هدایت شده از لشکر قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️راهپیمایی طرفداران تیم ملی ایران تو قطر با شعار یا علی مدد
🚨به لشکر سایبری قدس بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/542441666C7e7c280a3b
هدایت شده از گروه پژوهشی آرتا
✅داشتن مرجع تقلید در آیین زرتشت از سن 15 سالگی واجب است
🔹در متون زرتشتی به صراحت بیان شده است
هر کس باید یه روحانی (موبد یا دستور) را به راهنمایی و گماشته بودن خود بر گزیند تا همواره در پناه وی با دین آگاهی زندگی کند و راهنمایی بخواهد تا از راه دین منحرف نشود
اگر چنین روحانی، گماشته بر خود نداشته باشد،رسیدن وی به بهشت دشوار است
📚https://b2n.ir/x94940
🔹همچنین در کتاب معروف دیگر زرتشتی نیز دستور داده است که از سن 15 سالگی اطاعت کردن از روحانی زرتشتی واجب است :
▪️اینکه دانایان و پیشینگان گفته اند که چون مردم پانزده ساله شود می باید که از فرشتگان یکی را پناه خود گیرد و از دانایان یکی را از دانای خود گیرد و از دستوران و موبدان یکی را بدستور خود گیرد... واگر از شایست و ناشایست پیش آید با آن دستور بگوید تا او را جواب دهد....پس فرمانبرداری دستوران بر همه کس واجب است▪️
📚https://b2n.ir/k53104
📚https://b2n.ir/j19182
🔹همچنین در کتاب معتبر دینکرد هشتم بخش ۴۴ ، بند دوم داریم :
▪️توصیه درباره گزیدن (و) داشتن دستور(=مرجع دینی) مینوی و گیتیگ ، طبق ( مجوز) دستور انجام دادن هر کار، دستور داشتن آن دستور نیز▪️
🔻گروه پژوهشی آرتا
▪️https://eitaa.com/joinchat/2525560832C7caee8d264
هدایت شده از رادار انقلاب
شرق حروم لقمه با اختلاف از اپوزیسیون جلوتره
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
@Radar_enghelabe
هدایت شده از غبار فتنه
🖋 #بصیرت، علاجِ #فتنه
👈🏼 مروری بر اهمیت بصیرت در مواجهه با فتنهها و راههای تقویت آن، به مناسبت یومالله ۹ دی
🔹 بصیرت داشتن و بصیرتافزایی مهمترین مسئله در مواجههی صحیح با پدیدهها و رویدادهای مختلف سیاسی و رسانهای و... است.
🔻 باید فتنه را شناخت، اسیر اوضاع تشبه حق و باطل نشد و سعی کرد با استفاده از عنصر بصیرت به سراغ رفع فتنه رفت. راهکار خنثیسازی فتنه، بصیرت و تبیین و روشنگری است و باید دانست «یک ملّتی که بصیرت دارد، مجموعهی جوانان یک کشور وقتی بصیرت دارند، آگاهانه حرکت میکنند و قدم برمیدارند، همهی تیغهای دشمن در مقابل آنها کند میشود. بصیرت این است. بصیرت وقتی بود، غبارآلودگی فتنه نمیتواند آنها را گمراه کند.» ۱۳۸۸/۷/۱۵
#مقام_معظم_رهبری (حفظه الله )
🔴 کانال غبار فتنه👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1414398029Cf606f0ca09
هدایت شده از سیاسی و عبادی
#شرح_صحیفه_سجادیه_انصاریان_دعا_14
#دعای_چهاردهم_صحیفه_سجادیه
#انواع_ظلم
#ظلم_در_قرآن_36_عنوان 17
#پشيمانى_ظالم_در_قيامت
❇️ عذر ظالم در قيامت به هيچ عنوان پذيرفته نيست:
با بعثت صد و بيست و چهار هزار پيغمبر و امامت دوازه امام و عقل و فطرت و وجدان و حكمت حكيمان و نصيحت ناصحان و عرفان عارفان كه همه و همه در راه هدايت انسان قرار داده شده براى بشر در قيامت عذر قابل پذيرش وجود نخواهد داشت.
فَيَوْمَئِذٍ لايَنْفَعُ الَّذينَ ظَلَمُوا مَعْذِرَتُهُمْ وَلا هُمْ يُسْتَعْتَبُونَ» «روم 57»
پس در آن روز كسانى كه [به آيات ما و پيامبران] ستم كردهاند، عذرخواهىشان به آنان سود نمىدهد، و نه از آنان مىخواهند كه [براى به دست آوردن خشنودى خدا] عذرخواهى كنند.
يَوْمَ لايَنْفَعُ الظّالِمينَ مَعْذِرَتُهُمْ وَ لَهُمُ اللَّعْنَةُ وَ لَهُمْ سُوءُ الدّارِ» «غافر 52»
همان روزى كه عذرخواهى ستمكاران سودشان ندهد و براى آنان لعنت خدا و سراى سخت و بدى است.
👈ادامه دارد ...
✍️ تفسير و شرح صحيفه سجاديه ، ج 7 ، ص: 138
#چهاردهم
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
هدایت شده از سیاسی و عبادی
برنامه ی #نهج_البلاغه_خوانی
#نهج_البلاغه_خطبه_103
و من خطبة له عليه السلام فى التزهيد فى الدنيا.
امام عليه السلام اين خطبه را درباره #زهد در #دنيا ايراد فرموده است.
❇️ بخش سوم: کوشا برای دنیا و غافل از آخرت
👈 الْعَالِمُ مَنْ عَرَفَ قَدْرَهُ، وَ كَفَى بِالْمَرْءِ جَهْلًا أَلَّا يَعْرِفَ قَدْرَهُ؛ وَ إِنَّ مِنْ أَبْغَضِ الرِّجَالِ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى لَعَبْداً وَكَلَهُ اللَّهُ إِلَى نَفْسِهِ، جَائِراً عَنْ قَصْدِ السَّبِيلِ، سَائِراً بِغَيْرِ دَلِيلٍ؛ إِنْ دُعِيَ إِلَى حَرْثِ الدُّنْيَا عَمِلَ وَ إِنْ دُعِيَ إِلَى حَرْثِ الْآخِرَةِ كَسِلَ، كَأَنَّ مَا عَمِلَ لَهُ وَاجِبٌ عَلَيْهِ وَ كَأَنَّ مَا وَنَى فِيهِ سَاقِطٌ عَنْهُ.
*️⃣ دانا كسى است كه قدر خود را بشناسد، و در نادانى انسان اين بس كه ارزش خويش نداند. دشمن روى ترين افراد نزد خدا كسى است كه خدا او را به حال خود واگذاشته تا از راه راست منحرف گردد، و بدون راهنما برود، اگر به محصولات دنيا دعوت شود تا مرز جان تلاش كند اما چون به آخرت و نعمتهاى گوناگونش دعوت شود، سستى ورزد، گويا آنچه براى آن كار مى كند بر او واجب و آنچه نسبت به آن كوتاهى و تنبلى مى كند، از او نخواسته اند.
http://farsi.balaghah.net/محمد-دشتی/ترجمه
👌 شرح این خطبه ی نورانی را (با عناوین زیر) " اینجا " بخوانید: 👇
👈 عالمان و عالم نمايان
* عالمان واقعى کيانند؟
**امام علیه السلام در خطبه «هفدهم» امام(عليه السلام) بحث هاى بيشترى در اين زمينه بيان فرموده (#نهج_البلاغه_خطبه_17 ) اینجا
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
هدایت شده از سیاسی و عبادی
❇️ #تفسیر_خوانی قرآن کریم
هر روز یک آیه
تفسیر نور – استاد محسن قرائتی
سوره #نساء
#نساء_156
#نساء_157
#نساء_158
* وَبِكُفْرِهِمْ وَقَوْلِهِمْ عَلَى مَرْيَمَ بُهْتَناً عَظِيماً
وَقَوْلِهِمْ إِنَّا قَتَلْنَا الْمَسِيحَ عِيْسَى ابْنَ مَرْيَمَ رَسُولَ اللَّهِ وَمَا قَتَلُوهُ وَمَا صَلَبُوهُ وَلَكِنْ شُبِّهَ لَهُمْ وَإِنَّ الَّذِينَ اخْتَلَفُواْ فِيهِ لَفِى شَكٍّ مِّنْهُ مَا لَهُمْ بِهِ مِنْ عِلْمٍ إلَّا اتِّبَاعَ الظَّنِّ وَمَا قَتَلُوهُ يَقِيناً
بَلْ رَّفَعَهُ اللَّهُ إِلَيْهِ وَكَانَ اللَّهُ عَزِيزاً حَكِيماً
و به خاطر كفرشان وسخنانشان كه تهمت بزرگى به مریم زدند وگناه عظیمى مرتكب شدند، (قهر ما آنان را فراگرفت.)
و (عذاب ولعنت ما آنان را فرا گرفت، به خاطر) سخنى كه (مغرورانه) مى گفتند: «ما عیسى بن مریم، فرستاده ى خدا را كشتیم» در حالى كه آنان عیسى را نه كشتند و نه به دار آویختند، بلكه كار بر آنان مشتبه شد (و كسى شبیه به او را كشتند) و كسانى كه درباره ى عیسى اختلاف كردند خود در شك بودند و جز پیروى از گمان، هیچ یك به گفته ى خود علم نداشتند و به یقین او را نكشته اند.
بلكه خداوند او را به سوى خود بالا برد و خداوند عزیز و حكیم است.
👈 با نصب نرم افزار زیر با ما در این دوره ی تفسیر خوانی همراه شوید 👇
https://cafebazaar.ir/app/com.ghadeer.tafsirnour
⏺کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
هدایت شده از سیاسی و عبادی
#شرح_صحیفه_سجادیه_انصاریان_دعا_14
#دعای_چهاردهم_صحیفه_سجادیه
#انواع_ظلم
#ظلم_در_قرآن_36_عنوان 18
#خواست_های_نابجا 1
❇️ تقاضاى بى جا ، در حالى كه از جانب حق همه چيز براى انسان فراهم است ، #ظلم است:
وَجَعَلْنا بَيْنَهُمْ وَ بَيْنَ الْقُرى الَّتى بارَكْنا فيها قُرىً ظاهِرَةً وَ قَدَّرْنا فيهَا السَّيْرَ سيرُوا فيها لَيالِىَ وَ ايّاماً آمِنينَ* فَقالُوا رَبَّنا باعِدْ بَيْنَ اسْفارِنا وَظَلَمُوا انْفُسَهُمْ فَجَعَلْناهُمْ احاديثَ وَ مَزَّقْناهُمْ كُلَّ مُمَزَّقٍ انَّ فِى ذلِكَ لآياتٍ لِكُلِّ صَبّارٍ شَكُورٍ» «سبأ 18»
و ميان مردم سبا و شهرهايى كه در آنها بركت نهاديم، آبادىهاى به هم پيوسته و نمايان قرار داديم، و سير و سفر را در [ميان] آنان متناسب و به اندازه مقرّر داشتيم، [و گفتيم:] شبها و روزها با امنيّت در آنها مسافرت كنيد.* پس [اين مغرورشدگان به رفاه و خوشى و ناسپاسان در برابر نعمت] گفتند: پروردگارا! ميان سفرهاى ما، دورى و فاصله انداز. [اين را درخواست كردند تا تهيدستان و پا برهنگان نتوانند در كنار آنان سفر كنند]، و [اين گونه آنان] بر خودشان ستم كردند، پس ما آنان را داستانهايى [براى عبرت آيندگان] قرار داديم و جمعشان را به شدت متلاشى و تار و مار كرديم، همانا در اين [سرگذشتها] براى هر صبركننده سپاس گزارى عبرتهاست.
👈ادامه دارد ...
✍️ تفسير و شرح صحيفه سجاديه ، ج 7 ، ص: 139
#چهاردهم
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
هدایت شده از سیاسی و عبادی
#شرح_صحیفه_سجادیه_انصاریان_دعا_14
#دعای_چهاردهم_صحیفه_سجادیه
#انواع_ظلم
#ظلم_در_قرآن_36_عنوان 18
#خواست_های_نابجا 2
❇️ در تفسير نمونه شرح آيه بالا آمده است:
«سرزمين آنها را تا آن حد آباد كرديم كه نه تنها شهرهايشان را غرق نعمت ساختيم بلكه ميان آنها و سرزمينهايى را كه بركت به آن داده بوديم شهرها و آبادىهاى آشكار قرار داديم. در حقيقت در ميان قوم سبا و سرزمين مبارك آبادىهاى متّصل و زنجيرهاى وجود داشت و فاصله اين آبادىها به اندازهاى كم بود كه از هر يك ديگرى را مىديدند.
اين از نظر آبادى، ولى از آن جا كه تنها عمران كافى نيست و شرط مهم و اساسى آن امنيّت است، اضافه مىكند: ما در ميان اين آبادىها فاصلههاى مناسب و نزديك مقرّر كرديم و به آنها گفتيم: در ميان اين قريهها؛ شبها و روزها در اين آبادىها در امنيّت كامل مسافرت كنيد.
به اين ترتيب آبادىها فواصل متناسب و حساب شدهاى داشت و از نظر حمله وحوش و درندگان بيابان، يا سارقين وقطاع الطريق نيز در نهايت امنيّت بود، به گونهاى كه مردم مىتوانستند بدون زاد و توشه و مركب، بى آن كه احتياج به حركت دسته جمعى و استفاده از افراد مسلح داشته باشند بدون هيچ خوف و ترس از جهت ناامنى راه يا كمبود آب و آذوقه به مسير خود ادامه دهند.
مقدم داشتن ليالى بر ايام ممكن است از اين جهت باشد كه مهم وجود امنيّت در شبهاست، هم امنيّت از نظر دزدان راه و هم وحوش بيابان و گرنه تأمين امنيّت در روز آسانتر است.
ولى اين مردم ناسپاس در برابر آن همه نعمتهاى بزرگ الهى كه سرتاسر زندگى آنها را فرا گرفته بود، مانند بسيارى ديگر از اقوام متنعّم، گرفتار غرور و غفلت شدند، مستى و نعمت و كمى ظرفيت، آنها را بر آن داشت كه راه ناسپاسى پيش گيرند، از مسير حق منحرف شوند و به دستورهاى الهى بىاعتنا گردند.
👈ادامه دارد ...
✍️ تفسير و شرح صحيفه سجاديه ، ج 7 ، ص: 139
#چهاردهم
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
هدایت شده از سیاسی و عبادی
#شرح_صحیفه_سجادیه_انصاریان_دعا_14
#دعای_چهاردهم_صحیفه_سجادیه
#انواع_ظلم
#ظلم_در_قرآن_36_عنوان 18
#خواست_های_نابجا 4
❇️ وإِذْ قُلْتُمْ يَا مُوسَى لَنْ نَصْبِرَ عَلَى طَعَامٍ وَاحِدٍ فَادْعُ لَنَا رَبَّكَ يُخْرِجْ لَنَا مِمَّا تُنْبِتُ الْأَرْضُ مِنْ بَقْلِهَا وَقِثَّائِهَا وَفُومِهَا وَعَدَسِهَا وَبَصَلِهَا قَالَ أَتَسْتَبْدِلُونَ الَّذِي هُوَ أَدْنَى بِالَّذِى هُوَ خَيْرٌ اهْبِطُوا مِصْراً فَإِنَّ لَكُمْ مَا سَأَ لْتُمْ وَضُرِبَتْ عَلَيْهِمُ الذِّلَّةُ وَالْمَسْكَنَةُ وَبَاءُوا بِغَضَبٍ مِنَ اللّهِ ذلِكَ بِأَ نَّهُمْ كَانُوا يَكْفُرُونَ بِآيَاتِ اللّهِ وَيَقْتُلُونَ النَّبِيِّينَ بِغَيْرِ الْحَقِّ ذلِكَ بِمَا عَصَوا وَكَانُوا يَعْتَدُونَ» «بقره 61»
و [ياد كنيد] هنگامى كه گفتيد: اى موسى! ما هرگز بر يك نوع غذا صبر نمىكنيم، پس از پروردگارت بخواه تا از آنچه زمين مىروياند از سبزى و خيار و سير و عدس و پيازش را براى ما آماده كند. [موسى] گفت: آيا شما به جاى غذاى بهتر، غذاى پستتر را مىخواهيد؟! [اكنون كه چنين درخواست ناروايى داريد] به شهرى فرود آييد كه آنچه خواستيد، براى شما آماده است. و [داغِ] خوارى و بيچارگى و نياز بر آنان زده شد و سزاوار خشم خدا شدند؛ اين [خوارى و خشم] به سبب آن بود كه آنان همواره به آيات خدا كفر مىورزيدند و پيامبران را به ناحق مىكشتند؛ اين [كفرورزى و كشتن پيامبران] به علت آن بود كه [از فرمانِ من] سرپيچى نمودند و پيوسته [از حدود حق] تجاوز مىكردند.
👈ادامه دارد ...
✍️ تفسير و شرح صحيفه سجاديه ، ج 7 ، ص: 139
#چهاردهم
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
هدایت شده از سیاسی و عبادی
#شرح_صحیفه_سجادیه_انصاریان_دعا_14
#دعای_چهاردهم_صحیفه_سجادیه
#انواع_ظلم
#ظلم_در_قرآن_36_عنوان 18
#خواست_های_نابجا 3
❇️ از جمله تقاضاهاى جنونآميز آنها اين كه از خداوند تقاضا كردند كه در ميان سفرهاى آنها فاصله افكند، گفتند: ميان سفرهاى ما دورى افكن تا بينوايان نتوانند دوش به دوش اغنيا سفر كنند!!
منظورشان اين بود كه در ميان اين قريههاى آباد فاصلهاى بيفتد و بيابانهاى خشكى پيدا شود، به اين جهت كه اغنيا و ثروتمندان مايل نبودند افراد كم درآمد همانند آنها سفر كنند و به هر جا مىخواهند بى زاد و توشه و مركب بروند، گويى سفر از افتخارات آنها و نشانه قدرت و ثروت بود و مىبايست اين امتياز و برترى هميشه براى آنان ثبت شود.
به هر حال آنان با اين تقاضاى بى جا به خودشان ستم كردند، آرى، اگر فكر مىكردند به ديگران ستم مىكردند در اشتباه بودند، خنجرى برداشته و سينه خود را مىشكافتند و دود همه اين آتشها در چشم خودشان فرو رفت.
به دنبال اين جمله كه درباره سرنوشت دردناك آنها بيان مىكند مىفرمايد:
چنان آنها را مجازات كرديم و زندگانيشان را درهم پيچيديم كه آنها را سرگذشت و داستان براى ديگران قرار داديم.
از آن همه زندگانى با رونق و تمدن درخشان و گسترده چيزى جز اخبارى بر سر زبانها و يادى در خاطرهها و سطورى بر صفحات تاريخ باقى نماند «و آنها را سخت متلاشى و پراكنده ساختيم».
به يقين در اين سرگذشت آيات و نشانههاى عبرتى براى صابران و شاكران است.
👈ادامه دارد ...
✍️ تفسير و شرح صحيفه سجاديه ، ج 7 ، ص: 139
#چهاردهم
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2