eitaa logo
تسبیح۲ (کانال دکتر غفرانی)
1.1هزار دنبال‌کننده
16 عکس
102 ویدیو
171 فایل
دکتر محمد جعفر غفرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
۱۳ باسلام و سپاس بابت ارتزاق مجازی روحی و معنوی که در نهایت سخاوت امثال حقیر را مستفیض میفرمایید . 🏵☘عزت و سلامت حضرت عالی مستدام☘ 🏵 🌷یه سوال از محضرتون داشتم طبق این فرمایش مکرر تکرار میکنیم همه ائمه یکی و واحد هستند اما مثلا وقتی اقیانوس فضایل حضرت علی علیه السلام شکافته میشود ظاهرا امتیازات "بسیارویژه ای " برای ایشان هست که فرقه های انحرافی هم از قبل آن به وجود آمده(علی اللهی) یاامام حسین علیه السلام شافع امت و کشتی نجات... که اونقدر مقام و درجه ایشان والا ذکر میشه که کل پیامبران و اولیا و ائمه و......هر شب جمعه به زیارت ایشان میروند. میخواستم ببینم به چه نکته ای توجه ندارم که دچار چنین تضادی شدم؟ 🌿 سلام و رحمت و برکات الهی بر شما. با دقت در « زیارت نورانی جامعه کبیر » (و آیات متعدد قرآنی و چند ادعیه معتبر دیگر) می توان به این « باور قطعی » رسید که این « دوازده نفر » که بهترین و بیشترین صلوات الهی برای آنها باشد، در بیان قرآن، « یک رسول » « یک ذوالقرنین » « یک بقیه الله » و در بیان روایات « یک نور واحد » هستند که در دوازده پیکر تجلی پیدا کرده اند. اما چرا همانطور که شما فرمودید برای برخی از آنها مسائل پررنگ تر و برای برخی کمرنگتر مطرح شده فقط به خاطر « مقتضیات زمانی و مکانی » آنها بوده است. همه آن ذوات مقدس، شرائط یکسانی نداشتند (که اگر می داشتند دقیقا گفتار و رفتار یکسانی داشتند) ، مبسوط الید نبودند و « شرائط مردم زمان آنها یکسان نبود ». مثلا فضای سیاسی و رشدی که مردم در زمان امام صادق صلوات الله علیه داشتند در زمان أئمه قبلی نبود. یا رشد و قابلیت و لیاقتی که مردم ایران در زمان حضور امام رضا صلوات الله علیه در مرو و مسیر آن داشتند، در زمانهای قبلی نبود. لذا « تمام احادیث قدسی فقط توسط این امام همام و رئوف مطرح شد.» یا رشد و بلوغ و لیاقتی که یاران حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف خواهند داشت هیچیک از مردم زمانهای قبلی (حتی در زمان رسول أکرم صلی الله علیه و آله) نداشته اند. لذا می فرمایند: علماء آخرالزمان (مثل حضرت امام رحمه الله علیه و مقام معظم رهبری و ....) از أنبیاء بنی اسرائیل بالاتر اند در احادیث فراوانی نقل شده که رسول أکرم صلی الله علیه و آله نسبت به یاران خودشان در آخرالزمان فخر و مباهات می کردند و آنها را بهترین امت خود می نامیدند و برای اصحابشان (که اکثرا منحرف و مرتد شدند) از مقامات والای آنها تعریف می کردند. این مسئله را با آیات 81 سوره آل عمران و 7 سوره احزاب به زیبایی و روشنی می توان فهمید. پرسش زیبای شما را در گروه به شکل دیگری إن شاء الله تعالی مطرح می کنم. موفق باشید.
۱۴ 🌾با سلام و احترام و عرض صبح بخیر این روزهای نورانی و معطر ربیع المولود به تمام أعضاء محترم گروه. 🌴« صبحانه » امروز موکب اربعینی ما اینست که: در روایات نقل شده است که: امام صادق صلوات الله علیه به اصحابشان فرمودند: مهدی ما (عجل الله تعالی فرجه الشریف) وقتی ظهور کند، مانند تعداد اصحاب رسول الله صلی الله علیه و آله در جنگ بدر، « 313 » نفر یار و حامی دارد. ظاهرا یک نفر از ایشان می پرسد: ؟؟ آقاجان یعنی در آخرالزمان اوضاع آنقدر « بد » می شود (و اسلام آنقدر ناموفق و شکست خورده و مهجور است) که فقط 313 مسلمان در « سطح جهان » باقی می مانند؟ « پرسش » امروز اینست که « پاسخ » آن حضرت به پرسش آن شخص چه بود؟
۱۵ 🌾با سلام و سپاس از پاسخ دیگران و سپاس و تشکر فراوان از پاسخ کاملتر شما. 🌴« صبحانه » امروز موکب اربعینی ما این بود که: در روایات نقل شده که: امام صادق صلوات الله علیه به اصحابشان فرمودند: مهدی ما (عجل الله تعالی فرجه الشریف) وقتی ظهور کند، مانند تعداد اصحاب رسول الله صلی الله علیه و آله در جنگ بدر، « 313 » نفر یار و حامی دارد. از ایشان می پرسند: 🌷آیا در آخرالزمان اوضاع آنقدر « بد » است (و اسلام آنقدر ناموفق و شکست خورده و مهجور است) که فقط 313 مسلمان در « سطح جهان » باقی می مانند؟ 🌿امام صلوات الله علیه « با تاکید بیشتر » می فرمایند: خیر یاران ایشان « 313 » نفرند. می پرسند مگر « چه رازی » در این « عدد » است که شما به آن تاکید می فرمائید؟ می فرمایند: پس از 23 سال تلاش پیگیر و محبت آمیز و منطقی و شبانروزی رسول أکرم صلی الله علیه و آله (و با ارائه بیش از ده هزار معجزه) و پس از « بیعت گرفتن » در روز روشن و در « غدیر خم »،« تمام مردم و اصحاب » ایشان، « مرتــد » شدند بجز « سه نفر »:سلمان، مقداد و ابوذر: ارتَدَّ النّـــــــاس بَعدَ النَّبِی (صلی الله علیه و آله) اِلّا ثَلاثَة، المقداد الاسود و ابوذر الغفاری و سلمان فارسی ...(بحارالانوار ج34 ص274) می پرسند: چرا « عمار » را نام نبردید؟ می فرمایند: او « یکبار » در « ذهنش » دچار « تردید » شد. در حالی که مهدی ما (عجل الله تعالی فرجه الشریف) 313 نفر اصحابی مثل سلمان و مقداد و ابوذر دارد و مثل عمار، هزاران هزار و ..... از ایشان می پرسند: الآن یاران واقعی شما چند نفر هستند؟ می فرمایند: تعدادشان به این اندازه است که اگر بزغاله کوچکی را برای خوردن آنها بیاورند، آنها سیر می شوند در حالی که از آن بزغاله مقداری می ماند. (شاید حدود ده پانزده نفر) پس معلوم می شود که با تقدیر حکیمانه الهی، « نظام جهان »،« قطعا تکاملی » است و « هر روز تمام افراد » و در « در تمام کشورهای جهان »، دائما (چه بخواهند و چه نخواهند) در حال « پیشرفت » و « فهمیدگی » و حتی « حسین شناس » می شوند!!! (هر چند که اکثرشان پایبند علم و فهم و عقل خود نباشند)(یا مستضعف باشند و امکان و شجاعت لازم برای ابراز دینداری نداشته باشند.) لذا وقتی آخرین حجت الهی ظهور می کند و خود را « فرزند حسین » می نامد، غالب مردم جهان او را می شناسند و شیفته و شیدای او می شوند. پس اینکه بانوی محترمی امروز پرسیدند: با اینکه « أئمه أطهار » صلوات الله علیهم « نور واحد » هستند چرا برخی از آنان، بروز و ظهور خیلی بیشتری نسبت به سایرین داشته اند؟ پاسخ اینست که « میزان رشد و عقلانیت و بلوغ مردم » و « قابلیت و لیاقت و صلاحیت و سنخیت و پاکی آنها »،« زمینه » بروز و ظهور « کم یا زیاد عظمت وجودی » آن « ذواب مقدس » را فراهم می آورده و وقتی این « آمادگی عقلانی و منطقی و ایمانی و طهارت » به « حد نصاب لازم و کافی » برسد ظهور بلافاصله رخ می دهد. (همانطور که آب تا به « صد درجه » نرسد به جوش نمی آید.)
۱۶ 🌿یک پرسش موحدانه زیبا: خداوند در قرآن بارها می فرماید: من قطعا ظُلم نمی کنم: وَ لا يُظْلَمُونَ فَتيلاً ، وَ لا يُظْلَمُونَ نَقيراً ، وَ لا يُظْلَمُونَ شَيْئاً ، وَ ما ظَلَمُونا ، وَ ما ظَلَمْناهُمْ ، فَما كانَ اللَّهُ لِيَظْلِمَهُمْ ، إِنَّ اللَّهَ لا يَظْلِمُ النَّاسَ شَيْئاً ، وَ ما ظَلَمَهُمُ اللَّهُ ، چگونه می توان « صدق » این گفتار و ادعای خداوند را إثبات کرد؟ چگونه می توان مطمئن شد که خداوند « نمی تواند » به ما ظُلم کند؟