5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹شب گذشته به بهانه درگذشت مهرداد میناوند بدلیل ابتلای به کرونا فرصت جدیدی برای قاتلان و لاشخورهای سیاسی ایجاد شد تا احساسات ملت را برای خرید واکسن از انگلیس و آمریکا تحریک کنند!
آنها دلیل درگذشت مهرداد میناوند را عدم خرید واکسن از انگلیس و آمریکا معرفی میکنند اما جواب نمیدهند چرا در همین شبانه و روز گذشته در آمریکا ۴ هزار نفر و در انگلیس ۱۶۰۰ نفر جان خود را بدلیل کرونا از دست داده اند و واکسن های انگلیسی و آمریکایی نجاتشان نداده است!
یه تسلیت هم به جامعه ورزش دوست و فوتبالی اعم از قرمز و آبی، و به ویژه خانواده آقای میناوند عرض میکنیم.
روحش شاد
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اینم یه فیلم جالب و دوست داشتنی از مرحوم میناوند که حواسش به آرزوهای بچه ها بود علی الخصوص بچه های مدافعین حرم که دلشونو برای لحظاتی شاد کنه.
#مهرداد_میناوند #سرطان_اصلاحات #تحریم_واکسن_غیربومی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازهم یک شخصیت معروف دیگر قربانی طب هاریسونی شد.
مهرداد میناوند قبلا به دلیل ریزش مو طبق تجویز پزشک کورتون مصرف میکرد
از عوارض کورتون سرکوب سیستم ایمنی بدن و افزایش فشار خون و احتمال ابتلا به عفونت و ... هست
دیشب هم حرفهای پزشک معالج ایشان درباره علت فوت او را انتشار دادیم که گفته بودند "علت فوت آمبولی ریه بود"
و شاید ماسک یکی از عوامل آمبولی ریه ی ایشان بوده باشد.
——————————
✅ بروزترین پایگاه خبری طب اسلامی
@t_124ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌷🍂
نۅڪࢪے اهݪ بێٺ .....💛......
-استاد رائفی پور-
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 تمام جمهوری اسلامی حرم است..
💠🔹💠🔹💠
⭕️ اخیرا با توجه به اینکه به طور واضح دزدی اطلاعات توسط واتس آپ مشخص شده خیلی از کاربران اقدام به خروج از واتس آپ کردند
از طرفی دشمن صهیونیست برای اینکه مردم ما وارد پیامرسان های ایرانی نشن یه پیامرسان دزد دیگه رو به نام سیگنال معرفی کردند تا مردم رو از چاله در بیارن و بندازن توی چاه!
❇️ همه عزیزان انقلابی باید در همه شبکه های اجتماعی یک سوم از تولید محتواشون مربوط به ورود مردم به پیامرسان های داخلی باشه.
این چند روز رو از دست ندید و هر کدوم از شما دست چند نفر رو بگیره و خیلی با محبت و استدلال به پیامرسان های داخلی دعوت کنه.
🔸 بله پیامرسان های داخلی ممکنه برخی ایرادات رو داشته باشند ولی زمین تا آسمون بهتر از پیامرسان های کلاهبردار خارجی هستند.... این وظیفه شما عزیزان تنها به عنوان سربازان ولایت هست که تمام تلاش خودتون رو برای دعوت مردم به پیامرسان های داخلی بکنید.
🔶 در این زمینه هر تلاشی کردید و محتوایی آماده شد میتونید با ما به اشتراک بذارید تا سایر عزیزان هم استفاده کنند..
پ.ن
📸 ترک وات ساپ آنقدر گسترش یافته که وات ساپ با دادن چنین پیام هایی قصد دارد قدری از مخاطبان خود را نگه دارد...
استفاده از پیامرسان های خارجی هم در اختیار قرار گرفتن تمام اطلاعات در دستان یهود صهیونیست را در پی دارد و هم هزینه استفاده از حجم داده ها را دو برابر می کند.
14.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌تجمع مقابل مجلس
🔴 تجمع طلاب و دانشجویان انقلابی مقابل مجلس شورای اسلامی در اعتراض به سکوت و بی تفاوتی مجلس شورای اسلامی در برابر توطئه ی خرید واکسن های آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی (کواکس)
👌آنچه باید در مورد توطئه ی نسبت به سلامت ملت انقلابی ایران بدانیم:
🔺مخالفت رئیس جمهور با دستور صریح رهبر معظم انقلاب در ممنوعیتِ واکسن های کشنده و پر مخاطره
🔥چرایی ممنوعیت خرید واکسن های مربوط به کواکس
✅با انتشار این ویدئو به سلامت جامعه و بصیرت آحاد امت اسلامی کمک کنیم
👈مجموعه رایحه بوی سیب
👈قرارگاه حوزوی انقلاب اسلامی
#بازنشر