#تفسیر_قرآن
🌸نکته تفسیری صفحه ۵۵۲ قرآن کریم 🌸
مسیح علیه السلام از محمّد صلوات الله علیه می گوید:
در توضیح آیه ی ۳ سوره ی آل عمران خواندیم که تورات و انجیل، دو کتاب آسمانی هستند که از سوی خدا بر دو پیامبر اولواالعزم یعنی حضرت موسی علیه السلام و حضرت عیسی علیه السلام نازل شده اند؛ ولی آنچه اکنون به نام تورات و انجیل وجود دارد، با اصل آنها تفاوتهای زیادی دارد و بخش عمده ای از محتوای آنها با تحریف دگرگون شده است. البته از آیات قرآن استفاده می شود که این تحریف، در زمان پیامبر اسلام صلوات الله علیه بسیار کمتر بوده است. برای نمونه، اهل کتابِ زمان پیامبر، نام و ویژگیهای آن حضرت و پیروان ایشان را در کتابهای آسمانیشان می خواندند[۱]. آیه ی مورد بحث( ۶ صف) نیز بیان می کند که حضـرت عیسی علیه السلام به پیروان خود بشارت داد که پس از او، پیامبری به نام «احمد» خواهد آمد. احمد، نام دیگر حضرت محمّد صلوات الله علیه است. از این آیه و آیات دیگر قرآن استفاده می شود که پیروان حضرت عیسی علیه السلام ، به خوبی با نام و نشان پیامبر اسلام‹ آشنا بودند و آنها را در کتاب آسمانی خود می یافتند.
جالب توجه اینکه هرچند پیروان دروغین حضرت مسیح ، تمام تلاش خود را برای محو نام و نشان آخرین پیامبر از کتابهایشان به کار بردند، هم اکنون نیز نشانه هایی از حضـرت محمّدصلوات الله علیه در تورات و انجیل وجود دارد، و بشارتهای فراوانی در باره ی ظهور پیامبر بزرگی دیده می شود که نشانه های آن جز با اسلام و پیامبر آن، تطبیق پذیر نیست. علاوه بر این، سه جا در «انجیل یوحنا»، نوید آمدن پیامبری به نام «فارقلیط» داده شده که به معنای «شخص ستوده» و دقیقاً معادل واژه ی «محمّد» در زبان عربی است.
آری، با تمام تلاش های ارباب کلیسا برای پاک کردن نام آخرین پیامبر از کتاب آسمانی خود، این عبارت، سند محکمی برای راستی آیات قرآن در مورد بشارت حضرت عیسی علیه السلام به آمدن پیامبر اسلام‹ است[۲]. تاریخ حکایت می کند که بسیاری از اهل کتاب، بر اساس بشارتهای تورات و انجیل، منتظر آمدن پیامبر بودند و حتّی از محل هجرت آن حضرت آگاه بودند. از این رو برخی از ایشان، پیش از ظهور اسلام، به شوق دیدار پیامبر، سرزمین های خود را ترک کردند و نزدیک مدینه مسکن گزیدند؛ اما تعجب آور این که بعد از بعثت آن حضرت، به علت لجاجت و دنیاپرستی، در صف دشمنان آن حضرت قرار گرفتند و مایه ی عبرتی دیگر در تاریخ شدند![۳]
[۱] - اعراف، ۱۵۷ـ فتح، ۲۹
[۲] - در نگارش این متن از تفسیر نمونه، ذیل آیۀ مورد بحث و تفسیر مجمع البیان، ذیل آیۀ 157 سورۀ اعراف استفاده شده است.
[۳] - برگرفته از روایت امام صادق(علیه السلام) و شأن نزول آیۀ ۸۹ بقره ـ تفسیر نمونه، ج1، ص 342
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
مداحی_آنلاین_سکوت_امیرالمومنین_استاد_دارستانی.mp3
6.59M
چرا امیرالمومنین علی(ع) صبر کرد و حضرت زهرا(س) به دفاع از دین پرداخت؟
#سخنرانی🔊
حجتالاسلام👇
#دارستانی🎙
#ایام_فاطمیه🏴
🏴
31.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماز_و_موفقیت (۱۸)
پیام وضو ۲
دکتر روانشناس : محمد حسین فلاح
🏴
🌸🌸🌸خدایا
مرا از نعمت سپاسگزاریت محروم نکن ... بگذار زندگی ام پر شود از
برکت و نعمت و رحمتت ...!
از سفره رحمتت،
توشه ای عطا کن
تا خیلی هارو میهمان قلبم کنم،
ثروتی ببخش
تا زندگی ام پر از بخشش و صفا شود ...!
💌هر وقت ترس وجودت را فرا گرفت،
با خودت زمزمه کن ،
خدای من همان خدای موسی است
که او را از نیل عبور داد
و در آغوش دشمنش
با ناز و احترام پروراند.
خدای من،
همان خدای یوسف است
که او را از دل چاه نجات داد
و به مقام پادشاهی رساند.
خدای من، همان خدای نوح است که در میان سهمگین ترین طوفانها، او را با کشتی چوبی حفظ کرد و به سلامت به خشکی رساند.
خدای من، همان خدای ابراهیم است که آتش را به فرمانش برای ابراهیم تبدیل به گلستان کرد.
💌خداوندا اطمینان دارم
تو از مشکلات من بزرگتری
و مرا بیشتر از هر کسی در دنیا دوست داری.
💌ای کسانی که ایمان آوردهاید تقوای الهی پیشه کنید و ایمان (قوی و عمیق) به رسول او بیاورید( که در برابر فتنهها دچار ضعف و نفاق نشوید) اگر چنین کنید خداوند دو سهم و نصیب از رحمتش به شما میدهد و به شما نور و روشنایی میبخشد، نوری که در پرتو آن( راه زندگی در میان مردم را پیدا کنید و تیرگیهای فتنه نامردمان شما را منحرف نکند) و گناهان شما را میبخشد و خداوند آمرزنده و مهربان است.
سوره حدید 28
#آرامش_با_قرآن 💜
بوسه بر رویِ ضریحت حتیٰ
شده در خواب و خیالم خوب است
نامِ ما را تو به زهرا دادی
نظرت هست که دَرهم خوب است
زائرانِ تو زیادند ، تو را...
حرمی قَدِ دو عالم خوب است
#السلام_علیک_یاامام_رئوف
#یاامام_رضاجانم😍✋
اللهّمَ صَلّ عَلے عَلے بنْ موسَے الرّضا المرتَضے الامامِ التّقے النّقے و حُجّّتڪَ عَلے مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثرے الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ ڪثیرَةً تامَةً زاڪیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَـہ ڪافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلے اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِڪَ