بسمالله الرحمن الرحیم
آخرین وصایای پیامبر (ص): نگذارید در پشت #درهای_بسته_حکومت، قویها، ضعیفان را پاره پاره کنند. نگذارید پشت درهای بسته دولت، #سرمایهداران و اغنیا، #فقرا را لِه کنند.
#حضرت_محمد
#پیامبر_اسلام
#حکومت_اسلامی
#جمهوری_اسلامی
#انتخابات_مجلس
#مجلس_شورای_اسلامی
#دولتمردان
#عدالت
#عدالت_خواهی
#عدالت_اقتصادی
#سرمایه_سالاری #سرمایه_داری
#لیبرالیزم
#لیبرالیزم_اقتصادی
#مستضعفین
#شفافیت_صداقت_صراحت
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی
بسمالله الرحمن الرحیم
#چه_باید_کرد؟ (قسمت 16): مشارکت (5)
شروط لازم برای مدیران نظام اسلامی
- پیششرط: اعتقاد قلبی به کمال اسلام برای اداره جامعه و اعتقاد به زنده و جاری بودن #قرآن_کریم در شئون مختلف حیات بشری به عنوان #کتاب_آفرینش
- برای حل یک مساله، توان #شناخت_مساله از شروط لازم است. بنابراین یک اصلاحگر را میتوان در پاسخ به این سوال که مساله اصلی کشور را چه میداند، شناخت! بنده اعتقاد دارم#شکاف_طبقاتی (ناشی از عدم تحقق عدالت) مهمترین چالش پیش روی کشور است. - برای حل یک مساله، قدرت #تحلیل_مساله از دیگر شروط لازم است. به این منظور طرح این سوال اساسی که [دلیل بروز شکاف طبقاتی کنونی چیست؟] راهگشا خواهد بود. یک اصلاحگر باید بتواند با تحلیل تز غالب بر نظام اقتصادی حال حاضر، نقطه شروع و چگونگی این انحراف (#لیبرالیسم_اقتصادی) را به خوبی تحلیل کند. - معیار دیگری که برای تحقق عدالت راهگشاست تجربه #محرومیت است. آیا از کسی که محرومیت را با گوشت و پوست خود تجربه نکرده، میتوان انتظار داشت که حال #محرومان را بفهمد؟ - شرط لازم دیگر برای یک #اصلاحگر، داشتن #جسارت و #شفافیت است. آیا از کسی که در دوران پیش از تصدی مسئولیت، جسارت طرح دیدگاههای خود را به صورت شفاف و صریح ندارد میتوان انتظار داشت که بعد از آن، این جرات و جسارت را پیدا کند؟ - شرط دیگر دنیا دیدگی و #تجربه فعالیتهای اقتصادی در #بازار_آزاد است. متاسفانه بسیاری از تحصیلکردههای کشور، بجز میز و صندلی مدرسه و بعدا دانشگاه و بعدا شرکت یا اداره محل کار فضای دیگری را تجربه نکردهاند! در حالی که برای اصلاح امور جاری کشور لازم است که مناسبات فعالیتهای #خصوصی و بازار آزاد هم، در کنار مناسبات اداری و #دولتی، دانسته و تجربه شده باشد. - شرط لازم دیگر سلامت نفس است. بدیهی است کسی که اقدام به اصلاح ایرادی میکند، باید بیشتر و پیشتر از دیگران مقید و پایبند به مسیر حق و صراط مستقیم باشد. - شرط لازم دیگر عدم وامداری از #جریانهای_سیاسی است که در وضعیت کنونی قصور یا تقصیر داشتهاند. چرا که این وامداری امکان تحلیل صحیح شرایط را از فرد میگیرد و حتی اگر بتواند دلیل مشکلات را تحلیل کند به دلیل وابستگی، شرایط لازم برای طرح و مقابله را ندارد.
#اسلام
#اسلام_گرایی
#حکومت_اسلامی
#جمهوری_اسلامی
#دولت_اسلامی
#مجلس_اسلامی
#مجلس_شورای_اسلامی
#انتخابات_مجلس
#عدالت
#عدالت_خواهی
#عدالت_اقتصادی
#انتخابات_مجلس_یازدهم_اصفهان
#شفافیت_صداقت_صراحت
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی
مرز بین دو اسلام
امام خمینی (ره):
هنوز برای بسیاری از ملتهای اسلامی مرز بین اسلام آمریكایی و اسلام ناب محمدی و اسلام پابرهنگان و محرومان و اسلام مقدس نماهای متحجر و سرمایه داران خدانشناس و مرفهین بی درد كاملا مشخص نشده است.
۶۷/۶/۱۴
#ملت_های_اسلامی
#اسلام_آمریكایی
#اسلام_ناب_محمدی
#اسلام_پابرهنگان
#اسلام_محرومان
#اسلام_مقدس_نماهای_متحجر
#اسلام_سرمایه_داران_خدانشناس
#اسلام_مرفهین_بی_درد
#امام_خمینی
#امام_روح_الله
#مرزبندی
#شفافیت_صداقت_صراحت
#جمهوری_اسلامی
#انتخابات_مجلس
#مجلس_شورای_اسلامی
#دولتمردان
#عدالت
#عدالت_خواهی
#عدالت_اجتماعی
#عدالت_اقتصادی
#انتخابات_مجلس_یازدهم_اصفهان
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی
بسمالله الرحمن الرحیم
#چه_باید_کرد؟ (قسمت 14): مشارکت (3)
مهمترین زاویه پدید آمده در مسیر کاروان انقلاب اسلامی نسبت به آرمانهای آن در مقوله #عدالت است که واضحترین نمود آن در شکل گیری #شکاف_طبقاتی مشهود است. در کشوری که مزین به نام اسلام عزیز است، به چشم خود میبینیم که پیر مرد از کار افتاده یا کودک نابالغ یا پیرزن قد خمیده برای نان شب تا کمر داخل #سطل_زباله میشود و از آن سو دهها هزار دلار (آنهم گویا #دلار_رانتی و سوبسیدی) صرف واردات #غذای_سگ و گربه میشود! آیا تا حالا از خود پرسیدهاید که چه شد که اینطور شد؟ چه شد که محرومان به فراموشی سپرده شدند؟ چه شد که مسئولان، #کاخنشین شدند؟ چه شد که #سرمایهسالاری تطهیر و کم کم تقدیس شد؟
پاسخ در کلام #مولی_الموحدین #امیر_مومنین علی علیه السلام آمده است: الناس علی دین ملوکهم: مردم به شیوه و روش حاکمان خود عمل میکنند! طی سالیان گذشته دو جریان اصلی که امروز با عنوان جریان #اصلاح_طلبی و #اصولگرایی میشناسیم سکان مدیریت کشور را در دست داشتهاند. مهمترین نقد من به جریان #اصلاحطلبی گرایش به لیبرالیسم و بالاخص #لیبرالیسم_اقتصادی و منش طلبکارانه در تعامل با نظام و مردم است؛ گویی نقشی در اداره کشور نداشته و ندارند! از دیگر سو، مهمترین نقد من به جریان #اصول_گرایی سکوت ناشی از منافع در برابر انحراف نظام اقتصادی کشور به سمت کنونی و منش قیممآبانه آنها در تعامل با نظام و مردم است؛ گویی آنها صاحب نظام و مملکتند! جریان اصولگرایی، اگر چه در بعد نظری نمیتواند تایید کننده لیبرالیسم اقتصادی باشد اما در عمل با توجه به وابستگی به برخی بازاریان بزرگ و #سنتی، این منش اقتصادی برایش دارای منفعت است. از دیگر ایرادات جریان اصولگرایی این است که #ظواهر_دینی نسبت به باطن آن برایشان ارجحیت یافته است و بهمین دلیل خیلی راحت با #ظاهرسازی فریب می خورند و معمولا در تحلیل #شرایط_اجتماعی به انجام اصلاحات ظاهری بسنده کرده و دلخوشند! با این توصیفات، وجه مشترک دو #جریان_سیاسی مطرح کنونی، پذیرش نظام اقتصاد لیبرالیستی است؛ خواه از سر اعتقاد و خواه از سر منافع. از منظر #جریان_شناسی_سیاسی ، نقطه آغازین و حلقه وصل این دو جریان را مرحوم #هاشمی_رفسنجانی میدانم.
حال که نقش مشارکت در انحراف از مسیر #آرمانهای_انقلاب_اسلامی را بیان و تاکید کردیم که بهترین راه بازگشت این کاروان به مسیر اصیلش، تمسک به همین راهبرد یعنی مشارکت است وقت آن رسیده است که به سوال اصلی پاسخ دهیم: چه باید کرد؟ ... ادامه دارد.
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی
#مجلس_شورای_اسلامی