پاسخ به یک شبهه
درباره نظام جمهوری اسلامی، ممکن است سؤالی به ذهن بعضیها خطور کند و آن اینکه: مگر نه اینکه در نظام اسلامی حاکم باید خدا باشد؟ پس جمهوریت در نظام اسلامی چه وجهی دارد و مردم در کجای این پازل قرار دارند؟
پاسخ به این سؤال در دو نکته تقدیم میگردد.
نکته اول:
بین «دموکراسی غربی» و «مردم سالاری دینی»، یک تفاوت ماهیتی فاحش وجود دارد. «دموکراسی غربی» صرف نظر از دروغ بودن و غیر واقعی بودنش، قالبی اومانیسمی دارد و مردم را ملاک مشروعیت میداند؛ اما در «مردم سالاری دینی» ملاک مشروعیت، مردم نیست و اینکه امام فرمود: «میزان رأی ملت است»(۱)، نظر به مسأله مقبولیت دین و نظام دارد. در «مردم سالاری دینی» این رجز خوانی صورت میگیرد که مردم تابع و خواهان دین و نظام هستند و این هیچ منافاتی با مبانی دینی ندارد؛ بلکه حلقه مفقودهای از صدر اسلام تا کنون است که «غدیر» را به «۲۲ بهمن ۵۷» و «۱۲ فروردین ۵۸» گره میزند.
نکته دوم:
مسأله مقبولیت دین و نظام نوعی رجزخوانی است که از لوازم مقدمه سازی برای ظهور امام زمانعج است. در این اثناء مردم امتحان میشوند که آیا شایسته درک ظهور امام زمانعج هستند یا نه؟ و از آنجا که قرار نیست دوباره امام حسینع در کربلا به مسلخ برود، این امتحان ضرورت داشته و در فلسفه انقلاب و تأسیس حکومت اسلامی، جای خودش را دارد. به عبارت دیگر «جمهوری اسلامی» به این معنا نیست که در اسلام نظر مردم در رقابت با نظر خداست؛ بلکه به این معناست که وظیفه حفظ اسلام، بر عهده خود مردم است.
اگر دقت کنید، یکی از امتحانهایی که مردم در این دهه آخر بدان مبتلا هستند، این است که شبکه سازی نفوذ سیستمی بر مدیریت این نظام به قدری برجسته و مسلط شده که مردم حکم آتش به اختیار گرفتهاند! حکمت چنین تقدیری این میتواند باشد که قرار نیست مردم همیشه مثل یک کودک دستشان در دست مسئولین نظام باشد تا بدون ایفای نقش، فقط یک بزرگتر مشکلشان را حل کند؛ بلکه خود مردم باید در حل مشکلات و رفع موانع و زمینه سازی برای ظهور دست به کار شوند. «إن الله لایغیرُ ما بقومٕ حتی یغیروا ما بانفسهم».(۲)
البته ناگفته نماند که خدایی که موسی را در دامن دشمنش فرعون حفظ کرد، این بار هم اراده کرده که این نظام را در دامن جریان نفوذ حفظ کند و طبق وعدههای الهی و به کوری چشم دشمنان اسلام، این نظام به زودی به دست صاحب الأمر عج خواهد رسید. انشاالله.
(۱) صحیفه نور، ج ۷، ص ۱۲۲
(۲) رعد، ۱۱
حمیدیزاده
#جمهوری_اسلامی
#مردم_سالاری_دینی
#نفوذ_سیستمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📎 پشت صحنه جام جهانی فوتبال در اتفاقات همزمان:
- جام جهانی «۱۹۸۲» : حمله اسرائیل به لبنان!
- جام جهانی «۱۹۹۸» : جنایت صبرا و شتیلا!
- جام جهانی «۲۰۰۶» : جنگ ۳۳ روزه لبنان و اسرائیل!
- جام جهانی «۲۰۱۰» : محاصره غزه توسط اسرائیل و کشتار مردم!
- جام جهانی «۲۰۱۴» : حمله داعش به سوریه!
- جام جهانی «۲۰۱۸» : حمله مشترک و رسمی آمریکا، عربستان و امارات به الحدیده یمن!
و امروز هم بازی ایران و ژاپن و نسل کشی بیسابقه غزه در تاریخ....!
پ.ن:
نتانیاهو: «جوانان ایرانی را با فوتبال مشغول کنید تا از سیاست غافل شوند»!
#بصیرت
#مرگ_بر_اسرائیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆قابل توجه خواصی که در آستانه انتخابات سکوت کردند و همچنان دنبال برنامه روزمره خود بوده، وقت برای جهاد تبیین نمیگذارند....
دقیقاً با خود شما هستم.
شما خواننده گرامی....
شما مخاطبی که این پیام به دستت میرسه....
امروز چقدر وقت گذاشتی تا با «جهاد تبیین»، مردم رو برای شرکت در انتخابات قانع کنی؟
امام خامنهای خطاب به طلاب و روحانیون: «تبلیغ [نسبت به مقامات علمی و امثال اینها] مرتبه اول است.
۴۰۲/۴/۲۱
#جهاد_تبیین #واجب_فوری
#انتخابات_پرشور
تو میدون تجریش تهران داشتم میرفتم تا به ۱ کار اداری برسم. برف میبارید. یه دفعه دیدم جوانی شتابان به طرفم اومد. میخواست چترشو بده به من. خیلی اصرار کرد. میگفت: چتر رو بگیر و ببر. مال خودت. اما قبول نکردم. گفتم: راه زیادی ندارم و تو همین میدون میخوام وارد ساختمون بشم.
او رفت و من همچنان شرمنده و خجل از محبتی که به خاطر لباس روحانیتم به من داشت.
خدایا اجر این محبتی که مردم به لباس پیامبرت دارن، با خودت.
#فرهنگ_ایرانی
#ملت_فرهیخته
روشهاي مطالبهگري - .mp3
17.47M
روشهای کاربردی مطالبهگری
- چگونه مطالبهگری موفق داشته باشیم؟
- چگونه مردم را در مطالبهگری با خود همراه کنیم؟
حمیدیزاده
#جهاد_تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا میدانید کدام کشورها بعد از تعطیل شدن انتخاباتشان مورد حمله نظامی قرار گرفتند؟!
#بصیرت
#ایران_قوی
#انتخابات_پرشور
🔸پاسخگویان به شبهات انتخاباتی ملاحظه کنند. 👇
از جمله مهارتهایی که یک کارشناس پاسخگو باید هنگام پاسخ به شبهه داشته باشد....
برای پاسخ به شبهات انتخاباتی نگاهمان به دهان پرسشگر نباشد؛ بلکه ذهن او را باید رصد کنیم. زیرا شبههای که از زبان او شنیده میشود، جزئی از آن چیزی است که در ذهنش میگذرد و معمولاً پاسخ به آن شبهه جزئیه، او را قانع نکرده، در مواجهه با او باید به شبهات پایه پاسخ داد.
مثلاً کسی که به رهبری اشکال میکند که «چرا مشکلات جامعه را حل نمیکند؟»، باید ببینیم چه نوع تفکری باعث شده او چنین توقعی را از خود شخص رهبری داشته باشد. معمولاً این افراد چون تفکر جبری دارند چنین شبهاتی از آنها شنیده میشود.
نوعا کسی که تفکر جبری دارد از خود سلب اختیار و سلب مسئولیت کرده، صفر تا صد مسائل را به مافوق خود واگذار میکند. چنین کسی بدون عنایت به تکالیف خود، همه را از چشم خدا میبیند و در طول این رابطه در مراتب نازله نیز تقصیرات را به گردن مافوق خود میاندازد! لذا در امور اجتماعی نیز به نقش خود در انتخاب نماینده و مافوق خود وجهی قائل نبوده، اصلاح را جبراً از بالا توقع دارد.
بنابراین اگر در مواجهه با او پایههای تفکرش اصلاح گردد، همه شبهات ذیل آن تفکر برطرف میشود. اما اگر فقط آن شبهه که بر زبانش جاری شده را پاسخ گوییم، ضمن چانهزنی در آن مورد، شبهات موازی دیگری نیز طرح خواهد کرد.
حمیدیزاده
قابل توجه مبلغین فضای مجازی
(چگونه برای حضور مردم در انتخابات تبلیغ کنیم؟)
از جمله نکاتی که باید در فعالیت رسانهای درباره انتخابات دقت کنیم، این است که فعالیت ایجابی داشته باشیم. عملکرد سلبی باعث میشود ما یک امر ناهنجاری را اول به جامعه نسبت بدهیم و بعد جامعه را از آن نهی کنیم! یعنی به جای اینکه یک قدم به جلو برداریم، یک قدم به عقب برمیداریم و بعد با قدم رو به جلو، برمیگردیم سر جای اوّلمان!
حواسمان باشد که وقتی در فضای مجازی به صورت عمومی و بدون مخاطب خاص از رأی ندادن انتقاد میکنیم، آن کسی که رأی میدهد را هم داریم خطاب میکنیم! و این به فضای روانی کشور لطمه میزند. چرا که ناخواسته داریم القاء میکنیم کسانی که نمیخواهند رأی دهند، اکثریت هستند! حال آنکه هرگز چنین نیست و اکثریت غالب، قصد رأی دادن، دارند.
مثل این است که یکی به شما بگوید: چشمچرانی نکن و معنیَش این است که شما این کار را انجام دادهای که نهی شدی و او نمیتواند بگوید: منظورم فقط موعظه بود!
پس بیایید در تبلیغمان با تمرکز روانی روی کسانی که رأی میدهند، فضای اتحاد ایجاد کرده و از این طریق هیجان سازی کنیم تا اگر احیاناً کسی نمیخواهد رأی دهد، به صف رأی دهندگان بپیوندد.
#سواد_رسانه
#انتخابات_پرشور
#ایران_قوی
اگر میخواهید بدانید آمار حضور مردم در انتخابات چقدر است، به این عکسها نگاه کنید.
چرا که طبعاً جماعتی که مقیّد به راهپیمایی ۲۲ بهمن باشند، مقیّد به انتخابات هم هستند.
پس کور شود هر آنکه نتواند دید!
#انتخابات_پرشور
#ایران_قوی