eitaa logo
دادرَســـــــــانِہ لُرِستـــــــــــــاݩ
432 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
442 ویدیو
27 فایل
مرجع رسمی اخبار و مواضع مجمع مطالبه گران استان لرستان در ایتا ____________________________ پیشنهادها و انتقادات و مطالبات خود را به آدرس @m_nasser ارسال کنید.
مشاهده در ایتا
دانلود
📝 دادنوشت ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ماشین جمهوری اسلامی و آپشن های آن 🔸 معمولاً وقتی تصمیم به خرید یک ماشین می گیریم، کسی ما را مجبور به این کار نکرده است (جبر شرایط و نیازها بماند!). وقتی هم از بین مدل های مختلف، یک مدل خاص را انتخاب می کنیم باز هم کسی ما را مجبور نکرده است. اما بعد از آن که ماشین را تحویل گرفتیم، دیگر باید به راهنمای استفاده از آن ملتزم باشیم یعنی از آن درست استفاده کنیم تا درست کار کند. در واقع با انتخاب یک سیستم، محدود به کاتالوگ آن شده ایم. البته سیستم های پیشرفته آپشن های مختلفی دارند که به مصرف کننده فرصت لذت بردن از انتخاب های متعدّد را می دهد!! 🔸 جمهوری (Republic) نوعی سیستم حکومتی است که هدفگذاری ها، سیاستها و اصول آن جنبه عمومی و نه خصوصی دارد. حکومتی که هدف اول و آخر آن تامین مصالح عموم مردم باشد، جمهوری نام دارد که می تواند کاملاً دموکراتیک یا غیردموکراتیک باشد. دموکراسی یا مردم سالاری شیوه ی حکمرانی است که مردم در آن تصمیم می گیرند. به عبارت ساده تر جمهوری یعنی دولت مردمی و دموکراسی یعنی دولت مردم. برخی معتقدند تنها راه ایجاد جمهوری یعنی تامین مصلحت عمومی مردم، دموکراسی یعنی اداره حکومت توسط خود مردم است. صرفنظر از اینکه دموکراسی به طور کامل یا حتی نیمه کاره در عمل ممکن نیست، اندیشمندان بزرگی همچون افلاطون بوده اند که جمهوری را کاملاً قبول داشته اند اما دموکراسی را نه!!! ✅ در ایران پس از انقلاب سیستم جمهوری اسلامی روی کار آمد که هدف اصلی آن تامین مصلحت مردم بر اساس مکتب اسلام است. این سیستم مانند هر دستگاه دیگری بخش هایی دارد که به هیچ وجه قابل تخطی نیست (مثل ولایت فقیه) و بدون آن سیستم از کار می افتد. اما در درون این سیستم آپشن هایی وجود دارد که از آن با عنوان مردم سالاری یاد می شود. پس در نظام اسلامی، جمهوریت به طور کامل اما دموکراسی به طور نسبی پذیرفته شده است. مردم سالاری در نظام جمهوری اسلامی به دو صورت رفراندوم (مطابق اصول ۵۹ و ۱۷۷ قانون اساسی) و انتخابات های مجلس خبرگان، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهر و روستا وجود دارد. 🔸مردم ما سیستم را درست انتخاب کرده اند. نظام جمهوری اسلامی بهترین ماشینی است که می تواند ملّت ایران را به مقصد برساند. اما از آپشن های آن باید درست استفاده نمود. اگر به ما فرصت داده شده است تا جهت بروزرسانی بعضی قطعات را تعویض کنیم یا برای تجدید قوای ماشین در آن سوخت بریزیم، بهتر است قطعه اصل و سوخت با کیفیت استفاده کنیم. مشکل از نظام جمهوری اسلامی نیست، مشکل از دولتهایی و مجلسهایی است که وصله ناجور شده اند و راه اصلاح این معضل اصلحگرایی در انتخاباتها و انتصاباتهاست. ✍ ....................................... ⚖ برای اطلاع از اخبار مجمع مطالبه گران استان لرستان روی l دادرَســــــــــانِہ لُرِستــــــــــــاݩ l کلیک کنید.
📜 دادنامه ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ✍ بیانیه مجمع مطالبه گران شهرستان ازنا درباره لزوم ورود مسئولان به پدیده بدحجابی .............................. ⚖ براۍ اطلاع از اخبار مجمع مطالبـــــه گران لرستـــــــان روی l دادرَســــــــــانِہ لُرستــــــــــــاݩ l ڪلیڪ ڪنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️تحقق شفافیت، معلقِ مطالبه گری! (اگر حوصله و انگیزه مطالبه گری ندارید این متن را نخوانید) بسم الله الرحمن الرحیم 🔹در روز های اخیر خبر رونمایی مجلس از سامانه شفافیت آراء در سپهر سیاسی کشور دست به دست شد. عده ای با کند فهمی سعی در توجیه تعلل حرکت مجلس به سمت این امر مهم داشته و عده ای هم نقد هایی را به ساز و کار آن وارد دانستند! باید به این سوال پاسخ داد که آیا میان رونمایی از این سامانه و قرار گرفتن در آستانه انتخابات مجلس دوازدهم نسبتی بر قرار است؟ آیا می‌توان پس از یک تعلل سه ساله رو نمایی از یک سامانه پر ابهام که از طرفی الزام آور نبوده و بنا است تا آراء نمایندگان محترم به صورت اختیاری در آن منتشر شود و از طرفی ناقص بوده و تمام طرح ها و لوایح بررسی شده در مجلس را در بر نمی‌گیرد را مصداق حرکت حقیقی مجلس به سمت شفافیت دانست؟ نکند آرمانی به نام شفافیت امروز دست مایه بازی سیاسی آقایان اصولگرا قرار گرفته است؟! شفافیتی پر از ابهام! 🔺با بررسی این سامانه مشخص می‌شود که تنها ۶۶ نفر از نمایندگان تا به امروز آراء خود را منتشر کرده اند؛ سوال این است آن دسته از نمایندگانی که آراء خود را در این سامانه با مردم به اشتراک نگذاشته اند دلیل مخالفتشان با این سامانه از جنس جبهه انقلاب بوده و یا از اساس و بنیان با شفافیت مخالف اند؟ اگرچه این سامانه ایراداتی داشته و به تحلیل ما قطعا مصرف انتخاباتی دارد لکن پذیرفته نیست که نمایندگان محترم در همین اندازه حداقلی هم نسبت به شفافیت همت نگمارند. در بازی دو سر باخت سامانه شفافیت هم پدرخوانده های اصولگرایی و توجیه گران وضع موجود باید پاسخگوی خلف وعده های انتخاباتی خود در راستای شفافیت و تعلل سه ساله در این حوزه باشند و هم آن دسته از نمایندگانی که همواره از شفافیت گریزان بوده و صداقت با مردم را با قدرت طلبی خود در تضاد می‌دانند! گمان هم نکنید که مانع تحقق شفافیت در عصر حاضر فقدان تحلیل است. ما نیاز به تحلیل نداریم؛ نیاز به کنش و مطالبه گری داریم. اگر هم دست به قلم می‌شوید و تحلیل می‌کنید دقت داشته باشید که تحلیلتان مخاطب را به سمت اصلاح گری و یقه گیری از مسئولان سوق دهد. 🔹آیا هنوز هم جوانمردانی نظیر متوسلیان در شهرستان ها یافت می‌شوند تا یقه مسئولان را گرفته و اجازه ندهند تا آرمان های این انقلاب بر زمین بماند؟ والسلام. ✍علی جابری دادرســـــــــانــــه بــــروجـــــرد https://eitaa.com/joinchat/913768773Cf1cf4a6ab2
📜 دادنامه ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ✍ هیچ نماز جماعتی در ویسیان برگزار نمی شود؟ چرا؟ .............................. ⚖ براۍ اطلاع از اخبار مجمع مطالبـــــه گران لرستـــــــان روی l دادرَســــــــــانِہ لُرستــــــــــــاݩ l ڪلیڪ ڪنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📜 دادنامه ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ✍ مطالبه توضیح عملکرد از مسئولان در خصوص ترویج عفاف و حجاب و مقابله با ناهنجاری ها 👈مقام معظم رهبری: دشمن با نقشه و برنامه وارد این کار شده، ما هم باید با برنامه و نقشه وارد بشویم. بدون برنامه و اینها، کارهای بی‌قاعده نباید انجام بگیرد؛ با برنامه، مسئولین برنامه داشته باشند و دارند، ان‌شاءالله این کار دنبال بشود. .............................. ⚖ براۍ اطلاع از اخبار مجمع مطالبـــــه گران لرستـــــــان روی l دادرَســــــــــانِہ لُرستــــــــــــاݩ l ڪلیڪ ڪنید.
📝 دادنوشت ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ مردمی سازی اقتصاد قسمت اول: «مردمی سازی تولید آبزیان سردآبی در لرستان» 🔸 گسترش تولید و مصرف آبزیان و محصول شیلاتی از شاخصهای برتر در نظامهای تولیدی و اقتصادی کشورهای پیشرفته و جامعه‌های توسعه یافته محسوب می‌شود و تولید محصولهای شیلاتی و آبزیان از گامهای مهم در تثبیت امنیت غذایی کشور است و در صدر اقتصاد سلامت قرار دارد. 🔸 محصولهای حوزه شیلات در ایران با اشتغال ۲۳۰ هزار نفر، در سبد غذایی و امنیت غذایی ایرانیان هم سهم رو به رشدی دارد و مزیت اصلی تولید آن هم داشتن طرفهای تقاضای زیاد است. البته مهمترین سرمایه ایران در حوزه شیلات، دانش تولید کاملاً بومی است و هیچ نیاز به دانش وارداتی ندارد. 🔸 ظرفیتهای علمی و دانشگاهی در کنار تاریخ آبزی پروری سبب شده است که نگاه فرصت محور به حدود ۶۰۰۰ کیلومتر سواحل کشور برای توسعه و رونق صنعت آبزیان و بیش از ۵۰۰۰ منبع آبی داخلی و رودخانه‌ها و سدها و استخرها و چاهها برای پرورش آبزیان، ایران را به قطب تولید محصولهای شیلاتی در جنوب غرب آسیا تبدیل کند و مورد تایید سازمان فائو هم است. 🔸میانگین سرانه جهانی مصرف ابزیان ۱۶ کیلو گرم است و در کشورهای پیشرفته به ۲۶ کیلو گرم میرسد و در ژاپن ۷۰ کیلوگرم و در مالدیو ۱۳۰ کیلوگرم است. که این سرانه در کشور ما ۱۳ کیلوگرم عنوان شده که اخیراً توسط اتحادیه آبزیان سردآبی تکذیب و عنوان گشته سرانه مصرف کمتر ۷ کیلوگرم می‌باشد. 🔸 مصرف دو بار گوشت ماهی در هر هفته ضروری است و باخوردن ماهی سلامتی افراد جامعه تضمین می‌شود و بسیاری از بیماریهای قلبی کاهش می‌یابد. 🔸 در حال حاضر حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن انواع آبزیان مختلف در کشور در آبهای شیرین تولید می‌شود و ایران در بحث میگو و آب شور نیز رشد خوبی داشته است. 🔸از این میزان ۸۰۰ هزار تن در بخش صید و صیادی و بقیه در حوزه آبزی پروری است. در سالهای اخیر تولید ماهیان گرمابی ۲۳۷ هزار تن، ماهیان سردآبی ۱۵۰ هزار تن، ماهیان در منایع آبی داخلی مانند دریاچه‌ها و آبهای پشت سدها ۷۰ هزار تن، میگوی پرورشی در آبهای شور بیش از ۵۰ هزار تن و ماهیان خاویاری سه هزار و ۴۰۰ تن بوده است. 🔸 ایران همچنین با تولید ۱۴۰ هزار تن قزل آلا رتبه اول جهانی تولید این ماهی در آب شیرین را به خود اختصاص داده است. قرار است تولید آبزیان در ایران به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن برسد که ۱۷۰ تا ۲۰۰ هزار تن آن مربوط به پرورش و صید در سواحل مکران در جنوب شرق ایران خواهد بود و البته ظرفیت تولید آبزیان و محصول شیلاتی ایران در لایه نخست توسعه یافتگی تا ۳ میلیون تن هم براورد میشود و ۲۰۰ هزار تن هم تولید ماهی در قفس پیش بینی شده است. ✅ظرفیت های استان لرستان در تولید آبزی: 🔹 در حال حاضر ۶۰۰ مزرعه پرورش ماهی در استان وجود دارد که از این مزارع ۲۸ تا ۳۰ هزارتن ماهی تولید می شود که با توجه به اینکه لرستان دارای حدود ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر رودخانه و چندین هزار چشمه آب و شرایط جوی مناسب آبزی پروری بوده می‌توان تولید این محصول استراتژیک را افزایش داد و ضمن توسعه اشتغال در اقتصاد و سلامت جامعه موثر بود و از ظرفیت و توانمندی کلیه آحاد مردم از جمله روستاییان و خرده مالکین مجاور منابع آبی استفاده نمود و تولید آبزی در لرستان مردمی نمود. ✍ .............................. ⚖ براۍ اطلاع از اخبار مجمع مطالبـــــه گران لرستـــــــان روی l دادرَســــــــــانِہ لُرستــــــــــــاݩ l ڪلیڪ ڪنید.