هدایت شده از اخلاق، اوج نیاز
برگی زرین از #چهل_حدیث امام خمینی(۱۷۱)
فصل در بیان ضررهای اجتماعی غیبت
چنانچه این معصیت کبیره و این موبقه عظیمه از مفسدات ایمان و اخلاق و ظاهر و باطن است و در دنیا و آخرت انسان را منجر به رسوایی و بی آبرویی می کند، چنانچه شمه ای از آن را در فصل گذشته شنیدی، همین طور این رذیله مفاسد اجتماعی و نوعی نیز دارد، و از این جهت از بسیاری از معاصی قبح و فسادش افزون می باشد.
یکی از مقاصد بزرگ شرایع و انبیاء عظام، سلام الله علیهم، که علاوه بر آنکه خود مقصود مستقل است، وسیله پیشرفت مقاصد بزرگ و دخیل تام در تشکیل مدینه فاضله می باشد، توحید کلمه و توحید عقیده است، و اجتماع در مهامّ امور و جلوگیری از تعدیات ظالمانه ارباب تعدی است، که مستلزم فساد بنی الانسان و خراب مدینه فاضله است.
و این مقصد بزرگ، که مصلح اجتماعی و فردی است، انجام نگیرد مگر در سایه وحدت نفوس و اتحاد همم و الفت و اخوّت و صداقت قلبی و صفای باطنی و ظاهری، و افراد جامعه به طوری شوند که نوع بنی آدم تشکیل یک شخص دهند، و جمعیت به منزله یک شخص باشد و افراد به منزله اعضا و اجزاء آن باشد، و تمام کوششها و سعی ها حول یک مقصد بزرگ الهی و یک مهم عظیم عقلی، که صلاح جمعیت و فرد است، چرخ زند.
و اگر چنین مودّت و اخوّتی در بین یک نوع یا یک طایفه پیدا شد، غلبه کنند بر تمام طوایف و مللی که بر این طریقه نباشند. چنانچه از مراجعه به تواریخ، خصوصا تاریخ جنگهای اسلام و فتوحات عظیمه آن، مطلب خوب روشن می شود، که در اوایل طلوع این قانون الهی، چون شمه ای از این اتحاد و وحدت در بین مسلمین بوده و مساعی آنها مشفوع به تخلیص نیّات نوعا بوده، در مدت کمی چه فتوحات بزرگی کردند، و در اندک زمانی به سلطنتهای بزرگ آن زمان، که عمده آن ایران و روم بوده، غلبه کردند و با عده کم بر لشکرهای گران و جمعیتهای بی پایان غالب شدند.
@nyaz_ir
هدایت شده از نهج البلاغه
#سبک_زندگی را از #نهج_البلاغه بیاموزیم (۲۸۰)
وقال علیه السلام:يَا أَسْرَى الرَّغْبَةِ أَقْصِرُوا فَإِنَّ الْمُعَرِّجَ عَلَى الدُّنْيَا لاَ يَرُوعُهُ مِنْهَا إِلاَّ صَرِيفُ أَنْيَابِ الْحِدْثَانِ. أَيُّهَا النَّاسُ، تَوَلَّوْا مِنْ أَنْفُسِكُمْ تَأْدِيبَهَا، وَاعْدِلُوا بِهَا عَنْ ضَرَاوَةِ عَادَاتِهَا.
حکمت ۳۵۹ نهج البلاغه
امام علیه السلام فرمود: اى اسيران حرص و رغبت در دنيا! بس كنيد، زيرا افراد دلبسته به دنيا را جز صداى برخورد دندانهاى حوادث سخت، به خود نياورد. اى مردم! تربيت نفس خويش را بر عهده بگيريد و آن را از كشش عادات (بد) بازداريد.
بخش اول:
اى اسيران هوس!
امام علیه السلام در اين گفتار حكيمانه خود به دو مطلب اشاره مى كند:
نخست دنياپرستان را مخاطب قرار داده مى فرمايد: «اى اسيران حرص در دنيا بازايستيد»؛
(يَا أَسْرَى الرَّغْبَةِ أَقْصِرُوا).
تعبير به «اسير» بيان بسيار مناسبى است، زيرا دنياپرستانى كه گرفتار حرص در دنيا مى شوند به جايى مى رسند كه از خود اراده اى ندارند و همچون اسير، شب و روز در فكر به چنگ آوردن اموال بيشتر يا مقامات بالاترند
و چقدر زشت است انسانى كه گل سرسبد جهان آفرينش است چنان اسير حرص شود كه اراده خود را از دست بدهد.
افزون بر اين، تشبيه به «اسير» دليل بر بى ارزش بودن اين افراد است، زيرا همواره به اسيران با ديده حقارت مى نگريستند و براى آنها مقام و موقعيتى قائل نبودند و در بسيارى از موارد آنها را به صورت بردگان خريد و فروش مى كردند.
آنگاه امام علیه السلام دليلى براى دستور بازايستادن اسيران حرص ذكر كرده مى فرمايد:
«زيرا افراد دلبسته به دنيا را جز صداى برخورد دندان هاى حوادث سخت، به خود نمى آورد»؛
(فَإِنَّ آلْمُعَرِّجَ عَلَى آلدُّنْيَا لاَ يَرُوعُهُ مِنْهَا إِلاَّ صَرِيفُ أَنْيَابِ آلْحِدْثَانِ).
امام علیه السلام در اينجا تشبيه شگفتى كرده، حوادث سخت را به حيوانات درنده اى شبيه مى داند كه به هنگام حمله دندان هايشان را به هم مى سايند و دندان قروچه مى كنند به گونه اى كه صداى دندانهاى آنها شنيده مىشود.
امام علیه السلام مى فرمايد:
حوادث خطرناك هنگامى كه دامان آنها را گرفت و همچون حيوان درنده اى كه لحظه اى پيش از حمله دندانهايش را به هم مى سايد به آنها حمله ور مى شود وهنگامى بيدار مى شوند كه كار از كار گذشته است.
افراد زيادى را سراغ داريم يا در تاريخ نامشان آمده كه چنان غرق زرق و برق دنيا و هوا و هوسها مى شدند كه هيچ موعظه اى در آنها موثر نمى شد. تنها زمانى بيدار مى شدند كه حوادث سخت و خطرناك دامن آنها را گرفته بود.
@nahj_ir
هدایت شده از خانواده امن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫🍃💫🍃💫🍃💫
سلام و عرض صبح بخیر
امروز پنجشنبه متعلق است به
*امام حسن عسکری علیه السلام*
شادی روح پاک آن بزرگوار
*۵ صلوات بفرستیم*
*اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد*
__🍃🌸🍃______
@amn_org
کجایی؟! دقیقا کجایی؟!
#هشت_سال_خسارت
اصلاحطلبان سالهای سال از تنش زدایی بعنوان یکی از راهکارهایشان برای حل مشکلات کشور میگفتند. از میرحسین موسوی تا حسن روحانی. اما تجربه این هشت سال نشان داد که تنش زدایی مد نظر آنان چیزی نیست جز انفعال و سکوت در برابر هر حمله و توهینی.
۲۸ آبان ۱۳۹۲ در دو انفجار تروریستی در مقابل سفارت ایران در بیروت ۲۶ نفر از جمله رایزن فرهنگی ایران در لبنان به شهادت میرسند. عامل حمله ماجد الماجد یکی از افسران امنیتی سعودی است که با بندر بن سلطان مدیر پیشین دستگاه امنیتی سعودیها ارتباط تنگاتنگی دارد.
دی ماه همان سال یعنی سال ۹۲ یکی از دیپلماتهای کشور که از اعضای اصلی سفارت ایران در یمن است در این کشور ترور میشود و به شهادت میرسد. (فیلم اول مربوط به بازگشت پیکر این شهید به کشور است.)
سعودیها علنا از دشمنی با ایران سخن میگویند؛ عادل الجبیر وزیر خارجه سعودیها ایران را بزرگترین حامی تروریسم در دنیا معرفی میکند. محمد بن سلمان هم میگوید ما جنگ را به داخل خاک ایران میکشیم!
با وجود همه این حرفها و اقدامات،ظریف تا مدتها میگوید ما آماده همکاری با برادران سعودیمان هستیم! یا میگوید ما به دنبال توسعه دوستی و مودت با دوستان عربستانی خود هستیم! اما دوست و برادر گفتن به سعودیها هم دردی را دوا نمیکند،و وزیر خارجه سعودیها حتی بعد از فاجعه منا هم درخواست دیدار ظریف را رد میکند!
این ماجرا به نحو شدیدتری،در مقابل امریکاییها اتفاق میافتد.در شرایطی که روحانی میگوید اوباما را فردی مودب و باهوش یافتم، اوباما ایران را کشوری یاغی معرفی میکند! در روزهایی که روحانی میگوید اگر میخواهیم دنیا با ما با ادب حرف بزند، ما هم دیگر در این دوره جدید هر حرفی را نباید بزنیم، وندی شرمن معاون وزیر خارجه امریکا میگوید دروغ و نیرنگ در ذات ایرانیها است! آنها بعد از برجام باز هم میگویند همه گزینهها علیه ایران روی میز است. در عمل هم هر چه ایران را بیشتر تحریم میکنند باز هم دولتیها اعلام میکنند برجام نقض نشده، یا تا نقض فاحش برجام فاصله داریم!
با همین انفعال، امریکاییها و صهیونیستها و سعودیها فهمیدند هر کاری بکنند،هزینهای نمیدهند؛ پس تحریمهای بیشتر و شدیدتری وضع کردند؛ از برجام خارج شدند و خیالشان راحت بود که دولت ایران پاسخی نمیدهد؛ سیاست فشار حداکثری را به کار گرفتند؛ به نطنز حمله کردند؛ و وقتی باورشان شد که ترور قهرمان ملی این ملت از طرف دولتِ خمارِ برجام بیپاسخ میماند، مستقیما وارد شدند و او را ترور کردند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نشرحداکثری
🔴امام خمینی: باید تصفیه بشوند از این مغز هایی که عاشق آمریکا هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعرخوانی میثم مطیعی در رابطه با ظریف
هدایت شده از صحیفه سجادیه
شرح دعای ۴۴ صحفیه سجادیه. قسمت ۱-۹
بسم الله الرحمن الرحیم
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِهِ، وَ اَلْهِمْنا مَعْرِفَةَ فَضْلِهِ وَ اِجْلالَ حُرْمَتِهِ، وَ التَّحَفُّظَ مِمّا حَظَرْتَ فيهِ...
فراز بعدی که از دعای شریف و پر مضمون ۴۴ صحیفه سجادیه شرح داده میشه، به نوعی مهمترین بخش این دعاست که حضرت سجاد علیه السلام، آثار روزه داری رو تبیین میفرمایند.
این بخش از دعا، در واقع از دو قسمت تشکیل شده که قسمت اول زیربنا و لازمه اثربخشی دعاست و علیرغم کوتاه بودن عبارات، مهمتر و قابل توجه بیشتره، در این قسمت حضرت، سه ویژگی رو برای افراد بیان میکنند که اگر اینها رو دارا باشند، امکان بهره مندی از روزه رو خواهند داشت و به عبارتی به محیط مقدس و طهارت بخش روزه وارد خواهند شد. این سه ویزگی عیارتند از:
۱- شناخت برتری ماه مبارک بر مابقی ماهها
۲- شکوهمند، گرامی و بزرگ دانستن ماه مبارک رمضان
۳- خویشتنداری و رعایت دستورات مخصوص ماه مبارک رمضان
از نظر اسلام و قران کریم و روایات مستند، زمان بر دو دسته تقسیم میشه که در مقیاسهای قابل اندازه گیری، ساعت، روز ، هفته ، ماه و سال هستند که میتونند خوب یا بد باشند/ یعنی قطعا بین ساعتها بعضی ساعتها خوب و بعضی بد هستند/ بین روزها بعضی خوب و بعضی بد هستند/ بین هفته ها، ماهها و سالها هم همینطور/ این تقسیم بندی به خوب و بد، پیش از انکه به ذات زمان برگرده به کارکرد آن مربوطه و گویی از این طریق الگوی اولیه ی زمان زندگی تبیین میشه
منظور کلی از خوب بودن یک مقطع زمانی، با برکت بودن، پر خیر بودن، امکان اتصال راحتتر با معنویات و کم هزینه بودن مادیست/ منظور از بدی و نحوست هم، پیش نرفتن کارهای مادی به علت عدم برخورداری از تاییدات معنوی ست.
بعد از این اصل، نوبت به نسبت بین مقاطع زمانی خوب میرسه یعنی بین خوبها هم رتبه بندی وجود داره که بنابر بحث پیش رو، ماه مبارک رمضان، برترین ماه بین ماههای خوب سال قرار داده شده/ طبیعتا بین ماههای بد هم همین نسبت و رتبه بندی وجود داره و مثلا ماه صفر، بیشترین نحوست رو به همراه داره.
پس نخستین برتری ماه مبارک رمضان بر دیگر ماهها، هم برتری ذاتی هم برتری کارکردی این ماه مبارک است، که اگرچه در عمل مشخص میشه اما روزه دار می بایست از قبل به این مسئله معتقد باشه و شناخت کافی از اون داشته باشه.
@sahifeh_ir
هدایت شده از روشنگری آخرالزمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 ترسِ دولت از یک شعر
🔶 بعد از تُهمتِ آقای ظریف به شهید سلیمانی، دیشب در شبکه 3 آقای میثم مطیعی با خواندنِ این شعر👆، جوابِ کوبنده ای به دولت داد، طوری که امروز روحانی ترسید و از صدا و سیما خواست که آرامشِ خود را حفظ کند!!!🤣🤣🤣
نشر_حداکثری
#سرطان_اصلاحات_امریکائی
#ظریف_خائن
#صوت_ظریف_با_اهداف_کاملا_انتخاباتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری عجیب #رائفی_پور درباره سنگ تمام میدان برای #دیپلماسی واقعا شنیدنی است.
این کلیپ را منتشر کنید تا مدعیان بنفش فکر نکنند که مردم نامحرم هستند. مردم همه چیز را میدانند و بیشتر از آن، بی عرضگی دولت را خوب متوجه می شوند.
در این کلیپ ببینید که میدان چگونه زمینه را برای فعالیت های اقتصادی و دیپلماسی فراهم کرده است.
آیا #محاکمه_ظریف نباید در دستور کار نظام قرار بگیرد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ معادله ای که غلط از آب درآمد
🔹با خبر برکناری آشنا اینقدر که دولت مردم رو بازی داده که همه با شنیدنش بلافاصله میگن این #یه_بازی_جدیده که یا روحانی رو دور زدن و شاکی شده و یا برای مصون نگه داشتن ظریف از فشار #استعفا_و_استیضاح است اما...
... اما حقیقت اینه که:
اولا همه خوب وارد میدان شدند تا مقابل دوگانه سازی و تحریف تاریخ رو بگیرند که خارج از معادلات طرف مقابل بود و
ثانیا دست رو کسی گذاشتند که مردم روش #غیرت داشتند./محمود باقری
هدایت شده از تفسیر قرآن
درس دویست و بیست و دوم
تفسیر آیه ۱۹۶ سوره #بقره از تفسیر نور
وَ أَتِمُّوا الْحَجَّ وَ الْعُمْرَهَ لِلّهِ فَإِنْ أُحْصِرْتُمْ فَمَا اسْتَیْسَرَ مِنَ الْهَدْیِ وَ لا تَحْلِقُوا رُؤُسَکُمْ حَتّی یَبْلُغَ الْهَدْیُ مَحِلَّهُ فَمَنْ کانَ مِنْکُمْ مَرِیضاً أَوْ بِهِ أَذیً مِنْ رَأْسِهِ فَفِدْیَهٌ مِنْ صِیامٍ أَوْ صَدَقَهٍ أَوْ نُسُکٍ فَإِذا أَمِنْتُمْ فَمَنْ تَمَتَّعَ بِالْعُمْرَهِ إِلَی الْحَجِّ فَمَا اسْتَیْسَرَ مِنَ الْهَدْیِ فَمَنْ لَمْ یَجِدْ فَصِیامُ ثَلاثَهِ أَیّامٍ فِی الْحَجِّ وَ سَبْعَهٍ إِذا رَجَعْتُمْ تِلْکَ عَشَرَهٌ کامِلَهٌ ذلِکَ لِمَنْ لَمْ یَکُنْ أَهْلُهُ حاضِرِی الْمَسْجِدِ الْحَرامِ وَ اتَّقُوا اللّهَ وَ اعْلَمُوا أَنَّ اللّهَ شَدِیدُ الْعِقابِ (۱۹۶)
و حج وعمره را برای خدا به اتمام رسانید و اگر محصور شدید(و موانعی مانند ترس از دشمن یا بیماری اجازه نداد که پس از احرام بستن،حج را کامل کنید) آنچه از قربانی فراهم است(ذبح کنید واز احرام خارج شوید.)وسرهای خود را نتراشید تا قربانی به قربانگاه برسد و اگر کسی بیمار بود و یا ناراحتی در سر داشت(و ناچار بود سر خود را زودتر بتراشد،)باید کفّاره ای از قبیل روزه یا صدقه یا قربانی بجا آورد وچون(از بیماری ویا دشمن)درامان شدید،پس هر کس بدنبال عمره تمتّع،حج را آغاز کرده آنچه را از قربانی که میسّر است(ذبح کند.)و هرکس که قربانی نیافت،سه روز در ایام حج روزه بدارد و هفت روز به هنگامی که بازگشتید،این ده روزِ کامل است.(البتّه)این(حج تمتّع) برای کسی است که خاندانش ساکن(مکّه و)مسجد الحرام نباشند.و از خدا پروا کنید و بدانید که او سخت کیفر است.
نکته ها:
* در این آیه،کلیّات وگوشه ای از احکام حج و عمره آمده است،ولی تفصیل آن در روایات و فتاوای علما می باشد.
«حج»مناسکی است که بنیان گذار آن حضرت ابراهیم علیه السلام بوده و در میان عرب از زمان آن حضرت متداول بوده و به فرمان خداوند این برنامه در اسلام نیز امضا شد و تا روز قیامت نیز خواهد بود.
«عمره»به معنای زیارت است و هرکس وارد مکّه شود باید با لباس احرام به زیارت کعبه و طواف آن برود.حج و عمره مثل اذان و اقامه،دو عمل مشابه هستند که اندکی تفاوت دارند.
«هَدی»،نام قربانی حج است.
* این آیه،عمره تمتّع را در کنار حج تمتّع آورده است؛ «فَمَنْ تَمَتَّعَ بِالْعُمْرَهِ إِلَی الْحَجِّ» ،لکن یکی از خلفا به اجتهاد خود آن را منع کرد.البتّه این اجتهاد در برابر فرمان صریح خداوند است.
* حکم مسائل اضطراری،محدود به زمان ضرورت است.ولذا بر خلاف موارد عادّی که در سفر روزه جایز نیست،در این سفر در صورت عدم ذبح قربانی،روزه واجب است و آن هم باید در سه روز هفتم،هشتم و نهم ماه باشد،چرا که روز دهم عید قربان است که روزه ی آن حرام می باشد.
* امامان معصوم در تفسیر جمله ی «أَتِمُّوا الْحَجَّ» فرمودند:حجِ تمام،حجی است که در آن کلام زشت،گناه و نزاع نباشد و از محرّمات پرهیز شود. و انسان توفیق یابد امام زمان خود را ملاقات کند.
پیامهای این آیه را در شماره بعد بخوانید
@alquran_ir
هدایت شده از عرفان، اوج ناز
#سفارشهای_امام_صادق_عليه_السّلام_به_عبداللَّه_بن_جندب (۸۰)
از آیت الله مصباح یزدی
ادامه سخن در مورد خوف و رجا
ﺑﺎﻟﺎﺗﺮﻳﻦ ﻧﻴﺎﺯ ﻓﻄﺮﯼ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻋﻨﺎﻳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. ﻗﺮﺁﻥ ﮐﺮﻳﻢ ﻳﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮒ ﺗﺮﻳﻦ ﻋﺬﺍﺏﻫﺎﯼ ﺍﻟﻬﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﺳﺨﻦ ﻧﮕﻔﺘﻦ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﺎ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺷﻘﯽ ﺫﮐﺮ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﯽﻓﺮﻣﺎﻳﺪ:..
ﻭ ﻟﺎ ﻳﮑﻠﻤﻬﻢ ﺍﻟﻠﻪ ﻭ ﻟﺎ ﻳﻨﻈﺮ ﺍﻟﻴﻬﻢ ﻳﻮﻡ ﺍﻟﻘﻴﺎﻣﺔ ﻭ ﻟﺎ ﻳﺰﮐﻴﻬﻢ ﻭ ﻟﻬﻢ ﻋﺬﺍﺏ ﺃﻟﻴﻢ؛
یعنی:
ﻭ ﺧﺪﺍ ﺭﻭﺯ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﺑﺎ ﺁﻧﺎﻥ ﺳﺨﻦ نمیﮔﻮﻳﺪ، ﻭ ﺑﻪ ﺍﻳﺸﺎﻥ ﻧﻤﯽ ﻧﮕﺮﺩ، ﻭ ﭘﺎﮐﺸﺎﻥ ﻧﻤﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﺪ، ﻭ ﻋﺬﺍﺑﯽ ﺩﺭﺩﻧﺎﮎ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺩﺍﺷﺖ. ﺍﻳﻦ ﻋﺬﺍﺏ، ﺍﺯ ﻫﺮ ﻋﺬﺍﺏ ﻭ ﺁﺗﺸﯽ ﺳﺨﺖ ﺗﺮ ﺍﺳﺖ.
ﺷﺎﻳﺪ ﻣﺎ ﺍﻟﺎﻥ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺭﮎ ﻧﮑﻨﻴﻢ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﭼﻪ ﻧﻮﻉ ﻋﺬﺍﺑﯽ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﺁﻥ ﮔﺎﻩ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﻧﻴﺎﺯ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻭﺟﻮﺩﻣﺎﻥ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﮐﺮﺩﻳﻢ ﻭ ﺍﺯ ﻋﻨﺎﻳﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ (ﺳﺨﻦ ﮔﻔﺘﻦ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻭ ﺗﻮﺟﻪ ﺧﺪﺍ) ﻣﺤﺮﻭﻡ ﺷﺪﻳﻢ، ﺁﻥ ﮔﺎﻩ ﺧﻮﺍﻫﻴﻢ ﻓﻬﻤﻴﺪ ﮐﻪ ﭼﻪ ﻧﻌﻤﺘﯽ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻳﻢ.
ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﺧﻮﻑ ﻭ ﺭﺟﺎ ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﺍﻣﻮﺭ ﺩﻧﻴﺎﻳﯽ ﻧﻴﺴﺖ ﻭ ﻓﻘﻂ ﺍﻣﻮﺭﯼ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺩﻧﻴﺎ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﯽﺗﺮﺳﻴﻢ ﻳﺎ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﻣﻴﺪ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﺷﺎﻣﻞ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ، ﺑﻠﮑﻪ ﻣﻮﺍﺭﺩﯼ ﻣﻬﻢ ﺗﺮ ﻭ ﺍﺳﺎﺳﯽ ﺗﺮ ﺭﺍ ﻧﻴﺰ ﺩﺭ ﺑﺮ ﻣﯽﮔﻴﺮﺩ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺑﺎ ﺑﺎﻟﺎ ﺑﺮﺩﻥ ﻣﻌﺮﻓﺘﻤﺎﻥ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﻴﻢ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺩﺭﮎ ﻭ ﻟﻤﺲ ﮐﻨﻴﻢ.
ﺧﻮﻑ ﻭ ﺭﺟﺎ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ، ﻋﺎﻣﻞ ﺣﺮﮐﺖ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ:
ﻣﺎ ﻋﻠﺎﻭﻩ ﺑﺮ ﺍﻳﻦ ﮐﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﺯ ﺑﺮﺧﯽ ﺍﻣﻮﺭ ﺑﺘﺮﺳﻴﻢ، ﺑﺎﻳﺪ ﺍﺯ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺁﻥ ﺍﻣﻮﺭ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﺳﺖ ﺣﺴﺎﺏ ﺑﺒﺮﻳﻢ. ﻣﺜﻠﺎ، ﻣﺎ ﻋﻠﺎﻭﻩ ﺑﺮ ﺍﻳﻦ ﮐﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﺯ ﻋﺬﺍﺏ ﺁﺧﺮﺕ ﺑﺘﺮﺳﻴﻢ، ﺑﺎﻳﺪ ﺍﺯ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﻋﺬﺍﺏ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺍﻭ ﺍﺳﺖ ﻧﻴﺰ ﺣﺴﺎﺏ ﺑﺒﺮﻳﻢ ﻭ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺸﻨﺎﺳﻴﻢ.
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﮔﺎﻫﯽ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻣﯽﺗﺮﺳﺪ ﮐﻪ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﻣﺒﺘﻠﺎ ﺑﻪ ﻭﺑﺎ، ﺳﺮﻃﺎﻥ ﻭ ﻳﺎ ﺍﻳﺪﺯ ﮔﺮﺩﺩ ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﻧﻴﺰ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﻣﯽﺷﻨﺎﺳﺪ ﮐﻪ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺪ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺑﻴﻤﺎﺭﯼﻫﺎ ﻣﺒﺘﻠﺎ ﮐﻨﺪ. ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﯼ، ﺷﻨﺎﺧﺖ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﺍﻧﺎﻳﯽ ﻭﺍﺭﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﻋﺬﺍﺏ ﻭ ﻳﺎ ﺩﻓﻊ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ، ﺍﻣﺮﯼ ﻟﺎﺯﻡ ﻭ ﺿﺮﻭﺭﯼ ﺍﺳﺖ.
ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩ ﺑﻪ ﻣﻌﺎﺩ ﺩﺍﺭﻧﺪ؛ ﻳﻌﻨﯽ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻭ ﻧﻴﺰ ﻋﺬﺍﺏ ﻭ ﺛﻮﺍﺏ ﺁﺧﺮﺕ ﻣﻌﺘﻘﺪﻧﺪ، ﺍﻣﺎ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﺧﺘﻴﺎﺭ ﺍﻳﻦ ﻋﺬﺍﺏﻫﺎ ﻭ ﺛﻮﺍﺏﻫﺎ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﮐﻴﺴﺖ، ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺷﻨﺎﺳﻨﺪ.
@nazz_ir
🔴 از وین چه خبر؟
✍️ #محمدصادق_کوشکی
🔹 در این چند روزی که دوستان با قدرت و غیرت کامل، مشغول پاسخگویی به مطالب ظریف در مصاحبه محرمانه بودند، جناب «عراقچی» در کمال سکوت و بدون کمترین مزاحمتی سرگرم ادامه مذاکرات « وین» بودند و هیچ کسی هم از روند مذاکره و موضوعات مطرح شده خبردار نشد!
🔸 عزیزان مجلس هم که قرار بود مراقب مذاکرات وین و نتایج آن باشند تا مانع خلق « برجام 2» توسط جناب عراقچی شوند، بی خیال مذاکرات وین شده و دنبال احضار ظریف و سوال یا استیضاح او افتاده اند......
✅ ظریف هم پس از افشای مصاحبه، به سفر خارجی رفته و هنوز برنگشته.....
🔹 هفته پیش رو هم مصادف با شبهای قدر است و آبها از آسیاب می افتد و عراقچی هم پس از بازگرداندن آمریکا به برجام و انجام ماموریت، در کمال سکوت به تهران باز می گردد و دوستان خودی هم دلخوش از این که حق ظریف را کف دستش گذاشته اند، مشغول دعواهای انتخاباتی می شوند و.......
🔸 نتیجه این که به برکت «ماجرای ظریف» ، حواس همه از «مذاکرات عراقچی» پرت شد و او توانست بدون مزاحمت، ماموریتش (احیای برجام) را انجام بدهد.
💢 به فرمایش معصوم، مومن باید باهوش و زیرک باشد و از یک تهدید دوبار آسیب نبیند! نکند دوستان خودی دچار ضعف ایمانند که هر بار با ترفندهای «آشنا» حواسشان از مسائل اصلی و جاری پرت می شود!!
۱📛📛📛📛📛📛📛📛📛📛📛
🚧⚠🚧⚠🚧⚠🚧⚠🚧⚠🚧
💢طوفان دیگری در راه است!