#پیام_مخاطبین
در پاسخ به کسانی که فکر می کنند، یه بچه داشته باشن تا در رفاه بزرگ بشه، باید بگم که:
خانواده ای بود با یه بچه که تو اوج ثروت و قدرت زندگی میکردن، اونقدر رفاه داشتن که نگو...
متاسفانه در یک حادثه، مرد خانه با تمام دارایی از دست رفت الان مادر مونده و یه پسر لوس و ننر که هر روز یه جور مادرشو عذاب میده، بنده خدا مادره حقوقشو داره همش خرج روانپزشک و مشاور میکنه و همه هم میگن ضربه ای که بچه از رفاه بیش از حد خورده، بیش
تر از ضربه ای هست که با از دست دادن پدرش خورده.
همه چیز دست خداست.
بهتره توکل کنیم به خدا و دستور و رضایت خدا مدنظرمون باشه.
یکی از آشناهامونم تعریف میکرد که دختر یکی از اقوام که تک فرزند بود، تو دبیرستان، ازدواج کرد با یه پسری که تک فرزند بود. و از سن ۱۸سالگی شروع کرد به فرزند آوردن.
اونموقع میگفت سه تا بچه پشت هم آورده و میگه میخوام بیشتر بیارم. گفته بود اونقد از بی برادرخواهری تنهایی کشیدم که تصمیم گرفتم قید ادامه تحصیل و کارو بزنم و بچه بیارم.
ناگفته نماند که هم این دختر خانم هم شوهرشون از خانواده های خیلی پولدار هستن و همه چی براشون فراهم بود.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من ۱۷۵
#فرزندآوری
#اشتغال_زنان
چند وقتی است تجربههای مادران در کانال اغلب مرتبط با خانمهایی است که تا مقطع دکتری تحصیل کردهاند. شاید این احساس در وجود مادرانی که نخواستند یا نتوانستند به تحصیلات تکمیلی برسند، پیش بیاید که فضیلتی را از دست دادهاند. این مسئله انگیزهای شد تا تجربهام را از آن سوی سکه زندگی مادرانِ دکتر🙂 به اشتراک بگذارم.
من در بدو ورود به دوره دکتری ازدواج کردم. از ابتدای زندگی مشترک آرزو داشتم مادر شوم ولی همسرم راضی نمیشدند. نگران این بودند که وظایف پدری و مادری را بهدرستی انجام ندهیم. پنج سال گذشت. بهترین سالهای جوانی و از طرفی کار سبکتر من در دوران دانشجویی گذشت. (البته در زمان دانشجویی فکر میکردم خیلی مشغله دارم؛ اما بعد از ورود به کار فهمیدم آن زمان وقتم آزادتر بوده. مهمتر از همه ۵ ترم مرخصی زایمانی بود که بدون احتساب در سنوات به دانشجویان میدادند و موقعیت خوبی برای رسیدگی به بچه ایجاد میکرد.)
در هر حال بعد از ۵ سال و در آخر دوره دکتری صاحب فرزند شدیم. تازه فهمیدیم به تاخیر انداختن عمدی بچهدار شدن اثری در کیفیت فرزندپروری نداشته و ما تازه بعد از روبرو شدن با مسائل بچه، در حال رشد بودیم نه قبل از آن.
درک موقعیت پدر شدن و مادرشدن بهطور طبیعی ما را در مسیر تکامل و پخته شدن قرار داده بود. ولی پنج سال اول زندگیمان از دست رفته و حسرت بچههایی که آن موقع میتوانستیم داشته باشیم به دلمان ماند...
بعد از اتمام تحصیل به لطف خدا در یکی از دانشگاههای اصلی کشور، عضو هیات علمی شدم. علیرغم همه مزایای این شغل، کار حرفهای تماموقت مسائل بسیاری برای یک خانم و بهخصوص یک مادر داشت. کار زیاد و سنگین، خستگی مداوم، درگیریها و تنشهای شغلی، همگی به روح و جسمم صدمه میزد.
همان مسائلی که میدیدم آقایان به راحتی از کنار آنها میگذرند. (شاید یک علتش این باشد که آنها دغدغهها و مسئولیتهای مادران را ندارند.) به هر حال چند سالی با این شرایط در دانشگاه تدریس کردم.
بعد از مدتی کار بیوقفه، با کمک خدا، توانستم چند روزی از وجوه مختلف به وضعیتم و مسیری که در پیش گرفته بودم فکر کنم. دیدم تنشهای کاری من را به آدمی جدی، خشک، خسته و کمحوصله تبدیل کرده. مسائل جسمی مختلفی هم برایم پیشآمده بود. مهمتر از همه دخترم از این وضع آسیب دیده بود و اضطراب جدایی از من را داشت.
خلاصه دیدم از اصل زندگی غافل شدهام. اگر بخواهم کار را ادامه بدهم، بهخاطر مسئولیتهای متعدد کاری، نمیتوانم تغییر چندانی در وضعیت زندگیم بدهم. بهخاطر درس دادن به دانشجوها، بچهی خودم در حال آسیب دیدن بود.
از طرف دیگر میدانستم در مسیر طبیعی زندگی، لازم است باز هم بچهدار بشوم. فشار کار از یک طرف و قوانین نامناسب برای مادرانِ هیات علمی از طرف دیگر، و از همه مهمتر مسائل جسمیای که بهخاطر کار و استرس زیاد برایم پیش آمده بود، باعث شده بود دیگر نتوانم بچهدار شوم.
در نهایت با سبکسنگین کردن همه جوانب، تصمیم گرفتم از کار استعفا بدهم. دیدم کاری که چندصد نفر در آرزوی رسیدن به آن هستند، مانع آن است که همسر و مادر خوبی باشم و بتوانم بچههایم و نسل بعدی را با آرامش پرورش بدهم.
به لطف خدا حالا در محیط آرام منزل مشغول کارهای تحقیقاتیام. دخترم شکرخدا آرامتر و شادتر از قبل شده. مسائل جسمیام بعد از حذف شدن استرسها، شکر خدا، بسیار کمتر شده. از همه مهمتر مسئله بچهدار شدنم بدون دارو و درمان و فقط با آرامش حل شده و منتظر تولد دومین فرزندمان هستیم. از نظر مالی هم، به چشم خودم دیدم که روزیای که خدا بخواهد به من و زندگیم برساند، میرساند.
بعد از چندین سال فراز و نشیب، مادرانی را که از ابتدا، زندگی و فرزندانشان را به کار ترجیح دادهاند تحسین میکنم.👏👏👏
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#رهبر_انقلاب
سعی کنید در این #قصه_گویی و در این کار هنری، اوّلین چیزی را که در کودک ایجاد میکنید، #ایمان باشد. هیچ چیز، معادل ایمان نیست. شما از این بچه، هرچه بخواهید بسازید، باید در او ایمان به وجود آورید.
سعی کنید بچهها را با ایمان کنید؛ ایمان به خدا، ایمان به حقیقتِ مطلق و ایمان به اسلام. اگر این بچهها باایمان پرورش پیدا کردند و شما توانستید بذر ایمان را در دلشان بکارید، در آینده میشود از آنها هر شخصیت عظیمی ساخت و برای هر کاری مناسبند.
#تربیت_فرزند
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#معرفی_کتاب
✅ «ایران جوان بمان» فتح بابی مناسب در راستای فرهنگ سازی برای افزایش فرزندآوری است. به نظر می رسد این کتاب برای تمام اقشار، از فرهیخته گرفته تا مخاطب عام، متشرع تا کم توجه، ولایت مدار تا احیاناً بی تفاوت و منطقی تا احساسی، حرفی برای گفتن دارد.
📚این کتاب در بیانی ساده و روان، همه موضوعات و مسائل مطرح در بحث افزایش جمعیت، تربیت فرزند، کنترل جمعیت در ایران، مشکلات اقتصادی خانواده های پرجمعیت، سنت های الهی در رزق و روزی به بندگان، جایگاه فرزند آوری در اسلام و... را در قالب پرسش و پاسخ مطرح نموده است.
#فرزندآوری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✅ علت #فرزندآوری از زبان دکتر طاهره لباف مادر شش فرزند
علت اینکه پزشکان یا خانمهای شاغل، کمی سختشونه که فرزندان بیشتری داشته باشند، واقعا حق دارن، چون مشکله به واقع، راحت نیست که انسان شش تا بچه بیاره و بزرگ کنه، ولی کدوم کار توی زندگی، کدوم موفقیت توی زندگی، بدون سختی به دست میاد؟! زندگی کردن خودش، تلاش می خواد، مبارزه می خواد. هیچ کس بدون تلاش، در هیچ زمینهای نمی تونه موفق بشه...
این بستگی به جهان بینی انسان داره، که آدم بچه میاره، برای چی؟! و بچه آدم، چه اثری در زندگی انسان داره؟! برخی میگن، بچه بیاریم برای چی؟!! مگه خودمون برای پدر و مادرمون چکار کردیم، که حالا بچه مون بخواد، برای ما بکنه!! وقتی این دید باشه، طبیعتا تلاش میکنه، برنامه ریزی کنه، متناسب با کار بیرونش، تعداد فرزندان جوری باشه که بهش فشار نیاد...
اما اگر انسان، بچه رو نتیجه زندگیش ببینه و از خدا بخواد که ان شاء الله اون بچه جزو صالحات و باقیاتش باشه، و احتمال اینو بده که ممکنه بچه های من بتونن دنیا رو تکون بدن، من همیشه برای بیمارم، این مثال رو می زنم که موقعی که مادر امام خمینی، حامله بودن ایشون رو، می دونستن اینطور میشه؟!! و چنین اثر عمیقی توی اقیانوس زمان بذاره؟! نمی دونسته دیگه ... یکسری زمینه ها، توکل بر خدا و اراده خود فردی که به دنیا میاد، همه می تونه موثر باشه...
بنابراین وقتی که من با این نگاه که ان شاء الله بچه بیشتر بیارم که اینها یاور امام زمان عج باشن. و بتونن یک لحظه ظهور رو به جلو بندازن و بتونن یکی از غم های حضرت رو کم کنند و ایشون رو یاری کنند، اصلا چی بالاتر از این؟!! و چی بهتر از این؟!! من همون زمانی هم که بحث کنترل جمعیت خیلی مطرح بود، با این دید و نگاه بچه آوردم... الان فکر می کنم که چرا گذاشتم دخترم تنها بمونه؟!! چون الان حس می کنم یکی از کمبود هایی که دخترم داره، نداشتن خواهر هستش... اگر چه الحمدالله چهارتا عروسم، جای خواهر رو برای دخترم، تا حدود زیادی پر کردن، اما احساس می کنم یه دِینی دخترم به گردن من داشته و اون حق داشتن خواهر هستش و من از اون سلب کردم.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من ۱۷۶
#ازدواج_آسان
من یه دختر ۲۱ ساله بودم و دانشجو همچنین از خانواده ای فرهنگی که هر چی میخواستم برام فراهم بود
و مثل هر دختر دیگه کلی خواستگار داشتم.
به همه اطرافیان میگفتم قصد ازدواج ندارم اما حقیقت چیز دیگه ای بود
😔من کسی رو پیدا نکرده بودم که ملاک و معیارهایی که میخواستم رو داشته باشه...
خواستگارها همه جوری بودن از پولدار گرفته تا کارمند و ارتشی و ...
اما هیچکدوم انقدر مومن نبودن که من میخواستم
تا اینکه یه روز پسری به خواستگاری من اومد که بیکار بود، نصف سربازی رو نرفته بود. (چون ایست تحصیلی خورده بود) خانواده اش مستاجر بودن و تقریبا چیزی از نظر مالی نداشتن..
اما یه پسر مومن به تمام معنا بود
و من فهمیدم این همون امتحانیه که من باید پس بدم که بین ایمان و پول و ماشین و خونه و... کدوم رو انتخاب کنم❓
خلاصه با همون اقا ازدواج کردم
همه چیز عروسیمون در عین سادگی بود، حلقه ی نقره خریدم. و پدرم همه ی جهزیه رو داد بجز یخچال و فرش...
پدرم یه مراسم خیلی کوچولو برامون گرفت و رفتیم مشهد پابوس اقا امام رضا علیه السلام
بعد از مدتی یه ازدواج دانشجویی هم در قم برامون گرفته شد و یه عروسی هم در حرم حضرت معصومه داشتیم 😍
😊و همه این برکات به خاطر این بود که ما به خاطر دل اقا امام زمان(عج) عروسی بدون گناهی داشتیم و عروسی ساده ای برگزار کردیم
☺️معجزه ای هم که شده
هنوز دو سال نیست که ازدواج کردیم که صاحب خونه شدیم و هیچکس باورش نمیشه
❤️بیاین به وعده ی خدا اعتماد کنیم❤️
👈🏻خدا زیر قولش نمیزنه
😌اگه خداوند یاری کنه تصمیم به بچه دار شدن داریم
و ان شاالله قصد داریم هر چه بیشتر بهتر
آرزومه ۵ تا بچه ۴ قلو داشته باشم😍 یعنی بیست تا ، چون هدف اصلی من برای ازدواج به دنیا آوردن و تربیت بچه هایی بود که سرباز آقام امام زمان(عج) باشن
البته اگه خدا خواست و بیشتر لطف کرد. شکرگزارشیم😄
محتاج دعای همه ی عزیزان
یاعلی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#استاد_الهی_فرد
💖به همدیگر #محبت کنید. زن و شوهر به هم محبت کنند و هم دیگر را دوست بدارند. اهل بیت روی این قضیه خیلی حساسند.
✨ زن و شوهر با هم #نماز_شب بخوانند محبت میآورد، آقا بلند نمی شود شما بلند شو و برایش نماز شب بخوان و دعایش کن چند شب می گذرد و می بینی بلند می شود یا بالعکس.
✅زنی به امام صادق علیه السلام عرض کرد که: شوهرم مرا دوست ندارد، چه کنم؟ حضرت فرمود: نماز شب بخوان. آن زن بعد از مدتی دوباره خدمت امام علیه السلام رسید و عرض کرد: شوهرم هیچ کسی را به اندازه من دوست ندارد و از حضرت تشکر کرد.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استاد_تراشیون
🔻نوجوان اگر قدرتی بالای سرش ببیند، طغیان میکند.
🔹چگونه از فرزند نوجوانمان بخواهیم، کاری انجام دهد؟
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✅ توصیه خانم دکتر طاهره لباف به نوعروسان...
⁉️تحصیل یا فرزندآوری
اگر خانمی بیاد پیش من و در سن ۲۴ یا ۲۵ سالگی ازدواج کرده باشه، از من مشاوره باروری بخواد، و به من بگه، هنوز آمادگی ندارم، امتحانم رو ندادم، دارم کارشناسی می خونم، بعد هم می خوام کارشناسی ارشد بخونم. ضمن تمام اهمیتی که من برای علم و تحصیلات عالیه و دانشگاه رفتن برای فهم بهتر خانم ها معتقدم. بلافاصله بهش میگم، درس که همه زندگی نیست...
هیچ وقت بهش توصیه نمی کنم که تو بذار ۳۵ سالت بشه، بعد بچه دار شو... یا ۳۳ سالت بشه، بعد بچه دار شو... چون تک فرزندی رو من باهاش مخالفم. عوارض بسیار زیادی هم از نظر تربیتی، هم از نظر فرزند سالاری، از نظر روحی، اجتماعی و... بر فرزند داره.
می دونم که این خانم بعد از فرزند اول، باید فرزند دوم و سوم رو هم بیاره... لذا بهش توصیه می کنم تو شش ماه دیگه، نه حداکثر یک سال دیگه فرصت داری... اولین بچه رو بیار، مسئله باروری خودت و قدرت باروری همسرت یه بار آزمایش بشه، بعد با فاصله گذاری مناسب بین بچه ها، می تونی به بقیه دَرست هم ادامه بدی...
وقتی من میگم فرد می تونه بعد از ۳۵ سالگی هم باردار بشه، به این معنی نیست که بهترین زمان باروری، اون موقع است. طبیعتا مادر هرچه جوان تر باشه، انرژیش برای بچه داری و تحمل بارداری بهتره...
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ فواید ازدواج در وقت نیاز
📌نقد دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب به پیگیری #سند_2030 در کشور
#تقی_زاده_های_امروزی
📢 نشر حداکثری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✨امام على عليه السلام:
"هر كه درباره بسيارى از امور #بى_اعتنايى و #چشم_پوشى نكند، زندگيش تيره شود."
📚ميزان الحكمه، جلد8، صفحه 346
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#حجت_الاسلام_ناصری
📌برا دختر یه نفری خواستگار اومده بود، خواستگار فقیری بود، به دخترش گفت: بابا این فقیره، میترسم زندگی رو در آینده نتونه تأمین کنه و بره، این خواستگار رو رد کن.
🔻دختر، این خواستگار رو بیشتر دوست داشت ولی پدرِ دختر اون رو رد کرد، تا بعد از مدتی، یک نفر آمد که پولدار بود اما اخلاق او بد بود، پدر به دختر گفت: بابا وضع این بد نیست فقط اخلاق نداره که إنشاءالله خداوند اخلاق او را درست میکنه.
👌دختر گفت: بابا من تا حالا نمیدونستم خدایی که اخلاق را درست میکنه غیر از خدایی است که روزی میده، فکر میکردم یک خدا است که هر دو را درست میکنه، شما اولی را رد کردی، آن وقت خدا نبود که وضع مالی او را درست کند؟!!
✅مشکل ما همین است، میندازیم پای خدا، هر جا که بخواهیم کار خود را بکنیم، آنجا آن را درست میکنیم. ولی طراز حق یک طراز دیگری است.
#هوالرزاق
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تک_فرزندی
برو سرکوچه قاقا لی لی بخر 😅
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من ۱۷۷
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#فرزندآوری
#اشتغال_زنان
من دوست داشتم 17-18سالگی ازدواج کنم، اما به خاطر سختگیری های خانواده، این مهم تا 24 سالگی برایم میسر نشد. این رو نوعی ظلم می دونم و سعی می کنم دست کم خودم در حق بچه هام این ظلم رو نکنم. یاد روزهایی می افتم که التماس می کردم نیاز به همسر دارم و به بی حیایی متهم می شدم و خواستگارهام، بدون اطلاع من رد می شدند؛ دلم می سوزه که توی خانواده مذهبی این طور بود، دیگه وای به حال بقیه...
دانشجوی فوق لیسانس بودم که ازدواج کردم، توی دوره نامزدی به همسرم گفتم، من دوست دارم 10 تا بچه داشته باشم... 26 ساله بودم که فرزند اولم به دنیا اومد. 5 سال بعد، بچه دومم به دنیا اومد. این رو هم عرض کنم که بدون اینکه مشکلی وجود داشته باشه، کلاً دیر باردار می شدم، یعنی از وقتی که تصمیم می گرفتم، بعضاً 1 سال و اندی می گذشت تا بارداری حاصل بشود.
دخترم، 13 ماهه بود که به دلیل ادامه تحصیل و شرایط کاری همسرم، راهی کانادا شدیم. توی ایران که بودم، حدود 6 سال کار می کردم و اگر الان ازم بپرسید، بسیار پشیمونم، چرا که این کار کردن رو فقط به صرف پز اجتماعیش و اصرار اطرافیان که حالا درس خوندی برو سر کار، انجام می دادم. همیشه هم خسته بودم، و ضمناً هیچ نیازی هم به درآمدش نداشتم، چون شکر خدا، همسرم درآمد خوبی داشت.
خیلی ناراحتم، وقتی فکر می کنم بچه اولم رو توی 40 روزگی می گذاشتم مهد و می رفتم برای تدریس. بعدها هم اونها رو مهد قرآن می گذاشتم، قطعاً از جاهای دیگه بهتر بود، ولی آغوش مادر نمی شد.
حدود 2 سال هم در کانادا کار کردم. چون یکی از علایقم گرفتن دکتری بود، مدتی توی دانشگاه به صورت پاره وقت کار کردم تا بالاخره موفق شدم از یکی از اساتید پذیرش بگیرم. با اینکه اون موقع به مقصودم رسیده بودم، اما درست قبل از ثبت نام نهایی، پشیمون شدم. راستش خیلی نشستم فکر کردم و دیدم اونقدری که باید جون و انرژی بگذارم، بهره مندی ندارم، فکر کردم که عنوان دکتر، اونقدرها هم باارزش نیست، وقتی بچه هام رو عملاً نداشته باشم و از صبح تا شب اونها رو بفرستم مهد کودک (اونهم از نوع خارجی!!)، خلاصه در لحظه آخر، قیدش رو زدم. بعد از اون، فرزند سومم رو باردار شدم و چون خیلی بارداری بدی داشتم، کلاً دیگه سرکار اصلیم هم نرفتم (اخرین حقوق پیشنهادیم هم 4000 دلار بود، علاوه براینکه شرایط حقوق زایمان و بیمه و... هم شاملم می شد، البته به شرط اونکه تا ماه 8 بارداری کار می کردم... )
به هر حال، شرایط بد جسمیم و ایضاً دست تنها بودن و ... باعث شد که قید کار کردن رو هم کلاً بزنم، اون هم کاری که برای به دست آوردنش پوستم کنده شده بود، و البته تصمیم درستی گرفتم. دیگه کلاً نشستم خونه. یادمه توی دوره بارداری، خیلی وقتها هوس خوراکی های مختلف رو می کردم، اما بیشتر چیزهایی که می خواستم، توی اون کشور، گیر نمی اومد... خلاصه فرزند سومم هم به دنیا اومد، بدون هیچ کمکی، بدون اینکه کسی باشه حداقل برای 1 نصفه روز مراقبم باشه، من از بیمارستان که اومدم خونه، با وجود بخیه و ... (من هر 3 فرزندم سزارینی بودند) بلند شدم و مجدد شروع کردم به انجام کارهای خونه. به لحاظ روحی خیلی بهم فشار وارد شد، تنهایی، بی کسی، کارهای خونه و 3 تا بچه ...اما این رو می دونم که خدا وجود ما زنها رو طوری آفریده که بتونیم حتی دست تنها، بچه بیاریم و بزرگش کنیم..
بعد از پایان درس و کارهای همسرم، با اینکه می تونستیم باز هم کانادا بمونیم، به خاطر تربیت درست بچه هامون برگشتیم ایران (که این هم یکی دیگه از تصمیمات درست زندگی مون بود)، چرا که بچه ای که توی شرایط جهان غرب و تحت تربیت مدارس اونها بزرگ بشه، قطعاً بی دین میشه، اما توی ایران خیلی امکانات برای رشد مذهبی و معنوی بچه ها هست که با تلاش و توکل میشه امید داشت که فرزندان مؤمن و متقی بزرگ کرد. و در حال حاضر، من به عنوان یک زن خانه دار، تمام وقتم رو در اختیار خانواده و بچه هام گذاشتم و ازین موضوع بسیار خرسندم.
وقتی هم به گذشته نگاه می کنم، به خودم میگم کاش هرگز حتی برای 1 روز هم سرکار نرفته بود. اون درآمدی که به دست آوردم، چه تأثیر مثبتی توی زندگی و بچه هام داشت؟! کاش فرصتم رو بیشتر و بیشتر با بچه هام می گذروندم. به هر حال گذشته ها، گذشته، اینها رو صرفاً به عنوان تجربه، به سایرین میگم. و در حال حاضر، در آستانه 40 سالگی، دارم تلاش می کنم، یه بچه دیگه بیارم. این بزرگترین و مثبت ترین کاری هست که می تونم برای جامعه شیعی انجام بدهم و امیدوارم خدا زودتر این آرزوم رو برآورده کنه...
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
❌میخواهند با اجرای #سند_۲۰۳۰ برای آمریکا و انگلیس، #سرباز و رعیت درست کنند
✨حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز در دیدار معلمان و فرهنگیان:
✅ شما معلمان در واقع هویتسازی فرهنگی میکنید تا جامعه احساس هویت کند.
📌 تمدن، متکی به فرهنگ است. اگر فرهنگ قوی و غنی نباشد تمدن بهوجود نمیآید. اینجاست که اهمیت سند ۲۰۳۰ معلوم میشود؛ لُب کلام این سند این است که نظام آموزشی ما باید #سبک_زندگی و فلسفهی حیات را بر اساس مبانی #غربی به کودک بیاموزد. یعنی شما معلمان در کلاس درستان برای غرب، سرباز درست کنید.
⚠️دلیل اینکه روی سند ۲۰۳۰ آنقدر کار میکنند، چون در این سند دستورات و توصیهها این است که آموزش و پرورش، مناسبات فکری شاگردان را جوری تنظیم کند که اساس زندگیشان طبق #تفکر_غربی باشد. یعنی شما سرباز درست کنید برای انگلیس و آمریکا و بقیهی این وحشیهای کراواتزده و ادکلنزده؛ همینهایی که آدم میکُشند و به آدمکش کمک میکنند، بدون اینکه خم به ابرو بیاورند. میگویند چون به پولش نیاز داریم کمکشان میکنیم.
حالا میخواهند ما در کشورهای مسلمان برای اینها سرباز و رعیت تربیت کنیم. ۲۰۳۰ این است. ۹۸/۲/۱۱
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استاد_تراشیون
✅ مادری که باردار میشه، باید دغدغه تربیتی پیدا کنه...
#فرزندآوری
#تربیت_فرزند
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من ۱۷۸
#فرزندآوری
قبل از اینکه مادربشم تو حال و هوای دیگه ای بودم، خیلی خودخواه بودم و فقط به فکر راحتی و خوش گذرونی خودم بودم😏
اولین دخترم که به دنیا اومد، خیلی سخت گذشت بهم، چون خواب راحت و بیرون رفتن و با دوستا بودنم کم شده بود، ولی توی این سختی ها من داشتم بزرگ میشدم وانگار خدا لطفش رو شامل حالم کرده بود و من یک آدم دیگه ای شده بودم. صبرم زیادتر شده بود، از خودگذشته شده بودم و هر چی بیشتر میگذشت، دلم میخواست بیشتر وقتم رو برای دخترم بذارم.
من مادر شده بودم و دنیام عوض شد. دیدگاهم نسبت به زندگی رنگ دیگه ای به خودش گرفت و با تمام وجودم از سختی های بچه داری لذت میبردم تا اینکه بعد از ۴ سال دختر دومم به دنیا اومد و به لطف خدا و زیاد شدن اطلاعاتم، با رفتن به کلاس های تربیتی و مطالعه کردن، بچه داری خیلی برام آسون شده بود و تو تمام لحظه ها حضور خدا رو کنار خودم احساس میکردم.
خودم هم باورم نمیشه مادر شدن اینقدر باعث رشد روحی انسان میشه... الان هم از خدا خواستم باز هم لطفش رو شامل حالم کنه و برای بار سوم طعم شیرین مادر بودن رو بچشم😍 همیشه این جمله تو گوشمه: "ما بچها رو بزرگ نمیکنیم اونا مارو بزرگ میکنند" ☺️
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
⚠️هشدار در رابطه با مصرف قرص های ضد بارداری در ماه مبارک رمضان!!!
❌برخی از عوارض و تبعات استفاده از روش های پیشگیری از بارداری:
1- #قرص های ضد بارداری:
مصرف قرصهای جلوگیری از بارداری، منجر به افزایش نگرانی، اضطراب و افسردگی میشود. عوارض گوارشی نظیر تهوع، استفراغ و افزایش وزن به علت احتباس آب در بافت های بدن از عوارض هورمون استروژن موجود در قرص های ضد بارداری است. با تاثیر هورمون استروژن بر روی سیستم عصبی فرد، احتمال وقوع سردرد در افراد بیشتر شده و تعداد حملات میگرن نیز افزایش می یابد. همچنین مصرف این قرص موجب بروز سردردهای تنشی می شود. افزایش فشارخون نیز از دیگر عوارض این قرص ها می باشد. قرص های ضد بارداری بر روی سیستم انعقاد خون تاثیر گذاشته و مصرف آن موجب افزایش فاکتورهای انعقادی می شود. بنابراین احتمال خطر ابتلا به سکته های مغزی و قلبی در افرادی که از این نوع قرص ها استفاده می کنند، بالا می رود. مصرف این قرص ها در ماه مبارک رمضان، خطر سکته مغزی را افزایش می دهد. از دیگر عوارض مربوط به این قرص ها افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه و رحم است. همچنین شیوع بیماری مزمن و جانکاه «کرون»که هیچ درمان قطعی ای ندارد، در زنانی که از قرص های ضدبارداری استفاده می کنند، بسیار بیشتر از زنان دیگر است.
هنگامی می توان متوجه ابعاد فاجعه بارمصرف این قرص ها شد، که بدانیم: تقریبا از هر سه زوجی که در کشور از بارداری ممانعت می کنند، یک زوج، از قرص های ترکیبی ضدبارداری استفاده می کند.
2- #آمپول های ضد بارداری:
یکی از مهم ترین عوارض استفاده از این روش، کاهش توده استخوانی می باشد. این آمپول بر کلسیم موجود در استخوان اثر می کند و توده استخوان به طور موقت کاهش می یابد، حتی اگر استفاده از آن قطع شود. لذا به مشکل پوکی استخوان بسیاری از زنان میانسال دامن می زند.
کاهش میل جنسی، خونریزی طولانی مدت، ایجاد لخته خون در پاها و ریه، زردی، حساسیت (آلرژی)، ناباروری و افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه از دیگر عوارض تزریق آمپول می باشد.
3- #آی_یو_دی(وسیله داخل رحمی):
در حين كارگذاري آي يو دي، احتمال سوراخ شدن رحم و در نتیجه نياز به عمل جراحي وجود دارد. افزایش خونریزی و لکه بینی از عوارض دیگراین روش می باشد. بارداری خارج از رحم و افزایش عفونت رحمی نیز از معایب این روش ذکر شده است.
4- #عقیم_سازی_دائمی:
ابتلا به کیست تخمدان از عوارض بستن لوله در زنان(توبکتومی)شمرده شده است، در حالی که احتمال بروز این خطر، هیچ جایی در دستورالعمل های وزارت بهداشت ندارد.
حاملگی خارج از رحمی که به دنبال استفاده از روش های متعدد ممانعت از بارداری رخ می دهد و می تواند به مرگ زن بینجامد. این مسئله در مورد بستن لوله در زنان اهمیت ویژه ای پیدا می کند، چرا که نیمی از موارد حاملگی پس از عقیم سازی دائمی زنان، خارج رحمی خواهد بود، که بی شک می تواند خطر عمده ی جانی را متوجه این زنان کند.
دکتر ناصر سیم فروش -چهره ی ماندگار و رئیس قطب اورولوژی کشور- معتقد است که بستن لوله در مردان (وازکتومی)، سبب افزايش احتمال ابتلا به سرطان پروستات می شود.
❌طبق برآوردهای صورت گرفته، آمار نسبی وازکتومی در ایران، 3 برابر این آمار در دنیا و این آمار برای توبکتومی، قریب به 4 برابر متوسط جهان است. استان اصفهان بیشترین آمار استفاده از وازکتومی را در کشور دارد.
تامل:👇👇
«ما در ایران، موقعی که خواستیم کاهش جمعیت بدهیم، تمام وسایل و شیوه های ممانعت از بارداری را، یک دفعه به داخل کشور سرازیر کردیم، ولی بعضی از کشورها این کار را نمیکنند و برای کاهش جمعیت، تنها دو تا وسیله را ارائه میدهند، تا سلامت مردم به خطر نیفتد» (دکتر رخشانی، معاون سابق وزارت بهداشت)
👈 بیایید با انتشار گسترده این متن، به سلامت مردم، به ویژه زنان و مادران ایرانی کمک کنیم.
کانال «دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✅ نظر صریح رهبر انقلاب دربارهی اشتغال بانوان:
بعضیها از ما میپرسند: شما موافقيد زنها بروند كار كنند؟! ما میگوييم: [بله] البته! ما با بيكاری خانم¬ها مخالفيم؛ زن اصلاً بايد كار كند. البته كار دو جور است: يكي كارِ داخل خانه و يكي كار بيرون خانه، هر دو كار است؛ اگر كسی استعداد دارد در كارهای مربوط به بيرون منزل، بايد انجام بدهد، خيلی هم خوب است.1
[پس] اشتغال بانوان از جملهی چیزهایی است که ما با آن موافقیم. بنده با انواع مشارکتهای اجتماعی [زنان] موافقم. [اما] دو سه تا اصل را باید ندیده نگرفت. یک اصل این است که این #کار_اساسی را - که کارِ خانه و خانواده و همسر و کدبانویی و مادری است - تحتالشعاع قرار ندهد.۲
اینکه بايد جوری باشد كه اين اشتغال ـ حتی در داخل خانه ـ به #پيوند_زن_و_شوهر لطمهای نزند. بعضی از خانمها هستند كه خودشان را از صبح تا شب ميكشند بعد كه مرد به خانه میآيد، حوصله يك لبخند زدن به او را هم ندارد.1
از جمله وظایفى که برعهده زنان در داخل خانه و خانواده است، مسئله #تربیت_فرزند است. زنانى که به خاطر فعّالیتهاى خارج از خانواده، از #آوردن_فرزند استنکاف مىکنند، برخلاف طبیعت بشرى و زنانه خود اقدام مىکنند. خداوند به این راضى نیست.3
دومین مسئله، مسئلهی #محرم و #نامحرم در خارج از خانه و در محیط کار است [که باید رعایت شود].2 [لذا] اسلام با کار کردن زنان نه تنها موافق است، بلکه تا آنجایى که با شغل اساسى او که مهمترین شغل اوست - یعنى #تربیت_فرزند و #حفظ_خانواده - مزاحم نباشد، شاید لازم هم میداند.4
بنابراين اولويت با كارى است كه بديل ندارد؛ [یعنی] نقش زن به عنوان عضوى از خانواده. به نظر من از همهى نقش¬هایى كه زن میتواند ايفا كند، اين اهميتش بيشتر است.1 [لذا] حتماً بایستی بر روی کار زنهای #خانهدار ارزشگذاری ویژه بشود.
بعضی میتوانستند بروند کار بگیرند، بعضی میتوانستند تحصیلات عالیه بکنند، بعضی تحصیلات عالیه هم داشتند - من دیدم زنانی را از این قبیل - گفتند ما میخواهیم این بچه را بزرگ کنیم، خوب تربیت کنیم، نرفتیم کار بگیریم. زن نرفته کار بگیرد، آن کار هم زمین نمانده؛ ده نفر دیگر رفتند آن کار را گرفتند. باید از اینجور زنی #قدردانی شود.2
➖ 1 - 12/11/1372 بیانات در خطبه عقد
➖ 2 - 14/10/1390 بیانات در سومین نشست اندیشه¬های راهبردی با موضوع زن و خانواده
➖3 - 20/12/1375 بیانات در دیدار بانوان مسلمان و انقلابی استان خوزستان
➖4 - 25/09/1371 بیانات در دیدار جمعی از زنان
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1