🔘🔸🔘🔸🔘🔸🔘
.#تفسیر_زیارت_عاشورا
⬅️ قسمت 3⃣2⃣
⁉️چرا خدا در قرآن فحش می دهد؟ می گوید آنانی که علم می آموزند و عمل نمی کنند همانند حمار هستند یا به بَلعم باعورا می گوید همانند سگی است که چه بزنی و چه نزنی واق واق می کند! یا می گوید بعضی از افراد «أُولئِك کَالأَنْعام» همانند حیواناتی هستند «بَلْ ﻫُﻢْ أَﺿَﻞُّ..» حتی پست تر..
‼️اینها فحش است دیگر، چرا خدا در قرآن فحش می دهد⁉️
👌می گوییم خدا فحش نداد، بلکه باطن اینها را مشخص کرد. یعنی آن فردی که علم می آموزد و عمل نمی کند اگر کسی چشم برزخی داشته باشد باطنش را به صورت یک خر می بینند.
بلعم باعورای که اسم اعظم را داشت و سوء استفاده از این اسم اعظم خدا می کرد، باطنش مثل یک سگ بود. کسی که به دنبال شهوات می رود درست است ظاهرش انسان است ولی باطنش اگر کسی چشم برزخی داشته باشد و ببیند حتی پست تر از حیوان است.
⚠️خدا اینجا فحش نمی دهد بلکه پرده از حقیقت باطنی آن فرد برمی دارد که باطن این فرد این است. فردای قیامت هم خودمان چهره واقعی چنین افراد را می بینیم
پس در حقیقت خدا فحش نداد باطل آنها را مشخص می کند.
💠اینجا هم که می گوید من دوری می کنم از دشمنان شما.. اساس سیر وسلوک و رسیدن به سمت خدا تولی و تبری است. کسی که اهل بیت را دوست داشته باشد نسبت به دشمنان آنها هیچ بغض و کینه ای نداشته باشند پس در حقیقت دوست اهل بیت هم نیست.
در این زمینه روایت هم داریم؛ پیش اهل بیت آمدند و گفتند فلانی شما را خیلی دوست دارد ولی نسبت به دشمنان شما اصلا کار خاصی نمی کند! امام می گوید دروغ می گوید اگر کسی ما را واقعا دوست داشته باشد نسبت به دشمنان ما هم کینه و بغض دارد.⚠️
🔹در فراز بعدی زیارت عاشورا می گوید: «ﯾﺎ اَبا عَبْدِاللهِ اِنّی سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکم اِلی یَوْمِ الْقِیامَه..» یا اباعبدالله مفرد است، ولی ضمیر "کم" که اینجا بکار برده جمع است یعنی منظور به همه ی اهل بیت است، نه فقط امام حسین (علیه السلام) نسبت به همه ی اهل بیت است.
می گوید ای ابا عبدالله من صلح و مهربانی دارم با آن کسانی که با شما صلح و مهربانی دارند و دشمن هستم با آن کسانی که با شما دشمن هستند.
📃روایت داریم از ابوهریره، ما روایاتش را قبولش نداریم کذاب و جاعل حدیث بود، اما برای وهابیت و اهل سنت ابوهریره احادیثش خیلی مهم است به همین خاطر یک مثال از کتاب خود آنها می زنیم. ″البدایة النهایة- ج۸، ص۳۶″ برای احتجاج و بحث با اهل سنت و وهابیت خیلی مهم است چون که روایت را خود ابوهریره از پیغمبر (صلیالله) نقل می کند👇
💢ابوهریره می گوید دیدم پیغمبر (صلیالله) به امیرالمومنین (علیه السلام) و فاطمه (سلام الله) و امام حسن و امام حسین (علیه السلام) نگریست، آنها را نگاه کرد و سپس گفت من دشمنم با کسی که با شما دشمنی کند و من دوستم با کسی که با شما دوستی کند.
🔹 ادامه دارد ...
استاد احسان عبادی
🔘🔸🔘🔸🔘🔸🔘
=============
━━━━━━◈❖🔹🔆🔹❖◈━━━━━
#لبیک_یا_حسین
#لبیک_یا_مهدی
#محرم
✾•┈┈••📚☆✦❀✦☆📚••┈┈•✾
#تفسیر_قرآن
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۶۴ قرآن کریم 🌷
ای گنهکاران، از رحمت خدا مأیوس نشوید:
در حدیثی از امیر مؤمنان حضرت علی علیه السلام می خوانیم:
«در قرآن، آیه ای فراگیرتر از این آیه وجود ندارد.»
خدای مهربان در این آیه به پیامبر خود دستور می دهد که به تمام بندگان گنهکارش این پیام را برساند که مبادا از رحمت و آمرزش او نومید شوند(لا تَقنَطوا مِن رَحمَةِالله)؛ مبادا خیال کنند که تمام پل های پشت سرشان شکسته و دیگر راه بازگشتی نمانده است؛ چراکه گناهان آنان هر قدر هم بزرگ باشد، از رحمت خدا بزرگ تر نیست و خدا می تواند تمام گناهانشان را ببخشد(اِنَّ اللهَ یَغفِرُ الذُّنوبَ جَمیعًا)؛ زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است(اِنَّه{ هُوَ الغَفورُ الرَّحیم). آری، این آیه، یکی از امیدبخش ترین آیات قرآن است که به تمام خطاکاران، وعده ی بخشش و آمرزش می دهد. از این رو در حدیثی از پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم می خوانیم که آن حضرت این آیه را از تمام دنیا بیشتر دوست داشت . البتّه روشن است که بخشش خدا، بی سبب نیست و هنگامی شامل حال انسان می شود که از گناه و رفتار ناپسند خود پشیمان شود و تصمیم بگیرد که در آینده، گذشته را جبران و رفتار خویش را اصلاح کند. در چنین صورتی، بی شک لطف و بخشش خدا نیز شامل حالش می شود و باران رحمت الهی، آلودگی های پیشین او را می شوید؛ ولی اگر این اظهار پشیمانی از مرحله ی زبان فراتر نرود و در دل انسان اثری نگذارد و در رفتار او ظاهر نشود، هیچ ارزشی ندارد و همچون میلیاردها موج صوتی دیگر، در فضای بی کران هستی سرگردان می ماند.
در روایتی از امام باقر علیه السلام نقل شده است: «خداوند از توبهی بنده اش خوشحال تر از کسی است که زاد و توشه اش را در شبی تاریک [و در حال مسافرت] گم کرده بوده و آن را پیدا کرده است. آری، خوشحالی خدا، از چنین فردی در آن هنگام که زاد و توشه اش را یافته است، بیشتر است.»
در روایت دیگری از امام باقر علیه السلام می خوانیم: «خداوند، کسی را که [گاهی] از او گناهی سر می زند و توبه می کند، دوست دارد و [البته] کسی که [اصلاً] از او گناهی سر نزند، از او بهتر است.»
«بازآ بازآ هر آنچه هستی بازآ
گر کافر و گبر و بت پرستی بازآ
این درگه ما درگه نومیدی نیست
صد بار اگر توبه شکستی بازآ».
🏴
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
کانال دختران بهشتی
بسم الله الرحمن الرحیم کلاس #احکام جلسه بیست و هشتم 🌸موضوع: احکام مکان نمازگزار سرکار خانم خ
بسم الله الرحمن الرحیم
کلاس #احکام
جلسه بیست و نهم
🌸 موضوع: احکام اذان و اقامه
سرکار خانم خداداد
۱۴۰۳/۵/۲۲
👇👇👇👇👇
بسم الله الرحمن الرحیم
رب اشرح لی صدری و یسرلی امری واحلل عقدة من لسانی یفقهوا قولی
با عرض سلام و ادب خدمت شما عزیزانم
امیدوارم که همگی سالم و سرحال و شاد باشید
و روزهای خوبی را در پیش رو داشته باشید ان شاء الله
با نام و یاد خداوند و با یاری آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف درس امروزمون را که احکام اذان و اقامه است را آغاز می کنیم