هدایت شده از اخبار سوریه
در گزارشها و خبرهای پیشین بر نقش و مشارکت سازمان اطلاعات ترکیه در حادثه تروریستی روسیه اشاره کردیم. سازمان امنیت ترکیه یا همان میت در جذب تروریستها نقش دست اولی داشته است و حالا بر اساس ویدیوی منتشر شده، تروریست بازداشت شده اعتراف کرد که از ترکیه به روسیه پرواز کرده و از آنجا اسناد دریافت کرده است. او به خاطر پول به مردم شلیک کرد.
در دقایق ابتدایی بازجویی یکی از تروریست ها را تماشا میکنیم: کی از ترکیه رسیدی؟ 4 مارس؟ در ترکیه چه کردید؟
بنابراین باید گفت با مشخص شدن پشت پرده این حادثه تروریستی و اعتراف تروریستها ابعاد بیشتر و دقیقتری از نقش دستگاههای امنیتی وابسته به ناتو روشن خواهد شد. در ماجرای حادثه تروریستی کرمان نیز مسئول اصلی این اقدام تروریستی، کسی که بمبها را ساخته بود از ترکیه راهی شده بود.
@SyrianKhabar
هدایت شده از ابوقاسم
پوتین در واکنش به حمله تروریستی در مسکو گفت از وتو کردن قطعنامه شورای امنیت و حمایت از مردم غزه پشیمان نیستیم حتی اگر به ما ضربه بزنید. به زودی در کرملین بیانیه رسمی خواهیم داد.
ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الرب الجبار
#سلوک_دینی
ببینید حب دنیا چه طور در یک آن، قلب یک طلبه را در جوانی زیر و رو کرد و چه آشوبی در وجود او افکند!
امام خمینی (ره) در آثار اخلاقی خود (فکر کنم در چهل حدیث) به تأثیر لباس در خلق وخوی انسان توجه دادند.
حقیقت این است که پوشش را برای انسان در خلق وخو تأثیر زیاد است، هم نسبت به مالک لباس و هم نسبت به شاهدین لباس او. سالک را باید که به این دو تأثیر ملتفت باشد و آن را در راه تقرب به خدا به کار گیرد.
او باید مراقب باشد که به جذابیت لباس دل نبندد و شأن اجتماعی خود را بر آن بنا نکند و مواظبت کند که لباس نیکو در او باعث غرور و نگاه تحقیرآمیز به اصناف کمبرخوردار که معمولاً پوشش نازلتر دارند نگردد.
راه تست برائت از این آثار این است که ببیند میتواند با لباس صنوف نازلتر نیز در جامعه رفتوآمد کند ولی احساس کسر شأن و تذلذل نکند و در روحیهاش تغییری حاصل نشود.
اگر مراقب این حال بود آنگاه در جامعهای که گرفتار همین تعلقات و ارزشهای کاذب است چه بسا مجبور باشد لباسهای فاخر و نیکو به تن کند تا مورد تحقیر خلق ظاهربین قرار نگیرد اما نه از جهت میل به تعزیز و احترام خلق به خود، بلکه به جهت اهمیت تعزیز مؤمنین در جامعه و تسهیل انجام رسالت او که بدون عزت اجتماعی ممکن نیست یا سخت است. لذا تبعیت از عرف اهل دنیا فقط با این شرایط برای مؤمن وسالک جایز است و به همین دلیل است معصومین علیهمالسلام نیز در دوره رونق مالی مسلمین با لباسهای فاخر در جامعه ظاهر میشدند گرچه شخصاً با پوشیدن لباسهای محقر نیز هیچ مشکلی نداشتند!
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
هدایت شده از حسین زمانی میقان
شباهت اصولگرایان و اصلاحطلبان در حکمرانی
✍ حسینزمانیمیقان
چه در عرصه اقتصاد و چه در عرصه فرهنگ، سبک و سیره حکومتداری و حکمرانی اصولگرا و اصلاحطلب یکی است، لکن بدنه اجتماعیشان متفاوت است. قشر مذهبی و انقلابی، حامی اصولگرایان هستند و قشری که تمایل به آزادیهای غربی دارند، حامی اصلاحطلبان.
به دلیل این پایگاههای اجتماعی متفاوت است که وقتی اصولگرایان سر کارند، اصلاحطلبان از آزادی چماق سیاسی بر سر رقیب میسازند تا بدنه اجتماعیشان را علیه اصولگرایان بسیج کرده و از صحنه بهدرشان کنند؛ و وقتی اصلاحطلبان سر کارند، اصولگرایان از دین چماق میسازند تا بدنه را علیه رقیب بسیج کرده و ورق را برگردانند.
اما از آنجائیکه هیچ تفاوتی بین سیاستهای فرهنگی و اقتصادی اصولگرایان و اصلاحطلبان وجود ندارد، میبینیم که وقتی اصولگرایان سوار مرکب قدرت میشوند، دین دغدغهشان نیست؛ و وقتی اصلاحطلبان میآیند، آزادی دیگر دغدغه نیست.
اصولگراها برای اینکه اصلاح طلبان نتوانند بدنه اجتماعیشان را فعال کنند، از اصول انقلاب اسلامی عدول میکنند و وا میدهند؛ اصلاحطلبها نیز برای اینکه بدنه مذهبی اصولگراها فعال نشوند، در ولنگاریها اندکی ملاحظهکاری میکنند.
ورود زنان به ورزشگاهها، ولنگاری در حجاب، اجرای جراحیهای رادیکال اقتصادی و... در دوره آقای رئیسی را در این چارچوب تحلیل کنید.
@hzamanim
دانش حیاتی
شباهت اصولگرایان و اصلاحطلبان در حکمرانی ✍ حسینزمانیمیقان چه در عرصه اقتصاد و چه در عرصه فرهنگ،
✍ تکرار سیکل انقلابی سابق و اصولگرای لاحق: این بار برای آقای رئیسی ۱
#نقد #مقاله
بله!
حالا با محقق نشدن آرمانهای انقلابی، آقای رئیسی هم که انقلابی بود را میگویند اصولگرا است و این یک سیکل تکراری در حیات سیاسی جریان انقلابی است!
این بزرگواران باید ملاحظه فرمایند که یک زمانی جریان حزباللهی منتقدِ سیاسیونِ مشهور به «خط امام» که شامل آقای هاشمی رفسنجانی هم میشد، اصطلاح «اصولگرایی» را برای تمایز خود مطرح کرد تا بگوید با جریان آقای هاشمی تفاوت دارد. ادعا این بود که باید به «اصول» انقلاب و امام خمینی برگردیم!
بعد که بخشی از جریان اصولگرا با ورود به قدرت کارنامه مطلوبی از خودش نشان نداد، حالا «اصولگرایی» که روزگاری برای بیان آرمانهای امام و انقلاب به جای اصطلاح فینفسه گویای «خط امام» نشسته بود، خود تبدیل شد به نماد سوءاستفاده از آرمانها یا جناحزدگی یا محافظه کاری و سرنوشتی مشابه اصطلاح «خط امام» پیدا کرد.
حالا جریان معتقد به اصول انقلاب دنبال اصطلاح جدیدی میگشت و این بار گویاترین واژه یعنی «انقلابی» را برای خودش برگزید و آقای رئیسی در انتخابات نامزد جریان «انقلابی» شد.
البته جریان انقلابی چون نمیتواند از اصطلاح بسیار گویا و شایان «انقلابی» عبور کند، احتمالا این برچسب را از آقای رئیسی پس خواهد گرفت و البته برای جامعه باید توضیح دهد که چه طور انقلابی سابق همیشه بعد از به قدرت رسیدن تبدیل به اصولگرای اسبق میشود، سرنوشتی که پیشتر برای آقای احمدینژاد و قالیباف نیز رقمخورده است!
پاسخهای کلیشهای مانند این که انقلاب دارد خالصسازی میشود یا ما با کسی عقد اخوت نبستهایم مدتهاست قدرت تبیینی خود را از دست دادند.
بنده پاسخ این مسئله را غفلت تاریخی انقلابیون از «اقتصاد سیاسی» میدانم.
جریان انقلابی اغلب کلا از این مسئله غافل است که ساخت اقتصادی کشور تعیینکنندگی زیادی بر سیاستهای دولتها دارد و دولتها در حقیقت اسیر ساخت اقتصادی و بازیگران قدرتمند آن هستند. دولتها میآیند و میروند اما ساخت اقتصادی به دلیل ثبات بازیگران اقتصادی و استحکام موقعیت آنها ثابت است. این بازیگران همیشه منافع خود را به سیاسیون تحمیل میکنند و این معنای کلیدی «#اقتصاد_سیاسی» است: منافع بازیگران اقتصادی مهمترین عامل در تعیین و جهتدهی به سیاستها است!
سخن از گروههایی چون بانکهای خصوصی، سلاطین واردات در اتاق بازرگانی، اولیگارشی خام فروش، اولیگارشی املاک و غیرهم است! اینها حاکمین حقیقی این کشور هستند!
لذا هیچ جریان سیاسی که فهم انتقادی از ساخت اقتصاد سیاسی و برنامه و شهامت اصلاح آن را نداشته باشد نمی تواند تغییر در اوضاع اقتصادی کشور ایجاد کند.
انحراف و همزمان غفلت بزرگی که #نیولیبرالیسم در کشور ایجاد کرده همین است. این غفلت نیولیبرالی دامنگیر جریان انقلابی نیز شده است!
جریان انقلابی نسبت به چالش اقتصاد سیاسی یا واقف نیست یا آن را در حد مبارزه با «مفاسد اقتصادی» میفهمد و نسبت به گفتمانهای نظری و روندهای قانونی که مسبب معضلات اقتصادی و اجتماعی است اشراف ندارد و مسئله اصلاحات در یک ساختار اقتصادی که در بنیان خود با رانت و فساد و سوداگری عجین بوده است را ساده میانگارد.
جریان انقلابی اغلب پنداشته که (به قول شیخ حسن روحانی) «با یک مشت شعار» و «مدیریت جهادی» که در عمل مابهازایی بیش از صرف پرکاری و دوندگی اجرایی ندارد میتواند انقلاب را احیا و مملکت را اصلاح کند.
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
دانش حیاتی
شباهت اصولگرایان و اصلاحطلبان در حکمرانی ✍ حسینزمانیمیقان چه در عرصه اقتصاد و چه در عرصه فرهنگ،
✍ تکرار سیکل انقلابی سابق و اصولگرای لاحق: این بار برای آقای رئیسی ۲
از منظر جامعهشناختی از نظر من، رشد انحصاری جریان انقلابی در فضای هیئات مذهبی و پایگاههای بسیج که مهمترین و اغلب تنها مدخل جذب جریان انقلاب هستند را در این وضعیت دخیل بدانم.
رشد و بالندگی در این دو نهاد اغلب به چیزی جز ایمان و فعالیتهای سازمانی تکراری و بسیط نیاز ندارد (اردو، پذیرایی، هیئتداری، مناسک مذهبی). در سطح گفتمانی نیز ایدهای مهمتر از «اطاعت و پشتیبانی از ولایت فقیه» مطرح نیست که ارضای آن هم معمولاً با پیگیری سخنان رهبری و شرکت در نماز جمعه و شعارهای «وای اگر خامنهای حکم جهادم دهد» ارضا میگردد.
روشن است که این میزان آورده فکری و تجربی برای فهم و تبیین و اصلاح ابرمسئلهای چون «اقتصاد سیاسی فاسد ثابت» در کشور شدیداً ناکافی است و دلیل افول اعتبار مکرر نمایندگان جریان انقلابی همین است.
حالا با افول ستاره رئیسی میشود نتایج مقایسهای هم گرفت و آن مزیت نسبی احمدینژاد نسبت به تمام نمایندگان سیاسی جبهه انقلاب بود. احمدینژاد تنها نماینده جبهه انقلاب بود که با ساخت فاسد اقتصاد سیاسی کشور درگیر شد و البته هزینههای سنگینی هم داد و البته نهایتاً گرفتار حاشیهآفرینیهای برخی معاونین خود و عدم مصلحتشناسی جریان انقلابی شد که به خاطر حواشی کماهمیت، گرفتار تئوری توطئۀ مضحکی مبنی بر وجود «جریان انحرافی» با اوصاف فراماسونری و صهیونیستی در دولت احمدینژاد شدند و با شوریدن بر «رئیسجمهور مکتبی» سابق و غفلت از قحطی رجال در جریان انقلاب، کشور را هشت سال به «جریان انحرافی واقعی» در کشور، یعنی نمایندگان مستقیم ساخت اقتصاد سیاسی فاسد کشور یعنی حزب کارگزاران و اعتدال سپردند و ما را به وضعیت قبل از «حماسه ۳ تیر ۸۴» برگرداندند تا پس از یک ارتجاع ۲۰ ساله در انتخابات مجلس جدید دوباره نمایندگانی نزدیک به موضع احمدینژاد را به مجلس بفرستند اما این ارتجاع طولانی و دوبارهکاری پرتأخیر ضروری نبود. کافی بود اهمیت استثنایی حفظ احمدینژاد در جبهه انقلاب به رغم حواشی کماهمیت او درک شود اما نشد که نشد!
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
May 11
هدایت شده از کاوش پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مجری MSNBC بررسی میکند:
📍چگونه لابی اسرائیل با پول پاشی، نبض کنگره آمریکا را به دست گرفته است؟
☑️ @Kavoshplus
دانش حیاتی
✅ مجری MSNBC بررسی میکند: 📍چگونه لابی اسرائیل با پول پاشی، نبض کنگره آمریکا را به دست گرفته است؟
چه طور یهود با ثروتهای حرام خود که بر بنیان دلالی و ربا شکل گرفت، تمام سیاسیون ابرقدرت دنیا را به فاحشههای حقیر سیاسی برای خود تبدیل کرده است!
هدایت شده از ابوقاسم
تحلیل حادثه تروریستی روسیه بسیار مهم است،آمریکایی ها از قبل می دانستند که حادثه امنیتی در روسیه محتمل است برای همین تدابیر لازم را اندیشیدند
البته صرف دانستند و پیش بینی یک حادثه توسط سرویس های امنیتی و اطلاعاتی دلیلی بر این نیست که خود آن ها مجری آن بودند.
سابقا هم عرض کردم متاسفانه قلم تحلیلگران توهم توطئه نمی گذارند مسائل واقعی پشت چالش ها و رویداد ها را بررسی و تحلیل کنیم
تحلیل های بی فایده ای که افکار عمومی را تغذیه می کند عملا ابزار انحراف از سیگنال واقعی داستان است.
سریعا گفته می شود چون ایالات متحده آمریکا نسبت به وقوع این حادثه اشراف اطلاعاتی داشته پس آن ها عملیات تروریستی را اجرا کردند.
سرویس های اطلاعاتی روسیه اولین مرجع امنیتی بود که قبل از یازده سپتامبر اطلاعاتی را به آمریکایی ها منتقل کردند اما با مخالفت سیا روبه رو شد ،دقیقا انگلیس نیز هشدار داده بود، پس با این اوصاف باید بگوییم روسیه به عنوان دشمن آمریکا مجری یازده سپتامبر در آمریکا بود.
تحلیلگر به اندازه درک و فهم خود نسبت به تحولات قلم می زند اما کلماتی که در کنار هم قرار می دهد با روایت دقیق فاصله دارد. این میشه خطای تحلیلی
نه آمریکا به هشدار روسیه در ماجرای یازده سپتامبر توجه کرد و نه روس ها نسبت به هشدار آمریکا،جنگ اوکراین نشان داد که چقدر آمریکا و روسیه از هم دور اند و این عمق نگرش طرفین نسبت به یکدیگر معیار تعیین کننده ای در اصل بی اعتمادی میان آن ها است.
ابوقاسم
دانش حیاتی
تحلیل حادثه تروریستی روسیه بسیار مهم است،آمریکایی ها از قبل می دانستند که حادثه امنیتی در روسیه محتم
بسم الرب الجبار
✍ پنتاگون: از جنایت مسکو تا جنایت ۱۱ سپتامبر
#نقد #مقاله
این تحلیل اشتباه است!
بسیاری از کشورها علاوه بر روسیه به امریکا درباره حادثه #۱۱_سپتامبر هشدار داده بودند، اما طبقه نظامی امریکا و #نومحافظهکاران یهودی آن، خودشان طراح و مجری یک توطئه ساختگی بودند برای اهداف شیطانیشان.
عجیب است جناب ابوقاسم که متخصص مسائل منطقه است از اسناد متعدد که به وضوح عاملیت طبقه حاکمه امریکا را در این حادثه اثبات میکند بیخبر هستند با این که مرحوم نادر طالبزاده با برنامههای خود در این زمینه خیلی روشنگری کردند.
همین بهانهای شد که ان شاء الله در آینده در این باره بیشتر بنویسم.
اما اجمالا به چند نکته اکتفا میکنم:
۱. امکان چند هواپیماربایی موفق به دست یک گروه غیردولتی عقبمانده و قصور نیروی هوایی و پدافند امریکا حتی پس از اطلاع از هواپیماربایی در رهگیری آنها، حتی در شرایط حمله به پنتاگون، غیرقابل باور است. توجیهات برای این قصور همگی مخدوش است.
۲. نومحافظهکاران امریکا یک سال قبل از حادثه نوشته بودند که به چنین حادثهای (با تعبیر «یک رویداد مخرب و شتاببخش مانند یک پرل هاربر جدید») برای گسترش رهبری جهانی امریکا با افزایش هزینهها و مداخلات نظامی نیاز دارند!
۳. دستگیری دویست جاسوس اسرائیلی در سال ۲۰۰۱ از جمله ۵ اسرائیلی که با دوربینهای خود مترصد حادثه بودند و بعد از وقوع آن خوشحالی کردند، دخالت اسرائیل را نیز تأیید میکند. حقیقت مرتبط دیگر، حضور صهیونیستهای نزدیک به موساد در مناصب کلیدی دولت وقت امریکا است.
۴. مرکز تجارت جهانی که مورد حمله قرار گرفت، مالکیتش دو ماه قبل به یک تیم سرمایهگذاری اسرائیلی که از قضا سرتیمشان، لَری سیلورستین، رفیق نتانیاهو بود منتقل شد! اتفاقی است؟! در این مدت، لری و دوستان هر روز در دفتر خود در برجها حاضر بودند الا روز حادثه! اتفاقی است؟! نتیجه این که در یک مجتمع صهیونیستی، بین سه هزار قربانی حادثه فقط دو اسرائیلی وجود داشت! آنها از این حادثه «تروریستی» سود عظیمی هم کردند. شرحش بماند!
۵. تیم حفاظت جورج بوش که روز حادثه در کنار او در یک دبستان بودند، واکنشی بسیار سرد و عادی داشتند. جورج بوش به اتاق امن منتقل نمیشود. انگار همه چیز تحت کنترل است!
۶. طی حادثه برجهای دوقلوی مجتمع که روی هم یک میلیون تن وزن دارند، بعد از کمتر از یک ساعت آتشسوزی در کمتر از ده ثانیه، کامل فرو میریزند و کامل پودر میشوند! از لحاظ فیزیکی فرو ریختن و پودر شدن کامل دو برج فولادی و بتنی ۱۱۰ طبقه در کمتر از ۱۰ ثانیه فقط با فعل و انفعالات قدرتمند و هدایتشده اتمی ممکن است!
۷... همین قدر فعلاً کافی است!
--------
نتیجه اخلاقی عجالتی: شرارت طبقه نظامی امریکا و صهیونیستها مافوق تصور ما است! آنها خود شیطاناند!!
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
هدایت شده از اطلاعرسانی و نشر آثار استاد وکیلی
ارزش فوتبال و فوتبالیست ها در نگاه عقل. شیخ محمد حسن وکیلی.mp3
1.49M
📌ارزش فوتبال و فوتبالیست ها در نگاه عقل
برشی از بیانات استاد حاج شیخ محمد حسن وکیلی
@mhva_ir
http://www.mhva.ir
هدایت شده از اطلاعرسانی و نشر آثار استاد وکیلی
AudioCutter_فوتبال یک بازی استعماری و توهمی(3).mp3
4.05M
📌فوتبال یک بازی استعماری و توهمی
برشی از بیانات حضرت استاد حاج شیخ محمد حسن وکیلی(از جلسه هفدهم شرح رساله شریف لب الباب، ذیل مبحث اعتباریات)
@mhva_ir
http://www.mhva.ir
دانش حیاتی
📌فوتبال یک بازی استعماری و توهمی برشی از بیانات حضرت استاد حاج شیخ محمد حسن وکیلی(از جلسه هفدهم شرح
تو جهانی بر خیالی بین روان
از خیالی نامشان و ننگشان
وز خیالی صلحشان و جنگشان
علت شکست بشریت در عرصههای حقیقی زندگی، اهمیت دادن به شکست و پیروزیهای وهمی و خیالی است. انواع بازیها در دوره مدرن یک نمونه است، چشموهمچشمیها و قدرتطلبیها و شهرتطلبیها نمونهای دیگر.
هدایت شده از "کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️هشدار ناسا درباره افزایش شدید سطح دریاها
🔹نتایج یک تحقیق جدید توسط ناسا نشان میدهد که ریتم افزایش سطح دریاها و اقیانوس در سال ۲۰۲۳ به طور چشمگیری افزایش یافته که نتیجه تغییرات شدید آب و هوایی و همچنین ناشی از رویداد قدرتمند النینو بوده است.
🔹 دانشمندان این افزایش را تهدیدی جدی برای ساحلنشینان قلمداد کرده و میگویند مشاهدات ماهوارهای در ۳۰ سال گذشته نشان میدهد که میانگین سطح جهانی دریاها از سال ۱۹۹۳ تا کنون ۹.۴ سانتیمتر افزایش یافته است و تا سال ۲۰۲۲ افزایش سالانه به ۰.۴۲ سانتی متر در سال رسیده است.
🔹خبر بدتر این است که در سال ۲۰۲۳ این روند افزایش شدیدی داشته و اگر این ریتم ادامه داشته باشد تا سال ۲۰۵۰، ۲۰ سانتیمتر دیگر به سطح دریاها اضافه خواهد شد که این اتفاق به معنای زیر آب رفتن شهرهای ساحلی است.
@rasad_tahlil
هدایت شده از حسین زمانی میقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ۱۰۹ ثانیه را با دقت گوش کنید!
آبان ۹۸ دکتر جبرائیلی در گفت و گو با رادیو اقتصاد، درباره گرانی بنزین یک هشدار امنیتی داد و گفت قطعا بحران به وجود خواهد آمد. نسخه را چه کسانی نوشته بودند؟ اقتصاددانها!
اقتصاددانها نه دغدغه امنیتی داشتند، نه فهمی از امنیت داشتند، صرفا چرتکه انداخته بودند و به نسخه گرانی بنزین رسیده بودند. البته همان محاسبات چرتکهایشان هم درست از آب در نیامد. چون گرانی بنزین چنان تورمی به اقتصاد تحمیل کرد که به زودی یارانهای که دولت روحانی پرداخت کرده بود، بیارزش شد.
اما پیشبینی امنیتی دکتر جبرائیلی درست درآمد و شد آنچه نباید میشد.
قسمت جالب ماجرا اینجاست که محمدحسن قدیری ابیانه با گرایش سیاسی اصولگرا، برای دفاع از طرح گرانسازی بنزین دولت روحانی در رادیو حضور یافته بود و با جبرائیلی مناظره میکرد! درست مثل دفاع امروز سعید لیلاز اصلاحطلب از سیاست دولت اصولگرای آقای رئیسی در حذف ارز ۴۲۰۰!
حکایت جالبی است. دیروز کارشناسان اقتصادی اصولگرا از سیاستهای اقتصادی روحانی دفاع میکردند. امروز کارشناسان اقتصادی اصلاحطلب از سیاست اقتصادی رئیسی دفاع میکنند. ظاهرا ما در این کشور دو جناح نداریم. یک جناح داریم که با هم رقابت درونی دارند!
لذا تعجب نکنید اگر امروز میبینید اصولگرا و اصلاحطلب متحد شدهاند و از آزادسازی نرخ ارز، جهانیسازی قیمتها، سرکوب دستمزد کارگران و... دفاع میکنند. تعجب نکنید اگر میبینید در برابر دلارزدایی از اقتصاد ایران ایستادهاند و متحد هستند...
@hzamanim
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
ما از هر دوی آنها متوهمانه تر رفتار میکنیم چون آنها محدودیت های ما را ندارند. ولی ما با محدودیتهای تحمیلی زیاد، داریم همان مسیر رو میرویم.
@DrRezaGholami
بسم الرب الشهداء
تقدیم شعری عاشورایی و مهدوی عج در تجلیل از شهدای و بازماندگان غزۀ عزیزتر از جان!
✍ خون غزه نوید قائم امت
در گنداب شرارت تمدن غرب
در فـتـنـه دوم جهودان بیآزرم
فلسطین پاره پاره پاک و پاکیزه
ایـسـتـاده هـنـوز زیـر آوار نـبـرد
قوتتوحیداستدر دهانهاشان
گرچه قوتشان ربوده خونخواران
روح پاک این قوم زاینده است
که کرده امید قوم سامری ویران
کودکان غـزه گـرسـنـه کـوبـیـدنـد
مهر ننگ بر پیشانی تمدن غرب
همسران بیوه و مادران بیفرزند
صـبـر ایـوب را هـمـه نـمـونه شدند
هزار هزار لاله پرپر از فراز بهشت
دهند وعده شکست قوم عصیانگر
در جوی خون اهل کرانه و غزه
شـود جـهـود مغروق فـتـنـه آخـر
حسین است که باز محشری کردهاست
در قلوب قـویم امـت احـمـد (ص)
حماس و حماسه در دیار اسرائیل
نوید است بر ظهور قائم احمد (ص)
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
هدایت شده از علی علیزاده - جدال
44.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آن قضیه دیگر
ماجرای غزه در صد و هفتاد و یک روز گذشته فقط ماجرای قتل عام سی و دو هزار زن و کودک و آواره کردن دو میلیون انسان و شکنجه چند صدهزار نفر با سلاح گرسنگی و تشنگی نبود. غزه فروپاشی همه نظامهای ارزشی و اخلاقی مسلط و مدعی بود. فروپاشی هرگونه امکان «جامعه جهانی» تا اطلاع ثانوی. از امریکا و اروپای لیبرال با «حقوق بشر» شان که سلاح و پول اسراییل را فراهم کردند و شرکای مستقیم این نسل کشی هستند تا روسیه و چین با نظم چندقطبی هنوز نیامدهشان که با چرتکهی رئال پلیتیک محاسبه کردند و نخواستند با آمریکا در بیفتند و ساکت نظاره کردند. تا آن «جهان اسلام» اش که روزی پنج بار به نماز ایستاد و رمضان که شد روزهاش را گرفت ولی نه از غصه مرد نه یک نفرش مثل آرون بوشنل خودش را به آتش کشید یا حتی یک سنگِ خشم به یک سفارت غربی پرتاب کرد. ماجرای غزه، این اولین نسلکشیِ هرلحظه مخابره شدهی تاریخ، در سطح فردی هم برای ناظرانش تجربهی درونی تکان دهنده و تغییردهندهای بود. بسیاری از ما با تماشای هرروزه تصاویر این نسلکشی، در نوسان بین اندوه عزادارانه و خشم انفجارگونه و استهلاک حاصل از استیصال در خود پیچیدیم و روز به روز و ساعت به ساعت و ویدیو به ویدیو آدمهای دیگری شدیم. فارغ از انکه ساکن نیویورک و لندن بودیم یا صنعا و ژوهانسبورگ. تا مرز فروپاشی روانی و عاطفی رفتیم و با دیدن بیتفاوتی اطرافیانمان با محیط خود هم غریبه شدیم. یا تکه هایمان را به هم وصله کردیم و خود را قانع کردیم جز مقاومت راهی نیست. این صد و هفتاد و یک روز ماجرای غزه مثل خطی از میان همه جا رد شد و همه چیز را به دو نیم...
هدایت شده از علی علیزاده - جدال
تقسیم کرد. آنهم در عصری که نمیتوانستی بگویی نمیدانستم، ندیده بودم، خبر نداشتم. حالا دیگر هیچ دولتی، هیچ ملتی، هیچ نهادی، هیچ شخصیت معروفی، هیچ فرد عادی راه سومی نداشت: تاریخ سوالش ساده خواهد بود: «روزی که محمد سه ساله، لنای هشت ماهه، زینای دو ساله، زکریای چهار ساله و دوازده هزار کودک دیگر نسل کشی میشد تو کدام سوی این خط ایستاده بودی؟ نسبت تو با ماجرای غزه، این بزرگترین کربلای معاصر، چه بود؟»
منبع ویدیو:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 تکامل
راهنمایی که بشارت تکامل و زندگی بی پایان در آن دنیا داد و از خلق مدام جهانها خبر داد
🕔 پخش: هر روز ساعت ۱۷
🕐 بازپخش: ۱ بامداد
از شبکه چهار سیما
🕣 بازپخش: ۸:۳۰ صبح روز بعد
از شبکه قرآن و معارف سیما
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#زندگی_پس_از_زندگی
#فصل_پنجم
#عباس_موزون
#تجربه_نزدیک_به_مرگ
🆔 @abbas_mowzoon
🆔 @abbas_mowzoon_links
May 11
دانش حیاتی
💠 تکامل راهنمایی که بشارت تکامل و زندگی بی پایان در آن دنیا داد و از خلق مدام جهانها خبر داد 🕔 پ
بسم الله الرحمن الرحیم ذو الجلال و الاکرام
انتشار تجربههای نزدیک مرگ، عنایت بزرگ و ویژه خداوند و اولیاء الهی در این زمان ظلم و ظلمت است.
بسیاری از حقایق عالم غیب که روزگاری انبیاء و اولیاء خبر میدادند امروز از بیان شاهدین عامی بیان میشود.
سخنان بالا مؤید اعتقاد و کشف اهل عرفان از صدور جهان از عشق الهی و خلق مدام خداوند است.
مهمان این قسمت از برنامه، روایت میکند که معصومین علیهمالسلام به او مهلت داده بودند تا هر سؤالی میخواهد از اسرار هستی بپرسد تا به او پاسخ دهند.
خلاصه آنچه در این برنامه ملکوتی میبینیم و میشنویم حیرتآور و سرورانگیز و بیدارگر است و این تحقیقات که خارج از ایران هم در جریان است نویدبخش تغییر پارادایمی در علم و فلسفه و تمدن خواهد بود و حاصلش بازگشت و آشتی بشر با دین و معنویت.
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
هدایت شده از "کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️مالیات باران در تورنتو!
🔹مالیات باران پیشنهاد جدیدی برای افزایش مالیات اهالی تورنتو است تا به جای سنگ فرش کردن زمینهایشان با بتن، علفها و گیاهان را در ملک خود نگه دارند.
🔹به گفته مقامات شهری تورنتو، این مالیات بر اساس میزان سطح سخت ملک آنها، از جمله سقف، راه آسفالت، پارکینگها و محوطهسازی بتنی است.
🔹در توجیه این طرح آورده شده: وقتی آب باران و برف جذب زمین نمیشود، از سطوح سخت، به خیابانها میریزد و از طریق شبکه فاضلاب خارج میشود و هر چه پوشش گیاهی خانهها بیشتر از این برود فشار بیشتری به سیستم فاضلاب میآید.
🔹در نتیجه افرادی که خانههای بزرگتر دارند و یا پارکینگ بیشتری دارند باید مالیات باران بدهند./فرنگ نوشت
@rasad_tahlil