🌹دارالقرآن الکریم اصفهان 🌹
✨✨متن شماره : ۱✨✨
🌺 جزء بیست و هشتم : *آیه ای که یک عمل کننده داشت* 🌺
💫💫💫💫
*آیه ۱۳ سوره مجادله:*
*أَ أَشْفَقْتُمْ أَنْ تُقَدِّمُوا بَيْنَ يَدَيْ نَجْواكُمْ صَدَقاتٍ فَإِذْ لَمْ تَفْعَلُوا وَ تابَ اللّهُ عَلَيْكُمْ فَأَقِيمُوا الصَّلاةَ.....*
🌾 گروهی از مردم ، مخصوصاً اغنیاء مرتباً مزاحم پیامبر«صلی الله علیه و آله» می شدند و با او نجوا میکردند ، کاری که باعث اندوه دیگران و یا کسب امتیازات بی دلیل برایشان بود. به علاوه باعث ضایع شدن اوقات گرانبهای پیامبر میشد؛ تا اینکه حکمی در قالب این آیه نازل شد و خداوند فرمود: *ای کسانی که ایمان آوردید! هنگامی که می خواهید با رسول خدا نجوا کنید، پیش از آن صدقه ای در راه خدا بدهید*
⚘ این آزمونی بزرگ برای آنها و نیز کمکی به مستمندان و وسیلهای موثر برای کم شدن این مزاحمت ها بود .
📝 قالب مفسران شیعه و اهل سنت نوشته اند، تنها کسی که به این آیه عمل کرد، *«امیرالمومنین علی علیه السلام »* بود.
🖍️✏️چنانچه طبرسی روایتی از خود حضرت نقل میکند که فرمودند: *آیه ای در قرآن است که احدی قبل و بعد از من به آن عمل نکرده و نخواهد کرد من یک دینار داشتم آن را به ده درهم تبدیل کردم و هر زمان می خواستم با رسول خدا نجوا کنم، در همی را صدقه میدادم .*
📝در تفسیر «روح البیان» از عبدالله فرزند عمر بن خطاب نقل میکند که میگفت: علی «علیه السلام» سه فضیلت داشت ،که اگر من یکی از آنها را داشتم ، برایم از شتران سرخ موی بهتر بود( این تعبیر در میان عرب برای اشاره به گرانبهاترین اموال به کار برده می شود)
1️⃣. *ازدواج زهرا با او*
2️⃣. *دادن پرچم به دستش در روز خیبر*
3️⃣. *آیه نجوا*
اثبات این فضیلت بزرگ برای «علی بن ابیطالب علیه السلام»در قالب کتب تفسیر و حدیث آمده است.
🌷🌷🌷🌷
📚 : تفاسیر نور المیزان، نمونه، بهرام پور، فایلهای صوتی نور آقای قرائتی
🌹دارالقرآن الکریم اصفهان 🌹
✨✨متن شماره : ۲✨✨
🌺 جزء بیست و هشتم : *داستان برصیصا* 🌺
💫💫💫💫
*آیه ۱۶ سوره حشر :*
*كَمَثَلِ الشَّيْطانِ إِذْ قالَ لِلْإِنْسانِ اكْفُرْ فَلَمّا كَفَرَ قالَ إِنِّي بَرِيءٌ مِنْكَ إِنِّي أَخافُ اللّهَ رَبَّ الْعالَمِينَ*
📝در میان بنی اسرائیل ، مرد عابدی بود به نام «برصیصا»، که زمانی طولانی، عبادت خدا را کرده، به آن حد از مقام قرب رسیده بود، که بیماران روانی را نزد وی می آوردند و با دعای او ، سلامت خود را باز میافتند.
🍃روزی زن جوانی، از خانواده ای با شخصیت ، را برادرانش پیش او آوردند و بنا شد مدتی آنجا بماند ، تا شفا یابد.
شیطان او را وسوسه کرد و آنقدر صحنه را در نظر او زینت داد تا مرد عابد به آن دختر تجاوز کرد ، سپس وی را به قتل رسانده ، در گوشهای از بیابان دفن کرد . برادرانش از ماجرا با خبر شدند ، که آن مرد ، چنین جنایت هولناکی انجام داده است.
🎋هنگامی که جنایت عابد مسلم شد ، دستور دادند که به دار آویخته شود.
هنگامی که بر بالای چوبه دار قرار گرفت ، شیطان در نظر او مجسم شد و گفت : من بودم که تو را به این روز افکندم ، اگر آنچه را میگویم اطاعت کنی ، باعث نجات تو خواهم شد. عابد گفت : چه کنم؟ گفت: تنها یک سجده ، برای من کافیست و اشارهای کفایت میکند . وی با گوشه چشم یا دست خود اشاره ای کرد و به شیطان سجده نموده ، در دم جان سپرد و کافر از دنیا رفت.
🥀 این داستان میتواند درس بزرگی برای همگان باشد تا هرگز با طناب پوسیده شیطان و منافقان به چاه نروند، که رفتن همان و سرنگون شدن در قعر چاه همان.
در اینجا منافقان را به شيطان تشبيه كرده است كه همواره به مردم وعده مىدهد، ولى وعدههايش جز فريب نيست. چه بسيارند افراد و حكومتهاى شيطانصفت كه وعدههايى به وابستگان خود مىدهند ، ولى روز خطر آنان را به حال خود رها مىكنند.
🌷🌷🌷🌷
📚 : تفاسیر نور المیزان، نمونه، بهرام پور، فایلهای صوتی نور آقای قرائتی
🌹دارالقرآن الکریم اصفهان 🌹
✨✨متن شماره : ۳✨✨
🌺 جزء بیست و هشتم : *عامل اصلی غفلت* 🌺
💫💫💫💫
*آیه ۱۰ و ۹ سوره منافقون:*
*يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تُلْهِكُمْ أَمْوالُكُمْ وَ لا أَوْلادُكُمْ عَنْ ذِكْرِ اللّهِ وَ مَنْ يَفْعَلْ.....*
🌾در این آیات شریفه خداوند به عوامل غفلت انسان اشاره میکندعوامل *بازدارنده از ياد خدا* بسيار است، ولى مهمترين آنها، *اموال و اولاد* است .
درست است که اموال و اولاد از مواهب الهى هستند، ولى، تا آنجا که از آنها در راه خدا و براى نیل به سعادت، کمک گرفته شود، اما، اگر علاقه افراطى به آنها، سدّى در میان انسان و خدا ایجاد کند، بزرگ ترین بلا محسوب مى شوند .
✏️🖊️در حدیثى از امام باقر علیه السلام این معنى به روشن ترین وجهى ترسیم شده است، آنجا که مى فرماید : *دو گرگ درنده در یک گله بى چوپان که یکى در اول گله و دیگرى در آخر آن باشد، آن قدر ضرر نمى زنند، که مال پرستى و جاه طلبى به دین مؤمن ضرر مى رسانند !*
🥀منظور از ذکر خدا در اینجا چیست ؟
مفسران احتمالات زیادى ذکر کرده اند:
۱ - نمازهاى پنجگانه
۲ - شکر نعمت و صبر بر بلا و رضاى به قضا
۳ - حج و زکات و تلاوت قرآن
۴ - تمام فرائض
ولى، روشن است: ذکر خدا، معنى وسیعى دارد که، همه اینها و غیر اینها را شامل مى شود، بنابراین تفسیر به امور فوق، از قبیل ذکر مصداق هاى روشن است.
🍂علاقمندان به اموال و اولاد را زیانکاران معرفی میکند به خاطر آن است که، حبّ دنیا چنان انسان را سرگرم مى کند که سرمایه هاى وجودى خویش را در راه لذات ناپایدار ، و گاهى ، در اوهام و پندارها، صرف مى کند و با دست خالى از این دنیا مى رود، در حالى که، با داشتن سرمایه هاى بزرگ، براى زندگى جاویدانش کارى نکرده است .
🌷🌷🌷🌷
📚 : تفاسیر نور المیزان، نمونه، بهرام پور، فایلهای صوتی نور آقای قرائتی
🌹دارالقرآن الکریم اصفهان 🌹
✨✨متن شماره : ۴✨✨
🌺 جزء بیست و هشتم : *توکل بر خدا کفایت می کند* 🌺
💫💫💫💫
*آیه ۳ و ۲ سوره طلاق :*
*وَ مَنْ يَتَّقِ اللّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً«٢» وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْراً*
🌾در آیه ی دوم این سوره بعد از بیان احکام طلاق می فرماید: اینها بهترین پند ها و حکم هاست که اگر جامعه به آن عمل نکند به نزاع شدیدی گرفتار میشود و هر کس از خدا بترسد و خود را از گناه باز دارد خدا برای او راه نجات می گشاید و راه فرار از گناه پدید می آورد.
🌾در آیه ی ۳ هر که از حرام خواری و خلاف خودداری کند خدا از جایی که گمان نمی کند ، روزی می دهد و هر که بر خدا تکیه کند و کارش را با حکم او مطابق نماید خداوند برای او کافی است و بی تردید خداوند امر خود را به آخر می رساند.
✏️🖊️پیامبر (ص) در حدیثی می فرماید : *من آیه ای می شناسم که اگر همه ی مردم دست دامن آن شوند برای حل مشکلات آنها کافی است و این آیه را تلاوت فرمودند.*
عده ای از مفسران گفته اند : ⚘این ایه درباره ی عوف بن مالک نازل شد. دشمنان اسلام فرزندش را اسیر گرفته بودند او به پیامبر از این ماجرا و فقر وتنگدستی شکایت کرد پیامبر فرمودند تقوا پیشه کن و صبوری نما و بسیار ذکر *لا حول ولا قوه الا بالله* را بگو او به دستور پیامبر عمل کرد ناگهان فرزندش از در وارد شد و معلوم شد که از غفلت دشمن استفاده کرده و با شتری فرار کرده است . بدین ترتیب هم فرزندش آزاد شد و هم فقرش برطرف شد و این آیه نازل شد که خدا از جایی که احتمال نمی داد روزی مندش کرد.⚘
🍃یکی از یاران امام صادق (ع) مدتی غایب بود ، حضرت جویای حال او شد. گفتند او تجارت را رها کرده و به عبادت مشغول شده است. فرمود: آیا اونمی داند کسی که تلاش و طلب روزی را ترک کند ، دعایش مستجاب نمی شود سپس افزود برخی از یاران پیامبر وقتی آیه ی سوم نازل شد در خانه نشستند و به عبادت رو آوردند و گفتند : خدا روزی ما را عهده دار است. پیامبر کسی را نزد آنها فرستاد و فرمود: هر کس چنین کند دعایش مستجاب نمی شود. بر شما باد که کار و کوشش کنید.
🌷🌷🌷🌷
📚 : تفاسیر نور المیزان، نمونه، بهرام پور، فایلهای صوتی نور آقای قرائتی
🌹دارالقرآن الکریم اصفهان 🌹
✨✨متن شماره : ۵✨✨
🌺 جزء بیست و هشتم : *توبه نصوع* 🌺
💫💫💫💫
*آیه ۸ سوره تحریم :*
*يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا تُوبُوا إِلَى اللّهِ تَوْبَةً نَصُوحاً عَسى رَبُّكُمْ أَنْ يُكَفِّرَ عَنْكُمْ سَيِّئاتِكُمْ ...*
🥀اولین گام برای نجات انسان ، توبه از گناه است. توبه ای که از هر نظر خالص بوده، فرمان خدا و ترس از گناه محرک آن باشد ، نه وحشت از آثار اجتماعی و دنیوی آن ، توبه ای که برای همیشه انسان را از معصیت جدا کرده و بازگشتی در آن رخ ندهد.🥀
🎋 در واقع، *حقیقت توبه همان ندامت و پشیمانی از گناه است*، که لازمه آن تصمیم بر ترک آن در آینده است و اگر کاری بوده که قابل جبران است، در صدد جبران آن برآید . گفتن استغفار نیز بیانگر همین معنی است.
🌴به این ترتیب ارکان توبه را میتوان در پنج چیز خلاصه کرد :
1.ترک گناه
2.پشیمانی
3. تصمیم بر ترک آن در آینده
4.جبران گذشته
5. استغفار.
⚘«نصوح» از ماده «نصح» در اصل به معنی خیرخواهی خالصانه است.⚘
🌾«توبه نصوح» چیست؟
توبه ایست که واجد چهار شرط باشد:
*الف.پشیمانی قلبی*
*ب.استغفار زبانی*
*ج. ترک گناه*
*د.تصمیم بر ترک آن در آینده*
🖍️✏️درحدیثی از پیامبر «صلی الله علیه و آله» می خوانیم که، معاذ بن جبل از توبه نصوح سوال کرد، در پاسخ فرمودند : آن است که شخص توبه کننده به هیچ وجه به گناه بازگشت نکند آن چنانکه که شیر به پستان هرگز باز نمی گردد.
🍃این تعبیر لطیف بیانگر این واقعیت است که ، توبه نصوح آنچنان انقلابی در انسان ایجاد می کند که راه بازگشت به گذشته را به کلی بر او می بندد همانگونه که بازگشت شیر به پستان غیر ممکن است.
این درجه عالی توبه نصوح است.
🌷🌷🌷🌷
📚 : تفاسیر نور المیزان، نمونه، بهرام پور، فایلهای صوتی نور آقای قرائتی
سوال 6 (از 5 فایل متنی)
*شرائط توبه نصوح چیست ؟*
۱ - پشیمانی قلبی ، استغفار قلبی ، ترک گناه ، تصمیم بر ترک آن در آینده
۲ - ترک گناه ، پشیمانی ، تصمیم بر ترک آن در آینده، جبران گذشته ، استغفار
۳ - پشیمانی قلبی ، استغفار زبانی ، ترک گناه ، تصمیم بر ترک آن در آینده
۴ - ترک گناه ، پشیمانی ، تصمیم بر ترک آن ، جبران گذشته ، استغفار
🌸🌻🌼🌸🌻🌼🌸🌻🌼
📝 آزمون تفسیر جزء 28 دارالقرآن اصفهان :
digiform.ir/darolgoran28
⭐️ میتوانید این لینک را در اختیار دیگران قرار دهید
سامانه پیامک ؛ ( ارسال پاسخ سوالات به صورت عدد 6 رقمی)
10003112353838
زمان پاسخگویی : اذان مغرب
📣📣 دقت کنید هر فرد فقط از یک طریق میتواند شرکت کند (یا لینک آزمون یا پیامکی) و در صورت شرکت کردن یک نفر به هر دو صورت پاسخها محسوب نخواهد شد.
طبق اعلام دارالقرآن اصفهان ،عزیزانی که در این مسابقات شرکت می کنند ، به عنوان اعضای خانواده این دارالقرآن، در طول سال نیز از طرحهای دیگر آن بهره مند خواهند شد.
ضمن خوش آمدگویی به اعضای جدید ، اگر در مورد این مسابقه ، سوالی داشتید به آیدی زیر بفرستید
@yas7986
🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
🌹🍃🌹🍃🌹🍃
🍃🌹🍃🌹🍃
🌹🍃🌹
🍃🌹
🌹
*بسم الله الرحمن الرحیم*
*سلام علیکم*
*ضمن عرض ادب و احترام و قبولی طاعات و عبادات شما به درگاه الهی*
احتراما شماره ی برندگان مسابقه ی《 جزء ۲۷ 》به شرح ذیل میباشد:
۲۸۵۵ .....۰۹۱۳
۳۶۳۲ ..... ۰۹۱۳
۶۶۹۶ ..... ۰۹۱۱
۶۵۳۰ ..... ۰۹۹۰
۰۶۶۵ ..... ۰۹۱۳
عزیزانی که از دارالقرآن حضرت مهدی (عج) جزء برندگان هستند مشخصات خود را به آیدی زیر بفرستند
@yas7986
لازم به ذکر میباشد:
1-همکاران محترم به زیر مجموعه های خود اطلاع رسانی کنند .
2-به 5نفر از شرکت کنندگان که پاسخ صحیح داده باشند به قید قرعه کارت هدیه 500000ریالی اهدا میگردد.
3-بابرندگان تماس گرفته میشود وضمن نظر سنجی، هدیه با هماهنگی به آنها تحویل میگردد.
☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️
《پاسخ صحیح مسابقه : جزء 27 》
🍃
🌹🍃 《 424241 》
🍃🌹🍃
🌹🍃🌹🍃🌹
🍃🌹🍃🌹🍃🌹
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
My recording #171.wav
6.59M
سوره ملک جز29 ایه1تا12 (نمونه تلاوت برای عزیزانی که قرائت ارسال می کنند)
Tahdir-joze(29).mp3
4M
استاد معتز آقایی
🔷جزء خوانی سریع قرآن کریم
بانیم ساعت از وقت دنیایی خودهزاران ساعت از بهترین ساعات بهشت را خریداری نمایید
🔸تحدیر (تندخوانی) جزء به جزء قرآن کریم
🙏تلاوت به نیت تعجیل در فرج امام زمان (عج)🌹
#رمضان_الکریم
التماس دعا
@darolquranehazratmahdi
4_721038705925555021.mp3
4.47M
❤️شرح دعای روز بیستم ونهم ماه مبارک و احکام، ویک نکته اخلاقی شیرین
#استاد_مجتهدی
@darolquranehazratmahdi
مسابقه طرح لذت بندگی(دارالقرآن اصفهان) و فایلهای صوتی بسیار زیبا از استاد فولادگر (جزء 29)👇👇
🌻🌼🌸🌻🌼🌸🌻🌼🌸🌻🌼🌸
مژده مژده مژده
همراهان گرامی
با توجه به درخواست شما عزیزان مبنی بر تجمیع همه فایلهای صوتی تفسیری در یک لینک ،با افتخار به عرض شما می رسانیم این اتفاق رقم خورده و شما می توانید در لینک زیر به فایلهای صوتی جزء 14 تا 30 دسترسی داشته باشید.
بدیهی است به تدریج فایلهای باقیمانده به این مجموعه اضافه خواهد شد .
https://mega.nz/folder/TTQ0CaJC#d16pVARNbQZwwXCYX2SFJA
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
جزء بیست و نهم فایل یک
🌷
سوال اول:
بر اساس تفسیر آیه 30 سوره ملک کدام گزینه صحیح نیست؟
✨
1. تأویل این آیه ظهور حضرت بقیه الله و عدل جهان گستر آن حضرت است.
✨
2. غور: یعنی فرو رفتن در آسمان ها- معین: یعنی یاریگر، کمک رسان
✨
3. این سوره دارای نام های تبارک و ملک است. پیدایش چاه ها و قناتها به برکت قشر نفوذپذیر و قشر نفوذناپذیر زمین حاصل شده اند.
✨
4. همه موارد
جزء بیستم و نهم فایل دوم:
🌷🌷
سوال دوم:
بر اساس تفسیر سوره قلم کدام گزینه صحیح نیست؟
✨
1. ارتباط آسمان ها و زمین هم از طریق قلم حاصل شده است.
✨
2. صداهایی که رفع حُجُب می کند و محبوب خداوند است: صدای چرخش قلم علما، صدای قدمهای رزمندگان، صدای چرخ نخ ریسی پیرزنان
✨
3. در عصر پیامبر در کل شبه جزیره عربستان تنها هفده گروه توانایی خواندن و نوشتن داشتند.
✨
4. پیدایش خط که نتیجه کارکرد قلم بود، مبدأ جداشدن دوران ماقبل تاریخ و ما بعد تاریخ شده است.
جزء بیستم و نهم فایل سوم
🌷🌷🌷
سوال سوم:
بر اساس تفسیر آیات نخست سوره نوح کدام گزینه صحیح نیست؟
✨
1. نام حضرت نوح: عبدالغفار، عبدالملک، عبدالاعلی بوده است.
✨
2. فرزندان ذکور حضرت نوح (حام، سام، یافث) بوده اند.
✨
3. اجل دو نوع است: اجل مسمّی یا نهایی و اجل معلق یا مشروط
✨
4. حضرت نوح می فرماید ایمان و تقوا و عبادت به شما طول عمر می بخشد.
جزء بیستم و نهم فایل چهارم
🌷🌷🌷🌷
سوال چهارم:
بر اساس تفسیر آیات نخست سوره مزمل کدام گزینه صحیح نیست؟
✨
1. امام علی علیه السلام: «التَّرْتِيلُ هُوَ ادَاءُ الْحُرُوف وَ حِفْظُ الْوُقُوف»
✨
2. برنامه خودسازی در آغاز سوره مزمل شامل: قیام شبانه، استغفار، تلاوت ترتیل قرآن است.
✨
3. امام صادق علیه السلام: «الترتیل ﻫﻮ ان ﺗﺘﻤﮑﺚ ﻓﯿﻪ و ﺗﺤﺴﻦ ﺑﻪ ﺻﻮﺗﮏ»
✨
4. گزینه 1 و 3
جزء بیستم و نهم فایل پنجم
🌷🌷🌷🌷🌷
سوال پنجم:
بر اساس تفسیر آیات سوره دهر کدام گزینه صحیح است؟
✨
1. اهل بیت به خاطر رسیدگی به حال محرومان و به خاطر این که غذای محبوب خود را به فقیر دادند به لقب ابرار توصیف شده اند.
✨
2. نذر و روزه سه روز برای شفای حسنین، پیشنهاد ابن عباس و جمعی از اصحاب بود.
✨
3. این سوره دارای نام های : هل اتی، دهر، انسان می باشد.
✨
4. گزینه 1 و 3
فایلهای متنی مسابقه طرح لذت بندگی (دارالقرآن اصفهان)👇👇
🌹دارالقرآن الکریم اصفهان 🌹
✨✨متن شماره : ۱✨✨
🌺 جزء بیست و نهم : *ارزش عقل و خرد* 🌺
💫💫💫💫
*آیه ۱۰ سوره ملک :*
*وَ قالُوا لَوْ كُنّا نَسْمَعُ أَوْ نَعْقِلُ ما كُنّا فِي أَصْحابِ السَّعِيرِ*
🌾در این آیات ضمن بیان سرنوشت وحشتناک جهنمیان ، روی علت اصلی بدبختی شان دست گذاشته ، می گوید : از یک سو خداوند گوش شنوا ، عقل و هوش به آنها داده و از سوی دیگر پیامبرانش را با دلایل روشن فرستاده که ، اگر این دو با هم همراه شوند ، سعادت انسان تامین است ، ولی زمانی که انسان گوش دارد اما با آن نمیشنود ، چشم دارد ولی نمی بیند ، عقل دارد و نمیاندیشد ، اگر همه پیامبران الهی و کتب آسمانی هم برایش بیایند ، اثری ندارد.
🖊️✏️ در کافی شریف ، حدیثی از حضرت علی«علیه السلام»آمده که : جبرئیل ، بر آدم نازل شد و گفت من مأمورم تو را میان یکی از این سه موهبت مخیر کنم تا یکی را انتخاب کنی و بقیه را رها سازی . آدم گفت : آنها چیستند؟ جبرئیل پاسخ داد :
*عقل ، حیا و دین*
آدم گفت : من عقل را برگزیدم جبرئیل به دوتای دیگر گفت : او را رها کنید و به دنبال کار خود بروید . آنها گفتند : ما مأموریم ، همه جا با عقل بوده ، از او جدا نشویم .
جبرئیل گفت : حال که چنین است، به مأموریت خود عمل کنید و سپس به آسمان صعود کرد.
🍃 این لطیفترین تعبیر ممکن درباره عقل و نسبتش با حیا و دین است، چرا که اگر عقل از دین جدا شود ، با کوچکترین چیز ، بر باد رفته یا به انحراف کشیده میشود ، و اما حیا ، که مانع ارتکاب زشتی و گناهان در انسان است ، نیز ثمره ی معرفت و عقل است.
✨ این موضوع نشان می دهد، آدم سهم قابل ملاحظهای از عقل داشته که هنگام مخیر شدن میان این سه چیز ، مرحله بالاتر «یعنی عقل» را برگزیده و در سایه آن، دین و حیا را هم به دست آورد.
✏️🖍️امام صادق «علیه السلام» می فرمایند :
*کسی که عاقل باشد ، دین دارد و کسی که دین دارد ، داخل بهشت می شود ، بنابراین بهشت جای عاقلان است.*
🌷🌷🌷🌷
📚 : تفاسیر نور المیزان، نمونه، بهرام پور، فایلهای صوتی نور آقای قرائتی