16.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام غریبان
امشب شب تنهایی زینب (س) در هجوم تازیانههاست و اضطراب گم کردن کودکان به امانت گذاشته شده نزد او، امشب شب بستن دستهای رباب است تا گهواره خالی علیاصغر را بیشتر از این تاب ندهد.😭😭😭
#امام_حسین 🏴
#شام_غریبان 🏴
🍃🌹حدیث روز
💐امام صادق علیه السلام
▪️كانَ عَمُّنَا العَبّاسُ بنُ عَلِيٍّ نافِذَ البَصيرَةِ صُلبَ الإيمانِ جاهَدَ مَعَ أبي عَبدِاللَّهِ و أبلي بَلاءً حَسَناً و مَضي شَهيدَاً؛
🔹عموي ما ، عبّاس ، داراي بينشي ژرف و ايماني راسخ بود ؛ همراه با امام حسين عليه السلام جهاد كرد و نيك آزمايش داد و به شهادت رسيد .
📚عمدة الطّالب ، ص ۳۵۶
#حدیث_روز
@dokhtaranebeheshtiy
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید با آب یخ و پارافين چی درست میکنه ....
#هنر_در_خانه
#تفسیر_قرآن
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۳۹ قرآن کریم 🌷
نگهدارنده ی آسمان ها و زمین:
هر انسانی با ساده ترین ذهن و اندیشه، برای هر پدیده ای پدیدآورنده ای برمی شمرد. از این رو قرآن هیچگاه در باره ی «خالق هستی» بحث و گفت وگو نکرده؛ زیرا هر فرد باشعوری با نگاه در این جهان شگفت انگیز به راحت می پذیرد که آفریدگاری بی نهایت دانا و توانا، آن را پدید آورده است.
در آیه ی ۹ سوره ی زخرف می خوانیم: «اگر از آنان بپرسی آسمان ها و زمین را چه کسی آفریده است، بی شک خواهند گفت: [آفریدگاری] قدرتمند و شکست ناپذیر و بسیار دانا آن را خلق کرده است.» مشکل اساسی این است که بسیاری از مردم فراموش می کنند که همان آفریدگار دانا و توانا، هم اکنون و در هر لحظه نیز خلقت خود را اداره می کند، و این مجموعه ی بی نهایت دقیق و پهناور، به لطف و عنایت او به حرکت خود ادامه می دهد.
از این رو گاهی ادارهی جهان را به بت های بی جان و گاهی به برخی از پدیده های هستی مانند خورشید و ماه نسبت می دهند و گاهی نیز جهان را به چرخی تشبیه می کنند که در ابتدا به حرکت درآمده و هم اکنون، به خودی خود در حال چرخش است! این آیه و بسیاری از آیات دیگر قرآن، بر همین نکته تأکید می کند و می فرماید: این خداست که آسمان ها و زمین را از خطر نابودی حفظ می کند، و اگر در معرض نابودی قرار گیرد، هیچ کس جز او نمی تواند آن ها را نگه دارد.
به راستی زمین با اراده و تنظیم کدام نیرو، بیش از چهار میلیارد سال است که با سرعت ۳۰ کیلومتر در ثانیه به دور خورشید می چرخد و درست در زمان مشخّص ۳۶۵ روز ـ که ثانیه ی آن را نیز می توان پیش بینی کرد ـ به محلّ نخست خود باز می گردد؟ یا کدام نیروست که ستاره ی غول پیکر خورشید را با مساحت ۴/۱ میلیون کیلومتر مربع و وزن ۱۰۲۶× ۱۹۸۹۱کیلوگرم در فضای بی کران نگه داشته و فاصله ی آن را با زمین طوری قرار داده که دمای ۵۰۰۰٫۰۰۰ درجه ای سطح آن، به زمینیان آسیبی نرساند و نور و گرمایش، مایه ی حیات و زندگی آن ها شود؟ همچنین اگر از فضای بی کران به دنیای اتم ها، مولکول ها و سلول ها سری بزنیم، باز حیرت می کنیم که این مخلوقات بسیار کوچک چگونه به هم پیوسته اند و یکدیگر را رها نمی کنند و چگونه از هم متلاشی نمی شوند.
آری، پاسخ این سؤالات و میلیون ها سؤال دیگر، فقط و فقط یک چیز است: «این خداست که آسمان ها و زمین را از خطر نابودی حفظ می کند. »