💠 نماز جماعت
🔸رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم:
یک نماز جماعت، بهتر از چهل سال نماز فُرادا در خانه است.
📚 مستدرک الوسائل/ج6/ص446.
✍🏼رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: به خاطر انجام دادن هفت کار، جبرئیل آرزو داشت کاش از فرزندان آدم(علیه السلام) بود، یکی از آن کارها، خواندن نماز با جماعت است.
یَا عَلِیُّ! تَمَنَّی جَبْرئِیلُ اَنْ یَکُونَ مِنْ بَنِی آدَمَ بِسَبْعِ خِصَالٍ وَ هِیَ الصَّلَوه فِی الْجَمَاعَه وَ مُجَالَسَتُهُ الْعُلَمَاءَ وَالصُّلْحُ بَیْنَ الاِثْنَیْنِ وَ اِکْرَامُ الْیَتِیمِ وَ عِیَادَه الْمَرِیضِ وَ تَشْیِیعُ الْجَنَازه وَ سَْقیُ الْمَاءِ فِی الْحَجِّ فَاحْرُصْ عَلَی ذَلِکَ
#حدیث روز
@dokhtaranebeheshtiy
از شهر مدینه بانگ شادی برخاست
در عرش، بساط شادمانی برپاست
بفرست مدام بر محمد صلوات
هنگامه ی پیوند علی با زهراست
@dokhtaranebeheshtiy
🌿باغ رستوران پلاک ۳۱۳🌿
یک خاطره به یادماندنی
در محیطی دلنشین و آرام
همراه با شکوفه های بهاری
در دل طبیعت بِکر پارک کوهسار
مخصوص خانوادههای مومن و متدین
حتماً امتحانش کنید
پشیمان نمیشوید
تلفن رزرو 📞:
02144322879
09001896286
09121896286
📍آدرس 🏕:
شهران شمالی، بعد از میدان سوم شهران، درب شماره دو مجتمع گردشگری کوهسار، جنب سوپر درویش🌿باغ رستوران پلاک ۳۱۳🌿
منوی غذایی:
https://menuplus.link/pelak313/menu
🔗 لینک موقعیت جغرافیایی باغ رستوران پلاک ۳۱۳👇
https://eitaa.com/kohsarpelake313/15
🌿باغ رستوران پلاک ۳۱۳🌿
┄┅═☫ @kohsarpelake313 ☫═┅┄
آدرس پیج اینستاگرام
Kohsarpelake313
دوستان این بنده خدا به دلیل راه ندادن افراد غیر محجبه و عدم استقبال خانواده های مذهبی مجبوره واگذار کنه .لطفا به خانواده های مذهبی آدرسش را بدید.همدیگر را دریابیم.
سلام دوستان در رابطه با این مکان مطلبی رو بگم خدمتتون
همین دیشب همراه خانواده به این مکان رفتیم جهت حمایت ازاین مجموعه
با مسئول اونجا خانم و آقایی بودن صحبت کردم . این بندگان خدا در فضایی فکر کنین مثل فرحزاد سراسر باغ تو باغها م که دیدین موسیقی قلیون خانمهای مکشفه دخترو پسر و.... هزار جور مسائل غیر اخلاقی این بندگان خدا اومدن تو این فضا یک باغ رو کرایه کردن مخصوص مذهبیها ، میگفتن خدا میدونه کابلهای برقمون رو قطع میکنن آب رو قطع میکنن افراد بد پوشش و مکشفه رو راه نمیدبم شروع میکنن به فحش و ناسزا
بقدری اینها دراون مکان غریب واقع شدن
ما که رفتیم داخل فضا و آلاچیقها تقریبا خاموش بودن بندگان خدا چند تا رو بزور روشن کردن . تازه راه اتدازی شده گفتن دعا کنین بزارن بمونیم خیلی دارن اذیتشون میکنن کار شکنی میکنن ، باید یکجوری براشون قوت قلب ایجاد کنیم و پشتشون باشیم .
گفتن از یکشنبه شروع میکنیم مجدد به برق کشی و اب و ببینیم میزارن رونق بدیم یانه
اینطور که بنظر میومد نمیتونن مقاومت کنن
و جمعشون میکنن مگر پشتیبانی مذهبیها و یکسری پیگیریهای دیگه
حتما گروهی بریم نزاریم زمین بخورن
حتی اگر شده در تاریکی بشینیم .
ببخشید پرحرفی کردم لازم بود به اطلاعتون برسونم شما هم به گوش دیگران برسونین 🙏🙏
12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالگرد ازدواج حضرت علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه زهرا (علیهاالسلام) مبارک🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
دو نور خدا محرم همدیگه میشن✨
ملائکه تو آسمونا کِل میکشن💫
•••┈✾~🍃♥️🍃~✾┈•••
#تفسیر_قرآن
#قصه_قرآنی
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۰۸🌷
داستان غم انگیز فدک:
در سال هفتم هجرت، پیامبر(صلی الله علیه وآله وسلم) با هزاروچهارصد نفر از یارانش به سوی مرکز توطئه های یهودیان یعنی «خیبر» حرکت کرد. در آنجا جنگ سختی میان مسلمانان و یهودیان رخ نمود. البتّه پیامبر(صلی الله علیه و آله وسلم) به سبب بیماری نتوانست خود سپاه را فرماندهی کند، و پس از شکست سپاهیان اسلام به فرماندهی ابوبکر و عمر، سرانجام مسلمانان به فرماندهی حضرت علی(علیه السلام) و به سبب رشادت و شجاعت بی نظیر آن حضـرت توانستند دژ محکم خیبر را فتح کنند. یهودیان بدون مقاومت تسلیم شدند و از پیامبر(صلی الله علیه و آله وسلم) خواستند که خونشان در ازای این تسلیم حفظ شود. پیامبر(صلی الله علیه و آله وسلم) پذیرفت و قرار شد که یهودیان نیمی از زمین ها و باغ های خود را به آن حضرت واگذار کنند و نیم دیگر را برای خود نگه دارند، و در عین حال، کشاورزیِ سهم پیامبر(صلی الله علیه و آله وسلم) را نیز به عهده گرفته، در برابر زحماتشان، حقّی از آن بردارند. به فرموده ی قرآن، چنین اموالی که بدون جنگ از دشمنان اسلام به دست می آید، «فَی» نام دارد و اختیار آن در دست پیامبر(صلی الله علیه وآله وسلم) است.
در روایات می خوانیم هنگامی که آیه ی مورد بحث(۳۸ روم) نازل شد و به پیامبر(صلی الله علیه وآله وسلم) فرمان داد که حق خویشاوندان را بپردازد، پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم)، فدک را ـ که یکی از باغ های سرسبز و حاصل خیز اطراف خیبر بود ـ به حضرت زهرا سلام الله علیها بخشید.
البتّه بر اساس تاریخ، بخش عمده ی درآمد فدک، به فقرا و نیازمندان داده می شد و حضرت زهرا سلام الله علیها تقریباً چیزی از آن را برای خود و خانواده اش هزینه نمی کرد.
این بخشش باعث شده بود که بسیاری از مردم ـ که شاید انگیزه های مادّی برایشان قوی تر از انگیزه های ایمانی بود ـ به اهلبیت علیهم السلام علاقهمند شوند و رابطه ی خوبی با ایشان برقرار کنند. امّا متأسّفانه پس از وفات پیامبر، حاکمان بدون داشتن دلیل موجّهی، فدک را به نفع حکومت مصادره و از دست اهل بیت خارج کردند. از این رو حضرت زهرا(سلام الله علیها )در مسجد پیامبر حاضر شد و از پشت پرده و در میان بانوان مسلمان، سخنرانی تاریخی خود را در باره ی فدك و مالكيت آن ايراد فرمود.
البته واقعيت اين است كه آن سخنراني كوبنده ، بيش از آنكه در باره ی یک قطعه زمین باشد، در باره ی انحراف بزرگی بود که در امّت اسلامی آغاز شده بود و حضـرت فاطمه سلام الله علیها با هوشیاری تمام و با استفاده از ماجرای فدک، مردم را به اسلام حقیقی و رهبر راستین آن یعنی امیر مؤمنان علی علیه السلام فراخواند و آنان را از دور شدن از امامان معصوم پس از پیامبر بازداشت.
داستان فدک، یکی از غم انگیزترین داستان های تاریخ اسلام است و در دوران های بعد نیز مورد کشمکش و ردّ و بدل در میان خلفا و امامان بوده است.
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy