eitaa logo
روشنگری‌ آخرالزمان
5.3هزار دنبال‌کننده
49.2هزار عکس
45.9هزار ویدیو
642 فایل
هرآنچه که یک منتظر ظهور باید بداند سئوال ، پیشنهاد ، انتقاد خودرا در گروه هایمان مطرح فرمائید: https://eitaa.com/joinchat/2167734418C3f5169aabe گروه جهاد تبیین و افشاگری☝ نشر مطالب کانال ما بدون قیدوشرطی آزاد است(درراستای جهادتبیین)
مشاهده در ایتا
دانلود
ملت بزرگ ایران عاشقان ولایت انقلابیون علما مراجع روحانیت اساتید دانشگاه بسیجیان چرا سکوت کرده‌اید دارند از خطر قرمز ها و دستورات رهبری یک به یک عبور می کنند چرا اعتراض نمی کنید مگر رهبری حکم نفرمودند « واردات واکسن های آمریکایی وانگلیسی ممنوع است»» به بهانه بدهی کره جنوبی به ایران واکسن انگلیسی آکسفورد استرازنکا را وارد ایران و به مردم تزریق کردند حال آرام آرام قصد وارد کردن واکسن های آمریکایی کرونا را دارند؟! با این بهانه که در کشور دیگری غیر از آمریکا و انگلیس تولید شده؟ آیا رهبری با این گفته موافقند یا خیر؟ ما بطور علمی و کارشناسی معتقدیم اعتمادی به واکسن های کرونای آمریکا و انگلیس نیست و سخن رهبری مورد تایید کارشناسان بوده و هر جا تولید شود تحت کنترل آمریکا و انگلیس است و به دلیل دشمنی آشکار دولت های آمریکا و انگلیس علیه کشور و ملت ایران واردات آن صلاح نیست و قابل اعتماد نیست. عزیزان عاشق امنیت ایران و سلامت ایرانیان اگر دسترسی دارید هر طریقی که می توانید فورا در باره این گفته سخنگوی ستاد کرونا از رهبری استعلام کنید آیا رهبری هنوز بر حکم قبلی هستند یا واردات واکسن های کرونای آمریکایی انگلیسی در کشور خارج از آمریکا تولید شود ورود و تزریق آن به ایرانیان اشکالی ندارد؟ ما تا رسیدن حکم جدید رهبری بر موضع قبلی خود هستیم و حمایت خود را از آن و مخالفت خود را با این گفته سخنگوی ستاد کرونا اعلام می کنیم. اولا در حال حاضر در صورت حمایت جدی وزارت بهداشت چندین واکسن ایرانی کرونا آماده تولید است دوماً چندین واکسن خارجی غیر آمریکایی در حد ده ها میلیون دوز خریداری شده چه نیازی به واکسن آمریکایی وانگلیسی است؟ این چه اصراری است برای واردات واکسن های پر عارضه انگلیسی و امریکایی؟ ما منتظر نظر رهبری در این موضع دولت هستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من حیدریم.mp3
9.29M
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
👓 همانقدر که حکمیت را می‌توان به امیرالمؤمنین نسبت داد، برجام را نیز می‌توان به رهبری منتسب دانست. عده‌ای با شیطنت و سوءاستفاده از بیانات دیروز رهبری در پی تطهیر برجام‌خواهان هستند؛ به خیال اینکه حافظه تاریخی مردم به شدت ضعیف است!! اما کور خوانده‌اند..
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 نظر رهبر راجع به 🔹 به آن شروط ۹گانه‌ای که بنده نوشتم نگاه کنید، در این شرایط اگر شود من موافق هستم! ❗️ به این نحو که شد از اول هم اعتقادی نداشتم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فتوای وزارت بهداشت: خاک آمریکا مرغوب نیست! 📌 رئیسی معاون وزیر بهداشت و سخنگوی ستاد کرونا هراسی: نهی رهبری درمورد واکسن،مربوط به واکسن هایی است که در خاک آمریکا و انگلیس تولید می شود وگر نه در خصوص واردات واکسن های آمریکایی و انگلیسی که در کشورهای دیگر تولید می شود منعی نداریم. مثل آسترازنکای انگلیس و مدرنای آمریکا/ کلاب هاوس روزنامه همشهری مورخ 13 اردیبهشت 1400 تکبیر✊ الله اکبر الله اکبر الله اکبر مرگ بر خاک آمریکا مرگ بر خاک انگلیس مرگ بر خاک اسرائیل درود بر شرکت های آمریکایی سلام بر کمپانی های اسرائیلی سلام بر مسولان انگلیس سلام بر ایادی بهداشت جهانی مرگ بر تبریزیان مرگ بر روازاده مرگ بر روغن بنفشه واکسن بزنید از هر ۵ بچه یکی عقیم شود وشماهم مرض مزمن بگیرید ووقتی هم مردید بگویند بخاطر واکسن نبوده است. باور نمیکنید علاوه بر هسته ای ودولت در وزارت بهداشت هم نفوذ شده درمان واقعی عسل وسیاه دانه یا حجامت یا داروی امام کاظم علیه السلام باور وغیرت داری نشربده و از مردن یا عقیم شدن یا بیمارشدن هموطنت جلوگیری کن🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا