eitaa logo
روشنگری‌ آخرالزمان
5.3هزار دنبال‌کننده
49.2هزار عکس
45.8هزار ویدیو
642 فایل
هرآنچه که یک منتظر ظهور باید بداند سئوال ، پیشنهاد ، انتقاد خودرا در گروه هایمان مطرح فرمائید: https://eitaa.com/joinchat/2167734418C3f5169aabe گروه جهاد تبیین و افشاگری☝ نشر مطالب کانال ما بدون قیدوشرطی آزاد است(درراستای جهادتبیین)
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ روحانی باز هم از معاهده کواکس دفاع کرد‼️ ⁉️ چرا متوجه نمی شوید؟!!! ⛔️دستور صریح رهبری را باز هم زیرپا گذاشت و با پرروئی و خباثت و جسارت تمام از معاهده کواکس سخن گفت! تمام شرکتهای حاضر در کواکس ، آمریکایی انگلیسی و یا مخلوطی از این کشورها با کشورهای ثالث هستند که در دشمنی آنها باما هیچ شکی نیست! و طبق معاهده کواکس روحانی منافق در این شرایط بحرانی اقتصادی دلارهای بیت المال را خرج خرید واکسن از دشمنان خونی ما کرده است که با داعش هم نتوانستند مارا نابود کنند! وصداوسیمای ما به چنین منافق مزدوری اجازه میدهد هنوز هم درپخش زنده سخنرانی کند و با گستاخی به ورود واکسنهای آمریکائی انگلیسی که رهبری ممنوع کرده ، افتخار کند و با روح و روان این ملت بازی کند‼️ چرا مجلس انقلابی نما ساکت است⁉️ چرا علما و خواص جامعه خائنانه ویا جاهلانه سکوت کرده اند⁉️ چرا متوجه عمق فاجعه آمیز اهداف کرونا نیستند⁉️ ❌مدارس برای همیشه مجازی خواهد ماند ❌مجالس مذهبی برای همیشه محدود خواهد شد ❌تجارت برای همیشه دیجیتالی خواهد شد ❌مسافرت ها همیشه در محدودیت خواهد ماند ❌قرنطینه ها و فاصله های اجتماعی و خانوادگی همیشگی خواهد بود ❌واکسن ها اجباری خواهد بود 🔰 ویروس هراسی یک بازی کثیف است که بر محوریت ایجاد ترس و پمپاژ دروغ، تازه شروع شده است و هرگز پایان نخواهد یافت. ما در حال برده شدن، بیشتر برای هوش مصنوعی و حکومت مجازی هستیم. ⚠️ البته چند سالی با ایجاد مکرر گشایش و محدودیت و شل و سفت کردن، ظرفیت جامعه را برای به زنجیر کشیده شدن دائمی بالا میبرند، فقط همین ✡ چقدر ساده هستند آنها که فکر می کنند قرار است با رعایت چند ، داستان ختم بخیر شود! ⚠️ ، مکزیکی، آفریقایی و...بر شانه های جهالت و حماقت ملت ها سوار شده است. ایلومیناتی _ لژ_های_فراماسونری _میکروچیپ_ نانوچیپ و... همه دستورات ستاد ملی کرونا زیر نظر سازمان جهانی بهداشت با ابزاریست برای نظم نوین جهانی مورد نظر صهیونیزم جهانی ! کرونا با طب سنتی صحیح راحت پیشگیری ودرمان میشود ومانند چین میتوان فوتی های کرونا را به صفر رساند،پس چرا ستاد کرونا با خیانت خود مانع آگاهی مردم و موفقیت طب سنتی است؟! 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 دنیا در آستانه ظهور دستخوش تحولات گسترده ایست! عکس العمل ماست که میتواند به امر ظهور مولایمان کمک ویا آنرا سالها به تأخیر بیندازد! 🔻 برای دل امام زمانت قدمی بردار! روشنگری کن! روشنگری آخرالزمانی @roshangariakharalzamani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بازهم قسمت شده دیگر از فیلم دادستان که بازیگر آن فیلم اقدام به پخش قسمت های سانسور شده کرده است. •┈••✾••┈• ‌ اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُِ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️ تهدید انتخابات ۱۴٠٠ برای جریان لیبرال 🖊سعیدمحمد
غلبه بر تحریم ها آغاز شده؛ معطل پُف فیل آمریکا نمی مانیم 🔹آمریکا درخواست وتو شده اش در شورای امنیت، درباره بازگشت خودکار تحریم های ضد ایرانی را پس گرفت؛ محدویت اعمال شده درباره عدم امکان تردد دیپلمات های ایرانی در مدار ۲۵ مایلی در نیویورک (مقر سازمان ملل) را برداشت و اعلام کرد دعوت اروپا برای حضور در کمیسیون مشترک برجام را می پذیرد. ♦️این اقدامات بی محتوا و نمایشی که در برخی رسانه ها به سان پُف فیل، تفت داده می شود، در واقع امر، ارزش یک بسته چیپس و پفک را هم در دنیا ندارد؛ چه رسد به این که بخواهد با تعهدات آمریکا درباره برداشتن تحریم ها سنجیده شود. 🔹جمهوری اسلامی نمی پذیرد که غرب، شکست های دولت آمریکا را برای ایران فاکتور کند. با این کارهای بی ارزش، نه تحریم های نفتی تغببر می کند و نه تحریم های مالی و بانکی. ♦️ضمنا یک نکته مهم باید در کانون ارزیابی ها باشد: در حالی که فشار های آمریکا، حداکثری بود، ما توانستیم فروش نفت را که به زیر سیصد هزار بشکه رسیده بود، از مرداد و شهریور امسال به بالای یک میلیون بشکه برسانیم و فروش محصلات فرآوری شده نفتی (مثل بنزین) را هم توسعه دهیم. 🔹به عبارت دیگر، خنثی سازی تحریم ها با جدیت و به شکل موثر آغاز شده و ایران دیگر مثل دو سال گذشته، معطل پشت هم اندازی آمریکا و اروپا نخواهد ماند. ♦️در چنین رویکرد پیشرویی که حتی فارین پالیسی می گوید "ایران به واسطه اقتصاد مقاومتی، اقتصاد رو به رشدی را در سال جاری میلادی در پیش خواهد داشت"، مضحک خواهد بود که آمریکا پس گرفتن درخواست رد شده "اجرای مکانیسم ماشه" یا برداشتن محدودیت های غیر قانونی علیه دیپلمات های ایرانی در نیویورک را برای ما فاکتور کند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پول زیادی کنار گذاشته شده است تا کاندیداهای انقلابی انتخابات ریاست جمهوری را در میدان رقابت نگه دارند و جریان مخالف با اجماع دیگر پیروز شوند.
کرونا انگلیسی به زیارت کربلا رفت و کرونا چینی به زیارت قم 😷تو ماسک را دوبله بزن و غسل وایتکس و الکل بگیر
تخلفات رضا ملک‌زاده محرز شد/او دادگاهی می‌شود 🔹فانا: سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به بررسی ۴۰ شکایت واصله از رضا ملک‌زاده معاون سابق تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در این کمیسیون گفت: بعد از تحقیقات صورت گرفته و توضیحات ملک‌زاده، دو شغله بودن وی و تعارض منافع در صدور مجوز بکارگیری یک داروی هپاتیت C محرز شد 🔹علی خضریان افزود: ملک‌زاده همزمان با معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، رئیس انجمن متخصصین گوارش و کبد و مدیرعامل یکی از شرکت‌های تولیدکننده داروی هپاتیت C بوده و در دستورالعمل‌های صادر شده توسط وزارت بهداشت و انجمن، داروی تولید شده توسط شرکت خود را به عنوان داروی اصلی معرفی می‌کرد و این باعث متضرر شدن شرکت‌های تولیدی دیگر شده است 🔹وی گفت: گزارش نهایی بررسی‌های کمیسیون و کارگروه مربوطه پس از وصول دفاعیات نهایی ملک‌زاده برای رسیدگی به مراجع حقوقی مرتبط ارسال می‌شود/فارس 👌تا محاکمه ی همه ی سران کروناهراسی
🔸️دکتر حریرچی: 🔹در برخی از شهرهای جنوب آذربایجان غربی وقتی عروسی دوهزار نفره گرفته میشود یا در خوزستان مجلس ختم سه هزار نفری گرفته میشود کرونا اوج می گیرد. 👌دکی جان ظاهراً بپژامه تاثیر خودشو گذاشته، چرا مراسم چند ده هزار نفری است الله مصباح یزدی هیچ تاثیری در اوج گرفتن کرونا آنهم بعد از دو ماه نمی‌گذارد؟! ملت را چی فرض کردید که میبافید و پیش میروید؟! 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 🎥تست‌های PCR جعلی؛ عامل قرمز شدن اوضاع کرونا در خوزستان!!!!!!!! 👌نمکی رسوا شد، آیا کسی هست او را محاکمه کند؟
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تست‌های PCR جعلی؛ عامل قرمز شدن اوضاع کرونا در خوزستان!!!!!!!! 👌نمکی رسوا شد، آیا کسی هست او را محاکمه کند؟
🕸بوی توطئه جدید علیه روابط ایران و عراق به مشام میرسد🕸 ⏪ آقای وزیر؛ هلند یا عراق؟! 🔻همانطور که می‌دانید دوهفته‌ای هست که وضعیت خوزستان قرمز شده؛ متاسفانه بهداشت و درمان استان تا همین دیروز اعمال جراحی زیبایی و الکتیو را لغو نکرد و عملاً خود بیمارستان‌ها محل تجمع و شیوع کرونا شده‌اند. 🔹حالا نمکی وزیر بهداشت گفته: کانون اصلی گرفتاری ما در کرونای انگلیسی استان خوزستان بدلیل مسافرین ورودی از کشور عراق بودند! در حالیکه یک ماه پیش رئیس علوم پزشکی اهواز گفته عامل انتشار یک هلندی بوده! 🔸اولین مورد ابتلای کرونای انگلیسی در خوزستان یک هلندی بوده ولی وزیر به عراق ربط میدهد تا حاشیه جدیدی را به همت رسانه‌های داخلی و خارجی‌شان بیافرینند! 🔹جالب است که تمامی سفرهای هوایی به اروپا و ترکیه و ...همچنان دایر است! 🔸سفر آقای رئیسی به عراق دستاوردهای خوبی داشته؛ آیا قرار است ماجرای دروغینی که بر سر قم پیاده شد بر سر روابط ایران و عراق پیاده شود؟