#ارسالی_مخاطبین
✨خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما
✨که در راه حسینت، لشکری از خون من باشد
👌 «ما کوثریم و کم نمی شویم»
#برکت_خانه
#نسل_حسینی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✨ خاندان مرا فزونی بخش....
خدايا، بازوي مرا به وجود فرزندانم توانا كن، و ناراستي كار مرا به راستي آور و خاندان مرا فزوني بخش و بزم مرا به وجود ايشان بياراي و نام مرا به آنان زنده بدار و در نبودِ من كارم را به دست فرزندانم سامان ده و ياريام كن كه با مدد ايشان به خواستههاي خود برسم.
چنان كن كه آنان با من دوست و مهربان باشند و با راستي و درستي، روي دل به سوي من آورند و فرمان من برند و از نافرمانان و بد رفتاران و مخالفان و خطاكاران نباشند و مرا ياري فرما كه فرزندانم را بپرورم و ادب نمايم و با آنان مهرباني كنم...
📚 بخشی از دعای بیست و پنجم صحیفه سجادیه
#فرزندآوری
#جمعیت_مولفه_قدرت
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✨امام سجاد علیه السلام می فرمایند:
«فرزند، بهترین نعمت است؛ اگر بماند دعایى است حاضر و چون بمیرد، شفاعت کننده اى است که انسان او را پیشاپیش مى فرستد.»
📚مستدرک الوسائل/ج۲۵/ص۱۱۲
🏴 شهادت جانسوز امام سجاد علیه السلام را تسلیت عرض می کنیم.
کانال «دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#استاد_قرائتی
💥چیزی نیست....
افراد فقیر که دیدند [قارون] چه اسکورتی و امکاناتی دارد، چقدر اسب و کذا و کذا… گفتند: یا لیت لنا، ای کاش ما هم اینقدر پول داشتیم. ... «إِنَّهُ لَذُو حَظٍّ عَظِيم» حظ را او میبرد، کیف میکند با پولی که دارد. ... ولی افراد اهل علم گفتند: ویلکم، خاک بر سرتان کند! «ثواب الله خیر» قارون درست است دنیایش خوب است اما بدبخت است. ... تا مردم دیدند قارون با گنجش به زمین فرو رفت، گفتند: خوب شد که ما پول قارون را نداشتیم.
به هیچکس نگویید: خوشا به حالت! واقعاً دنیا چیزی نیست. یک کسی گفت: قرائتی خوشا به حالت! گفتم: چرا؟ گفت: هر شب تلویزیون نشانت میدهند. گفتم: راز بقا شغال را هم نشان میدهد. گفت: آخر همه ایران تو را میشناسند. گفتم: کوه هیمالیا را هم همه دنیا میشناسند. گفت: راه میروی نگاهت میکنند، گفتم: یک فیل هم در خیابان راه برود همه نگاهش میکنند. گفت: بالا رفتی. گفتم: دود هم بالا میرود اما رو سیاه است.
بالا رویم، دود هستیم. مشهور شویم، هیمالیا هستیم. تلویزیون نشان داد، راز بقا هستیم. ... دنیا چیزی نیست، دنیا جماد است. قالی جماد است، طلا جماد است، ساختمان جماد است، ماشین جماد است، برج جماد است، مواظب باشیم و از خدا بخواهیم گول نخوریم. دنیا دریایی است که هرکس درونش میآید خفه میشود. نادر هستند آدمهایی که رد شوند ...
🌐 درسهایی از قرآن - سه شنبه, ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹
#ساده_زیستی
#سبک_زندگی_اسلامی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#ارسالی_مخاطبین
ارث فرزندان من، عشق حسین بن علی است
از خدا در روضه ها، نسل حسینی خواستم
👌«ما کوثریم و کم نمی شویم»
#برکت_خانه
#نسل_حسینی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#استاد_عباسی_ولدی
🔹 فاصله ی سنی بین دو تا بچه چقدر باشد، از نظر تربیتی فاصله ی مناسبی ست؟!
یک قاعده ی کلی در باره فاصله ی سنی بین دو فرزند وجود دارد و آن این که از نظر تربیتی باید فاصله سنی دو بچه به اندازه ای باشد که بتوانند همبازی هم بشوند و همدیگر را درک بکنند. کسانی که فاصله ی زیادی بین فرزندان شان می گذارند؛ یک دردسرهای خاصی را باید بپذیرند که شاید خیلی بیشتر از آن دردسرهای ابتدایی باشد که معمولا وقت تولد بچه بعدی ایجاد می شود.
بچه هایی که تفاوت سنی بالائی دارند؛ ۶-۷ سال با هم تفاوت سنی دارند نمی توانند همبازی همدیگر بشوند. به همین دلیل هم در سنین بالاتر این پدر و مادرند که باید جور همبازی بودن بچه ی دوم یا سوم را بکشند. یعنی پدر ومادری که ۲ تا ۳ تا بچه دارند با فاصله ی سنی ۶_۷ سال در اصل باید گفت اینها سه تا تک فرزند دارند.
اگر فاصله ی بین فرزند اول و دوم یک جوری باشد که اینها وقت همدیگر را بتوانند خوب پر کنند؛ به شدت تربیت آسان می شود. البته آن اوائل به دنیا آمدن فرزند دوم یا مثلا اوائل به دنیا آمدن فرزند سوم وقت پدر و مادر یک مقدار گرفته می شود؛ اما در غیر آن زمان واقعا در وقت پدر و مادر صرفه جوئی می شود.
⚠️اگر بچه ها نتوانند در محیط خانه همبازی های خوبی برای همدیگر باشند مشکلات زیادی پیش می آید مثلا :
🔻یکی از مشکلات این است که بچه ها به شدت تمایل به #بیرون از خانه پیدا می کنند که همه پدر و مادرها می دانند که تمایل شدید بچه به محیط بیرون ازخانه چقدر مضرست.
🔻یکی دیگر از مضراتش این ست که خیلی گرایش به #تلویزیون پیدا می کنند.
🔻گرایش به #فضای_مجازی پیدا می کنند.
🔻گرایش به #بازیهای_کامپیوتری پیدا می کنند.
و همه ی این ها یک مثنوی «هفتاد من» ست مشکلاتی که برای بچه ها ایجاد می کنند.
#فرزندآوری
#فاصله_سنی_مناسب
📚ایران، جوان بمان
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من
#فرزندآوری
#رزاقیت_خداوند
#صاحبخانه_خوب
#جامعه_دوستدار_فرزند
ما خانواده ای هستیم که به لطف خدا سه فرزند داریم. علیرغم اینکه اغلب اطرافیانمون دور و نزدیک به یک یا دو فرزند بسنده کردن...
با ورود هر بچه برکت به زندگی ما سرازیر شد... هم مادی هم معنوی و اگر خدا توان بده به فکر شش تا بچه هستیم.
چند سال پیش بخاطر بچه ها و سلامت روحی خودمون و اونها که کمتر گرد تلویزیون و موبایل و لپ تاپ برن، خونه آپارتمانی مون رو اجاره دادیم و اومدیم در یک زیرزمین حیاط دار ساکن شدیم...
خونه رو به کمترین قیمت به یک نفری که از لحاظ مالی ضعیف بود اجاره دادیم، سال بعد یعنی پارسال هم تو اوج گرونی ها مستاجرمون تماس گرفت و خیلی استرس داشت، اجاره رو اضافه نکردیم و گفتیم اگر عضو جدیدی اضافه بشه بهشون ۱۰۰ تومنم اجاره کمتر بدن.
اینم بگم که اینطور نیست که ما به پول اون خونه نیاز نداشته باشیم، وضع مالی مون کاملا متوسط رو به سرازیری هست.
بعدِ دو سال که نشستن خونه مون، با فرد دیگه ای آشنا شدیم که چهار فرزند داشت و دنبال خونه بود، گفتیم خونه رو به ایشون با همون قیمت دو سال پیش اجاره بدیم شاید به این وسیله کمکی در راستای امر امام خامنهای در مورد فرزندآوری کرده باشیم.
خواستم بگم اگر کسی به هر دلیلی موجه و غیرموجه نتونست مستقیم فرزند بیاره و به ندای امام ش لبیک بگه، میتونه با کمک مادی یا حتی معنوی به اونایی که چند فرزند دارن در این امر مقدس و سرنوشت ساز کمک کنه ( مثلا نگهداری و سرگرم کردن بچه ها یا کمک در کار خونه به مادر بچه ها)
انشالله همه مون نسبت به امر سرنوشت ساز فرزندآوری که آینده کشورمون بهش مربوط هست، بی تفاوت نباشیم و مشارکت فعال داشته باشیم.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#ارسالی_مخاطبین
ارث فرزندان من، عشق حسین بن علی است
از خدا در روضه ها، نسل حسینی خواستم
👌«ما کوثریم و کم نمی شویم»
#برکت_خانه
#نسل_حسینی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#مقام_معظم_رهبری
✅ نعمت بزرگ....
بعضی از زنها تاب سختیهای زندگی مردشان را نمیآورند. غرغر میکنند که این چه وضعی است و اینها. اما هستند خانمهایی که نه تنها نق نمیزنند، بلکه حتی دلگرمی هم میدهند، به مرد میگویند ناراحت نباش، چیزی نیست. صبر میکنیم، میگذرد. چنین زنهایی واقعاً قیمت دارند. الحمدلله از این جهت خدای متعال به من هم لطف کرده است. عیال من چنین خانمی است.
وقتی در زندان بودم، به دیدن من که میآمد، از اوضاع و احوال میپرسیدم، میگفت اصلاً و ابداً ناراحتی و مشکلی ندارم، با اینکه ما بچه کوچک هم داشتیم. بعدها که من از زندان بیرون آمدم، فهمیدم که چه مشکلاتی داشته، مریض بوده، بیپول بوده، سختی فراوان کشیده، اما اصلاً و ابداً یک ذرهاش هم در زندان به من منتقل نمیشد. خدا میداند که بعضی از این حوادثی را که برای ایشان پیش آمده بود؛ من بعد از انقلاب فهمیدم، یعنی همینطور در خلال صحبت به مناسبتی پیش آمد که گفتند.
وقتی هم گفتند، من دیدم واقعاً طاقت نمیآورم، میگفتم چطور اینها را آن موقع به من نمیگفتی. مرحوم مادرم به خانم من میگفت که تو چرا ساکتی، چیزی بگو، آه و ناله کن، چون تو همهاش احساس راحتی میکنی، او هم دلگرم میشود و به دنبال این کارها میرود! به هر حال، ایشان نعمت بزرگی است؛ خدا را شکر میکنم.
📚کتاب یاد و یادگار
#سبک_زندگی_اسلامی
#خانواده_مستحکم
#آداب_همسرداری
کانال "دوتا کافی نیست "
@dotakafinist1
#تجربه_من
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#فرزندآوری
#تحصیل
من ۱۸ سالم تموم نشده بود که همسرم اومدن خواستگاری، من پیشدانشگاهی بودم و کنکور داشتم اما پدرومادرم به شیوه حضرت رسول عمل کردند و موافقت کردند.
شش ماه مونده بود به کنکور که محرم شدیم و دوماه قبل از کنکور هم عقد کردیم و حتی جشن نامزدی هم گرفتیم
همه میگفتن پس درست چی؟! کنکور نمیدی؟! دانشگاهت چی میشه؟! ولی من خیلی تعجب میکردم که اینا چه ربطی بهم داره و میگفتم کنکور میدم دیگه
کنکور هم دادم و علوم تربیتی دانشگاه الزهرا روزانه قبول شدم، خیلییی خوشحال شدم وقتی تونستم لبخند رضایت پدرومادرم و خوشحالی همسرم رو ببینم.
یک سال که از عروسیمون گذشت با خواست خودمون باردار شدم، ترم چهارم رو در بارداری تموم کردم کمی سخت بود اما خدا رو هزار مرتبه شکر که کمکم کرد و دعای خیرم همیشه بدرقه راه استادان عزیزم هست که خیلی با من راه اومدن و بهم کمک کردن.
دخترم در ۲۰سالگی من به دنیا اومد. و دوباره اظهار نظر اطرافیان شروع شد درست چی؟! زود نیست؟! چرا انقدر زود؟! و من دوباره متعجب
میگفتم یک سال مرخصی میگیرم و بعد ادامه میدم و درسم رو تموم میکنم.
هر کی هم میگفت چرا انقدر زود میگفتم دوست دارم مامان جوونی باشم و فاصله سنیم با بچم کم باشه.
خدا رو هزار مرتبه شکر بابت نعمتهاش انشاءالله از مهر که دخترم ۱سال و یک ماهش میشه میرم دانشگاه و مطمئنم خدا به هردومون کمک میکنه
تجربه من در یک جمله کوتاه خلاصه میشه: نه ازدواج و بچه میتونه مانع درس بشه و نه درس مانع اینها
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#ارسالی_مخاطبین
ارث فرزندان من، عشق حسین بن علی است
از خدا در روضه ها، نسل حسینی خواستم
👌«ما کوثریم و کم نمی شویم»
#برکت_خانه
#نسل_حسینی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#استاد_تراشیون
⚠️مراقب باشیم...
📌امروز دارن دوران دوم فمینیستی را در جامعهی ما تبلیغ میکنند. یعنی یک زن باکلاس، یک زن موفق، زنی است که بیرون از خانه بیشتر وقتش را صرف بکنه... شغلی داشته باشه، درآمدی داشته باشه... ماشینی داشته باشه، سوار بشه، بره، بیاد ... دکور خونهش رو مدام تغییر بده، به عشق اینکه خونهاش از این محله بره اون محله، درآمدی کسب بکنه...
📌این [یعنی] دقیقاً همون تفکری که در غرب حاکم بود و بعد از 110 سال امروز با شکست مواجه شده. امروز به تعبیر خود غربیها، میگن یک زندگی لاکچری برای یک زن ... [اینه که] خانم خونه باشه. نه [اینکه] بیرون شغل داشته باشه. مستندهایی هم در این زمینه ساخته شده.
📌 فمینیست یک دوره اعتراضی داشت [دورهی اول]. دوره دوم، دورهی ورود زن به جامعه بود. دورهی سوم آسیبهایی [بود] که به خاطر این ورود شکل گرفت. دورهی چهارمش الان یه چند سالی هست آغاز شده؛ یعنی دورهی بازگشت زن، دوباره به خانه... امروز واقعاً آرزو برای یک زن غربی اینه که توی خونه بدون اینکه بیرون کار داشته باشه، همسرش هزینهش رو بده؛ او فرزند بیاره و فرزند تربیت کنه...
📌ما باید مراقب باشیم در دام جریان فکری فمینیسم و غربگرا گرفتار نشیم. امروز متأسفانه در رسانهها، فیلمها [و] سریالهایی که برای ما میسازن، بیشتر جریان دوم فمینیسم داره تبلیغ میشه ... امروز زنان غربی، آرزوشون اینه که تعدد فرزندان داشته باشن. رفتن آسیبش رو دیدن، بعد از ۱۱۰ سال سرشون به سنگ خورده، برگشتن...
#فمینیسم
#سبک_زندگی
🌐 پرسمان تربیتی کودک و نوجوان - رادیو معارف
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
📌سونامی سالمندی... !!
#بحران_جمعیت
#سالخوردگی_جمعیت
#جمعیت_مولفه_قدرت
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#فرزندآوری
#تربیت_فرزند
بنده ۱۹ سالگی ازدواج کردم و به شهر غریب رفتم. طبق نظر همسرم و خانواده اش، تا چهار سال بچه دار نشدیم. آن چهار سال عمرم، در سختی و تنهایی به هدر رفت و هیچ کار مفیدی انجام ندادم.
تا اینکه در سن 23 سالگی مادر شدم و خداوند متعال درهای برکتش را به روی ما باز کرد. بعد از تولدش ماشین خریدیم و سختی های زندگی مان از نظر مادی و از نظر روحی روز به روز کمتر شد. پسر کوچولوی شلوغ من، زندگی ام را متحول کرد. به خاطر او، جز سی قرآن را حفظ کردم، به خاطر او بافتنی بافتم و به خاطر او با حدود صد شهید آشنا شدم.
بعد از امر رهبری به فرزندآوری، به فکر فرزند دوم افتادیم و به لطف خدا پسر بازیگوشم در شش سالگی صاحب یک همبازی و یک خواهر صبور شد. دخترم باعث برکت زندگی ما شد. در اتفاقی عجیب و ناگهانی، یکی از پیرمردهای فامیل که فقط یک پسر در خارج از کشور داشت، خانه اش رو به نام دختر ما کرد، به شرط اینکه تا زمان حیات پیرمرد، در اختیار خودش باشد.
دخترم هم مثل برادرش در ۵ سالگی حافظ جز سی شد و بعد مرا مجبور کرد با هم جز یک را حفظ کنیم. به علاوه به خاطر دوختن لباس های خوشگل و پوشیده برای او، مجبور شدم خیاطی هم یاد بگیرم. دخترم دو ساله شده بود که تصمیم گرفتیم تجربه خوشمزه فرزند دار شدن را دوباره تکرارکنیم و علیرغم زمزمه اطرافیان که:"دیگه جنستون جوره و کافیه" اقدام کردیم.
ما طبقه بالای منزل پدر شوهرم زندگی می کردیم و هول و هراس از باخبر شدن و عکس العمل آنها، خصوصا مادرشوهرم که مخالف سرسخت بچه دارشدن مجدد ما بود، لحظات این بارداری را برایم تلخ می کرد. ماه ششم بارداری بودم و هنوز این قضیه را به خانواده ها نگفته بودیم که ناگهان در کمال ناباوری، مادرشوهرم فوت کرد.
همان زمان به خاطر سهل انگاری خودم، بر اثر انجام کارهای زیاد مراسم، جنین شش ماهه را سقط کردم و دچار افسردگی شدم. تنها چیزی که مجبورم کرد بعد از مدتی دوباره به زندگی برگردم، نیازهای دو فرزند دیگرم بود. وجود دختر و پسرم باعث شد دوباره حرکت کنم و گریه و فکر و خیال را کنار بگذارم. پسرم همیشه بعد از نماز دعا می کرد:"اللهم ارزقنا خواهرا و برادرا کثیرا فی مدت قلیلا."
ناگفته نماند که این کانال و تجربیات خوب عزیزان، یک روحیه عالی به من داد تا بعد از کلی سختی و با نذر و نیاز دوباره در سن 35 سالگی باردار بشوم. سختی های بارداری در این سن، بیشتر از بارداری های قبلی است و همین باعث می شود من بیش از پیش حسرت روزهای جوانی و سال های به هدر رفته ام را بخورم. هر چند اطرافیان همچنان برطبل کافیه ! کافیه ! می کوبند و آزارم می دهند.
حالا با وجود دو فرزند و شرایط سخت بارداری ام، حفظ قرآن را به طور جدی پیگیری کرده ام و نفر اول دوره شده ام. خلاصه اینکه این بچه ها همه جوره برای ما برکت در برکت هستند. آنها حتی با دردسرهایی که می سازند، پدر و مادرشان را می سازند.
و در آخر چند نکته مهم از تجربیات خودم:
۱_اگر فرزند اول را با دقت تربیت کنیم، فرزندان دیگر هم درست می شوند.
٢_فاصله سنی مناسب بین فرزندان بگذاریم. نه آنقدر زیاد که همدیگر را درک نکنند و به درد هم نخورند، نه آنقدر کم که مادر نتواند از عهده کارهای شان بر بیاید.
٣_حداقل تا یکسال بعد از تولد هر فرزند، "مادری" اولویت زندگی مان باشد.
۴_حتما نظم را بر زندگی مان حاکم کنیم و برنامه ریزی و زمان بندی مناسب داشته باشیم.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#دکتر_فروتن
غریزه جنسی در افراد پیش از ازدواج باید به صورت نظاممند و منطقی به نحوی هدایت شود که او را از انحرافات اخلاقی محافظت کند.
تربیت جنسی یک فرد در سن بلوغ این است که اطلاعاتی را که برای رشد و تعالی شخصیتی وی لازم است به او ارائه دهیم تا با هنجارهای دینی و اخلاقی آشنا شده و از انحرافات دور شود.
باید بین #تربیت_جنسی و #آموزش_جنسی تفکیک قائل شد، در تربیت جنسی چگونگی کنترل غریزه به کودک آموزش داده میشود تا غریزه بی موقع بیدار نشود و در واقع یک مهارت کنترل و خویشتن داری جنسی است، اما در مقابل، آموزش جنسی، کنجکاوی جنسی کودک و نوجوان را افزایش میدهد و تنها برای جوانان در آستانه ازدواج و افراد متأهل توصیه میشود.
تربیت جنسی یک مثلث است که یک ضلع آن کودک و نوجوان، یک ضلع آن مربی و ضلع سوم خانواده است و تا زمانی که مربی و خانواده آموزشهای لازم را برای تربیت جنسی دریافت نکند، دانشآموز به خوبی تربیت نخواهد شد.
⚠️آموزشهای زودهنگام جنسی به کودکان و نوجوانان آنها را درگیر موضوعاتی میکند که رشد عقلی آنها نسبت به این آموزشها عقبتر است و همین مسئله با بروز هیجاناتی کودک و نوجوان را به سمت رفتارهای پرخطر سوق میدهد. افراد ناسالم که در جامعه کم هم نیستند، از این هیجان جنسی سوءاستفاده میکنند و آن را به مسیری که خود میخواهند، سوق میدهند.
باید به دانشآموزان یاد دهیم که مراقب حریم شخصی خود باشند و امنیت روانی نوجوان را در خانواده بهنحوی فراهم کنیم تا با والدین خود راحت بوده و تمام مسائل شخصی و پنهانی خود را برای آنها بازگو کند.
ارتباطات با افراد منحرف و سوءاستفادهگر به تدریج شکل میگیرد، لذا صمیمیت بین والدین و فرزندان میتواند این ارتباطات ناخوشایند را در ابتدای ایجاد از بین ببرد.
❌ غریزه جنسی نباید زودهنگام بیدار شود، در کنار اینکه نکات مراقبت از خویشتن باید به فرزندان آموزش داده شود اما نباید این آموزشها به سمتی برود که غریزه جنسی کودک را بیدار کند، تماشای ماهواره در جمع خانواده هیجانات جنسی کودکان را فعال میکند و این فعال شدن زمینه سوءاستفاده افرادی خارج از خانواده را فراهم میکند.
کنجکاوی جنسی با آموزشهای بی مورد نباید تشدید شود، باید کنجکاوی های جنسی به مسیر صحیح هدایت شود، ما در واقع نمیتوانیم جلوی این کنجکاویها را بگیریم، اما تربیت جنسی این است که اطلاعات لازم برای خویشتنداری و مراقبت از حریم شخصی به فرزندان ارائه شود.
📚 صاحبنظران تربیتی و جامعهشناسی کشور باید برای آموزش خانوادهها در حوزه تربیت جنسی برنامهریزی و تولید محتوا داشته باشند تا خانوادهها بدانند برای تربیت جنسی فرزندان خود دقیقا باید چه مسیری را طی کنند.
#تربیت_فرزند
#تربیت_جنسی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1