eitaa logo
سنگر جنگ رسانه
27 دنبال‌کننده
135 عکس
67 ویدیو
1 فایل
پایگاه توزیع «مهمات جنگ رسانه‌ای» آموزش «سواد رسانه» و «تبلیغ در فضای مجازی»
مشاهده در ایتا
دانلود
به اطلاع امت حزب الله می‌رساند: بدیهی است که غرض از انتشار فیلمهای هتاکی هنجارشکنان سازماندهی شده در برابر روحانیون و آمرین به معروف در فضای مجازی که توسط شبکه‌های معاند صورت می‌گیرد، ایجاد رعب و خالی کردن دل مؤمنین و جرأت دادن به هنجارشکنان است؛ اما کور خوانده‌اند. چرا که...... ۱. هنجارشکنی فقط از افراد روانی سرمی‌زند و این از رفتارهای نامتعارف آنها پیداست! ۲. این مظلومیت توأم با اقتدار روحانیت و آمرین به معروف است که اقشار مردمی را مصمّم به پیوستن آنها جهت اقامه امر به معروف و نهی از منکر می‌کند. ۳. اینترنشنال و دیگر ایادی پلشت استکبار بدانند که آمر به معروف طالب شهادت است و دلش از مواجهه با هنجارشکنان روانی خالی نمی‌شود. ۴. کسانی که به استناد فیلمهای منتشره، نظاره‌گر هتک روحانیون و آمرین به معروف بوده و از روحانیون و آمرین به معروف حمایت نکردند، باید به همراه هنجارشکنان محاکمه و مجازات شوند. نکته: هر آدم عاقلی می‌فهمد که: هر کسی فیلم‌ها و کلیپ‌های منتشر شده توسط اینترنشنال را توزیع کند، به هدف اینترنشنال کمک کرده است! .
اظهارات «میثم نیلی» مشاور وزیر ارشاد درباره عکس‌العمل طلبه صبور در درمانگاه
👆رونمایی از یک‌ زن سلیطه (سارا نتانیاهو) .
فتنه انتشار کلیپ‌های هنجارشکنان توسط مطالبه‌گران!
پشت صحنه ترک فعل دولت و برخورد با مطالبه‌گران دشمن برای براندازی نظام، برنامه جدیدی دارد و این بار تلاش می‌کند متدینین را به جان نظام و عوامل نفوذی در بدنه دولت را به جان متدینین بیندازد تا اعتبار نظام را به طور کامل از بین ببرد! دشمن برای این کار در بدنه دولت نفوذ کرده و کارشکنی می‌کند تا به نام دولت تمام گردد. سپس تلاش می‌کند متدینین را به مطالبه‌گری واداشته و با میانداری این جریان، آنها را با حاکمیت درگیر و عوامل نفوذی را به نام دولت، به جان متدینین بیندازد! این در حالی است که چون دولت فعلی همسو با نظام و مورد تأیید ولایت است، گام به گام شبهه سازی می‌کند و در نهایت، اقشاری از مردم را نسبت به نظام بدبین کرده، مردم را با نظام رودررو می‌کند. برای دفع این فتنه می‌بایست حواسمان به این سخن رهبری باشد که فرمود: «فساد سیستمی نداریم؛ اما نفوذ سیستمی داریم» و در جای دیگری نیز انواع نفوذ «فردی»، «شبکه‌ای» و «نفوذ گسترده» را تبیین نمود! لذا آنچه می‌تواند ما را از این فتنه نحات دهد، عدم رویارویی مستقیم با دولت و در عوض پرداختن به افشای شبکه نفوذ رخنه کرده در بدنه دولت از راه «جهاد تبیین» است. لازم به ذکر است کسانی که در فضای مجازی دولت را به بهانه نقد تکفیر می‌کنند، یا خودشان پیاده نظام دشمن هستند تا هدف مافیای رخنه کرده در بدنه دولت را تأمین کنند و یا افرادی هستند که تحت تاثیر این عوامل قرار گرفته‌اند و البته پیاده نظام دشمن را می‌توان از روی تعصب کوری که در برابر پاسخ‌های منطقی نشان می‌دهند، تشخیص داد!
دشمن در تلاش است جامعه را برای اراذل و اوباش امن و برای متدینین ناامن جلوه دهد! پس با انتشار تاکتیک‌های گام به گام دشمن، پازل او را کامل نکنیم.
4.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیة الله اراکی: - بی‌حجابی ظلم به جامعه است و بی‌حجاب به همه ملت ایران و به حقوق اجتماعی توهین‌ می‌کنند! - آمرین به معروف حافظان حقوق مردم هستند و از حقوق جامعه دفاع می‌کنند. .