سلبریتی ها از چی میترسند که از مردم فرانسه در قبال جنایت پلیس دفاعی نمیکنند؟ نکنه میترسند که فرانسه ممنوع الورودشون کنه؟!
👈البته این جماعت تازه به دوران رسیده بلدن بدترین تهمت های غیرعادلانه را به نیروهای انتظامی و نظامی کشور بزنند
دانشگاهمدافعانحریمولایت
💠 #طرح_ریزی_سبک_زندگی_اسلامی 💠 #شاخصهایرشدیافتگیفردیواجتماعی 🔷 در پست شاخصههای توسعه غربی
◀️ #خاکریزهای_سبک_زندگی
2⃣ فصل دوم : ابزارهای #نفوذ سبک زندگی غربی
💡 حوزه #فکر: #روشنفکری
🔻روشنفکری در برنامه #هدفمند غربی به دو دسته تقسیم میشود:
🔻الف- #روشنفکری_دینی
🔹تمدن غرب پس ازحدود 900 سال ارتباط با جهان اسلام و شناخت کافی از آن، میدانست تمدن اسلامی یک فرهنگ محکم مبتنی برعقاید روشن وعقلی است و اگر بخواهد فکر غیردینی غربی را به جامعه اسلامی تزریق کند به نتیجه نمی رسد چرا که طرح او تعارض جدی با #مدینه_النبی که مورداتفاق همه علمای اسلام بود،داشت
🔹برنامه آنها برای این مرحله «روشنفکر دینی» بود.آنان در قرن 12 قمری به این نتیجه رسیدندکه تنها راه نفوذ متزلزل نمودن پشتوانه عقیدتی مسلمانان است، درست همان کاری که ازغرب کاملاً مسیحی ودینی،غربی #ضد_دینی ساخت.
🔹لذا در یک قرن و دریک فاصله سیساله میبینیم درسه نقطه ازجهان اسلام، جریان غرب به خصوص ابرقدرت آن زمان یعنی انگلیس اقدام به ایجاد #فرقههای_منحرف #وهابیت در حجاز، #بهاییت در ایران و #قادریان در هند میکند. درپست بعدی به بررسی این فرقه ها می پردازیم.
http://eitaa.com/joinchat/385548302Ca1d19c22ab
#عدالتخواهی_غیر_انقلابی
👌اواسط دهه هفتاد وقتی علم مبارزه با #فقر و #فساد و #تبعیض را رهبری افراشت، هیچ کس فکر نمیکرد این شعار تبدیل به یک حرکت موثر اجتماعی شود اما دیری نگذشت که با همین شعار دولت #توسعه_غربی نقد و سپس نفی شد.
👌عدالتخواهی صورتهای مختلف و متفاوت اجتماعی پیدا کرد یک صورت آن شد جریانهای جوششی #جهادی که خدمت به مردم و نزدیک کردن جوانان به متن محرومین را هدف گرفتند. یک صورت آن تبدیل شد به جریان مطالبه گری از مسوولین. یک صورت نیز تبدیل شد به گروههایی که تلاش میکردند راه حلهایی برای مشکلات اداره کشور پیدا کنند.
👌اما به طور کلی تمام جریانهای عدالتخواه جوان را میشد به دو دسته تقسیم کرد عدالتخواهی مثبت که تلاش میکرد با تغییر فرهنگ مردم و ایجاد جوششهای مردمی و یا دادن راه حلهای اثباتی و یا نقدهای موثر تئوریک یا اجرایی به حرکت کشور به سمت عدالت مدد رساند و عدالتخواهی منفی.
👌عدالتخواهی منفی بیشتر شور عدالتخواهی داشت ولی از بستر اندیشه انقلاب، خیلی داراییها را اخذ نکرده بود. او هنوز بلد نبود مفهوم #مبارزه با مستکبرین را با #عدالت جمع کند. هنوز بین حقیقت #ولایت و عدالت پیوستگی روشنی را درک نکرده بود. حتی نسبت #آزادی و #مردمسالاری را نیز با عدالت نمیدانست. لذا اندیشه ای کاریکاتوری داشت که در عمل از گیر دادن به زندگی این مسوول و آن مسوول شروع کرد و تا قرار گرفتن پشت سر این متهم و آن زندانی پیش رفت و در نهایت نیز شد ابزار جدی تکمیل کننده پازل فلان جریان سیاسی مفلوک و بهمان نقشه خارجی ضد مردم.
👌 حتما داستان شکل گیری جریان #شیطان_پرستی در غرب را شنیده اید اینها جوانان مخالف سیطره زورمداران بودند اما جهالت و سطحی بودنشان باعث شد همان قدرتمندان بیایند و به اینها بگویند اگر میخواهید اعتراض کنید بروید پشت سر بزرگترین معترض عالم یعنی #شیطان و بعد اینها شدند شیطان پرست
👌من مشکل امروز کشور را نه رهبری و نه بدنه نجیب امت میدانم. بلکه مشکل را باید دوگانه ای دانست به نام #لیبرالیسم و انباشت جهالت نخبگان دردمند.
👌تا وقتی عدالتخواهی از بستر انقلاب برنخیزد یعنی همه المانهای نظام اندیشه انقلاب اسلامی را در نسبت با عدالت درنیابد، یقین کنید ابزار دست ظالمین عالم خواهد بود. بلایی که بر سر بسیاری از جریانات چپ در دنیا آمد.
پ ن. نامه ای که جدیدا به نام جریان عدالتخواه دانشگاه تهران رسانه ای شد نماد یک درد بیست ساله در این جریان است.
✅✅ نظر جالب بزرگان #غیر_مسلمان درباره #حضرت_محمد(ص) :
#جرج_برنارد_شاو، نویسنده معروف ایرلندی درباره پیامبر اکرم (ص) میگوید: او را باید #منجی بشریت خواند. من اعتقاد دارم که اگر مردی مثل او حاکمی در عصر جدید میشد، برای حل مشکلاتش از #صلح و دوستی استفاده میکرد. او #عالیترین مردی بود که روی زمین پا گذاشته است.
وی درباره #تحول فکری که حضرت در عمر 23 ساله رسالتش ایجاد کرد میگوید: او به دین دعوت کرد. یک تمدن را پایه گذاری کرد. ملتی را بنا نهاد. #اخلاق را نهادینه کرد.نام او «محمد» است.
🍂 #برنادو در ادامه می گوید : وی مردم را از جنگ و نزاعهای #قبیلهای رهانید و به #اتحاد و #همبستگی_ملی رسانید. او در این مدت، مردم را از #هرزگی و مستی به اعتدال و پرهیزکاری، از بی قانونی به زندگی نظاممند، و از تباهی به بالاترین معیارهای تعالی اخلاقی هدایت کرد. تاریخ بشری چنین دگرگونی کامل را از جانب یک شخص یا در مکان دیگر قبل از پیامبر اسلام (ص) یا پس از او نشناخته است.
#ماهاتما_گاندی رهبر فقید هند در کتاب «هند جدید» در مورد شخصیت محمد (ص) میگوید:
«جالب است بدانید که بهترین کسی که امروزه بدون هیچ چون و چرایی، در قلب میلیونها انسان جا گرفته، «محمد» است.
وی در ادامه میگوید: از اینجا من #متقاعد شدهام که این شمشیر نبود که در آن روزها مردم زیادی را تسلیم اسلام کرد.
#گاندی در مورد #شخصیت پیامبر (ص) می گوید : «محمد» سخت #ساده_زیست بود. به شدت #امانتدار ،از خودگذشتگی شدید نسبت به دوستان و پیروان، #جسارت، #بیباکی و #توکل_مطلق به خدا در رسالت شخصی، از ویژگیهای محمد (ص) بود.
ادامه دارد...👇
✅✅ نظر جالب بزرگان #غیر_مسلمان درباره حضرت #محمد(ص) :
🌺 #لامارتین: چه کسی ادعای مقایسه بزرشگ مردان تاریخ کنونی را با «محمد (ص) » دارد؟
🍂 لامارتین #مورخ مشهور درباره شخصیت فرا زمینی حضرت میگوید: اگر بزرگی هدف، کم بودن ابزار و رسیدن به نتایج شگفتانگیز، سه محور سنجش هوش بشری باشد، چه کسی ادعای مقایسه بزرگ مردان تاریخ کنونی را با «محمد» دارد؟ نامآورترین مردمان فقط ارتش، قوانین و فرمانرواییها را ایجاد کردهاند.
🍂 وی درباره #ایمان راسخ پیامبر (ص) میگوید: او پرستشگاهها، خدایان، ادیان، عقاید، اندیشهها و نفوس را متحول کرد. صبر او در پیروزی، بلند همتی او که تماماً در جهت یک #عقیده بود، نه نوعی تلاش برای فرمانروایی، نمازهای بینهایت او، زمزمههای سرّی او با خدا، مرگ او پیروزی او بعد از مرگ، نشانه ایمانی راسخ است.
🍂 لامارتین شخصیت برجسته خاتم الانبیا را اینگونه تشریح میکند: محمد (ص) یک معلم مذهبی، یک #مصلح اجتماعی، یک رهبر اخلاقی معنوی، تجسم بزرگ اجرایی کردن امور، دوستی با وفا، همنشینی زیبا، شوهری علاقهمند و پدری با محبت بود. همه را با هم داشت. مرد دیگری در تاریخ نیست که در هر کدام از این جنبههای مختلف زندگی، بر او برتری یابد یا با او برابری کند.
🌺 خانم #کارن_آرمسترانگ، از #صاحبنظران غیر مسلمان وین است. پس از یازده سپتامبر 2002 م. در مورد زندگی پیامبر اسلام، کتابی نوشت که در ردیف پرفروشترین کتابهای سال آمریکا و اروپا قرار گرفت. انگیزه اصلی او در نوشتن کتاب مذکور، #دفاع از اسلام و روشن کردن ذهن مسیحیان غربی به پیامبر اسلام بود.
🍂 وی در مقدمه کتابش چنین نوشته است: بیشتر همّ پیامبر صرف جلوگیری از برخوردهای وحشیانه گردید؛ زیرا لغت اسلام که به معنای #تسلیم بودن در برابر خداوند است، از ریشه «سلام» به معنای «صلح» گرفته شده است.
🍂 وی در ادامه میگوید: او به جای خونریزی و #قتل عام، در فکر مذاکره و صلح بود. آگاهی از داستان واقعی زندگی حضرت محمد (ص) در این مقطع خطرناک تاریخ بشری، لازم است و نباید اجازه داد که متعصبین خیره سر با تحریف زندگی پیامبر به نفع خود از آن استفاده کنند. انسان غربی معاصر از داستان زندگی آن حضرت، مسائل بسیار مهمتری را برای #هدایت خود در این دنیای متغیر باید بیاموزد.
#لئو_تولستوی نویسنده و #فعال سیاسی و اجتماعی روس: شکی نیست که محمد از مردان بزرگ و مصلحانی است که به حقیقت خدمت بزرگی به بشر کرده است.
#ویل_دورانت #فیلسوف، تاریخنگار و نویسندۀ آمریکایی: محمد (ص)، پیغمبری بزرگ و موحدی کامل بود که مانند نداشت و برای اصلاح بشر مبعوث شد.
#کارل_ماکس متفکر انقلابی، فیلسوف، #جامعهشناس، تاریخدان، اقتصاددان آلمانی: حقیقت انکار ناپذیر این است که محمد (ص) مبعوث شد تا رسالتی را که خلاصه رسالات سابق و مافوق آنها بود، برای عالم بیاورد.
#الکساندر_دوما #نویسنده شهیر فرانسوی: محمد، معجزه شرق بود؛ زیرا دینش دارای آموزههای بزرگی بود. اخلاقی برجسته،رفتاری پسندیده داشت.
#آلفرد_گیوم از #مترجمین قرآن به زبان انگلیسی : محمد، یکی از عظیمترین شخصیتهای تاریخیست که در ایمان به وجود خدای یگانه غرق شده است.
#ما_اَرسَلناکَ_الا_رحمه_للعالمین
💎 اسماعيل جعفى گويد: من در مسجد الحرام نشسته بودم، امام باقر عليه السلام نيز در گوشه اى از مسجد شرف حضور داشت، حضرت سر مباركش را بالا گرفت و يك بار به آسمان و بار ديگر به كعبه نگريست، آنگاه اين آيه شريفه را تلاوت فرمود:
«سُبْحانَ الَّذي أَسْرى بِعَبْدِهِ لَيْلاً مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصى» [۱] .
«پاك و منزّه است خدايى كه بنده خود (حضرت محمّد صلى الله عليه وآله وسلم) را در يك شب از مسجدالحرام به مسجد الأقصى برد».
حضرت آن را سه مرتبه تكرار نموده، آنگاه رو به من كرد و فرمود:
اى عراقى! مردم عراق در مورد اين آيه شريفه چه نظرى دارند؟
عرض كردم: آنها مى گويند: پيامبر صلى الله عليه وآله وسلم شبانه از مسجدالحرام به طرف بيت المقدّس سير كرد.
🔹حضرت فرمود: چنين نيست كه آنها مى گويند، وليكن از «اين» به «آن» سير كرد - و با دست مباركش به سوى آسمان اشاره كردند- و فرمود: ما بين آن دو حرم است.
🔸امام باقر عليه السلام در ادامه سخن زيباى خودشان فرمود:
هنگامى كه در اين سير رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم به سدرة المنتهى رسيد جبرئيل به جاى خود ماند.
رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم فرمود: اى جبرئيل! آيا در همچو موضعى مرا تنها مى گذارى؟
جبرئيل گفت: تقدّم أمامك، فواللَّه لقد بلغت مبلغاً لم يبلغه خلق من خلق اللَّه قبلك.
شما به پيش رويد، به خدا سوگند! همانا شما به مكان و مقامى رسيده اى كه هيچ آفريده اى از آفريدگان خدا پيش از شما به آن مقام نرسيده است.
🔹رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم فرمود: در اين هنگام من با ديده دل، نور پروردگارم را ديدم و ميان من و حضرت حق «سبحه» ؛ منزّه بودن او از مكان و رؤيت، حائل و مانع شد.
راوى گويد: عرض كردم: فدايت گردم، سبحه يعنى چه؟
🔸امام باقر عليه السلام با صورت مباركش به طرف زمين و با دست مباركش به سوى آسمان اشاره كرده و مى فرمود:
جلال ربّي، جلال ربّي، جلال ربّي.
شكوه و جلال پروردگارم ؛ شكوه و جلال پروردگارم ؛ شكوه و جلال پروردگارم.
آنگاه حضرتش سخن خود را چنين ادامه داد: حضرت حق به پيامبرش فرمود:
يا محمّد!
رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم مى فرمايد: عرض كردم: لبيّك اى پروردگار من!
فرمود: فرشتگان در ملأ اعلى در مورد چه چيزى مجادله و مرافعه مى كردند؟
عرض كردم: پاك و منزّه است پروردگار! من جز آنچه به من آموختى نمى دانم.
🔹رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم مى فرمايد: خداى متعال دست قدرت خويش را ميان سينه من قرار داد و من خنكى و سردى آن را ميان دو كتف خود احساس كردم.
حضرت مى فرمايد: در اين حال، هيچ موضوع از گذشته و مربوط به آينده از من پرسيده نشد جز آنكه همه اينها را دانستم.
خطاب آمد: اى محمّد! فرشتگان در ملأ اعلى در مورد چه چيزى مجادله و مرافعه مى كردند؟
عرض كردم: در مورد درجات، كفّارات و حسنات.
فرمود: اى محمّد! پيامبرى تو پايان پذيرفته، خوراك تو (از دنيا) تمام گشته، وصىّ و جانشين تو كيست؟
🔸عرض كردم: پروردگارا! من آفريده هاى تو را امتحان نمودم و در ميان آنها كسى مطيع تر از #على عليه السلام پيدا نكردم.
فرمود: اى محمّد! براى من نيز او چنين است.
عرض كردم: پروردگار! من آفريده هاى تو را آزمودم و در ميان آنها كسى كه محبّت او نسبت به من شديدتر از علىّ بن ابى طالب عليهما السلام باشد نيافتم.
🔹فرمود: و لي يا محمّد، فبشّره بأنّه راية الهدى، وإمام أوليائي، ونور لمن أطاعني، والكلمة الباقية الّتي ألزمتها المتّقين، من أحبّه فقد أحبّني، ومن أبغضه فقد أبغضني، مع ما أنّي أخصّه بما لم أخصّ به أحداً.
اى محمّد! او براى من نيز چنين است، پس به او مژده بده كه او پرچم هدايت و امام اولياى من است، او نورى است براى كسانى كه از من اطاعت مى كنند، او كلمه باقى مانده اى است كه پرهيزكاران آن را بر خود لازم مى دانند، كسى كه او را دوست بدارد مرا دوست داشته، و كسى كه او را دشمن بدارد مرا دشمن داشته، با اين حال ويژگى خاصّى بر او قائلم كه كسى را به آن مخصوص ننموده ام.
عرض كردم: پروردگار من! (منظور) برادرم، همراهم، وزير و وارثم است؟
فرمود: اين امرى است كه در گذشته، مشيّت من به آن تعلّق گرفته، او مبتلا مى شود و مردم به او مبتلا مى شوند با اين حال من به او چهار چيز بخشيده ام، بخشيده ام، بخشيده ام، بخشيده ام.
رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم اين بفرمود و دست مبارك خود را بست و آن را باز نكرد.
📖تفسير قمى،ج ۲،ص۲۴۳
📖بحار الأنوار،ج ۱۸،ص۳۷۲، ح ۷۹
📖تفسير برهان،ج۴،ص۶۳، ح ۴
📖نوادر المعجزات،ص۶۶ ،ح ۳۱