🌹🌹🌹🌹🌹🌹
💚✨💚✨
✨💚✨
💚✨
✨
✨بسم الله الرحمان الرحیم
🌼 روز #مباهله چه روزی است:
#تعریف_مباهله :
مباهله به این گونه است که افرادی که درباره مسئله مذهبی مهمی گفتگو دارند در یک جا جمع شوند و به درگاه خدا تضرّع کنند و از او بخواهند که دروغ گو را #رسوا سازد و #مجازات کند.
✴ شرح مختصر واقعه مباهله
مباهله پیامبر با (ص)مسیحیان نجران، در روز بیست وچهارم ذی الحجّه سال دهم هجری اتفاق افتاد. پیامبر (ص)طی نامه ای ساکنان مسیحی نجران را به آیین اسلام دعوت کرد. مردم نجران که حاضر به پذیرفتن اسلام نبودند نمایندگان خود را به مدینه فرستادند و پیامبر (ص)آنان را به امر خدا به مباهله دعوت کرد.
وقتی هیئت نمایندگان نجران، وارستگی پیامبر (ص) را مشاهده کردند، از مباهله خودداری کردند. ایشان خواستند تا پیامبر (ص)اجازه دهد تحت حکومت اسلامی در #آیین خود باقی بمانند.
✴دعوت به اسلام
پیامبر اکرم، (ص)برای گزاردن رسالت خویش و ابلاغ پیام الهی، به بسیاری از ممالک و کشورها نامه نوشت یا نماینده فرستاد . هم چنین نامه ای به اسقف #نجران، «ابوحارثه»، نوشت و طی آن نامه ساکنان نجران را به آیین اسلام دعوت فرمود.
📩مشروح نامه پیامبر (ص)به اسقف نجران چنین بود:
✨ «به نام خدای ابراهیم و اسحاق و یعقوب (ع). [این نامه ایست] از محمد ((صلی الله علیه و آله وسلم))، پیامبر خدا، به اسقف نجران. خدای ابراهیم و اسحاق و یعقوب (ع) را ستایش می کنم و شما را از پرستش بندگان به پرستش خدا فرا می خوانم. شما را دعوت می کنم که از ولایت بندگان خدا خارج شوید و در ولایت #خداوند درآیید و اگر دعوت مرا نپذیرفتید باید به حکومت اسلامی #مالیات (جزیه) بپردازید تا در برابر این مبلغ، از جان و مال شما دفاع کند] و در غیر این صورت به شما اعلام خطر می شود✨
💥 عکس العمل نجرانی ها
اسخف نجران شورایی تشکیل داد و با آنان به مشورت پرداخت. یکی از آنان که به عقل و درایت مشهور بود گفت: «ما بارها ازپیشوایان خودشنیده ایم که روزی منصب نبوت ازنسل اسحاق (ع)به فرزندان اسماعیل(ع) انتقال خواهد یافت و هیچ بعید نیست که محمد صلی الله علیه و آله وسلم ـ که از اولاد اسماعیل (ع) است ـ همان پیامبر موعود باشد». بنابراین شورا نظر داد که گروهی به عنوان هیئت نمایندگان نجران به مدینه بروند تا از نزدیک با محمد (ص)تماس گرفته، دلایل نبوت او را بررسی کنند.
💥🗣 گفتگوی پیامبر (ص)با هیئت نجرانی
پیامبر اکرم (ص)در مذاکره ای که با هیئت نجرانی در مدینه به انجام رسانید آنان را به پرستش خدای واحد دعوت کرد. امّا آنان بر ادعای خود اصرار داشتند و دلیل الوهیت مسیح را، تولد #عیسی(ع) بدون واسطه پدر می دانستند.
🌟🕊در این هنگام فرشته #وحی نازل شد و این سخن خدا را بر قلب 💖پیامبر (ص) جاری ساخت:
✨ «به درستی که مَثَل عیسی نزد خداوند مانند آدم است که خدا او را از خاک آفرید.✨
در این آیه، خداوند، با بیان شباهت تولد حضرت عیسی (ع) و حضرت آدم (ع)، یادآوری می کند که آدم(ع) را با قدرت بی پایان خود، بدون این که دارای پدر و مادری باشد، از خاک آفرید و اگر نداشتن پدر گواه این باشد که مسیح(ع) فرزند خداست، پس حضرت آدم(ع) برای این منصب شایسته تر است؛ زیرا او نه پدر داشت و نه مادر.
💥اما با وجود گفتن این دلیل، آنان قانع نشدند و خداوند به پیامبر خود، دستور #مباهله داد تا حقیقت آشکار و دروغ گو رسوا شود.
✴ مباهله، آخرین #حربه
خداوند پیش از نازل کردن آیه مباهله، در آیاتی چند به چگونگی تولد عیسی (ع) می پردازد و مسیحیان را با منطق عقل و استدلال روبرو می کند و از آنان می خواهد که عاقلانه به موضوع بنگرند.
بنابراین پیامبر (ص)، در ابتدا سعی کرد با #دلایل روشن و قاطع آنان را آگاه کند، اما چون استدلال موجب تنبّه آنان نشد و با لجاجت و ستیز آنان مواجه گشت، به امر الهی به مباهله پرداخت.
خداوند در آیه 61 سوره آل عمران می فرماید: ✨هرگاه بعد از دانشی که به تو رسیده، کسانی با تو به محاجّه و ستیز برخیزند، به آنها بگو بیایید فرزندانمان و فرزندانتان و زنانمان و زنانتان، و ما خویشان نزدیک و شما خویشان نزدیک خود را فرا خوانیم؛ سپس مباهله کنیم و لعنت خدا را بر دروغ گویان قرار دهیم».✨
@soureha_doaha_ziarat
💥دیدگاه بزرگان نجران درباره مباهله
در روایات اسلامی آمده است که چون موضوع مباهله مطرح شد، نمایندگان مسیحی نجران از پیامبر(ص) مهلت خواستند تا در این کار بیندیشند و با بزرگان خود به شور بپردازند.
نتیجه مشاوره آنان که از ملاحظه ای روان شناسانه سرچشمه می گرفت این بود که به افراد خود دستور دادند اگر مشاهده کردید محمد (ص) با سر و صدا و جمعیت و جار و جنجال به مباهله آمد با او مباهله کنید و نترسید؛ زیرا در آن صورت حقیقتی در کار او نیست که متوسل به جاروجنجال شده است و اگر با نفرات بسیار محدودی از نزدیکان و فرزندان خردسالش به میعادگاه آمد، بدانید که او پیامبر خداست
#ادامه 👆👆
واز مباهله با او بپرهیزید که #خطرناک است
💚💚💚💚💚
✴در میعادگاه چه گذشت؟
طبق توافق قبلی، پیامبر(ص)و نمایندگان نجران برای مباهله به محل قرار رفتند. ناگاه نمایندگان نجران دیدند که پیامبر (ص) فرزندش #حسین (ع)را در آغوش دارد، دست #حسن (ع) را در دست گرفته و #علی و #زهرا علیهما السلام همراه اویند و به آنها سفارش می کند هرگاه من دعا کردم شما #آمین بگویید.
مسیحیان، هنگامی که این صحنه را مشاهد کردند، سخت به #وحشت افتادند و از این که پیامبر (ص)، عزیزترین و نزدیک ترین کسانِ خود را به میدان مباهله آورده بود، دریافتند که او نسبت به ادعای خود ایمان راسخ دارد؛ زیرا در غیر این صورت، عزیزان خود را در معرض خطر آسمانی و الهی قرار نمی داد.
بنابراین از اقدام به مباهله خودداری کردند و حاضر به #مصالحه شدند.
✴سخنان ابوحارثه درباره مصالحه
هنگامی که هیئت نجرانی پیامبر(ص)را در اجرای مباهله مصمّم دیدند، سخت به وحشت افتادند. ابوحارثه که بزرگ ترین و داناترین آنان و اسقف اعظم نجران بود گفت: «اگر محمد (ص) بر حق نمی بود چنین بر مباهله جرئت نمی کرد.
اگر با ما مباهله کند، پیش از آن که سال بر ما بگذرد یک نصرانی بر روی زمین باقی نخواهد ماند». و به روایت دیگر گفت: «من چهره هایی را می بینم که اگر از خدا درخواست کنند که کوه ها را از جای خود بکند، هر آینه خواهد کَند. پس مباهله نکنید که در آن صورت #هلاک می شوید و یک نصرانی بر روی زمین نخواهد ماند💥
#سرانجام_مباهله
ابوحارثه، بزرگ گروه، به خدمت حضرت آمد و گفت: «ای ابوالقاسم (ص)، از مباهله با ما درگذر و با ما #مصالحه کن بر چیزی که قدرت بر ادای آن داشته باشیم».
✴پس حضرت با ایشان مصالحه نمود که هرسال دوهزار حُلّه بدهند که قیمت هر حلّه چهل درهم باشد و بر آنان که اگر جنگی روی دهد، سی زره و سی نیزه و سی اسب به عاریه بدهند.
💚💚💚💚💚
مباهله، سند عظمت اهل بیت(ع)
مفسران و محدثان شیعه و اهل تسنّن تصریح کرده اند که آیه مباهله در حق اهل بیت پیامبر (ع)نازل شده است و پیامبر (ص)تنها کسانی را که همراه خود به میعادگاه برد فرزندانش حسن و حسین و دخترش فاطمه و دامادش علی (ع) بودند.
✅ بنابراین منظور از «اَبْنائَنا» در آیه منحصرا #حسن و #حسین (ع)هستند
✅همان طور که منظور از « نِساءَنا» #فاطمه (س)
✅ منظور از «اَنْفُسَنا» تنها #علی (ع) بوده است.
این آیه هم چنین به این نکته لطیف اشاره داردکه علی(ع)در منزلت #جان و #نفس پیامبر است.
⚜⚜نزول آیه #تطهیر در روز مباهله⚜⚜
روزی که پیامبر خدا (ص)قصد مباهله کرد، قبل از آن #عبا بر دوش مبارک انداخت و حضرت امیرالمؤمنین و فاطمه و حسن و حسین (ع)را در زیر عبای مبارک جمع کرد و گفت:
🌟«پروردگارا، هر پیغمبری را اهل بیتی بوده است که مخصوص ترینِ خلق به او بوده اند. خداوندا، اینها اهل بیت منند. پس شک و گناه را از ایشان برطرف کن و ایشان را #پاکِ پاک کن.»🌟
در این هنگام #جبرئیل نازل شد و آیه تطهیر را در شأن ایشان فرود آورد:
✨«همانا خداوند اراده فرمود از شما اهل بیت پلیدی را برطرف فرماید و شما را پاکِ پاک کند.✨
✴اعمال_روزمباهله
🌷اول: #غسل
🌷دوم: #روزه
🌷سوم: #2رکعت_نماز؛
🌷چهارم: #دعای مخصوص این روز که به دعای مباهله معروف است و شبیه دعای سحر ماه رمضان می باشد.
🌷هم چنین در این روز خواندن زیارت امیرالمؤمنین(ع) به ویژه زیارت جامعه روایت شده است. احسان به #فقرا و محرومان به تأسّی از مولی الموحدین علی (ع) که در #رکوع نمازش به نیازمند احسان فرمود، سفارش شده است.(حضرت علی در همچین روزی در حالت #رکوع #انگشتری خود را به سائلی بخشید و آیه ای در مدح ایشان نازل گشت)
💚💚💚💚💚
✳روز مباهله را یك روز علمی تلقّی كنید / لزوم توجه مجامع علمی به بزرگداشت روز مباهله
🔷 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با تاکید بر گرامیداشت روز مباهله اظهار داشتند: جریان مباهله واقعه بسیار مهمی است که 24 ذیحجّه به وقوع پیوسته است و این روز را همه ما چه حوزوی و چه دانشگاهی باید گرامی بداریم چرا که این روز از برجستهترین روزهای سال است.
🔷ایشان بیان داشتند: از غریب ترین ایام زندگی ما ایام مباهله است. خیلی از ما عالمانه حرف میزنیم و عوامانه فكر میكنیم در نتیجه آن اركان ولایت را تقریباً از دست میدهیم در حالی که آن اجزای غیر ركنی را خیلی محترم میشمریم مانند اول ذیحجه که سالروز ازدواج وجود مبارك حضرت امیر با فاطمه زهرا(سلام الله علیهما) است اینها جزء واجبات غیر ركنی است.
🔷معظم له ادامه دادند: در نماز یك واجب ركنی داریم یك واجب غیر ركنی، در خصوص امامت و ولایت نیز همین طور است؛ غدیر جزء واجبات ركنی امامت است، مباهله جزء واجبات ركنی ولایت است ، با سالروز ازدواج فرق میكند. در حالی که نه رسانهها از او نام میبرند و نه حوزهها خبری هست! آن وقت آن مسائل واجبات غیر ركنی را خیلی دامن میزنیم، آنها هم واجب هست اما مثل اجزای نماز است لکن حمد و سوره كجا، ركوع و سجود كجا؟! حمد و سوره واجب غیر ركنی است اما ركوع و سجود واجب ركنی است.
🔷آیت الله العظمی جوادی آملی خاطرنشان کردند: روز مباهله متأسفانه در پیش ما خیلی جلال و شكوه ندارد! درست است غدیر مسئله خاصی است ولی قبل از جریان غدیر آیه قرآن صریحاً از وجود مبارك علی بن ابیطالب به عنوان جانِ پیغمبر یاد كرده است ﴿نَدْعُ أَبْناءَنا وَ أَبْناءَكُمْ وَ نِساءَنا وَ نِساءَكُمْ وَ أَنْفُسَنا وَ أَنْفُسَكُمْ﴾ هم مفسّران بالاتفاق بر این هستند و هم روایات اهل بیت بالاتفاق بر این است و هم تاریخنگاران بالاتفاق این مطلب را نوشتند.
🔷ایشان با اشاره به روایتی از امام رضا علیه السلام در خصوص مباهله اذعان داشتند:
وقتی مأمون(علیه من الرحمن ما یستحق) ، به وجود مبارك امام رضا(سلام الله علیه) عرض میكند به چه دلیل علی بن ابیطالب(سلام الله علیه) افضل است؟ ایشان دیگر نفرمود غدیر، فرمود با ایه ﴿انفسنا﴾ ، خدا وقتی وجود مبارك حضرت امیر علیه السلام را جان پیغمبر میداند از این بالاتر فضیلت فرض میشود؟! «من كنت مولاه فهذا علی مولاه» كه گفته ی خود پیغمبر است هر چند آن هم از طرف خداست، کجا؛ و اینکه ذات اقدس اله خود فرموده علی جان پیغمبر است، کجا؟! و وجود مبارك امام رضا علیه السلام به این استدلال كرد .
🔷ایشان بیان داشتند: وجود مبارك امام رضا فرمود منظور از ﴿انفسنا﴾ خود جانِ پیغمبر است نه منظور از ﴿انفسنا﴾ یعنی «رجالنا»! برای اینكه اگر منظور این مرد بود، چرا ﴿ابنائنا﴾ را دیگر ذكر كرد؟! در نتیجه این روز مباهله یک روز علمی و تحقیقی و یک مسئله دقیق عقلی كلامی است و فخر ماست. قبل از جریان غدیر ذات اقدس الهی وجود مبارك حضرت امیر را به منزله جان پیغمبر حساب كرد، اینكه یک تعبیر شاعرانه و تبلیغی نیست، این یک مطلب عظیمی است منتها ما شیعهها متأسفانه از این مفاخرمان خبری نداریم، 24 ذیحجّه میآید و میگذرد بی آنکه حتی یك رساله درباره بِهال نوشته شود در حالی که لازم است پژوهشگران رشته تخصّصی كلام درباره آن چندین مقاله بنویسد و آن روز، روز همایش های علمی در این زمینه باشد، این اشكالها بازگو شود و این پاسخهای امام رضا(سلام الله علیه) مطرح گردد.
🔷معظم له در توصیه ای خطاب به مسئولین فرهنگی و علمی بیان داشتند: توصیه میكنیم فرصت روز 24 ذیحجّه را هرگز از دست ندهید و آن را به عنوان یك روز علمی تلقّی كنید؛ مقالهای، پایاننامهای، رسالهای در زمینه بهال نوشته شود تا روشن شود اینكه مباهله اتفاق افتاد، وضعش چگونه بود، حوزهاش چگونه است، قلمروش چگونه است. دوم اینكه الآن هم این معجزه بِهال زنده است همانگونه که قرآن الآن زنده است.
منبع: آرشیو جلسات درس تفسیر و اخلاق معظم له
#مباهله
🔺منبع :news.esra.ir
🆔 @esrapr
#ویژه_سالروز_مباهله
📸 طرح | وقتی علامه طباطبایی مخالفان اسلام را به مباهله دعوت میکند
✍ هر فرد باایمانی با تاسّی به پیامبر اسلام (ص) میتواند در راه اثبات هر حقیقتی از حقایق ثابت دین، با همین سلاح [مباهله]، پنجه در پنجه خصم انداخته و هویت معجزه اسلام را به اثبات برساند. اینک این گوی و این میدان!
٦١
#مناجات
ادامه شرح مناجات الراغبين
و ان اَنا مَتني الغَفله عَن الاستعدادِ للقائك......
خدايا غفلت، مرا به خواب برده و مانع از آمادگي براي ملاقات با تو شده است .
در اين صورت نمي دانم در محضر چه كسي وارد مي شوم و چه توشه ايي بايد همراه داشته باشم.
البته در مقابل اين غفلت ، معرفتي هم در درون ماست كه موجب بيداري مي شود
معرفت به اينكه خدا كريم است ، معرفت به الطاف و نعمات دنباله دار خداي سبحان.
خدايا من مي دانم كه تو نعمات پي در پي اعطا مي كني و غفلت من موجب قطع رحمت تو نمي شود.
در اين فراز غفلت به خواب تشبيه شده است ، وقتي انسان خواب است كاري از او بر نمي آيد ، غفلت عامل ناتواني است
يكي از صفات خداي سبحان لاتأخذه سنه و لا نوم است كسي كه هرگز خواب و چرتي بر او وارد نمي شود . انسان هم به ميزان خدايي شدن و تخلق به صفات الهي، هم خودش غافل نمي شود و هم خدا از او غافل نمي گردد و او را به خودش واگذار نمي كند.
(در اينجا خواب به معني آمادگي نداشتن و بيداري به معني آمادگي داشتن است يعني ممكن است صبح از خواب بيدار شويم ولي همچنان خواب و بدون آمادگي باشيم .)
خدايا تنها غفلت باعث جدايي من و تو شده است چنانچه ممكن است بهترين زمين را انتخاب كنيد ، شخم بزنيد، بهترين بذر را بكاريد، آب و برداشت به موقع هم داشته باشيد حال فردا موقع انتقال، در اثر يك غفلت و بي احتياطي ، محصول آتش بگيرد يعني در يك لحظه حاصل يك عمر تلاش از بين رفته است .
اما خدايا با تمام اين اوصاف من غافل را بيدار و متنبه كردي كه با دو اسم تو آشنا باشم:
١- خدا كريم است و بيش از درخواست عطا مي كند و خطاها را به رخ نمي كشد.
٢- نعمات خدا پي در پي و بي وقفه و بدون توجه به كوتاهيها و غفلت انسانهاست.
ادامه دارد
استاد بروجردي
كلاس شرح مناجات خمس عشر
كانال در محضر استاد بروجردي را در پيام رسانهاي زير دنبال كنيد
پيام رسان سروش پلاس
sapp.ir/darmahzareostadbroujerdi
پيام رسان بله
https://ble.im/boroojerdi
پيام رسان گپ
https://gap.im/darmahzar
پيام رسان ايتا
https://eitaa.com/darmahzareostadbroujerdi
تلگرام
@darmahzar
لينك سايت حوزه علميه السلطان علي بن موسي الرضا(ع)👇
http://bit.ly/2WTptgK
✍رهبر انقلاب:
همان گونه که در قضیهی مباهله در صدر اسلام همهی ایمان در مقابل کفر قرار گرفته بود، امروز نیز در جمهوری اسلامی ایران، همهی ایمان در مقابل کفر قرار گرفته است و همانگونه که در آن زمان صفای معنوی پیامبر صلی الله علیه و آلهوسلم و خاندان ایشان توانست دشمن را از میدان خارج کند، امروز هم ملت ایران با اقتدار معنوی خود دشمن را از میدان جنگ خارج خواهد کرد.
۱۳۹۴/۰۵/۱۵
💠 مهارت اظهار محبت
🔅اظهار محبت در اسلام امری است که در شرایط مختلف به آن توصیه شده است، به عنوان مثال دین به ما میآموزد در برخورد با افراد سلام کنید، در مصیبتها به مصیبت دیده تسلیت بگویید.
🔹اظهار محبت جایگاهی برای نمایش اعانت
🔅امیرالمؤمنین علیهالسلام میفرمایند:«إِذَا نَبَتَ الْوُدُّ وَجَبَ التَّرَافُدُ وَ التَّعَاضُد»؛«زمانیکه محبت ظهور مییابد کمک کردن و توجه به یکدیگر (اهمیت دادن به خواستههای یکدیگر) واجب میشود.» (تصنیف غررالحکم و دررالکلم، ص۴۱۴)
📚 برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی
⬅ برای مشاهده ادامه مطلب به لینک زیر مراجعه نمایید:
http://bit.ly/2KVW8i7
💠 مهارت رفع اضطراب
🔅یکی از بیماری های رایج بیماری اضطراب و نگرانی است.
🔅اضطراب، ترسی پنهانی و باطنی است که اگر مرتفع نشود آسیب جسمی، روانی و ارتباطی وارد میکند و زندگی را ناگوار میگرداند.
🔹عامل اضطراب
🔅علت اضطراب، فکر کردن ناصحیح است. اگر ما مثبت اندیشی و فکر کردن صحیح را بیاموزیم تصمیمگیریمان نیز تصحیح میشود و جایی برای اضطراب و نگرانی باقی نمیماند. برای نیل به این هدف باید توکل و اعتمادمان صحیح باشد.
🔹اضطراب، نماد ضعف ایمان
🔅اضطراب نمادی از ضعف ایمان است، مؤمن از ماده «اَمَنَ» به معنای احساس امنیت کردن است، مؤمن نه تنها احساس نگرانی نمیکند و خود از امنیت بهره میبرد بلکه برای دیگران نیز ایجاد امنیت میکند؛ زیرا بر قدرتی پایان ناپذیر اعتماد میکند که بر هر امری قادر است و او را نیز قادر میکند.
📚 برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی
⬅ برای مشاهده ادامه مطلب به لینک زیر مراجعه نمایید:
http://bit.ly/2ZqsDZV
٦٢
#مناجات
ادامه شرح مناجات الراغبين
وَ اِن اَوحَشَ ما بَيني و بينَك فَرطُ العِصيان وَالطغيان....
خدايا اگر شدت معصيت و طغيان بين من و تو فاصله زيادي انداخته و در من وحشت ايجاد كرده است اما هنوز مأيوس نيستم و ندايي در درونم مي گويد اگر تائب شوم و رجوع كنم ، تو مرا مي پذيري و مورد مغفرت قرار مي دهي
خدايا تو به من خواهي گفت اگر از معصيتهايت فرار كني تو را جزء گروه ارجعي الي ربك قرار مي دهم و به تو نفس مطمئنه عطا مي كنم.
عجيب است در اوج وحشت ، بشارت داده مي شود .
درست در زماني كه از آبرويت
و پرده برداشتن از باطن كارهايت مي ترسي ، خداوند بشارت مي دهد و اميدوارت مي كندكه :
چه كسي گفته از چشم افتاده ايي ؟
چه كسي گفته از ما دور شده ايي؟
چه كسي گفته بين من و تو فاصله است؟
من معصيت كار تر از تو را هم بخشيده ام
تنها راهكار آن انزجار از عملكرد گذشته ات است .
در اينصورت حتما از تو راضي مي شوم و بشارت غفران و رضوان را بر تو وارد مي نمايم .
ادامه دارد
استاد بروجردي
كلاس شرح مناجات خمس عشر
كانال در محضر استاد بروجردي را در پيام رسانهاي زير دنبال كنيد
پيام رسان سروش پلاس
sapp.ir/darmahzareostadbroujerdi
پيام رسان بله
https://ble.im/boroojerdi
پيام رسان گپ
https://gap.im/darmahzar
پيام رسان ايتا
https://eitaa.com/darmahzareostadbroujerdi
تلگرام
@darmahzar
لينك سايت حوزه علميه السلطان علي بن موسي الرضا(ع)👇
http://bit.ly/2WTptgK
#ادامه_جملات_نغز_استاد
١٦٩٠- در رجوع و رسيدن به يقين بايد از مصاحبت با جهال كناره گيري كرد زيرا آنان نفس را به بطالت و توقف تشويق مي كنند.
١٦٩١-اعتكاف در حريم حق و حبس و بيتوته اعضاء و جوارح در محضر خداي سبحان صبر نام دارد كه ما را به يقين رهنمون مي كند.
١٦٩٢- نتيجه نهايي تعليم و تزكيه، شكر گزاري است كه راه رسيدن به يقين را تسريع مي كند.
استاد بروجردي
كتاب قطره ايي از دريا
كانال در محضر استاد بروجردي را در پيام رسانهاي زير دنبال كنيد
پيام رسان سروش پلاس
sapp.ir/darmahzareostadbroujerdi
پيام رسان بله
https://ble.im/boroojerdi
پيام رسان گپ
https://gap.im/darmahzar
پيام رسان ايتا
https://eitaa.com/darmahzareostadbroujerdi
تلگرام
@darmahzar
لينك سايت حوزه علميه السلطان علي بن موسي الرضا(ع)👇
http://bit.ly/2WTptgK
عوامل تحکیم خانواده- بخش نهم
💠 ناشکیبایی عامل هلاکت
⭐ امیرالمومنین علیهالسلام جزع و بیتابی را عامل هلاکت و مضاعف شدن مشکلات میدانند، ایشان میفرمایند: «مَنْ لَمْ ینْجِهِ الصَّبْرُ أَهْلَكَهُ الْجَزَع» گویا افراد در مواجهه با مشکلات دو گزینه دارند صبوری یا ناشکیبایی. کسیکه صبر پیشه کند رفعت مییابد زیرا صبر انسان را در جایگاهی رفیع قرار میدهد جایگاهی که او را از آسیبهای مختلف در امان نگاه میدارد. این امر به معنای مسکوت گذاشتن مشکل نیست بلکه به معنای یافتن راه حلی مناسب برای حل مشکل است.
💠 پرهیز از عجب
⭐ عجب و خودپسندی مانع پیشرفت است، کسیکه گرفتار این رذیله میشود گامی برای بهبود خود و خانوادهاش بر نمیدارد به همین جهت سبب تزلزل بنیان خانواده میشود...
.
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
⬅ برای مشاهده ادامه مطلب به لینک زیر مراجعه نمایید:
http://bit.ly/30CyRqX