eitaa logo
روشنگری‌ آخرالزمان
5.2هزار دنبال‌کننده
49.5هزار عکس
46.3هزار ویدیو
643 فایل
هرآنچه که یک منتظر ظهور باید بداند سئوال ، پیشنهاد ، انتقاد خودرا در گروه هایمان مطرح فرمائید: https://eitaa.com/joinchat/2167734418C3f5169aabe گروه جهاد تبیین و افشاگری☝ نشر مطالب کانال ما بدون قیدوشرطی آزاد است(درراستای جهادتبیین)
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 تکنولوژی علیه انسان شرح تصاویر : روستایی در هند که از روز آغازبه‌کار دکل 5G در آن، روزانه صدها پرنده جان می‌بازند و بی‌تردید آثار زیان‌بار آن دکل بر اهالی محل، اگر چه شاید محسوس نباشد اما ژرف و ماندگار خواهد بود —————————— اجباری ممنوع این آمار فوتی‌های کرونا مربوط به عوارض واکسن و داروهای تجویز شده توسط سازمان جهانی بهداشت است که بیشتر بودجه و عواملش توسط صهیونیست تأمین میشود ! این بیماری با داروها و روش های صحیح به آسانی درمان میشود ولی واکسن ها برعکس باعث جهش ویروس و پیچیده‌تر شدن اوضاع خواهد شد ! اطباء طب سنتی و متخصصان مخالف واکسن لطفا !
🔴 پروژه کشتار مردم آغاز شده است 🔴 دکتر فریدون حقی: تمام بیمارستانها پر شده از واکسینه ها، فقط آزاده ای نیست تا رسانه ای کند 🔴 صدها فیلم و مستندات از واکسینه های فوت شده موجود هست تا به موقع منتشر شوند. ✅اطلاعات بیمار بستری در بیمارستان نوشته موجود: دو نوبت واکسن فایزر دریافت کرده است کرونا_فریب_قرن اجباری ممنوع این آمار فوتی‌های کرونا مربوط به عوارض واکسن و داروهای تجویز شده توسط سازمان جهانی بهداشت است که بیشتر بودجه و عواملش توسط صهیونیست تأمین میشود ! این بیماری با داروها و روش های صحیح به آسانی درمان میشود ولی واکسن ها برعکس باعث جهش ویروس و پیچیده‌تر شدن اوضاع خواهد شد ! اطباء طب سنتی و متخصصان مخالف واکسن لطفا !
🔴‏آیا میدونستید ورود واکسن خارجی کرونا به آمریکا ممنوعه؟ ➖➖➖➖➖ ⏰ @shomareshmakooszohor
ارائه_راهکار_برای_مقابله_با_اجباری_شدن_واکسن 👆👆👆آی دی آقای رئیسی (ریاست جمهوری) لطفا فیلم صحبتهای وزیر بهداشت درباره مجبور کردن مردم به واکسیناسیون عمومی را برای ایشون و نمایندگان شهرهاتون در مجلس، بفرستید و ازشون بخواهید که مانع این کار بشوند و البته هر فیلم یا متنی که میتونه در زمینه ی فتنه کرونا به ایشان کمک کند که تصمیمات درستی اتخاذ کنند. به خصوص صحبتهای رهبری در تاریخ ۱۹دی۹۹ (درباره ضرورت استفاده از ظرفیتهای طب سنتی) و هرآنچه که خودتان صلاح میدانید... 🇮🇷ما_ملت_امام_حسینیم یادمان باشد: حق_گرفتنی_ست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کارکنان کادر درمان یونان در اعتراض به واکسیناسیون اجباری دست از کار کشیدند و تظاهرات کردند اجباری ممنوع این آمار فوتی‌های کرونا مربوط به عوارض واکسن و داروهای تجویز شده توسط سازمان جهانی بهداشت است که بیشتر بودجه و عواملش توسط صهیونیست تأمین میشود ! این بیماری با داروها و روش های صحیح به آسانی درمان میشود ولی واکسن ها برعکس باعث جهش ویروس و پیچیده‌تر شدن اوضاع خواهد شد ! اطباء طب سنتی و متخصصان مخالف واکسن لطفا !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 ویدیویی واضح از اقدام هوشمندانه امیرعبداللهیان دوران ذلت دیپلماسی ایران توسط لیبرال‌ها، به پایان رسیده 🔸️در پایان مراسم کنفرانس بغداد هنگامی که نوبت به عکس پایانی حضار مراسم رسید ، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در صف اول و در کنار سران کشورهای شرکت قرار گرفت. 🔸️این اقدام احتمالا در پاسخ به شیطنت تیم تشریفات مراسم جهت کنار قرار گرفتن وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی و سعودی انجام شد که دقت نظر وزیر امورخارجه ایران را نشان می دهد. 🔸️همچنین حضور وزیر امور خارجه ایران در کنار سران رده اول کشورها پیغامی به کشورهای منطقه ای و بین المللی ارزیابی می شود. 🔸️این اقدام بازتاب زیادی در رسانه های عربی داشته است.
اگه دقت کرده باشید همه یکصدا دارن میگه در آینده پاندمی های بدتر رخ خواهد داد و حتی بایدن تا حالا دوبار گفته بدترین قسمت کووید در راه است. اینها همه آماده سازی ذهنی برای مرگ و میر ناشی از واکسنه که اسمش یک بیماری جدید خواهد بود مثلا کووید20 اجباری ممنوع این آمار فوتی‌های کرونا مربوط به عوارض واکسن و داروهای تجویز شده توسط سازمان جهانی بهداشت است که بیشتر بودجه و عواملش توسط صهیونیست تأمین میشود ! این بیماری با داروها و روش های صحیح به آسانی درمان میشود ولی واکسن ها برعکس باعث جهش ویروس و پیچیده‌تر شدن اوضاع خواهد شد ! اطباء طب سنتی و متخصصان مخالف واکسن لطفا !
🌸تنها راه نجات ⚠️ سرگردان شدن شیعیان در آخرالزمان امام علی بن ابی طالب(علیه السلام) در چندین روایت به این گرفتاری اشاره دارند. 🔸 عنْ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ علیه السلام قَالَ: لِلْقَائِمِ مِنَّا غَيْبَةٌ أَمَدُهَا طَوِيلٌ كَأَنِّي بِالشِّيعَةِ يَجُولُونَ جَوَلَانَ النَّعَمِ فِي غَيْبَتِهِ يَطْلُبُونَ الْمَرْعَى فَلَا يَجِدُونَهُ أَلَا فَمَنْ ثَبَتَ مِنْهُمْ عَلَى دِينِهِ وَ لَمْ يَقْسُ قَلْبُهُ لِطُولِ أَمَدِ غَيْبَةِ إِمَامِهِ فَهُوَ مَعِي فِي دَرَجَتِي يَوْمَ الْقِيَامَةِ ثُمَّ قَالَ ع إِنَّ الْقَائِمَ مِنَّا إِذَا قَامَ لَمْ يَكُنْ لِأَحَدٍ فِي عُنُقِهِ بَيْعَةٌ فَلِذَلِكَ تَخْفَى وِلَادَتُهُ وَ يَغِيبُ شَخْصُهُ. برای قائم ما دوره غیبتی هست كه مدت زمان زیادی طول خواهد كشید. گویی شیعیان را هم اكنون با چشم خود می بینم كه در آن دوره همانند گله ای بی سرپرست در دشت و صحرا پراكنده شده اند و دنبال سرپناه و محل امن و راحتی می گردند امّا آن را پیدا نمی كنند. ای مردم! آگاه باشید در چنان شرایطی اگر كسی در دین خود ثابت قدم باشد و در نتیجه طولانی شدن دوره غیبت قلب او قساوت پیدا نكند در روز قیامت با من خواهد بود. 📚 كمال الدین و تمام النعمة، ص 303 به دو طریق و ص 480 به طریق دیگر. 👌بنا بر روایات دیگر در غیبت امام زمان(علیه السلام)، مردم آن چنان دچار حیرت و سرگردانی می شوند كه عده زیادی از آنان گمراه می گردند. تنها كسانی كه به دامن عترت پیامبر اكرم(صلی الله علیه و آله) چنگ بزنند نجات پیدا می كنند و در مسیر هدایت باقی می مانند. (ر.ک كتاب الغیبة للنعمانی، ص: 141، 152 و 159. الغیبة، شیخ طوسی، ص 338) *الهی ‌بِحَقِ‌السّیدة‌ زِینَب ْ‌سَلٰام ُ‌اَللّهْ‌ عَلَیْها َّ‌عَجّل‌لِوَلیکَ‌الغَریبِ‌ المَظلومِ الوَحید الطرید الشرید الفَرَج* —————————— اجباری ممنوع این آمار فوتی‌های کرونا مربوط به عوارض واکسن و داروهای تجویز شده توسط سازمان جهانی بهداشت است که بیشتر بودجه و عواملش توسط صهیونیست تأمین میشود ! این بیماری با داروها و روش های صحیح به آسانی درمان میشود ولی واکسن ها برعکس باعث جهش ویروس و پیچیده‌تر شدن اوضاع خواهد شد ! اطباء طب سنتی و متخصصان مخالف واکسن لطفا !
تبلیغات رئیس جمهور فعلی: ما کل مملکت و اقتصاد را به برجام گره نمی زنیم... رئیس جمهور بعدی: ما کل مملکت و سلامت را به واکسن گره نمی زنیم... ما اشتباه کردیم و نتیجه آن این همه کشته بود... اجباری ممنوع این آمار فوتی‌های کرونا مربوط به عوارض واکسن و داروهای تجویز شده توسط سازمان جهانی بهداشت است که بیشتر بودجه و عواملش توسط صهیونیست تأمین میشود ! این بیماری با داروها و روش های صحیح به آسانی درمان میشود ولی واکسن ها برعکس باعث جهش ویروس و پیچیده‌تر شدن اوضاع خواهد شد ! اطباء طب سنتی و متخصصان مخالف واکسن لطفا قیام_کنید !
👆یکی از اصلی ترین قاتل های کرونایی این دستگاه است! 😱دستگاه پمپ تزریق 👈بیماران وقتی به ونتیلاتور وصل می‌شوند، دستگاهی بصورت اتوماتیک به بیماران کرونایی داروی بیهوشی تزریق می‌کند! یعنی هر زمان که امکان هوشیاری وجود دارد بطور مجدد دستگاه تزریق خودکار، فعال می‌شود و بیمار در کمای مصنوعی باقی می ماند. در مجموع با این برنامه بیمار حق بازگشت به زندگی ندارد تا فوت شود! اجباری ممنوع این آمار فوتی‌های کرونا مربوط به عوارض واکسن و داروهای تجویز شده توسط سازمان جهانی بهداشت است که بیشتر بودجه و عواملش توسط صهیونیست تأمین میشود ! این بیماری با داروها و روش های صحیح به آسانی درمان میشود ولی واکسن ها برعکس باعث جهش ویروس و پیچیده‌تر شدن اوضاع خواهد شد ! اطباء طب سنتی و متخصصان مخالف واکسن لطفا !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر_حسین_منتظر در شبکه افق 🚫در قضیه آنفولانزای خوکی میخواستند در مساجد و هیأت ها رو ببندند و واکسن آن رو به مردم جهان تزریق کنند 🚫تزریق واکسن در کشورهای مختلف متوقف شد چون معلوم شد سرطانزا است و رامسفلد سهامدار آن است 🚫ایران آخرین کشوری بود که واکنش نشان داد و هنوز واردات واکسن میکرد❗️ امیدواریم روزی مجبور نشوند بگویند ایران آخرین کشوری بود که فهمید کرونا فریبی بود برای تزریق واکسن های کشنده و عقیم کننده و باعث نسلکشی گسترده شیعیان شد و.... اجباری ممنوع این آمار فوتی‌های کرونا مربوط به عوارض واکسن و داروهای تجویز شده توسط سازمان جهانی بهداشت است که بیشتر بودجه و عواملش توسط صهیونیست تأمین میشود ! این بیماری با داروها و روش های صحیح به آسانی درمان میشود ولی واکسن ها برعکس باعث جهش ویروس و پیچیده‌تر شدن اوضاع خواهد شد ! اطباء طب سنتی و متخصصان مخالف واکسن لطفا !
⭕️ خبرداغ 🔻اولين اقدام انقلابي وزير جوان كار . دكتر عبدالملكي مدير عامل سابق شستا / ١٥ نفر از مشاورين نجومي بگير شستا و معاون امور هلدينگهاي شستا ( باجناق حسين فريدون ) اخراج شدند . ◾️پس از بركناري محمد رضواني فر مدير عامل پرحاشيه شستا ، وزير جوان كار در اولين اقدام انقلابي قابل تحسين ، امروز دستور اخراج ١٥ نفر از مشاورين بيكار رضواني فر با حقوقهاي بيش از ٢٠ ميليون توماني را صادر نمود . ◾️همچنين معاون امور هلينگهاي شستا ( سعيد كاردار ) باجناق حسين فريدون و فردي بسيار ثروتمند !! در اقدامي انقلابي با دستور وزير كار اخراج شد . ◾️بايد ديد در روزهاي آينده تحولات شستا و مبارزه با فساد در اين شركت باز هم ادامه خواهد داشت 🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی