#سوال
1. آیا تحریم های جدید آمریکا علیه ایران جدید است؟!
2. آیا روی بازار ایران تاثیری خواهد گذاشت؟!
✅ پاسخ:
1. بانک مرکزی ایران در سال 90-91 تحریم شد و لذا جدید نیست.
2. قبلا هم عرض شد که تحریم های آمریکا از این به بعد صرفا برای ایجاد جو روانی و فشار بر افکار عمومی طراحی میشن و باید با این تحریم ها در بعد رسانه مقابله کرد وگرنه در کف بازار اتفاق خاصی نیفتاده که بخواد به قدرت واقعی بهم بریزه فضارو
اما اگر این روالی که الان رسانه ها از سر گرفتند و دارند با آب و تاب درباره این تحریم صحبت میکنند، اصلاح نشه، ممکنه فضای عمومی رو کمی تحت تاثیر قرار بده(این روش اشتباهه)
اما درکل تاثیر خاصی بر بازار و اقتصاد ایران نخواهد داشت چرا که اولا مردم دیگر فریب این #تحریم_بازی رو نمیخورند و ثانیا در میدان عمل اتفاق جدیدی نیفتاده که بخواد بازار مارو فلج کنه
الحمدلله به لطف #دولت_تخریب طی 6 سال گذشته انواع و اقسام تحریم ها رو لمس کردیم و تجربيات خوبی در این زمینه داریم 😏😏
درکل: #نگران_نباشید
http://eitaa.com/basiratesiyasii
هدایت شده از هادیان سیاسی
تدابیر قبل از سفراربعین بخش۱.mp3
6.54M
👌تدابیر قبل از سفر اربعین
💠 eitaa.com/basiratesiyasii
هدایت شده از هادیان سیاسی
تدابیرقبل از اربعین بخش۲.mp3
4.13M
👌تدابیر قبل از سفر اربعین
✅جهت تقویت زائران اربعین
#تدابیر_قبل_اربعین
#بخش_۲
#ادامه_دارد....
💠 eitaa.com/basiratesiyasii
🔴 #خلاف_گویی های برجامی
#قسمت_نهم
🔺طرح مساله
🔹یکی از مشهورترین ادعاهای برجامی، ادعای مشهور دور شدن #سایه_جنگ با برجام است که ده ها بار از سوی شخص رییس جمهور، وزرا، اطرافیان و حامیانشان مطرح شده است. گرچه مقام معظم رهبری صریحا این ادعا را رد کردند و منتقدان برجام واقعیت این مساله را تبیین نمودند، اما این ادعا به مثابه ی یک دستاورد غیر قابل سنجش برای توجیه شکست های برجام مدام تکرار می شود.
#سه_سوال در این میان وجود دارد که با پاسخ به آن می توان تا حدی جلوی آسیب های دو قطبی تزریق شده ی جنگ-صلح به افکار عمومی و محاسباتشان را گرفت. در این قسمت به #سوال_دوم پاسخ خواهیم داد:
سوال دوم: آیا قرار بود پیش از برجام به ایران حمله شود؟
🔹برای پاسخ به این سوال ابتدا باید پرسید آیا آمریکا علیه ایران اقدام نظامی خواهد داشت؟
✅اقدام نظامی آمریکا یا اسرائیل علیه ایران، نیازمند الزاماتی است:
1⃣عدم توانایی ایران برای پاسخ متناسب و متقابل به حمله
2⃣بدست آوردن پیروزی سریع در برابر ایران
3⃣ تضمین امنیت اسرائیل در صورت حمله به ایران
4⃣تامین منافع حیاتی آمریکا (انتقال انرژی) پس از حمله به ایران
5⃣ نابودی محور مقاومت به عنوان قطع بازوان قدرتمند منطقهای ایران
6⃣ محاسبه پذیر نمودن سطوح قدرت بازدارندگی ایران
✅کاخ سفید می داند ایران توانایی پاسخ دارد و شکست آن براحتی نخواهد بود و امنیت اسرائیل نخستین نقطه مورد هدف موشک ها در صورت تهدید نظامی ست و انتقال انرژی در خلیج فارس با چالش جدی مواجه خواهد شد و...با این تفاسیر محاسبات آنان برای تصمیم به حمله علیه ایران بی نتیجه خواهد بود.
✅بارها از کارشناسان و سیاسیون آمریکایی شنیده شده که به انحاء مختلف مخالفت خود را با اقدام نظامی علیه ایران اعلام کرده اند. مرکز پژوهش کنگره آمریکا مطرح کرد: «هرگونه تنش بین جمهوری اسلامی ایران و آمریکا تبعات بسیار سنگینی را برای اقتصاد جهان و بهویژه آمریکا خواهد داشت.»
✅مسوولان پنتاگون از جمله سرپرست آن می گویند که بهیچ وجه قصد حمله نظامی به ایران را ندارند.
✅آمریکا برای اقدام نظامی حمایت متحدانش را نداشت. اوباما بعد از توافق ژنو گفت:« اگر این توافق را نمی کردیم، ایران را در صندلی راننده می نشاندیم. فکر می کنم در آن صورت تحریم ها فرو می ریخت و نتیجه ای عاید ما نمی شد. از این رو ایران به بخشی از آن پنجاه و شش میلیارد دلار می رسید و اقتصادش به هر حال به سمت بهبودی می رفت.» این صحبت های اوباما نشان می دهد که متحدان آمریکا در صورت استمرار تحریم ها نیز حاضر به ادامه ی حمایت نبودند؛ چه برسد به مداخله در جنگ!
✅آمریکایی ها می دانند که در صورت حمله ی نظامی به کشورمان، مردم و گروه های سیاسی ایران تمام اختلاف نظرها را کنار گذاشته و علیه آمریکا متحد می شوند و این هرگز به نفع آمریکا نیست.
✍رها عبداللهی
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔴 #شفافیت_آراء_نمایندگان، یک مطالبه ی مردمی و منطقی
🔹مخالفان شفافیت آراء تلاش بسیاری می کنند که این مطالبه را اقلیتی، جناحی، غیر منطقی، بی اساس و سیاسی معرفی کنند. بهترین راه مقابله، به رخ کشیدن تهی بودن ادعای آنان و پر بودن دست ما از دلیل و مبناست.
🔹سهیلا جلودارزاده نماینده مجلس در مصاحبه با فارس تلاش بسیاری برای تخریب مطالبه گران شفافیت کرد که رسانه های مخالف شفافیت با ذوق آن را پوشش دادند. قضاوت درباره سطح استدلالات با شما!
1⃣جلودار زاده: با توجه به اینکه برخی جناحهای ما همه چیز مانند اصحاب رسانه و رسانه ملی در دستشان است، این (شفافیت آراء) نمیتواند عادلانه و به نفع ملت باشد.
🔺پاسخ
سوالی که با شنیدن این جمله پیش می آید: منظور ایشان کدام جناح است؟ در حال حاضر دولت و اکثریت مجلس و رسانه های وابسته و حامی این دو همه از یک تفکر سیاسی همسو هستند! «همه چیز» دقیقا چیست؟ چیزی به جز بودجه و رسانه و اختیارات و مصونیت ها...؟! اینگونه حرف زدن و انگ سیاسی زدن بیشتر به ادبیات کسانی می ماند که استدلالی برای مدعای شان ندارند. مطالبه شفافیت آراء یک مطالبه ی عمومی است که از میان مردم هیچ مخالفی نمي توان برایش پیدا کرد.
2⃣جلودار زاده: امروز همه (نمایندگان) نظراتشان را اعلام میکنند... [و]از بیان نظراتش نمیترسند، امروز من ندیدم نمایندهای رای خود را مخفی کند.
🔺پاسخ:
بارها پیش آمده که نمایندگان طرحی را امضا می کنند و بعد بخاطر تهدید یا تطمیع امضای خود را پس می گیرند! همچنین نمونه هایی که طرحی را امضا می کنند و بعد هنگام رای گیری پای امضای خود نایستاده رای دیگری می دهند.
نمونه ی آشکارش تفاوت فاحش عدد امضاهای موافقت با شفافیت با تعداد آراء؛
این رفتارها نشانه ترس نداشتن از افشای رای است؟
3⃣جلودارزاده: اگر یک منطقه تبدیل به استان شود ممکن است به نفع آن منطقه باشد اما به ضرر کشور میشود یا برعکس؛ اینجا اگر نمایندهای قسم خورده مصلحت ملی را در نظر بگیرد، اگر رای منفی دهد آنگاه گروههای فشار ایجاد شده و او را اذیت میکنند، حال یا باید به سوگند خود عمل کند یا اینکه باید به منافع شخصی خود و جانش فکر کند که این واقعا برای نماینده تضاد بزرگی ایجاد میکند و اینجاست که تشخیص میدهد رای منفی باشد
🔺پاسخ:
نماینده ای که توان توجیه مردم درباره رأیش را ندارد و نمی تواند از نظرش دفاع کند و یا حاضر نیست برای نظر و عقیده اش هزینه دهد و شجاعت ندارد، بهتر است نماینده نشود. هر مسأله ای موافقان و مخالفانی در بیرون مجلس دارد. در همه دنیا چنین مساله ای وجود هست و برای نمایندگان امری حل شده است. ضمن اینکه شفافیت آراء به مرور موجب رشد جامعه، آشنایی مردم با وظایف نماینده و کم شدن تبعات این چنینی ست.
4⃣جلودارزاده: به صورت کلی با کمپین شفافیت آراء مخالفم، چرا که در حال حاضر به قدری مشکل داریم که این یکی در آن گم است.
🔺پاسخ:
اولا می بینیم موضوعاتی به اولویت نمایندگان تبديل شده که اولویت دهم مردم هم نیست؛ مثل ورزشگاه رفتن بانوان، کودک همسری، حجاب اجباری، کنسرت،حصر سران فتنه،...
ثانیا طرح شفافیت خود مادر حل بسیاری از مشکلات است. مخفی بودن رای نمایندگان باعث شده به راحتی و بدون ترس از بازخواست حرف و عمل نماینده دو تا شود و تصمیمات اساسی کشور گرفتار لابی گری، امتیاز گیری و جایجایی منافع ملی شود. این یک عامل فسادزا در قلب مهم ترین نهاد تصمیم گیر کشور است. اهمیت این امر از ورزشگاه رفتن بانوان کمتر است؟
وقتی گزارش می شود به صورت میانگین یک چهارم نمایندگان مجلس در سال گذشته در جلسات بررسی طرحها و لوایح در صحن علنی غیبت داشته و ۳۵ نماینده هم با آنکه در صحن علنی حضور داشتند اما گویا ترجیح دادهاند در آرا مشارکتی نداشته باشند، اهمیت و ضرورت شفافیت آراء و بطور کلی در دسترس مردم بودن عملکرد نمایندگان بیشتر مشخص می شود.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/basiratesiyasii
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🔴 نشنال اینترست: جنگ نخواهد شد
🔻نشریه نشنال اینترست آمریکا در یادداشتی به قلم دیوید الیسون نوشته که پس از هدف قرار گرفتن تاسیسات نفتی عربستان، به پنج دلیل جنگی بین ایران و آمریکان رخ نخواهد داد.
1⃣ طبق نظرسنجی ها ملت آمریکا با۸ جنگ مخالف است.
2⃣ ترامپ مذاکره را بر جنگ با ایران ترجیح می دهد. تجربه لفاظی های ترامپ و عقب نشینی او در چند سال اخیر موید این نکته است.
3⃣ شیطان انسی، (جان بولتون) از کاخ سفید اخراج شد. جان بولتون یکی از سه ضلع گروه"B" بود که با رفتنش در کاخ سفید از ایده جنگ حمایت نمی شود.
4⃣ ارتش آمریکا با جنگ با ایران مخالف است. طبق نظر فرماندهان نظامی ورود آمریکا به جنگ با ایران، ارتش های قدرتمند مانند چین و روسیه را قوی تر خواهد کرد.
5⃣ ایران نمی خواهد با آمریکا جنگ کند. اظهار نظر مسوولان و فرمانده هان نظامی ایران حاکی از آن است که ایرانی ها چنانچه اقدامی علیه آنها شود از خود دفاع خواهند کرد.
🖌 #موسی_سلیمانی
🆔 http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔴 چرا برخورد با #فساد مشکل شده است؟
#اولویتهای_رئیسی - ۱
🔻دستگاه قضا محل اجرای عدالت است نه تشخیص مصلحت؛ برای مصلحت مجمع وجود دارد.
🔹 در این ایام و چندسال اخیر "بحث" #فساد_اقتصادی و موضوعاتی نظیر دزدی، اختلاس، ربا و رانت خواری و غیره در تمامی لایه ها نفوذ کرده است. تأکید می کنم "بحث فساد اقتصادی" نه لزوماً خود فساد اقتصادی. بحث از فساد در همه اقشار، ادارات، سازمان ها، جلسات مهمانی، جلسات در دفتر کار، تاکسی، نانوایی و ... امروز فراگیر شده است. به سن و سال افراد هم محدود نیست.
🔹حال سؤال اینجاست که چرا؟ آیا واقعاً فساد اینقدر فراگیر شده و امروز در همه ادارات و سازمان ها و نهادها فساد وجود دارد یا واقعا محدود است؟ و چرا برخورد با فساد مشکل شده است؟
اولاً ما باید واقع بین باشیم. نه از فساد و مفسدین حمایت کنیم و نه توجیه کنیم و نه هم وضعیت را خیلی سیاه ببینیم و سیاه نمایی کنیم. باید واقعیت را دید و بر فساد تازید. متأسفانه سطح «حس فساد» از «فساد» در جامعه بالاتر رفته است.
🔹اما مهم ترین عامل که تیغ برخورد با فساد را کند می کند دو لبه دارد:
الف) برخوردِ قبیله ای، فامیلی و سیاسی با فساد
ب) برخورداری مفسدین از پایگاه اجتماعی
🔹هر دو مورد بالا در کشور ما بلای جان حکومت و مردم شده؛ در قسمتِ الف، اینکه رئیس یک قوه از برخورد با برادر خود امتناع می کند و یا اگر کسی از حزب و جریان سیاسی وی دچار فساد می شود سعی می کند آن را لاپوشانی کند و در عوض به دنبال فساد در جناح رقیب باشد باعث انهدامِ اعتمادِ مردم می شود. اعتماد مردم وقتی خدشه دار شد با هیچ چیزی قابل برگشت نیست الا تیغ عدالت! بطور قطع دستگاه قضایی باید به دنبال #عدالت باشد نه مصلحت! ما دستگاه تشخیص مصلحت داریم در قضائیه به دنبال اجرای عدالت باید باشیم و در دستگاه اجرایی کشور نیز هدف باید اجرای قوانین و توزیع منابع و امکانات بر مبنای عدالت باشیم نه بر مبنای قبیله گرایی و سهم خواهی حزبی!
🔹اما در قسمت دوم ماجرا، وضعیت خیلی بدتر می شود.
اگر مفسدین اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و اجتماعی احساس کردند که پایگاه اجتماعی دارند و بالاخره بخشی از مردم حامی آنها خواهند بود و با یک "تکرار می کنم" دوباره به مجلس یا به ریاست جمهوری و وزارت می رسند، جری تر و وحشی تر می شوند و در فساد خود مرز و چارچوبی قائل نخواهند بود و زمانی متوجه می شویم که بوی تعفنش همه جا را پر کرده است!
🔹اگر برخورد با مفاسد در حیطه اختیار من و شما نیست و تنها کاری که از دستمان برمی آید فریاد است اما کار مهم تر ما، حمله و هجمه به فساد و ریشه فساد و عوامل فساد است. مبادا ما هم همانند برخی مسئولین، به فساد، نگاه سیاسی و جناحی داشته باشیم تا اینکه شخص مورد حمایت ما هر چه می خواهد گند به بار آورد؛ یا اینکه از ترس پایگاه اجتماعی مفسدین روشنگری نکنیم!
🔹فساد برای ما مردم باید مورد سرزنش و نقد باشد چه از سوی رحیمی معاون اول احمدی نژاد چه از سوی محمدرضا خاتمی برادر رئیس جمهور اصلاحات به عنوان گیرنده 500 میلیون تومان پول از شهرام جزایری، چه از سوی بابک زنجانی چه از سوی حسین فریدون برادر روحانی و چه از سوی کرباسچی و یا از سوی مجموعه شهرداری تهران و یا از سوی کروبی از سران فتنه گیرنده 300 میلیون ناقابل از شهرام خان جزایری و یا چه از سوی مهدی هاشمیِ بابا؛ چه پرونده زمین خواری فاضل لاریجانی باشد یا ... .
🔴 مادامی که یک جریان فاسد احساس کند بخشی از مردم از او حمایت می کنند مطمئن باشید تیغ برخورد با فساد در جامعه کُند است. اگر بنا باشد بخشی از جامعه از برخی جاسوسان امنیتی نظیر نرگس محمدی و یا برخی از سران تجزیه طلب دموکرات و کوله و خلق عرب و غیره، حمایت کنند برخورد با فساد امنیتی و سیاسی کُند و سخت خواهد بود.
🔹مردم ما باید هوشیار باشند برای برخورد با فساد خود را از دام احزاب و جریانات سیاسی رها کنند. مطمئن باشید یکی از دلایل عدم صدور حکم اعدام برای فرد فاسدی همانند مهدی هاشمی، همین پایگاه اجتماعی پدر وی است که در سال 88 سعی بر بهم زدن امنیت تهران داشته!
🔹برای برخورد با فساد و مفسدین، باید برای این دو ابزار یعنی حمایت قبیله گرایانه برخی مسئولین از مفسدان و برای پایگاه اجتماعی حامیِ مفسدین، جداً فکری کرد. به نظر می رسد یکی از اولویت های آیت الله رئیسی در مقام قاضی القضات تلاش در جهت کمرنگ کردن این دو عامل است: یک) با فساد جناحی و قبیله ای برخورد نکند دو) در مبارزه با فساد، هیچ ملاحظه پایگاه اجتماعی افراد را نکند. به تعبیر رهبر انقلاب ملاحظه این و آن را نکند.
✅ #داود_مدرسی_یان
#ایتا:
http://eitaa.com/basirayesiyasii
🔴 چرا با #شورش_در_شهر مخالفیم؟
🔻 قابل توجه دوستان عدالتخواه
#عدالتخواهی
🔹 بازی «شورش در شهر» 3 یا همان Streets Of Rage 3 یکی از بازی های هیجانی و بسیار زیبا و پرطرفدار برای کنسول سگا است. در این بازی شما 4 مبارز بسیار حرفه ای و قدرتمند دارید و شما یکی از مبارزان دلخواه خود را انتخاب کرده و با تکنیک های حرفه ای و حرکات خاص خود باید تمامی دشمنان و ارازل اوباش را از بین ببرید، بازی شورش در شهر دارای مراحل بسیار زیاد و جذابی می باشد و شما برای راه یافتن به مراحل بعد باید در آخر هر مرحله غول های قدرتمند آن را از بین ببرید!
🔸برخی از دوستان عدالتخواه ما (برادران وحید اشتری و میلاد گودرزی) بارها سعی کرده اند از این عنوان – شورش در شهر- در سرفصل های آموزشی کارگاه های #کارآگاه_شهر و مستندات و برخی از متون تولیدی در راستای عدالتخواهی استفاده کنند. اگر پیگیر مطالب «مدیا یا متنی» این دوستان انقلابی باشید مدام به عنوان «شورش در شهر» بر می خورید. با شور و حرارت خاصی این لفظ را به کار می برند. در توضیح آن هم می گویند منظور ما برهم زدن وضعیت موجود و مقابله با مفسدان کلان اقتصادی است و این لفظ هیجان آور است و شورها را بر می انگیزد و ... .
در ادامه به چند نکته اشاره می کنم:
1️⃣ پیش فرضی که ما مدعیان عدالتخواهی باید رعایت کنیم «نظم» و «قانون» جامعه است. رعایت مسائل حقوقی از آن جهت که باید مواظب «قانوندان قانون شکن» باشیم، بسیار ضروری است و هم از آن جهت که گاه برای یک مسئله کوچکی، وقت ما در راهروهای دادگاه یا پشت میله های زندان می گذرد باید مواظب مسائل حقوقی باشیم. چنانچه مواظبت نکنیم در دادگاه محکوم می شویم هرچند حق با ما باشد.
2️⃣ عنوان «شورش در شهر» قبل از اینکه نام یک بازی حرفه ای باشد، یک عنوان و مصداق مجرمانه است و برداشت سطحی و ظاهری از آن یعنی اغتشاش و شورش در شهر! اینکه ما در کارگاه های استان ها و شهرستان ها به بچه های انقلابی مشی عدالتخواهی آموزش بدهیم خیلی خوب است اما اینکه همزمان از آموزش مسائل حقوقی و قضایی و امنیتی غفلت کنیم و تازه یک عنوان مجرمانه را مدام خود استفاده کرده و بچه های انقلابی هم تحت تأثیر قرار گرفته و در شهرستان ها فیلم بسازند یا یادداشت بنویسند که می خواهیم در شهر شورش کنیم، اصلاً خوب نیست. ما با این کار بچه های انقلابی را دچار مشکلات دادسراگاه و دادگاه می کنیم. بله شکایت طبیعی است اما محکومیت نه!
3️⃣ قطعاً و یقیناً ما هم می دانیم لفظ «شورش در شهر» در تولیدات مدیا و متون تولیدی و هشتگ زنی بچه های عدالتخواه، به منظور اغتشاش و شورش نیست اما قانون و دادگاه، استفاده این لفظ را جرم می داند و چه بسا برخی از همین الفاظ بهانه خوبی پیدا کنند برای زمین زدن عدالتخواهان. آیا واقعاً نیاز است که ما برای ایجاد حرارت و شور عدالتخواهی، خود را در دادگاه محکوم کنیم؟ «إنا نحکم باظاهر» یعنی توجه به ظاهر مسئله.
4️⃣ برخی می گویند آیا استفاده از «شورش در شهر»، همانند برخی عناوین قابل تفسیر نیست؟ یعنی فرد در دادگاه بگوید «منظور دیگری داشتم». باید عرض کنم خیر؛ اینکه فردی به صراحت بگوید «من قصد دارم در شهر شورش کنم»، به معنای «می خواهم با فساد مبارزه کنم» نیست. جمله صراحت دارد و نامفهوم یا تفسیرپذیر نیست.
5️⃣ ما می توانیم با افشای مستند مفاسد اقتصادی به کمک رسانه، اذهان مردم و مسئولین را متوجه یک مسئله کنیم اما نیازی نیست با حاشیه سازی و استفاده از برخی عناوین و الفاظ که بار حقوقی دارند اصل کار که همان #سوت_زنی و مبارزه با فساد است را به حاشیه ببریم. غالباً در این موارد، مسئولینی که در انجام وظایف خود کوتاهی می کنند و جریانات ضدعدالت، طلبکار می شوند و چه خوش گفت علمدار بنی انقلاب، امام خامنه ای که فرمود: «آتشبهاختیار، به معنای بیقانونی و فحّاشی و طلبکار کردن مدّعیانِ پوچاندیش و مدیون کردن جریان انقلابی کشور نیست. نیروهای انقلابی بیش از همه باید مراقب نظم کشور، مراقب آرامش کشور، مراقب عدم سوءاستفادهی دشمنان از وضعیّت کشور، و مراقب حفظ قوانین [باشند]؛ این مراقبتها در درجهی اوّل متوجّه به نیروهای انقلاب است که دلسوزند، علاقهمندند و مایلند که کشور به سمت هدفهای خود حرکت بکند.» ۱۳۹۶/۰۵/۰۸
پ.ن: فراموش نکنید این متنی رو کسی نوشته که بیش از ۱۰ بار بعلت مطالبهگری دادگاهی شده.
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔴 #خلاف_گویی های برجامی
#قسمت_دهم
🔺طرح مساله
🔹ادعای مشهور دور شدن #سایه_جنگ با برجام
#سه_سوال در این میان وجود دارد که با پاسخ به آن می توان تا حدی جلوی آسیب های دو قطبی تزریق شده ی جنگ-صلح به افکار عمومی و محاسباتشان را گرفت. در این قسمت به #سوال_سوم پاسخ خواهیم داد:
سوال سوم: آیا برجام توانایی پیشگیری از وقوع حمله نظامی را دارد؟
1⃣در سال ۹۲ نه امکان آغاز «جنگ» نظامی علیه ایران وجود داشت(به دلایلی که در قسمت قبل ذکر شد)، و نه آمریکا بیش از این می توانست چیزی به «تحریم»ها بیفزاید؛ زیرا اساسا و عملا آمریکا هر مقدار تحریم که در چنته داشت تا سال ۹۲ اعمال کرده بود.
2⃣عرصه بین الملل، عرصه آنارشیسم، بی اعتمادی و سوءظن است. کشورهای قدرتمند قادرند براحتی از جنگ به عنوان ابزار سیاست خارجی خود استفاده کنند و کشور و یا کشورهای دیگری را مورد حمله قرار دهند؛ بدون اینکه مرجع قانونی و مقتدری بتواند جنگ را از سر کشورها بدور نگه دارد. در چنین دنیایی مهمترین وظیفه واحدهای سیاسی برای تضمین بقاء و ادامه حیات خود این است که علاوه بر هوشیاری و تاکید براصل بی اعتمادی و سوءظن در عرصه بین المللی، به تنهایی امنیت خود را تأمین کنند؛ پس هیچ توافق بین المللی نمی تواند مانع جنگ شود.
3⃣اگر صرف بهکارگیری مذاکره، قادر بود سایهی جنگ از سر کشوری دور کند، چرا این اتفاق در لیبی، عراق و شوروی نیفتاد که آمریکا پس از مذاکرات طولانی گرفتار جنگ و فروپاشی از طرف آمریکا شدند؟
4⃣براستی اگر مذاکره نکردن یا عدم توافق در مذاکره موجب اقدام نظامی غربی ها علیه کشورمان بود، پس چگونه است که با وجود حضور آمریکا در گفتگوهای گروه ۱+۵ با ایران از سال ۸۷ و عدم حصول هیچ گونه توافقی (به سبب مقاومت و ابتکار تیم مذاکره کننده ی ایران)، هیچ ائتلافی برای حمله به ایران صورت نگرفت؟
5⃣آمریکا در محدوده زمانی سال های ۹۰ تا ۹۲ که داعش در سوریه و عراق، و نیز عربستان سعودی در یمن دست برتر را در معادلات داشتند و پیروزی های بزرگ و تاریخی کنونی به دست نیامده بود و همچنین روابط استراتژیک ایران با روسیه به هیچ روی در سطح فعلی نبود، می توانست از گزینه ی نظامی استفاده کند، اما این کار را نکرد.
6⃣ادعای دور شدن سایه جنگ به وسیله ی برجام گاهی مستند به این ادعاست که برجام موجب خروج ایران از فصل هفت منشور سازمان ملل متحد شده است که در قسمت پنجم خلاف گویی های برجامی بطور کامل پاسخ داده شد که این ادعا سالبه به انتفاء موضوع است و ایران هیچگاه ذیل کلیت فصل ۷ (من جمله بند ۴۲) نبوده است که اکنون خارج شده باشد.
🔺برجام خود عامل نزدیک شدن سایه جنگ بود. دست کم به سه علت:
1⃣تخلیه کشور از یکی از توانایی های استراتژیک یعنی ذخایر اورانیوم به موجب برجام
2⃣رژیم سخت گیرانه ی بازرسی تحت عنوان « بازرسیهای هر مکان و هر زمان» در بند Q ضمیمهی ۱ برجام که از امنیت کشور می کاهد.
3⃣نمایش انفعال دولت در مقابل آمریکا که آنها را برای ستاندن امتیازات بیشتر تحریص می کند. یکی از نمونه هایی که برای انفعال می توان ذکر کرد (متاسفانه نمونه ها فراوان است) همین ادعای دور شدن سایه جنگ با برجام است که روحانی از قول اولاند نقل می کند. اساساً یکی از قواعد مسلم در روابط بین الملل این است که اگر می خواهید وقوع جنگ بر کشور را نزدیک نمایید، به دشمن امتیاز دهید و اگر می خواهید تحمیل جنگ بر کشور را دور نمایید، در مقابل او مقاومت نمایید و به او امتیاز ندهید.
✅در پایان باید گفت واضح و مبرهن است که تنها عامل دوری سایه جنگ طی سی سال گذشته تدابیری بود که موجب تقویت مؤلفههای قدرت ملی شد و صرف دیپلماسی هرگز در نظام بین المللی تضمینی برای امنیت یک کشور نبوده است.
✍رها عبداللهی
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔴مروری بر خاطرات وندی شرمن رئیس تیم آمریکا در مذاکرات 1+5 برجام:
🔹تیم "جلیلی" ما را "عذاب" می داد.
عراقچی در یک جلسه خواسته جدید ایران را مطرح کرد، عصبانی شدم گریهام گرفت، عراقچی خواستهاش را پس گرفت!
دقت داشتیم که تحریمها موجب به خطر افتادن قدرت "روحانی" در ایران نشود!
🔸عراقچی و تختروانچی به من فرش دستباف هدیه دادند اما من به آنها هدیه ندادم چون به لحاظ دیپلماتیک نباید به کشوری که با آنها رابطه نداریم هدیه بدهیم.
در ژنو مخفیانه برنز و سولیوان را از راه آشپزخانه وارد هتل میکردیم تا با ظریف دیدار کنند.
وقتی ظریف عصبانی میشد او را جواد صدا میزدم...
🔹شرمن: در طول مذاکرات همواره با اسرائیل در ارتباط بودیم و از نظرات متخصصان فنی آنها استفاده میکردیم.
با تیم مذاکره کننده ایران روابط دوستانه پیدا کردیم.
عراقچی هنوز هم عید کریسمس برای من کارت تبریک می فرستد اما گویا خبر ندارد که من یهودی هستم، نه مسیحی!
+وای بر ما ایرانیها با این تیم مذاکراتیمان...
💬 احمد جانجان
کانال تحلیلی بصیرت سیاسی
http://eitaa.com/basiratesiyasii
ایتا
🔴 یقین لازم نیست، اگر احتمال میدهید باید مقابل #دیوانگی بایستید
🔹رهبر انقلاب در حضور دکتر روحانی و ظریف: "اینی که باز بعضی زمزمه میکنند که در حاشیه فلان اجلاس ممکن است با آمریکا مذاکره انجام بگیرد، این بطور قطع منتفی است! آقای رئیس جمهور که هیچ، در سطح وزیر خارجه و عناصر دیگر هم قطعاً معنایی ندارد".
🔸رهبر انقلاب همچنین در مورد هدف آمریکا از #مذاکره_مجدد میفرماید: "هدف آنها از مذاکره این است که به همه ثابت کنند فشار حداکثری جواب داد و مسئولان جمهوری اسلامی بر خلاف آنکه میگفتند مذاکره نمیکنیم مجبور شدند پای میز مذاکره بیایند، بنابراین تنهاراه مواجهه با ایران، فشار حداکثری است."
🔹ظاهراً رئیس جمهور و تیم وزارت خارجه دنبال مذاکره مجدد بدون بهرهگیری از ماجرای برجام و دیدار با ترامپ، حتی اگر شده در حد یک عکس و بصورت اتفاقیاند!
🔸آیا مردم و جریان دانشجویی و علما و روحانیت، علیه این دهنکجی(در صورت اتفاق)، #تجمع_سراسری خواهند داشت؟
🔹آیا رئیس جمهور این "دیوانگی" را مرتکب خواهد شد؟ به نظر میرسد که هیچ بعید نیست کسانی که در برابر وعدههای توخالی، کل هستهای را دادند رفت، در برابر وعدههای رفع تحریم، با ترامپ عکس خشک و خالی هم بگیرند!
لذا اعتراض به احتمال این اقدام غلط، باید جلوی آن را بگیرد.
🔸حضرت امام خمینی(ره): الآن يك جريانى در كار است- من الآن نمى خواهم اشخاص هيچ صحبتش بشود- اما جريانى هست در كار كه اگر كسى توجه بكند به مسائلى كه در اين اواخر هى پيش آوردند، در روزنامه هاى مختلف پيش آوردند، يك جريانى در كار است كه آن جريان انسان را از اين معنا مى ترساند كه بخواهد به طور خزنده اين كشور را باز هل بدهد طرف امريكا؛ بخواهند از اين راه پيش بروند. و اين يك مسئله اى است كه به قدرى اهميت دارد در نظر اسلام و بايد آن قدر اهميت داشته باشد در نظر شما فرماندهان و ديگران كه اگر احتمال اين را بدهيد، بايد مقابلش بايستيد، نه اينكه اول يقين كنيد به اينكه مسئله اين طورى است. بعضى چيزهاست كه اگر انسان احتمالش را بدهد، يك احتمال صحيحى بدهد، بايد دنبال كند او را و به آن اعتراض كند. شما اگر احتمال بدهيد- يك احتمال درستى- كه يك مارى الآن توى اين اتاق [هست] پا مى شويد مى رويد بيرون؛ احتراز از آن مى كنيد. صحيفه امام، ج14، ص 437
⭕️ آیا ما شاهد "تجمع سراسری" امت حزبالله، علما، روحانیت و دانشجویان در برابر این احتمال و هشدار به روحانی خواهیم بود؟
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔴 تحریم قهرمانانه یا #حضور_ذلیلانه؟
آیا اگر رئیس جمهور به نیویورک نمیرفت اتفاقی میافتاد؟
🔹اجلاس سالانه سازمان ملل، بیش از آنکه ضمانت اجرایی داشته باشد ویترینی است از بیانیهخوانی. روسای جمهور غالباً در این اجلاس شرکت میکنند که مواضع کشورشان را در رابطه با مسائل جهان بیان کنند. دقیقاً محفل بیانیهخوانی است!
🔸حالا در کنار این بیانیهخوانی، گاه برخی دولتها طرحهایی را در رابطه با موضوعات مختلف ارائه میکنند که درباره آن طرحها رایگیری هم میشود ولی حتی اگر تصویب شود عملاً هیچ سودی به حال ملتها و دولتها ندارد! شبیه این است که یک بیانیه را جمعی از روسای جمهور امضاء کنند!
🔹دولت آمریکا در ادامه تحریمهای خود علیه جمهوری اسلامی اما برای نخستین بار دست به اقدامات تحقیرکنندهای زده! برای وزیر امور خارجه و هیئت همراه روحانی با تاخیر ویزا صادر کرده، حالا بعد از صدور ویزا حضور و تردد آنان را در نیویورک به شدت محدود کرده، اصلا به تیم رسانهای رئیسجمهورمان ویزا نداده و ...!
🔸انتظار میرفت #روحانی بعلت محدودیتهای اعمال شده و ذلتبار و در اعتراض به تحریمها و تحقیرهای آمریکا، در این اجلاس بیانیهخوانی شرکت نکند تا مواضع و اعتراض ایران در سطح جهان بهتر شنیده شود. قطعاً هیچ اتفاقی در صورت عدم شرکت روحانی در این اجلاس، برای ایران نمیافتاد بلکه خبرِ عدم حضور روحانی در فضای رسانهای جهان مثل بمب میترکید که چرا رئیس جمهور ایران، اجلاس را تحریم کرده است؟
🔹روحانی میتوانست با یک کلیپ ۲۰ دقیقهای حرفهایش را به کل جهان برساند! اما حالا با #حضور_ذلیلانه و تحقیرشده به نیویورک رفته تا در اجلاس بیانیهخوانی(!) شرکت نماید. علاوه بر محدودیتهای اعلام شده، معلوم هم نیست چندنفر پای صحبتهای وی بنشیند! روحانی میتوانست تحریم قهرمانانه را بجای حضور ذلیلانه رقم بزند!
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/basiratesiyasii
امام خامنه ای(حفظه الله):
ما به مدت هشت سال از حیثیت، ناموس، دین، تمامیت ارضی، مردم، انقلاب، حکومت، نظام اسلامی و قرآن دفاع کردیم و چنین دفاعی،مقدس است.
#هفته_دفاع_مقدس_گرامیباد🌹
کانال تحلیلی بصیرت سیاسی
http://eitaa.com/basiratesiyasii
ایتا
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
#تفاوت_ما_و_آقا
🔴 راز یک معادله در #معادله_نصر (۲)
🔻 یکی از مهمترین محورهای مصاحبه سیدحسن نصرالله در دومین قسمت پخش شده از #معادله_نصر در خصوص تحقق پیش بینی های چندگانه رهبری و آخرین پیش بینی ایشان مبنی بر اینکه اسرائیل۲۵ آینده اسرائیل را نخواهد دید. سیدحسن از باورتوحیدی حضرت آقا گفت و با دلایل مستند و تحلیلی بسیارجالب از تحقق مشروط نابودی اسرائیل و فروپاشی درونی این رژیم گفت.
🔻اما هدف این نوشتار رمزگشایی از یک معادله دیگر است: مهمترین تفاوت "ما " و " آقا " چیست؟
🔹فکر میکنید مهمترین تفاوت میان ما و رهبرانقلاب چیست؟ بصیرت؟ پیش بینی؟ اطلاعات روز؟ دشمن شناسی؟ همه این ها هست و دهها عنوان دیگر که می شود به آنها اضافه کرد. اما موضوع دیگری وجود دارد که جمع این عناوین است.
🔹اما کدام اختلاف است که سبک تحلیلی بخشی از جریان متدین و انقلابی را از رهبری انقلاب دور کرده است؟ پاسخ در کلید واژه " #امید " است. رهبری انقلاب به غایت به آینده امیدوارست و اما ما....
🔹امیدوار بودن تنها "مثبت اندیشی ساختگی" و "تلقین تصنعی روشن نگری" نیست. امیدوار بودن باید تبدیل به یک " #باور_توحیدی " و " #اعتقاد_ایمانی " شود. اعتقادی که از یک بینش و ایقان الهی برآمده است.
🔹رهبری انقلاب با نگاه به نظم قهری و طبیعی سنن الهی، باور دارند که حرکت مومنین مورد رحمت و نصرت الهی است و در " #لینصرن " حتمیت و قطعیت نهفته است.
🆔 http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔺سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان، ایران را مسئول حمله به تأسیسات نفتی آرامکو معرفی نموده و اعلام کردند «زمان آن فرا رسیده که ایران مذاکرات طولانی مدت درباره برنامههای #موشکی را بپذیرد».
🔹این بیانیه سراسر دروغ و توهین و اتهام زنی بی سند و مدرک صادر می شود. ولی انگار آب از آب تکان نخورده؛ طبق قرار ساعتی بعد ملاقات آقای روحانی با رئیس جمهور فرانسه انجام می گیرد و تا ساعاتی دیگر ملاقات وی با نخست وزیر انگلیس بوریس جانسون هم صورت خواهد گرفت. هیچ چیزی نمی تواند قرار ملاقات های آقای روحانی با اروپایی ها را دستخوش تغییر کند!
#دیپلماسی_ذلیلانه
پ.ن: چنین رفتار منفعلانه ای زمینه را برای فشار بیشتر بر ایران فراهم می کند؛ درحالیکه بهم زدن قرار ملاقات یا تاخیر در آن می توانست بر تغییر رفتار فرانسه که بدنبال حفظ موقعیت واسطه گریست، موثر باشد.
http://eitaa.com/basirayrsiyasii
🔴 اوج لذت در #اوج_ذلت!
🔹سه کشور اروپایی فرانسه، انگلیس و آلمان علیه ایران بیانیه ای مشترک منتشر کرده اند که ایران میدان #آرامکو سعودی را با موشک زده و ایران مقصر است و ایران منطقه را ناامن کرده، لذا جامعه جهانی باید به ایران فشار بیاورد تا همانند صنعت هسته ای، موشک هایش را هم تحویل دهد!
🔸اگرچه این سه دولت خود حامی دولت تروریست سعودی بوده اند و هستند و با تجهیز کردن سعودی به انواح سلاح و مهمات جنگی، از ویرانی یمن بدست ائتلاف سعودی و امارات حمایت کرده اند و قطعاً در جنایت و کشتار ده ها هزار کودک و زن و مرد یمنی شریکند، اما حالا از اقدام دفاعی مردم مظلوم یمن، به هراس افتاده اند!
🔹از دشمنی دشمن هیچ نباید تعجب کرد؛ اما مایه تعجب است این بیانیه درست پیش از دیدار روسای جمهور ایران و فرانسه و نخست وزیر انگلیس صادر شده و تا این لحظه حسن روحانی و وزیر خارجه یا سخنگوی وزارت هیچ پاسخی به این تهدیدها نداده اند و بدتر، برنامه دیدار روحانی با جانسون و ماکرون کماکان سرجایش باقیمانده!
🔸البته لیبرال های وطنی در عمل این توجیه را پذیرفته اند که در برابر تجاوز، مقاومت نکنید بلکه بایستید و لذت ببرید! ظاهراً دولت لیبرال منش تدبیر هم قصد دارد پایبندی خود را به این اصل نشان دهد که حاضر است تحقیر شود، تهدید شود، تحریم شود، به او تجاوز شود، اما هیچ واکنشی از خود نشان ندهد بلکه لبخند بزند و لذت ببرد!
🔹از آن طرف، دولت آمریکا به وزیر و هیئت همراهش با تأخیر ویزا داده و تردد آنها را محدود می کند، از طرفی اساساً برای تیم رسانه ایش ویزا صادر نمی کند اما باز با لبخند به آغوش نیویورک رفته تا بیانیه بخواند!
🔸این دیپلماسی ذلیلانه قرار است تا کجا پیش برود؟ تجاوز آمریکا به حریم ایران و افزایش تحریم ها و تهدید و حالا تهدیدهای اروپایی ها با این صراحت، باز قرار نیست رگ غیرت برخی را متورم کند!
🔹منطق ما در بحث مذاکره روشن است هیچ انسان عاقل و باشرفی، مذاکره با این روش را نمی پذیرد که شما بعد از سالها مذاکره قرارداد امضا کنی، تعهداتت را عمل کنی اما آمریکا و اروپا به هیچ تعهدی پایبند نباشند، بعد تو تعهداتت را هنوز ادامه دهی و تازه با درخواست های آنان، باز عقب نشینی کنی که ما پروتکل الحاقی را سریعتر در مجلس تصویب می کنیم و حاضریم با ترامپ هم دیدار کنیم!
♦️به نظر می رسد آقایان بدنبال اوج لذت در اوج ذلت اند!
#مذاکره_مجدد
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/basiratesiyasii
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🔴 نقدی بر یک قلم مشکوک‼️
🔹روزنامه شرق در سرمقاله خود با تیتر «دلیل لحن ترامپ درباره ایران؟» به قلم زیباکلام نوشت: « معلوم نیست چنین وضعیتی تا کجا تداوم داشته باشد. اگر اتفاقات بزرگتری در منطقه بیفتد یا ترامپ از بابت انتخابات سال آینده اطمینان بیشتری پیدا کند یا اساساً احساس کند تحریمها و فشار اقتصادی چندان ایران را به پای میز مذاکره نمیکشاند، در آن صورت ممکن است شرایط فعلی میان دو کشور تغییر کند و وارد فضاهای جدیدتری شود.»
🔺تحلیل مذکور در حالی نوشته شده که رسانه ها و اندیشکده های آمریکایی اذعان دارند که شرایط آمریکا به گونه ای است که توان حمله به ایران را ندارد.
1⃣ #نگاه_مردم_آمریکا: بر اساس نظرسنجی بیزنس اینسایدر، فقط ۱۳ درصد مردم آمریکا از پیوستن ارتش آمریکا به تقابل نظامی عربستان سعودی در پی حمله پهپادی شنبه هفته جاری به تأسیسات نفتی «آرامکو» عربستان حمایت کردند.
2⃣ #قدرت_دفاعی_ایران: نشریه میلیتری تایمز در یادداشتی ضمن اذعان به توانمندیهای پیشرفته نظامی ایران نوشت: «پدافند ساحلی ایران احتمالا تمام خلیج فارس را برای کشتیهای جنگی نیروی دریایی آمریکا به منطقه ممنوعه تبدیل کند. پدافند موشکی پیشرفته زمین به هوای ایران نیز تهدیدی قابل توجه برای خلبانان آمریکایی است. زرادخانه موشکهای بالستیک و کروز ایرانی نیز تاسیسات نظامی آمریکا در حوزه استحفاظی سنتکام را در خطر قرار میدهد. تلفات آمریکا میتواند زیاد باشد».
3⃣ #توان_رو_به_افول_آمریکا: رابرت بائر (Robert Baer) تحلیلگر اطلاعاتی و امنیتی در این خصوص نوشت: درک میکنم که رئیس جمهوری چرا خواهان جنگ نیست، چرا که ما (آمریکا) ارتشی برای جنگ با ایران نداریم.
🖌 #فرهاد_کوچک_زاده
🆔 http://eitaa.com/basiratesiyasii
✊ #مرگ_بر_آمریکا_یعنی .....
🔴 پاسخ رهبرانقلاب به گِله مندی ترامپ‼️
❇️ #ترامپ (لحظاتی قبل در سازمان ملل) : "ایران شعارهای سنتی #مرگ_بر_آمریکا و #مرگ_بر_اسراییل را دنبال میکند و میگوید اسراییل یک غده سرطانی است که باید از بین برود"
❇️ #پاسخ_رهبر_انقلاب (۹۷/۱۱/۱۹):
🔹رژیم آمریکا تجسم شرارت و خشونت است؛ بحرانساز و جنگآفرین است. [همواره] و نهفقط امروز، حیات رژیم آمریکا به این بوده که برای کسب منافع خودشان دستاندازی کنند. آمریکا مظهر شرارت است، آنوقت گله میکنند که چرا میگویید مرگ بر آمریکا.
🔸 اولاً به حضرات آمریکایی بگویم: مرگ بر آمریکا یعنی مرگ بر ترامپ و جان بولتون و پمپئو. یعنی مرگ بر سرمداران آمریکا که در این دوره این افراد هستند.
🔹مرگ بر آمریکا یعنی مرگ بر شما عدهی معدودی که این کشور را اداره میکنید؛ ما با ملت آمریکا کاری نداریم.
🔸ثانیاً تا وقتی که آمریکا خباثت و رذالت دارد، این مرگ بر آمریکا از دهان ملت ایران نخواهد افتاد.
🆔 eitaa.com/basiratesiyasii
🔴 آقای رئیس جمهور؛ شیر باش نه شترمرغ!
🔻در تصاویر و فیلمهای منتشر شده از حواشی اجلاس سالانه سازمان ملل، معلوم است جانسون نخست وزیر انگلیس و ماکرون رئیس جمهور فرانسه که دیروز باهم علیه ایران بیانیه صادر کردند و نوشتند که ایران مقصر به آتش کشیده شدنِ میدان نفت آرامکو است و ایران باید به مذاکره در مورد موشکهایش پا بدهد، امروز هر دو سعی کرده دو طرف روحانی را بگیرند و به او خبیثانه التماس تهدیدگونه کنند که با ترامپ دیدار کن وگرنه فرصت را از دست میدهی!
🔹خطاب به آقای روحانی عرض میکنیم، حاجیجان، جَو نگیرد شما را، این التماس به شما برای دیدار با ترامپ از سوی دو قدرت جهانی که ۲۰۰ سال بر جهان حکمرانی میکنند، بخاطر ریشقشنگ و خندههای جنابتان نیست!
🔹این التماس بخاطر مقاومتی است که سیدوسالار شهیدان به این مملکت یاد داد که مقاومت کنید،
🔹این التماس بخاطر عزت جمهوری اسلامی و اقتدارش است،
🔹این التماس بخاطر خونِ ۲۵۰ هزار شهید دفاع مقدس است،
🔹این التماس بخاطر اقتدار نظامی و دفاعی و موشکی این مملکت است،
🔹این التماس بخاطر نفوذ منطقهای جمهوری اسلامی در قلوب ملتهای عراق، سوریه، یمن، بحرین، لبنان، فلسطین و غیره است،
🔹این التماس بخاطر صنعت هستهای است که بدست جوانانی چون احمدیروشن و شهریاری بنا شده،
🔹این التماس بخاطر مقاومت و پایداری این ملت به پای نظام اسلامی با همه مشکلات و تحریمهاست،
🔹این التماس یعنی ترامپ دیوانه برای انتخابات آتی آمریکا به شدت، به یک عکس با مسئول جمهوری اسلامی است نه حسن روحانی!
🔹این التماس برای شکستن اقتدار جمهوری اسلامی در سراسر جهان است که ببینید بالاخره ایران هم کوتاه آمد و فشار حداکثری جواب داد!
🔸وگرنه انصافاً، شما چه داشتی و چه داری؟ اگر هستهای را معامله کردی که دستاورد جوانان انقلابی بود، اگر بخواهی نفوذ منطقهای و اقتدار موشکی را هم معامله کنی که دستاورد جریان انقلابی و سپاه سلیمان است؛ شما چه دستاوردی داشتی که با آن معامله کنی؟ آیا همینکه به تو امیدوارند که برخلاف ولی جامعه قدم برداری، نباید به خودت شک کنی؟ نباید به خودت نهیب بزنی که چه شده این مستکبران به من امیدوارند؟ هیچ میدانی امیدوار کردن دشمن، بزرگترین گناه است؟
🔹امیدواریم جو شما را نگیرد و فرمان امام خامنهای و عزت این مردم را به این التماسها و همزمان فشارها نفروشید؛
🔸آشیخ حسن، کاش بجای قهقهههای مستانه که اصلا طرف مقابل لبخندی هم به تو نمیزند، کمی انگلیسی بلد بودی که حاضرجوابیات را آنجا نشان میدادی!
🔹کاش همانقدر که در برابر مردم و جوانان این مرزوبوم اخم و تخم میکنید و در وطن شیر هستید، در برابر این جنایتکاران و مستکبران هم محکمتر و باوقارتر ظاهر شده و شیر میبودید و اینقدر دامنت از دست نمیرفت!
🔻چه خوب فرمود مولا امیرالمومنین خطاب به برخی مردم و اصحاب مدعی، که: "أسَدًُ عليَّ وفي الحروبِ نُعامة". بر من چون شیر هستید و در میدان کارزار چون شترمرغ!
🔹امیدواریم که شما هم در میدان کارزار همچون شیر باشی نه شترمرغ و با این #دیپلماسی_ذلیلانه ما را بیش از این تحقیر نکنی!
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔴 #خلاف_گویی های برجامی
#قسمت_یازدهم
🔺 طرح مسئله:
- برخی افراد در مقام برشمردن دستاوردهای سلبی توافق برجام، مدعی خروج ایران از «انزوای بین المللی» به واسطه ی این توافق هستند. می خواهیم بدانیم که مدعای منزوی بودن ایران پیش از برجام مدعای صحیح و قابل اعتنایی است یا خیر؟
(برای نمونه بنگرید به ◀️ ایسنا - ۲۷ تیر ۹۸ – کدخبر: ۹۸۰۴۲۶۱۳۹۱۰)
❇️ برای بررسی و واکاوی این مدعا، دو عرصه را مورد کنکاش قرار می دهیم.
⬅️ برنامه ی هسته ای ج.ا.ایران:
با وجود تلاش های چندین و چند ساله، فراوان و فرسایشی غرب در اتهام زنی، دیپلماسی عمومی و جنگ رسانه ای علیه برنامه ی هسته ای کشورمان، اکثریت قاطع حاکمیت ها و ملل دنیا، به مناسبت های مختلف حمایت خود را از برنامه ی هسته ای ایران ابراز داشته، و ضمن محق دانستن ایران در داشتن حق غنی سازی، فعالیت های هسته ای ما را صلح آمیز و سالم می دانند.
✅ نمونه: شانزدهمین نشست جنبش غیرمتعهدها در شهریور ماه ۹۱ در تهران برگزار شد؛ یعنی درست در زمان اوج تحریم ها و فشارها. با این حال، در بیانیه ای که در پایان نشست به تأیید «تمامی» اعضای جنبش عدم تعهد رسید، حقوق هسته ای کشورمان ذیل معاهده ی ان پی تی صراحتا از سوی ۱۲۰ کشور دنیا به رسمیت شناخته شد. این یعنی انزوا؟ ناگفته نماند که براساس آیین نامه ی داخلی، تمامی بیانیه های این جنبش برای تصویب به اجماع همه ی اعضا نیازمند می باشد.
اما به هر روی از نگاه عده ای، این حمایت های گسترده فاقد ارزش تعیین کننده و مهمی است؛ همان ها که جامعه ی جهانی را منحصر در چند قدرت غربی می دانند.
⬅️ قطعنامه های شش گانه شورای امنیت:
از مرداد ۸۵ تا خرداد ۸۹، شش قطعنامه ی شورای امنیت علیه برنامه ی هسته ای ج.ا.ایران به تصویب رسید. گرچه هیچیک از قطعنامه های یادشده ذیل کلیت فصل هفتم منشور صادر نشده بود، اما ذیل بند ۴۱ بودن این قطعنامه ها، بین المللی شدن الزام آن ها را در پی داشت. حال می خواهیم ببینیم کشورهای دنیا چه میزان به اجرای قطعنامه های تحریمی علیه فعالیت های هسته ای کشورمان پایبند بوده اند.
با توجه به ساختار غیرعادلانه ی حاکم بر شورای امنیت سازمان ملل (حق وتو)، حاکمیت های دنیا به خوبی می دانند که این قطعنامه ها اساسا مطابق با میل و منافع ۵ عضو دائم این شورا صادر یا رد می شود و طبیعتا موازین حقوق بین الملل در آن حرف اول و آخر را نمی زند. لذاست که نگاه اکثریت قاطع کشورهای دنیا به قطعنامه های شورای امنیت، نگاه به اسنادی منصفانه و معتبر نیست.
ضمانت اجرایی این قطعنامه ها فقط زمانی است که اراده ی سیاسی قوی برای اجرای آن توسط آمریکا و چند کشور مهم دیگر وجود داشته باشد. کشورهای دیگر دنیا نیز وقتی این اراده ی سیاسی را نبینند، قطعنامه ها را چندان جدی نخواهند گرفت. کمیته ی تشکیل شده توسط قطعنامه ی ۱۷۳۷، ۵ سال پس از تشکیل، در گزارشی اذعان داشت: «۱۲۴ کشور جهان حتی حاضر نیستند یک گزارش یک صفحه ای درباره ی نحوه ی اجرای تحریم های وضع شده علیه ایران به شورای امنیت ارسال کنند». جالب آنکه از ۶۶ کشوری هم که تا سال ۲۰۱۱ گزارش هایی به کمیته ی تحریم ها ارسال کرده اند، بیش از ۸۰ درصد گزارش ها اعلان هایی یک صفحه ای است از اینکه موارد قطعنامه به دستگاه های آن دولت اطلاع رسانی شده است یا در آن کشور موردی از نقض تحریم های ایران که نیازمند برخورد یا رسیدگی باشد وجود نداشته است. (۱)
🔘 سخن پایانی:
صد البته که پوزیتیویست بودن خوب نیست، اما گاهی لازم آید که پوزیتیویستی سخن گفت. این مدعا که "ما پیش از حصول برجام در انزوای بین المللی به سر می بردیم"، یک سخن بسیار کلی است، و هر چه یک کلام کلی تر باشد طبیعتا ابهام آن نیز بیشتر است. اگر حامیان برجام درصدد برشمردن دستاورد برای این توافق هستند، لازم است توجه نمایند که این دستاوردها باید کاملا قابل اندازه گیری و متریک باشد. به طور مثال زمانی که ادعا می شود کشور ما پیش از برجام منزوی بوده است، دقیقا باید مشخص شود که جزئیات این مدعا چیست؟ بر فرض انزوا، چه ضررهایی بر ما متحمل شده یا بر فرض خروج از انزوا، چه منافعی عایدمان گشته است؟
(۱): کتاب گزارش ناخوانده از سرانجام یک مسیر - ص ۴۹۳
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔴 اصلاحات پیشنهادی ایران در برجام چیست؟!
🔹اولین بار تیر ماه امسال بود که روزنامه «گاردین» گزارش داد ظریف در جمع گروهی از خبرنگاران در نیویورک گفته است ایران پیشنهادی دارد که اگر واقعا واشنگتن برای رسیدن به راهکار دیپلماتیک جدی است، باید آن را بپذیرد.
🔹این روزها با سفر روحانی به نیویورک همان پیشنهاد این بار با عنوان «اصلاحاتی کوچک» در برجام مطرح شده است.
🔹بر اساس پیشنهاد ایران، باید هرآنچه که قرار بود در سال ۲۰۲۳ از سوی تهران و واشنگتن به اجرا درآید، امروز وارد مرحله عملیاتی شود.
🔸امروز نیز یک منبع مطلع به شبکه «پرس تیوی» گفته است پیشنهاد ایران به آمریکا این است که پروتکل الحاقی پیش از موعد در پارلمان ایران تصویب شود و در مقابل توافق هستهای به تصویب کنگره آمریکا رسیده و واشنگتن تمام تحریمها را بردارد.
🔴 توضیحات دفتر سخنگوی دولت در مورد تغییرات جزئی در برجام
🔹منظور دکتر ربیعی از طرح پیشنهادی مبنی بر تغییرات جزیی در دل برجام ناظر به تصویب زودتر پروتکل الحاقی در مجلس شورای اسلامی از سوی جمهوری اسلامی ایران است که در برجام سال ۲۰۲۳ تعیین شده، به شرط آنکه آمریکا هم برجام را به همراه لغو کلیه تحریم ها در کنگره به تصویب برساند.
@basiratesiyasii
هدایت شده از هادیان سیاسی
تدبیرجلوگیری از تاول وخارپاشنه.mp3
1.66M
👌تدابیر قبل از سفر اربعین
✅جهت پیشگری از تاول و خارپاشنه 👇
#تدابیر_قبل_اربعین
#بخش_۳
https://eitaa.com/basiratesiyasii
#ادامه_دارد....
هدایت شده از هادیان سیاسی
تدابیر طبی اربعین #نوشیدن.mp3
5.99M
👌تدابیرطبی سفر اربعین
⭕️حتما رعایت کنید بسیار مهمه
✅نحوه نوشیدن اب و جلوگیری از مشکلات و سکته ناگهانی 👇
#تدابیر_اربعین
#بخش_۴
#ادامه_دارد....
💠 eitaa.com/basiratesiyasii
🔴 از حقوقدانان قانونشکن بترسید
🔻در حاشیه سخنان روحانی در صحن سازمان ملل
🔻برخی دوستان انقلابی باز تحت تاثیر جملات غرای رئیس جمهور در سازمان ملل قرار گرفتهاند که بهبه چه مواضعی انقلابی گرفته شد!
🔹البته که ذکر نقاط مثبت و کارهای خوب جناب روحانی در کنار نقاط ضعف از انصاف است، اما مومن زیرک نباید تحت تاثیر ظواهر قرار بگیرد و باید پشتپردهها و لایههای تاریک سیاست و حوادث را رصد کرده و همانند یک شطرنجباز ماهر چندین حرکت بعدی را حدس بزند.
🔸اینکه روحانی، علیه آمریکا در صحن سازمان ملل بیانیه بخواند برای من قانع کننده نیست وقتی سخنگویش از #تغییر_برجام خبر میدهد! یا از صلح هرمز پرده بر میدارد! یا از برجام حداقلی و حداکثری سخن براند!
🔹آمریکا در برجام توانست صنعت هستهای ایران را حداقل برای ۸ سال عقب بیاندازد و اطلاعات هسته ای ایران را رصد کرده تا بطور کامل از شر ایران هستهای راحت شود! حالا در برجام به دنبال چه تغییری است؟
🔸تغییر برجام یعنی تغییر رفتار ایران در منطقه و محدودیت صنعت موشکی! اول قرار بود برجام۲ و برجام۳ برای مهار نفوذ منطقهای ایران و محدودکردن قدرت موشکی طراحی شود اما بعد از مقاومت نظام، حالا طرف مقابل میخواهد برجام۲ و ۳ را در همان برجام اصلی بگنجاند اما به اسم تغییرات کوچک! پس برجام حداقلی یعنی همین برجام فعلی که ایران به تمام تعهداتش پایبند بوده ولی آمریکا و اروپا عمل نکردهاند و برجام حداکثری یعنی معامله روی مولفههای قدرت جمهوری اسلامی: نفوذ منطقهای و موشکی.
🔹این درحالی است که اساساً عقل و شعور سیاسی حکم میکند کسی که به برجام حداقلی پایبند نبوده و مولفههای قدرت ما و قدرتهای جهانی هم نتوانسته او را پایبند کند، اگر در برجام حداکثری، مولفههای قدرت جمهوری اسلامی را هم بگیرد به هیچوجه به تعهداتش عمل نخواهد کرد و تازه این کشور را شخم خواهد زد!
🔸از اول هم گفته شد که سنگبنای سیاست داخلی و خارجی این دولت غلط است؛ اقتصاد سرمایهداری در داخل و تنشزدایی در خارج به امید جذب سرمایهگذار خارجی؛ شک نکنید تا ثریا میرود دیوار کج! و این بیانیه خوانی هم هیچ سودی برای مملکت ندارد. از قانوندانان و حقوقدانانِ قانونشکن بترسید که خوب و زیبا حرافی میکنند اما برای فریب شما!
🔹 به نظر میرسد دولت در دوسال آخر هم هیچ برنامهای بجز #دیپلماسی_ذلیلانه ندارد و ماهم چارهای نداریم جز تبیین و روشنگری. مردم باید در صحنه بمانند.
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔴روحانی حرفی زد که آمریکاییها می خواستند
🔺 «بیشتر در برابر بیشتر» یعنی دریافت حق ما در برابر اهدای ناموس به متجاوزین!
🔹اتفاقی که می گفتند در نیویورک خواهد افتاد و همه تصور می کردند ملاقات با ترامپ است، افتاد؛ رونمایی از برجام حداکثری! حرفی که در میان ژست ضدآمریکایی حسن روحانی گم شد.
🔹روحانی اگرچه گفت «پاسخ ما به مذاکره تحت تحریم نه است»، اما در ادامه این را هم به آمریکایی ها وعده داد که «برجام حداقل بود؛ چه برای شما، چه برای ما. اگر بیشتر می خواهید، باید بیشتر بپردازید.»
1⃣برجام برای ما حداقل نبود؛ هیچ بود. چراکه هیچ یک از منافع تعیین شده را وصول نکرد؛ حتی در حد اقل. دلیلش هم واضح است: شرکای غیر قابل اعتماد و بدعهد، نگرفتن تضمین برای اجرای تعهدات طرف های مقابل، گام به گام نبودن اجرای تعهدات...
2⃣پذیرش حداقلی بودن برجام برای طرف مقابل و اعتبار دادن به زیاده خواهی او، اعتراف ظالمانه ای علیه جمهوری اسلامی از سوی یک رئیس جمهور حقوق دان است. درحالی که همه می دانند و خود آمریکا رسما می گوید آنچه بیشتر می خوهد چیست: برنامه موشکی و راهبرد منطقه ای ج. ا؛یعنی نوامیس کشور. مانند وقتی تجاوز کاری ناموست را طلب کند و بگویی اگر بیشتر بپردازی ناموسم برای تو! همين قدر بی غیرت!
3⃣آن بیشتری که ما میخواهیم، لغو تحریم های ظالمانه علیه ملت است. فشاری که به گناه استقلال و اقتدار بر سر ایران تحمیل شده؛ و به همت دولت ضعیف و فشل، این فشار بر معیشت مردم اثر گذاشته. درحالی که نظام اسلامی با وجود این فشارها و تحریم ها، اهرم های قدرت خود را طی سالیان اخیر محکم تر از همیشه کرده و همین بهمراه مقاومت ملت رمز پایداری کشور زیر شدیدترین فشارها ست؛ همان «بیشتری» که آمریکا و متحدانش برای آن دندان تیز کرده اند. حالا همسنگ قرار دادن این دو بیشتر، از سوی رئیس جمهور، رونمایی از احمقانه ترین معامله تاریخ است.
4⃣آمریکا پیش از برجام می گفت بیشترین چیزی که می خواهد اطمینان از ساخته نشدن بمب اتم در ایران است. بعد از برجام اعلام کرد بیشترین خواسته اش حذف برنامه موشکی و کاهش نفوذ منطقه ای ست. روحانی بداند بیشترین چیزی که آمریکا می خواهد «نابودی جمهوری اسلامی» ست و اگر رسما نمی گوید، بخاطر ناتوانی در وصول این هدف است. اعلام رسمی معامله موشکی توسط روحانی، امید رسیدن به بیشترین بعدی را در دشمنان ایران تقویت خواهد کرد. آنان به کمتر از حذف ما راضی نخواهند شد! با این حساب روحانی حرفی زد که آمریکاییها می خواستند.
5⃣ این نکته ی ملفوف در میان صحبت های ضدآمریکایی روحانی وقتی در کنار خبر تغییرات کوچک در برجام در مصاحبه روحانی با فاکس نیوز و تکرار آن در سخنان ربیعی سخنگوی دولت قرار بگیرد، نشان از قرار و مدارهای پنهانی ست که درحال رونمایی شدن است. دوستان و بزرگان در حین «دست مریزاد» گفتن به روحانی بابت نطق مهیجش، به این نکته هم اشاره ای داشته باشند.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/basiratesiyasii