخیرا پنتاگون خواهان لیست اهداف گسترده از سنتکام شده و ژنرال کوریلا فرمانده سنتکام در نامه به لوید آستین، خواهان حملات گستردهتر به بانک اهداف زیرساختی و اقتصادی و ... شده بود. البته بررسی کامل مسیر دقیق حمله و پایگاههای مبداء که از آن هواپیماهای سوخترسان پرواز کردهاند برای برنامهریزیهای آتی مهم است.
۳. در پاسخ آتی، علاوه بر جنبه انتقام یمنی، جنبه تاثیرمحوری در کلان پروژه جدید جبهه مقاومت برای توقف جنگ در غزه مدنظر قرار خواهد گرفت.
۴. با حمله قبلی، سفر نتانیاهو به آمریکا به تعویق افتاد. این سفر در محاسبات پاسخ از جهاتی برای تاثیرگذاری بر آن و بر کل حمله، موثر است.
۵. این هزینه محور پشتیبانی برای غزه، چه در جنوب لبنان، چه در الحدیده، چه در بغداد، چه در دمشق، سفارت ایران و یا کرمان رخ داده است. این هزینه جمعی برای فلسطین، در حافظه جمعی منطقه ثبت خواهد شد.
۶. معادله اعلام ناامنی یافا راهبردی است و در صورت رسیدن به سطح عمل، تغییر دهنده بسیاری از مسائل خواهد بود.
۷. محور صرفاً الحدیده را پایان حملات دشمن نمیداند و آمادگی خود را علیالخصوص در حوزه امنیتی حفظ میکند.
بار ها گفته شد سه عامل عملیات طوفان الأقصی در هفتم اکتبر افتتاح جبهه شمال در هشتم اکتبر و عملیات وعده صادق دستگاه محاسباتی دشمن را دچار خطای جدی کرده است؛ رژیم صهیونیستی دقایقی قبل با حمله مستقیم به یمن اشتباه بزرگتری از حمله به سفارت ایران در دمشق انجام داد؛ این میتواند آغاز یک جنگ مستقیم بی پایان باشد؛اشتباه اول رئیس آمان که دستگاه محاسباتی و تحلیلی ارتش است را قربانی کرد این اشتباه اما هزینه ای بالاتر خواهد داشت .
والأيام بيننا...
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
💢تب ترامپیسم با چاشنی ترور/ سوء قصدی که قطعا عادی نیست!
🔹سرانجام دونالد ترامپ به هدف اصلی خود مبنی بر نامزدی نهایی حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر ۲۰۲۴ رسید. فراتر از آن، ترامپ پس از ترور ناموفق خود، تبدیل به چهرهای محبوبتر در نزد رایدهندگان مستقل و حتی برخی جمهوریخواهان مخالف خود شده است. با این حال، به نظر میرسد سه نکته در ترور ترامپ عادی نیست: یکی زمان ترور و دیگری مکان آن و سوم، تبعات این ترور! به عبارت بهتر، حتی اگر اصل ترور ترامپ (آن هم به صورتی ناشیانه) بپذیریم، باید به این سوال اصلی پاسخ دهیم که این عملیات در چه زمان و مکانی صورت گرفته و چه تبعاتی برای دموکراتها و جمهوریخواهان داشته است!
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
🔰 مسلمانان تعیینکننده انتخابات آمریکا
🔹چند وقت دیگر در ۱۵ آبان ماه سال جاری انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده برگزار خواهد شد. رقابت «دونالد جی ترامپ» جمهوریخواه با «جو بایدن» دموکرات بار دیگر یادآور رقابتهای انتخاباتی دور قبل سال ۲۰۲۰ است که بایدن پیر توانست تا ترامپ پر ادعا را یک دورهای کرده و شکست دهد؛ اما هم اکنون اوضاع به کلی تغییر کرده است.
🔸جنگ غزه و ظلم و جنایات متعدد صهیونیستها و حمایت بی حد و حصر ایالات متحده از این جنایات سبب شده است تا انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده کاملاً تحتالشعاع این جنگ قرار بگیرد. نارضایتی مسلمانان و عربتباران مهاجر آمریکایی در کنار سایر وجدانهای آزاده آمریکا از سیاستهای دولت جو بایدن سبب شده است حتی یک بام و دو هوای بایدن در حمایت از جنایات صهیونیستها و از طرف دیگر محکومیت این جنایاتها هم نتواند به رأیآوری او منجر شود.
🔹بر اساس گزارش مؤسسه آمریکاییهای عرب، حدود 5/3 میلیون آمریکایی عربتبار ساکن ایالات متحده هستند و حدود ۱ درصد از جمعیت ایالات متحده را تشکیل میدهند که در این بین حدود ۶۵ درصد آنان مسیحی، حدود ۳۰ درصد مسلمان و تعداد اندکی از آنان یهودی هستند. «دیربورن» در ایالت میشیگان خانه بزرگترین جامعه آمریکایی عربتبار در ایالات متحده است و آنان بیش از ۴۰ درصد جمعیت آن شهر را تشکیل میدهند. پس از آن جورجیا، پنسیلوانیا، فلوریدا و ویرجینیا نیز محل زندگی جوامع بزرگ عربتبار هستند.
🔸درست است که جمعیت عربتباران و مسلمانان آمریکایی عدد بالایی نیست، اما تأثیرگذار است؛ چراکه در بازی رقابت آبی و قرمزها کسی برنده نهایی است که بتواند آرای خاکستری مسلمانان و اقلیتهای دیگر را نیز کسب کند. دموکراتها که به صورت سنتی آرای سیاهپوستان، اقلیتهای دینی و مسلمانان را در چند دوره اخیر به دست آورده بودند، این بار با ادامه جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین به نظر میرسد که سبد رأی را از دست خواهند داد. البته این به معنای رأیآوری جمهوریخواهان در ایالتهای مسلماننشین نیست؛ بلکه مسلمانان یا در انتخابات دیگر شرکت نمیکنند یا هم به کاندیدای مستقل حزب سوم رأی خواهند داد. در این صورت بایدن و دموکراتها نتیجه نهایی انتخابات سراسری را واگذار خواهند کرد.
🔹عملیات طوفانالاقصی نه تنها معادلات منطقهای را به کلی عوض کرده است؛ بلکه توانسته است حتی در سیاستهای داخلی ایالات متحده نیز تأثیرگذار باشد. بنابراین، نقشههای شوم و شیطانی رژیم صهیونیستی و ایالات متحده برای ادامه جنایاتشان در سرزمینهای اشغالی در نهایت به شکست قطعی این رژیم و همچنین زوال حامی بزرگش ایالات متحده منجر خواهد شد. انشاءالله
✍️ #رامین_نصیری
✅ در پسا انتخابات باید چگونه رفتار کنیم؟
🔺مطالعه این متن برای افراد غیر اصلاح طلب توصیه می شود👇
🔰 اگر برای خدا در انتخابات از یک نامزد حمایت کرده اید و او پیروز نشده ، قطعا بدانید در نزد خدا محفوظ خواهد ماند.
🔰اگر هدف شما ، اسلام و انقلاب بوده و نه فرد خاصی ، پس باید از اینکه انتخابات با یک مشارکت ۴۹.۸ درصدی انجام شده خدا را شاکر باشی.چرا که هدف ما پیروزی فرد نبود، بلکه پیروزی نظام برای ما در اولویت اول بود.
🔰تا این روز با توجه به ترکیب اعضای شورای راهبردی دولت پزشکیان ، آنچه مسلم است آن است که جریان اصلاحات به دنبال بهانه برای شانه خالی کردن از مسئولیت می باشد.انتخاب افراد تندرو، با سابقه محکومیت در این ترکیب هرچند ناخوشایند و مورد انتقاد بسیاری از دلسوزان است، اما عاملی است برای تحریکِ بخشی از رای دهندگان جناب پزشکیان و دلسرد کردن آنها و در نتیجه اعتراضات میدانی.
🔰آنچه در حاشیه نماز جمعه و شعار علیه ظریف اتفاق افتاد، جز دادن بهانه به دست جریان اصلاحات ، چیزی عاید نخواهد داشت. از قدیم هم که این جماعت استاد جنگ روانی و وارونه جلوه دادن ماجرا هستند.
🔰حالا چه باید کرد؟
🔰بهترین کار نقد منصفانه به جای حرکتهای هیجانی ، افشاگری پشت پرده نفوذی ها و دایه های مهربانتر از مادری است که در بدنه اطرافیان پزشکیان حضور دارند و هدفشان تقویت ناامیدی و عدم توفیق دولت چهاردهم است.
🔰این نفوذی ها نه روی خوش به نظام دارند و نه روی خوش به رییس جمهور منتخب! اینها دنبال ضربه زدن به پایگاه ۴۹.۸ درصدی هستند که در انتخابات شرکت کردند. مراقبت از این مردم از وظایف اصلی ماست. چرا که دشمن از این حضور غیرتمندانه عصبانی است.
🔰مطمئن باشید عدم موفقیت پزشکیان در دولت چهاردهم ، به نظام لطمه خواهد زد. همانگونه که عدم موفقیت دولت روحانی در برخی بخش ها به ویژه بخش اقتصادی به نظام لطمه وارد کرد. کوچکتربن نمونه این لطمه، مشارکت پایین تر از قبل در انتخابات های پس از ۱۳۹۶ می باشد.
🔰همانگونه که رهبر حکیم انقلاب در پیام خود فرمودند:«اینجانب با تبریک به ملت و به رئیس جمهور منتخب و به همهی فعالان این صحنهی حساس مخصوصاً جوانان پرشور ستادهای انتخاباتی نامزدها، همگان را به همکاری و نیکاندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه میکنم. شایسته است رفتارهای رقابتی دوران انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود و هر کس در حدّ توان خود برای آبادانی مادی و معنوی کشور تلاش کند.» تکلیف همه ما روشن است.
همانطور که امروز صبح رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم فرمودند: «توصیه موکد من تعامل سازنده مجلس با دولت جدید است. موفقیت رئیس جمهور و دولت جدید، موفقیت همه ما است.»این نکته مهم را در تحلیل ها و نقدها فراموش نکنیم همه چیز درست می شود.
🔰البته این معنای این نیست که هیچ مطالبه و نقدی نباید کرد. برای مثال همین معیارهایی را که رهبری معظم درباره انتخاب اعضای کابینه فرمودند را باید از آقای پزشکیان مطالبه کرد.وزرای پیشنهادی باید: دارای ایمان ، متشرع، معتقد به جمهوری اسلامی ، پاکدست،نداشتن سو سابقه، دارای نگرش ملی نه جناحی باشند. اگر نبودند باید فریاد زد و مطالبه گری کرد.
✍سعید میرزایی
تذکر رهبری به ظریف : یک نمونه از کارهای خوب،قانون اقدام راهبردی است البته بعضی ها اعتراض و عیب جویی کردند مطلقا این عیب جویی وارد نیست و کار بسیار درستی بود.
ظریف یک ماه قبل:
با قانون اقدام راهبردی مجلس، جلوی احیای برجام را گرفتند،
تذکر رهبری به رسایی و تندروها : مجلس نباید منشأ تشنج در افکار عمومی مردم باشد؛ حضور نمایندگان در مجامع عمومی و فضای مجازی، آرامشبخش باشد.
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
1149.pdf
2.59M
🗞 صبح صادق شماره 1149 منتشر شد
📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه با نام «نبرد یانکیها»؛ نگاهی به آخرین رویدادهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را همینجا بخوانید.
🔹نسخه الکترونیکی هفته نامه صبح صادق، یکشنبهها صبح در پایگاه اینترنتی و پیشخوانهای مجازی منتشر میشود.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
🔰اما و اگرهای واردات خودرو
🔹هیئت دولت در هفته گذشته، از تصویب آییننامه واردات خودرو برای همه ایرانیان خبر داد. آقای جهرمی در ادامه اعلام این خبر تأکید کرد، این مصوبه آخرین گام برای مقابله با انحصار در صنعت خودرو است. درباره این خبر و سیاستی که دولت سیزدهم در صنعت خودرو داشت، نکاتی وجود دارد:
🔹دولت سیزدهم در بخش افزایش تولید خودرو موفق بود و توانست تا ۳۵ درصد افزایش تولید سالانه را نسبت به انتهای دولت دوازدهم عملیاتی کند. این دولت اگرچه نتوانست انتظارات را از حیث قیمتها در بازار خودرو برآورده کند، اما ضمن افزایش تولید، قوانینی برای واردات خودرو در دستور کار قرار داد که به صورت کلی یک گام به جلو بوده است و زمینه را برای بهبود وضعیت بازار در دولت بعد فراهم کرد.
🔹درباره آییننامه اخیر، برخی ابهامات مطرح است که به نظر میرسد نسبتی با اقتصاد کشور ندارد و احتمالاً باید اصلاح شوند. بر اساس آییننامه واردات خودروهای کارکرده، اشخاص حقیقی با کد ملی میتوانند خودرو وارد کنند که منشأ ارزشان صادرات یا سرمایهگذاری خارجی باشد. الزام تأیید منشأ ارز، وضع سود بازرگانی بالا، تأییدیه قطعات یدکی، خدمات پس از فروش، حقوق ورودی قابل توجه و... موانع جدی در تحقق این آییننامه است. به ویژه آنکه همه ایرانیان، صادر کننده نیستند (آن هم با ارز منشأ خارج) که بتوانند خودرو وارد کنند.
🔹از نقدهای دیگری که بر قانون واردات خودرو مترتب است و پیشبینی هم میشد، عدم تأمین تقاضای ارز است. در سال گذشته، همراه با وعده مسئولان مبنی بر واردات ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو، در نهایت کمتر از ۱۲ هزار خودرو ترخیص قطعی شد؛ یعنی کمتر از دو درصد از میزان تولید خودروسازان داخلی که عملاً نمیتواند سهمی در تنظیم بازار و ایجاد فضای رقابتی داشته باشد. اکنون این گمان میرود که ارز اشخاص نیز نتواند پاسخگوی حجم بالای تقاضا برای واردات خودرو باشد، به ویژه که سازکار آن نیز بسیار دشوار تدوین شده است.
🔹مسئله بعدی محل تأمین ارز است. ارز حاصل از صادرات اشخاص، امکان تأمین ارز مورد نیاز واردات خودرو را به اندازهای که اثری مداوم داشته باشد، ندارد. اکنون باید دید آیا منابع ارزی جایگزین کفاف چنین وارداتی را میدهد یا فشار این مخارج ارزی به افزایش قیمت ارز منجر خواهد شد؟
🔹نکته بعدی اینکه همین واردات با چنین قیمتهایی که امروزه در بازار شاهدیم، طبقات بالای جامعه را سیراب میکند، وگرنه طبقات متوسط و پایین جامعه اساساً توان خریداری آنها را ندارند. واردات خودرو با این سازکار، از حیث تقویت بخش عرضه اثر بسیار پایینی بر بازار دارد؛ اما از حیث روانی تأثیرات مثبتی بر قیمتها، آن هم در مقطعی چند ماهه به صورت تنفس مصنوعی ایجاد میکند.
🔰مسلمانان تعیینکننده انتخابات آمریکا
🔹چند وقت دیگر در 15 آبان ماه سال جاری انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده برگزار خواهد شد. رقابت «دونالد جی ترامپ» جمهوریخواه با «جو بایدن» دموکرات بار دیگر یادآور رقابتهای انتخاباتی دور قبل سال 2020 است که بایدن پیر توانست تا ترامپ پر ادعا را یک دورهای کرده و شکست دهد؛ اما هم اکنون اوضاع به کلی تغییر کرده است.
🔹جنگ غزه و ظلم و جنایات متعدد صهیونیستها و حمایت بی حد و حصر ایالات متحده از این جنایات سبب شده است تا انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده کاملاً تحتالشعاع این جنگ قرار بگیرد. نارضایتی مسلمانان و عربتباران مهاجر آمریکایی در کنار سایر وجدانهای آزاده آمریکا از سیاستهای دولت جو بایدن سبب شده است حتی یک بام و دو هوای بایدن در حمایت از جنایات صهیونیستها و از طرف دیگر محکومیت این جنایاتها هم نتواند به رأیآوری او منجر شود.
🔹بر اساس گزارش مؤسسه آمریکاییهای عرب، حدود 5/3 میلیون آمریکایی عربتبار ساکن ایالات متحده هستند و حدود ۱ درصد از جمعیت ایالات متحده را تشکیل میدهند که در این بین حدود ۶۵ درصد آنان مسیحی، حدود ۳۰ درصد مسلمان و تعداد اندکی از آنان یهودی هستند. «دیربورن» در ایالت میشیگان خانه بزرگترین جامعه آمریکایی عربتبار در ایالات متحده است و آنان بیش از ۴۰ درصد جمعیت آن شهر را تشکیل میدهند. پس از آن جورجیا، پنسیلوانیا، فلوریدا و ویرجینیا نیز محل زندگی جوامع بزرگ عربتبار هستند.
🔹درست است که جمعیت عربتباران و مسلمانان آمریکایی عدد بالایی نیست، اما تأثیرگذار است؛ چراکه در بازی رقابت آبی و قرمزها کسی برنده نهایی است که بتواند آرای خاکستری مسلمانان و اقلیتهای دیگر را نیز کسب کند. دموکراتها که به صورت سنتی آرای سیاهپوستان، اقلیتهای دینی و مسلمانان را در چند دوره اخیر به دست آورده بودند، این بار با ادامه جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین به نظر میرسد که سبد رأی را از دست خواهند داد. البته این به معنای رأیآوری جمهوریخواهان در ایالتهای مسلماننشین نیست؛ بلکه مسلمانان یا در انتخابات دیگر شرکت نمیکنند یا هم به کاندیدای مستقل حزب سوم رأی خواهند داد. در این صورت بایدن و دموکراتها نتیجه نهایی انتخابات سراسری را واگذار خواهند کرد.
🔹عملیات طوفانالاقصی نه تنها معادلات منطقهای را به کلی عوض کرده است؛ بلکه توانسته است حتی در سیاستهای داخلی ایالات متحده نیز تأثیرگذار باشد. بنابراین، نقشههای شوم و شیطانی رژیم صهیونیستی و ایالات متحده برای ادامه جنایاتشان در سرزمینهای اشغالی در نهایت به شکست قطعی این رژیم و همچنین زوال حامی بزرگش ایالات متحده منجر خواهد شد. انشاءالله
✍🏼#رامین_نصیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حملهای از سر استیصال؛ اعتراف تحلیلگر بیبیسی به قدرت و توانمندی یمنیها در برابر تجاوزات به این سرزمین!
هدایت شده از صراط
🕯سرّی از اسرار نام آقا امام حسین(ع)
🔘 آقای حسنی طباطبایی نقل كردند:
▫️ صبح یكی از روزهای ماه محرم پس از تشرف به حرم مطهر كریمه اهل بیت حضرت معصومه (علیها السلام) به قصد زیارت آقای مجتهدی حركت كردم. در زدم، كسی در را باز كرد و گفت:
🔹 حمید آقا! آقای مجتهدی منتظر شما هستند تا صبحانه را به اتفاق شما صرف كنند!
▫️ به خدمت ایشان شرفیاب شدم، سفره صبحانه پهن بود. فرمودند:
🔸صبحانه را بایستی با شما صرف میكردیم! خوش آمدید، بفرمایید!
▫️در كنار آقای مجتهدی، كتاب گنجینه الاسرار مرحوم عمان سامانی، قرار داشت. ایشان ضمن صرف صبحانه، اشارهای به آن كتاب كردند و گفتند:
🔸آقاجان! عمان سامانی در میان مرثیه سرایان حسینی مقام و منزلت ویژهای دارد.
▫️و بعد فرمودند:
🔸اصلاً دستگاه حضرت اباعبدالله (علیهالسلام) یك دستگاه عجیبی است!
نام مبارك ایشان هم خیلی بزرگ است.
در نام مقدس «حسین (علیهالسلام)» اسرار عجیبی نهفته است.
▫️و پس از چند لحظه تأمل، فرمودند:
🔸«هر كس كه نام آقا امام حسین (علیهالسلام) را بشنود از میزان انقلاب خاطری كه پیدا میكند پایه ایمانش را میتوان فهمید.
كسانی كه نام این بزرگوار را میشنوند و تغییر حالی در خود نمیبینند باید جداً نگران ایمان خود باشند! نام آقا امام حسین (علیه السلام) محك ایمان است.»
⬅️ کتاب در محضر لاهوتیان اثر محمد علی مجاهدی، خاطره بیست و هشتم، ص ۱۵۱
🏷 #امام_حسین علیه السلام
#محک_ایمان #شیخ_جعفر_مجتهدی (ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس:
بعضی (به قانون اقدام راهبردی ) اعتراض کردند و عیبجویی کردند ؛ البته مطلقا این عیبجویی وارد نیست :)
#پرسش_و_پاسخ
✳️ چرا چینش قومیتی و مذهبی مدیران، آثار و تبعات خطرناک امنیتی و اقتصادی برای کشور دارد؟
🔹 اولین بار است که در چینش مدیران کشور پس از یک انتخابات، قوم و مذهب و امتیازبندی شیعه- سنی به گفتمان مسئولان امر تبدیل میشود و این روند میتواند ابعاد خطرناکی پیدا کند. آنچه فاجعه است اینکه ابتدا ایران را تجزیه شده فرض میکنند و حقالسهم میدهند و سپس نام آن را «وحدت ملی» میگذارند و گویی ایران فقط دو قوم کرد و بلوچ دارد و تمام و به این فکر نمیکنند که بعدش چه خواهد شد.
🔹 اشکال دوم این است که اهل سنت را اقلیت فرض میکنند، حال آنکه در قانون اساسی جزء اصل مربوط به رئیسجمهور (پاسدار مذهب رسمی) موضوع صرفاً مسلمان مطرح است و اهل سنت ایران در قانون اساسی و در قوانین موضوعه اقلیت دینی محسوب نمیشوند، به همین دلیل نمایندگان آنان در مجلس نیز ثابت نیستند و بین ۱۸ تا ۲۲ نفر در نوسان هستند.
🔹 آنچه ریاکارانه و پرسروصدا انجام میشود، ایجاد قدرالسهم است. مثلاً تاکنون گفته شده است چند آذری در کابینه و استانداریها و ... باشند؟ یک وقت پنج آذری عضو کابینهاند، یک روز دو نفر و یک روز یک نفر و ممکن است یک دوره اصلاً نباشد. عدم تقسیم قومی یعنی همین. اهل سنت ممکن است چهار آدم شایسته وزارت و ۱۰ فرد شایسته استانداری و دهها معاون وزیر داشته باشد و این بدون توجه به مذهب آنان باشد. چرا باید آن چهار شایسته بشود یک نفر و منت هم بگذاریم. مگر رهبر معظم انقلاب که فرماندهی نیروی دریایی را به امیر شهرام ایرانی سپردند، به خاطر سنی بودن وی بود یا اعلام کردند که میخواهند چنین کنند؟ آن فرد، سرباز شایسته اسلام و کشور بود و حکم گرفت. آیا رهبری با این فرض به او حکم دادند که ارتش دارای چهار نیرو است و باید یک نفر از فرماندهان چهارگانه سهم اهل سنت باشد؟ حتماً خیر. وقتی همه مسلمان هستند، شایستگی نباید از دریچه مذهب و قومیت باشد. در دولت روحانی معاون وزیر اهل سنت و سفیر و ... بود، اما هیچ سروصدایی نبود. از منظر قومی، وقتی شما یک وزیر یا معاون وزیر کرد میگذارید یا یک بلوچ را منصوب میکنید (چون بلوچ است) به این فکر کردهاید القای این سهمیه میتواند قیام اقوام دیگر را به همراه داشته باشد؟ اگر کسی شایسته است نباید قوم و مذهب عامل شایستگی آن باشد. مگر همین ظریف یا طیبنیا را که وزیر گذاشتند ابتدا چک کردند که فارس و شیعه هستند، سپس منصوب کردند؟ مگر پزشکیان که تأیید صلاحیت شد، علت آن آذری بودن بود؟ به فردایی بنگرید که بختیاریها بگویند پس وزیر ما کو؟ لرستانیها بگویند استاندار ما کو؟ قشقاییها بگویند پس ما چه؟ عربها، کرمانجها یا ترکمنها و ... در مقام رقابت برآیند و حس کمتر بودن و تبعیض ریشه سراسری پیدا کند.
🔹 سهامی- قومی کردن مدیران کشور امری خطرناک است و فردا که روند شد، همه شایستگی را هم باید کنار گذاشت و حتماً باید از قوم من کسی در کابینه یا معاونین رئیسجمهور باشد، وگرنه ما نادیده گرفته شدهایم و حق ما ضایع شده است!
اگر اهل سنتی توانایی مثلاً وزارت جهاد را دارد، بسمالله، بدون توجه به مذهب اقدام کنید.
جناب ظریف در این فضای حساس حتی بلد نیست ادبیات مناسب را استخدام کند و امتیازبندی شیعه و سنی میکند و فکر نمیکند که توده چگونه باید درک کند... جایگاههای تخصصی روشن است و کاربلدی و ویژگیهای عمومی هم روشن است، اما اگر اصل اول انتصابات، قوم و مذهب شد، شما مرعوب سیلی خواهید شد که خود به راه انداختهاید و باید با توقعات قومی و ترس از مسائل امنیت ملی برای شما مدیر بچینند، نه شاخصهایی که رئیسجمهور انتخاب شده تجویز میکند.
🔹مثلاً فرض کنید با شاخصهای هجدهگانه رئیسجمهور از هموطنان عرب فردی پیدا نشد و شمایی که به اکراد و ترکمن به خاطر قوم و مذهبشان، وزیر دادهای چه جوابی به آنان خواهی داد؟ مثلاً اگر سه عرب در تراز وزارت بودند شما باید دو نفرشان را کنار بزنی، چون آنان باید یک سهمیه داشته باشند؟ این امور اقدامی است نه اعلانی و بوق و کرنایی.
🔹 نگارنده قبلاً به مسئولان عالی کشور کتباً این را نوشتهام که از شایستگان همه ملت باید بهره برد، اما اگر وزارتخانهها را بین ۱۰ قوم و دو مذهب و سه دین دیگر تقسیم کنید، تنها چیزی که نخواهید داشت یک «کابینه کاری» است.
✍ دکتر عبدالله گنجی
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیشرفت شبکه ملی اطلاعات به بیش از ٦٤ درصد
🗣وزیر ارتباطات در آخرین جلسه هیئت دولت:
🔹سهم اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص ملی از ۶/۴ درصد به بیش از ۸ درصد رسیدهاست.
🔸در حوزه شبکه ملی اطلاعات، از پیشرفت ٢٠ درصدی در ابتدای دولتسیزدهم به بیش از ٦٤ درصد رسیدهایم؛ این یعنی قابلیت میزبانی از سکوهای میلیونی در کشور را داریم و تعداد کاربران و ترافیک سکوهای داخلی تا ۱۲ برابر افزایش پیدا کردهاست.
🔹یک روز در این کشور آرزو بود که پیامرسان ۲۰ میلیونی داشتهباشیم، امروز با افتخار اعلام میکنیم پیامرسانی داریم که ۴۵ میلیون نفر از آن استفاده میکنند.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظریف گفت ۸ سال در شورای امنیت بوده ولی معنای عمق راهبردی که جلیلی می گوید را نفهمیده! البته خیلی چیزهای دیگر را هم نمی فهمید. مثل این روایت شرمن که ظریف را به خاطر نفهمیدن فرق تعلیق با لغو مسخره کرد! از قضا کسی که معنی عمق راهبردی را نمی فهمد، حالا مسئول شورای راهبردی دولت است!
تعابیر امروز حضرت آقا درباره رییسجمهور منتخب و تأکید بر اینکه موفقیت این دولت، موفقیت همه است، عملاً آب پاکی بود که بر پروژه عدهای برای بنیصدرسازی از پزشکیان و ناتمام ماندن دولت او ریخته شد!
هزاران هزار الحمدلله بابت نعمت وجود این رهبر حکیم..