🖍 رادان، مردِ میدان
در روزگارِ گیجی و #فقدانِ فهم و تشخیصِ همه دستگاههای فرهنگی و تبلیغی
در دورانِ #سکوتِ مرگبار علما ، وعاظ ، سیاسیون و نخبگان
در زمانی که حتی آمران خارج نشین هرزگی و کشف #حجاب ، صریحا اذعان می کنند که کشفِ حجاب آغاز یک انقلاب جنسیتی و هویتی در جامعه زنان ایران است نه پایان یک جنبش اعتراضی☝️
فقط یک #مرد پیدا می شود که شجاعانه تصمیم بر اجرای قانون و شریعت می گیرد ولی او هم توسط همین ترکِ عمل کنندگان مفت خور محکوم و تهدید می شود❗️❗️❗️
آیا نمی بینی که فحشاء علنی به سرعت در جامعه در حال انتشار است و شاید هم #نون تو و امثال تو در توسعه هرزگی است یا نکند ناموسِ خودت هم بند را لو داده و....
خاک بر شرفِ کسانی که از #بیت_المال این مردم محروم میخورند و نسبت به سلامتِ اخلاقی فرزندان بی گناه آنها غیرت و تعصبی ندارند.
جالب است #مسئولین بی کفایت یاد گرفته اند که بگویند:« حجاب را باید فرهنگی حل کرد!»
♦️بسم الله بگویید سازمانهای عریض و طویل #فرهنگی و #تبلیغاتی حکومت چه غلطی کرده اند که کار جوان ما به اینجا رسیده است؟
⁉️⁉️⁉️
بگویید الآن چه تحلیل و جمع بندی و #برنامه به اصطلاح فرهنگی برای این معضل دارند.؟
والله همه شان گیج و حیرانند و در گل گیر کرده اند.
بگذارید لااقل یک نفر ابرویتان را بخرد و یک اقدامی بزند!
سردار ! گویا تقدیرت این بود که پس از سالها خدمت، اول شهادت سیاسی ات و سپس شهادت جسمانی ات در این مقام باشد.
پیشاپیش شهادتت مبارک
🖍مهدوی ارفع
https://eitaa.com/mahdavi_arfae/14791
اولین بار که دختران بدجنس رو دیدم، یک صحنه ی توی فیلم خشکم زد.
۴ تا مدرسه می خواستن المپیاد ریاضی بدن و با این که سهمیه ویژه و امتیاز مخصوص گذاشته بودن اگه توی تیم، دختر باشه، باز هم کسی رو پیدا نکرده بودن توی دخترها که ریاضی ش خوب باشه.
برای مایی که توی مدرسه های ایران درس خوندیم، قبول کنین چیز عجیبیه!
ولی وقتی با دوستای خارج نشینم صحبت کردم، متوجه شدم کلی امتیاز و تشویقی می ذاشتن توی اون کشور، تا مثلا یه زن هیات علمی بشه.
چرا؟ توی ایران انصافا ما انقدر #زن های باهوش و زرنگ زیاد داریم که یکی باید بیاد بگه بسسسسه! به مردها هم جا بدین.
دوستم توضیح داد که توی سنین پایین، خیلی هاشون درگیر حاشیه می شن، مجبور می شن بار زندگی و بچه ی بی پدر شده رو تو اوج جوونی به دوش بکشن، نه یکی دو نفر، که بخش زیادی از #دخترا....
حتی توی مدرسه هم، تمرکز لازم برای شاخ ریاضی شدن رو اکثریت ندارن. یا شاید انگیزه ش رو...
Mean girls 2004
روایتی از همین #حاشیه هاست و #دخترهای معصومی که از سن پایین، باید تو جنگ های کثیف بزرگ شرکت کنن.
وقتی خارجی ها فکر می کنن ما زن های بیچاره ی مسلمون از تحصیل منع می شیم، قیافه ی اخموی ناظم مدرسه میاد توی چشمم که تمام تلاشش رو می کرد، ما رو از همه چی منع کنه، تا متمرکز باشیم فقط روی درس و پیشرفت مون... دلم بالاخره براش سوخت.
@bode4om
♨️نتایج فمنیست گرایی در تلوزیون و فضای سینما در فرهنگ آینده ایران
🔻از روزهای ابتدایی ماه مبارک رمضان که دعای سحر را از تلویزیون دنبال میکردم؛ با صحنهای عجیب مواجه میشدم.
🔻اگر تصاویر دعای سحر در سالهای گذشته محدود به تصاویر اماکن زیارتی شیعه و یا تصویر مناجات خوان (مثلا مرحوم موسوی قهار) همراه میشد؛ تصویری که امسال تلویزیون بر روی دعای سحر میگذاشت، تصاویر زنان از سنین مختلف است که در حال قرائت دعای سحر میباشند: از دختر نوجوانی که با هدست در حال گوش دادن به دعای سحر است تا زن جوانی که با همسرش مشغول قرائت دعا است تا مادری که بر سر سجاده دعای سحر میخواند.
🔻تصویرسازی فوق بیش از دعای سحر من را یاد فیلم «شیرین» ساخته مرحوم عباس کیارستمی انداخت. فیلمی که عبارت از مجموعه واکنش چند ده تن از بازیگران زن سینمای ایران به قرائت داستان شیرین و فرهاد بود.
🔻اینکه شتکهای جنبش زنانه سال ۱۴۰۱ تا این میزان تأثیر خود را نه تنها بر تعاملات اجتماعی که بر تولیدات مذهبی تلویزیون بگذارد تا حدی عجیب است.
🔻در طول شش ماه اخیر بارها گفته شد که «شورش زنانه ۱۴۰۱» علاوه بر ماهیت ضد میهنی و ضد دینی آن برای تقسیم کار جنسی ایران تا یک دهه آینده تأثیر بسیار خطرناکی خواهد داشت. در جامعه ایران که زنان همزمان دارای مزایای زیست سنتی همچون نفقه و مهریه و زیست مدرن مانند اشتغال و امکان رقابت اجتماعی هستند و علاوه بر این وظایفی که جامعه از ایشان میخواهد همچون خانهداری، فرزندآوری و حجاب نیز در حال تحلیل رفتن است حال در سیر کنونی جامعه ایران تصور کنید که دریدگی و رفتار تهاجمی نیز به کنش زنانه آن افزوده شود؛ چیزی که در شورش ۱۴۰۱ دیده شد که مصداق آنرا در فیلمهای ساخته شده ایرانی که در حال عادیسازی خشونت زنان علیه مردان هستند میبینیم.
🔻از اینرو تا یک دهه آینده شاهد سرکوب مردانگی در جامعه ایران خواهیم بود که نگارنده سالها پیش از آن تحت عنوان «بحران غیرت» یاد کردم؛ تمدنهای پویا که در ابتدا از فاعلیت، مردانگی و عصبیت ابنخلدونی آغاز میشوند و در عصر زوال به زنبارگی و زنانگی میافتند و با زوال امر مردانه غریزه «دفاع» و «مقاومت» در یک قوم و ملت از بین میرود.
🔻نئولیبرالیسم که تلفیق چپ فرهنگی و راست اقتصادیست؛ با تکیه بر اقتصاد خدمات محور ضمن کاهش نیاز به عضله مردانه برای امر تولید(بدلیل مکانیزه شدن تولید) از آنجا که بدنبال جامعه مصرفی است برای تبلیغات و مصرف به امر زنانه نیاز دارد و در نتیجه بدنبال این است که وجوه زندگی بشر را تبدیل به تابعی از امر سکس و تنانگی زنانه کند. از اینرو در یکماه اخیر شاهد تصویب دو قانون در جهت سرکوب امر مردانه هستیم.
🔻نخست افزایش ۲۷ درصدی دستمزد نیروی کار در شرایطی که شاهد تورم ۶۰ درصدی هستیم که آنرا علاوه بر تحلیل اقتصادی ناشی از سرکوب عضله مردانه میبینم.
🔻در پرده ای دیگر از این سناریو نیز شاهد تصویب کلیات لایحه ارتقای امنیت زنان هستیم؛ لایحهای که محرومیت اجتماعی مردان را توسعه داده است.
@Seidnima70
حجت الاسلام رئیسی ، رئیس جمهورِ منتخب در مراسم احیای شب بیست و یکم ماه رمضان:
«برخی تصور میکنند که تنها جلوه نهی از منکر مسئله کشف حجاب است در حالیکه باید در جامعه نسبت به همه منکراتی که وجود دارد از جمله رشوه، دزدی، روابط ناسالم اداری و فساد اقتصادی نیز حساس بود.»
پی نوشت🔺🔺
🔴«چنین مقایسه ای اصولاً صحیح نمی باشد.»
🔳متاسفانه جریانی ذی نفوذ در دولتِ سیزدهم و مجلس حضور دارند؛جریانی که سعی می کنند با دادنِ مشورت های مغرضانه و غیر واقعی جایگاهِ یک واجب الهی را در نظر مدیرانِ ارشدِ نظام کم اهمیت جلوه دهند.
🔷 نمی دانیم چرا عملی پنهانی چون دزدی ، رشوه و ... با معضل و فعلِ حرامی چون بی حجابی مقایسه می شود⁉️ زیرا فردِ بی حجاب بر خلافِ دزد و مفسدِ اقتصادی نه به صورتِ مخفی بلکه بصورت کاملاً آشکار از ابتدای خروج از منزل و حضور در جامعه با افتخاری جاهلانه و بعضاً معاندانه علاوه بر اینکه بر علیه حکم الهی به مبارزه برخاسته،به هنجارهای جامعه دهن کجی می نماید.
🔷 آیا تاکنون شنیده و یا دیده ایم دزدی با افتخار و در معرضِ دیدِ مردم اقدام به دزدی نماید؟! آیا تاکنون شنیده و یا دیده ایم رشوه دهنده و رشوه گیرنده ای با افتخار و در معرضِ دیدِ مردم چنین اقدامی انجام دهند ؟! آیا تاکنون شنیده و یا دیده ایم مرتکبینِ فسادِ اقتصادی در معرضِ دیدِ مردم به چنین اقداماتی مبادرت ورزند؟!
🔴 نتیجه :برخورد با مواردِ بیان شده که بصورت مخفیانه و غیر علنی صورت می گیرد نمی تواند مسئولیتی برای آحادِ جامعه ایجاد نماید ولی در خصوصِ منکراتِ علنی علاوه بر وظیفه ی ذاتی دولت،ملت هم وظایفی خواهند داشت.
سید ابراهیم میرپورفرد
بُعد چهارم
حجت الاسلام رئیسی ، رئیس جمهورِ منتخب در مراسم احیای شب بیست و یکم ماه رمضان: «برخی تصور میکنند که
پ.ن: جناب رئیسی
با منکر های دیگر چه کار میکنند؟؟؟؟
🤔🤔🤔
مافیای خودرو
بانک داری ربا
مافیای واردات
اختلاس و دزدی
فساد اقتصادی😂😂😂
الان #مسئول مبارزه با این منکرها کیه دقیقا؟؟؟
تا آقا فرمودند مهار تورم
قیمت خودرو بالا رفت
کی مسئولشه؟؟؟؟
دولت کجاست؟؟؟؟
پ.ن:
❗️یک سوال:
جمع کردن و مدیریت صدا و سیما و شبکه های نمایش خانگی انقدر سخته
که رئیس جمهور مدعی مبارزه با منکر و #وزیر مثلا فرهنگ و ارشادش!
تو کل این مدت، هییییچ کاری براش نکردند؟؟؟🤔🙄🙄
تو شبکه های #نمایش_خانگی دارن بی حجابی! اختلاط! فرهنگ غربی مثل شرابخواری رو گستررررش میدن و تدریجی اومدن جلو....
اینهمه ادعای مبارزه با منکر
کو؟ چی شد؟
اجازه دادن فضای مجازی و ماهواره، نابود کنه همه رو....
بعد که یکی میاد جلو که حداقل سطح جامعه
از گناه و منکر علنی!!! کمی پاک تر بشه،
یهو نطقشون باز شده؟
عجیب نیست بنظرتون؟
۳سال گذشته...
دولت و وزراش
نمایندگان مجلس
چه کار کردند برای عفاف و حجاب جامعه؟؟؟🤔🤔🤔
ازپلیسدرطرحمقابلهبا بیحجابیبایدحمایتکرد.mp3
7.49M
⚠️هشدار : اگر از پلیس در طرح مقابله با بی حجابی حمایت نکنیم و پلیس مجبور به عقب نشینی شود ، اوضاع #حجاب کشور به مراتب وخیم تر خواهد شد!
✅دم پلیس گرم که دست از وظیفهی خود نکشیده....
❓اما آن ۳۰ نهادی که در قضیهی حجاب مسئول هستند کجایند که پلیس انقدر در وسط میدان
تنهاست؟؟
🌿🌿🌿🌿
🔻 بیاعتقادی و قانونمداری
🖊 مهدی جمشیدی
۱. با فلان "مجموعۀ تجاری" در میانۀ بزرگراه تهران و قم، "گفتگو" میکنند و "تذکّر" میدهند که نباید در فضای داخلیات، "کشف حجاب" صورت بگیرد. اما این مجموعه، زیر بار نمیرود و "گردن کلفتی" و "قلدری" میکند. در نهایت، مجموعه را مسدود میکنند و در این حال، قبول میکند که به "قانون"، متعهد باشد، امّا در تابلوی ورودیاش اینطور مینویسد که با حفظ حجاب، به "ماندگاری ما" کمک کنید.
۲. در حقیقت با این جمله، با مشتریِ بیحجاب، "همذاتپنداری" میکند و نشان میدهد با رفتار او "موافق" است و کشف حجاب، "مسألۀ خودش" نیست، بلکه از بیرون به او "تحمیل" شده است. یعنی برای او، تفاوتی میان "مشتریِ باحجاب" و "مشتریِ بیحجاب" نیست و او تنها به "سود خویش" میاندیشد. آری، منطق "سرمایهسالاری"، جز سود نمیشناسد و جز بر پول، سجده نمیکند.
۳. در مقابل، شخصی که ادعای فهمِ جامعهشناسانه از دینداری دارد، "اجرای قانون" را نسبت به یک مجموعۀ تجاریِ گردنکلفت، "نفرتپراکنی" میخواند! نه میگوید پیش از این، مجریِ قانون به این مجموعۀ تجاری، "تذکّر" و "هشدار" داد و مراتب را رعایت کرده است، و نه میگوید قانونشکنی، جُرم است و این مجموعۀ تجاری، مرتکب "جُرم مشهود" شده است. هیچ. او "پیشاپیش"، تصمیم خویش را گرفته است که چه روایتِ معوج و دروغینی از واقعیّت به مخاطب عرضه کند. شکارچیِ مسألههای دینی، نه به "دینداری" رحم میکند و نه به "واقعیّت".
۴. و ناشیانهتر اینکه "تقیّد به قانون" را حمل بر "تظاهر" و "ریاکاری" میکند؛ درحالیکه این امور، معطوف به قلمرو "اخلاق" هستند نه "حقوق". هنوز نمیداند که قلمرو حقوق و قانون، تابع "اعتقاد" نیست و "بااعتقاد" و "بیاعتقاد"، باید به مفاد آن "ملتزم" بود و گردنکشی و زورگویی نکرد. نمیگوید در "حریم عمومی"، باید حتّی با وجود بیاعتقادی، التزام و تعهد به قانون داشت و قانونشکنی نکرد، بلکه جانب فردِ کشف حجاب کرده را میگیرد و دلش برای وادار شدن او به ریاکاری و تظاهر میسوزد. وقتی فرد، اعتقاد ندارد و به سبب فشار قانون، وادار به رعایتِ شرعِ قانونی میشود، دیگر ریاکاری معنا ندارد؛ او یک "بیاعتقادِ قانونمدار" است، نه یک "دیندارِ ریاکار".
۵. مدّعیِ مناظرهگریز، نمیداند که اگرچه التزام ظاهری و غیراعتقادی به شرعِ قانونشده، "سعادت فرد" را در پی ندارد و هیچ اجر و ثوابی برای فردِ منکر و مخالف ندارد، امّا موجباتِ "سعادت جامعه" را فراهم میکند؛ چراکه "جامعه" از شرِ تظاهر به فسق و آشکارسازیِ ابتذال و نمایاندنِ فضیلتسوزی، در امان میماند و به این واسطه، "مصالحِ معنویِ دیگران"، تضییع نمیشود. جامعه یعنی دیگران، و همواره "حقوقِ جمع" بر "حقوق فرد"، تقدّم و ترجیح دارد. آری، او به ظاهر و در عنوان، "جامعهشناس" است، امّا فقط "فرد" را تحلیل میکند نه "جامعه" را!
۶. از این جامعهنشناسِ آغشته به کدورتِ علّت و فروافتاده در مردابِ غرض درگذریم، امّا آن مجموعۀ تجاریِ نیرنگباز و طعنهزن را تحریم کنیم تا دیگر نسبت به احکام اسلام، تعرضِ زبانی نکند.
@sedgh_mahdijamshidi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ افشای پشت پرده خیانت آذری جهرمی، توسط #ابوالقاسم_طالبی کارگردان مشهور #سینما
یک آدم اطلاعاتی
میدونست که وقتی داره تلگرام رو میاره تو جامعه ما یعنی چی❗️
🤦♂🤦♂🤦♂
@saeedism
@bode4om
🚨سال گذشته بود که رهبر معظم انقلاب، به مسئولین قوه قضائیه فرمودند:
" یکی از حقوق عمومی مردم همین است که #امنیّت_روانی داشته باشند.
امنیّت روانی یعنی چه؟ یعنی هر روز یک شایعهای، یک دروغی، یک حرف هراسافکنندهای در ذهنها پخش نشود.
حالا تا دیروز فقط روزنامهها بودند که این کارها را میکردند، حالا #فضای_مجازی هم اضافه شده. هر چند وقت یا چند روز یک بار، گاهی چند ساعت یک بار یک شایعهای، یک دروغی، یک حرفی را یک آدم مشخّصی یا نامشخّصی در فضای مجازی منتشر میکند، مردم را نگران میکند، ذهن مردم را خراب میکند. یک دروغی را مطرح میکند، شایع میکند، خب، این امنیّت روانی مردم از بین میرود.
یکی از #وظایف_قوّهی_قضائیّه برخورد با این مسئله است. البتّه اینجا هم من شنیدم بعضی گفتند که قانون نداریم؛ 👌اوّلاً میشود از همین قوانین موجود استفاده کرد و حکم این را فهمید؛ اگر قانون هم ندارید، #سریع قانون تهیّه کنید "
https://khl.ink/f/50545
1️⃣ اگر موضوع امنیت روانی در فضای مجازی حل می شد، چه بسا فته اخیر اساساً شکل نمی گرفت.
2️⃣ متأسفانه قوه قضائیه نه با قوانین موجود توانسته است موضوع امنیت روانی را حل کند و نه اینکه در این زمینه ها لایحه و قانونی را برای تصویب پیشنهاد داده است❗️
3️⃣ کم کاری قوه قضائیه در موضوع فضای مجازی، ناگفته پیداست. متأسفانه در زمینه #حجاب نیز با همان دستفرمان در حال حرکت است. یعنی برای تسهیل مقابله با هنجارشکنان نیاز به برخی مواد قانونی بیش از پیش احساس می شود، اما قوه قضائیه همچنان در حال وقت تلف کنی است❗️