eitaa logo
روشنگری‌ آخرالزمان
5.3هزار دنبال‌کننده
49.2هزار عکس
45.9هزار ویدیو
642 فایل
هرآنچه که یک منتظر ظهور باید بداند سئوال ، پیشنهاد ، انتقاد خودرا در گروه هایمان مطرح فرمائید: https://eitaa.com/joinchat/2167734418C3f5169aabe گروه جهاد تبیین و افشاگری☝ نشر مطالب کانال ما بدون قیدوشرطی آزاد است(درراستای جهادتبیین)
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✋ مراقب پهنای باند روحانی باشید 🔺به این جمله دقت کنید: « پهنای باند یعنی آزادی مردم در کسب‌وکار الکترونیک، یعنی از ثبت سفارش گرفته تا بانک مرکزی و گمرک و ورود کالا به انبارها همه را مردم ببینند. پهنای باند یعنی مبارزه با فساد و کسی نمی‌تواند با مبارزه با فساد مخالف باشد. اگر می‌خواهید کسی را برای مبارزه با فساد احضار کنید باید من را احضار کنید نه اینکه وزیر من را احضار کنید..» ◀️در این استدلال👆 از تکنیک شاه‌ماهی سرخ استفاده شده است. شاه‌ماهی سرخ، یک استدلال مغلطه‌آمیز است که سازوکارش بر اساس پرت سازی حواس متکی است. در این تکنیک مرکز توجه منحرف و توجه افراد به موضوعات نامرتبط کشانده می‌شود. ◀️در این تکنیک یک موضوع بی‌ربط، اما جذاب وارد استدلال می‌شود تا توجه از موضوع اصلی منحرف شود. در این حالت مخاطبان ممکن است مسیر غلطی را دنبال کنند. اصطلاح نعل وارونه در زبان فارسی نیز به این شگردی برای رد گم کردن اشاره دارد. نعل را که به‌صورت وارونه به‌پای اسب بزنید، اثری که بر روی جاده‌ می‌گذارد، جهتی خلاف جهت واقعی حرکت را نشان می‌دهد. ◀️شاه‌ماهی سرخ زمانی بیشترین تاثیر را می‌گذارد که موضوع دوم، موضوعی بسیار جذاب مانند (مبارزه با فساد، عدالت ـ آزادی و..) یا بسیار حساس مانند (رسوایی جنسی ـ دزدی و..) باشد. 🔻پس براساس این تکنیک، مخاطبان همواره باید حواسشان به اظهارات احساسات برانگیز باشد. هدف گوینده و نسبت اظهاراتش با اصل مساله را بررسی کنیم. ✍معصومه نصیری
🌠☫﷽☫🌠 آقای آن زمانی که برای مذاکرات با مدیر (پاول دورف) سر از پا نمی‌شناختی، از این حرفا نمی‌زدی! استدلالت هم این بود که تلگرام روسی است و با نمونه های مشابه غربی به دلیل روسی بودن فرق داره!
🌠☫﷽☫🌠 ▪️‏فردای نامه رهبر انقلاب به پوتین، آقای ‎ و تیمش علیه پیام راهبردی رهبری توییت می‌زنند و سخنرانی می‌کنند! خدا قوت آقای وزیر!! ‎ 💬 محمد صالح مفتاح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎥دست های پشت پرده پروتکل های بهداشتی را بشناسیم! ⚠️ارتباط اعضای ستاد ملی کرونا با بهائی ها!!!⚠️ 4 تصمیم گیر اصلی ستاد ملی کرونا: 👈مینو محرز و مسعود مردانی کارشناسان سازمان بهداشت جهانی در ایران 👈آرش و کامیار علایی در آمریکا مینو محرز: 👈کنکور بدون ماسک برگزار شود ولی هئیات تعطیل شود! 👈ما قرینطینه نداریم مگر در قم!! ♨️این 4نفر را بیشتر بشناسیم: 👈تمام اعضای خانواده مینو محرز در خارج از کشور هستند! 👈مینو محرز و مردانی هر دو از محصلین سازمان بهداشت جهانی هستند! 👈مینو محرز و مردانی به همراه آرش و کامیار علایی بنیانگذاران کلینیک ها مثلثی در ایران هستند! این کلینیک ها، آموزش های جنسی 2030 و همجنسگرایی! را بصورت چراغ خاموش و بی سر و صدا، پیگیری و اجرا میکنند! 👈در سال 90 تعداد این کلینیک ها 128 مرکز اعلام شد؛ تعداد این کلینیک ها هم اکنون؟ 👥آرش و کامیار علایی هر دو توسط ضد جاسوسی اطلاعات دستگیر که آرش 3سال و کامیار 6سال بدلیل تشکیل این کلینیک های امریکایی در ایران، محکوم شدند! آن ها به امریکا فرار کردند... 👥برادران علایی انستیتوی جهانی بهداشت و حقوق انسانی را به جهت فشار برایران، برای اجرای پروتکل های بهداشت جهانی✡تاسیس کردند!!! ♨️تمام سختگیری های بی مورد علیه عزاداران حسینی و بسته ماندن حرم ها تماما بافشار بیرونی علایی ها و دستورات و تاکیدات داخلی مینو محرز و مردانی صورت میگیرد. 🚨چرخش وزارت بهداشت، دو روز مانده به محرم در عدم برگزاری هیئت ها در فضای بسته، فشار همین علایی ها و مینو محرز و مردانی بود!
1608570492128.pdf
17.85M
💠 همزمان با نزدیک شدن به دهه فجر، فایل pdf کتاب تقدیم تان می‌شود. 🔰 این کتاب که ما حصل ۱۷ هزار ساعت کار پژوهشی و بررسی ۱۹ هزار است، دستاورد های جمهوری اسلامی را در دوران بیان می‌کند و الحمد لله مورد تحسین و عنایت بسیاری از بزرگان واقع شده است. •┈┈••✾•🍃🌼🍃•✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡اعتراف باورنکردنی مینو محرز بر بی اثر بودن تمام داروهای تجویز شده برای کرونا و آزمایش اونا روی هزاران نفر! میگه داروهای ابولا مونده بود رو دستشون دادند برای کرونا‌ این سخنان تامل برانگیز این بار از زبان کسانی مطرح میشود که بارها طب سنتی اسلامی کشور را متهم به عدم کارایی می کردند.
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پروتکل های ویژه 👁چه کسانی پست پرده ی تعطیلی مراسم محرم هستند؟! جریان سکولار تیم نفوذ 👥نقش آرش و کامیار دو بهایی جاسوس فراری و مسعود مردانی و مینو محرز موسسان کلینیک مثلثی برای ایدز هراسی چیست؟