تذکر رهبری به ظریف : یک نمونه از کارهای خوب،قانون اقدام راهبردی است البته بعضی ها اعتراض و عیب جویی کردند مطلقا این عیب جویی وارد نیست و کار بسیار درستی بود.
ظریف یک ماه قبل:
با قانون اقدام راهبردی مجلس، جلوی احیای برجام را گرفتند،
تذکر رهبری به رسایی و تندروها : مجلس نباید منشأ تشنج در افکار عمومی مردم باشد؛ حضور نمایندگان در مجامع عمومی و فضای مجازی، آرامشبخش باشد.
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
1149.pdf
2.59M
🗞 صبح صادق شماره 1149 منتشر شد
📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه با نام «نبرد یانکیها»؛ نگاهی به آخرین رویدادهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را همینجا بخوانید.
🔹نسخه الکترونیکی هفته نامه صبح صادق، یکشنبهها صبح در پایگاه اینترنتی و پیشخوانهای مجازی منتشر میشود.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
🔰اما و اگرهای واردات خودرو
🔹هیئت دولت در هفته گذشته، از تصویب آییننامه واردات خودرو برای همه ایرانیان خبر داد. آقای جهرمی در ادامه اعلام این خبر تأکید کرد، این مصوبه آخرین گام برای مقابله با انحصار در صنعت خودرو است. درباره این خبر و سیاستی که دولت سیزدهم در صنعت خودرو داشت، نکاتی وجود دارد:
🔹دولت سیزدهم در بخش افزایش تولید خودرو موفق بود و توانست تا ۳۵ درصد افزایش تولید سالانه را نسبت به انتهای دولت دوازدهم عملیاتی کند. این دولت اگرچه نتوانست انتظارات را از حیث قیمتها در بازار خودرو برآورده کند، اما ضمن افزایش تولید، قوانینی برای واردات خودرو در دستور کار قرار داد که به صورت کلی یک گام به جلو بوده است و زمینه را برای بهبود وضعیت بازار در دولت بعد فراهم کرد.
🔹درباره آییننامه اخیر، برخی ابهامات مطرح است که به نظر میرسد نسبتی با اقتصاد کشور ندارد و احتمالاً باید اصلاح شوند. بر اساس آییننامه واردات خودروهای کارکرده، اشخاص حقیقی با کد ملی میتوانند خودرو وارد کنند که منشأ ارزشان صادرات یا سرمایهگذاری خارجی باشد. الزام تأیید منشأ ارز، وضع سود بازرگانی بالا، تأییدیه قطعات یدکی، خدمات پس از فروش، حقوق ورودی قابل توجه و... موانع جدی در تحقق این آییننامه است. به ویژه آنکه همه ایرانیان، صادر کننده نیستند (آن هم با ارز منشأ خارج) که بتوانند خودرو وارد کنند.
🔹از نقدهای دیگری که بر قانون واردات خودرو مترتب است و پیشبینی هم میشد، عدم تأمین تقاضای ارز است. در سال گذشته، همراه با وعده مسئولان مبنی بر واردات ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو، در نهایت کمتر از ۱۲ هزار خودرو ترخیص قطعی شد؛ یعنی کمتر از دو درصد از میزان تولید خودروسازان داخلی که عملاً نمیتواند سهمی در تنظیم بازار و ایجاد فضای رقابتی داشته باشد. اکنون این گمان میرود که ارز اشخاص نیز نتواند پاسخگوی حجم بالای تقاضا برای واردات خودرو باشد، به ویژه که سازکار آن نیز بسیار دشوار تدوین شده است.
🔹مسئله بعدی محل تأمین ارز است. ارز حاصل از صادرات اشخاص، امکان تأمین ارز مورد نیاز واردات خودرو را به اندازهای که اثری مداوم داشته باشد، ندارد. اکنون باید دید آیا منابع ارزی جایگزین کفاف چنین وارداتی را میدهد یا فشار این مخارج ارزی به افزایش قیمت ارز منجر خواهد شد؟
🔹نکته بعدی اینکه همین واردات با چنین قیمتهایی که امروزه در بازار شاهدیم، طبقات بالای جامعه را سیراب میکند، وگرنه طبقات متوسط و پایین جامعه اساساً توان خریداری آنها را ندارند. واردات خودرو با این سازکار، از حیث تقویت بخش عرضه اثر بسیار پایینی بر بازار دارد؛ اما از حیث روانی تأثیرات مثبتی بر قیمتها، آن هم در مقطعی چند ماهه به صورت تنفس مصنوعی ایجاد میکند.
🔰مسلمانان تعیینکننده انتخابات آمریکا
🔹چند وقت دیگر در 15 آبان ماه سال جاری انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده برگزار خواهد شد. رقابت «دونالد جی ترامپ» جمهوریخواه با «جو بایدن» دموکرات بار دیگر یادآور رقابتهای انتخاباتی دور قبل سال 2020 است که بایدن پیر توانست تا ترامپ پر ادعا را یک دورهای کرده و شکست دهد؛ اما هم اکنون اوضاع به کلی تغییر کرده است.
🔹جنگ غزه و ظلم و جنایات متعدد صهیونیستها و حمایت بی حد و حصر ایالات متحده از این جنایات سبب شده است تا انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده کاملاً تحتالشعاع این جنگ قرار بگیرد. نارضایتی مسلمانان و عربتباران مهاجر آمریکایی در کنار سایر وجدانهای آزاده آمریکا از سیاستهای دولت جو بایدن سبب شده است حتی یک بام و دو هوای بایدن در حمایت از جنایات صهیونیستها و از طرف دیگر محکومیت این جنایاتها هم نتواند به رأیآوری او منجر شود.
🔹بر اساس گزارش مؤسسه آمریکاییهای عرب، حدود 5/3 میلیون آمریکایی عربتبار ساکن ایالات متحده هستند و حدود ۱ درصد از جمعیت ایالات متحده را تشکیل میدهند که در این بین حدود ۶۵ درصد آنان مسیحی، حدود ۳۰ درصد مسلمان و تعداد اندکی از آنان یهودی هستند. «دیربورن» در ایالت میشیگان خانه بزرگترین جامعه آمریکایی عربتبار در ایالات متحده است و آنان بیش از ۴۰ درصد جمعیت آن شهر را تشکیل میدهند. پس از آن جورجیا، پنسیلوانیا، فلوریدا و ویرجینیا نیز محل زندگی جوامع بزرگ عربتبار هستند.
🔹درست است که جمعیت عربتباران و مسلمانان آمریکایی عدد بالایی نیست، اما تأثیرگذار است؛ چراکه در بازی رقابت آبی و قرمزها کسی برنده نهایی است که بتواند آرای خاکستری مسلمانان و اقلیتهای دیگر را نیز کسب کند. دموکراتها که به صورت سنتی آرای سیاهپوستان، اقلیتهای دینی و مسلمانان را در چند دوره اخیر به دست آورده بودند، این بار با ادامه جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین به نظر میرسد که سبد رأی را از دست خواهند داد. البته این به معنای رأیآوری جمهوریخواهان در ایالتهای مسلماننشین نیست؛ بلکه مسلمانان یا در انتخابات دیگر شرکت نمیکنند یا هم به کاندیدای مستقل حزب سوم رأی خواهند داد. در این صورت بایدن و دموکراتها نتیجه نهایی انتخابات سراسری را واگذار خواهند کرد.
🔹عملیات طوفانالاقصی نه تنها معادلات منطقهای را به کلی عوض کرده است؛ بلکه توانسته است حتی در سیاستهای داخلی ایالات متحده نیز تأثیرگذار باشد. بنابراین، نقشههای شوم و شیطانی رژیم صهیونیستی و ایالات متحده برای ادامه جنایاتشان در سرزمینهای اشغالی در نهایت به شکست قطعی این رژیم و همچنین زوال حامی بزرگش ایالات متحده منجر خواهد شد. انشاءالله
✍🏼#رامین_نصیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حملهای از سر استیصال؛ اعتراف تحلیلگر بیبیسی به قدرت و توانمندی یمنیها در برابر تجاوزات به این سرزمین!
هدایت شده از صراط
🕯سرّی از اسرار نام آقا امام حسین(ع)
🔘 آقای حسنی طباطبایی نقل كردند:
▫️ صبح یكی از روزهای ماه محرم پس از تشرف به حرم مطهر كریمه اهل بیت حضرت معصومه (علیها السلام) به قصد زیارت آقای مجتهدی حركت كردم. در زدم، كسی در را باز كرد و گفت:
🔹 حمید آقا! آقای مجتهدی منتظر شما هستند تا صبحانه را به اتفاق شما صرف كنند!
▫️ به خدمت ایشان شرفیاب شدم، سفره صبحانه پهن بود. فرمودند:
🔸صبحانه را بایستی با شما صرف میكردیم! خوش آمدید، بفرمایید!
▫️در كنار آقای مجتهدی، كتاب گنجینه الاسرار مرحوم عمان سامانی، قرار داشت. ایشان ضمن صرف صبحانه، اشارهای به آن كتاب كردند و گفتند:
🔸آقاجان! عمان سامانی در میان مرثیه سرایان حسینی مقام و منزلت ویژهای دارد.
▫️و بعد فرمودند:
🔸اصلاً دستگاه حضرت اباعبدالله (علیهالسلام) یك دستگاه عجیبی است!
نام مبارك ایشان هم خیلی بزرگ است.
در نام مقدس «حسین (علیهالسلام)» اسرار عجیبی نهفته است.
▫️و پس از چند لحظه تأمل، فرمودند:
🔸«هر كس كه نام آقا امام حسین (علیهالسلام) را بشنود از میزان انقلاب خاطری كه پیدا میكند پایه ایمانش را میتوان فهمید.
كسانی كه نام این بزرگوار را میشنوند و تغییر حالی در خود نمیبینند باید جداً نگران ایمان خود باشند! نام آقا امام حسین (علیه السلام) محك ایمان است.»
⬅️ کتاب در محضر لاهوتیان اثر محمد علی مجاهدی، خاطره بیست و هشتم، ص ۱۵۱
🏷 #امام_حسین علیه السلام
#محک_ایمان #شیخ_جعفر_مجتهدی (ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس:
بعضی (به قانون اقدام راهبردی ) اعتراض کردند و عیبجویی کردند ؛ البته مطلقا این عیبجویی وارد نیست :)
#پرسش_و_پاسخ
✳️ چرا چینش قومیتی و مذهبی مدیران، آثار و تبعات خطرناک امنیتی و اقتصادی برای کشور دارد؟
🔹 اولین بار است که در چینش مدیران کشور پس از یک انتخابات، قوم و مذهب و امتیازبندی شیعه- سنی به گفتمان مسئولان امر تبدیل میشود و این روند میتواند ابعاد خطرناکی پیدا کند. آنچه فاجعه است اینکه ابتدا ایران را تجزیه شده فرض میکنند و حقالسهم میدهند و سپس نام آن را «وحدت ملی» میگذارند و گویی ایران فقط دو قوم کرد و بلوچ دارد و تمام و به این فکر نمیکنند که بعدش چه خواهد شد.
🔹 اشکال دوم این است که اهل سنت را اقلیت فرض میکنند، حال آنکه در قانون اساسی جزء اصل مربوط به رئیسجمهور (پاسدار مذهب رسمی) موضوع صرفاً مسلمان مطرح است و اهل سنت ایران در قانون اساسی و در قوانین موضوعه اقلیت دینی محسوب نمیشوند، به همین دلیل نمایندگان آنان در مجلس نیز ثابت نیستند و بین ۱۸ تا ۲۲ نفر در نوسان هستند.
🔹 آنچه ریاکارانه و پرسروصدا انجام میشود، ایجاد قدرالسهم است. مثلاً تاکنون گفته شده است چند آذری در کابینه و استانداریها و ... باشند؟ یک وقت پنج آذری عضو کابینهاند، یک روز دو نفر و یک روز یک نفر و ممکن است یک دوره اصلاً نباشد. عدم تقسیم قومی یعنی همین. اهل سنت ممکن است چهار آدم شایسته وزارت و ۱۰ فرد شایسته استانداری و دهها معاون وزیر داشته باشد و این بدون توجه به مذهب آنان باشد. چرا باید آن چهار شایسته بشود یک نفر و منت هم بگذاریم. مگر رهبر معظم انقلاب که فرماندهی نیروی دریایی را به امیر شهرام ایرانی سپردند، به خاطر سنی بودن وی بود یا اعلام کردند که میخواهند چنین کنند؟ آن فرد، سرباز شایسته اسلام و کشور بود و حکم گرفت. آیا رهبری با این فرض به او حکم دادند که ارتش دارای چهار نیرو است و باید یک نفر از فرماندهان چهارگانه سهم اهل سنت باشد؟ حتماً خیر. وقتی همه مسلمان هستند، شایستگی نباید از دریچه مذهب و قومیت باشد. در دولت روحانی معاون وزیر اهل سنت و سفیر و ... بود، اما هیچ سروصدایی نبود. از منظر قومی، وقتی شما یک وزیر یا معاون وزیر کرد میگذارید یا یک بلوچ را منصوب میکنید (چون بلوچ است) به این فکر کردهاید القای این سهمیه میتواند قیام اقوام دیگر را به همراه داشته باشد؟ اگر کسی شایسته است نباید قوم و مذهب عامل شایستگی آن باشد. مگر همین ظریف یا طیبنیا را که وزیر گذاشتند ابتدا چک کردند که فارس و شیعه هستند، سپس منصوب کردند؟ مگر پزشکیان که تأیید صلاحیت شد، علت آن آذری بودن بود؟ به فردایی بنگرید که بختیاریها بگویند پس وزیر ما کو؟ لرستانیها بگویند استاندار ما کو؟ قشقاییها بگویند پس ما چه؟ عربها، کرمانجها یا ترکمنها و ... در مقام رقابت برآیند و حس کمتر بودن و تبعیض ریشه سراسری پیدا کند.
🔹 سهامی- قومی کردن مدیران کشور امری خطرناک است و فردا که روند شد، همه شایستگی را هم باید کنار گذاشت و حتماً باید از قوم من کسی در کابینه یا معاونین رئیسجمهور باشد، وگرنه ما نادیده گرفته شدهایم و حق ما ضایع شده است!
اگر اهل سنتی توانایی مثلاً وزارت جهاد را دارد، بسمالله، بدون توجه به مذهب اقدام کنید.
جناب ظریف در این فضای حساس حتی بلد نیست ادبیات مناسب را استخدام کند و امتیازبندی شیعه و سنی میکند و فکر نمیکند که توده چگونه باید درک کند... جایگاههای تخصصی روشن است و کاربلدی و ویژگیهای عمومی هم روشن است، اما اگر اصل اول انتصابات، قوم و مذهب شد، شما مرعوب سیلی خواهید شد که خود به راه انداختهاید و باید با توقعات قومی و ترس از مسائل امنیت ملی برای شما مدیر بچینند، نه شاخصهایی که رئیسجمهور انتخاب شده تجویز میکند.
🔹مثلاً فرض کنید با شاخصهای هجدهگانه رئیسجمهور از هموطنان عرب فردی پیدا نشد و شمایی که به اکراد و ترکمن به خاطر قوم و مذهبشان، وزیر دادهای چه جوابی به آنان خواهی داد؟ مثلاً اگر سه عرب در تراز وزارت بودند شما باید دو نفرشان را کنار بزنی، چون آنان باید یک سهمیه داشته باشند؟ این امور اقدامی است نه اعلانی و بوق و کرنایی.
🔹 نگارنده قبلاً به مسئولان عالی کشور کتباً این را نوشتهام که از شایستگان همه ملت باید بهره برد، اما اگر وزارتخانهها را بین ۱۰ قوم و دو مذهب و سه دین دیگر تقسیم کنید، تنها چیزی که نخواهید داشت یک «کابینه کاری» است.
✍ دکتر عبدالله گنجی
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیشرفت شبکه ملی اطلاعات به بیش از ٦٤ درصد
🗣وزیر ارتباطات در آخرین جلسه هیئت دولت:
🔹سهم اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص ملی از ۶/۴ درصد به بیش از ۸ درصد رسیدهاست.
🔸در حوزه شبکه ملی اطلاعات، از پیشرفت ٢٠ درصدی در ابتدای دولتسیزدهم به بیش از ٦٤ درصد رسیدهایم؛ این یعنی قابلیت میزبانی از سکوهای میلیونی در کشور را داریم و تعداد کاربران و ترافیک سکوهای داخلی تا ۱۲ برابر افزایش پیدا کردهاست.
🔹یک روز در این کشور آرزو بود که پیامرسان ۲۰ میلیونی داشتهباشیم، امروز با افتخار اعلام میکنیم پیامرسانی داریم که ۴۵ میلیون نفر از آن استفاده میکنند.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظریف گفت ۸ سال در شورای امنیت بوده ولی معنای عمق راهبردی که جلیلی می گوید را نفهمیده! البته خیلی چیزهای دیگر را هم نمی فهمید. مثل این روایت شرمن که ظریف را به خاطر نفهمیدن فرق تعلیق با لغو مسخره کرد! از قضا کسی که معنی عمق راهبردی را نمی فهمد، حالا مسئول شورای راهبردی دولت است!
تعابیر امروز حضرت آقا درباره رییسجمهور منتخب و تأکید بر اینکه موفقیت این دولت، موفقیت همه است، عملاً آب پاکی بود که بر پروژه عدهای برای بنیصدرسازی از پزشکیان و ناتمام ماندن دولت او ریخته شد!
هزاران هزار الحمدلله بابت نعمت وجود این رهبر حکیم..
سلام اضطراری
برای زن نیازمند دچار سرطان که روز به روز شرایطش بدتر می شود و هر هفته احتیاج به آمپول خارجی برای تزریق دارد احتیاج به کمک شما داریم
دوستانی که می توانند کمک کنند به شماره کارت
6037997950408410
>>روی شماره کارت بزنید کپی میشه👆<<
مرکز نیکوکاری امید محرومان واریز کنند و به شماره
09130558428
حاج آقا هاشمی اطلاع دهید
🔴 اعتراض روزنامه حامی پزشکیان به موضع انحرافی ظریف
🔹روزنامه حامی آقای پزشکیان ضمن هشدار درباره برخی اخبار منتشره از شورای راهبری دولت چهاردهم نوشت: دولت، شرکت سهامی نیست.
🔹روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود با اشاره به سخنان ظریف نوشت: رئيس شوراي راهبري انتخاب اعضاء دولت چهاردهم در گزارشي که از معيارهاي مورد نظر اين شورا داد، سهميه دادن به بعضي اقشار ازجمله زنان و اقوام و پيروان مذاهب را يکي از معيارها دانست.
🔹به اين معنا که اگر در بررسيها مشخص شود اين اقشار براي رسيدن به نصاب لازم نيازمند امتيازاتي هستند، ميتوان مثلاً ۱۰ امتياز براي آنان در نظر گرفت تا فهرست پيشنهادي به رئيسجمهور خالي از نمايندگان اين اقشار نباشد.
🔹وجود نمايندگاني از اقشار مختلف جامعه در دولت و در ميان مديران ارشد امري لازم و قابل تقدير و تحسين است ولي نکتهاي که بايد مورد توجه قرار گيرد اين است که سهميه دادن به معناي نوعي دوپينگ کردن و به صورت مصنوعي و غيرطبيعي به جايگاه قابل قبول رساندن افرادي است که واجد شرايط لازم براي قرار گرفتن در آن جايگاه نيستند.
🔹ريشه اين تفکر غلط و انحرافي را بايد در اين نگاه اشتباه جستوجو کرد که بعضي افراد معتقدند حتماً بايد در فلان جمع يک زن يا يکي از اعضاي اقليتهاي مذهبي وجود داشته باشد تا قشر بانوان يا مثلاً اهل سنت مورد تکريم قرار گيرند.
🔹اينکه بانوان بايد تکريم شوند سخن درستي است و اينکه اهل سنت و ساير اقليتها و اقوام مختلف بايد مورد تکريم قرار گيرند کاملاً منطقي است ولي آنچه خلاف منطق است اين است که اين افراد را با دوپينگ کردن و بدون آنکه واجد شرايط و معيارهاي لازم باشند در جايگاهي قرار دهيم که افراد ممتازتر از آنها براي قرار گرفتن در آن جايگاه وجود دارند. چنين روشي نهتنها تکريم اين اقشار نيست بلکه اقدامي خلاف عدالت و تضييع آشکار حقوق کساني است که بهطور طبيعي داراي امتيازات لازم هستند.
🔹راه درست اين است که انتخابها در ترکيب دولت براساس شايستگي افراد باشد تا براساس آن هر قشري به ميزان امتيازات واقعي که دارد سهميه کسب کند.
🔴 مهم و فوری
وضعیت نیروگاههای برق به حالت اضطرار در آمده، چون میزان مصرف برق بالا رفته و احتمال دارد یک یا چند نیروگاه در اثر فشار مصرف از مدار خارج شود.
⛔️ خارج شدن نیروگاه از مدار یعنی خاموشی بخش چشمگیری از مشترکین برای مدت طولانی ( Blackout) ‼️
از همهی عزیران خواهش میکنیم بهعنوان یک کار جهادی و وظیفهی ملی:
1⃣ روشنایی اضافه منزل را خاموش کنید؛
2⃣ وسایل برقی پر مصرف را در زمانهایی که پیک مصرف نیست استفاده کنید؛
3⃣ حتیالمقدور درجهی کولر را کم کنید تا سیستم برقرسانی کشور پایدار باشد.
✴️ خودمان باید به خودمان کمک کنیم و مطمئن باشید اگر همین چند نکتهی ساده را رعایت کنیم، میتوانیم به یاری خداوند و مجاهدت عزیزان صنعت برق کشور، دورهی پیک مصرف را پشت سر بگذاریم.
✔️ انتشار حداکثری
22.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند وقت سید حسن نصرالله در یکی از سخنرانیهای خود دشمن صهیونیستی را خطاب قرار داد و در پاسخ به تهدیدات مکرر آنها برای حمله به جنوب لبنان و اشغال این منطقه تاکید کرد که اگر صهیونیستها به جنوب لبنان حمله کنند چیزی از تانکهایش باقی نخواهد ماند و در برابر دوربینهای تلویزیونی و به صورت زنده همه دنیا مشاهده خواهند کرد که تانکهای این رژیم یکی پس از دیگری منهدم میشود. حالا اعلام الحربی همین را برداشته و یک کلیپ یک دقیقهای درست کرده که مهمتر از همه خواسته تا گوشهای از زاغههای مهمات حزب الله که در آن موشکهای هدایت شونده ضد زره نگهداری میشوند را به همراه رزمندگان آموزش دیده و پای کار این شعبه را به صهیونیستها نشان دهد تا آنها بدانند که دوران اشغالگری گذشته و اگر دست از پا درازتر کنند نه تنها دست و پایشان قطع خواهد شد بلکه خودشان نیز نابود میشوند.
💢مسئولیت مشترک
🔹رهبر معظم انقلاب صبح دیروز در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس با تبیین هشت نکته مهم: «ضرورت پاسخگویی مجلس»، «تعامل سازنده مجلس و دولت جدید»، «شنیده شدن صدای واحد از ارکان کشور در مسائل مهم»، «حاکمیت اخلاق در مباحثات مجلس و دیگر فعالیتهای نمایندگان»، «بایدها و نبایدهای قانونگذاری»، «نظارت بدون افراط و تفریط»، «فعالیت مؤثر هیئت نظارت بر عملکرد نمایندگان» و «حضور جدی مجلس در مسائل جهانی و سیاست خارجی»، ابراز امیدواری کردند با احساس مسئولیت مشترک رئیس جمهور منتخب و مجلس، کابینهای متشکل از افراد مؤمن، کارآمد، انقلابی، امیدوار به آینده، مشهور به پاکدستی و صداقت، دارای نگرش ملی و برخوردار از اعتقاد عمیق به جمهوری اسلامی تشکیل شود و مسائل کشور و مردم را پیش ببرد.
🔸توصیههای راهبردی رهبر حکیم انقلاب به هر دو قوه مقننه و مجریه، اگر جامه عملیاتی بر تن کنند، بدون تردید، مشکلات کشور به صورت درونزا و به دست نمایندگان ملت در دو قوه حل خواهند شد. به ضرس قاطع باید گفت، این سخنان ارزشمند نقطه پایانی است بر برخی از مباحث بیهودهای که گاه در برخی از محافل حتی حزباللهی در باره آینده دولت و چگونگی مواجهه و تعامل مجلس دوازدهم با آن درگرفته و بیم آن وجود دارد که رفته رفته فضای کشور در دوقطبی افراطی و کاذبی که دشمنان مترصد ایجاد و بهرهبرداری از آن هستند، فرو رود.
🔹اینکه رهبری میفرمایند:«مجلس نباید منشأ تشنج در افکار عمومی مردم باشد. سیاهنماییکردن، منفیبافیکردن که گاهی اوقات در بعضی از مجالس دیده شد از ناحیه بعضی از نمایندگان»، نکتهای تعارفی نیست و واقعیتی است که باید به آن توجه داشت و به این امر پی برد که حتی اگر نمایندهای مطالبهای درست هم داشت و کلامی صحیح در راستای وظیفه نمایندگی میگوید، باید این وظیفه را طوری دنبال کند که به رشته انسجام و اتحاد ملی لطمه وارد نکند. البته مسلم است که دولت هم باید به وظیفه خود عمل کند و مناسبات فیمابین خود و قوا و نهادهای دیگر را آن طور که قانون گفته، تنظیم کند.
🔸در ادامه به تناسب حضور رئیسجمهور منتخب مردم در جلسه که سبب مطایبه شیرین رهبری نیز شد، رهبر معظم انقلاب بر شاخصها و معیارهایی که آقای پزشکیان(حفظهالله) و مجلس برای تشکیل یک کابینه صادق، امین، متدین، انقلابی و کارآمد، امیدوار به آینده روشن، باورمند به جمهوری اسلامی و نظام اسلامی از بندندان، اشتهار به پاکدستی و صداقت، فاقد سابقه سوء و واجد نگرش ملی بدون لحاظ مسائل جناحی و سیاسی باید مدنظر داشته باشند، مورد تأکید قرار گرفت. رهبر معظم انقلاب رعایت این ویژگیها و شاخصها را مسئولیت مشترک دولت و مجلس دانستند.
🔰 مجلس و رئیسجمهور منتخب مراقب «زاویهدارها» و «محکومان امنیتی» باشند
🔸با توجه به تصریح رئیسجمهور منتخب بر اجرای سیاستهای کلی نظام و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، انتظار است ایشان شورای راهبری و کارگروههای انتخاب کابینه را از وجود افراد زاویهدار با انقلاب، محکومان امنیتی و اصحاب فتنه و متهمان فساد اقتصادی پاکسازی کند و مشاوران و کابینه خود را بر اساس ملاکهایی که مقتدای انقلاب مطرح کردند، انتخاب کند.
🔸در شورای راهبری انتخاب اعضای کابینه دولت چهاردهم به ریاست ظریف، ۸ ـ ۹ نفر به دلیل سوابق آلوده خود، حلقهای از فتنه و فساد را تشکیل میدهند که شایسته است آقای پزشکیان از طریق مراجع ذیصلاح، از شرح جرائم امنیتی، بازداشت، محاکمه و محکومیت آنها بهطور کامل مطلع شود و تجدیدنظر و اقدام را در اولویت قرار دهد.
🔸شمار اینگونه افراد در کارگروههای انتخاب وزرا بیشتر است. سؤال اینجاست که کدام افراد عامل این چیدمان ضدامنیتی و فاسد بودهاند و این جمعها و حلقههای آلوده چگونه میخواهند به رئیسجمهور منتخب مشورت درست و سالم بدهند؟
🔸بر اساس اخبار کانالهای اصلاحطلب، کارگروه معرفی «وزیر راه و شهرسازی» عباس آخوندی را نامزد وزارت راه و شهرسازی کرده و او با ۲۷ رای، نفر اول شده است!
🔻درباره آخوندی باید یادآور شد که وی وزیر اشرافی، بیکفایت و مستعفی دولت روحانی که هنرش بیتدبیری و حمله کردن به مسکن مهر بود و بازار را به امان دلالان و سوداگران رها کرد تا قیمت مسکن بیش از ۷ برابر افزایش پیدا کند.
🔸آش سهمخواهی و غنیمتطلبی مدعیان اصلاحات - اعتدال از پزشکیان نیز آنقدر شور شده که صدای تمام طیف اصلاحطلب درآمده است.
🔻 خنجر یمنی در قلب فتنه
🔹مجاهدان یمنی روز جمعه ۲۹ تیرماه در اقدامی مهم تلآویو را با یک پهپاد هدف قرار دادند. طبق گزارش رسانههای صهیونیستی، در این حمله پهپادی، یک صهیونیست کشته و هشت نفر مجروح شدند. این اولین بار بود که تلآویو به وسیله پهپاد و از یمن هدف قرار گرفت. این عملیات با پهپاد جدید به نام «یافا» انجام شد که قادر است از سامانههای رهگیری دشمن عبور کند؛ به گونهای که رادارها قادر به شناسایی آن نیستند. در این عملیات، پهپاد یمنی با طی کردن مسافت ۲۰۰۰کیلومتری مأموریت خود را با موفقیت محقق کرده است. این اقدام نظامی یمنیها به مراتب از حمله به کشتیهای عازم اراضی اشغالی مهمتر است؛ زیرا از یک سو مستقیماً تلآویو را هدف قرار داد و از سوی دیگر ضعف رژیم صهیونسیتی در دفاع از خود در برابر انسجام و قدرت بالای مقاومت یمن را نمایان کرد. پیام دیگر این حمله، پیشرفت نظامی مقاومت در برابر استیصال رژیم غاصب است. اهمیت این تهاجم موفق به حدی بوده است که برخی کارشناسان از آن به «هفتم اکتبر دوم» یاد میکنند.
🔸اما در مقابل، جنگندههای صهیونیستی به مخازن نفت در بندر الحدیده حمله کردند که بر اثر این حمله تعدادی از کارگران این مخازن شهید و تعدادی نیز مجروح شدهاند.
🔹با وجود تکذیب مشارکت در این تهاجم از سوی آمریکا، «العربیه» در گزارشی مدعی شد، ۱۲ جنگنده آمریکایی و اسرائیلی به همراه چند سوخترسان در حملات امروز نقش داشتهاند؛ اما روزنامه «نیویورک تایمز» به نقل از چهار مقام آمریکایی مدعی شد، اسرائیل در حمله روز شنبه به یمن به تنهایی و بدون دخالت نظامی آمریکا عمل کرده است.
🔸سخنگوی نیروهای مسلح یمن تأکید کرد، به تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به یمن پاسخ خواهیم داد. قطعاً پاسخ مجاهدان یمنی به اراضی اشغالی حتمی و سخت خواهد بود. رژیمصهیونیستی با وجود اینکه بر اثر حملات یمنیها، در زمینه اقتصادی، اطلاعاتی و نظامی دچار چالش اساسی شده است، اما تلاش کرده بود به صورت مستقیم وارد درگیری با جبهه یمن نشود، لذا مدیریت این جبهه برعهده ائتلاف آمریکا بود که با ناکامی کامل روبهرو شده است. تهاجم رژیم صهیونیستی به بندر الحدیده اقدامی نمایشی با هدف نشان دادن صحنههای آتش شعلهور بود که میخواهد به صهیونیستهای خشمگین و وحشت زده نشان دهد که دستاورد بزرگی کسب کرده و ضربه سختی به یمن وارد کرده است. در پاسخ به این جنایت صهیونیستها، یگان موشکی یمن در یک عملیات موفقیتآمیز، ایلات را به وسیله چندین موشک بالستیک هدف قرار داد.
🔹همچنین در عملیات مشترک یگان پهپادی، یگان موشکی و نیروی دریایی یمن، کشتی آمریکایی «Pumba» به وسیله موشکهای بالستیک و پهپاد به شکلی دقیق در دریای سرخ هدف قرار گرفت.
🔸مجاهدان یمنی با ایمان و صلابت، در کنار برادران خود در جبهه مقاومت، قدرتمندتر از گذشته، مردم مظلوم فلسطین و مسجدالاقصی را حمایت میکنند.
✍مصطفی علیجانزاده
🔰 شورای راهبری کابینه یا مجمع مجرمان و تفرقهافکنان؟
🔸برخی اعضای شورای موسوم به شورای راهبری دولت جدید، سوابق مجرمیت و محکومیت دارند.
🔸روزنامه جوان در اینباره نوشت: از روزی که محمدجواد ظریف فهرست اسامی اعضای شورای راهبری کابینه را اعلام کرد، نگاهها روی این شورا متمرکزتر شد، اما خبرهای خوبی از سابقه اعضای این شورا به گوش نمیرسد. برخی افراد با مواضع و نظریات ضد دین و ضد نظام، رفاقت با محکومان اقتصادی و... در میان اعضای شورای مذکور دیده میشوند.
🔸محسن رنانی، یکی از این اعضاست. او چندی پیش یادداشتی در تخطئه شهر و مردم اصفهان و البته تحقیر مردم روستانشین نوشته بود و از وصف روستا برای تحقیر اصفهان و دور دانستن آن از تمدن شهری استفاده کرده بود. صرفاً به این خاطر که رأی اول اصفهان در انتخابات، آقای پزشکیان نبود. البته حاشیه دیگری هم از رنانی دست به دست میشود که حاکی از مواضع وی ضد نظام و اعتقادات دینی مردم است. فیاض- ز، یکی دیگر از اعضای شورای راهبری است که شاید نام او یادآور تصاویر بیبندوباری باشد که از خودش و اعضای خانوادهاش منتشر کرد.
🔸روزنامه جوان همچنین در یاداشتی نوشت: اولینبار است که در چینش مدیران کشور پس از یک انتخابات، قوم و مذهب و امتیازبندی شیعه- سنی به گفتمان مسئولان امر تبدیل میشود و این روند میتواند ابعاد خطرناکی پیدا کند. آنچه فاجعه است اینکه ابتدا ایران را تجزیهشده فرض میکنند و حقالسهم میدهند و سپس نام آن را «وحدت ملی» میگذارند و گویی ایران فقط دو قوم کرد و بلوچ دارد و تمام و به این فکر نمیکنند که بعدش چه خواهد شد!
🔸اگر کسی شایسته است نباید قوم و مذهب عامل شایستگی آن باشد. مگر همین ظریف یا طیبنیا را که وزیر گذاشتند ابتدا چک کردند که فارس و شیعه هستند، سپس منصوب کردند؟ مگر پزشکیان که تأیید صلاحیت شد، علت آن آذری بودن بود؟
🔻به فردایی بنگرید که بختیاریها بگویند پس وزیر ما کو؟ لرستانیها بگویند استاندار ما کو؟ قشقاییها بگویند پس ما چی؟ عربها، کرمانجها یا ترکمنها و... در مقام رقابت برآیند و حس کمتری و تبعیض ریشه سراسری پیدا کند. سهامی- قومی کردن مدیران کشور امری خطرناک است و فردا که روند شد همه شایستگی را هم باید کنار گذاشت و حتماً باید از قوم من کسی در کابینه یا معاونین رئیسجمهور باشد، وگرنه ما نادیده گرفته شدهایم و حق ما ضایع شده است!
🇬🇧 دیوانه ای که برای دیده شدن تنها چاره اش سفربه کشورهای مختلف و عکس گرفتن با ... شده‼️ واقعا بزرگترین دعا عاقبت بخیر شدن است.
برادر حاتم طایی برای دیده شدن مثل برادرش که در سخاوت کم نظیر بود و نتوانست مثل او سفره دار باشد، رفت و ... و مشهور شد❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️
عاقبت تمام کسانی که با انقلاب اسلامی به ضدیت برخاستند جز ذلت و بی آبرویی نبوده است؛ مثل بنی صدر، بازرگان، منتظری، قطب زاده، میرحسین و کروبی، خاتمی و....
امروزکه کلینتونهادرپیامی ازبایدن تشکر کردند، #دلم_برای_رئیسی_سوخت
آنهااولین و #مهمترین_دستاورد_فوقالعاده بایدن!راعبورآمریکا ازبحران کرونادانستند!
درحالیکه #رئیسی_عزیز ماههاقبل ازآمریکا، ایران روبطور کامل ازبحران کروناعبور داد ولی هیچکس حاضر نشد کلمه ای از این دستاورد حرف بزند!
🗣 سید محمدحسین راجی