فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نقاشی
نقاشی با اعداد😆
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تغذیه
❓از چه زمانی می توان به شیرخوار میوه داد و از چه میوه هایی شروع کرد؟
از #هشت_ماهگی ،میوه را به صورتِ آبمیوه و یا پوره و لهشده می توانید به کودک بدهید.
🍐🍏🍌🍑🍎
❣️چه میوههایی؟ نخست از میوههای ساده باید آغاز کنید: گلابی، سیب، زردآلو، طالبی، هلو و حتی موز. (میوه هایی مانند سیب،گلابی (به صورت پخته) و موز از #هفت_ماهگی به صورت پوره می توانید استفاده نمایید )
❗️یادتان باشد که پس از آغاز هر میوه سه روز درنگ کنید تا اگر حساسیتی وجود دارد متوجه شوید و سپس به سراغ میوهی بعدی بروید (این قانون برای همهی مواد غذایی است). از میان مرکبات باید نخست لیمو شیرین و نارنج (چاشنی غذا) را آغاز کنید و بعدتر به سراغ دیگر مرکبات بروید.
🍒🍓🍈
👌برخی میوهها هم باید پس از یکسالگی آغاز شود: توتفرنگی و خربزه و کیوی و آلبالو.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
#آموزشی
اگه بچه زیر 2 سالتون یه وسیله رو ورداشته و نمیدونید کجا برده قایم کرده، به جای اینکه هی ازش بپرسین "کجا گذاشتیش"، یکی دیگه از همون کالا رو بهش بدین، میبره میذاره پیش اون یکی...
رو خیلی از بچه ها و به دفعات امتحان کردیم.
بجز یکی دو بار، بقیه همین کارو کردن :)
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
🚫+ مامان ۱۹ شدم.
- کی بیست شد!؟
+ مامان ۲۰ شدم.
- کیا دیگه بیست شدن بجز تو!
📌 و اندک اندک بچه به سمت کمالگرایی هل داده میشود...🚶🏻
🚫🚫🚫🚫🚫
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
#قصه
💠 «سعیدکوچولو و لباس زیبای مرد عنکبوتی»
🔷 مناسب سن ۴ سال به بالا
💠 موضوع قصه: معرفی قهرمانان واقعی
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
سعید با خوشحالی دور اتاقش میدوید؛ بابا برای پسر کوچولوی قصه ما یه لباس خیلی قشنگ خریده بود؛ لباس مرد عنکبوتی؛ همون لباسی که سعید بارها آرزو کرده بود اونو داشته باشه؛ حالا بعد از مدتها به آرزوش رسیده بود؛ پسرک شیطون و مهربون قصه دوست داشت اون لباس رو بپوشه تا یه قهرمان بشه.
سعید همینطور که میدوید، با صدای بلند میگفت: من یه قهرمانم؛ یه قهرمان بزرگ، دیگه کسی نمیتونه به منظور زور بگه؛ دیگه هر کاری که دلم بخواد، انجام میدم.
بله بچهها! از اونروز به بعد سعید مدام با لباس تازه و جدیدش پیش دوستاش میرفت؛ یه مدت که گذشت، دیگه هیچکس حاضر نبود با سعید بازی کنه؛ حتی هرروز تعداد دوستاش کم و کمتر میشد.
یه روز بعدازظهر وقتی بچههای محله مشغول بازی بودن، مامان از پنجره به بیرون نگاه کرد؛ بعد به سعید که مشغول تماشای تلویزیون بود، گفت: پسرم! تو چرا دیگه بیرون نمیری و بازی نمیکنی؟! مگه صدای دوستهات رو نمیشنوی؟
سعید: من دیگه دوست ندارم با اونا بازی کنم؛ آخه اونا همشون ضعیف و ترسوان؛ همه حسابی از من میترسن.
مامان که از شنیدن این حرف خندهاش گرفته بود گفت: از تو میترسن؟! مگه تو هیولایی؟!
سعید: نه من یه قهرمانم! یه قهرمان که از همه قویتره؛ همه باید به حرف من گوش بدن؛ چون من همه چیز و بهتر از بقیه میفهمم.
مامان: پسرم تو از کجا فهمیدی از همه قویتر و شجاعتری؟ اصلاً کی گفته تو همه چیز و بهتر از دوستات میفهمی؟
سعید با تعجب به چشمای مامانش نگاهی کرد و گفت: مامان! مگه این لباس رو تن من نمیبینی؟! این لباس قهرمانِیه؛ من خودم همیشه دیدم که اون مردِ قهرمان وقتی این لباس تنش میکرد، از همه قویتر میشد؛ میتونست کارهای عجیب و باورنکردنی کنه؛ تازه بهتر از بقیه میفهمید؛ همه بهش احترام میذاشتن.
مامان که این حرف رو شنید، کمی فکر کرد و گفت: پسرم! اونی که تو دیدی، فقط یه فیلمِه؛ واقعیت نداره! اگه قرار بود کسی با پوشیدن یه لباس قهرمان بشه، همه مردم این لباس میخریدن.
سعید: ولی من خودم دیدم با پوشیدن این لباس زورش زیاد میشه، همه خلافکارها رو دستگیر میکنه و به مردم کمک میکنه.
مامان: درسته پسرم؛ اما یه لباس نمیتونه کسی رو قهرمان کنه؛ چیزی که میتونه تو رو قهرمان کنه، خوشاخلاقی و مهربونی با دوستاته؛ اگه میخوای دیگران به حرفت گوش بِدَن، باید باهاشون مهربون باشی؛ به حرفشون گوش بدی و بهشون احترام بذاری؛ هرچیزی که برای خودت دوست داری، برای اونها هم دوست داشته باشی؛ اونا رو اذیت نکنی و خودتو بهتر از بقیه ندونی؛ اونوقت میبینی که همه بهت احترام میذارن و به حرفات گوش میدن.
سعید: یعنی این لباس هیچکاری ازش بر نمیاد؟!
مامان: پسرم! اون فقط یه لباسِ مثل خیلی از لباسهای دیگه است!
تو اگه لباس پلیسها رو بپوشی، یه پلیس نمیشی؛ اگه لباس دکترها رو بپوشی، یه دکتر نمیشی؛ برای هرکدوم از اینها، باید تلاش کنی؛ حالا از سرِ جات پاشو و پیش دوستات برو؛ با اخلاق خوبت بهشون نشون بده که یه قهرمانی.
با تموم شدن حرفای مامان، سعیدکوچولو توی فکر فرو رفت؛ بعد با خودش گفت: اگه قراره من یه قهرمان باشم، باید تموم کارهایی که میکنم مثل قهرمانها باشه؛نه فقط زمانی که این لباس تنمه.
اون از جای خودش بلند شد؛ لباسش رو عوض کرد و برای بازی از خونه بیرون رفت تا به همه نشون بده که یه قهرمان واقعیه.
بله بچهها! اونروز سعید از مامانش یاد گرفت یه قهرمان چه ویژگیهایی باید داشته باشه.
دوستای من! کوچولوهای توی خونه! ما باید حواسمون باشه یه قهرمان واقعی خودش رو بهتر از بقیه نمیدونه؛ در عوض دیگران رو دوست داره و بهشون احترام میذاره.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
29.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
فندق و شنبلیله با جیک جیکو شوخی کردند... می خوای بدونی چه شوخی؟ پس حتما ماجرای امروز رو ببینید🙄😲
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
#بازی
#چسباندنیها
1. کودک با کاغذهای رنگی و یک قیچی میتواند تکّه هایی را به انتخاب خود، بُرش دهد که برای چسباندن روی مقوّا، دست او را بازتر میکند.
2. پوست تنقلّاتی مثل گردو، بادام، پسته، تخمه و ... برای بازی های چسباندنی مناسب هستند. اگر قبل از چسباندن، این پوست ها رنگ آمیزی شوند که چه بهتر.
3. ماکارونی هم وسیلۀ خوبی برای چسباندن است. حالا که انواع ماکارونی ها با شکلها و رنگ های مختلف آمده، تنوّع این بازی، بیشتر می شود.
4. در نشریه ها و کتابهایی که دیگر قابل استفاده نیستند، عکس هایی وجود دارد که با بُریدن آنها میتوان تنوّع بازی چسباندنی را برای بچّه ها بیشتر کرد.
5. پَر، یکی از ابزارهای جالب برای بازی های چسباندنی است. قبل از بازی با پَر، ابتدا آن را رنگ آمیزی کنید تا بازی با آن برای بچّه ها جذّابتر شود. گاهی هم به جای این که این اشیا را روی مقوّا بچسبانید، اجازه بدهید کودک، آنها را روی شیشه و در، پنجره یا کمد بچسباند.
6. یک نوع دیگر از بازی های چسباندنی، به این شیوه است: با چسب روی یک مقوّا، شکلی را بکشید. قبل از این که چسب خشک شود، پودرهای اکلیل، خاکارّه، خاکِ رُس، خرده تراشیده شده مداد و یا هر چیز پودریِ دیگر را روی مقوّا بریزید. کمی صبر کنید و بعد، مقوّا را برگردانید.
در این هنگام، تنها قسمت هایی که چسب خورده، پودر را به خود میگیرد و پودر باقی مانده، از جاهای دیگر جدا می شود.
این نوع بازی، خلّاقیت کودک را بالا میبَرد و رابطۀ خوبی میان او و دنیای اطرافش برقرار می کند.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
مدادسیاه و رنگین کمان - @mer30tv.mp3
4.02M
#قصه_شب
مداد سیاه و رنگین کمان
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
#مواد_مغذی
#ویتامینها
🔻زینک در تغذیه کودک
🔹بیش از ۷۰ آنزیم برای عملکرد صحیح آنزیمها در هضم و متابولیسم وابسته به زینک هستند. خطر توقف رشد بدنی کودکانی که به اندازه کافی زینک مصرف نمیکنند، وجود دارد.
👶کودکان ۱ تا ۳ ساله روزانه ۳ میلیگرم زینک احتیاج دارند و کودکان ۴ تا ۸ ساله حدود ۵ میلیگرم در هر روز زینک احتیاج دارند.
🍍🍤🍼🥜🌰🍚
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻