✳️ دکتر علی نوبخت حقیقی، یار شفیق وزیر، استعفا داد
رخدادهای تشکیلاتی که حکایت از انشقاق در. حوزه وزارت وزارت بهداشت دارد به سرعت در حال شکلگیری است.
دکتر نوبخت که در انتصاب و حمایت از دکتر نمکی نقش بزرگی را ایفا کرده است، به دنبال استعفای دکتر ملکزاده، از سمتهای خود کنارهگیری کرد.
متن استعفا به شرح زیر است:
«جناب اقای دکتر سعید نمکی
با سلام و احترام
با نهایت تاسف بدینوسیله عدم توفیق همکاری با ان رفیق شفیق را اعلام میدارم
عدم اجرای پیشنهاد مشفقانه حقیر و دوست بلند پایه ما در جلسه مورخ ۱۶-۸-۹۹ و موافقت اولیه جنابعالی که میتوانست باعث وحدت شده واز جو موجود جلوگیری نماید، اینک بعداز سخنان انجناب در اصفهان در کوبیدن علم و دانشمندان پزشکی جان بر کف ایران و پاسخ معاونت پژوهشی متاسفانه راهی برای همکاری بنده با جنابعالی و آن وزارتخانه باقی نگذاشته است
با ارزوی توفیق
علی نوبخت
۹۹-۸-۳۰
*اهداف متصور در زمینه استعفاها در وزارت بهداشت:*
۱- تلاش برای عزل نمکی
۲- تلاش برای بی اثر کردن محدودیت های اول آذر
۳- بازی های مافیای دارو برای زمینگیر کردن طب سنتی در مقابله با کرونا
۴- ایجاد حواس پرتی نسبت به برنامه های دولت در خصوص مذاکرات احتمالی
۵- تلاش مافیای دارو برای ردگم کنی در خصوص کشته ها
۶- تلاش برای به چالش کشیدن اثربخشی ۴ داروی گیاهی موثر در درمان کرونا با طرح حاشیه ها و استعفاها
⚫️انا لله وانا الیه راجعون ⚫️
شهادت همکار محترم جناب آقای قاسمی مسئول نقلیه بیمارستان شهدای قم را خدمت جناب سرهنگ قاسمی مدیر امداد و درمان سازمان بسیج جامعه پزشکی قم و جامعه سلامت استان قم تسلیت عرض می نماییم و برای آن مرحوم غفران الهی و علو درجات را از خداوند منان خواهانیم.
سازمان بسیج جامعه پزشکی قم
۱۳۹۹ /۰۹/۰۱
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
✳️ رئيس جمهور آینده هم اصلاح طلب است؟
نویسنده، دکتر کوشکی
الف) اصلاحطلبان میتوانند دولت آینده را به چنگ بیاورند! همان گونه که در هشت سال اخیر، قدرت را در دست داشتند! آنها هنوز از حمایت شبکههای ماهوارهای بیگانه برخوردارند و فضای مجازی را برای دزدیدن عقل مردم در ایام انتخابات در دست دارند و لشکر سلبریتیها با یک اشاره آنها وارد میدان خواهند شد!
ب) اصلاحطلبان ترجیح میدهند زیر پوشش (به قول حجاریان رحم اجارهای) فردی مانند روحانی به قدرت برسند، چون هم از مزایای قدرت بهره میبرند و هم ادای اپوزیسیون را درمیآورند و هم از زیر بار مسئولیت و پاسخگویی فرار میکنند! و اهلش میدانند که لذت قدرت در بیمسئولیتی و عدم پاسخگویی است.
ج) هدف اصلاحطلبان از کسب قدرت اداره کشور، حل مشکلات مردم و یا محرومیت زدایی نیست. آنها قدرت را برای اجرای برنامههایی مانند سند ٢٠٣٠ و ترویج نگرش سکولار و پاسخگویی به مطالباتی مانند حذف حجاب اسلامی از جامعه و حضور زنان در استادیومهای فوتبال میخواهند. اما اگر به شکل مستقیم و مانند دوران خاتمی به قدرت برسند ناگزیر خواهند بود پاسخگوی مطالبات واقعی مردم باشند (همان چیزی که عباس عبدی مواجهه با لشکر قابلمه بدستان! توصیف میکرد) و دقیقا به همین دلیل است که ترجیح میدهند، با واسطه به قدرت برسند تا هم امکان اجرای برنامههایشان را داشته باشند و هم ملزم به خدمت به مردم و پاسخگویی به خواستههای آنها نباشند.
د) چرایی انصراف «عارف» در سال ۹۲ و کنار کشیدن «جهانگیری» در سال ۹۶ به همین موضوع باز میگردد. این رویه مظلومنمایی و طلبکاری دائمی و بهره برداری از قدرت بیمسئولیت آنچنان به اصلاحطلبان مزه داده که در سال ۱۴۰۰ هم به دنبال پیاده کردن همین الگو هستند و «علی لاریجانی» میتواند طعمه بعدی قدرتطلبان اصلاحات باشد. لاریجانی برای کسب قدرت به رأی بدنه اصلاحات نیازمند است و اصلاحات هم دنبال «رحم اجارهای» جدید میگردد و همین میتواند مبنای توافق دو طرف برای انتخابات ۱۴۰۰ باشد. اصلاحات در قبال استخدام سلبریتیها و سر خط کردن فضای مجازی، سهم خود را از دولت لاریجانی خواهند گرفت.
و) علم کردن ظریف به عنوان نامزد اصلاحات در انتخابات ١۴٠٠ را جدی نگیرید. آنها خوب میدانند ظریف مرد این میدان نیست! اصلاحات دنبال یکی مانند روحانی است که برای دستیابی به قدرت حاضر و قادر به «بردن هر باری» باشد و بدون تردید لاریجانی روی دیگر سکه روحانی است!
ز) در این میان وضعیت جناح اصولگرا دیدنی است! این عزیزان از الان خود را برنده انتخابات سال آینده میدانند و مشغول تقسیم وزراتخانهها و مناصب دولتیاند و فرصتی برای دیدن واقعیتها ندارند و اصلا بعید نیست که با همان شکل سال ٩٢ وارد انتخابات شوند!
"دکتر کوشکی"
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
✳برجامِ خطرناک؛
روایت معاون سابق دفتر روحانی
🔹حمید ابوطالبی، معاون سیاسی سابق دفتر رئیس جمهور در یادداشتی نوشت:
"-بازگشت یکباره و غیرحقوقی آمریکا به برجام، هم تایید کننده ضمنی خروج یک جانبه اوست و هم هرگونه ادّعا وانتظار ایران و ایجاد زمینه برای استحکام تعاملات و... را انفعالی و بی اعتبار خواهد کرد.
-آیا بازگشت طرفین به برجام،با توجه به اسنپ بک و ناتوانی [!] آمریکا در لغو تمامی تحریمها و صرفا تعلیق برخی از آنها، به نفع ایران است، یا به نفع آمریکا؟
-بایدن به احتمال قوی نخواهد پذیرفت بدون مذاکره به برجام بازگردد؛ و اعلام کرده خواهان مذاکره همه جانبه است. ایران چه استراتژی روشنی برای بازگشتِ طرفین دارد؟
-معضلات طرفین، دیگر منحصر به مسائل هستهای نبوده و تمام مشکلات فیما بین را دربر میگیرد؛ ازاین رو، رفع تمامی تحریمها و بازگشت مطمئنِ طرفین، نیازمند اجماعی ملّی برای حضور در مذاکره است.
-مبنای هر مذاکره، نه قابل اطمینان بودنِ طرفین است و نه دست برداشتن از خلق و خو؛ هدفِ مذاکره، صرفا تامین منافع ملی است.
-چنانچه مشکلات طرفین یکجا حلّ و فصل نگردد، اجتماعیات و سیاست و اقتصاد ایران همواره دستخوش تغییرات در آمریکا، تحولات مخرّب منطقهای، و تابعی از تصمیمات دیگران و هزینه های ناشی از آن خواهد بود.
-هرگونه ردّ یا تعلیقِ مذاکرات، شروط مبهم پیش از مذاکرات، و بازگشتِ آمریکا و ایران به برجام بدون مذاکره واقعی، خطاهایی استراتژیک اند".
🔹چند سوال مهم:
🔻مگر برجام چه قدر غلط نوشته شده، که عضو ارشد تیم آقای روحانی، بازگشت دوباره آمریکا را خطرناک می شمارد؟ اگر اسنب بک (مکانیسم خودکار بازگشت تحریم ها) این قدر خطرناک است، چرا در برجام گنجانده، و حتی به آن افتخار شد؟
🔻این چه توافقی است که بازگشت طرف مقابل به تعهدش بدون #مذاکره_واقعی خطرناک شمرده می شود؟! مگر دو سال و نیم مذاکره قبلی، تفنن یا از سر مستی بود؟ اگر اعتماد در مذاکره معنا ندارد، چرا امضای کری را تضمین خواندند و بدون هیچ ضمانتی، امتیازات غیر قابل بازگشت را یکجا واگذار کردند؟!
🔻ابوطالبی، در حالی خواستار مذاکره مجدد می شود که به اعتراف خود وی درباره مین گذاری شدگی برجام، تیم روحانی و ظریف، کمترین صلاحیتی ندارند؛ همچنان که آمریکا، کمترین اهلیتی ندارد.
🔻او در حالی خواستار مذاکره دوباره است که در نوبت قبلی (پس از اجرای برجام) از سوی روحانی به عنوان نماینده ایران در سازمان ملل نامزد شد اما دولت دموکرات اوباما، با گروکشی، او را تروریست خواند و برایش ویزا صادر نکرد!
🔻ابوطالبی چرا برنگشتن بایدن به برجام را نشانه عهد نشناسی دموکرات ها نمی داند و با وجود این که هم کلاهبرداری آنها را دیده و هم شخصا توهین و تهمت شنیده، باز هم خواستار مذاکره می شود؟ آیا او توهین و تهمت تروریست بودن را پذیرفته است؟ در این صورت، تیم روحانی از نظر آمریکا، شایسته پیگردند، نه مذاکره!
🔻آیا از یاد برده اند که در میان رئیس جمهور های ما، فقط آقای هاشمی توسط اروپایی ها متهم به تروریسم و مستوجب بازداشت اعلام شد؛ و در میان وزرای خارجه ما، آقای طریف تنها وزیری بود که به هواپیمای او در سفر اروپایی بنزین ندادند؟!
🔻اگر مشکلات ما با آمریکا منحصر به مسئله هسته ای نیست (که درست هم هست و آمریکا با موجودیت ما مشکل دارد)، دولت چرا با انعقاد برجام، امتیازهای هنگفت داد و مدعی شد همه تحریم ها در روز اجرای توافق لغو می شود؟! اگر آن توافق، هیچ ضمانتی نداشت و تحریم ها با حجمی مضاعف برگشت، برای چه باید دوباره مذاکره کرد و امتیاز داد؟
🔻تکلیف خسارت های برجام چه می شود؟ آیا آمریکا قابل پیگرد طبق برجامِ بی ضمانت است، یا روحانی و ظریف باید بازخواست شوند؟ اگر دومی است، آیا نباید احتمال داد که زمزمه مذاکره، نه برای حل مشکل کشور، بلکه برای فرار از پاسخگویی و بازخواست است؟
🔻وقتی آمریکا با موجودیت و امنیت و اقتدار ما مشکل دارد، چاره چیست؟ اتکای بیشتر به مذاکره و تقویت دشمن از این طریق، یا عبرت آموختن و خسارت مذاکره درباره توانمندی های بازدارنده را تکرار نکردن؟ چرا امثال ابوطالبی اصرار دارند ندامت و پشیمانی دوباره را به کشور تحمیل کنند؟
محمد ایمانی
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
✳دروغ بزرگ درباره بایدن
🔹برجام زدگان وانمود می کنند که دموکرات ها طرفدار برجامند و این ترامپ بود که توافق را زیر پا گذاشت.
♦️آیا دموکرات ها و بایدن از نقض برجام ناراحتند؟ قطعا نه، خوشحال هم هستند.
🔹اگر غیر از این بود، آنها اعلام می کردند فورا و بدون هیچ قید و شرطی، به توافق برمی گردند و تحریمها را بر می دارند.
♦️اما وقتی شرط و شروط می گذارند و خواستار تمدید محدودیت های برجامی می شوند که طبق توافق رو به پایان است، و محدودیت توانمندی نظامی و قدرت منطقه ای ایران را هم اضافه می کنند، یعنی بزک کنندگان مذاکره دوباره، درباره دموکرات ها، یک دروغ بزرگ تحویل مردم می دهند.