# زیارت_امین_الله ۱۰۱
🔆 *«صابِرةً عَلي نُزولِ بَلائِک»*
🍃 پیامبر اکرم میفرماید:
🔆 «عَلامَةُ الصّابِرِ فى ثَلاثٍ: أوَّلُها أنْ لا يَكْسِلَ، وَ الثّانيَةُ أنْ لا يَضْجَرَ، وَ الثّالِثَةُ أنْ لا يَشكُوَ مِنْ رَبِّهِ تَعالى لأِنَّهُ إذا كَسِلَ فَقَدْ ضَيَّعَ الْحَقَّ، وَ إِذا ضَجِرَ لَمْ يُؤَدِّ الشُّكْرَ، وَ إِذا شَكا مِنْ رَبِّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فَقَدْ عَصاهُ»
🔆 «صبور، سه نشانه دارد: اول آن كه سستى نمى كند ، دوم آن كه افسرده و دلتنگ نمى شود و سوم آن كه از پروردگار خود شِكوه نمى كند؛ زيرا اگر سستى كند، حق را ضايع كرده، و اگر افسرده و دلتنگ باشد، شكر نمى گذارد و اگر از پروردگارش شكوه كند، او را معصيت كرده است.»
📘 عللالشرایع، ج۲، ص ۴۹۸
🔷در دعای هر روز ماه مبارک رمضان میخوانیم:
🔆 «اللهم اَعوذُ بِکَ مِنَ الکَسَلِ»،
*یعنی خدایا! از کسالت که بهنوعی شیطنت است، به تو پناهنده میشوم.*
🍃🔹 صابر، بیقرار، مضطرب و آشفته نیست؛ بلکه انبساط وجودی دارد و او به سختیها و بیماریها به چشم مهمان مینگرد که ماندنی و ثابت
🍃🔹 صابر هیچ گاه شکایت از خداوند در ظاهر و باطن ندارد.
💢 *فرد کسل، حقوقی را که عهدهدار است، ضایع میکند و از انجام وظایف بهخوبی بر نمیآید.*
💢 *کسالت، در افعال و کردار و اقوال انسان اثر میگذارد* و در مقابل خداوند عبادت و بندگی مناسبی ندارد.
در مقابل دیگران نیز خدماترسانی شایستهای ندارد؛ این کسالت به ضایع کردن حق و حقوق افراد منجر میشود.
🔻 فردی که آشفته و بیقرار است، نمیتواند نعمات خداوند را ببیند؛ درنتیجه شاکر خداوند نیست؛ چرا که شکر و بیقراری دو نقطه مقابل یکدیگرند.
🔻 فرد شاکی از خداوند، به عصیان و معصیت روی میآورد.
گفتنی است *یکی از منکرات در زندگی متدینبن شکایت از خدا و خلق خداست؛ در حالیکه از نگاه شریعت، شکایت از خالق، معصیت است.*
📚«برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐emamraoof.com
علامه تهرانی ره :
انسان سالک باید سعی کند هیچ دلی به حقّ از او گرفته نباشد، حتی دلِ حیوانی، چه رسد به دل انسان و چه رسد به دل کسانی که دلگیریشان بسیار مضرّ است مانند پدر و مادر.
📌 شماره شبهه: ۵۰۱۹
🔘 متن شبهه :
دوستی میگفت اگر شهدا برای رضای خدارفتن جنگ چرا دیگه به خانواده هاشون حقوق میدن؟ واینکه توی هرکاری که بخوان استخدام کنن اولویت باخانواده های شهداوجانبازان هست,,من درجوابش گفتم ازدوره ی حضرت علی به خانواده های شهدا حقوق داده میشده ،گفت کی گفته وسندبرام بیار.
🔆 پاسخ شبهه:
1️⃣ کمترین وظیفه هر حکومت است که از خانواده و بازماندگان نیروهایی که در جهت حفظ حکومت ایثار کردند و جان خود را در معرض خطر قرار دادند حمایت کند چون خانواده سرپرست خود را از دست داده است، میتوانید در گزارش ذیل کشورهای دیگر را در این زمینه ببینید:
🌐https://irna.ir/xjgZdR
2️⃣ تامین نکردن زندگی خانواده جانبازان و شهدا به معنای این است که شما به نیروهایی که اهل ایثار و از خودگذشتگی و فداکاری هستند بی اعتنایی کنی تا کسانی را که اهل تلاش و جهاد و ایثار و ازخودگذشتگی و جانفشانی نبودهاند و خودخواهانه عمل کردهاند پیروز مسابقه دنیا خواهی شوند و به مرور پستهای کلیدی را در اختیار بگیرند و این کار عاقلانهای نیست ، هر چند که در کشور ما حمایت از ایثارگران فقط در گفتار مسئولان نمود دارد ولی در عمل حتی به قوانین نیز توجهی نمی شود.
3️⃣ در زمان امیرالمومنین علی علیهالسلام هم مسئله همینطور بوده است و حضرت از خانوادههای شهدا حمایت میکردند که داستان بردن نان و خرما و و حتی کمک کردن حضرت در کارهای خانه به خانوادههای شهدا و رسیدگی به آنها و کمکهای مالی واضحتر از آن است که نیاز مند دلیل باشد و در تاریخ ثبت و ضبط است.
4️⃣ در زمان رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله و امیرالمؤمنین علی علیهالسلام جنگهای متعددی برپا شد که منجر به شهادت یاران متعددی گشت. از این رو، اداره امور اقتصادی خانوادههای شهدا، با مشکل روبرو میشد و آن بزرگواران تلاش میکردند تا نیازهای مالی خانوادهها را برطرف کنند. روزی امیرالمؤمنین علی علیهالسلام زنی را دید که مشک آبی بر دوش دارد. مشک را از او گرفت و تا خانهاش برد. آنگاه از احوالش پرسید. زن گفت: علیبنابیطالب شوهرم را به یکی از مناطق مرزی فرستاد. او کشته شد و کودکانی یتیم برایم به جای گذاشت. چیزی ندارم و نیاز، مرا به کلفتی مردم واداشته است.
علی علیهالسلام بازگشت و آن شب را تا صبح مضطرب بود. هنگامی که صبح شد زنبیلی غذا به دوش گرفت. برخی گفتند: بگذار به جای تو بر دوش کشم. حضرت فرمود: «چه کسی روز قیامت، گناه مرا به دوش میکشد؟»
سپس به در خانه آمد و در را کوبید. زن گفت: کیستی؟ فرمود: «بندهای که دیروز مشک آبت را به دوش کشید. در را باز کن؛ غذایی برای کودکان، همراه من است.»
زن گفت: خدا از تو خشنود باشد و میان من و علی بنابیطالب داوری کند. سپس حضرت داخل خانه شد و فرمود: «دوست میدارم ثوابی به دست آورم. تو خمیر میکنی و نان میپزی یا کودکان را سرگرم میکنی تا من نان بپزم؟» زن گفت: من به پختن نان آگاهتر و به آن توانمندترم. تو با کودکان باش و آنان را سرگرم کن تا از پختن نان فارغ شوم. زن به سوی آردها رفت و آنها را خمیر کرد و علی علیه السلام به سوی گوشت رفت و آن را پخت و از خرما، گوشت و دیگر خوراکیها لقمه به دهان کودکان میگذاشت و هرگاه کودکان لقمه ای میخوردند به آنها میگفت: «فرزندم! علیبنابیطالب را حلال کن به خاطر آنچه بر تو گذشته است.» ...
📖 منبع : بحارالانوار، ج41، ص52
#لبیک_یا_خامنه_ای
#زن_عفت_افتخار
#مرد_غیرت_اقتدار
#حدیث_روز
◻️◽️ *آینه در آینه* ۴
💠 *فاطمه علیهاالسلام از نگاه معصومان*
🍃🔹 امام حسین علیهالسلام از کودکی به مادرش فاطمه زهرا علیهاالسلام علاقه فراوان داشت و در کنار او آرام میگرفت.
🍃🔸 حضرت زهرا سلاماللهعلیها در لحظات آخر عمر شریف خود که در بستر بیماری قرار گرفته بود، ضمن سفارش به امام علی علیهالسلام برای رسیدگی به همه فرزندانش، امام حسین علیهالسلام را مخصوص و جداگانه نام میبرد.
◻️ امام حسین علیهالسلام نیز پیش از خاکسپاری مادرش، خود را روی او میاندازد و با چشمانی اشکآلود اینگونه با او نجوا میکند: «وای بر ما! ناراحتی ما به خاطر فقدان جدّمان محمّد مصطفی و مادرمان فاطمه زهرا علیهاالسلام هیچگاه خاموش و برطرف نخواهد شد.
◻️ یکی از پرشورترین یادآوری های امام حسین علیه السلام از مادر عزیزش در لحظه بسیار حساس و سرنوشتساز ایام حرکت به سوی کربلاست که در آن با زیباترین و شایستهترین کلمات، طهارت و عصمت و عظمت مادر خود، حضرت زهرا علیهاالسلام را بیان میدارد.
🔶 آن حضرت همچنین در روز عاشورا که هر کس با رجزخوانی، افتخارات خود را بیان میکرد، افتخار خود را حضرت فاطمه علیهاالسلام معرفی کرد و فرمود:
🍃 «و فاطِمُ امّی من سلالةِ احمد»
«فاطمه علیهاالسلام مادر من است که از سلاله پیامبر است.»
📚 حوزه. نت
🌐emamraoof.com
#پیامبر_شناسی ۱۲۷
💠 *حضور مدام*
🔆 «ما كانَ لِأَهْلِ الْمَدِينَةِ وَ مَنْ حَوْلَهُمْ مِنَ الْأَعْرابِ أَنْ يَتَخَلَّفُوا عَنْ رَسُولِ اللَّهِ وَ لا يَرْغَبُوا بِأَنْفُسِهِمْ عَنْ نَفْسِهِ ذلِكَ بِأَنَّهُمْ لا يُصِيبُهُمْ ظَمَأٌ وَ لا نَصَبٌ وَ لا مَخْمَصَةٌ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ لا يَطَؤُنَ مَوْطِئاً يَغِيظُ الْكُفَّارَ وَ لا يَنالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَيْلًا إِلَّا كُتِبَ لَهُمْ بِهِ عَمَلٌ صالِحٌ إِنَّ اللَّهَ لا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ»
🔆 «اهل مدينه و باديهنشينان اطرافِ آنان، حقّ ندارند از (فرمانِ) رسول خدا تخلّف كنند و (به جبهه نروند و) جانهاى خود را از جان پيامبر عزيزتر بدانند. زيرا هيچ گونه تشنگى، رنج و گرسنگى در راه خدا به آنان نمىرسد و هيچ گامى در جايى كه كافران را به خشم آورد برنمىدارند وهيچ چيزى از دشمن به آنان نمىرسد، مگر آنكه براى آنان به پاداش اينها عملصالح نوشته مىشود. قطعاً خداوند پاداشنيكوكاران را تباه نمىكند.»
📗 سوره توبه آیه ۱۲۰
🔷🔹 بر اساس اين آيه جدايي از پيامبر تخلف محسوب میشود. *بنده مكلف است همواره در ركاب باشد.* در اين همراهي خواست حضرت و مصلحت ايشان را بايد بر مصلحت خود ترجيح دهد.
✅ اين معيت آنقدر ارزشمند است كه موجب رعب كفار و هراس دشمنان ميشود. فقط در اينصورت است كه انسان پيروز و از عناوين نيك بهرهمند خواهد شد.
🔰 در مصحف شريف پيامبر اسلام به عنوان «حاضر دائم» معرفي شده است و كسي حق ندارد با غيبت در اين عرصه اين حضور را ناديده گرفته و صحنه تكليف را ترك كند.
💢 اينطور نيست كه عدهاي خاص مجري باشند و بقيه افراد هنگام خوشه چيني حاضر شوند. چرا كه اين صفت بني اسرائيل است و خشم خداي متعال را به همراه خواهد داشت.
💢 هرگونه عقب نشيني بنده از صحنه مسئوليت و راحت طلبي او در مسير انجام تكاليف بي ادبي و جسارت به حضرت خواهدبود.
✳️ مهمتر اينكه اين حضور بايد با اشتياق صورت پذيرد. تا جائيكه در صورت لزوم فرد علاوه بر ارجح دانستن نظر پيامبر جان و دارائي خود را نيز نثار ايشان نمايد.
🔷🔹 *حال اگر در اثر اين مشايعت و مجاورت بنده دچار آسيب و سختي شود براي او عمل صالح محسوب خواهد شد.*
در قران پيامبري به ما معرفي شده كه همه لحظات سيرمان بايد با او باشد و دوري از او تخلفي بزرگ است.
📚«برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐emamraoof.com
۳۴۲
#آداب_الصلوه
💠 *ادامۀ شرح ذکر سجده*
🔆 «سُبْحَانَ رَبِّیَ الأعْلَیٰ وَ بِحَمْدِهِ»
منزّه است مربی من که اعلی است و هرگونه ثنایی به او تعلق دارد.
🌀 در ارتباط با ذکر سجده، چند نکته شایان توجه است:
🔻۱. ذکر سجده متقوم از تسبیح که منزّه از توصیف است، یعنی کلمۀ رب و اعلی را بهکارمیبریم؛ اما هیچکدام نمیتواند حقیقت الهی را ذکر کند.
🔻۲. خدا منزّه است از اینکه بنده به امر او قیام کند، یعنی هرچقدر بندگی کنیم حقّ بندگی را بهجا نیاوردهایم.
«قَالَ النبی صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ: مَا عَبَدْنَاكَ حَقَّ عِبَادَتِكَ.»
📘بحارالأنوار ج۶۸، ص۲۳
🔻۳. تسبیح، یعنی خدا منزّه است از اینکه اسماء متعددی داشته باشد، خدا یکی است و اسمائش هم یکی است.
جلوۀ تامّ اسماء حق در وجود حضرات معصومین متبلور است؛ اما در سجده میگوییم خدا منزّه است از اینکه دوازده جلوه داشته باشد و او فقط یک جلوه دارد که وجود مقدس پیامبر اکرم است.
🔻۴. تسبیح، یعنی تنزیه از توحید.
توحید باب تفعیل است، یعنی از کثرت بهسوی وحدت حرکت کردن است؛ اما در سجده میگوییم اصلا کثرتی نیست، ما توهّم کثرت داریم در واقع ابتدا چند امر به چشم ما میآید سپس آرام آرام میگوییم آن چند امر بهسوی یک امر حرکت میکند و در آن یک امر مستغرق میشود. حال در این معنا میگوییم خدا منزّه است از اینکه ما چند امر و کثرتی را مشاهده کنیم در حالی که از اول یکی و وحدت برقرار بوده است.
🔻۵. خدا منزّه است از اینکه بخواهیم وصف اعلیٰ را برای او بیاوریم چون او قابل توصیف نیست، گرچه خودش اجازه داده بگوییم: «رَبِّیَ الأعْلَیٰ.»
🔻۶. خدا منزّه است از اینکه ما حامدش شویم و ثناگوی او گردیم؛ زیرا او خودش ثناگوی خود است.
📌ادامه دارد...
📚 «برگرفته از بیانات استاد بروجردی»
کلاس شرح آداب الصلوه
۸۱/۱۲/۱۲
كانال در محضر استاد بروجردي را در پيام رسانهاي زير دنبال كنيد
تلگرام👇
https://t.me/darmahzar
سایت موسسه👇
emamraoof.com
بله👇
https://ble.ir/Boroojerdi
ایتا👇
https://eitaa.com/darmahzareostadbroujerdi
#اهْدِنَا_الصِّراطَ_الْمُسْتَقيم ۳۱
🔰 نکته دیگری را شیخ میرزا جواد آقای تبریزی مطرح میکند: «چون انسان در این صراط مرتب از خدا سیر را طلب میکند؛ پس *هیچ تعلق غیر الهی در او نیست.* »
🔆 «الَّذینَ امَنوا اَشَدُّ حُبّاً للّه» *اصل محبت به خدای سبحان است، اصل محبت به اولیای الهی است.*
◀️ این که به ما دستور به انفاق داده شده، برای قطع تعلق است، برای جامۀ عمل پوشاندن به «اهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقيم».
✍🏼 صراط راه سبک و آرام و پر از خوشی است؛ چون صراط در باطن وجود انسان جاسازی میشود، سبک و راحت میشود.
صراط، شریعت، قرآن و اهلبیت در عمق فطرت انسان جاسازی میشود.
⏸️ *بدون تعلق به قرآن و عترت نمیشود سیر مستقیم داشت.* سیر مستقیم، میانبرترین راه و نزدیکترین راه است که ما را به مقصود میرساند.
📚«برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐emamraoof.com
#مناجات
💠 *مناجات الشاكين*
🔆 *«قَدْ مَلاَ بِالْوَسْواسِ صَدْرِي»*
🔆 «و سینهام را از وسوسهها مملو کرده است.»
💢 كار شيطان، وسوسه كردن سينه آدمي (اطراف قلب) است. به او توصيه ميكند كه به دنبال دنيا باش و امور فاني برايت اهميت داشته باشد.
🔆 «وَ أَحاطَت هَواجِسَه»
✍🏼 احاطت؛ یعنی شیطان، اطراف قلب را با وسوسههايش احاطه ميكند.
💢 وقتي اطراف دل با شيطان اشغال شد، آرام آرام
بر قلب ودل نيز مسلط ميشود و دلي كه عرشالرحمن، جايگاه مَلك، بيتالمعمور وخانهاي آباد بود، ديگر هيچ عمران و آباداني در آن مشاهده نميشود؛ زيرا شيطان به هركجا كه هجوم برد، آنجا را تخريب و تبديل به مخروبه ميكند.
◀️ *علت ناخشنودی ما از كساني كه اهل دل نيستند آن است که خانۀ دلشان خراب است.*
✅ *كساني را دوست داريم كه خانۀ قلبشان آباد است* و بديهي است كه همه آباداني را دوست دارند.
📚«برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐emamraoof.com
🍃 این آخرین برگه ای است که در جیب شهید حاج ابومهدی مهندس همزمانی که همراه با حاج قاسم شهید شده پیدا کرده اند...
متنش را بخوانید: اى خداوندى كه عمل اندک را مىپذیرى و از گناه بسیار مىگذرى، عمل نیکِ اندكم را بپذیر و گناه بسیارم را ببخش، همانا كه تو آمرزنده مهربان هستى
اگر شما هم مایلید این را در جیب خود داشته باشید، و از آن مدد بگیرید یا مَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم
🎥تجمع طلاب و مردم قم در حمایت از مرجعیت و ولایت
🔹اجتماع پرشور علما، اساتید، طلاب، دانشجویان و مردم انقلابی و ولایتمدار شهر مقدس قم در حمایت از مرجعیت و مقام منیع ولایت و محکومیت اهانت فرانسه به رهبری معظم آغاز شد.
#حدیث_روز
💠 *آینه در آینه* ۵
◻️◽️ فاطمه علیهاالسلام از نگاه معصومان
🍃🔹 امام سجاد علیهالسلام همگام با پدر خود و عموی بزرگوارش امام حسن علیهالسلام در روایات خود، مظلومیت مادرش فاطمه زهرا علیهاالسلام را برای یارانش بازگو میفرمود و آنان را از ناگواریهای آن حضرت آگاه میکرد.
🍃🔹 امام سجاد علیهالسلام از جمله راویان خطبه فدکیه حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام است. در خطبه آتشینی که مجلس یزید را بر هم زد فاطمه زهرا علیهاالسلام را فخر خود معرفی کرد و فرمود:
🔆 «منّا سیدة نساء العالمین فاطمةُ البتول»
🔆 «سرور بانوان جهان، فاطمه بتول از ماست.»
📚 حوزه نت
🌐emamraoof.com
#حدیث_روز
💠 *آینه در آینه* ۵
◻️◽️ فاطمه علیهاالسلام از نگاه معصومان
🍃🔹 امام سجاد علیهالسلام همگام با پدر خود و عموی بزرگوارش امام حسن علیهالسلام در روایات خود، مظلومیت مادرش فاطمه زهرا علیهاالسلام را برای یارانش بازگو میفرمود و آنان را از ناگواریهای آن حضرت آگاه میکرد.
🍃🔹 امام سجاد علیهالسلام از جمله راویان خطبه فدکیه حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام است. در خطبه آتشینی که مجلس یزید را بر هم زد فاطمه زهرا علیهاالسلام را فخر خود معرفی کرد و فرمود:
🔆 «منّا سیدة نساء العالمین فاطمةُ البتول»
🔆 «سرور بانوان جهان، فاطمه بتول از ماست.»
📚 حوزه نت
🌐emamraoof.com
#اهْدِنَا_الصِّراطَ_الْمُسْتَقيم ۳۲
✳️ مصداق اتم صراط مستقیم ، قرآن و عترت است و با درخواست صراط مستقیم، گویا میگوییم:
🔆 «النَّبِیُّ أَوْلی بِالْمُؤْمِنِینَ مِنْ أَنْفُسِهِمْ»
✅ *رسول در تمام مراحل زندگیام اولویت دارد.*
یعنی انتخابی که پیامبر برای ما میکند، کاملترین انتخاب است.
🔰 در غدیر صحبت از اولویتی است که پیامبر به رخ ما کشید و ما جزء افرادی بودیم که اولویت پیشنهادی پیامبر را بر گزینه پیشنهادی غیر ترجیح دادیم.
✅ *وقتی باور کردیم غیر از تعلق به امام تعلقی وجود ندارد، زندگی برای ما آسان میشود.*
◀️ بسیاری اوقات، *مشکلات زندگی به دلیل تعلقات مختلفی است که دامنگیر ما شده است.*
✨ *غلام همت آنم که زیر چرخ کبود*
*ز هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است *
✨ *مگر تعلق خاطر به ماه رخساری*
*که خاطر همه عالم ز روی او شاد است*
🔰 در زیارت جامعه اعلام میکنیم که تعلق ما به شما معصومین بیشترین تعلق است:
«بابی انتم و مالی و اسرتی»
💢 بدون انسان کامل دائما لغزش خواهیم داشت. جزو «المغضوب علیهم» و «الضالین» میشویم.
✅ *صراط مستقیمیها* سرحالاند، خوشحالاند، اوج لذت را میبرند.
آنها میفهمند منفعت زندگی در این است که خود را با تمام دارایی فدای امام کنند.
✅ صراط مستقیم مسیری است بین خوف و رجا، *مسیر تعادل* است نه افراط، نه تفریط.
✅در صراط مستقیم *راهبر مسیر مشخص است* ؛ به همین جهت انسان گم نمیشود.
📚«برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐emamraoof.com
# توانمندی ۵۳
💠 *حزبالله، توانمندان عالم*
🔆 «أُوْلَئِكَ كَتَبَ فِی قُلُوبِهِمُ الْإِیمَانَ وَ أَیدَهُم بِرُوحٍ مِّنْهُ وَیدْخِلُهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِی مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِینَ فِیهَا رَضِی اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ أُوْلَئِكَ حِزْبُ اللَّهِ أَلَا إِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْمُفْلِحُونَ»
🔆 «آنان كسانى هستند كه خداوند ایمان را بر صفحه دلهایشان نوشته و با روحى از ناحیه خودش آنها را تقویت فرموده است و آنها را در باغهایى از بهشت وارد میكند كه نهرها از زیر (درختانش) جارى است؛ جاودانه در آن مىمانند.خدا از آنها خشنود است و آنان نیز از خدا خشنودند؛ آنها «حزب اللَّه»اند؛ بدانید «حزب اللَّه» پیروزان و رستگارانند!»
📗 سوره مجادله، آیه ۲۲
🔷🔹 در این آیه، گروهی از توانمندان معرفی شدند و به صراحت عوامل توانمندی آنان بیان شده است.
🔹 *حزب الله توانمندند؛ * زیرا آنان در حزب قدیرِ مطلق(خداوند) قرار دارند پس خودشان نیز توانمند هستند.
✍🏼 با توجه به اسم فاعل «مُفلِحُونَ» میتوان گفت توانمندی و موفقیت آنان محدود به زمان خاصی نیست و همواره موفق و توانمندند.
🔹 این افراد *از توانمندی فکری و اجرایی برخوردارند،*
🔹 در برقراری ارتباط با اطرافیان موفق هستند و پسرفت و توقفی در آنان مشاهده نمیشود.
✅ *خدای سبحان، علاوه بر تقویت ایمان این افراد، آنان را از جانب خویش تقویت میکند.*
🔶🔸 عامل توانمندی این افراد:
🔸١. ایمان به مبدأ و معاد
🔸٢. مدیریت احساسات
🔸 ٣. حبّ در دین
📚«برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐emamraoof.com
# عبرتها ۳۰
🔆 «وَ إِذْ قِيلَ لَهُمُ اسْكُنُوا هذِهِ الْقَرْيَةَ وَ كُلُوا مِنْها حَيْثُ شِئْتُمْ وَ قُولُوا حِطَّةٌ وَ ادْخُلُوا الْبابَ سُجَّداً نَغْفِرْ لَكُمْ خَطِيئاتِكُمْ سَنَزِيدُ الْمُحْسِنِينَ»
🔆 و (به ياد آوريد) آن هنگام كه به آنان گفته شد در اين آبادى ساكن شويد و از (نعمتهاى) آن در هر نقطه و هرگونه كه مىخواهيد بخوريد و بگوييد: «حطّة» و سجدهكنان از درب (بيتالمقدّس) وارد شويد تا خطاهاى شما را ببخشاييم، ما به زودى (پاداشِ) نيكوكاران را مىافزاييم.»
📗 سوره اعراف، آیه ۱۶۱
💢 زمانیکه گفتار انسان بر خلاف شرع باشد ممکن است در فضای زندگی وسعت و توسعه بهوجود آید؛ اما آسایش و آرامشی در آن فضا وجود ندارد.
✅ *اگر عملکرد انسان بر طبق شرع باشد، فضای زندگی وسعت مییابد و آرامشبخش میشود.*
💢 بیتردید اضافه کردن بر شرعیات فضای زندگی را مملو از وسوسه و نگرانی و گناه میکند.
بنیاسرائیل به حای «حطة»، «حنطة» گفتند.
🔺 اگر استفاده از امکانات با اجرای احکام همراه نشود، آسایش فکر و زندگی انسان مشوش میشود و گام را لرزان و عیوب را ظاهر میکند.
✅ وقتی آداب و وظایف شرعی به همراه یکدیگر باشد، خداوند خوبان جامعه را افزون میکند؛ اما اگر در شرع کم و زیادی صورت گیرد، وجود افراد خوب جامعه کم میشود.
✅ *پیامد عمل به احکام و رعایت آداب افزایش افراد محسن در جامعه است و خداوند فرد محسن را به چشم میآورد.*
🔺 اما اگر در جامعهای خوبان بهتدریج در حال کم شدن هستند؛ یعنی خدا خوبان را از آن جامعه دور میکند.
📚«برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐emamraoof.com
# عبرتها ۳۰
🔆 «وَ إِذْ قِيلَ لَهُمُ اسْكُنُوا هذِهِ الْقَرْيَةَ وَ كُلُوا مِنْها حَيْثُ شِئْتُمْ وَ قُولُوا حِطَّةٌ وَ ادْخُلُوا الْبابَ سُجَّداً نَغْفِرْ لَكُمْ خَطِيئاتِكُمْ سَنَزِيدُ الْمُحْسِنِينَ»
🔆 و (به ياد آوريد) آن هنگام كه به آنان گفته شد در اين آبادى ساكن شويد و از (نعمتهاى) آن در هر نقطه و هرگونه كه مىخواهيد بخوريد و بگوييد: «حطّة» و سجدهكنان از درب (بيتالمقدّس) وارد شويد تا خطاهاى شما را ببخشاييم، ما به زودى (پاداشِ) نيكوكاران را مىافزاييم.»
📗 سوره اعراف، آیه ۱۶۱
💢 زمانیکه گفتار انسان بر خلاف شرع باشد ممکن است در فضای زندگی وسعت و توسعه بهوجود آید؛ اما آسایش و آرامشی در آن فضا وجود ندارد.
✅ *اگر عملکرد انسان بر طبق شرع باشد، فضای زندگی وسعت مییابد و آرامشبخش میشود.*
💢 بیتردید اضافه کردن بر شرعیات فضای زندگی را مملو از وسوسه و نگرانی و گناه میکند.
بنیاسرائیل به حای «حطة»، «حنطة» گفتند.
🔺 اگر استفاده از امکانات با اجرای احکام همراه نشود، آسایش فکر و زندگی انسان مشوش میشود و گام را لرزان و عیوب را ظاهر میکند.
✅ وقتی آداب و وظایف شرعی به همراه یکدیگر باشد، خداوند خوبان جامعه را افزون میکند؛ اما اگر در شرع کم و زیادی صورت گیرد، وجود افراد خوب جامعه کم میشود.
✅ *پیامد عمل به احکام و رعایت آداب افزایش افراد محسن در جامعه است و خداوند فرد محسن را به چشم میآورد.*
🔺 اما اگر در جامعهای خوبان بهتدریج در حال کم شدن هستند؛ یعنی خدا خوبان را از آن جامعه دور میکند.
📚«برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐emamraoof.com