eitaa logo
اخبار ویژه جنگ
1هزار دنبال‌کننده
4هزار عکس
3.5هزار ویدیو
22 فایل
دیده بان https://eitaa.com/didbann313 در اخبار ویژه جنگ، هرآنچه را مستند ببینیم و دریافت کنیم، بدون سانسور تقدیم می‌کنیم. 💥💥دیده بان @didbann313 @didbann313 🔍 ما چشمان بینای مردم هستیم 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha
مشاهده در ایتا
دانلود
25.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فریادهای حق طلبانه، هشدارهای بی پرده و صریحِ استاد امیرعلی حیدر-امیری به پشت پرده ها‌ی گران سازی ها و عدم نظارت مؤثر بر بازار و ایجاد فتنه جدید به اسمِ انقلاب پابرهنگان و گرسنگان 📌 آیا گوش شنوایی برای این سخنان طوفانی وجود دارد؟ 📌شیرمادر حلالت با این شجاعت و بصیرتت 📌این سخنان استاد امیری، حرف دل مردم ایران است. 📌لطفا حتما حتما ببینید و میلیونی منتشر کنید. آذرماه ۱۴۰۴ 🌎https://ostadamiri.ir/?p=1102 🌎https://youtu.be/qqTOYddGt2E 🌎https://youtu.be/qqTOYddGt2E 🌎https://aparat.com/v/rqm9e00 🌎https://t.me/asareostad/449 🌎https://tafnews.ir/?p=13298 🌎https://fna.ir/prYVz 🎙پایگاه اطلاع‌رسانی و نشر آثار استاد امیری @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
🎯چند راهکار برای جلوگیری از بازنشر اخبار جعلی: 1️⃣فکر کنید؛ اولین کار برای جلوگیری از پخش اخبار جعلی این است که لحظه‌ای دست نگاه دارید و فکر کنید. 2️⃣منبع خبر را بررسی کنید؛ اگر منبع خبر "دوست دوستتان" یا "همسایه فامیل همکارتان" است، نمی‌تواند خبر خیلی موثقی باشد. 3️⃣وب‌سایت‌ها و حساب‌های کاربری را بررسی کنید؛ فونت‌های ناهمسان از نشانه‌هایی است که یک پست یا نوشته می‌تواند جعلی باشد. 4️⃣اگر از صحت چیزی مطمئن نیستید، به اشتراک نگذارید؛ عکس‌ها و مطالبی که به اشتراک می گذارید ممکن است شوند. 5️⃣هر نکته را جداگانه بررسی کنید؛ مراقب فایل هایی که شامل (ترکیبی از) اطلاعات درست و نادرست است، باشید. 6️⃣مواظب پست‌های احساساتی باشید؛ یکی از بزرگترین عوامل زیاد شدن اخبار جعلی است. 7️⃣آیا سوگیری دارید؟ قبل از همرسانی هر چیز، به این فکر کنید که آیا از صحت آن اطمینان دارید یا فقط با آن موافقید. ما به احتمال زیاد پست‌هایی را به اشتراک می‌گذاریم که به باورهایمان نزدیک است. . اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها 📚 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 🔗حتی المقدور با لینک ارسال شود .
با جهاد تبیین و روشنگری و بصیرت افزایی، نقشه و تلاش خائنان و مزدوران داخلی و دشمنان قسم خورده ایران عزیز، را مثل همیشه برملا و خنثی کنید دشمنان مترصد فرصتی برای ایجاد آشوب و تشویش اذهان عمومی هستند. ملت فهیم و آگاه ایران عزیز و قوی مثل همیشه آنان را زیر لگدهای خود له کرده و می‌کنند ان شاءالله . اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها 📚 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازداشت نرگس محمدی در پروژۀ کشته‌سازی خسرو علیکردی 🔹در هفته‌ای که گذشت یک وکیل دادگستری که سابقۀ محکومیت قضایی نیز داشت، بر اثر سکته قلبی درگذشت. 🔹پس‌از مرگ او رسانه‌های ضدانقلاب با روایت‌سازی دربارۀ نحوه فوت وی، ابتدا مرگ او را مشکوک و سپس یک قتل حکومتی عنوان کردند تا یک پرونده جدید کشته‌سازی در ایران را باز کنند. 🔹این رسانه‌ها عنوان کردند که خسرو علیکردی بر اثر وارد شدن ضربه به سرش جان سپرده است. 🔹روز گذشته اما انتشار فیلم لحظه فوت او در دفتر کارش نشان داد او در حالی که مشغول کار با تلفن همراهش هست دچار حمله قلبی شده و بر زمین می‌افتد. 🔹بااین‌حال امروز در مراسم هفتم علیکردی در مشهد، عده‌ای با شعارهای هنجارشکنانه، فضای مراسم را به حاشیه بردند که تعدادی از این افراد هنجارشکن دستگیر شدند. 🔹نرگس محمدی، فعال ضدامنیتی و از محکومان فتنه ۸۸ که میدان‌داری وی در این مراسم مشهود بود نیز ازجمله این بازداشتی‌هاست. 📣🚨 با روشنگری و جهاد تبیین نقشه و تلاش دشمنان را خنثی کنید اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها 📚 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 🔗حتی المقدور با لینک ارسال شود .
زمان: حجم: 5.3M
🔹استاد امیرعلی حیدرِ امیری 🔹تحلیل بیانات مقام معظم رهبری در خصوص نبرد رسانه ای با دشمنان، در جشن ولادتِ حضرت فاطمه الزهرا(س) 🔹۲۱ آذرماه ۱۴۰۴ 🔥 این تحلیل استاد امیری، نقشه راه انقلابیونِ دشمن شناس است، حتما تا آخر گوش بدید و کمترین کار اینه: در همه کانال‌ها، گروه ها و در همه شبکه های اجتماعی، برای رضایت قلب نورانی امام زمان(عج)منتشر بشود. 💥این صوت فقط در ایتا قابل انتشار است💥 🔹پایگاه اطلاع‌رسانی و نشرِ آثار استاد امیری @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ♨️ افشای پشت‌پرده تغییر نام گروهک تروریستی جیش‌الظلم / ائتلاف نمایشی برای ‌تطهیر تروریسم! 🔹تشکیل ائتلافی با عنوان «جبهه مقاومت مردمی» از سوی جیش‌الظلم، بیش از آنکه نشانه قدرت باشد، تلاشی برای پنهان‌سازی کارنامه‌ای مملو از ترور، کودک‌کشی و اقدامات ضدمردمی و به عبارتی تغییری ظاهری برای بقاست. 🔹جیش‌الظلم از دیرباز زیر حمایت برخی سرویس‌های اطلاعاتی خارجی بوده است، اما تشکیل جبهه موسوم به مقاومت مردمی یک پوست‌اندازی بی‌اهمیت است که تنها به منظور جذب حامیان مالی احتمالی صورت گرفته است. 🔹اقدام جدید جیش‌الظلم در عمل نتوانسته ماهیت ضدبشری این گروه را تغییر دهد. این ائتلاف تازه عملاً ترکیبی از همان عناصر قدیمی و فاقد پایگاه مردمی بوده و تاکنون هیچ تحول معناداری در قدرت عملیاتی گروه ایجاد نکرده است. ☄☄ اخبار خیلی فوری @akhbarfoori313 @akhbarfoori313 👌در لحظه با ما باشید
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻رکورد افزایش قیمت‌ها فقط در عرض یکسال؟!😏 👀 ما چشمان بینای مردم هستیم هرآنچه ببینیم بدون سانسور تقدیم می کنیم 💥💥💥💥💥دیده بان 👇 @didbann313 @didbann313 🌷 لطفا در کانال ما عضو شوید👆 ما تلاش داریم با خبرهای ناب و موردپسند شما، انجام وظیفه بنمائیم.
14040920_47332_64k.mp3
زمان: حجم: 17.9M
⭐️ صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در مراسم جشن میلاد حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها. ۱۴۰۴/۹/۲۰ . اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها 📚 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 🔗حتی المقدور با لینک ارسال شود
12.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شکاف در ارتش؛ نظامیان آمریکایی در حمایت از اسرائیل اختلاف دارند 🗯️ "برایان مست" نماینده فلوریدا: 📣 مدتی پیش در یکی از دانشکده‌های نظامی کشور گفت‌وگو داشتیم. در آن کلاس دربارهٔ این‌که چرا چنین رابطه‌ای با اسرائیل داریم و سود این رابطه چیست، «شکاف پنجاه‌پنجاه» وجود داشت. باید تلاش بسیار جدی و گسترده‌ای بکنیم تا نشان دهیم کوشش فراگیری برای ایجاد شکاف میان ایالات متحده و اسرائیل در همهٔ حوزه‌ها در جریان است. 👀 ما چشمان بینای مردم هستیم هرآنچه ببینیم بدون سانسور تقدیم می کنیم 💥💥💥💥💥دیده بان 👇 @didbann313 @didbann313 🌷 لطفا در کانال ما عضو شوید👆 ما تلاش داریم با خبرهای ناب و موردپسند شما، انجام وظیفه بنمائیم.
هدایت شده از واقعیت غرب و جهان
💥غرب شامل چه کشورهایی می‌شود؟ 💥آیا خبر از واقعیاتِ پشت پرده غرب دارید؟ 💥آیا می‌دانید در غرب، چه دیدی نسبت به انسان ها دارند؟ 💥آیا خبر از آمار ازدواج و طلاق های وحشتناک، در کشورهای غربی دارید؟ 💥آیا خبر از آمار سقط جنین در غرب دارید؟ 💥آیا خبر از آمار زنازاده ها در غرب دارید؟ 💥آیا خبر از میزان خودکشی در غرب دارید؟ 💥آیا خبر از میزان مصرف انواع موادمخدر، مشروبات الڪلی و....در کشورهای غربی دارید؟ 💥آیا می‌دانید غربیان چقدر به حفظ، نگهداری و سلامت خانواده اهمیت می‌دهند؟ 💥چرا فرهنگ غرب، انسان ها را به لجن کشیده است؟ 💥چه میزان معنویت در غربیان وجود دارد؟ جواب سؤالات بالا و ده ها سوال دیگر را در کانال زیر ببینید و بخوانید👇👇👇👇 😈👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
💯 هر کدملی یک فرصت چرخش! تو گردونه «صراف» هیچ‌کس بازنده نیست، همه جایزه می‌گیرن 🎁 شانس‌تو امتحان کن 👇 https://r.saraf.app/s/PE3GRD002 https://r.saraf.app/s/PE3GRD002