ببخشید دیشب نتونستم عرض کنم
الحمدلله ۱۴ هزار صلوات ختم شد
این هفته هم به نیت شفای همه ی بیماران
👈 ۱۴هزار صلوات تقدیم می کنیم به حضرت ام البنین سلام الله علیها
زبورانقلاب ۱۵.aac
3.12M
#زبور_انقلاب ۱۵
#شغل پیشنهادی دین؟؟؟؟
🇮🇷بسم رب الحسین علیه السلام🇮🇷
همه ی شغل هایی که وجود دارن قابل احترام هستن
و در جای خودشون مورد نیازه👌
اما در بین مشاغلی که وجود داره، برخی مشاغل شرافت بیشتری داره
و اسلام بهش تاکید کرده
به نظر شما دین اسلام چه شغلی رو پیشنهاد کرده؟؟
امام صادق علیه السلام می فرماید
👈 من طلب التجاره استغنی عن الناس،
کسی که تجارت کنه از مردم بی نیاز میشه😍
روای میگه قلت و ان کان معیلا؟؟؟
عرض کردم هر چند که با خانوار و پرجمعیت باشه؟؟
حضرت فرمود، بله هر چند که پرجمعیت باشه👌
بعد علتش رو فرمودن
👈 ان تسعه اعشار الرزق فی التجاره
چرا که نه دهم رزق و روزی در تجارت هست
ما چقدر دنبال تجارت هستیم؟
شغلی که دین بما پیشنهاد میده؛ این شغله👌
و قطعا رمز و رازی هم داره
چرا که اهل بیت علیهم السلام دستشون به قواعد حیات میرسه
خیلی دقیق فرمودن که نه قسمت روزی در تجارت هست✅
ینی بقیه اش سرکاریه دیگه
الان بشما بگن که یه اقتصاد دان هست تو فلان اتاق نشسته
و بشما وقت داده که بری و سوالتو بپرسی
و شما چن دقیقه هم بیشتر وقت نداری😬
حالا رفتی و سوال کردی که چه شغلی انتخاب کنم؟؟؟
ایشونم بهتون گفته تجارت😐
بعد چقدر انگیزه پیدا میکنی که دنبال این شغل بری؟؟؟؟؟
بعد ازش دلیل معرفی چنین شغل رو هم می پرسی و بهت جواب میده
انگیزه ات دو چندان میشه😍
حالا اقتصاد دان کل عالم نشسته و داره میگه
آی مردم ۹ قسمت روزی در تجارت هست👌
چرا ما اقدام نمی کنیم؟؟؟؟؟؟
صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم
التماس دعای فرج و شهادت👌🌷✋
ان شاءالله
🌹 سهم #روز صد_وچهاردهم : خطبه ۱۹۲ #نهج_البلاغه ، از بند ۷ تا ۱۱
┄┄┅┅✿❀🍃🌹🍃❀✿┅┅┄┄
📜 #خطبه ۱۹۲، خطبه قاصعه
7️⃣ ضرورت عبرت از گذشتگان
🔻مردم! از آنچه كه بر ملّتهای متكبّر گذشته، از كيفرها و عقوبتها و سختگيری ها و ذلّت و خواری فرود آمده عبرت گيريد و از قبرها و خاكی كه بر آنچه ره نهادند و زمينهایی كه با پهلوها بر آن افتادند پند پذيريد و از آثار زشتی كه كبر و غرور در دلها می گذارد به خدا پناه ببريد، همانگونه كه از حوادث سخت به او پناه می بريد. اگر خدا تكبّر ورزيدن را اجازه می فرمود، حتما به بندگان مخصوص خود از پيامبران و امامان (عليهم السلام) اجازه می داد، در صورتیكه خدای سبحان تكبّر و خودپسندی را نسبت به آنان ناپسند و تواضع و فروتنی را برای آنان پسنديد كه چهره بر زمين می گذارند و صورتها بر خاك می مالند و در برابر مؤمنان فروتنی می كنند و خود از قشر مستضعف جامعه می باشند كه خدا آنها را با گرسنگی آزمود و به سختی و بلا گرفتارشان كرد و با ترس و بيم امتحانشان فرمود و با مشكلات فراوان، خالصشان گردانيد. پس مال و فرزند را دليل خشنودی يا خشم خدا ندانيد كه نشانه ناآگاهی به موارد آزمايش و امتحان در بی نيازی و قدرت است، زيرا خداوند سبحان فرمود: «آيا گمان می كنند مال و فرزندانی كه به آنها عطا كرديم، به سرعت نيكی ها را برای آنان فراهم می كنيم نه آنان آگاهی ندارند.»
8️⃣ فلسفه آزمايشها
🔻پس همانا خداوند سبحان بندگان متكبّر را با دوستان خود كه در چشم آنها ناتوانند می آزمايد؛ وقتی كه موسی بن عمران و برادرش هارون (عليهم السّلام) بر فرعون وارد شدند و جامه های پشمين به تن و چوب دستی در دست داشتند و با فرعون شرط كردند كه اگر تسليم پروردگار شود، حكومت و ملكش جاودانه بماند و عزّتش برقرار باشد؛ فرعون گفت: «آيا از اين دو نفر تعجّب نمی كنيد كه دوام عزّت و جاودانگی حكومتم را به خواسته های خود ربط می دهند، در حالی كه در فقر و بيچارگی به سر می برند اگر چنين است چرا دستبندهای طلا به همراه ندارند؟» اين سخن را فرعون برای بزرگ شمردن طلا و تحقير پوشش لباسی از پشم گفت، در حالیکه اگر خدای سبحان اراده می فرمود به هنگام بعثت پيامبران، درهای گنجها و معدنهای جواهرات و باغات سرسبز را به روی پيامبران می گشود و پرندگان آسمان و حيوانات وحشی زمين را همراه آنان به حركت در می آورد. امّا اگر اين كار را می كرد، آزمايش از ميان می رفت و پاداش و عذاب بی اثر می شد و بشارتها و هشدارهای الهی بی فايده می بود و بر مؤمنان اجر و پاداش امتحان شدگان واجب نمی شد و ايمان آورندگان ثواب نيكوكاران را نمی يافتند و واژه ها، معانی خود را از دست ميداد، در صورتیكه خداوند پيامبران را با عزم و اراده قوی، گرچه با ظاهری ساده و فقير مبعوث كرد، با قناعتی كه دلها و چشمها را پر سازد، هر چند فقر و نداری ظاهری آنان چشم و گوشها را خيره سازد. اگر پيامبران الهی دارای چنان قدرتی بودند كه مخالفت با آنان امكان نمی داشت و توانایی و عزّتی می داشتند كه هرگز مغلوب نمی شدند و سلطنت و حكومتی می داشتند كه همه چشمها به سوی آنان بود، از راههای دور بار سفر به سوی آنان می بستند، اعتبار و ارزششان در ميان مردم اندك بود و متكبّران در برابرشان سر فرود می آوردند و تظاهر به ايمان می كردند، از روی ترس يا علاقه ای كه به مادّيات داشتند. در آن صورت نيّتهای خالص يافت نمی شد و اهداف غير الهی در ايمانشان راه می يافت و با انگيزه های گوناگون به سوی نيكی ها می شتافتند. امّا خدای سبحان اراده فرمود كه پيروی از پيامبران و تصديق كتب آسمانی و فروتنی در عبادت و تسليم در برابر فرمان خدا و اطاعت محض فرمانبرداری ، با نيّت خالص تنها برای خدا صورت پذيرد و اهداف غير خدایی در آن راه نيابد كه هر مقدار آزمايش و مشكلات بزرگتر باشد ثواب و پاداش نيز بزرگتر خواهد بود.
┄┄┅┅✿❀🍃🌹🍃❀✿┅┅┄┄
🌹 سهم #روز صد_وچهاردهم : خطبه ۱۹۲ #نهج_البلاغه ، از بند ۷ تا ۱۱
┄┄┅┅✿❀🍃🌹🍃❀✿┅┅┄┄
📜 #خطبه ۱۹۲ : خطبه قاصعه
9️⃣ فلسفه حج
♦️آيا مشاهده نمی كنيد كه همانا خداوند سبحان، انسانهای پيشين از آدم (عليه السّلام) تا آيندگان اين جهان را با سنگهایی در مكّه آزمايش كرد كه نه زيان می رسانند و نه نفعی دارند. نه می بينند و نه می شنوند اين سنگها را خانه محترم خود قرار داده و آن را عامل پايداری مردم گردانيد. سپس كعبه را در سنگلاخ ترين مكانها، بی گياه ترين زمينها و كم فاصله ترين درّهها، در ميان كوههای خشن، سنگريزه های فراوان و چشمه های كم آب و آباديهای از هم دور قرار داد كه نه شتر، نه اسب و گاو و گوسفند، هيچ كدام در آن سرزمين آسايش ندارند. سپس آدم (عليه السلام) و فرزندانش را فرمان داد كه به سوی كعبه برگردند و آن را مركز اجتماع و سرمنزل مقصود و باراندازشان گردانند، تا مردم با عشق قلبها، به سرعت از ميان فلات و دشتهای دور و از درون شهرها، روستاها، درّه های عميق و جزاير از هم پراكنده درياها به مكّه روی آورند، شانه های خود را بجنبانند و گرداگرد كعبه لا اله الا اللّه بر زبان جاری سازند و در اطراف خانه طواف كنند و با موهای آشفته و بدن های پر گرد و غبار در حركت باشند. لباسهای خود را كه نشانه شخصيّت هر فرد است در آورند و با اصلاح نكردن موهای سر، قيافه خود را تغيير دهند كه آزمونی بزرگ و امتحانی سخت و آزمايشی آشكار است برای پاكسازی و خالص شدن، كه خداوند آن را سبب رحمت و رسيدن به بهشت قرار داد. اگر خداوند خانه محترمش و مكانهای انجام مراسم حج را در ميان باغها و نهرها و سرزمينهای سبز و هموار و پردرخت و ميوه، مناطقی آباد و دارای خانه ها و كاخهای بسيار و آباديهای به هم پيوسته، در ميان گندم زارها و باغات خرّم و پر از گل و گياه، دارای مناظری زيبا و پر آب، در وسط باغستانی شادی آفرين و جادّه های آباد قرار می داد، به همان اندازه كه آزمايش ساده بود پاداش نيز سبكتر می شد. اگر پايه ها و بنيان كعبه و سنگهایی كه در ساختمان آن به كار رفته از زمرّد سبز و ياقوت سرخ و دارای نور و روشنایی بود، دلها ديرتر به شك و ترديد می رسيدند و تلاش شيطان بر قلبها كمتر اثر می گذاشت و وسوسه های پنهانی او در مردم كارگر نبود. در صورتیکه خداوند بندگان خود را با انواع سختيها می آزمايد و با مشكلات زياد به عبادت می خواند و به اقسام گرفتاريها مبتلا می سازد، تا كبر و خود پسندی را از دلهايشان خارج كند و به جای آن فروتنی آورد و درهای فضل و رحمتش را به رويشان بگشايد و وسائل عفو و بخشش را به آسانی در اختيارشان گذارد.
0⃣1⃣ پرهيز از ستمكاری
🔻پس خدا را، خدا را، از تعجيل در عقوبت و كيفر سركشی و ستم بر حذر باشيد و از آينده دردناك ظلم و سرانجام زشت تكبّر و خود پسندی كه كمين گاه ابليس است و جايگاه حيله و نيرنگ اوست، بترسيد. حيله و نيرنگی كه با دلهای انسانها، چون زهر كشنده می آميزد و هرگز بی اثر نخواهد بود و كسی از هلاكتش جان سالم نخواهد برد. نه دانشمند به خاطر دانشش و نه فقير به جهت لباس كهنه اش، در امان می باشد.
1️⃣1️⃣ فلسفه عبادات اسلامی
🔻خداوند بندگانش را با نماز و زكات و تلاش در روزه داری حفظ كرده است، تا اعضا و جوارحشان آرام و ديدگانشان خاشع و جان و روانشان فروتن و دلهايشان متواضع باشد، كبر و خودپسندی از آنان رخت بربندد، چرا كه در سجده بهترين جای صورت را به خاك ماليدن، فروتنی آورد و گذاردن اعضاء پر ارزش بدن بر زمين، اظهار كوچكی كردن است و روزه گرفتن و چسبيدن شكم به پشت، عامل فروتنی است و پرداخت زكات برای مصرف شدن ميوه جات زمين و غير آن، در جهت نيازمنديهای فقرا و مستمندان است. به آثار عبادات بنگريد كه چگونه شاخه های درخت تكبّر را در هم می شكند و از روييدن كبر و خودپرستی جلوگيری می كند.
┄┄┅┅✿❀🍃🌹🍃❀✿┅┅┄┄
AUD-20211028-WA0011.mp3
2.68M
#چله روز سی و چهار #زیارت_عاشورا
با صدای
هدیه به شهیدمدافع حرم نوید صفری👌
طرح مطالعاتی شهید مطهری 6.mp3
11.38M
🔰 سلسله جلسات #طرح_مطالعاتی_کتب_شهید_مطهری ۶
❇️ تدریس کتاب #خدمات_متقابل_اسلام_و_ایران ۶
❇️ جلسه ۶ (کتاب خدمات متقابل)
👆👆👆این جلسه فوق العاده مهم حتما گوش داده شود تا شیوه تحلیل و استدلال و نقد طرف مقابل یاد گرفته شود 👆👆👆
🎤 با توضیحات استاد احسان عبادی از اساتید مهدویت و پژوهشگر علوم حدیث و تاریخ
👌 کتب شهید مطهری، راهی عالی برای قوی شدن
سلام صبحتون بخیر و شادی
ان شاءالله که مطالعه کتاب رو فراموش نکردید
4_310226054725763367.mp3
2.2M
#عاشقانه ۱
🎧 آنچه خواهید شنید..؛
✍ من قهر می کنم.....
و....
تو برای آشتی کنان، پا پیش می گذاری...
❣عجیب خدایی هستی....؛ خداااااا
@Tanhamasirlezatbandegi
زبورانقلاب ۱۶.aac
3.1M
#زبور_انقلاب ۱۶
#شغلی که تاییدنشده
🇮🇷بسم رب الحسین علیه السلام🇮🇷
عرض شد اسلام 👈 تجارت رو به عنوان یکی از برترین شغل ها
تاکید و سفارش کرده است
حالا به نظر شما در مقابلش چه شغلی رو رد کرده؟
#کارمندی
عمارساباطی میگه به امام صادق علیه السلام عرض کردم که
مردی تجارت میکنه آیا درسته که از تجارت دست بکشه و
خودش رو اجیر دیگران قرار بده؟؟؟
امام علیه السلام فرمودند 👈 نباید خودش رو اجیر دیگران قرار بده
بلکه باید از خدا روزی بخواد و تجارت کنه
چرا که اگه خودش رو اجیر کنه؛ روزی خودش رو کم کرده😬
استاد کل اقتصاد به همه ی ما میگه که برید تجارت کنید
بعد ما بجای تجارت میریم سراغ کارمنذی و .......❌
و الان تو کشور ما چه فرهنگی وجود داره؟؟؟
همه دوست دارن کارمند بشن تا این که تاجر بشن😐
تو کشورهای اروپایی اکثر بچه های با استعداد یهودی ها
رشته ی اقتصاد رو انتخاب می کنن😨
از بچگی یادمیگیرن که چجوری تجارت کنن
اینا رو باید تو مدرسه به بچه ها آموزش بدیم
باید بچه ها اهل حساب و کتاب باشن✅
اخیرا تو بعضی از مدارس اول سال تحصیلی یه اعتبار و سرمایه ای میدن
و این بچه ها در طی سال تحصیلی باید باهاش تجارت کنن
حتی میز و صندلی هاشونو هم باید خودشون بخرن
و اگه خرابش کنن اخر سال که می خوان بفروشن
مجبور به قیمت کم بفروشن😣
معلم ها میتونن این طرح ها رو تو مدارس خودشون اجرا کنن
امیرمومنان حضرت علی علیه السلام به فرزندش
امام حسن علیه السلام می فرماید
👈 تا میتونی مزدبگیر نباش
بلکه خودت تولید کن و تجارت کن✅
پولت دست خودت باشه؛ لذا انسان یا باید تاجر باشه و یا تولید کننده
همه ی شما باید کارفرمای خودتون باشید👌
صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم
التماس دعای فرج و شهادت👌🌷✋
ان شاءالله
📝 #یادمون_باشه ؛
همه
تا بی نهایت ؛
جا برای بهتر شدن دارند!
چون؛
مقصد نهاییِ همه، تشبّه به یک کمال بی نهایته، یعنی خدا !
این خاصیت دنیاست ... مثلِ همهی رحمها،
که تا در اون بسر میبریم؛
وقت، برای بهتر شدن داریم!
🌛 #شب_بخیر