هدایت شده از ديانت و عقلانيت
نقد و بررسی نظریه تداخل علم در دین ج ۱.mp3
19.09M
#صوت
نقد و بررسی نظریه تداخل علم در دین ج ۱
🎙 حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمد جعفری
🔰🔰🔰🔰🔰🔰
🌐 کانال مرکز تخصصی کلام اسلامی و تفسیر_ واحد کرمانشاه
---------------------------------
💠 @kalamkermanshah
---------------------------------
🆔@mjafari_ir
هدایت شده از ديانت و عقلانيت
نقد و بررسی نظریه تداخل علم در دین ج ۲.mp3
20.46M
#صوت
نقد و بررسی نظریه تداخل علم در دین ج ۲
🎙 حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمد جعفری
🔰🔰🔰🔰🔰🔰
🌐 کانال مرکز تخصصی کلام اسلامی و تفسیر_ واحد کرمانشاه
---------------------------------
💠 @kalamkermanshah
---------------------------------
🆔@mjafari_ir
هدایت شده از سیاستودیانت | مهدی ابوطالبی
🌀هشدار دو اقتصاددان نسبت به ادامه برنامه مخرب تعدیل ساختاری در دولت پزشکیان
✍ نامه دکتر مومنی و راغفر
🔹تعیین اعضای دولت چهاردهم، هیچ نسبتی با وعدههای جنابعالی در مناظرهها و گفتگوهای انتخاباتی ندارد و این نگرانی را به وجود میآورد که #دولت_چهاردهم در #دامی بیافتد که دولت های #سیوپنج_سال گذشته فرو افتادند و آن اینکه دولتهای مختلف با شعارهای متفاوت و وعدههای بهبود وضعیت معیشت و ارتقاء رفاه مردم آمدند اما همگی در #تله برنامههای شکست خورده #تعدیل_ساختاری به ویژه #تضعیف_ارزش_پول ملی، #خصوصیسازیها و #آزادسازیهای نابسامانیساز و فسادآفرین سقوط کردند چرا که به ظرفیتهای نهادی کشور توجه نداشتند.👇
B2n.ir/u34693
🔹 قبلاً نوشتم که حساب اقتصاددانانی مثل دکتر نمازی، مومنی و راغفر را باید از سایر اقتصاددانان اصلاح طلب جدا کرد👇
https://eitaa.com/eqmoq2/2657
🔻 #درود_بر_شرفتان که روی مواضع حقتان ایستادید
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از مهندس امیدرضاستاری
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥اولین گلایه و اخطار رهبر معظم انقلاب به دولت جدید!!!
آقای پزشکیان؛
اگر میخواهی عاقبت بخیر و موفق باشی، حتما از این دو نفر دوری کن
فوق العاده مهم_لطفا نشر حداکثری
#پزشکیان #روحانی #ظریف
https://eitaa.com/omidreza_sattari
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
🔸ما هم مخاطب تذکر رهبری هستیم
🔸لوازم چهارگانه وحدت
🔻رهبرانقلاب در دیدار با نماینده ها تاکید کردند "مجلس باید آرامش بخش باشد"."باید از دولت و مجلس صدای واحد شنیده شود". "مجلس نباید منشا تشنج در افکار عمومی باشد."
مفهوم "وحدت" در سخنان رهبری انقلاب در چند ماه گذشته بدون شک ازپربسامدترین تعابیر است. ضرورت مساله روشن است و کسی مخالف آن نیست. اما متاسفانه در عمل ماجرا به نحو دیگری رقم می خورد. این مساله نیز تنها منحصر به مجلس نیست. یک نمونه همین روزهای شورای شهر که پیش روی ماست. بداخلاقی ها و تفرقه افکنی هایی که وبال مردم شده است. در فضای مجازی و رسانه نیز به طریق دیگر.
🔻این متن توضیح مختصری است مبنی بر اینکه چه کسانی می توانند منشا وحدت باشند و برای وفاق و همدلی چه لوازمی باید مهیا شود تا از حرف به عمل برسیم. واقعیت این است که وحدت نیازمند شخصیتی است که 4 ویژگی را در خود ایجاد و رشد و ارتقا بخشیده است.
1⃣یکم وحدت از منظر اعتقادی است.
این فهم باید ایجاد شود که وحدت یک تاکتیک و یا یک خصلت صرف اخلاقی نیست. وحدت یکی از ارکان کلیدی و از ارزش های پایه ای انقلاب اسلامی است. وحدت روی دیگر مردمسالاری دینی است. وحدت ثمره یک نگاه توحیدی به سیاست و توده مردم است. خلاصه فردی که به جهت اعتقادی مساله وحدت برایش حل و فصل نشده است، نمی تواند منشا وحدت باشد.
2⃣دوم وحدت از منظر اخلاقی است.
وحدت و همدلی و مدارا و وفاق و اجماع و غیره هرچند بار معنایی مجزا دارند اما همگی نیازمند یک منش و فضیلت اخلاقی اند. نیازمند یک ملکه روحی. افرادی می توانند در سیاست وحدت ساز باشند و منشا قرابت ذهن ها و دل ها شوند که به جهت فردی نیز اهل تهذیب نفس و در تعامل با دیگران اهل مدارا و خلق حسنه باشند. خیلی وقت ها تکبر و تفرعن و نخوت های فردی است که اجازه بروز و ظهور همدلی و وفاق اجتماعی نمی دهد.
3⃣سوم وحدت از منظر عقلانیت است.
فارغ از اینکه همدلی و وحدت یک منش اخلاقی و یک رویکرد عالی اعتقادی است، وحدت از منظر عقلانیت نیز اهمیت دارد. به جهت دستگاه محاسباتی نیز وحدت کارآمد و محل رجوع است. کسانی که اهل تدبیر و منطق و عقلانیت در سیاست نیستند نمی توانند وحدت ساز باشند. بسیاری از اهل تحجر به همین دلیل عامل تفرقه اند. آنها که روحیه تکفیری و خوارج گونه دارند و از هرگونه تعامل منطقی و گفت وگویی فراری و گرفتار خودحق پنداری هستند نمی توانند عامل وحدت باشند.
4⃣چهارم وحدت از منظر هنر است.
عاملان به وحدت باید اهل هنر باشند. اهمیت هنر روشن است، اما هنر در سیاست از این منظر اهمیت دارد که در تخاطب با مردم است. مسوولی می تواند در ارتباط با مردم عامل به وحدت باشد که بتواند هنرمندانه وفاق را با مطالبه و نقد و پرسشگری جمع کند. در غیراینصورت به اسم وحدت عده ای محکوم به انفعال و سکوت می شوند و از سوی دیگر عده ای به اسم عدالتخواهی و مطالبه گری و نظارت و انتقاد پا بر اخلاق و معنویت و وحدت می گذارند. جمع ایندو به جز اعتقاد و اخلاق و عقلانیت، هنر می خواهد.
🔻حرف تمام است. اگر می خواهیم عامل به تذکر مکرر رهبرانقلاب باشیم، اول از همه هرجا هستیم خود را مخاطب این سخنان بدانیم و در مرتبه بعد این چهار ویژگی را در خودمان تقویت کنیم.
همشهری
@mahdian_mohsen
هدایت شده از علیرضا زادبر
جامعه فساد زده از بالا باید درست شود یا از پایین؟
🔸معمولا فساد از «خواص» شروع میشود و به «عوام» سرایت میکند و صلاح، برعکس از «عوام» و تنبه و بیداری آنها آغاز میشود و اجبارا «خواص» را به صلاح میآورد، یعنی عادتا فساد از بالا به پایین میریزد و صلاح از پایین به بالا سرایت میکند.
🔹روی همین اصل است که میبینیم امیرالمؤمنین علی(ع) در تعلیمات عالیه خود، بعد از آنکه مردم را به دو طبقه «عامه» و «خاصه» تقسیم میکند، نسبت به صلاح و به راه آمدن خاصه اظهار یأس و نومیدی میکند و تنها عامه مردم را مورد توجه قرار میدهد.
🔸این، فکر غلطی است از یک عده طرفداران اصلاح که هروقت در فکر یک کار اصلاحی میافتند، «زعماء» هر صنف را در نظر میگیرند و آن قلههای مرتفع در نظرشان مجسم میشود و میخواهند از آن ارتفاعات منیع شروع کنند.
🔹تجربه نشان داده که معمولا کارهایی که از ناحیه آن قلههای رفیع آغاز شده و در نظرها مفید مینماید، بیش از آن مقدار که حقیقت و اثر اصلاحی داشته باشد، جنبه تظاهر و تبلیغات و جلب نظر عوام دارد.
استاد مطهری، مقدمه کتاب داستان راستان
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از علیرضا زادبر
چرا ریشه خشک نمیشود!؟
در سالهای اخیر در امتداد بیش از صد سال دین زدایی از ساحت جامعه ایرانی که از اواخر قاجار با کلمات و آثار میرزافتحعلی آخوندزاده روشنفکر آغاز شد، میزان، تنوع، حجم و شکل حملات، شبهات و هجمات چند برابر شده است. سرنوشت نهایی و محتوم مدرنیته دین زدایی از ساحت جامعه است. دین زُدایی و سپس دین سازیِ انسان محور، انسان تعیین میکند. انسان، ملاک حق است. میل انسان، همه چیز است.
با این حال باید پرسید وقتی روشنفکران سکولار و طبقه نخبه مدرنیته خواه ما با دستگاه عظیم تبلیغی به دنبال خشکاندن ریشه دیانت در عرصه جامعه هستند چرا و چگونه هنوز این درخت ریشه دار پا برجاست. پاسخ در همان پرسش نهفته است. "ریشه" شما با یک امر ریشه دار و اصیل روبرو هستید. یک امر فطری، امر فطری سرکوب و منحرف میشود اما حذف شدنی نیست. در این ایام تصاویر بسیاری از نسل جدید، همان دهه نودی ها که عده ای آنها را نسلz غیرقابل بازگشت به ارزشها می دانند با این سبک و سیاق منتشر شده است. گستردگی دارد. ریشه دار بودن این امر باعث استمرار آن خواهد بود. به دوستان جاهل عرض میکنم: با ریشه و امر فطری مبارزه نکنید. ریشه تان را خواهد کَند.
بجای انتشار تصاویر چند دختر بی حجاب در صف عزاداری که به گمان بسیار سازماندهی شده است تا تصویر ذهنی جامعه را برهم زنند، اینها را منتشر کنید.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از کانال علی محمدی(گنجیزه
〰〰🔻
برداشتت از متن زیر این تصویر چیه ؟#خاتمی#مجیدی#حداد#مداح ؟
با دقت بخون فکرت رو آماده کن
تا با هم بشینیم یه خورده
بیشتر چکش کاری کنیم و آنالیز 🔴
کانال عملیات روانی #علی_محمدی 👇
https://eitaa.com/joinchat/3234070804C33f7713af0
🔺
هدایت شده از کانال علی محمدی(گنجیزه
حالا خیلی هامون انتظار داریم
یا میگیم چرا حداد اونجاست
چرا حداد دست داد
چرا پویانفر مداح اونجا بوده
چرا این چرا اون 🧐
هدایت شده از پس کوچههای انقلاب (محمد صادق کوشکی)
⭕️ اصلا تعجب نکنید!
🔹 با توجه به حضور جدی آشوبگران فتنه "زن ، هرزگی، فحشا" و حامیان آنها در کمیته های تعیین وزرا و معاونان رئیس جمهور،در روزهای آینده باید منتظر این اخبار باشیم :
▪️انتصاب دکتر محمد فاضلی به عنوان "دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اخلاق ، آرامش و فضیلتهای اجتماعی"
▪️انتصاب اندی تاجبخش ( از مشهورترین ترنسهای ایرانی مقیم فرانسه و چهره برتر فعال در حوزه حقوق شهروندان LGBT به انتخاب اتحادیه اروپا و شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد) به عنوان معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور
▪️انتصاب هژبر القانیان (عضو محفل اعظم بهائیان در عکا و برنده جایزه جهانیِ صلح و آزادیِ اتحادیه کلیساهای آمریکای شمالی به علت دفاع مستمر از حقوق اقلیتهای مذهبی ایران)به عنوان "مشاور عالی رئیس جمهور در امور اقلیتهای مذهبی"
▪️دکتر ظریف در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص دلایل انتخاب موارد دوم و سوم چنین گفت : من و همکارانم با شفافیت کامل و بر اساس استانداردهای نظام و سازمانهای بین المللی به این گزینه ها رسیدیم و دکتر پزشکیان هم به همین دلیل احکام فوق را صادر کردند.مثلا در مورد معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، کمیته تخصصی برای مردان ۲۰ امتیاز منفی،برای بانوان ۱۰ امتیاز مثبت و برای عزیزان ترنس ۳۰ امتیاز مثبت در نظر گرفت و طبیعی است انتخاب یک "هموطن ترنس" با تعاریف جامعه جهانی( منعکس شده در سند ۲۰۳۰ مجمع عمومی سازمان ملل متحد) از خانواده و جنسیت تطابق بیشتری خواهد داشت.
وی افزود : در مورد سوم هم کمیته مربوطه برای باورمندان به مذهب شیعه ۲۰ امتیاز منفی،برای پیروان ادیان آسمانی دیگر ۱۵ امتیاز مثبت و برای معتقدان به ادیان تحت ستم و محروم از حقوق اجتماعی و سیاسی ( مانند بهائیت) ۳۰ امتیاز مثبت در نظر گرفت و بر همین مبنا،کمیته ها پس از بحثهای مفصل و کارشناسانه به افراد فوق رسیده و حکم آنها توسط رئیس جمهور صادر گردیده است.
@pas_kouchehaie_enghelab
هدایت شده از محسن قنبریان
۳-ربیون و جامعه ربانی.mp3
26.62M
🔘 ربیّون و جامعه ربّانی
جلسه سوم
هیات الزهرا(س) دانشگاه شریف
• شان دیگر همکاری ربیّون با انبیاء: ساخت جامعه ربّانی (۷۹آل عمران)
لکن کونوا ربانیین بما کنتم تُعلّمون الکتاب و بما کنتم تَدرسون
• شروع از میثاق فطری و اثاره عقول (خطبه۱)
• بحث امیرالمومنین با رئیس شرطه های پایتخت(فرمانده فراجا)!
• مواجهه با عبیده سلمانی و ربیع بن خثیم و ۴۰۰قاری کوفه!
• بازسازی غدیر با مناشده رُحبه و احتجاج برای امامت
• مشورت در همه کارها با مردم بجز احکام الهی(نامه۵۰)
• احترام به تشخیص مردم (فرازی از عهدنامه مالک اشتر)
• اصل ۶ و ۷ قانون اساسی؛ کشور داری هم اتکاء به آراء عمومی و هم حکمرانی شورایی
☑️ @m_ghanbarian