۱۳ بهمن ۱۳۹۸
#تشرفات
عالممحقق شیخ حسن تویسرکانی فرمود: اوایل جوانی که در نجف اشرف مشغول تحصیل بودم امر معیشت بر من سخت می گذشت. بنا گذاشتم فقط به قصد دعا برای توسعه حال به کربلا مشرف شوم. اولی که وارد شدم شب را خوابیدم در حالی که هنوز به حرم حضرت سیدالشهدا علیه السلام مشرف نشده بودم. در خواب به حضور حضرت بقیه الله ارواحنا فداه رسیدم، فرمودند: «فلانی دعا کن»! عرض کردم: مولا جان، من فقط به قصد دعا کردن مشرف شده ام. فرمودند: خیلی خوب، اینجا بالای سر است، دعا کن.
✨💫✨
من دست به دعا برداشتم و با تضرع و زاری دعا کردم. فرمودند: نشد! دوباره بهتر از اول مشغول دعا کردن شدم، باز فرمودند: نشد! مرتبه سوم به جد و جهد آنگونه که بلد بودم در دعا اصرار نمودم. باز فرمودند: نشد! در اینجا من عاجز شدم وعرض کردم: آقاجان! دعا کردن وکالت بردار هست یا نه؟! فرمودند: بله هست. عرض کردم: من شما را وکیل کردم که برای من دعا بفرمایید. حضرت فرمودند: خیلی خوب و دست به دعا برداشتم و برای من دعا کردند و من در اینجا از خواب بیدار شدم بعد هم به نجف برگشتم.
✨💫✨
ناقل قضیه میگوید: شخص تاجری از اهل تویسرکان که ساکن تهران بود، به زیارت عتبات مشرف گردید و به حضور مبارک حجةالاسلام میرزای رشتی رسید و چون شیخ حسن تویسرکانی از شاگردان مبرز ایشان بود بهمین جهت میرزای رشتی توصیف او را نزد تاجر تویسرکانی بسیار نمودند و بالاخره فرمودند: دخترت را به او بده. حاجی تاجر فورا قبول کرد. پس از چند روز جناب شیخ حسن صاحب عیال و ثروتو خانه و زندگی گردید.
📗عبقری الحسان ج۱ ص۳۸۶، ملاقات با امام زمان در کربلا ص ۶۳
🌹اللهم ارنی الطلعة الرشیدة
@bidary11
۱۳ بهمن ۱۳۹۸
۱۳ بهمن ۱۳۹۸
#کلام_نورانی_استاد
در زیارت جامعه می گوییم: بِاَبی انتم و اُمّی و اهلی ومالی و اسرتی.
پدر و مادرم به فدای شما.
معنایش این نیست که پدر و مادرت را جلوی امام زمان ارواحنافداه قربانی کن. نه!
یعنی اگر پدر و مادرم حرفی بر خلاف امام زدند، آنها را کنارمی زنم. فدای شما.
اگر خودم، دلم چیزی خواست که برخلاف خواسته شما بود، من آن را کنار می زنم. فدای شما. آقا، شما حرفتان جلوتر است، من هیچ، من فدای شما.
و اهلی، یعنی اگر زنم دستوری داد و شما کراهتی داشتید، فدای شما. شمادرست می گویید.
و مالی، یعنی اگر مال من خواست جلوی من را بگیرد که من به شما برسم، مالم فدای شما، من به شما میرسم.
و اُسرَتی یعنی هر چه دارم فدای شما.
در زیارت جامعه در پنج مورد می گویید: بابی انتم و امّی و نفسی.
اگر خدا نکرده اینها را دروغ بگوییم که کارمان زار است و در اکثر زیارتها این جملات است...
⚛حضرت آیت الله سیدحسن ابطحی رحمة الله علیه
@bidary11
۱۳ بهمن ۱۳۹۸
۱۴ بهمن ۱۳۹۸
۱۴ بهمن ۱۳۹۸
4_5807821671490388644.mp3
833.6K
💠توضیح قسمهای پی در پی خدای تعالی در سوره شمس برای تأکید اهمیت #تزکیه_نفس
⚠️کدامیک از ما مسأله روحمان را اینطور جدی گرفته ایم؟!
🎤: حضرت استاد آیت الله ابطحی
زمان: ٧ دقیقه
#سخنرانی
@bidary11
۱۴ بهمن ۱۳۹۸
سلام پادشاه تنهای زمین 🌺
کجا می گردی ای جانِ جهان! جانم به قربانت
که جان شد از فراقت نیمه جان، جانم به قربانت
جمالت را زبس می بینم و از بس نمی بینم
نمی دانم نهانی یا عیان جانم به قربانت
کجا دورت بگردم ای چراغِ عالمِ خلقت
بگردم در زمین یا آسمان جانم به قربانت
نمی دانم کجایی در کدامین سو، ولی دانم
روانم گشته دنبالت روان، جانم به قربانت
امیرِ کاروانِ دل! اگر چه نیستم قابل
مرا همره ببر با کاروان جانم به قربانت
#نوای_دلتنگی
@bidary11
۱۵ بهمن ۱۳۹۸
بیداری از خواب غفلت
سوال بی مورد ممنوع❌ 🌹امام زمان ارواحنا فداه فرمودند: 🔸درهاى سؤال را از چيزهايى كه براى شما مفيد ني
👌«ذکری ساده برای مقابله با صفت زشت تجسس»
#خودسازی
🔸اگر می خواهید با سوالات و افکاری که به مغزتان سرایت میکند و به شما ربطی ندارد، مبارزه کنید در همان لحظه با خودتان بگویید: «به من چه »
به من چه ربطی دارد؟
🔹یکی از نشانه های پیشرفت و کمالات این است که آنهایی که به کمال رسیده و پیشرفت کردند به هیچ وجه این طور سوال هایی را نمی پرسند و افکارشان در این جهت نمی رود که بخواهند سر در بیاورند که کی چه کار کرد؟!
🔸همین که پرسیدید یا فکرتان دارد می رود... (ببینید این یک الگو است، یک معیار است می توانید تشخیص بدهید چه قدر رشد کرده اید،) اگر می بینید خیلی فکرتان می رود روی این جهت که فلانی کی هست؟ چی کار کرد؟ و چی هست؟ و چی پوشید؟
بفهمید هنوز رشد نکردید و هنوز تا خدا فاصله بسیار زیادی دارید این خیلی مهم است.
پس تمرین کنید با این ذکر، سوالات بیمورد نپرسید.
🔷استاد حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی
@bidary11
۱۵ بهمن ۱۳۹۸
بیداری از خواب غفلت
☘شیخ جعفر آقای مجتهدی (۵١) جناب آقای میرزا علی اکبر خرم قزوینی نقل کردند: یک روز که با عده ای در مح
☘شیخ جعفر آقای مجتهدی (۵٢)
جناب آقای مجاهدی نقل کردهاند: روزی مقارن غروب، مرحوم حجت الاسلام آقای حاج میرزا تقی زرگری را در حوالی خیابان بیمارستان فاطمی به گونه ای غیر مترقبه ملاقات کردم، به من گفتند دلم خیلی گرفته اشت، بیایید برویم منزل کمی درددل کنیم! وقتی به منزل ایشان رفتیم پس از رد و بدل شدن برخی مطالب، خاطرهای را برای من تعریف کردند. گفتند: پیش از آشنایی با آقای مجتهدی، به خاطر ارادتی که به مرحوم حاج ملّاآقاجان زنجانی رحمت الله داشتم، مدّتی آن مرحوم در منزل بنده مقیم بود و دراتاقی که در قسمت جنوبی خانه و نزدیک در ورودی است به سر می برد.
⚡️⚡️⚡️
پس از رحلت آن مردخدا، آقای مجتهدی نیز مدتی در اتاق مجاور اتاق آن مرحوم اقامت داشتند و از محضرشان کسب فیض می کردم. پس از رحلت حاج ملاآقاجان و عزیمت آقای مجتهدی رحمت الله به مشهد، اغلب خاطره های روحانی آنان را مرور می کردم ولی تحمل جای خالی ایشان برایم بسیار دشوار بود. روزی نزدیکی های غروب در همین اتاق نشسته و چشم خود را به در اتاق روبرو دوخته بودم و با خود می گفتم:
در دلم بود که بی دوست نباشم هرگز
چه توان کرد؟ که سعی من و دل باطل بود! به خاطر می آوردم که روزگاری مرحوم حاج ملاّآقاجان زنجانی رحمت الله در این خانه زندگی می کرد و من به برکت همدمی با آن عاشق دلسوخته حضرت ولیّ عصر ارواحنافداه حالات خوشی داشتم و ایامی را نیز به یاد می آوردم که با آقای مجتهدی در همین خانه مأنوس بودم و از برکات وجودیِ آن مردخدا بهره مند می شدم.
⚡️⚡️⚡️
در اثر مرور خاطره ها، غربتی دامنگیر به سراغم آمد و پریشان خاطریِ عجیبی پیدا کردم ناگهان از فراز اتاقی که مرحوم حاج ملاّآقاجان زنجانی رحمت الله زمانی در آن ساکن بود، برق شدیدی زد و پس از آن در هاله ای از نور مرحوم حاجی با همان سیمای جذّاب و ملکوتی هویدا شد و در حالی که لبخندی به لب داشت به من نگاه می کرد. پس از چند لحظه دیگر برق خیره کننده ی دیگری به مراتب شدیدتر از برق اول، از بالای اتاقی که آقای مجتهدی رحمت الله در آن زندگی می کرد، درخشید و متعاقب آن آقای مجتهدی در هاله ای از نور جلوه گر شد. سپس مرحوم حاج ملّاآقاجان زنجانی رحمت الله در حالی که به آقای مجتهدی اشاره می کرد، مرا مورد خطاب قرار داده گفت: ببین چه گوهری را با تو آشنا کرده ام! اگر من نیستم، این مرد که هست. اگر رفیق راه می طلبی بسم اللّه...
#شرح_حال_اولیاء_خدا
@bidary11
۱۵ بهمن ۱۳۹۸
۱۶ بهمن ۱۳۹۸
#کلام_نورانی_استاد
💢 #صراط_مستقیم ما قرآن و روایات است.
ما #ایمان را فقط به مسجد رفتن و نماز و قران و روزه میدانیم، بقیهی مسائل را توجه نداریم. مسائل اخلاقی و اجتماعی بسیار مهم است.
🔺دین یعنی راه و روش صحیح زیستن، خدا به نماز ما هیچ نیازی ندارد، اگر کسی بگوید برای خدا نماز می خوانم جسارت است به خدا.
حالا من نماز خواندم، آیا همه چیز تکمیل است؟ نه اینطور نیست.
🔺مهمترین مسائل، همین مسائل اخلاقی است که انسان را اجتماعی تربیت می کند که
در خانواده با همسر و فرزند،
و در اجتماع با مردم چطور برخورد کند.
🔺رسول اکرم (صلی الله علیه وآله)میفرمایند: بهترین شما نزد خدا آن کسی است که حسن خلق دارد، یعنی با دیگران خوب برخورد می کند ، خوش برخورد است، متواضع است، کظم غیظ دارد و از خطاهای دیگران چشم پوشی می کند، درصدد برطرف کردن خطاهای خودش است نه دیگران!!!
♦️استاد حاجآقا زعفری زاده
@bidary11
۱۶ بهمن ۱۳۹۸