◾️در گذشت بانو علویه همایونی،شاگرد بانو مجتهده امین(1395 ش)
✍ بانو زینت السادات علویه همایونی، در سال 1296ش در اصفهان دیده به جهان گشود، وی از شاگردان بانو مجتهده امین و موسس «مکتب فاطمه(س)» نخستین حوزه علمیه زنان در ایران است. این استاد اخلاق، پژوهشگر، نویسنده، شاعر و عارف معاصر، سال 88 به عنوان چهره ماندگار انتخاب شد.
✅ زن مظهر خلاقیت الله، نسیم ولایت، عشق ذویالقربی، سفرنامه، زندگی نامه بانو امین، ترجمه اربعین الهاشمیه و ترجمه کتاب اسرارآلایات صدرالمتألهین شیرازی از جمله تالیفات این بانوی فرهیخته است.
✅ او سرانجام 10 تیر 1395 ش، در 99 سالگی به علت کهولت سن در اصفهان درگذشت و پس از تشییع با شکوهی در امامزاده ابراهیم این شهر به خاک سپرده میشود.
١٤
#زيارت_غديريه
السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا ... صِرَاطَهُ الْمُسْتَقِيمَ
حضرت صراط است .
صراط، رهرو را در خود می بلعد و جاذبه قوی دارد.
صراط مستقیم است و صد در صد رهرو را به مقصد می رساند ، هیچ گونه انحراف و اعوجاجی در این صراط نیست یعنی اگر کسی وارد مسیر ولایت شد از اعتدال برخوردار می شود و هیچ گونه افراط و تفریط ندارد.
صراط برای انسان طلب قیام می کند. اجازه نمي دهد رهرو در او توقف کند و او را حرکت می دهد .
به صراط مستقیم بودن حضرت سلام می دهیم و می فهمیم روزانه وقتی در نماز درخواست اهدنا داریم در واقع مي خواهيم وارد حریم ولایت بشويم .
ولايت حريم بی نهایتی است که هرچقدر انسان وارد آن جاده شود خط پایانی نمی بیند، هرچقدر سیر بیشتری در مسیر ولایت کند لذت بیشتری نصیبش می شود و بديهي است كه جماعتی مشغول این سیر هستند.
السَّلَامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا النَّبَأُ الْعَظِيم الَّذِي هُمْ فِيهِ مُخْتَلِفُونَ
در سوره نبا مي فرمايد: « عم یتسائلون عن النبا العظیم الذی هم فیه مختلفون» خبر فراگیري را اعلام مي كند که اين فراگیری ، دنیا و برزخ و قیامت و همه عوالم سماوات و ارضین را گرفته است و با وجود گستردگی این خبر « هم فی مختلفون» یک دسته ای مخالفت و پشت کردند.
اختلاف از ماده خلف به معني پشت است.
پشت کردند با این که خبر فراگیري بود و همه باید قبولش مي كردند، در ذات این خبر قبول است، در ذات این خبر اقبال همگانی است اما « هم فیه مختلفون»
در روايت در صفحه 441 مدینه المعاجز مي فرمايد: که ابن عباس از پیامبر ص نقل می کند: ماه دو رو دارد یک روی ماه به آسمانها و یک روی ماه به زمین است، آن صورتی که رو به آسمان ها است نوشته شده است « الله نور السماوات والارض» و قسمتی که رو به زمین است نوشته شده است « محمد و علی نور الارضین» وقتی امیرالمومنین نور الارضین است یعنی تمام عوالم محسوسات و ظاهر با نور ولایت علی ع منور شده است، در واقع نور ولایت همه را گرفته است، اما عجیب تر این است که « هم فیه مختلفون» دسته ای همیشه نسبت به علی
مخالفت مي كنند.
ادامه دارد
استاد بروجردي
كلاس شرح زيارت غديريه
١٤٠٠/٣/٢
كانال در محضر استاد بروجردي را در پيام رسانهاي زير دنبال كنيد
واتساپ ٢١
https://chat.whatsapp.com/Fm4JXIaAh5645ZZFqH8KLp
پيام رسان سروش پلاس
sapp.ir/darmahzareostadbroujerdi
پيام رسان بله
https://ble.im/boroojerdi
پيام رسان گپ
https://gap.im/darmahzar
پيام رسان ايتا
https://eitaa.com/darmahzareostadbroujerdi
تلگرام
@darmahzar
لينك سايت حوزه علميه السلطان علي بن موسي الرضا(ع)👇
http://bit.ly/2WTptgK
#حدیث_روز
💠 *خوش اخلاقی* (ادامه)
✳️ *آثار خوش اخلاقی*
🔸 نقش حسن خلق در تأمین سعادت زندگی خانوادگی بسیار عمیق و فراگیر است و در تمام شؤون زندگی از قبیل روابط اخلاقی زن و شوهر و نیز شیوه تربیت فرزندان، اثر میگذارد. در اینجا تنها به دو اثر ارزنده آن بسنده میکنیم:
🌀 1- *ایجاد انس و محبّت*
🔹 انس و محبّت از نیازهای ابتدایی و ضروری کانون خانواده است و زندگی بدون آن دچار نابسامانیهای فراوان میشود. انس زن و شوهر نسبت به یکدیگر، جز در پرتو خوش اخلاقی و نیک رفتاری حاصل نمیشود. هر کس که دوستدار محبت و خواهان نفوذ در دل دیگران است، هیچ راهی بهتر از خوش اخلاقی نخواهد داشت.
☘️ امیر مؤمنان علیه السلام فرمود:
🔆 «عَلَیک بِحُسْنِ الْخُلْقِ فَانَّهُ یکسِبُک الَمحَبَّةَ»؛ «خوش خلق باش، که برایت جلب محبّت میکند.»
🔰 انسان خوش اخلاق همواره با زبانی نرم با دیگران سخن میگوید، بدین جهت آنان را تحت تأثیر قرار داده، محبتشان را به خود جلب میکند.
☘️ حضرت علی علیه السلام فرمود:
🔆 «بِلینِ الْجانِبِ تَأْنِسُ النُفُوسُ»؛ «بر اثر نرمخویی، دیگران با انسان مأنوس میشوند.»
🔰 *کسی که همواره با همسرش بدخلقی و بدرفتاری می کند و با زبانی تند و خشن با ا و سخن می گوید، نباید انتظار داشته باشد که همسرش با او مأنوس شده، نسبت به او عواطف و احساسات دوستانه ای ابراز کند. بداخلاقی و خشونت، جز به دوری همسران از یکدیگر و سرکوبی عواطف محبت آمیز آنها منجر نمیشود.*
✳️ تنها در پرتو خوش خوش اخلاقی با همسر است که می توان انس و محبت را در محیط خانواده به وجود آورد و رشته دوستی را محکم نمود.
☘️ حضرت علی علیه السلام فرمود:
🔆 «حُسْنُ الْخُلْقِ یورِثُ الَمحَبِّةَ وَ یؤَکدُالْمَوَدَّةَ»؛ «خوش اخلاقی محبت را به همراه می آورد و دوستی را پایدار میسازد.»
📚 حوزه.نت
🌐 emamraoof.com