هدایت شده از خبرگزاری حوزه
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ویدئو؛
◀️ متن و حاشیه کنگره #شهدای_روحانی در ۳ دقیقه
✳️ نسخه با كيفيت
⚡️سفیر سابق ایران در واتیکان در واکنش به دیدار آیتالله اعرافی با جناب پاپ:
🔸پاپ موجود در بسیاری از موارد به ما خیلی نزدیک است/ از جمله نتایج این دیدارها نشان دادن چهرهای واقعیتر از ایران به اصحاب ادیان است
اختصاصی مباحثات
🔹دیدار بزرگان و شخصیتهای دینی در حال حاضر امری پذیرفته شده و عادی است. بعضی حتی این دیدارها را به عنوان عاملی برای ایجاد صلح و حتی موثر در ایجاد صلح جهانی میدانند. بهرحال دیدار شخصیتهای دینی ما و سایر رهبران دینی میتواند مهم و تأثیرگذار باشد.
🔹در زمان مأموریتم ژان پل دوم، پاپ بود و اعضای «رومن کوریا» و به تعبیری اعضای کابینه واتیکان افراد دیگری بودند. در سطوح مختلف ملاقاتهای مختلفی انجام شد. به جز مقامات رسمی، آیت ا… محمد تقی مصباح دوبار به رم آمدند و در اقامتگاه ما اقامت داشتند و یکبار ملاقات نسبتاً مفصلی با پاپ داشتند. بنا به گفته تشریفات واتیکان این مفصلترین ملاقاتی بود که با یک عالم مسلمان انجام شد. شاید علت این بود که سفارت درباره شخصیت و آثار ایشان و اینکه در رأس یکی از مراکز مهم آموزشی و پژوهشی اسلامی و حوزوی هستند، گزارش کاملی فرستاده بود. البته ژان پل فرد بسیار باهوشی بود و ظاهراً مایل بود اطلاعات بیشتری در مورد ایران و آموزشهای دینی آن داشته باشد. لذا ملاقات خصوصی بود و حتی آقای بهرام مسعود که به عنوان همراه و مترجم با ایشان رفته بود، نپذیرفتند و مترجم از جانب خودشان بود و آن طور که مرحوم آقای مصباح میگفت در زمینههای مختلفی صحبت شده بود.
🔹برخی از روحانیون مسلمانی که به واتیکان میآمدند، رفتار خاصی داشتند و به گونهای صحبت میکردند که به هیچ عنوان محترمانه نبود. یک بار یکی از اعضای «مجمع گفتگوی دینی» واتیکان، مونسینیور عکاشه به گونهای گلایهآمیز درباره آنان گفت. هنگامی که برای سخنرانی در جلسات کوچک و کم جمعیت گفتگوی دینی میآیند، گویی در خطبه نماز جمعه هستند و با صدایی بلند و فریادگونه صحبت میکنند و اصولاً محتوی سخنرانیشان خطابی و غیر مستند و غیر تحلیلی است. هیچگاه یک روحانی ایرانی اینچنین صحبت نکرده و نمیکند.پس همین دیدارهایی که با رعایت احترام متقابل باشد و بهخوبی صورت گیرد، میتواند نتیجه و بازخورد خوبی باشد بعضیها این واقعیّت را نادیده میگیرند و میگویند نتیجه چه بود؟ باید در پاسخ به این سوال گفته شود دیداری که محترمانه صورت گیرد، خودِ نتیجه است و این موضوع برای هر دو طرف دیدار، بسیار خوب و مفید است.
🔹پاپ موجود به معنای واقعی یک پاپ استثنائی است. هم به لحاظ رفتار و سبک زندگی و هم به لحاظ افکار و ایدهآلها و در بسیاری از موارد به ما خیلی نزدیک است که کمتر مورد توجه قرار گرفته است.او واقعاً فردی متواضع است و بدور از تشریفات، و حتی میتوان گفت ضد تشریفات است. برای مثال پاپ قبلی، راتسینگر عموماً هنگامی که با ملاقات کنندگان دست میداد، دست چپ را حائل میکرد که فرد از اندازه معینی به او نزدیک نشود. اعضای خاندانهای سلطنتی در اروپا و خصوصاً انگلیس چنین میکردند و بعضاً هنوز هم چنین میکنند.
🔹نوع فهم او از مسائل به راستی با دیگران متفاوت است که توضیح آن بسیار بطول میانجامد. شاید نمونه خوب دیگر آن اصرارش در سال گذشته، برای ملاقات با آیت ا… سیستانی باشد؛ علیرغم شیوع کرونا در عراق. مضافاً که او به ملاقات میرود که بسیار کم اتفاق میافتد که پاپی در ضمن سفر به دیدار یک مقام دینی برود. و مهمتر نکاتی است که او در طی مصاحبه و پس از این دیدار بیان داشت که همگی حاکی از شیفتگی او نسبت به ایشان است. این نشان دهنده آن بود که اولاً تحت تأثیر قرار گرفته و ثانیاً این صراحت و جسارت را دارد که منویات قلبیاش را باز گوید. کمتر موردی میتوان یافت که ملاقات کننده مکنونات مثبت قلبیاش را بازگوید.
🔸مشاهده متن کامل گفت وگو:
https://mobahesat.ir/23813
🔻🔻🔻
@mobahesat
@daghdagheha
💠سودای آینده بهتر چگونه فردای ما را میسازد؟
🖊بررسی نقش دیالکتیک نیروهای اجتماعی در سامان امروز جامعه در گفتگو با مهدی سلطانی؛
🔹یکی از مسائلی که به نظرم وجود دارد آن است که ما چرا به شکست هایمان فکر نمیکنیم؛ بر خلاف جهان جدید که مدام به شکست هایش فکر میکند. آنها به شکست هایشان فکر میکنند تا راه حلی برای خروج از آن پیدا کنند، بعد ما شکستهایی که خودشان بررسی میکنند را در رسانه هایمان برجسته میکنیم تا نشان دهیم تمدن غرب وضعیت نابسامانی دارد، در حالی که این مواجهه انتقادی با خود از لوازم تفکر مدرنیته است.
🔹باید توجه کنید که زندگی جریان دارد و کار خود را میکند، در هنگام چالشها بشر میایستد و تأمل میکند که چگونه آنها را برطرف کند تا زندگی شور خود را داشته باشد. به هر صورت وقتی ما میبینیم که یک عده در حال مرگ هستند، شرایط زندگی نابسمان است، شور زندگی یک نهیب میزند که چرا؟ خب اگر طب شما نتواند پاسخ دهد، جامعه و سنت مسیرهای دیگری را پی میگیرد. البته باید توجه کنید که با همین مسیرهای جدید هم نباید مواجهه دگم کنیم.
📎https://farhangesadid.com/0001ke
@farhangesadid
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@daghdagheha
#روایت_آبادان 1⃣1⃣
"روایت اعضای اعزامی خانه طلاب جوان قم به آبادان از واقعه #متروپل"
🔹امروز صبح تو مسجد قائم، کنار متروپل وقتی داشتم صبحانه میخوردم آقایی رو دیدم که وارد مسجد شد، خستگی از سر و صورتش میبارید، روبروی ما نشست، اما از شدت خستگی همون حالت نشسته خوابش گرفت!
🔹 پرسیدم، گفتند دیشب مشغول #آواربرداری بوده و الان برای استراحت کردن اومده، بیدار که شد با ایشون صحبت کردم میگفت فامیلی بنده پاپاچیان هست ما یک گروه دوازده نفره هستیم که اطراف کرج تو معدن کار میکنیم.
🔹 وقتی شنیدیم #متروپل این اتفاق افتاده، طاقت نیاوردیم و از مسئولمون خواستیم که با #آبادان ارتباط بگیره، تا ماهم بتونیم حضور پیدا کنیم، میگفت وقتی فهمیدیم آبادان با حضور ما موافقت کرده خیلی خوشحال شدیم، انگار دنیا رو به ما داده بودند.
🔹 خلاصه ما به صورت #خودجوش، با دو تا بیل مکانیکی فوق سنگین، چهارتا کامیون و شش تا لوددر اومدیم آبادان، فقط هم به عشق کشور و مردم آبادان اومدیم و الانم با عشق مشغول کاریم.
🔹 تا فراموش نکردم بگم که آقای پاپاچیان تازه مسلمان و #شیعه شده، میگفت کلیمی بودم و چند ماه پیش ،ایام فاطمیه تو هیئت توفیق پیدا کردم و مسلمان شدم، البته از گروه دوازده نفریشون فقط آقای پاپاچیان مسلمان هستند!
🔹این رو محض اطلاع اونور آبیها گفتم، که بدونند و این واقعیت رو انکار نکنند، اینجا مردم و مسئولین، زن و مرد، پیر و جوون، مسلمان و مسیحی و... همه با هم و در کنار هم و بدون منّت و به #عشق_وطن دارند کار میکنند و فقط حرف نمیزنند، عاشق واقعی وطن اینا هستند نه شما...
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
🆔 @Khanetolab
✍️ حضور قابل تحسین یک روحانی در قاب رسانه ملی
🔹چند سال پیش در دانشگاهی در یکی از شهرهای نزدیک تهران تدریس داشتم. روزی بچه ها به بهانه ای، سر کلاس گفتند: «استاد! شنیدیم در قم آخوندا خونشون تلویزیون ندارن چون حرام میدونن. درسته؟». من ابتدا خیلی متعجب شدم که چطور این گزاره در ذهن جوانانی در نزدیکی تهران در یک شهر بزرگ در عصر رسانه ها نقش بسته است؟!!!
🔸دلایل زیادی به ذهنم رسید؛ یکی از آن ها این بود که کمتر کسی زندگی شخصی #روحانیون را برای این نسل، روایت و کمتر #رسانه_ای این زندگی را بازنمایی کرده است. و البته این پرسش نیز ذهنم را درگیر کرده بود که آیا اصلا باید این زندگی، روایت و بازنمایی شود یا خیر؟! و هنوز نیز پاسخ کاملی نیافته ام...
🔹مسابقه تلویزیونی #خانه_ما را گاهی می دیدم اما امسال در نوروز 1401 بیشتر دیدم. «خانه ما» یک مستند مسابقه خانوادگی است که در آن شرکت کنندگان با دریافت مبلغ مشخصی به عنوان حساب مسابقه، باید بتوانند هزینه های خانواده خود را به صورت صرفه جویانه مدیریت کنند. سه خانواده در رقابتی حدودا یک ماهه به خرج گروه سازنده زندگی می کنند و با چالش هایی روبرو می شوند.
🔸در حین رقابت که در فضای رئال زندگی رخ می دهد، به نوعی زندگی شخصی، خانه و رفتار های روزمره شرکت کنندگان به تصویر کشیده می شود. در فصل یازدهم این مسابقه که برای اولین بار از شبکه پربیننده سه پخش شد، یک خانواده روحانی یکی از سه خانواده شرکت کننده بود.
🔹فضای حوزه همیشه فضایی متکثر از نظر دیدگاه نسبت به موضوعات مختلف بوده است و چه بسا همین تکثر یکی از دلایل پویایی در #حوزه_های_علمیه باشد. تقابل دیدگاه های سنتی و جدید در کنار توسعه تکنولوژی های ارتباطی و #شبکه_های_اجتماعی، کنشگری روحانیون در عرصه رسانه و فضای مجازی را متفاوت کرده است.
🔸کنشگری اجتماعی و رسانه ای که بعضا مخالف و موافق های زیادی دارد. در چنین فضایی باید جسارت حاج آقا حامد براتی را بخاطر حضور یک ماهه خانوادگی در این برنامه ستود. فارغ از اینکه این قبیل مشارکت ها و کنشگری های رسانه ای صحیح است یا غلط، باید اصل شهامت ایشان _که می دانم با نیت ارتقای جایگاه روحانیت در نزد مردم از مسیر شناساندن زندگی شخصی یک خانواده روحانی ابراز شد_، را ستایش کرد. مطلعم برنامه بسیار دیده شد و بازخوردهای بسیار مناسبی نسبت به روحانیت به ایشان و تهیه کننده برنامه منتقل گردید.
📎تأکید می کنم که نگارنده فعلا موضعی در باب باید یا نباید این چنین مشارکت ها و یا کنشگری های اجتماعی روحانیون ندارد اما بر خود لازم می دانستم در میان سکوت عمده حوزویان نسبت به فصل یازدهم برنامه «خانه ما» که زندگی یک ماهه یک خانواده روحانی را بازنمایی کرد، حداقل از نیت حجت الاسلام براتی و شهامت ایشان، اینگونه حمایت کنم.
🖊حجت الاسلام احمد اولیایی- دکتری فرهنگ و ارتباطات
@sedayehowzeh
@daghdagheha
به بهانه سفر مدیر حوزههای علمیه به واتیکان؛
💠نگاهی بر ظرفیتهای بین المللی حوزههای علمیه
به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام محمد وکیلی در یادداشتی با عنوان «نگاهی بر ظرفیتها و طرحهای حوزههای علمیه در سطح بینالملل» که به بهانه سفر مدیر حوزه های علمیه به واتیکان و چند کشور اروپایی نوشته شده است، اینگونه آورده است:
🔸حوزههای علمیه شیعی با توجه به ابعاد جهانی دین اسلام و معارف مکتب اهل بیت، همیشه در طول تاریخ مدعی حضور در سطح جهانی بوده و خود را محدود به جفرافیا یا عرصه خاصی نمیدیده است؛ به همین جهت نیز در ادوار مختلف تاریخی بخش مهمی از دانش انسانی در علوم مختلف، محصول و نتیجه فعالیت این حوزهها بوده است.
🔸با توجه به تغییرات بنیادین جهان در دوران معاصر از جمله تغییرات عمیق مبانی و مبادی معرفتی انسان، تغییرات فناورانه از جمله فراگیر شدن رسانهها و تحقق عینی دهکده جهانی و نیز تغییرات مهم سیاسی و فرهنگی، از جمله وقوع انقلاب اسلامی با محوریت حوزههای علمیه در ایران و آثار و تبعات آن در سطح منطقه ای و جهانی، حوزههای علمیه در برابر وضعیت و مسئولیت جدیدی قرار گرفته است که تفاوتی اساسی با وضعیت پیش از خود دارد. چنین وضعیت و موقعیت خاص، می طلبد که حوزه علمیه، بازنگری اساسی در سیاست ها، رویکردها و برنامه های خود داشته باشد تا بتواند نقشآفرینی مهمتر و جدی تری در سطح جهانی ایفا نماید.
🔸در همین جهت مدیریت حوزههای علمیه همگام با تدوین اسناد راهبردی و طراحی برنامههای تحولی، توجه ویژه به ظرفیتها و توانمندیهای بینالمللی خود بنماید و ضمن تلاش برای احصاء این ظرفیتها، شیوه ها و راهکارهای عمیاتی مناسب بهرهگیری از این فرصتها را مدنظر قرار دهد.
در این نوشتار، تلاش شده به صورت گذرا مهمترین ظرفیتهای حوزههای علمیه برای حضور در این سطح، مورد اشاره قرار گیرد.
🔹۱. اسناد بالادستی: در اسناد بالادستی مدیریت حوزههای علمیه از جمله سند چشمانداز، آمایش سرزمینی، نظامهای جامع، برنامه ۵ ساله، منشور حوزههای علمیه و کارویژههای روحانیت، ظرفیتهای مختلفی مورد توجه قرار گرفته است که برخی از آنها به صورت ویژه با عرصه بینالملل مرتبط میباشد؛ از جمله:
الف) در نظامهای جامع حوزههای علمیه، از جمله: نظام جامع بینالملل حوزههای علمیه، نظام جامع تبلیغ؛ نظام جامع ارتباطات؛ نظام جامع رسانه؛ نظام جامع ادیان، مذاهب و فرق حوزههای علمیه به صورت ویژه عرصه بینالملل مورد توجه قرار گرفته است. در این نظام ها، راهبردها و سیاستهای کلی حوزههای علمیه در این عرصهها تدوین شده است.
ب) در سند راهبردی آمایش سرزمینی حوزههای علمیه که در آن وضعیت موجود و وضعت مطلوب حوزههای علمیه ترسیم شده است، و از یافته های آن برای برنامهریزی بلند مدت و کوتاه مدت حوزه استفاده میگردد، یکی از مهمترین عرصه هایی که مورد توجه قرار گرفته، سطح بینالملل است.
ت) همچنین در برنامه ۵ ساله حوزههای علمیه، از ۴۰ مضمون اصلی موجود در این برنامه، ۸ مضمون مرتبط با عرصه بینالملل مورد لحاظ قرار گرفته و در برنامهها اشراب شده است. برخی از این مضامین عبارتند از: آموزش زبانهای خارجی به طلاب و روحانیون، ساماندهی، پشتیبانی و ارزشیابی مبلغان، تشکلها و موسسات تبلیغی و فرهنگی بین الملل؛ برنامهریزی، گسترش و ارتقا فعالیتهای تبلیغی و فرهنگی؛ تقویت انسجام اسلامی و گفتگو و ارتباط با ادیان و مذاهب، توسعه ارتباطات و تعامل و همکاری موثر در عرصههای ملی و بینالمللی، تاسیس و توسعه رسانههای حوزوی.
ث) در طرح کارویژههای روحانیت که کارویژههای روحانیت در چهار سطح: الف) ناظر به حوزههای علمیه، ب) ناظر به نظام اسلامی، ج) ناظر به جامعه اسلامی و د) ناظر به عرصه بینالملل، مورد شناسایی و احصا قرار گرفته، بیش از ۴۰ کارویژه خرد و کلان حوزوی در سطح بینالملل مدنظر قرار گرفته است تا برای تحقق آن برنامهریزی گردد.
🔹۲. رشته ها و گرایش های تخصصی: یکی دیگر از ظرفیتهای حوزه برای فعالیت در سطح بین الملل، ظرفیتهای موجود در رشتهها و گرایشهای تخصصی حوزوی(درختواره دانشی) است که با توجه به تدوین آن در ۱۶ عرصه دانشی با چندصد رشته و گرایش، امکان و ظرفیت مناسبی برای ایفای نقش علمی در سطح بینالملل را برای حوزههای علمیه فراهم میآورد. برخی از این رشتهها و گرایشها عبارتند از: چون: حقوق بشر، حقوق زنان، مسیحیتشناسی، یهودشناسی، شیعهشناسی( کلام، تاریخ ، جامعهشناسی و...)، ادیان، فقه مقارن، مذاهب فقهی و کلامی اسلامی، قرآن و مستشرقان، فقه محیط زیست، قرآن و علوم انسانی و تفسیر تطبیقی.
◀️متن کامل یادداشت را در خبرگزاری حوزه بخوانید
https://hawzahnews.com/xbLc5
✍️پدیدهگی اجتماعی سلام فرمانده
🔹 #سلام_فرمانده را من یک «پدیده» میدانم آنهم از نوع اجتماعیاش. معنای «فنومنولوژیک!» پدیده اجتماعی را هم میدانم، اما این یک پدیده است چون توانسته تمامی شابلونهای #انقلابی، غیرانقلابی، ضدانقلابی! مذهبی، غیر مذهبی، ضد مذهبی، هیأتی، غیرهیأتی، ضدهیأتی و... را زیر سوال ببرد. مرزهای میان این قشربندیها را نیز به هم ریخته است. اصولا هر کنش اجتماعی که شگفتانههایی برای تحلیلگران اجتماعی موافق و مخالف داشته و بتواند آنها را غافلگیر کرده و به تحیر و بهت بیاندازد یک #پدیده_اجتماعی است. مطلب به این روشنی که دیگر تفلسف نمیخواهد!!
🔸اصلا درصدد آن نیستم که این اثر فاخر را نقد کنم و هیچگاه هم نمیخواهم عیبها و نقصهایش را پنهان کنم. به خوبی میدانم اثری که بتواند «خیزش»، «نشاط» و «پویش اجتماعی» ایجاد کند باید شاخصها و مؤلفههای گوناگونی را در حد مقبول داشته باشد تا «هر کسی از ظن خود یارم شود»… این اثر یک «بسته» است که مؤلفهها و شاخصهای گوناگونی را با نمره قابل قبول و نه عالی پاس کرده است. تقریبا در هیچکدام از مؤلفههای لازم جهت ساختن یک «پویش اجتماعی»، بخشیدن یک «نشاط اجتماعی» و فراهم آوردن یک «فنآوری اجتماعی» کم نگذاشته است.
🔹سلام فرمانده این قوم (تینیجرهایمان) را به رسمیت شناخت. «استقلالاش» را! «قیامگر و شورشی بودناش» را! با قد کوچک«نوآفرین»، «غیور» و «تمام کننده بودن»اش را! «اسطورهها»یش را! «عهد بستن»اش را و از همه مهمتر « #جامانده بودن»اش را!
🖊عبدالحسین مشکانی
مشروح یادداشت:
v-o-h.ir/?p=43655
@sedayehowzeh
@daghdagheha
🌀 مدیون خمینی
🖋 علی مهدوی
یک. حوزههای علمیه، قبل و بعد از خمینی کبیر
اگر خمینی نبود، معلوم نبود وضع حوزههای علمیه با آن نفوذ متحجرین به کجا میکشید.
متحجرینی که فلسفه را حرام و فلسفهخوان را نجس میدانستند!
متحجرینی که شاه را سایه خدا معرفی میکردند و در برابر ظلم و ستمی که نه فقط به مردم بلکه بر دین روا میداشت لال بودند.
متحجرینی که معتقد بودند ظلم و ستم به قدری باید فراگیر شود تا موجب فرا رسیدن ظهور شود!! لذا برای تعجیل فرج، معنای انتظارشان، چیزی شبیه خوابآلودگی بود تا انتظار عالمانه به معنای زمینهسازی ظهور.
دو. خطر تعطیلی بسیاری از آیات و احکام
اگر خمینی نبود عدهای مقدسمآب دین را به صرف احکام نجاسات و طهارات و نماز و روزه خلاصه میکردند و دیگر اثری از اسلام ناب باقی نمانده بود. لذا در عمل همه آیاتی که مرتبط با قیام بود، تعطیل میشد!
«قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ: أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَفُرَادَى» (سبأ: ۴۶)
«لَقَد أَرسَلنَا رُسُلَنَا بِالبَيِّنَاتِ وَأَنزَلنَا مَعَهُمُ ٱلكِتَابَ وَ ٱلمِيزَانَ لِيَقُومَ ٱلنَّاسُ بالقِسطِ» (حدید: ۲۵)
و حتی بسیاری از احکام و حدود نیز کاملا تعطیل میشد.
سه. غیرت دینی و روح مقاومت و مبارزه
خمینی آمد تا دنیا بفهمد اسلام همچنان زنده و جاری است. تا جهانیان و مخصوصا امم اسلامی بفهمند در دوران غیبت کبری هنوز هم علمای ربانی هستند؛ علمایی که غیرت دینی آنها اجازه نمیدهد، دین به دست یهود و نصاری و ایادی داخلی آنها محو شود.
این خمینی بود که روح ظلمستیزی در جان ایران دمید و با احیای روحیهی شهادت حتی به فلسطینِ زیر چکمهی یهود امید آزادی و رهایی بخشید.
و براستی اگر خمینی نبود امروز رؤیای خباثتآلود از نیل تا فرات محقق نبود؟
چهار. سکولارهای حوزوی، مدیون خمینی
به خمینی مدیونیم همه؛
به خمینی مدیونند حتی آن عده معمم سکولار که هرکجا مینشینند یا در اصل انقلاب و نهضتی که امام آغاز کرد یا در شکل و امتداد آن تشکیک میکنند.
مدیونند چون اگر خمینی نبود، امروز حوزهای نبود تا آنها بخواهند حتی معمم باشند و جرأت ابراز لحیه پیدا کنند؛ چه رسد به تلاش و دست و پازدن برای #سودای_مرجعیت.
چه میشود کرد وقتی این جماعت، تاریخ را -به عمد یا به سهو- به فراموشی سپردهاند؛ یادشان رفته است که حتی روضهخوانی برای اباعبدالله الحسین علیه السلام جرم بود. یادشان رفته معممبودن نیز جرم بود.
پنج. عصر خمینی، عصر اسلام
جز این نیست که خمینی کبیر، بزرگترین مرد الهی عصر ماست. برای همین هم عصر خمینی عصر اسلام شد. عصر پایان یافتن سلطه جهانی مستکبرین؛ عصر تضعیف و عقبنشینی استکبار جهانی. عصر جوانهزدن امید در دل مستضعفین. عصر روحیهی مبارزه و مقاومت تا پای جان و شهادت.
شش. امنیت
در عصر خمینی نه تنها یک وجب خاک ایران اسلامی خود را به چنگال ظالمین ندادیم، بلکه یاور مستضعفین منطقه هم بودیم تا مقابل ظلم محکم بایستند. عصر خمینی عصر تغییر معادلات شد.
عصر خمینی عصر پایان مرزهای جغرافیایی و اتحاد مرزهای اسلامی است.
اگر خمینی نبود، حتی امنیت ناموس شیعه معلوم نبود در چنگال کثیف صهیونیست بود یا آمریکا یا داعش...
هفت. رسالت و تکلیف امروز ما
گرچه تا اسلام صددرصدی فاصله بسیار است؛ اما ریلی که امام امت، به نام جمهوری اسلامی بنیان نهاد؛ زمینه را برای رشد و ترقی تا تمدن اسلامی مهیا ساخته است.
و امروز بیش از هرزمان دیگری به «طلبهی فقیه، مهذب و مجاهد» در مسیر احیای حداکثری اسلام محتاجیم.
و یقینا فرزندان خمینی و خامنهای میتوانند ادامهدهندهی راه امام باشند.
@Manahejj
@daghdagheha
✅آیتالله اعرافی در حوزه علمیه هامبورگ: برای پیشرفتهای علمی غرب احترام قائل هستیم/ اصول ما با هرمنوتیک و مباحثی که واقعا غرب روی آن کار کرده برابری میکند
🔹مدیر حوزههای علمیه کشور خاطر نشان ساخت: در غربی که در گذشته فلسفه یونان را تولید کرد و در حال حاضر کانتها و دکارت ها را پرورانده باید امثال آیتالله جوادیآملی ها را داشته باشیم که بومی خود غرب باشد و اندیشه عقلی اسلامی را در اینجا نمایندگی کند، اما متاسفانه فعلا نداریم
https://fa.shafaqna.com/?p=1384633
@daghdagheha
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 | دیدار مدیر حوزه با پاپ از زبان آیتالله اعرافی
◀️ دریافت با کیفیت بالاتر
@HawzahNews| حوزهنیوز
نظام مسائل بنیادین فضای مجازی.pdf
1.03M
💠گزارش «نظام مسائل بنیادین فضای مجازی» منتشر شد
✅ فضای مجازی تمامی شئون زندگی انسان معاصر را تحت تأثیر قرار داده و متحول کرده است. حیات انسان معاصر با اینترنت، بازیهای کامپیوتری و شبکههای اجتماعی گره خورده است و به یک معنا میتوان گفت که تفکر، ادراک، عمل و روابط انسانی تحت تأثیر عمیق فضای مجازی و فناوریهای نوظهور آن قرار گرفته است. روند روبهرشد فضای مجازی نیز حاکی از گسترش نفوذ آن در آینده دارد. از این رو جای تعجبی ندارد که مسائل بنیادین و فلسفی فراوانی حول فضای مجازی و نسبت آن با انسان و جهان شکل گرفته است.
🔸این گزارش که در گروه مطالعات بنیادین پژوهشگاه فضای مجازی تهیه شده است میتواند راهنمایی برای کسانی باشد که میخواهند تصویر کلی از مهمترین سؤالات بنیادین حول فضای مجازی به دست آورند و قدمهای نخست برای پژوهش حول این مسائل را بردارند.
🔸مواجهه آگاهانه و فعالانه با این مسائل و اتخاذ سیاستها و خطمشیهای مؤثرتر و جامعتر در برابر آنها می تواند موجب کاهش آسیبها و چالشهای این فضا و استفاده حداکثری از فرصتهای آن باشد.
➖➖➖➖➖➖➖
@daghdagheha