۱۱ آبان ۱۳۹۷
انتشارات بهنشــر
#هر_روز_یک_کتاب_امام_رضایی
#کتاب راز آن بوی شگفت برگزیده یازدهمین کتاب سال رضوی؛ به نویسندگی فریبا کلهر و تصویرگری اسماعیل چشرخ، مناسب نوجوانان
➖ این کتاب، داستانی بر اساس زندگی امام رضا(ع) با زبانی شیوا و روان درباره سفر آن امام بزرگوار از مدینه به مرو و ماجراهای آن تا شهادت ایشان را روایت میکند.
🍃... ابر به دنبال سلیمان و گنجشک به راه افتاد تا مطمئن شود آنچه مرد سفیدپوش درباره خطر مار گفته بود، درست است. گنجشک پرواز میکرد، سلیمان میدوید و ابر روی هوا سُر میخورد و جلو میرفت. سرانجام گنجشک روی دیوار خانهای نشست. خانه قدیمی و نیمه ویران بود و به نظر نمیرسید کسی در آن زندگی کند. سلیمان از دیوار بالا رفت. بالای دیوار چشمش به لانه کنجشک افتاد. لانهای خار وخاشاک و پر؛ سه جوجه گنجشک هم...
➖ فریبا کلهر(زاده ۴ شهریور ۱۳۴۰، تهران)، رماننویس و نویسنده ادبیات کودک و نوجوان، فعالیت خود را از دهه شصت و با حضور در مجلههای رشد، در حیطه ادبیات داستانی کودک و نوجوان آغاز نمود و حدود ۱۳سال، از بدو تأسیس سروش کودکان سمت سردبیری ماهنامه سروش کودکان را برعهده داشت و ۱۳۶۹ برگزیده کتاب سال ایران شد.
از فریبا کلهر در گنجینه ادبیات داستانی کودک و نوجوان، مجموعه کتابهای با علی یا علی، بیدارم کن در دسترس علاقمندان است.
@behnashr
۱۱ آبان ۱۳۹۷
۱۱ آبان ۱۳۹۷
انتشارات بهنشــر
#هر_روز_یک_کتاب_امام_رضایی
#کتاب «امام رضا(ع) و زندگی» نوشته مهدی غلامعلی؛ مجموعهای از گزارشها و داستانهای کوتاه با لحن روان، که اطلاعات ویژه و ارزشمندی از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیهالسلام به همراه گزیدهای از روایات بازگو کننده شیوه رفتاری اهل بیت(ع) به ویژه امام رضا(ع) نقل میکند.
➖ این کتاب در۸ بخش: امام و خانواده و خویشاوندان، با موضوعاتی درباره زندگی شخصی؛ امام و مردم (درباره شیعیان، شهروندان، نیازمندان و زیردستان)، امام و حاکمان، امام و خوراک و بهداشت (موضوعاتی درباره بهداشت لباس و آراستگی، خوراک و خوردنیها)، امام و علم و حکمت، امام و معصومان، امام و عبادت(نماز و روزه، قرآن، مناسبتهای عبادی) امام و ذکر و دعا(دعا، ذکر) با بازگویی احادیث و روایات مربوط تلاش دارد شناخت و معرفت نسبت به شیوه رفتاری اهل بیت(ع) را در میان اقشار جامعه ارتقاء میدهد.
در خلق این اثر از کتابهای معتبری همچون کتاب «شریف الکافی» اثر شیخ کلینی، «عیون اخبارالرضا(ع)» اثر شیخ صدوق، «الارشاد» اثر شیخ مفید و «بحارالانوار» اثر علامه مجلسی به همراه نیمنگاهی به آثار معاصر نظیر کتاب «مستندالرضا(ع)» اثر عزیزالله عطاردی برای هرچه بیشتر فراهم آوردن آشنایی با سبک زندگی رضوی بهرهگیری شده است.
➖ این کتاب با تیراژ بالغ بر۹۰۰هزار تا کنون، در دو قطع پالتویی و وزیری و از این نویسنده کتابهای خانه آرام(پرسش و پاسخ درباره خانواده) و در جستجوی خورشید، در گنجینه کتابهای مذهبی و سبک #زندگی بهنشر در اختیار علاقمندان قرار دارد.
@behnashr
۱۱ آبان ۱۳۹۷
۱۲ آبان ۱۳۹۷
۱۲ آبان ۱۳۹۷
انتشارات بهنشــر
#مسابقه_کتابخوانی_دعبل_و_زلفا
#یادداشت
📝نوشتن داستان دینی و قرآنی کار ساده و راحتی نیست. کاری که در دوره و دوره هایی به دلیل پرداخت های مستقیم و شعارگونه بسیاری را فراری داد. یا چنان بودند که خواننده سردرگم بود آن چه خوانده خیالی بوده و یا بر اساس واقعیت هایی نوشته شده است. مردم این روزها به ندرت به سراغ رمان و مجموعه داستان ها می روند. مگرجلد خاص کتاب، نام نویسنده یا شکل و طراحی و محتویات کتاب، آن ها را به شکلی جذب کرده باشد.در میان قشر جوان معمولا کتاب هایی طرفدار دارند که هم سرگرم کننده باشند و هم به نوعی به ماجراهایی بپردازند که آنان در پی اش هستند. این ها، کار نویسنده را سخت می کند.نویسنده ای که هم باید خواننده اش را پا به پایش همراه کند و هم به گونه ای بنویسد که قلمش پاک باشد.
«دعبل و زلفا» بر خلاف جلدی که دوستش نداشتم، رمانی جذاب، خواندنی باکشش خوب است. نویسنده توانسته است به خوبی داستانی را خلق کندکه خواننده برای خواندنش علاقه مند می شود و آن را دنبال می کند. کتاب با طرح عشق آغاز می شود. عشق دعبل به سلما، در یک سفر.دعبل در همان نگاه اول شیفته او می شود. نامش را سلما می گذارد. چون شاعر است و شعرهایش را با همان نام ساختگی برای سلما می سراید.
دعبل از سویی در فکر دیدن امام موسی بن جعفر(ع) است . او در زندان هارون گرفتار است.دعبل به دنبال راهی می گردد به دیدار امام برود. شعرهایش را برای اهل بیت بسراید. چرا که به گفته سلما که در می یابیم نام واقعی اش "زلفا" است ، دعبل خزاعی شاعر اهل بیت است. سلما گرفتار شده است. از باغی که در آن محبوس بوده می گریزد. دعبل او را از دست مرد نااهلی که سلما از دست ماموران به مغازه او پناه می آورد، نجات می دهد. می خواهد او را به مکان امنی برساند که گرفتار می شوند. دعبل نمی خواهد غیر از اهل بیت برای هیچ حاکمی شعر بسراید اما در مدت زمانی کوتاه به اجبار این کار را می کند.دعبل که از دوری زلفا شب و روز ندارد با ترفندها و سختی های زیاد به شکلی او را می بیند.زلفا که گویا او هم دل در گرو آن مرد خوش قد و بالا و زیبا دارد از او می خواهد هرگز شعر برای حاکمان و دلخوشی آن ها نسراید. بعد از آن دعبل چنین می کند ...
آقای مظفر سالاری ، نویسنده خوب کتاب در این رمان قلمی شیوا و روان دارد. پرداخت خوب داستان، با خرده داستان های متعدد خواننده را با خود همراه می کند.تعلیق های خوبی در آن ایجاد می شود و کار کشش لازم را برای خواندن دارد.هربار که خواننده فکر می کند بعد از این داستان چگونه پیش خواهد رفت، گره ای جدید و اتفاقی تازه در داستان ایجاد می شود.داستان را تا صفحه دویست و چهل و پنج با علاقه خواندم ، بعد از آن ، در فصل سی و هفت سکته ای در کار پیش آمد. ادامه داستان و نثر تا چند فصل به روانی و شیوایی صفحات قبل نبود.دوست داشتم داستان همان جا با قدری توصیفات لحظه ای تمام می شد.نویسنده گرانقدر ادامه آن را برای کتابی دیگر و به گونه ای دیگر طراحی می کرد.در بعضی از صفحات گاهی احساس می کردم نویسنده به دلیل دادن بعضی اطلاعات به روند کار آسیب زده و از لطف داستان کم شده است...
داستان را تا پایان خواندم. دست نویسنده عزیز درد نکند، قلم نویسنده جاهایی با پرداخت خوبشان بغض هایی را در گلوی خواننده ایجاد می کند - البته از غمگین کردن خواننده دل خوشی ندارم - اما وقتی نویسنده ، به هر دلیلی مجبور است چنین کند ، نباید خرده گرفت. باید اثر تاثیر واقعی اش را روی خواننده بگذارد. گاهی احساس می کردم نویسنده امام را فراموش کرده است. می توانست جاهایی شخصیت داستان، خود را به آب و آتش بزند تا بتواند به هر شکل ممکن امام را ببیند.حتی اگر مجبور می شد جانش را کاملا به خطر بیندازد. جاهایی هم نه خیلی با دردسر به چند راهزن غلبه می کنند، که در واقعیت نمی تواند چنین باشد.(ای کاش شعرهایی هم از دعبل در طول رمان می خواندیم و با بزرگی و عظمت سروده های او آشنا می شدیم ، به شرط تنیده شدن شعرها در دل داستان.) می دانم وقتی شعری به زبان دیگری گفته شود، در ترجمه دیگر لطف و شیرینی خاص خود را ندارد و بیشتر به نثری ساده شبیه می شود.
کاش کتاب های ما، از جمله همین کتاب شانس و فرصت تبلیغ و معرفی بهتری پیدا کنند. تیراژها خیلی بیشتر از این ها باشد. دور زمانی نیست روزگاری تیراژ اولین کتاب های ما بیست و دو هزار نسخه بود ، الان پانصد و یا هزار نسخه شده است ! و البته خداروشکر این کتاب به چاپ بیست و هفتم و حتی چهل و بالاتر رسیده است گویا با تیراژی بالا. امید که دست اندرکاران در این باره خیلی جدی به دنبال راهکارهای بزرگ باشند. البته این روش "به نشر" به نظرم آغاز خوبی است ، به شرطی که ادامه یابد و کتاب های متعددی چنین شانس هایی را بیابند.
حسن احمدی . آبان۹۷
@behnashr
۱۲ آبان ۱۳۹۷
۱۲ آبان ۱۳۹۷
انتشارات بهنشــر
#هر_روز_یک_کتاب_امام_رضایی
کتابهای قصه زندگی امام رضا(ع) به نویسندگی مجید ملامحمدی و تصویرگری حمیدرضا بیدقی؛ با زبان روان و زیبا، حاوی قصههایی آموزنده از زندگانی حضرت رضا علیه السلام برای نوجوانان
➖کتاب "رضا جان خوش آمدی" شامل۱۶داستان خواندنی از تولد تا خداحافظی امام رضا علیهالسلام از مدینه و کتاب "مهمان مرغابیها" روایتگر ۱۵ داستان از زندگی امام رضا(ع) و سفر ایشان از مدینه تا مرو و شهادت ایشان میباشد.
هر کدام از این داستانها با ادبیات شیرین و جذاب ضمن بیان نکات مثبت و تربیتی که در عمق آنها نهفته، از کرامت، سخاوت، صبر، رأفت و مهربانی امام رضا(ع) میگوید.
➖ مجید ملا محمدی متولد۱۳۴۷ در شهر مقدس قم، فرزند مرحوم حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی اشتهاردی از نویسندگان برجسته حوزه علمیه قم؛ از۱۳۶۹ به طور جدی کار شعر و داستان را در مطبوعات کودک و نوجوان شروع کرد و عضویت تحریریه مجلههای سلام بچهها و پوپک و همکاری با مجلات ونشریات کودک و نوجوان، تالیف حدود ۱۵۰کتاب در زمینههای داستان، شعر و تحقیق و برگزیدگی حدود بیست کتاب در جشنوارههای مختلف کتاب سال کشور را در کارنامه فعالیت خود دارد.
@behnashr
۱۲ آبان ۱۳۹۷
۱۲ آبان ۱۳۹۷
انتشارات بهنشــر
در قالب سلسله نشستهای تبلیغی_ترویجی #در_پناه_کلمات همزمان با ایام شهادت حضرت امام رضا(ع) برای دومین سال متوالی برگزار میشود:
#عرض_ارادت
➖ متنخوانی نویسندگان مشهدی برای امام خوبیها
➖ سهشنبه۱۵آبان۹۷ ساعت۱۷:۳۰
➖ مشهد خیابان امامخمینی(ره) روبروی باغ ملی. فروشگاه مرکزی کتاب و محصولات فرهنگی #به_نشر
با حضور سعید تشکری. منصور انوری. محمدحسین جعفریان. حمیدرضا سهیلی.سید احمد میرزاده. علیرضا مهرداد.
علی براتیکجوان. جواد نعیمی. مهدی سیمریز. محمد ملتجی. زهرا شعفی. رضا وحید. کوروش تشکری. مریم رمضانی. محمود ثابتنیا. بتول پادام. امالبنین ماهر. طیبه سیدی
**ورود برای عموم آزاد است.**
@behnashr
۱۲ آبان ۱۳۹۷
۱۳ آبان ۱۳۹۷
انتشارات بهنشــر
وز #دانشآموز در ایران۱۳ آبان؛ نماد هوشیاری و ایستادگی🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
در چنین روزی تعداد زیادی از دانشآموزان تهرانی و جمعی از مردم که برای اعتراض به حکومت پهلوی(صبح روز ۱۳آبان ۱۳۵۷) در محوطه دانشگاه #تهران جمع شده بودند؛ شهید (۵۶) و مجروح شدند.
➖ کتاب امتحان آبانماه از مجموعه #در_هوای_انقلاب در #تازه_های_کتاب #به_نشر
«در هوای انقلاب» عنوان مجموعه رمانهایی با محوریت انقلاب اسلامی #ایران برای نوجوانان است که هر جلد قصههایی بههم پیوسته از انقلاب را در یکی از شهرهای کشور روایت میکند؛ #کتاب #امتحان_آبان_ماه به قلم فریبا نباتی و تصویرگری مجید صابرینژاد، داستان نرگس و مشاهدات اوست از پاییز ۱۳۵۷ در۵ بخش از امتحان آبانماه تا میآمدند و میرفتند...
➖ فریبا نباتی، نویسنده و مترجم، متولد ۱۳۴۱تهران؛ از جمله تالیفات وی میتوان به «عروسک و گربه»، «امتحان آبانماه» و «زندگانی ۱۴ معصوم(ع)» اشاره کرد. نباتی آثاری هم در بخش ترجمه کتابهای کودک و نوجوان دارد.
۱۳ آبان ۱۳۹۷
۱۳ آبان ۱۳۹۷
انتشارات بهنشــر
#هر_روز_یک_کتاب_امام_رضایی
➖ مهارتهای زندگی در سیره ی رضوی با۱۶ دوره باز نشر...
#کتاب مهارتهای زندگی در سیره رضوی به نویسندگی «محمدرضا شرفی» پژوهشی در دو بخش مفاهیم و کلیات؛ در باب موضوعاتی همچون مهارتهای زندگی، مهارتهای خانوادگی، راههای موفقیت در زندگی، مردمداری و دوستیابی و مهارتهای فرزندپروری، مهارت تفکر انتقادی و احترام به والدین و چالشهای غیر دینی و دینی، که بر جامعه حاکم است، ضمن بررسی اندیشه و سیره علمی و عملی امام رضا(ع) به ارائه راهکار میپردازد.
بهرهگیری از آیات قرآن کریم، ارجاع به منابع حدیثی در استخراج احادیث رضوی و دیگر روایات ائمه(ع)، استناد به آموزههای نبوی از ویژگیهای این اثر است.
➖ محمدرضا شرفی دکتری تعلیم و تربیت از دانشگاه تربیت مدرس در سابقه فعالیت خود تالیف مقالات داخلی و بین الملل و کتابهایی در حوزه خانواده، تربیت و جوانان؛ عضویت هیئت علمی موسسه روان شناسی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی، عضویت شورای گروه پژوهشی تعلیم و تربیت اسلامی و ... و برگزیدگی جشنواره ملی پژوهش را دارد.
۱۳ آبان ۱۳۹۷
۱۳ آبان ۱۳۹۷
۱۳ آبان ۱۳۹۷
۱۳ آبان ۱۳۹۷
۱۳ آبان ۱۳۹۷
۱۳ آبان ۱۳۹۷
۱۴ آبان ۱۳۹۷
۱۴ آبان ۱۳۹۷
۱۴ آبان ۱۳۹۷
انتشارات بهنشــر
#هر_روز_یک_کتاب_امام_رضایی
مجموعه داستان #آهوانه_ها به نویسندگی سیدمحمد سادات اخوی
➖ جلد اول این مجموعه «خانه تکانی های آهو» مجموعه نثرهای ادبی رضوی ست؛ جلد دوم این مجموعه شامل گفتارمتنهایرضوی، بیان درد دلهایی ناتمام با «امام رضا(ع)»؛ جلد سوم این مجموعه «سقاخانه و آهوها» روایت مجموعه داستانک های رضوی و دریافتهایی کوچک از کتاب شریف «عیون اخبارالرضا(ع)»، به پژوهش و قلم عالم ارجمند «شیخ صدوق (ره)» است.
➖ جلد چهارم «گفتارمتن های خودمانی رضوی» توصیفهایی متفاوت از زائران مشهور «امام رضا(ع)»
➖ «دلتنگی آهوهای بست بالا» جلد پنجم این کتاب، شامل مجموعه نثرهای ادبی رضوی و دریافت هایی از کتاب شریف «بحارالانوار»، به پژوهش و قلم عالم ارجمند «علامه محمدباقر مجلسی(ره)»
➖ جلد ششم این مجموعه با نام «الفبای آهوهای بست پایین»، گفتارمتنهای ادبی رضوی
➖ جلد هفتم این مجموعه «نقارهزنی آهوها» مجموعهای از داستانکهای رضوی برگرفته از خاطرههای سفر به مشهد «امام رضا(ع)»
➖ «عاشقشدن آهوها» آخرین جلد از این مجموعه هشت جلدی حاوی دوبیتیها، رباعیها و غزلهایی با محوریت «امامرضا(ع)» است.
➖ سیدمحمد سادات اخوی متولد ۱۳۵۲ تهران، شاعر، روزنامه نگار، نویسنده و مجری رادیو و تلویزیون است. وی در رشته الهیات تحصیل کرده و از سال ۱۳۶۵ فعالیت مطبوعاتی و از سال ۱۳۷۳ اجرای برنامه های دینی و معارفی در صدا و سیما را شروع کرده است. انتشار بیش از ۳۰ نشریه با محتوای ادبی و مذهبی، طراحی، نویسندگی، سردبیری، مشاوره و اجرای برنامه های رادیویی و تلویزیونی گوناگون و نویسندگی بیش از ۵۰ کتاب شعر، داستان، نثر ادبی،و... جایزه ی جشنواره ی مطبوعات (دوره پنجم، بخش ستون ویژه - وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)، همایش تقدیر از نویسندگی ادبیات دینی (دوره ی دهم، بخش ستون طنز - نیروی مقاومت بسیج)، جشنواره ی سال نامه ی مطبوعات کودک و نوجوان (خانه ی روزنامه نگاران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) معاونت هنری سازمان فرهنگیهنریشهرداری را در کارنامه فعالیت خود دارد.
#به_نشر #کتاب_خوب
@behnashr
۱۴ آبان ۱۳۹۷
۱۴ آبان ۱۳۹۷
انتشارات بهنشــر
#هر_روز_یک_کتاب_امام_رضایی
#کتاب #ستاره_من نوشته ناصر نادری؛ ➖ چهل قصه از زندگی امام رضا(ع) به تصویرگری اسماعیل چشرخ
ستاره من، حکایتهای عبرتآموز را از امام مهربانیها به زبانی ساده برای کودکان و نوجوانان رعایت میکند.
🍃... مرد چهار شانهای وارد حمام شد و در همان نگاه اول، امام رضا(ع) را شناخت. جلو رفت، به امام سلام داد و رو کرد به مردی که امام کیسه بر پشت او میکشید و با خشم گفت: تو چقدر گستاخ شدهای؟
مگر چه کردهام؟
چه کردهای؟ میدانی چه کسی پشت تورا کیسه میکشد؟.... ➖ ناصر نادری متولد سال ۱۳۴۵؛ فوق لیسانس فلسفه و حکمت اسلامی و نویسنده ادبیات کودک و نوجوان؛ دریا و آتش دیگر کتاب این نویسنده برای کودکان ونوجوانان در گنجینه ادبیات داستانی فارسی بهنشر است.
@behnashr
۱۴ آبان ۱۳۹۷
۱۴ آبان ۱۳۹۷
انتشارات بهنشــر
شورای #فرهنگ_عمومی ۱۴ آبانماه را در تقویم سال ۱۳۸۷ به نام "روز فرهنگ عمومی" نامگذاری کرد.
➖ «فرهنگ عمومی» عبارت است از مجموعه منسجم و نظام یافته از اهداف، ارزشها، عقاید، باورها، رسوم و هنجارهای مردم متعلق به یک جامعه بزرگ، قوم یا ملت.
البته هیچ کس بهتر از مقام معظم رهبری، آیتالله خامنهای، این دو بعد فرهنگ عمومی را تبیین نكردهاند؛ از نظر ایشان فرهنگ عمومی دو بخش دارد: یک بخش آن ظاهری و بارز مثل: شکل لباس و شکل معماری است که تأثیر خاصی بر روی ذهنیات و خلقیات و منش و تربیت افراد دارد و بخش دیگرش مربوط به امور نامحسوس مثل اخلاقیات فردی و اجتماعی مردم، وقتشناسی، وجدان کاری، مهمان دوستی و احترام به بزرگترهاست.
🌱 برای تقویت فرهنگ عمومی، باید از خودمان شروع کنیم...
مثلا: ➖ از محصولات ایرانی استفاده کنیم؛ چون با توجه به فرهنگ و اقلیم میهنمان طراحی و تولید شدهاند. ➖ از فروشندگان و مغازههای محلی خرید کنیم، تا اقتصادهای خردهپا و سنتی رونقشان را از دست ندهند. ➖ با نشاط و سرزنده باشیم و در مواجه با دیگران با لبخند سلام کنیم؛ حتا در مکالمات تلفنی، شاید لبخند شما را کسی نبیند، اما در لحن بیان شما تاثیر بسیاری دارد. ➖ بهداشت فردی را دست کم نگیریم! ➖ کتاب بخوانیم چون برای کاهش استرس و افزایش تمرکز موثر است؛ کتابهای خوب هم به دانش و دامنه لغاتمان افزوده شود، هم با خواندن کتاب خوب مهارت نوشتن و قدرت حافظهمان تقویت گردد. ➖ مثبتاندیش باشیم و از خوشیهایکوچک لذت ببریم. ➖ سعی کنیم در موقعیتهای سخت آرام بمانیم؛ داد و فریاد و درگیری مشکل را حل نمیکند، مشکلات را بزرگتر میکند. ➖ به دیگران اهمیت دهیم!
کسی را قضاوت نکنیم!
غیبت و بدگویی نکنیم!
پسانداز داشته باشیم...
برنامهریزی روزانه داشته باشیم. ➖ شهر ما خانه ماست، در نگهداری و پاکیزگی آن بکوشیم.
اسراف نکنیم...
منابع ملی را هدر ندهیم.
از کشور حفاظت کنیم.
هنگام رانندگی، بین خطوط حرکت کنیم. 💡 شما چه پیشنهاداتی برای تقویت فرهنگ فردی و جامعه دارید؟؟
@behnashr
۱۴ آبان ۱۳۹۷
۱۵ آبان ۱۳۹۷
۱۵ آبان ۱۳۹۷