فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫مرقاتی خویی را بیشتر بشناسید
❌وی پیش از این گفته بود: «اینکه دختر و پسر با هم دوست باشن، بحران نیست... اما اینکه کاندوم در اختیارشون نباشه، بحرانه... !! »
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من ۱۰۸
#ازدواج_آسان
#فرزندآوری
بنده متولد 66 هستم، سال 85 با همسرم که سه سال ازم بزرگتر بود (یعنی هر دو در اوایل سن جوانی ) عقد کردیم خیلی ساده و با کمترین هزینه ازدواج کردیم همه به سنمون اعتراض میکردن حتی نزدیکانمون هم میگفتن اینا خیلی بچه هستن چرا انقدر زود؟!! بعد از گذشت یک سال از ازدواجمون سال 87 اولین بچه مون به دنیا اومد اون موقع هم همه اعتراض میکردن چرا انقدر زود بچه دار شدید؟! یه ذره میگشتید بعد کنایه و نیش های مختلف میزدند ولی میخوام توصیه کنم به همه دوستان که فاصله کم با فرزند خیلی خوبه هر چی فاصله سنیتون با بچه کمتر باشه بهتره...
الان هم سه تا فرزند دارم دوتا پسر و الحمد لله فرزند سومم هم دختره و کلی برکت با خودش آورده، با این گرونی پوشک و مواد غذایی و حقوق کم همسرم ولی الحمدلله کم نمیاریم (البته از پوشک قابل شستشو استفاده میکنم ☺)
نمی خوام بگم مشکلی نبوده خیلی مشکلات اقتصادی بوده ولی در آخر خداوند گشایشی کرده که اصلا هیچ جوره به ذهنمون نمیرسید که اینطوری حل بشه به هر حال فرزند بیشتر داشتن از خود گذشتی و صرفه جویی در خیلی از مسائل رو میطلبه ولی لذتش انقدر هست که به سختی هاش می ارزه ...
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماهنگ_طعم_صلوات
🌟ویژه ولادت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#آسیب_های_تک_فرزندی
#علل_تک_فرزندی
تک فرزندها نمیتوانند ناامیدی و فشارهای روحی و روانی را تحمل کنند و به برقراری روابطی علاقه دارند که در برگیرنده منافع آنها باشد.
کودکی که در خانواده تک فرزند زندگی میکند دیرتر به بلوغ روحی و روانی خواهد رسید، این کودکان درون گرا بوده و نمیتوانند احساسات خود را با دیگران در میان بگذارند و همیشه نوعی ضعف را درخود خواهند دید.
در سالهای اخیر تک فرزندی در جامعه ما رواج یافته است. دشواریهای اقتصادی، مسائل تحصیلی و اشتغال بانوان و افزایش سن ازدواج از عوامل رشد فرهنگ تک فرزندی در خانوادههاست.
یکی دیگر از مشکلات تک فرزندان خود کم بینی و اعتماد به نفس ضعیف می باشد. نشانه این عدم اعتماد بنفس را میتوان در سالهای اولیه زندگی کودک و ورود آنان به مهد کودک و مدرسه در برقراری با همسن و سالانش مشاهده کرد.
لجبازی، کم تحملی، سرخوردگی، آسیبهای رفتاری و نداشتن برخی احساسات از دیگر پیامدهای روحی و روانی تک فرزندان است.
در میان آموزههای دینی نه تنها به تک فرزندی توصیه نشده است بلکه با آن مخالف نیز شده است. دولت باید با برنامهریزی و حمایتهای مالی از فرزندآوری و ارائه مشاورهها در پی رشد جمعیت کشور گام بردارد. سیاستهای غلط و بدون برنامه دولتها در کاهش فرزند آوری و کنترل جمعیت نخستین عامل برای نهادینه شدن تک فرزندی در خانوادههای ایرانی است.
تک فرزندی اگر چه موضوع جدیدی نیست ولی در جامعه ما در سالهای اخیر گسترش چشمگیری داشته است، سیاست غلط «فرزند کمتر، زندگی بهتر» در دهههای اخیر در جامعه رواج پیدا کرد و باعث شد امروز جامعه با کاهش جمعیت روبرو شود و خانوادههای دارای یک فرزند به فور در جامعه دیده شود و میتوان خطا بودن این سیاست را مشاهده کرد.
✍سمانه علی نژاد
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#قابلتقدیرها
#مقام_معظم_رهبری
بعضی میتوانستند بروند کار بگیرند، بعضی میتوانستند تحصیلات عالیه بکنند، بعضی تحصیلات عالیه هم داشتند – من دیدم زنانی را از این قبیل – گفتند ما میخواهیم این بچه را بزرگ کنیم، خوب تربیت کنیم، نرفتیم کار بگیریم.
زن نرفته کار بگیرد، آن کار هم زمین نمانده؛ آن ده نفر دیگر رفتند آن کار را گرفتند. باید از اینجور زنی قدردانی شود.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
بعد از ارسال پست های مربوط به اظهارات #مرقاتی_خویی، علاوه بر پیام هایی که حاوی تشکر و حمایت دوستان بود، برخی مخاطبین دغدغه مند نیز، نکاتی را متذکر شدند که سبب شد، توضیحات مهمی را خدمت اعضای محترم کانال عرض نماییم.
🔻برخی گفته بودند، کلمات به کار رفته توهین آمیز و تند بوده و تقاضا کرده بودند که هشتگ به کار رفته در کلیپ نخست، اصلاح شود.
🔻عزیزی گفته بود، حرفهای این خانم را یک پیشنهاد ساده تلقی کنید.
🔻بزرگواری هم گفته بود، به جای افراد، خط فکری را هدف بگیرید.
اما چند نکته:
در یک جامعه اسلامی، ارزش ها و هنجارهای کاملا مشخصی وجود دارند، بایدها و نبایدهایی که برگرفته از اسلام هستند و خطوط قرمز جامعه محسوب می شوند. موضوع یکی از مهمترین این باید ها و نبایدها، #اخلاق_جنسی است. که آیات، روایات و احادیث فراوانی نیز در این زمینه وجود دارد. به عنوان نمونه پیامبر اکرم (ص) میفرمایند: «هر کس با یک زن نامحرم دست بدهد، روز قیامت در غل و زنجیر به محشر وارد میشود و خداوند دستور میدهد که او را به آتش جهنم بیفکنند، و هر کس با یک زن نامحرم شوخی کند، در مقابل هر کلمه حرامی که به او گفته است، هزار سال در آتش دوزخ حبس خواهد شد»
متاسفانه طی روز های گذشته فرد مزبور با سوابق فکری کاملا مشخص، در رسانه ملی حاضر شده، ضمن قبح زدایی از دوستی با جنس مخالف، به والدین توصیه کرده، به فرزندانتان آموزش بدهید که قبل از تماس و دست زدن به دوستشان (که می تواند از جنس مخالف باشد) از او اجازه بگیرند!
توجه داشته باشید که این مطلب در رسانه ملی یک کشور اسلامی که مخاطب عام دارد، بیان شده است و نه در دانشگاه یا کرسی آزاداندیشی. وی در کلیپ بعدی نیز به صراحت گفته است: اینکه دختر و پسر با هم دوست باشند، بحران نیست! اینکه کاندوم در اختیارشان نباشد بحران است!
در واقع این فرد برای کشوری با بیش از ۱۳ میلیون جوان مجرد، نسخه می پیچد و از دوستی با جنس مخالف و روابط نامشروع قبح زدایی می کند. امری که ضمن افزایش فساد و فحشاء، بنیان مقدس خانواده را به تباهی خواهد کشاند... اتفاقی که نظیر آن در غرب با وقوع #انقلاب_جنسی رخ داد.
حال آیا واقعا ما با یک پیشنهاد ساده رو به رو هستیم؟!
امثال این فرد باید بدانند که سخنان آنها، توسط عموم جامعه مسلمان رصد خواهد شد و در قبال سخنان هنجار شکن خود، تحت فشار اجتماعی قرار خواهند گرفت و اینگونه اظهارات برایشان هزینه ساز خواهد بود.
استاد قرائتی میگفتند: "عثمان بن حنیف، رفت سر سفره اغنیا، امام علی علیه السلام او را چنان مواخذه کرد، که قرن هاست بین مسلمانان، بی آبرو شده"
حال آیا لحن و ادبیات به کار رفته، در قبال کسی که به صراحت در پی ترویج فساد و بی عفتی در جامعه است، نابجاست؟!
در ادامه به احادیثی از اهل بیت علیهم السلام اشاره خواهد شد، که با لحنی قابل تامل با مخاطب خود سخن گفته اند:
پیامبر اکرم (ص) می فرمایند: «کسی که بیکار بگردد و سنگینی (اقتصادی) خود را بر دوش مردم بیندازد، #ملعون است.» آیا این کلام از رهبر حکومت اسلامی منجر به فشار اجتماعی بر روی افراد بی مسئولیت در جامعه نمی شود؟!
یا این که حضرت می فرمایند:«خدا #لعنت کند مردان و زنان تجرد گزین را؛ آنان که می گویند، ما ازدواج نمی کنیم.» آیا این سخنان فضا را بر مجردین مقصر تنگ نمی کرده؟
به نظر می رسد که یکی از اهداف حضرت در این سخنان، حساس کردن شاخک های جامعه به ارزش ها بوده است، چرا که اگر یک جامعه به این بلوغ برسد که به مسائل ضد ارزش روی خوش نشان ندهد، بی شک در مسیر سعادت حرکت خواهد کرد.
با مطالعه سیره حضرات معصومین علیهم السلام، متوجه خواهیم شد که اینگونه موضع گیری ها نه تنها خارج از دایره ادب به شمار نمی آیند، بلکه می توانند در قامت امر به معروف و نهی از منکر، واجب شرعی نیز تلقی شوند.
👈 لطفا نحوه مواجهه امام حسن علیهالسلام با افراد هتاک را در لینک زیر مطالعه بفرمایید و در ادبیات آن حضرت دقت نمایید.
http://tn.ai/786701
«دوتاکافی نیست»
@dotakafinist1
✨پیامبر خدا صلى الله علیه و آله:
فرزند بخواهید و آن را طلب کنید؛ چرا که مایه روشنى چشم و شادىِ قلب است.
📚 مکارم الأخلاق: ج ۱ ص ۴۸۰
✨امام صادق علیه السلام :
کسی که مجردی را تزویج کند و امکان ازدواج او را فراهم نماید از کسانی است که در قیامت خداوند به آنان نظر لطف میکند.
📚وسائل الشیعه، ج. ۲۰، ص. ۴۵
🌺 ولادت باسعادت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و امام صادق عليه السلام مبارک باد
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
🔻کودکان اگر #عزت_نفس داشته باشند، #خلاقیت دارند.
✅ یکی از راهها افزایش عزت نفس #وقت_گذاشتن برای کودک و #بازی_کردن با او است.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#پیام_مخاطبین
👌هنوز نیومده، برکت آورده تو زندگیمون... 😍
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دکتر_فرهنگ
✅ وقتی از مردها در کار های کوچک تشکر بشود....
👌این کلیپ رو حتما خانم ها ببینند.
#همسرداری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1